Itt a jövő heti pénzügyi Horoszkópod! Kinek csillog a szerencséje?

Amikor a csillagok a pénzügyi szerencse jeleit mutatják, érdemes odafigyelni! A következő hét minden csillagjegy számára izgalmakat ígér, legyen szó váratlan üzleti lehetőségekről, szerencsés találkozásokról vagy pénzügyi fordulatokról. Fedezd fel, hogyan mozdíthatják elő a csillagok a gazdagságodat, mely napokon érdemes lottóznod, és mely szerencsés állatok hozhatnak neked szerencsét. Készülj fel a pénzügyi csillagzatod felfedezésére, és talán te leszel a következő szerencsés nyertes! Horoszkóp 2024. május 27. - június 2.

Itt a  jövő heti pénzügyi Horoszkópod! Kinek csillog a szerencséje?

Kos (március 21 - április 19)

A következő hét a Kos jegyűek számára a heti horoszkóp szerint a bátorság és a pénzügyi kockázatok vállalásának időszaka lesz. Egy váratlan találkozás egy rég nem látott ismerőssel egy kávézóban június 1-jén izgalmas üzleti lehetőséget hozhat a felszínre. Érdemes lesz befektetni egy új, környezettudatos startupba, amely hosszú távon ígéretes megtérülést kínálhat.

A szerencsejátékra június 2-a a legkedvezőbb nap. Szerencseszámok: 5, 14, 23. Szerencsés állat: vörös róka.

A KOS nagyot nyerhet egy pénzügyi ötlettel, amiről ITT írtunk.

Bika (április 20 - május 20)

A Bika jegyűek pénzügyi stabilitásának megőrzése érdekében fontos lesz, hogy június 1-jén részt vegyenek egy ingatlanbefektetési szemináriumon, ahol értékes tanácsokat kaphatnak. Egy váratlan örökség híre is felbukkanhat a hét folyamán.

Szerencsejáték napja május 29. Szerencseszámok: 8, 17, 26. Szerencsés állat: fekete macska.

A BIKA szerencsecsillaga felragyoghat, ha kreatív és bátor, IDE kattintva írtunk róla, hogyan.

Ikrek (május 21 - június 20)

Az Ikrek jegyűek a kommunikációs képességüket használhatják fel a hét folyamán, hogy izgalmas új kapcsolatokat építsenek ki, amelyek pénzügyi előnyöket hozhatnak. Egy váratlan email válasz egy régi üzleti javaslatra június 3-án fordulhat szerencsésen.

Szerencsejáték napja május 30. Szerencseszámok: 3, 12, 21. Szerencsés állat: nyúl.

A nyúl hogyan hoz szerencsét? ITT írtunk róla.

heti pénzhoropszkóp

Rák (június 21 - július 22)

A Rák jegyűek pénzügyi helyzetét egy váratlan találkozás egy befektetési tanácsadóval javíthatja június 2-án, aki új perspektívát nyit meg előttük. Egy régóta várt ingatlan üzlet lezárulása is megtörténhet.

Szerencsejáték napja május 31. Szerencseszámok: 6, 15, 24. Szerencsés állat: kenguru.

Hogyan lehet a kenguróból pénzt csinálni? IDE kattintva írtunk róla.

Oroszlán (július 23 - augusztus 22)

Az Oroszlánok számára a heti horoszkóp alapján a következő hét különösen kedvező lesz új üzleti vállalkozások indítására. Egy váratlan üzleti ajánlat, amely kreatív projektekre fókuszál, nagy nyereséget ígér.

Szerencsejáték napja május 27. Szerencseszámok: 7, 16, 25. Szerencsés állat: aranysakál.

Szerencsét hozhat a pénzügyekben egy bátor húzás, amiről ITT írtunk.

Szűz (augusztus 23 - szeptember 22)

A Szűz jegyűeknek érdemes lesz a hét folyamán befektetési lehetőségeket keresniük az egészségügyi technológia területén. Egy váratlan meghívás egy exkluzív konferenciára június 1-jén új kapcsolatokat és lehetőségeket hozhat.

Szerencsejáték napja június 1. Szerencseszámok: 4, 13, 22. Szerencsés állat: fehér nyúl.

A Szűz megfoghatja Fortunát, ha kicsit bátor és ismeri azt, amiről ITT írtunk.

Mérleg (szeptember 23 - október 22)

A Mérleg jegyűeknek a hét folyamán az egyensúly megőrzése a kulcs. Egy váratlan szerencsejáték nyeremény május 29-én egy kisebb összegű, de kedvező befektetés lehetőségét nyitja meg előttük.

Szerencseszámok: 2, 11, 20. Szerencsés állat: türkiz tarka pillangó.

Szerencsét hozhat a MÉRLEGNEK a pénzügyekben egy bátor húzás, amiről ITT írtunk.

Skorpió (október 23 - november 21)

Skorpió jegyűek számára a hét folyamán egy váratlan utazási lehetőség merül fel, ami nem csak új tájakat, hanem új üzleti kapcsolatokat is hozhat. Egy külföldi partnerrel kötött megállapodás különösen kedvező lehet.

Szerencsejáték napja június 3. Szerencseszámok: 9, 18, 27. Szerencsés állat: fekete párduc.

A Skorpió komoly pénzt szerezhet, ha kicsit bátor és ismeri azt, amiről ITT írtunk.

Nyilas (november 22 - december 21)

A Nyilas jegyűek számára a jövő hét kalandos lesz, különösen május 31-én, amikor egy váratlan hír egy lehetséges befektetésről új lehetőségeket nyithat meg. Egy online találkozó izgalmas üzleti javaslatot eredményezhet.

Szerencsejáték napja május 28. Szerencseszámok: 1, 10, 19. Szerencsés állat: barna medve.

A Nyilas nagyot kaszálhat egy furcsa módszerrel, amiről IDE kattintva írtunk.

pénzügyi és szerencse horoszkóp heti 2024 május június

Bak (december 22 - január 19)

A Bak jegyűek számára a következő hét a pénzügyi konszolidáció és a befektetések átgondolása lesz a fő téma. Egy régi barát újra kapcsolatba lép, aki egy izgalmas ingatlanfejlesztési projektet ajánl.

Szerencsejáték napja május 30. Szerencseszámok: 6, 14, 23. Szerencsés állat: szürke bagoly.

Szerencsét hozhat a pénzügyekben a BAK-nak egy bátor húzás, amiről ITT írtunk.

Vízöntő (január 20 - február 18)

Vízöntők számára a következő hét a technológiai újítások és a kreatív pénzügyi megoldások időszaka lesz. Egy váratlan telefonhívás egy régi ismerőstől június 2-án új befektetési lehetőséget kínálhat.

Szerencsejáték napja június 3. Szerencseszámok: 5, 13, 21. Szerencsés állat: kék delfin.

A nyúl hogyan hoz szerencsét? ITT írtunk róla.

Halak (február 19 - március 20)

A Halak jegyűek számára a következő hét a pénzügyi intuitív döntések megerősítésének ideje lesz. Egy váratlan találkozás egy spirituális vezetővel június 1-jén új perspektívát adhat a pénzügyek kezelésében.

Szerencsejáték napja május 27. Szerencseszámok: 7, 16, 25. Szerencsés állat: ezüst hal.

A KOS nagyot nyerhet egy pénzügyi ötlettel, amiről ITT írtunk.

Július elsején indul az otthonfelújítási program

Július elsején indul az otthonfelújítási program, hosszabb futamidővel és többféle tevékenységre igényelhető támogatás - közölte az Energiaügyi Minisztérium és a Nemzetgazdasági Minisztérium hétfőn az MTI-vel.
2024. 06. 17. 16:00
Megosztás:

Létrejött az egyik legnagyobb alkotóműhely a magyar IT piacon

Az Adevinta Classified Media Hungary Kft. ingatlan.com Zrt. által történt, tavaly októberben bejelentett felvásárlása után United Platforms (UP) néven a tulajdonosok idén júniusban egy munkáltatói ernyőmárkát hoztak létre. Az ernyőmárka magában foglalja az ingatlan.com Zrt. márkái, az ingatlan.com, a money.hu és Az Év Irodája mellett a Használtautó.hu-t, Autonavigátor.hu-t, valamint az ED Grouphoz tartozó Jófogást és Vaterát is.
2024. 06. 17. 15:30
Megosztás:

A bankok is drukkolnak a labdarúgó válogatott sikeréért

Nagyon megdobná a magyar labdarúgó válogatott németországi sikere az áruhitelezést – épp ezért a kereskedők és a bankok is szurkolnak azért, hogy a magyar válogatott kiköszörülje a svájci bicska okozta csorbát Németország ellen – vélekedik Gergely Péter, a BiztosDöntés.hupénzügyi szakértője a sorsdöntő mérkőzés előtt.
2024. 06. 17. 15:00
Megosztás:

Brutális, közel 20%-os emelkedés várható az építőipari árakban

Az építőipar 1-2 éve megtorpanó fázisban van, az idei év második felére azonban szakemberek az iparág fellendülését jósolják, ami nem csak egy közel húsz százalékos emelkedést jelenthet az árakban, de jó eséllyel szakemberhiánnyal is szembe kell néznie az építtetőknek. A Budapest környéki agglomerációban már most nehéz ár-érték arányban megfelelő ingatlanhoz jutni, hamarosan azonban szinte lehetetlen lesz.
2024. 06. 17. 14:30
Megosztás:

Az EU elfogadta a természet helyreállításáról szóló jogszabályt

Az Európai Unió Környezetvédelmi Tanácsa luxembourgi ülésén elfogadta a természet helyreállításáról szóló rendeletet, a jogszabály intézkedéseket vezet be annak érdekében, hogy 2030-ig az EU szárazföldi és tengeri területeinek legalább 20 százalékát, 2050-ig pedig lehetőleg valamennyi ökoszisztémát helyreállítsanak, illetve megakadályozzák az élőhelyek romlását - tájékoztatott az uniós tanács hétfőn.
2024. 06. 17. 14:00
Megosztás:

Komplex fejlesztés zárult Salgótarjánban

A salgótarjáni SVG-Hungary Gépgyár Zrt. 206 millió forintos beruházással bővítette termelőkapacitását, és korszerűsítésekkel csökkentette az energiaköltségeket - tájékoztatta az MTI-t a cég hétfőn.
2024. 06. 17. 13:30
Megosztás:

Kissé javultak Svájc GDP-előrejelzései

A svájci gazdaság az idei évben 1,2 százalékkal bővülhet - áll a svájci gazdasági államtitkárság (SECO) hétfőn közzétett előrejelzésében. Az előző, márciusban közzétett prognózisban még 1,1 százalékos svájci GDP-növekedés szerepelt 2024-re.
2024. 06. 17. 13:00
Megosztás:

A budapesti bérleti díjak a középmezőnyben járnak

Tavaly 17 százalékkal emelkedett a budapesti központi elhelyezkedésű lakások bérleti díja 2022-höz képest, ezzel a magyar főváros az európai uniós fővárosok között a középmezőnyben van közvetlenül Madrid és Zágráb után - ismertette az MTI-vel a Duna House az európai városok relatív megélhetési költségeinek összehasonlítását célzó Eurostat tanulmány részleteit hétfőn.
2024. 06. 17. 12:30
Megosztás:

Oroszországban felgyorsult az éves infláció májusban

Az orosz statisztikai hivatal adatai szerint az áprilisi 7,8 százalék után májusban 8,3 százalék volt az éves infláció Oroszországban.
2024. 06. 17. 12:00
Megosztás:

Néprajzi kiállítás nyílik a szentendrei Ferenczy Múzeumban

Takarékos módi címmel nyílik néprajzi kiállítás a szentendrei Ferenczy Múzeumban csütörtökön - tájékoztatta az MTI-t a Ferenczy Múzeumi Centrum (FMC).
2024. 06. 17. 11:30
Megosztás:

A gazdaságot is felpörgethetik a nyári sportesemények?

Az idei nyár különösen sok izgalmat tartogat a sportkedvelőknek, hiszen nem csak a Németországban rendezett labdarúgó-Európa-bajnokságon, de a párizsi olimpián is szurkolhatnak a magyar sportolóknak. Bár hazánk nem szervezője egyik sporteseménynek sem, a rendezvények így is kimutatható hatást gyakorolnak a gazdaság különböző területeire. Az MBH Elemzési Centrum szakértői megvizsgálták, pontosan mely ágazatokban és milyen mértékű mozgásokra lehet számítani az Eb és az olimpia kapcsán.
2024. 06. 17. 11:00
Megosztás:

Gyengülés az ázsiai tőzsdéken

Gyengültek a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn. A térség irányadó mutatója, a tokiói börze Nikkei 225 indexe 2,01 százalékkal, 38 074 pontra gyengült. A részvények szélesebb körét felölelő Topix index 1,62 százalékkal süllyedt.
2024. 06. 17. 10:00
Megosztás:

Kriptovaluták már a Neon54-nél is

Az utóbbi években a kriptovaluták világa nagy fejlődésnek örvendhet. Manapság már számos területen használatosak például az online játékokban is.
2024. 06. 17. 09:49
Megosztás:

Álmodozók és befektetők paradicsoma: Eladó a történelmi Barkóczy-kastély

Lenyűgöző természeti kincsek és kiaknázatlan üzleti lehetőségek a Mátra szívében. Képzeljen el egy helyet, ahol a történelem és a természet találkozik, egy helyet, ahol a múlt meséje és a jövő lehetőségei kéz a kézben járnak. Ez a Barkóczy-kastély, amely nemcsak egy ingatlan, hanem egy életre szóló élmény és egy kivételes befektetési lehetőség.
2024. 06. 17. 09:30
Megosztás:

Enyhe emelkedéssel nyithat a BÉT

Enyhe emelkedéssel nyithat hétfőn a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint. A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 486,41 pontos, 0,69 százalékos csökkenéssel 69 536,56 ponton zárt pénteken.
2024. 06. 17. 09:00
Megosztás:

Kínában gyorsult a kiskereskedelmi forgalom és lassult az ipari termelés növekedése

Kínában vegyes májusi makrogazdasági adatok láttak napvilágot hétfőn: a kiskereskedelmi forgalom növekedése gyorsult, az ipari termelésé lassult, miközben stagnált a munkanélküliség.
2024. 06. 17. 08:30
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen mozgott a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 06. 17. 08:00
Megosztás:

Folytatódik a Lázár Ervin Program

A kormány számára kiemelten fontos, hogy az általános iskolás korosztály számára minőségi és értékalapú kulturális szolgáltatásokat biztosítson szervezett keretek között, ennek érdekében a 2024/2025-ös tanévben folytatódik a Lázár Ervin Program - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) szombaton az MTI-vel.
2024. 06. 17. 07:00
Megosztás:

Romlott az amerikai fogyasztók hangulata

Az elemzők által várt javulás helyett immár zsinórban a harmadik hónapban romlott a Michigani Egyetem amerikai fogyasztói hangulatindexe júniusban.
2024. 06. 17. 06:00
Megosztás:

Erősödik a zöld beruházások támogatása

Folytatódik a Nemzeti Tőkeholding (NTH) összesen 200 milliárd forint keretösszegű Zöld Alapok tőkeprogramja; a magyar vállalatok környezettudatos beruházásainak megvalósítását elősegítő tőkeprogram kapcsán meghozott végleges befektetési döntések értelmében további három új alap állhat fel - közölte a holding pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 17. 05:00
Megosztás: