Trump kampányának kriptó adománya reakciókat vált ki: a kereskedők ezekre a DeFi tokenekre figyelnek a hatalmas nyereség reményében

Az amerikai választások közeledtével Donald Trump, volt elnök, felkarolta a jelenlegi kriptotrendet, és elfogadja a kriptovaluta hozzájárulásokat jelenlegi kampányához. Ez a lépés rávilágít a kriptovaluták egyre növekvő általános elfogadottságára világszerte.

Trump kampányának kriptó adománya reakciókat vált ki: a kereskedők ezekre a DeFi tokenekre figyelnek a hatalmas nyereség reményében

Ahogy a kampány beindul, a DeFi tokenek, mint az Avalanche (AVAX), Celestia (TIA), Stacks (STX) és Uniswap (UNI) felkeltik a kriptópiaci kereskedők figyelmét. Ezen kívül egy új piaci szereplő, a KangaMoon (KANG) is lenyűgözte a kereskedőket az előértékesítés során elért lenyűgöző teljesítményével. Nézzük meg ezeket a tokeneket.

A KangaMoon (KANG) a siker kapujában, miután több mint 7,5 millió dollárt gyűjtött az előértékesítés során

A KangaMoon (KANG) továbbra is hullámokat kelt a kriptópiacon, miután több mint 7,5 millió dollárt gyűjtött az előértékesítés során. Jelenleg a bónusz szakaszában van, és a token iránti érdeklődés növekvőben van a kereskedők és a kriptó rajongók körében, ami a kettős területű hálózat elfogadását és növekvő vonzerejét jelzi. A KangaMoon célja, hogy egy fenntartható környezetet hozzon létre a felhasználók számára, ahol könnyedén boldogulhatnak és kereshetnek, a GameFi és SocialFi elemek egyesítésével.

Különösen említésre méltó a KangaMoon közelgő „Kangaverse” platformja, amely egy egyedi Play-to-Earn mechanizmust alkalmaz, amely lehetőséget biztosít a kereskedők és felhasználók számára a keresetre. Itt a résztvevők különböző tevékenységekben vehetnek részt, mint például csata-tematikájú versenyek, spekulatív fogadások, játékon belüli eszközök kereskedelme és különleges ajándékokban való részvétel, hogy jutalmakat nyerjenek, amelyek általában a hálózat natív tokenjének, a $KANG-nak és más értékes tárgyaknak a formájában jelennek meg.

Az előértékesítési szakaszok során elért lenyűgöző eredményeknek köszönhetően a KangaMoon jelenleg több mint 32 000 regisztrált taggal büszkélkedhet, akik közül körülbelül 10 000 token tulajdonos. Emellett a KangaMoon nemrégiben partnerséget kötött a RaidSharkBot-tal, hogy növelje közösségi elkötelezettségét és piaci elérését, végső soron terjeszkedjen a DeFi piacon és azon túl.

Miközben a KangaMoon jelenleg a bónusz előértékesítési szakaszában van, a natív KANG token jelentős árnövekedést ért el. Ennek következtében a KANG token korai vásárlói több mint 400%-os profitot értek el, miután az ára 0,005 dollárról az előértékesítés kezdetén 0,025 dollárra emelkedett a jelenlegi szakaszban. Mivel a token további növekedést tapasztal, most jó belépési pontot jelenthet a potenciális vásárlók számára, különösen, mivel az elemzők azt jósolják, hogy a token a Dogecoin és a Shiba Inu fölé emelkedhet.

Az Avalanche token havi szinten növekedést tapasztal, az elemzők az 50 dolláros szintet célozzák meg

Az egyik legjobb DeFi tokenként ismert Avalanche (AVAX) lenyűgöző teljesítményt mutatott a közelmúltbeli medvepiac ellenére. Az elmúlt évben az Avalanche token több mint 150%-os növekedést ért el, ami kiemeli ellenállóképességét a piaci medvékkel szemben.

Ezen siker nyomán az AVAX token az elmúlt hónapban is enyhe, 5%-os áremelkedést tapasztalt. Ez a példátlan áremelkedés sok figyelmet vonzott a kereskedők és a kriptó rajongók körében, akik szeretnék kihasználni a hullámot. Jelenlegi pályája további növekedést sugall, az elemzők szerint az AVAX árfolyama hamarosan elérheti az 50 dolláros szintet.

Az Avalanche lenyűgöző tulajdonságai és egyedi ütemterve hozzájárultak kiemelkedéséhez. Platformja olyan DeFi megoldásokat nyújt, mint a skálázhatóság, biztonság és átláthatóság, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy gond nélkül kereskedjenek. Jelenleg az Avalanche piaci kapitalizációja meghaladja a 14 milliárd dollárt, a piaci szakértők pedig várják ennek növekedését az elkövetkező hetekben.

DeFi Avalanche Uniswap árfolyam elemzés

Az Uniswap árfolyama konszolidálódik a havi 37%-os emelkedés után

Az Uniswap (UNI) ismételten megmutatta dominanciáját a DeFi piacon, különösen az elmúlt év 100%-os emelkedése után. Ezt követte egy havi több mint 36%-os növekedés, ami a UNI token visszatérését jelzi. A közelmúltbeli medve trend és a piaci volatilitás ellenére az Uniswap ellenállóképességet mutatott, ami az egyik legjobb kriptovalutává teszi a DeFi világában.

A felhasználók kényelmes kereskedési élményének biztosítására összpontosítva az Uniswap egy összetett algoritmust alkalmaz hálózatán. Csúcskategóriás DeFi megoldásokat kínál, amelyek célja egy kényelmes platform létrehozása a felhasználók számára, hogy átláthatóan és biztonságosan kereskedhessenek. Ez növelte vonzerejét a piacon, ami nyilvánvaló a növekvő kereskedési volumenében és a kereskedők érdeklődésének növekedésében. A legutóbbi emelkedést követően az elemzők a token árának emelkedését és esetleges teljes helyreállását vetítik előre, ami tükrözi a múltbeli sikereit.

A Stacks token nehézségekkel küzd, annak ellenére, hogy korábbi éves csúcson volt

A 2017-es indulása óta a Stacks (STX) lassan, de biztosan emelkedett a prominencia felé. Nyílt forráskódú blokklánc hálózata friss levegőt jelentett a Bitcoin hálózat számára, mivel lehetővé teszi okosszerződések létrehozását rajta. Emellett a Stacks a skálázhatóságra és az eszközök biztonságára helyezi a hangsúlyt, ami az egyik legjobb DeFi tokenné teszi a piacon.

Bár a Stacks lenyűgöző teljesítményt nyújtott, a token az elmúlt évben 200%-os növekedést ért el, a piac volatilitása miatt körülbelül 17%-os csökkenést tapasztalt az elmúlt hónapban. Ez a csökkenés tükröződik a Stacks csökkenő kereskedési volumenében és a kereskedők érdeklődésének csökkenésében. Azonban az optimizmus a Stacks körül továbbra is erős, a piaci szakértők az előző teljesítményét használják referencia pontként.

Az elemzők nagyon optimisták a Celestia tokennel kapcsolatban, mivel az megközelíti az ATH-t

A DeFi piacon elért lenyűgöző teljesítményét követően a Celestia (TIA) gyorsan emelkedő DeFi tokenként ismert. Az elmúlt évben a TIA token több mint 400%-os növekedést ért el. Ezt követte egy 15%-os emelkedés az elmúlt hónapban, ami kiemeli a Celestia elkötelezettségét a kriptovilágban való boldogulás iránt.

Ezen a küldetésen a Celestia pozitív pályán maradt, vonzva a kereskedők és a kriptó rajongók figyelmét. Ahogy a Celestia folytatja bullish trendjét, az elemzők azt sugallják, hogy a token elérheti korábbi ATH-ját, így az egyik legfigyelemreméltóbb DeFi tokenné válhat.

Eléri-e a KangaMoon ugyanazt az árnövekedést, mint az UNI, TIA, STX és AVAX tokenek?

Figyelembe véve a KangaMoon jelenlegi pályáját, az elemzők nagyon optimisták a token jövőjét illetően. Mivel a token nemrégiben bejelentette közelgő listázását a BitMart-on és egy másik csúcskategóriás kriptotőzsdén, a szakértők azt jósolják, hogy a KangaMoon ára az év végére elérheti az 1 dollárt.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségükhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A kereskedők kapkodják PlayDoge mém érmét, az előértékesítés átlépte a 4,5 millió dollárt

A retro Play-to-Earn projekt előértékesítése máris rendkívül sikeres, hiszen nemrégiben átlépte a 4,5 millió dollárt.
2024. 06. 21. 00:01
Megosztás:

Jó döntés pályázni nyílászáró cserére?

Minden épület állaga az évek folyamán egyre jobban amortizálódik. Nincs ezzel másképp a nyílászárók állapotra sem. Sőt! Általában a modern ablaküvegek hang- és hőszigetelő képessége is néhány év alatt veszít hatékonyságából.
2024. 06. 20. 23:30
Megosztás:

A DOGE és SHIB továbbra is erős marad; a MTAUR meghódítja a kriptópiacot?

A mai kriptopiac továbbra is jelentős volatilitást mutat. Ezt a Bitcoin (BTC) ETF-ekből történő jelentős kiáramlás is hangsúlyozza, ami szélesebb piaci visszaesést eredményezett. A Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) egyaránt több mint 1%-os esést könyvelhetett el, míg a Solana (SOL) 4%-os visszaesést szenvedett el.
2024. 06. 20. 23:00
Megosztás:

Legfőbb célunk az EU versenyképességének helyreállítása lesz

Az Európai Unió versenyképességének helyreállítása a legfontosabb prioritás a magyar uniós elnökség programjában - mondta az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.
2024. 06. 20. 22:30
Megosztás:

Nőtt a használtautó-piac forgalma az első öt hónapban

A lakosság egy része a jövedelmi helyzetének lassú rendeződése nyomán most pótolja az előző években elmaradt autóbeszerzéseit állapította meg a JóAutók.hu a DataHouse előzetes adatai alapján; május végéig 368 600 személygépkocsi cserélt gazdát, 13 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A havi adásvételek átlagos mennyisége immár második hónapja alakul korábban sosem látott szinten, 79 ezer körül.
2024. 06. 20. 22:00
Megosztás:

A kínai jegybank szinten tartotta az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank az elemzői várakozásoknak megfelelően történelmi mélyponton, 3,45 százalékon tartotta az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) csütörtöki döntésével, és ugyancsak rekordalacsony, 3,95 százalék maradt az ötéves lejáratú hitelek kamata.
2024. 06. 20. 21:30
Megosztás:

Nagyobb sportesemények idején az internetes csalók is aktívabbak

Nemcsak a szurkolók, a kiberbűnözők is várják a nagy sporteseményeket, hiszen a futball Eb és az olimpia újabb csalási lehetőségeket nyit meg előttük: a informatikai biztonsági termékeket fejlesztő és forgalmazó ESET szakértői szerint mivel ezek a sportesemények világszerte több milliárd nézőt vonzanak, a csalók gyakran elhitetik az emberekkel, hogy jegyet nyertek az eseményre, vagy olyan weboldalakra irányítják őket, amelyekről kártékony programokat töltenek le az eszközeikre.
2024. 06. 20. 21:00
Megosztás:

A Richter megvásárolta a BCI Pharma vállalatot

A Richter Gedeon Nyrt. felvásárolta a belgiumi székhelyű, magántulajdonban lévő, számos nőgyógyászati indikációban eredeti kutatást végző biotechnológiai vállalatot, a BCI Pharma-t - jelentette be a vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán.
2024. 06. 20. 20:30
Megosztás:

Vegyesen változott csütörtök estére a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtökön estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 06. 20. 20:00
Megosztás:

Jelentős emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erőteljes pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 06. 20. 19:30
Megosztás:

Új történelmi csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 666,13 pontos, 0,96 százalékos emelkedéssel, 70 327,34 ponton, új történelmi csúcson zárt csütörtökön.
2024. 06. 20. 19:00
Megosztás:

Csökkent a 12 hónapos kincstárjegy aukciós átlaghozama

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) 30 milliárd forintért hirdetett meg jegyzésre 12 hónapos diszkont kincstárjegyet a csütörtöki aukción.
2024. 06. 20. 18:30
Megosztás:

Az EU 2025-ös költségvetésének a prioritásokra szánt finanszírozást kell erősítenie

Az Európai Bizottság bemutatta a 2025-re érvényes uniós költségvetésre vonatkozó, 199,7 milliárd euró főösszegű javaslatát, és azt írták: az Európai Unió jövő évi büdzséjének az EU prioritásaira szánt finanszírozást kell erősítenie.
2024. 06. 20. 18:00
Megosztás:

Ajánlás͏ok, amel͏yek segít͏enek nyern͏i online 2024-be͏n

Az onli͏ne nyerőgépek izgalmas v͏ilágába lépve a játé͏k͏osok számos stratégi͏át alkal͏mazha͏tnak a nyerési͏ esély͏e͏ik növelésére͏. Font͏os,͏ ho͏gy͏ olyan játékplatfo͏rmo͏kat válasszanak,͏ melyek mo͏de͏rn tec͏hnol͏ógiával és m͏e͏g͏bízhat͏ó háttérrel k͏ec͏segt͏etnek.
2024. 06. 20. 17:58
Megosztás:

Indul a qvik fizetés

A Magyar Nemzeti Bank "qvik" néven vezeti be az azonnali fizetésre épülő, minden ügyfél számára ingyenesen elérhető fizetési szolgáltatásait, amelyek olcsó, biztonságos és hazai alternatívát teremtenek a legtöbb elektronikus fizetési helyzetben - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 17:30
Megosztás:

Szombattól három hétig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett

Szombattól július 11-ig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 17:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok csütörtökön.
2024. 06. 20. 16:30
Megosztás:

A jelzáloghitelek kamata már második hete csökken az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban már a második egymást követő héten csökkent a 30 éves jelzáloghitelek kamata a június 14-én záródott héten - ismertette az amerikai jelzáloghitelező bankok szövetsége (Mortgage Bankers Association of America - MBA) szerdán.
2024. 06. 20. 16:00
Megosztás:

Hazánk legnagyobb kapacitású autógyára jön létre

A Mercedes jelenleg zajló beruházásai nyomán Magyarország legnagyobb kapacitással bíró autógyára jön létre, tovább erősödik a magyar gazdaság, és mindez hozzájárul ahhoz, hogy hazánk a világgazdaság új korszakának nyertesei közé tartozzon - jelentette ki a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Stuttgartban.
2024. 06. 20. 15:30
Megosztás:

Az európai szemeszter tavaszi csomagja iránymutatással szolgál a versenyképesség javításához

Az európai szemeszter tavaszi csomagja szakpolitikai iránymutatást ad az Európai Unió versenyképességének és ellenállóképességének javításához, a rendezett államháztartás fenntartásához, valamint az EU stratégiai autonómiájának megerősítéséhez - közölte a kereskedelempolitikáért felelős biztos szerdán.
2024. 06. 20. 15:00
Megosztás: