Indulhat a verseny: A DOGE, a GROK vagy a Meme Kombat juthat előbb holdra?

Az előző órákban a Dogecoin értéke 17 százalékkal ugrott meg, amivel a kutyás token értéke elérte 0.089 dolláros szintet.

Indulhat a verseny: A DOGE, a GROK vagy a Meme Kombat juthat előbb holdra?

Eközben pedig az év egyik legizgalmasabb kezdeményezésének, a Meme Kombatnak sikerült közel 2 millió dollárt gyűjteni. Szintén a napokban történt, hogy az AI chatbotról elnevezett GROK értéke rövid idő alatt elérte a 200 millió dollárt.

A Dogecoin közössége régóta tervezi, hogy egy valódi DOGE érmét juttasson a holdra és az ötletből a jelek szerint hamarosan akár valóság is lehet.

Az Astrobotic űrutazással foglalkozó cég a napokban posztolta ki, hogy december 23-ra foglalást kaptak a DOGE közösségétől az érme holdra küldésével kapcsolatban. 

A kutyás token közössége ugyanis egy DHL MoonBox “postázására” adta össze a pénzt, amit az Astrobotic egy Vulcan Cenaurral küld majd fel az égitestre.

A Meme Kombatnak jobb az esélye a holdraszállásra

Jelenleg nehéz lenne megmondani, hogy mire lehet számítani a sokak által várt decemberi mikulásrallytól. A Karácsony közeledtével ugyanis a legtöbb befektetési eszköz értéke ugrásszerűen megnő. 

Ennek ellenére az a tény, hogy a népszerű “to the moon” kifejezést a Doge közösségének szó szerint sikerülhet végrehajtani, biztosan hatást fog gyakorolni az árfolyamra.

A mém tokenek számára ugyanis a legfontosabb, hogy minél virálassabbak legyen, hiszen ez az egyetlen módja a fennmaradásuknak. 

Ennek ellenére az új kriptók erdejében nem lehetetlen megtalálni a legjobb lehetőségeket. 

Azok a projektek ugyanis, amik már kezdetektől fogva felhasználási móddal rendelkeznek és képesek nagyobb közösségeket megszólítani, egészen kimagasló sikereket érhetnek el.

Jelenleg a natív ERC-20 MK tokeneket 0.205 dolláros áron lehet megvenni, azonban napokon belül a token értéke közel 5 százalékkal emelkedni fog. Ennek köszönhetően csütörtöktől a gyűjtés negyedik szakaszát követően már csak 0.214 dolláros áron lesz lehetőség a vásárlásra.

Túl sokat viszont nem érdemes késlekedni, mivel az eddigi bevételek üteme alapján még csütörtök előtt elfogyhatnak a szakasz során kínált kedvezményes áron elérhető kriptók.

Éppen ezért a lehetséges befektetőknek érdemes minél hamarabb lecsapni az MK-ra, hiszen így már a listázás idejére profitot érhetnek el vele.

Az a tény, hogy a Dogecoinhoz hasonló projektek továbbra is kiugróan népszerűek azt jelzik, hogy hatalmas befektetői igény van az ilyen eszközökre. Ebben a piaci környezetben a Meme Kombat kiugró sikereket érhet el, mivel a készítőknek sikerült az összes népszerű mém tokent egy fedél alá hozni.

Többek között ezért is vélekedik úgy több kriptoemelző is, hogy a közeljövőben az MK árfolyama a mostani érték tízszeresére is nőhet. 

MK vásárlása itt

Nem minden kriptó arany ami fénylik

A napokban bukkant fel, majd szélsebesen indult erősödésnek a GROK névre keresztelt mém token.

A GROK neve a hamarosan elérhetővé váló, Elon Musk és csapata által fejlesztett AI chatbotról, Grokról kapta a nevét. Jelenleg a Grok chatbot korai fázisában van, azonban hamarosan elérhetővé válhat a premium X előfizetők számára.

A Grok AI egyik legfontosabb vonzereje, hogy kifejezetten tiszteletlen és szarkasztikus stílust vesz majd fel.

Eddig keveset lehetett tudni a Grok AI-ról, azonban az valószínűnek tűnik, hogy a tanításához a Twitter adatait használták fel a fejlesztők. Így a chatbot képes lesz vagány stílusban kommentálni és elemezni a világ minden fontos eseményeit.

Ez kifejezetten jól hangzik, viszont szem előtt kell tartani azt a tényt is, hogy az X a hamis információk melegágya lett. Éppen ezért valószínűleg Grok véleményét és elemzéseit érdemes lesz némi fenntartással kezelni.

A GROK tokenek indulása idején hihetetlen mértékű erősödést lehetett látni. Az első napokban 200 millió dollár fölé nőtt a projekt értéke, amivel a GROK elérte eddigi legmagasabb árfolyamát, a 0.0086 dollárt.

Az indulást követő napokban azonban a kriptoszakértő zachxbt X-en posztolta ki, hogy bizonyítékkal rendelkezik arra, hogy az egész projekt átverés.

A november 13-i posztnak köszönhetően az árfolyam másodpercek alatt be is szakadt, így a GROK a teljes értékének több mint 70 százalékát vesztette el.

Zachxbt a vádját arra alapozza, hogy a GROK mögött álló csapat korábban számtalan kriptot és X fiókot hozott létre. Ezeknek a túlnyomó része vagy sikertelen volt, vagy egyszerűen átverés. 

Ahogy azonban arra zachxbt is rávilágít, minden bizonnyal sok olyan befektető lesz, akik csak túl későn fognak rájönni az igazságra. 

Az eladási hullámot követően a projekt mérete végül 64 millió dollárnál állapodott meg, amit azóta is képes tartani a GROK.

A készítők ezt elsősorban jelentős mennyiségű tokenégetéssel voltak képesek elérni.

A Meme Kombat készítői nem titkolják el kilétüket

A GROK így egy erősen kétes befektetés lehet, amivel kapcsolatban érdemes lehet néhány lépés távolságot tartani. Akik így tesznek örömmel fogják látni, hogy a Meme Kombat csapata a kezdetektől fogva az őszinteségre és a transzparenciára törekszik.

Erre az egyik legjobb példa, hogy a Meme Kombat magyar nyelvű előértékesítési felületén keresztül elérhetők a csapat tagjai. Ami még ennél is jobb, hogy a projekt alapítójával, Matt Whitemannal még LinkedInen keresztül is fel lehet venni a kapcsolatot. 

Whiteman korábban számtalan kimagasló Web3 projektből vette ki a részét, így egyáltalán nem újdonság számára a blokklánc-technológia.

Szeretném csatlakozni a Meme Kombathoz

Dinamikus stakelés, off- és on-chain tranzakciók a Meme Kombatnál

Az MK dinamikus stakelésének köszönhetően az on- és off-chain tranzakciók lényegében egyszerre valósulhatnak meg. A felhasználóknak hálózati díjat nem szükséges majd fizetni a stakeléssel szerzett jutalmak után, mivel ezek off-chain valósulnak meg.

Eközben azonban a tokenek lekötése továbbra is on-chain lesz, ezért ugyan hálózati díjakat kell fizetni, azonban a befektetésünk is nagyobb biztonságban lehet.

Minden tokenmozgást valós időben lehet majd nyomon követni az oldal felületén keresztül, ezért mindig tudhatod, éppen mit csinálnak a kriptóid.

A stakelési rendszer integrálva lesz az on-chain játékok okosserződésébe, ezért a stakelt tokenekkel játszani is tudsz majd.

Mostanáig 7.5 millió MK került lekötésre, ami után összesen 810,000 MK-t lehetett megkapni jutalmul. Írásunk idején az elérhető éves hozam mértéke több mint 500 százalék, így a befektetésed sokszorosát kaphatod vissza egy éven belül.

Ami azonban még ennél is fontosabb, hogy az eddig vásárolt MK 62 százaléka került mostanáig lekötésre. Más szóval a befektetők túlnyomó többsége elsősorba hosszú távú befektetésként gondolt a Meme Kombatra.

A legjobb mémek egy felületen

A Meme Kombat első évada közvetlenül a listázással párhuzamosan indul majd el, ahol 11 mém mérheti majd össze erejét. Ezek a Milady, Baby Doge, Doge, Floki, Kishu, Mong, Pepe, Pepe2, Shiba, Sponge és Wojak.

A felhasználók a felsoroltak csatáira köthetnek majd fogadásokat, amiért cserébe MK-t kapnak jutalmul.

A készítők tervei szerint a második évad folyamán nem kizárólag az elérhető harcosok száma, hanem a csatázási lehetőségek közül is több lesz elérhető.

Vásárlásra ETH mellett USDT és BNB használatára egyaránt van lehetőség.

Amennyiben szeretnéd a Meme Kombatot közelebbről is megismerni, látogass el még ma a magyarul is elérhető weboldalra!

Érdekel a Meme Kombat

Ez is érdekelhet:

Ezt jósolja a Google Bard a Bitcoinnak 2024-re

1 millió dollárhoz közelít a Bitcoin ETF - Ez lehet a következő sikertörténet?

A legjobb decentralizált tárcák

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

A kereskedők kapkodják PlayDoge mém érmét, az előértékesítés átlépte a 4,5 millió dollárt

A retro Play-to-Earn projekt előértékesítése máris rendkívül sikeres, hiszen nemrégiben átlépte a 4,5 millió dollárt.
2024. 06. 21. 00:01
Megosztás:

Jó döntés pályázni nyílászáró cserére?

Minden épület állaga az évek folyamán egyre jobban amortizálódik. Nincs ezzel másképp a nyílászárók állapotra sem. Sőt! Általában a modern ablaküvegek hang- és hőszigetelő képessége is néhány év alatt veszít hatékonyságából.
2024. 06. 20. 23:30
Megosztás:

A DOGE és SHIB továbbra is erős marad; a MTAUR meghódítja a kriptópiacot?

A mai kriptopiac továbbra is jelentős volatilitást mutat. Ezt a Bitcoin (BTC) ETF-ekből történő jelentős kiáramlás is hangsúlyozza, ami szélesebb piaci visszaesést eredményezett. A Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) egyaránt több mint 1%-os esést könyvelhetett el, míg a Solana (SOL) 4%-os visszaesést szenvedett el.
2024. 06. 20. 23:00
Megosztás:

Legfőbb célunk az EU versenyképességének helyreállítása lesz

Az Európai Unió versenyképességének helyreállítása a legfontosabb prioritás a magyar uniós elnökség programjában - mondta az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.
2024. 06. 20. 22:30
Megosztás:

Nőtt a használtautó-piac forgalma az első öt hónapban

A lakosság egy része a jövedelmi helyzetének lassú rendeződése nyomán most pótolja az előző években elmaradt autóbeszerzéseit állapította meg a JóAutók.hu a DataHouse előzetes adatai alapján; május végéig 368 600 személygépkocsi cserélt gazdát, 13 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A havi adásvételek átlagos mennyisége immár második hónapja alakul korábban sosem látott szinten, 79 ezer körül.
2024. 06. 20. 22:00
Megosztás:

A kínai jegybank szinten tartotta az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank az elemzői várakozásoknak megfelelően történelmi mélyponton, 3,45 százalékon tartotta az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) csütörtöki döntésével, és ugyancsak rekordalacsony, 3,95 százalék maradt az ötéves lejáratú hitelek kamata.
2024. 06. 20. 21:30
Megosztás:

Nagyobb sportesemények idején az internetes csalók is aktívabbak

Nemcsak a szurkolók, a kiberbűnözők is várják a nagy sporteseményeket, hiszen a futball Eb és az olimpia újabb csalási lehetőségeket nyit meg előttük: a informatikai biztonsági termékeket fejlesztő és forgalmazó ESET szakértői szerint mivel ezek a sportesemények világszerte több milliárd nézőt vonzanak, a csalók gyakran elhitetik az emberekkel, hogy jegyet nyertek az eseményre, vagy olyan weboldalakra irányítják őket, amelyekről kártékony programokat töltenek le az eszközeikre.
2024. 06. 20. 21:00
Megosztás:

A Richter megvásárolta a BCI Pharma vállalatot

A Richter Gedeon Nyrt. felvásárolta a belgiumi székhelyű, magántulajdonban lévő, számos nőgyógyászati indikációban eredeti kutatást végző biotechnológiai vállalatot, a BCI Pharma-t - jelentette be a vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán.
2024. 06. 20. 20:30
Megosztás:

Vegyesen változott csütörtök estére a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtökön estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 06. 20. 20:00
Megosztás:

Jelentős emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erőteljes pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 06. 20. 19:30
Megosztás:

Új történelmi csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 666,13 pontos, 0,96 százalékos emelkedéssel, 70 327,34 ponton, új történelmi csúcson zárt csütörtökön.
2024. 06. 20. 19:00
Megosztás:

Csökkent a 12 hónapos kincstárjegy aukciós átlaghozama

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) 30 milliárd forintért hirdetett meg jegyzésre 12 hónapos diszkont kincstárjegyet a csütörtöki aukción.
2024. 06. 20. 18:30
Megosztás:

Az EU 2025-ös költségvetésének a prioritásokra szánt finanszírozást kell erősítenie

Az Európai Bizottság bemutatta a 2025-re érvényes uniós költségvetésre vonatkozó, 199,7 milliárd euró főösszegű javaslatát, és azt írták: az Európai Unió jövő évi büdzséjének az EU prioritásaira szánt finanszírozást kell erősítenie.
2024. 06. 20. 18:00
Megosztás:

Ajánlás͏ok, amel͏yek segít͏enek nyern͏i online 2024-be͏n

Az onli͏ne nyerőgépek izgalmas v͏ilágába lépve a játé͏k͏osok számos stratégi͏át alkal͏mazha͏tnak a nyerési͏ esély͏e͏ik növelésére͏. Font͏os,͏ ho͏gy͏ olyan játékplatfo͏rmo͏kat válasszanak,͏ melyek mo͏de͏rn tec͏hnol͏ógiával és m͏e͏g͏bízhat͏ó háttérrel k͏ec͏segt͏etnek.
2024. 06. 20. 17:58
Megosztás:

Indul a qvik fizetés

A Magyar Nemzeti Bank "qvik" néven vezeti be az azonnali fizetésre épülő, minden ügyfél számára ingyenesen elérhető fizetési szolgáltatásait, amelyek olcsó, biztonságos és hazai alternatívát teremtenek a legtöbb elektronikus fizetési helyzetben - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 17:30
Megosztás:

Szombattól három hétig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett

Szombattól július 11-ig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 17:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok csütörtökön.
2024. 06. 20. 16:30
Megosztás:

A jelzáloghitelek kamata már második hete csökken az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban már a második egymást követő héten csökkent a 30 éves jelzáloghitelek kamata a június 14-én záródott héten - ismertette az amerikai jelzáloghitelező bankok szövetsége (Mortgage Bankers Association of America - MBA) szerdán.
2024. 06. 20. 16:00
Megosztás:

Hazánk legnagyobb kapacitású autógyára jön létre

A Mercedes jelenleg zajló beruházásai nyomán Magyarország legnagyobb kapacitással bíró autógyára jön létre, tovább erősödik a magyar gazdaság, és mindez hozzájárul ahhoz, hogy hazánk a világgazdaság új korszakának nyertesei közé tartozzon - jelentette ki a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Stuttgartban.
2024. 06. 20. 15:30
Megosztás:

Az európai szemeszter tavaszi csomagja iránymutatással szolgál a versenyképesség javításához

Az európai szemeszter tavaszi csomagja szakpolitikai iránymutatást ad az Európai Unió versenyképességének és ellenállóképességének javításához, a rendezett államháztartás fenntartásához, valamint az EU stratégiai autonómiájának megerősítéséhez - közölte a kereskedelempolitikáért felelős biztos szerdán.
2024. 06. 20. 15:00
Megosztás: