Indulhat a verseny: A DOGE, a GROK vagy a Meme Kombat juthat előbb holdra?

Az előző órákban a Dogecoin értéke 17 százalékkal ugrott meg, amivel a kutyás token értéke elérte 0.089 dolláros szintet.

Indulhat a verseny: A DOGE, a GROK vagy a Meme Kombat juthat előbb holdra?

Eközben pedig az év egyik legizgalmasabb kezdeményezésének, a Meme Kombatnak sikerült közel 2 millió dollárt gyűjteni. Szintén a napokban történt, hogy az AI chatbotról elnevezett GROK értéke rövid idő alatt elérte a 200 millió dollárt.

A Dogecoin közössége régóta tervezi, hogy egy valódi DOGE érmét juttasson a holdra és az ötletből a jelek szerint hamarosan akár valóság is lehet.

Az Astrobotic űrutazással foglalkozó cég a napokban posztolta ki, hogy december 23-ra foglalást kaptak a DOGE közösségétől az érme holdra küldésével kapcsolatban. 

A kutyás token közössége ugyanis egy DHL MoonBox “postázására” adta össze a pénzt, amit az Astrobotic egy Vulcan Cenaurral küld majd fel az égitestre.

A Meme Kombatnak jobb az esélye a holdraszállásra

Jelenleg nehéz lenne megmondani, hogy mire lehet számítani a sokak által várt decemberi mikulásrallytól. A Karácsony közeledtével ugyanis a legtöbb befektetési eszköz értéke ugrásszerűen megnő. 

Ennek ellenére az a tény, hogy a népszerű “to the moon” kifejezést a Doge közösségének szó szerint sikerülhet végrehajtani, biztosan hatást fog gyakorolni az árfolyamra.

A mém tokenek számára ugyanis a legfontosabb, hogy minél virálassabbak legyen, hiszen ez az egyetlen módja a fennmaradásuknak. 

Ennek ellenére az új kriptók erdejében nem lehetetlen megtalálni a legjobb lehetőségeket. 

Azok a projektek ugyanis, amik már kezdetektől fogva felhasználási móddal rendelkeznek és képesek nagyobb közösségeket megszólítani, egészen kimagasló sikereket érhetnek el.

Jelenleg a natív ERC-20 MK tokeneket 0.205 dolláros áron lehet megvenni, azonban napokon belül a token értéke közel 5 százalékkal emelkedni fog. Ennek köszönhetően csütörtöktől a gyűjtés negyedik szakaszát követően már csak 0.214 dolláros áron lesz lehetőség a vásárlásra.

Túl sokat viszont nem érdemes késlekedni, mivel az eddigi bevételek üteme alapján még csütörtök előtt elfogyhatnak a szakasz során kínált kedvezményes áron elérhető kriptók.

Éppen ezért a lehetséges befektetőknek érdemes minél hamarabb lecsapni az MK-ra, hiszen így már a listázás idejére profitot érhetnek el vele.

Az a tény, hogy a Dogecoinhoz hasonló projektek továbbra is kiugróan népszerűek azt jelzik, hogy hatalmas befektetői igény van az ilyen eszközökre. Ebben a piaci környezetben a Meme Kombat kiugró sikereket érhet el, mivel a készítőknek sikerült az összes népszerű mém tokent egy fedél alá hozni.

Többek között ezért is vélekedik úgy több kriptoemelző is, hogy a közeljövőben az MK árfolyama a mostani érték tízszeresére is nőhet. 

MK vásárlása itt

Nem minden kriptó arany ami fénylik

A napokban bukkant fel, majd szélsebesen indult erősödésnek a GROK névre keresztelt mém token.

A GROK neve a hamarosan elérhetővé váló, Elon Musk és csapata által fejlesztett AI chatbotról, Grokról kapta a nevét. Jelenleg a Grok chatbot korai fázisában van, azonban hamarosan elérhetővé válhat a premium X előfizetők számára.

A Grok AI egyik legfontosabb vonzereje, hogy kifejezetten tiszteletlen és szarkasztikus stílust vesz majd fel.

Eddig keveset lehetett tudni a Grok AI-ról, azonban az valószínűnek tűnik, hogy a tanításához a Twitter adatait használták fel a fejlesztők. Így a chatbot képes lesz vagány stílusban kommentálni és elemezni a világ minden fontos eseményeit.

Ez kifejezetten jól hangzik, viszont szem előtt kell tartani azt a tényt is, hogy az X a hamis információk melegágya lett. Éppen ezért valószínűleg Grok véleményét és elemzéseit érdemes lesz némi fenntartással kezelni.

A GROK tokenek indulása idején hihetetlen mértékű erősödést lehetett látni. Az első napokban 200 millió dollár fölé nőtt a projekt értéke, amivel a GROK elérte eddigi legmagasabb árfolyamát, a 0.0086 dollárt.

Az indulást követő napokban azonban a kriptoszakértő zachxbt X-en posztolta ki, hogy bizonyítékkal rendelkezik arra, hogy az egész projekt átverés.

A november 13-i posztnak köszönhetően az árfolyam másodpercek alatt be is szakadt, így a GROK a teljes értékének több mint 70 százalékát vesztette el.

Zachxbt a vádját arra alapozza, hogy a GROK mögött álló csapat korábban számtalan kriptot és X fiókot hozott létre. Ezeknek a túlnyomó része vagy sikertelen volt, vagy egyszerűen átverés. 

Ahogy azonban arra zachxbt is rávilágít, minden bizonnyal sok olyan befektető lesz, akik csak túl későn fognak rájönni az igazságra. 

Az eladási hullámot követően a projekt mérete végül 64 millió dollárnál állapodott meg, amit azóta is képes tartani a GROK.

A készítők ezt elsősorban jelentős mennyiségű tokenégetéssel voltak képesek elérni.

A Meme Kombat készítői nem titkolják el kilétüket

A GROK így egy erősen kétes befektetés lehet, amivel kapcsolatban érdemes lehet néhány lépés távolságot tartani. Akik így tesznek örömmel fogják látni, hogy a Meme Kombat csapata a kezdetektől fogva az őszinteségre és a transzparenciára törekszik.

Erre az egyik legjobb példa, hogy a Meme Kombat magyar nyelvű előértékesítési felületén keresztül elérhetők a csapat tagjai. Ami még ennél is jobb, hogy a projekt alapítójával, Matt Whitemannal még LinkedInen keresztül is fel lehet venni a kapcsolatot. 

Whiteman korábban számtalan kimagasló Web3 projektből vette ki a részét, így egyáltalán nem újdonság számára a blokklánc-technológia.

Szeretném csatlakozni a Meme Kombathoz

Dinamikus stakelés, off- és on-chain tranzakciók a Meme Kombatnál

Az MK dinamikus stakelésének köszönhetően az on- és off-chain tranzakciók lényegében egyszerre valósulhatnak meg. A felhasználóknak hálózati díjat nem szükséges majd fizetni a stakeléssel szerzett jutalmak után, mivel ezek off-chain valósulnak meg.

Eközben azonban a tokenek lekötése továbbra is on-chain lesz, ezért ugyan hálózati díjakat kell fizetni, azonban a befektetésünk is nagyobb biztonságban lehet.

Minden tokenmozgást valós időben lehet majd nyomon követni az oldal felületén keresztül, ezért mindig tudhatod, éppen mit csinálnak a kriptóid.

A stakelési rendszer integrálva lesz az on-chain játékok okosserződésébe, ezért a stakelt tokenekkel játszani is tudsz majd.

Mostanáig 7.5 millió MK került lekötésre, ami után összesen 810,000 MK-t lehetett megkapni jutalmul. Írásunk idején az elérhető éves hozam mértéke több mint 500 százalék, így a befektetésed sokszorosát kaphatod vissza egy éven belül.

Ami azonban még ennél is fontosabb, hogy az eddig vásárolt MK 62 százaléka került mostanáig lekötésre. Más szóval a befektetők túlnyomó többsége elsősorba hosszú távú befektetésként gondolt a Meme Kombatra.

A legjobb mémek egy felületen

A Meme Kombat első évada közvetlenül a listázással párhuzamosan indul majd el, ahol 11 mém mérheti majd össze erejét. Ezek a Milady, Baby Doge, Doge, Floki, Kishu, Mong, Pepe, Pepe2, Shiba, Sponge és Wojak.

A felhasználók a felsoroltak csatáira köthetnek majd fogadásokat, amiért cserébe MK-t kapnak jutalmul.

A készítők tervei szerint a második évad folyamán nem kizárólag az elérhető harcosok száma, hanem a csatázási lehetőségek közül is több lesz elérhető.

Vásárlásra ETH mellett USDT és BNB használatára egyaránt van lehetőség.

Amennyiben szeretnéd a Meme Kombatot közelebbről is megismerni, látogass el még ma a magyarul is elérhető weboldalra!

Érdekel a Meme Kombat

Ez is érdekelhet:

Ezt jósolja a Google Bard a Bitcoinnak 2024-re

1 millió dollárhoz közelít a Bitcoin ETF - Ez lehet a következő sikertörténet?

A legjobb decentralizált tárcák

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Magyarország is csatlakozott a nukleáris egyezményhez

Magyarország is aláírta a globális nukleárisenergia teremelő kapacitás megháromszorozására vonatkozó egyezményt szombaton az ENSZ Éghajlatváltozási Konferenciáján (COP28) Dubajban.
2023. 12. 03. 09:00
Megosztás:

A legjobb film díját nyerte a Semmelweis Torontóban

A Koltai Lajos rendezésben készült semmelweis-film lett a Torontói EU Filmfesztivál legjobbja és elnyerte a közönségdíjat - közölte az MTI-vel szombaton a Nemzeti Filmintézet (NFI).
2023. 12. 03. 08:00
Megosztás:

630 milliós turisztikai fejlesztés zárult le Miskolctapolcán

Lezárult Miskolctapolca 628 millió forintos komplex turisztikai fejlesztése - tájékoztatta az MTI-t Miskolc polgármesteri hivatalának sajtóosztálya pénteken.
2023. 12. 03. 07:00
Megosztás:

Átadták az idei Prima Primissima Díjakat

Idén is tíz kategóriában vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Müpában megtartott pénteki gálaesten.
2023. 12. 03. 06:00
Megosztás:

Világvezető logisztikai vállalat költözteti hazai operációját Pátyra

A világ egyik legjelentősebb logisztikai szolgáltatója, a DHL Group részét képező DHL Supply Chain 2024 január elején veszi birtokba 20 ezer négyzetméteres bérleményét Budapest környékének legnagyobb egybefüggő modern ipari épületében. A HelloParks Páty megapark 58 ezer négyzetméteres, „zero ready” PT1-es raktárcsarnokát úgy készítették elő, hogy akár a nettó nulla kibocsátású működést is lehetővé teszi, aminek köszönhetően a logisztikai cég már most teljesítheti 2025-re kitűzött vállalati elvárásait. Az üzlet megkötése fontos mérföldkő, hiszen ez az első karbonsemleges operációra alkalmas épülete a társaságnak a régióban.
2023. 12. 03. 05:00
Megosztás:

Tisztább helyzetet teremtenek az új energetikai tanúsítványok a napelemek piacán is

Novembertől új épületenergetikai szabályok lesznek érvényesek, s megváltozott az energetikai tanúsítványi rendszer is – mindez komoly változást jelent, hiszen még inkább felértékeli a napelemekkel, hőszivattyúval, okosotthon-irányítással működő ingatlanok értékét. Mindemellett kulcsfontosságúvá válik az energiafelhasználási adatok értelmezése és a modern technológiák alkalmazása.
2023. 12. 03. 04:00
Megosztás:

Fluktuációs trendek és válaszstratégiák a munkaerőpiacon a generációs különbségek fényében

Miközben a legfrissebb nemzetközi kutatások szerint az alkalmazottak elkötelezettségi szintje szerte a világon rendkívül alacsony, a generációs különbségek jelentősége is egyre nyilvánvalóbbá válik a munka világában. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte, hogy a korosztályok értékrendje közötti eltérések fényében mit tehetnek a HR szakemberek az alkalmazottak hatékonyabb bevonzásának és megtartásának előmozdítása érdekében.
2023. 12. 03. 03:00
Megosztás:

Világelső lett a Soproni Egyetem e-hulladék kezelési módszere

A világ legjobb gyakorlatait bemutató, e területen élen járó 54 egyetem közül első helyre rangsorolták az UI GreenMetric versenyében a Soproni Egyetem e-hulladék gyűjtését és a hulladékkezelést bemutató pályázatát - írta az egyetem az MTI-nek küldött szombati közleményében.
2023. 12. 03. 02:00
Megosztás:

Megdőlt az országos melegrekord szombaton

Megdőlt az országos melegrekord szombaton: Békéscsabán 18 Celsius-fokig emelkedett a hőmérséklet - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán.
2023. 12. 03. 01:00
Megosztás:

Kriptovaluta 2024 - A 6 legjobb kripto, amibe még most befektethetsz

Közeleg az év vége, ezért érdemes lehet a legnagyobb profitok reményében még most betárazni néhány kriptóból. 
2023. 12. 03. 00:01
Megosztás:

Egy év alatt a hazai üzemanyag-kiskereskedelmi piac meghatározó szereplőjévé vált az ORLEN

Az ORLEN egy éve jelent meg Magyaroroszágon, és látványosan gyorsan az ország vezető benzinkút-hálózatainak egyikévé vált. A vállalat megerősítette pozícióját a magyar piacon, így a második évében további növekedésre és fejlődésre készül. Kelet-Közép-Európa legnagyobb multienergetikai vállalata a hazai piacra lépését követő tizenkét hónapban számos, a vásárlók igényeire szabott újítást vezetett be, s ezeket a fejlesztéseket a továbbiakban is folytatják majd. Minőségi üzemanyagkínálatának, a Stop.Cafe éttermek ízletes kávéinak, DESPAR-élelmiszerüzleteinek, valamint az ORLEN-mobilalkalmazás egyénileg lehívható kedvezményeinek köszönhetően egyre többen választják a társaság töltőállomásait, ismertségét pedig tovább növelik az izgalmas nyereményjátékok és sportszponzorációs aktivitások.
2023. 12. 02. 23:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 48. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2023. 12. 02. 22:15
Megosztás:

Webshopból rendelhetők a mobilházak

Miért egyre népszerűbbek a mobilházak Magyarországon is? Magyarországon a mobilházak népszerűsége az elmúlt években jelentősen megnőtt. Ennek egyik fő oka a növekvő lakásárak.
2023. 12. 02. 21:15
Megosztás:

Visszaemelte a befektetési ajánlású osztályzati kategóriába Görögországot a Fitch Ratings

Visszaemelte a befektetési ajánlású kategóriába a görög államadós-osztályzatot a Fitch Ratings.
2023. 12. 02. 20:00
Megosztás:

Drasztikusan csökken a CSOK kamata – ennek az állam örül a legjobban

Több, mint 3 százalékponttal kisebb kamattal indul majd a CSOK Plusz a januárig érvényben lévő CSOK hitelhez képest – ez döntően a szerződésben szereplő kamat és az ügyfél által fizetett 3 százalékos kamat közötti különbséget kamattámogatásként kifizető költségvetésnek jelent majd számottevő könnyebbséget – kommentálta a csütörtök éjjel megjelent CSOK kormányrendeletet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.
2023. 12. 02. 19:00
Megosztás:

Erős harmadik negyedévet zárt a 4iG csoport

Továbbra is tart 4iG Nyrt. lendületes növekedése. Az előző év azonos időszakához képest a vállalatcsoport az első háromnegyed évben kiemelkedően növelte árbevételét és eredményességét. A növekedés motorja a Vodafone Magyarország, valamint a 2022 első félévig lezárt akvizíciókkal megszerzett vállalatok jelentős eredménynövekedése volt. A Csoport 2023. első három negyedévében 421,3 milliárd forintos nettó árbevételt ért el, konszolidált EBITDA-ja 147,5 milliárd forintot tett ki, míg a működési cash-flow 101,5 milliárd forint volt. A Cégcsoport vételár-allokációs hatásoktól megtisztított korrigált adózott eredménye 10,7 milliárd forint volt.
2023. 12. 02. 17:00
Megosztás:

Ezen a napon lehet még utoljára 2023-as feltételekkel leszerződni a babaváró hitelre

Azoknak a pároknak, akik még a jelenlegi feltételekkel szeretnének babaváró hitelt felvenni, legkésőbb december 16-ig be kell nyújtaniuk az igénylésüket, máskülönben kicsúszhatnak a határidőből. Ez azokat érintheti hátrányosan, ahol a feleség már elmúlt 29 éves, ám még nem töltötte be a 41. életévét, hiszen ők 2024-től már nem lesznek jogosultak a támogatott hitelkonstrukcióra. A Bankmonitor szakértői szerint azonban az igénylést semmiképpen sem szabad az utolsó pillanatra hagyni, mert például egy esetleges hiánypótlás meghosszabbíthatja a bírálati időt.
2023. 12. 02. 16:00
Megosztás:

272,3 milliárd forint korrigált adózás előtti eredménnyel zárta az első három negyedévet az MBH Bank

Stabilan növekvő pénzügyi eredményekkel zárta az év első kilenc hónapját, ezen belül pedig a harmadik negyedévet az MBH Bank. A Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett eredménykimutatás alapján 2023 harmadik negyedévében közel 107 milliárd forint korrigált adózás előtti eredményt ért el a bank, az első három negyedév korrigált adózás előtti eredménye így 272,3 milliárd forintot tett ki. A féléves adathoz képest a társaság mérlegfőösszege 2,4%-kal emelkedett, összesen közel 10 737 milliárd forintra. Az MBH Bank kiemelkedő jövedelemtermelő képesség mellett, a magas inflációs környezet ellenére is erős költséghatékonysággal, erős tőkehelyzettel, magas likviditási szintekkel, valamint stabil portfólióminőséggel zárta az év első kilenc hónapját.
2023. 12. 02. 15:00
Megosztás:

Szívelégtelenség, amely világszerte hozzávetőlegesen 64 millió embert érint

Van egy betegség, ami világszinten többeket érint, mint a tüdőgyulladás és a szívroham. Ez nem más, mint a szívelégtelenség, amely kevéssé szerepel a köztudatban, így azt is kevesen tudják, hogy világszerte legalább 64 millió ember küzd ezzel a problémával1. Ma Magyarországon megközelítőleg 250-300 ezer beteg szenved szívelégtelenségben, és éves szinten 30-35 ezer főre tehető az újonnan diagnosztizáltak száma[2]. Bár végleges gyógymód egyelőre nem létezik, vannak olyan kezelési lehetőségek, amelyek segíthetnek lassítani a betegség egyes formáinak előrehaladását. Éppen ezért fontos a megfelelő tájékoztatás és párbeszéd kialakítása a betegséggel kapcsolatban, illetve a betegek és az egészségügyi dolgozók támogatása.
2023. 12. 02. 14:00
Megosztás:

Hatósági eljárások indultak az RTL Sztárbox és Reggeli műsorai kapcsán

A „Sztárbox” és a „Reggeli” című műsorszámok egy-egy epizódja miatt is eljárást indít az RTL szolgáltatója ellen a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület több, külföldi hatóság alá tartozó műsorszám helytelen korhatár-besorolásáról is tájékoztatta az illetékes társszabályozókat.
2023. 12. 02. 13:00
Megosztás: