Kilövés előtt a Dogecoin, a Dogeverse-t pedig hamarosan listázzák

A kriptovaluták térképén nagy a mozgás, főleg a mém érmék földterületén. A tartósan népszerű Dogecoin (DOGE) szívós konkurenciát kapott a tőle sokoldalúbbnak számító érméktől, mint amilyen a Shiba Inu és a Floki.

Kilövés előtt a Dogecoin, a Dogeverse-t pedig hamarosan listázzák

Május végéhez tartva a befektetők és a rajongók egyaránt feszült figyelemmel követik, hogy a Dogecoin képes lehet-e újra meghódítani az év elején elért 0,2 dolláros szintet. A kifejezetten sikeres előértékesítést tartó Dogeverse (DOGEVERSE) napról napra közeledik a tőzsdén való indításához, és már több mint 15 millió dollárt gyűjtött össze.

Visszaszerezheti-e a Dogecoin a korábbi fényét?

A Dogecoin a közelmúltban hullámzó teljesítményről tett tanúbizonyságot: a legmagasabb értéke 0,174 dollár volt, míg a legalacsonyabbként 0,15 dollárt jegyeztünk fel. Az árfolyam alakulására egyrészt Kabosu, a Dogecoin megteremtését ihlető Shiba Inu kutya elhunytának híre is hatással volt. Az esemény nosztalgiahullámot indított el: ismét feltüzelte az érdeklődést a Dogecoin iránt, és a DOGE ára átmenetileg szárnyra kapott.

dogecoin árfolyam grafikon és elemzés

Forrás: CoinMarketCap

Bár az érme értéke ezen a héten már csökkent, az elmúlt hónapban 20,89%-kal emelkedett, ami egyesek szerint azt jelzi, a token elég rugalmas ahhoz, hogy újra elérje a 0,2 dollárt.

A 2013-ban csupán viccből létrehozott Dogecoin mára jelentős kriptoszereplővé vált, és már számos tranzakcióhoz elfogadják. Érdekes, hogy egyéb kutyás érmékhez (pl.: Floki és a Shiba Inu) képest a DOGE értéknövekedése lassabb ütemű volt. 

2024 márciusának végén a DOGE 2021 decembere óta először érte el a 0,22 dolláros szintet. Ez bikás hangulatot váltott ki a mém érmékkel kereskedők körében, de az érme azóta 0,162 dollárra zuhant vissza.

Persze még mindig van egy kemény mag, amely kitart a Dogecoin mellett. Az érméhez hűséges kereskedők szerint 2021 elején hasonló mozgásminták voltak láthatók a grafikonján, és a befektetők hatalmas nyereséget könyvelhettek el, mivel a Dogecoin elérte a 0,7376 dolláros történelmi csúcsát. Egyes spekulációk alapján megtörténhet, hogy a Dogecoin visszatérhet egykori magasságaiba.

A negatívabb gondolkodású kereskedők azon a véleményen vannak, hogy a Dogecoin csekély hasznosságot kínál az egyébként is túltelítődött mém érme-piacon. Gyakorlatilag az értékmegőrzésen túl csak nagyon kevés céllal rendelkezik, és a szakértők kiemelik azt is, hogy heves ingadozásokra hajlamos. 

A mai befektetők viszont fokozottan igényesek, és egyre inkább átpártolnak a több értéket kínáló mém érmék oldalára. Ezt a jelenséget meg is figyelhettük már a hasznosságot és a mémeket mixelő friss érmék sikeres ICO-ja és bevezetése során. Vegyük ékes példaként a BOOK OF MEME érmét, mely idén a legnagyobb hozamot érte el a tokenek közül.

A Dogeverse indítása a küszöbön van, az előértékesítése már több mint 15 millió dollárnál evez

Miközben a Dogecoin számtalan kihívással néz szembe, a Dogeverse (DOGEVERSE) közelgő indulása is felbolygatja a kedélyeket. A Dogeverse előértékesítése nagy sikert ért el, és cikkünk írásaig már több mint 15 millió dollárt hozott össze a csapatkonyhára. Már azzal levett bennünket a lábunkról, hogy az előértékesítés startja után pár órával összegyűjtött 250 000 dollárt, mely kemény befektetői érdeklődést és bizalmat sugall a projekt irányában.

dogeverse kripto

A multi-chain Dogeverse Cosmót, a láncokat átugráló Shiba Inut követi. Ez az első olyan mém érme, amely hat különböző blokkláncra (Solana, Base, Avalanche, Ethereum, Polygon és BNB Chain) épül, így abszolút kiemelkedőnek számít a kriptovilágban. Lépése lehetővé tette a számára, hogy kihasználja a Solana és a Base gyorsan növekvő meme érme közösségeit.

A Dogeverse tulajdonosai könnyedén válthatnak a láncok között, így adott a zökkenőmentes átjárhatóság és hozzáférés a legnagyobb blokklánc-ökoszisztémákhoz. A Dogeverse bámulatos staking juttatásokat is kínál az ICO résztvevői számára: két év alatt 44%-os éves százalékos hozamot (APY) kapnak.

dogeverse kriptó token ico

A Dogeverse a végső visszaszámlálás során 0,00031 dolláros áron kapható, az előértékesítés egészen pontosan június 3-án, 10:00 (UTC) órakor zár. Igen, jól látod, ez az utolsó esély a kedvezményes áron való vásárlásra. 

A Dogeverse tőzsdei bevezetését valószínűleg nagy érdeklődés övezi majd, hiszen a projekt forradalmi többláncú megközelítése és erős ICO teljesítménye jó alap arra, hogy erős hatással legyen a mém érmék piacára.

Látogass el a Dogeverse előértékesítésére

Ezek is érdekelhetnek:

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

Jön a 100-szoros profit? Az AI mém érme WienerAI már 3,5 millió dollárt gyűjtött az előértékesítésben

Az új play-to-earn mém érme már 250.000 dollárt gyűjtött az előértékesítés során, vajon legyűri a Flokit?

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A kereskedők kapkodják PlayDoge mém érmét, az előértékesítés átlépte a 4,5 millió dollárt

A retro Play-to-Earn projekt előértékesítése máris rendkívül sikeres, hiszen nemrégiben átlépte a 4,5 millió dollárt.
2024. 06. 21. 00:01
Megosztás:

Jó döntés pályázni nyílászáró cserére?

Minden épület állaga az évek folyamán egyre jobban amortizálódik. Nincs ezzel másképp a nyílászárók állapotra sem. Sőt! Általában a modern ablaküvegek hang- és hőszigetelő képessége is néhány év alatt veszít hatékonyságából.
2024. 06. 20. 23:30
Megosztás:

A DOGE és SHIB továbbra is erős marad; a MTAUR meghódítja a kriptópiacot?

A mai kriptopiac továbbra is jelentős volatilitást mutat. Ezt a Bitcoin (BTC) ETF-ekből történő jelentős kiáramlás is hangsúlyozza, ami szélesebb piaci visszaesést eredményezett. A Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) egyaránt több mint 1%-os esést könyvelhetett el, míg a Solana (SOL) 4%-os visszaesést szenvedett el.
2024. 06. 20. 23:00
Megosztás:

Legfőbb célunk az EU versenyképességének helyreállítása lesz

Az Európai Unió versenyképességének helyreállítása a legfontosabb prioritás a magyar uniós elnökség programjában - mondta az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.
2024. 06. 20. 22:30
Megosztás:

Nőtt a használtautó-piac forgalma az első öt hónapban

A lakosság egy része a jövedelmi helyzetének lassú rendeződése nyomán most pótolja az előző években elmaradt autóbeszerzéseit állapította meg a JóAutók.hu a DataHouse előzetes adatai alapján; május végéig 368 600 személygépkocsi cserélt gazdát, 13 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A havi adásvételek átlagos mennyisége immár második hónapja alakul korábban sosem látott szinten, 79 ezer körül.
2024. 06. 20. 22:00
Megosztás:

A kínai jegybank szinten tartotta az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank az elemzői várakozásoknak megfelelően történelmi mélyponton, 3,45 százalékon tartotta az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) csütörtöki döntésével, és ugyancsak rekordalacsony, 3,95 százalék maradt az ötéves lejáratú hitelek kamata.
2024. 06. 20. 21:30
Megosztás:

Nagyobb sportesemények idején az internetes csalók is aktívabbak

Nemcsak a szurkolók, a kiberbűnözők is várják a nagy sporteseményeket, hiszen a futball Eb és az olimpia újabb csalási lehetőségeket nyit meg előttük: a informatikai biztonsági termékeket fejlesztő és forgalmazó ESET szakértői szerint mivel ezek a sportesemények világszerte több milliárd nézőt vonzanak, a csalók gyakran elhitetik az emberekkel, hogy jegyet nyertek az eseményre, vagy olyan weboldalakra irányítják őket, amelyekről kártékony programokat töltenek le az eszközeikre.
2024. 06. 20. 21:00
Megosztás:

A Richter megvásárolta a BCI Pharma vállalatot

A Richter Gedeon Nyrt. felvásárolta a belgiumi székhelyű, magántulajdonban lévő, számos nőgyógyászati indikációban eredeti kutatást végző biotechnológiai vállalatot, a BCI Pharma-t - jelentette be a vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán.
2024. 06. 20. 20:30
Megosztás:

Vegyesen változott csütörtök estére a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtökön estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 06. 20. 20:00
Megosztás:

Jelentős emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erőteljes pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 06. 20. 19:30
Megosztás:

Új történelmi csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 666,13 pontos, 0,96 százalékos emelkedéssel, 70 327,34 ponton, új történelmi csúcson zárt csütörtökön.
2024. 06. 20. 19:00
Megosztás:

Csökkent a 12 hónapos kincstárjegy aukciós átlaghozama

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) 30 milliárd forintért hirdetett meg jegyzésre 12 hónapos diszkont kincstárjegyet a csütörtöki aukción.
2024. 06. 20. 18:30
Megosztás:

Az EU 2025-ös költségvetésének a prioritásokra szánt finanszírozást kell erősítenie

Az Európai Bizottság bemutatta a 2025-re érvényes uniós költségvetésre vonatkozó, 199,7 milliárd euró főösszegű javaslatát, és azt írták: az Európai Unió jövő évi büdzséjének az EU prioritásaira szánt finanszírozást kell erősítenie.
2024. 06. 20. 18:00
Megosztás:

Ajánlás͏ok, amel͏yek segít͏enek nyern͏i online 2024-be͏n

Az onli͏ne nyerőgépek izgalmas v͏ilágába lépve a játé͏k͏osok számos stratégi͏át alkal͏mazha͏tnak a nyerési͏ esély͏e͏ik növelésére͏. Font͏os,͏ ho͏gy͏ olyan játékplatfo͏rmo͏kat válasszanak,͏ melyek mo͏de͏rn tec͏hnol͏ógiával és m͏e͏g͏bízhat͏ó háttérrel k͏ec͏segt͏etnek.
2024. 06. 20. 17:58
Megosztás:

Indul a qvik fizetés

A Magyar Nemzeti Bank "qvik" néven vezeti be az azonnali fizetésre épülő, minden ügyfél számára ingyenesen elérhető fizetési szolgáltatásait, amelyek olcsó, biztonságos és hazai alternatívát teremtenek a legtöbb elektronikus fizetési helyzetben - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 17:30
Megosztás:

Szombattól három hétig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett

Szombattól július 11-ig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 17:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok csütörtökön.
2024. 06. 20. 16:30
Megosztás:

A jelzáloghitelek kamata már második hete csökken az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban már a második egymást követő héten csökkent a 30 éves jelzáloghitelek kamata a június 14-én záródott héten - ismertette az amerikai jelzáloghitelező bankok szövetsége (Mortgage Bankers Association of America - MBA) szerdán.
2024. 06. 20. 16:00
Megosztás:

Hazánk legnagyobb kapacitású autógyára jön létre

A Mercedes jelenleg zajló beruházásai nyomán Magyarország legnagyobb kapacitással bíró autógyára jön létre, tovább erősödik a magyar gazdaság, és mindez hozzájárul ahhoz, hogy hazánk a világgazdaság új korszakának nyertesei közé tartozzon - jelentette ki a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Stuttgartban.
2024. 06. 20. 15:30
Megosztás:

Az európai szemeszter tavaszi csomagja iránymutatással szolgál a versenyképesség javításához

Az európai szemeszter tavaszi csomagja szakpolitikai iránymutatást ad az Európai Unió versenyképességének és ellenállóképességének javításához, a rendezett államháztartás fenntartásához, valamint az EU stratégiai autonómiájának megerősítéséhez - közölte a kereskedelempolitikáért felelős biztos szerdán.
2024. 06. 20. 15:00
Megosztás: