Jön a 100-szoros profit? Az AI mém érme WienerAI már 3,5 millió dollárt gyűjtött az előértékesítésben

A WienerAI egy olyan mém érme, amely egyesíti a tacskók báját a mesterséges intelligenciával és a kripto kereskedéssel.

Jön a 100-szoros profit? Az AI mém érme WienerAI már 3,5 millió dollárt gyűjtött az előértékesítésben

A WienerAI ($WAI), a legújabb mesterséges intelligencia tematikájú mém érme, amely az MI körül kialakult hype-ra épít, már 3,5 millió dollárnál jár az előértékesítésben.

A $WAI ára jelenleg 0,000713 dollár, ez azonban hamarosan emelkedik majd, az előértékesítés ugyanis rövidesen a következő szakaszába lép.

Mivel azonban a jelenlegi szakaszból már csak néhány tízezer dollár van hátra, a vásárlások mértéke miatt a token hamarabb elfogyhat, mint mielőtt a visszaszámláló lejár, így nincs vesztegetni való ideje azoknak, akik vásárolni akarnak.

A többi mesterséges intelligencia érméből kiindulva a WienerAI ára jó eséllyel drasztikus mértékben emelkedik majd, amikor debütál a globális tőzsdéken.

A WienerAI lehet a következő TURBO, és akár 8935%-os nyereséget is hozhat?

A mesterséges intelligencia rendkívül felkapott a ChatGPT 2022-es megjelenése óta.

Az AI és a kriptovaluták találkozása azóta kiemelten foglalkoztatja a befektetőket, ami ahhoz vezetett, hogy mesterséges intelligencia érmék egész sora jelent meg a piacon.

A CoinMarketCap arról számolt be, hogy az AI érmék együttes piaci kapitalizációja 39 milliárd dolláros, amelyből a Near Protocol (NEAR) és a Render (RNDR) körülbelül 30%-kal rendelkeznek.

A mesterséges intelligencia beütésű mém érmék szintén elkápráztatták a piacot. A mesterséges intelligencia felhasználásával generált mém érmék például, mint a Turbo AI (TURBO), az AstroPepeX (APX) vagy a KiboShib (KIBSHI) jelentős, sorrendben 208%-os, 130,8%-os és 15,1%-os növekedést értek el az utóbbi hét nap során. Az is figyelemre méltó, hogy az imént felsorolt, Ethereum alapú (ETH) érmék listázásuk óta legalább tízszerezték a listázási árukat.

A TURBO elképesztő, 8935%-os emelkedést produkált tavaly szeptember óta – a $WAI pedig ugyanezt teheti.

Erre számíthatunk, ahogy a WienerAI kereskedési bot felülete közelít a végleges kinézetéhez

A WienerAI sokkal több mint egy vicces név vagy egy kedves kis tacskó.

A projekt legvonzóbb funkciója egy mesterséges intelligencia vezérelt kereskedési robot, amely a piacon kutat jövedelmező kereskedési lehetőségek után. Fejlett mesterséges intelligenciájának köszönhetően gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a kereskedési folyamatokat.

A WienerAI kereskedési bot felülete valós idejű, felhasználóbarát és prediktív. A felhasználók minden erőfeszítés nélkül tehetnek kereskedési javaslatokat, a rendszer pedig a prediktív technológiát alkalmazva optimális lehetőségek után kutat a piacon.

A rendszer alapos elemzéssel és indoklással támasztja alá a kiválasztott ügyleteket, sőt, még arra is javaslatot tesz, hogy melyik decentralizált tőzsde kínálja a legjobb áron az eszközt. A jó hír az, hogy a csapat elmondása szerint a felület hamarosan elnyeri végleges kinézetét, amiről egy X-bejegyzésben számoltak be:

Megnézem a WienerAI oldalát

WienerAI: AI alapú előértékesítési siker a láthatáron?

A mém érme és a mesterséges intelligencia térben jelenleg hatalmas a felhajtás, amit a TURBO AI is jól példáz.

A Turbóban az az igazán érdekes, hogy rendkívül egyszerű és megkapó a története. A projekt alapja egy GPT4 kripto kísérlet volt, amit az alapító szerény, 69 dolláros költségvetéssel indított el.

A projekt a 2023 májusi indulása óta 398 millió dolláros piaci kapitalizációt ért el.

Jó esély van rá, hogy a WienerAI az AI gyakorlati alkalmazása, valamint az előértékesítés nyilvánvaló sikere miatt hasonló pályára áll.

A 129 000 feliratkozós YouTube csatornával rendelkező ClayBro szerint a WienerAI a következő 10-szeres mém érme lehet:

A teljes token készlet 69 milliárd darabból áll, ennek 30%-át (20,7 milliárd) az előértékesítésre, 20%-át (13,8 milliárd) pedig letéti jutalmakra allokálták. A letéti jutalmak már elérhetők, jelenleg pedig nagyjából 300%-os éves hozamot kínálnak, így nem is csoda, hogy már 3,4 milliárd $WAI-t helyeztek letétbe a befektetők.

wienerAI kripto ICO

A WienerAI intelligens szerződése teljes körű auditon esett át, ami biztosítja a befektetőket a biztonságos és megbízható működésről.

További hírekért kövesd a projekt X/Twitter oldalát vagy csatlakozz a Telegram közösséghez.

Ne maradj le a következő nagy AI kutyás mém érméről, hiszen könnyen lehet, hogy akár 100-szoros megtérülést is elérhetsz!

A befektetők úgy vehetnek részt a WienerAI előértékesítésben, ha összekapcsolják kripto tárcájukat az előértékesítési oldallal, és ETH, USDT vagy BNB felhasználásával vásárolnak. Alternatív megoldásként lehetőséged van bankkártyás vásárlásra is.

Megnézem a WienerAI oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

A BTC árfolyam a csúcs közelében, ez az érme is profitálhat a növekedésből

Az új play-to-earn mém érme már 250.000 dollárt gyűjtött

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 06. 17. 20:00
Megosztás:

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn.
2024. 06. 17. 19:30
Megosztás:

Alacsony forgalomban emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 175,35 pontos, 0,25 százalékos emelkedéssel 69 711,91 ponton zárt hétfőn.
2024. 06. 17. 19:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok hétfőn.
2024. 06. 17. 18:30
Megosztás:

A régiós terjeszkedés biztosíthatja a magyar dinnyetermesztés jövőjét

A sikeres technológia- és fajtaváltást követően a régiós terjeszkedés biztosíthatja a magyar dinnyetermesztés jövőjét - mondták a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) szerdai rendezvényén Budapesten a termelői érdekképviseletek vezetői.
2024. 06. 17. 18:00
Megosztás:

Kétszázharminc településen gyérítik a szúnyogokat a héten

A héten tizenhárom vármegye 230 településén, hatvanezer hektáron gyérítik a szúnyogokat - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője hétfőn az MTI-vel.
2024. 06. 17. 17:30
Megosztás:

Átadták az iskolakertet Tótkomlóson

Az iskolakertprogram fontosságát mutatja, hogy az idén meghirdetett ötödik ütemre is kétszáznál több oktatási intézmény jelentkezett - mondta az Energiaügyi Minisztérium környezetvédelemért felelős helyettes államtitkára hétfőn Tótkomlóson, ahol hivatalosan is átadták az iskolakertet.
2024. 06. 17. 17:00
Megosztás:

Az EU pályázatot írt ki uniós hírek határokon átnyúló terjesztésére

Az Európai Bizottság két pályázatot írt ki, amelyek keretében 9,5 millió eurót ítél oda uniós médiaorgánumoknak digitális formátumú hírek vagy innovatív formátumú hanganyagok gyártására és terjesztésére - közölte a brüsszeli testület hétfőn.
2024. 06. 17. 16:30
Megosztás:

Július elsején indul az otthonfelújítási program

Július elsején indul az otthonfelújítási program, hosszabb futamidővel és többféle tevékenységre igényelhető támogatás - közölte az Energiaügyi Minisztérium és a Nemzetgazdasági Minisztérium hétfőn az MTI-vel.
2024. 06. 17. 16:00
Megosztás:

Létrejött az egyik legnagyobb alkotóműhely a magyar IT piacon

Az Adevinta Classified Media Hungary Kft. ingatlan.com Zrt. által történt, tavaly októberben bejelentett felvásárlása után United Platforms (UP) néven a tulajdonosok idén júniusban egy munkáltatói ernyőmárkát hoztak létre. Az ernyőmárka magában foglalja az ingatlan.com Zrt. márkái, az ingatlan.com, a money.hu és Az Év Irodája mellett a Használtautó.hu-t, Autonavigátor.hu-t, valamint az ED Grouphoz tartozó Jófogást és Vaterát is.
2024. 06. 17. 15:30
Megosztás:

A bankok is drukkolnak a labdarúgó válogatott sikeréért

Nagyon megdobná a magyar labdarúgó válogatott németországi sikere az áruhitelezést – épp ezért a kereskedők és a bankok is szurkolnak azért, hogy a magyar válogatott kiköszörülje a svájci bicska okozta csorbát Németország ellen – vélekedik Gergely Péter, a BiztosDöntés.hupénzügyi szakértője a sorsdöntő mérkőzés előtt.
2024. 06. 17. 15:00
Megosztás:

Brutális, közel 20%-os emelkedés várható az építőipari árakban

Az építőipar 1-2 éve megtorpanó fázisban van, az idei év második felére azonban szakemberek az iparág fellendülését jósolják, ami nem csak egy közel húsz százalékos emelkedést jelenthet az árakban, de jó eséllyel szakemberhiánnyal is szembe kell néznie az építtetőknek. A Budapest környéki agglomerációban már most nehéz ár-érték arányban megfelelő ingatlanhoz jutni, hamarosan azonban szinte lehetetlen lesz.
2024. 06. 17. 14:30
Megosztás:

Az EU elfogadta a természet helyreállításáról szóló jogszabályt

Az Európai Unió Környezetvédelmi Tanácsa luxembourgi ülésén elfogadta a természet helyreállításáról szóló rendeletet, a jogszabály intézkedéseket vezet be annak érdekében, hogy 2030-ig az EU szárazföldi és tengeri területeinek legalább 20 százalékát, 2050-ig pedig lehetőleg valamennyi ökoszisztémát helyreállítsanak, illetve megakadályozzák az élőhelyek romlását - tájékoztatott az uniós tanács hétfőn.
2024. 06. 17. 14:00
Megosztás:

Komplex fejlesztés zárult Salgótarjánban

A salgótarjáni SVG-Hungary Gépgyár Zrt. 206 millió forintos beruházással bővítette termelőkapacitását, és korszerűsítésekkel csökkentette az energiaköltségeket - tájékoztatta az MTI-t a cég hétfőn.
2024. 06. 17. 13:30
Megosztás:

Kissé javultak Svájc GDP-előrejelzései

A svájci gazdaság az idei évben 1,2 százalékkal bővülhet - áll a svájci gazdasági államtitkárság (SECO) hétfőn közzétett előrejelzésében. Az előző, márciusban közzétett prognózisban még 1,1 százalékos svájci GDP-növekedés szerepelt 2024-re.
2024. 06. 17. 13:00
Megosztás:

A budapesti bérleti díjak a középmezőnyben járnak

Tavaly 17 százalékkal emelkedett a budapesti központi elhelyezkedésű lakások bérleti díja 2022-höz képest, ezzel a magyar főváros az európai uniós fővárosok között a középmezőnyben van közvetlenül Madrid és Zágráb után - ismertette az MTI-vel a Duna House az európai városok relatív megélhetési költségeinek összehasonlítását célzó Eurostat tanulmány részleteit hétfőn.
2024. 06. 17. 12:30
Megosztás:

Oroszországban felgyorsult az éves infláció májusban

Az orosz statisztikai hivatal adatai szerint az áprilisi 7,8 százalék után májusban 8,3 százalék volt az éves infláció Oroszországban.
2024. 06. 17. 12:00
Megosztás:

Néprajzi kiállítás nyílik a szentendrei Ferenczy Múzeumban

Takarékos módi címmel nyílik néprajzi kiállítás a szentendrei Ferenczy Múzeumban csütörtökön - tájékoztatta az MTI-t a Ferenczy Múzeumi Centrum (FMC).
2024. 06. 17. 11:30
Megosztás:

A gazdaságot is felpörgethetik a nyári sportesemények?

Az idei nyár különösen sok izgalmat tartogat a sportkedvelőknek, hiszen nem csak a Németországban rendezett labdarúgó-Európa-bajnokságon, de a párizsi olimpián is szurkolhatnak a magyar sportolóknak. Bár hazánk nem szervezője egyik sporteseménynek sem, a rendezvények így is kimutatható hatást gyakorolnak a gazdaság különböző területeire. Az MBH Elemzési Centrum szakértői megvizsgálták, pontosan mely ágazatokban és milyen mértékű mozgásokra lehet számítani az Eb és az olimpia kapcsán.
2024. 06. 17. 11:00
Megosztás:

Gyengülés az ázsiai tőzsdéken

Gyengültek a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn. A térség irányadó mutatója, a tokiói börze Nikkei 225 indexe 2,01 százalékkal, 38 074 pontra gyengült. A részvények szélesebb körét felölelő Topix index 1,62 százalékkal süllyedt.
2024. 06. 17. 10:00
Megosztás: