Közeleg a Kripto-Karácsony! Ezeket a coinokat vedd az elemzők szerint!

A globális kriptovaluta piac jelenleg különböző trendeket mutat. A Bitcoin (BTC) ára lecsúszott a 41 000 dolláros szint alá, míg a globális piaci érték 1,54 billió dollárra csökkent.

Közeleg a Kripto-Karácsony! Ezeket a coinokat vedd az elemzők szerint!

Ennek ellenére bizonyos altcoinok, mint például az Aptos (APT) ellenállóképességet mutattak, az APT például jelentős, 8,5%-os növekedést tudott produkálni. Ez arra utal, hogy lehetséges elmozdulás van a befektetők figyelmében az ilyen altcoinok felé, beleértve a Sei (SEI), Optimism (OP), Polkadot (DOT), Polygon (MATIC) és az újonnan feltörekvő ScapesMania-t, különösen akkor, ha a Bitcoin a 40 000 dolláros szint körül konszolidálódik. A piac válasza a Federal Reserve döntéseire kulcsfontosságú marad, a kamatemelések esetleges szünetelése pedig pozitívan értelmezhető a kriptovaluták szempontjából.

A közelgő karácsony és a magas tranzakciós aktivitás általában kiemelkedő növekedést eredményez az altcoin piacon, így érdekes látni azt, hogy az idei potenciális karácsonyi rally várhatóan nagyobb lesz, mint általában.

Összefoglalás:

- ScapesMania: Innovatív előértékesítések és erős biztonság révén nyer teret.

- Aptos (APT): Bika trend érezhetp, mely jelentős piaci bizalomra utal.

- Sei (SEI): Ethereum-kompatibilitással és fejlett blokklánc technológiával halad előre.

- Optimism (OP): Új csúcsokat ér el, a Tether integráció és hálózatfrissítések támogatásával.

- Polkadot (DOT): Ellenáll és növekszik a piaci kihívások ellenére.

- Polygon (MATIC): Növeli az ökoszisztémáját, pozitívan befolyásolva piaci értékét.

ScapesMania: A kriptopénz előértékesítések feltörekvő csillaga

A mai kriptopiac bizonytalanságában a ScapesMania vonzó lehetőségként tűnik fel a korai befektetők számára. Ez az úttörő projekt már több mint 1 715 000 dollárt gyűjtött be kizárólag a közösségtől/kiskereskedelemtől, naponta következetesen biztosítva 35 000-70 000 dollárnyi finanszírozást. A ScapesMania teret hódít az első osztályú kripto média platformokon, és elismert kripto influenszerek támogatását élvezi.

ScapesMania főbb jellemzői:

A ScapesMania nem egy átlagos kriptovaluta eszköz; egy vibráló játékrendszer, amely mind a hétköznapi játékosoknak, mind a kripto-rajongó közönségnek megfelel. Játékosként nincs szükség a kripto bonyolultságával való foglalkozásra, hogy élvezd a lebilincselő játékmenetet. A támogatók viszont élvezhetik az ökoszisztéma teljesítményének jutalmait, anélkül, hogy részt vennének a játékban.

A ScapesMania mögött álló csapat kiemelten kezeli a transzparenciát, és nyitott közösségi média profilokat tart fenn. A projekt átesett a szektorvezető biztonsági rangsoroló cégek által végzett auditokon, ami bizalmat kelt az korai befektetőkben.

A ScapesMania már most is számottevő lendületet kapott a fő követői weboldalakon, és tárgyalások folynak annak érdekében, hogy az elismert tőzsdéken listázzák.

presale

Előértékesítési lehetőségek:

Az előértékesítés korai szakaszában a ScapesMania ára 0,00436 dollár. A listázási ár 0,01 dollár érménként, így a korai támogatók akár 2,3-szoros hozamra is számíthatnak.

Még ennél is többet jelent a ScapesMania csatlakozása, amely akár 127%-os bónuszokat is felold, kizárólagos lehetőségekkel, mint a token visszavásárlás és elégetés, valamint a staking.

A mai 70%-os kedvezménnyel a ScapesMania tokenek igazi ajándéknak számítanak. Ahogy minden következő értékesítési szakasz megkezdődik, az ár növekedni fog, elérve a 0,01 dolláros érménkénti árat az előértékesítés befejezésekor. Most lehet az ideális idő a ScapesMania tulajdonosok közé csatlakozni.

>>> Csatlakozzon az Előértékesítéshez Kedvezménnyel a Hivatalos Oldalon <<<

find a promo code

Szerezzen magasabb nyereséget egy nagyobb, 10%-os bónusszal a ScapesMania megvásárlásával! Használja a ZNX554 kódot a pénztárban egy különleges szövegdobozban, hogy még jobb ajánlatot kapjon egy olyan kriptopénzre, amely lehet, hogy a teljes kripto közösség irigységévé teszi Önt. Cselekedjen gyorsan - az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Aptos (APT): Az új kihívó a blokkon

Aptos price chart árfolyam grafikon

Az Aptos (APT) nemrég feloldotta a 25 millió érmét, elsősorban a magok hozzájárulására. Ellentétben az előző feloldásokkal, ez az esemény áremelkedést eredményezett, ami erős piaci bizalmat mutat az Aptos iránt. A token ára több mint 8,5%-kal emelkedett, ami pozitív befektetői hangulatot tükröz.

Az Aptos (APT) jelenlegi árfolyammozgása egy bikás trendet sugall, a token jelentős emelkedésével az érmefeloldás után. Ez az mozgás ellentétben áll az előző érmefeloldás eseményével, ahol az árak csökkentek, hangsúlyozva az Aptos (APT) piacának változó dinamikáját.

Előretekintve az Aptos (APT) előtt lehetőségek és kihívások is állnak. A legutóbbi áremelkedés az érmefeloldást követően növekvő befektetői bizalmat sugall. Azonban a jövőbeli árfolyamtrajektória a projekt képességétől függ majd, hogy fenntartsa-e lendületét és megbirkózzon a szélesebb piaci trendekkel.

Sei (SEI): A fejlődő blokklánc

SEIUSD árfolyam grafikon

A Sei (SEI) tervei szerint a V2 frissítésében bevezeti az Ethereum Virtual Machine (EVM) támogatását, egy jelentős fejlesztést, amely lehetővé teszi az Ethereum alapú szerződések áthelyezését a hálózatra. Ez a frissítés, amely magában foglalja a SeiDB bevezetését a platform tárolásának javítása érdekében, a Sei (SEI)-t egy kereskedésre optimalizált blokkláncnak pozícionálja.

A V2 frissítés és az EVM támogatás bejelentése befolyásolhatja a Sei (SEI) piaci teljesítményét. Az ilyen technológiai fejlesztések általában pozitív piaci érdeklődést generálnak.

Az EVM támogatás integrációja és az új SeiDB funkció megerősítheti a Sei (SEI) vonzerejét, ami potenciálisan növelheti a projekt elfogadását és pozitív árfolyammozgásokhoz vezethet. Azonban a piaci reakció és az újítások sikeres bevezetésétől függ majd a tényleges hatás.

Optimism (OP): A Layer 2 úttörő

Optimism OPUSD árfolyam grafikon

Az Optimism (OP) jelentős emelkedést tapasztalt, elérve az 8 hónapos csúcsot 2,188 dolláron. Ez a lendület a Kraken bejelentése után következett be, amely szerint a Tether (USDT) betéteket és kivonásokat lehet végezni az Optimism hálózatán, kiemelve a platform növekvő hasznosságát és elfogadását.

Az USDT bevezetése az Optimism (OP) mainneten és a Canyon hálózat frissítésére tett sikeres governance szavazat jelentős emelkedést eredményezett az Optimism (OP) árában, ami az erős piaci bizalmat tükrözi a platform jövője iránt.

A legújabb fejlemények és integrációk ígéretes jövőt sugallnak az Optimism (OP) számára. A további elfogadás és a képességeinek bővítése további áremelkedést generálhat. Azonban a piaci volatilitás és a szélesebb iparági trendek szignifikáns szerepet játszanak majd a jövő alakításában.

Polkadot (DOT): Az interoperabilitás úttörője

Polkadot DOTUSD árfolyam grafikon

A Polkadot (DOT) számos új javaslatot fontolgat, beleértve a 335-ös Referendumot, amely jelentős hatással lehetne a blokklánc funkcionalitására. A szélesebb piac medvéje ellenére a Polkadot (DOT) ára ellenálló maradt.

A közösségi térfogat és hangulat csökkenése ellenére a Polkadot (DOT) ára az elmúlt héten 22%-kal emelkedett, ami erős befektetői érdeklődést és az emelkedő trend folytatódásának lehetőségét mutatja.

Az új javaslatok és azok végrehajtásának eredménye kulcsfontosságú lesz a Polkadot (DOT) jövőbeni árfolyammozgásai szempontjából. Míg a jelenlegi trend pozitív, a szélesebb piaci körülmények és a befektetői hangulat továbbra is befolyásolni fogja a teljesítményét.

Polygon (MATIC): Az Ökoszisztéma Bővítője

polygon MATICUSD árfolyam grafikon

A Polygon elindította a Polygon Portált, javítva az ökoszisztéma elérhetőségét és hasznosságát. Ez a fejlemény, valamint olyan együttműködések, mint a Starbucks-szal való együttműködés, pozitívan hatottak a Polygon (MATIC) árára.

A Polygon (MATIC) ára 1,08%-kal emelkedett 0,8616 dollárra, ezzel heti nyereségét 8,16%-ra növelve. Ennek a növekedésnek az oka a Polygon (MATIC) ökoszisztéma javulása és növekvő vonzereje a fejlesztők és felhasználók körében.

A Polygon Portál bevezetése és az ökoszisztéma folyamatos fejlesztései jelentős növekedési potenciált kínálnak a Polygon (MATIC) számára. Azonban jövőbeli ára továbbra is az innovációk folyamatos beáramlásától és a piaci fogadtatástól fog függni.

Összefoglalás

A kriptovaluta piac jelenlegi tájképe jelentős változásokat mutat az altcoinok felé, amint azt az Aptos (APT), Sei (SEI), Optimism (OP), Polkadot (DOT) és a Polygon (MATIC) projektek ellenálló képessége és növekedése is bizonyítja. Ezek a érmék, mindegyik saját egyedi szimbólummal rendelkezve, nemcsak túlélnek, hanem virágzanak is a Bitcoin ingadozásai közepette, technológiai innovációk, stratégiai partnerségek és bővülő ökoszisztémák hajtotta fejlődésük révén.

A még mindig elővételi fázisában lévő ScapesMania példája az innovatív projektek iránti piaci készségnek. A potenciális karácsonyi emelkedés új és már létező altcoinok számára is előnyös lesz, különösen olyan előrelátó projektek esetében, mint a ScapesMania, amelyek valószínűleg kiemelkednek a tömegből.

Site: https://scapesmania.io/

Twitter: https://twiter.com/ScapesMania

Telegram: https://t.me/scapesmania

-----

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Hatalmas érdeklődéssel zárult idén is a hungarikum pályázat

Töretlen a hungarikum pályázat népszerűsége, az Agrárminisztérium (AM) és a Hungarikum Bizottság idei kiírásának köszönhetően a 683 millió forintos keretből 271 pályázat kap támogatást - közölte az AM pénteken az MTI-vel.
2024. 09. 21. 02:00
Megosztás:

A nyugdíj hamarabb érkezik - a Magyar Posta hivatalos tájékoztatása

A Magyar Posta számára a lakosság kiszolgálása kiemelt fontosságú, ezért minden szükséges lépést megtesz annak érdekében, hogy a küldemények megérkezzenek az árvíz sújtotta területekre is.
2024. 09. 21. 01:00
Megosztás:

Memebet Token – A következő nagy dobás?

Úgy tűnik, hogy a piac végre kezd észhez térni, amiben a Fed kamatcsökkentési döntésének is nagy szerepe van. Ez ugyanis nagymértékben befolyásolja a kriptovaluta piac jövőjének alakulását.
2024. 09. 21. 00:01
Megosztás:

Ethereum támasz- és ellenállási szintek: Vajon az ETH bikák beindítják az altcoin-rallyt októberben a SOL, XRP, FET és CYBRO számára?

Az Ethereum egy kritikus fordulóponton áll, a kulcsfontosságú árfolyamküszöbök kerültek a figyelem középpontjába. Az altcoin-piac izgatottan várja, hogy az ETH kiválthat-e egy újabb emelkedést más érmék, mint a SOL, XRP, FET és CYBRO számára. Ez a cikk azt vizsgálja, mely kriptovaluták állhatnak készen a fellendülésre októberben. Fedezd fel azokat a tényezőket, amelyek beindíthatják ezt a potenciális rallyt.
2024. 09. 20. 23:00
Megosztás:

Megkezdődött a Cupra Terramar sorozatgyártása az Audi győri gyárában

Az Audi Hungaria Zrt. győri üzemében elindult a spanyol Cupra márka Terramar modelljének sorozatgyártása pénteken.
2024. 09. 20. 22:00
Megosztás:

AI-kriptovaluták a csúcsra törnek? Okok, amiért az AI-alapú kriptovaluták, köztük a FET és az INJ készen állnak a fellendülésre a Q4-ben

Az AI-alapú kriptovaluták készen állnak a kitörésre az év utolsó negyedévében. A piaci elemzők lelkesedéssel beszélnek a digitális érmék, mint a FET és az INJ várható nyereségéről. Vajon ezek az AI-vezérelt tokenek hatalmas megtérülést hozhatnak? Merülj el a várt fellendülés mögött álló kulcstényezőkben, és tudd meg, mely érmékre érdemes figyelniük a befektetőknek.
2024. 09. 20. 21:00
Megosztás:

Családbarát védjegyet kapott a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) nemcsak szakmai tevékenységével védi a családokat, hanem családbarát munkahelyként is működik, ezt ismerte el a Családbarát Magyarország Központ azzal, hogy odaítélte a Családbarát Hely Tanúsító Védjegyet, amit a hivatal két évig használhat - közölte a GVH pénteken az MTI-vel.
2024. 09. 20. 20:00
Megosztás:

BTC, ETH, SOL árfolyam előrejelzés: Egy erősebb versenytárs várhatóan 0,03 dollárról akár 100 000 dollárig emelkedhet 2024 végére

Egy eddig a háttérben maradó versenyző a kriptovilágban elképesztő növekedést érhet el, néhány centes árfolyamról indulva az egészen megdöbbentő 100 000 dollárig 2024 végére. Miközben a piac már most is pezseg a BTC, ETH és SOL által keltett hullámok miatt, a spekulációk egyre csak szaporodnak. Ez a cikk azt vizsgálja meg, hogy bizonyos kriptovaluták robbanásszerű növekedése hogyan alakulhat a közeljövőben.
2024. 09. 20. 19:00
Megosztás:

Ártéri ingatlan hitelfedezetként?

A bankok általában óvatosan kezelik az ártéren elhelyezkedő ingatlanokat, valamint a biztosítási lehetőségek korlátozottsága is gátat szabhat a hitelnyújtásnak. A money.hu szakértője összefoglalja, mire számíthatnak azok, akik vízparton, folyó közvetlen közelében szeretnének ingatlant vásárolni, milyen, a szokványostól eltérő feltételek mellett fogadnak el a bankok ártéri ingatlanokat fedezetként.
2024. 09. 20. 18:30
Megosztás:

Szabó Barnabás a VELUX Cégcsoport új üzemeltetésért és ellátásért felelős vezérigazgató-helyettese

Új üzemeltetési és ellátási vezérigazgató-helyettest nevezett ki a VELUX Cégcsoport: Szabó Barnabás 2024. szeptember 1-jétől felel a terület irányításáért és fejlesztéséért annak érdekében, hogy fenntartsák a vállalat versenyképességét, értéket teremtsenek partnereik és ügyfeleik számára, valamint teljesítsék a VELUX Cégcsoport fenntarthatósági célkitűzéseit. A kinevezés mellett Barnabás a VELUX Cégcsoport Vezetői Testületének tagjává is vált.
2024. 09. 20. 18:00
Megosztás:

A fiatalabb generáció tudatosabb, a 60 év felettiek viszont eladósodtak

Alaposabban mérlegelik a fiatalok a banki hitel felvételét mint 5 évvel ezelőtt, a 60 év felettiek esetében viszont nagy mértékben emelkedett a tartozások aránya – derül ki az EOS Csoport kutatásából.
2024. 09. 20. 17:30
Megosztás:

Visszatért Magyarországra a 9. Turkish Airlines World Golf Cup, a világ legjelentősebb vállalati golfversenye

Budapest bajnoka képviseli Magyarországot a Turkish Airlines World Golf Cup világdöntőjében.
2024. 09. 20. 17:00
Megosztás:

Új csúcsok a tőzsdéken, miért olcsók a bankrészvények?

Tegnap a DAX, az S&P500 és a Dow Jones is új csúcsra emelkedett. Habár a Nasdaq emelkedése volt a legnagyobb ezek közül (2,5 százalékos felértékelődéssel), valójában még mindig kb. 4 százalékkal a júliusban elért történelmi csúcs alatt tartózkodik.
2024. 09. 20. 16:30
Megosztás:

Lefelé halad a Dunán az árhullám, a nézelődők okozzák a legtöbb gondot

Lefelé halad a Dunán az árhullám, a legnagyobb gondot a nézelődők okozzák, akik hátráltatják a munkát, veszélyeztetik a töltéseket - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) pénteken napközben az MTI-vel.
2024. 09. 20. 16:00
Megosztás:

4iG 20 éve a Tőzsdén

Tőzsdei jelenlétének 20 éves évfordulója alkalmából ünnepélyes csengetéssel indította a mai kereskedést a Budapesti Értéktőzsdén a 4iG Nyrt. Az 1995-ben alapított, magyar többségi tulajdonban lévő vállalat Magyarország és a nyugat-balkáni régió egyik meghatározó informatikai és távközlési szolgáltatója, amely a jövő technológiái iránti elkötelezettségéről ismert. A társaság jelentős tőkepiaci eredményei révén egyúttal a BUX index jelentős súllyal bíró kibocsátója, amely a Prémium kategóriában van jelen.
2024. 09. 20. 15:30
Megosztás:

640 köbméter homok, 145 ezer homokzsák – megtettük, amit a Római védelmében meg lehetett tenni

A Duna vízszintje Óbudán csütörtök éjszaka várhatóan eléri a 8 méteres vízállást. A Római-parti árvízi védekezéshez estig felhasználtunk, kiadtunk 640 köbméter homokot, 145 ezer homokzsákot. A Rómain elvégezhető, a tulajdonosok által kért feladatokat elláttuk. A hullámtérbe mostantól kezdve önkénteseket biztonsági okokból már nem hívunk, nem fogadunk. Hálásan köszönjük a védekezésben segítő több száz önkéntes önzetlen munkáját!
2024. 09. 20. 15:00
Megosztás:

Csalódást okozott a FedEx

A logisztikai vállalat tegnap tőzsdezárás után számolt be 2025-ös üzleti évének első negyedéves eredményeiről.
2024. 09. 20. 14:30
Megosztás:

Szárnyal az arany árfolyama a kamatvágás után

Az arany árfolyama 2.600 dollár fölé ugrott, mivel a Fed kamatvágása nyomán a pénzügyi befektetők vásárolták a nemesfémet.
2024. 09. 20. 14:00
Megosztás:

OTP: Az NGM újra csökkentené a THM-et

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a Bankszövetség képviselőivel tartott megbeszélésén négy pontban kérte a bankok együttműködését.
2024. 09. 20. 13:30
Megosztás:

A legfontosabb tudnivalók a teherautó-abroncsok használatához

Amikor abroncsokról esik szó, a legtöbben a személyautók abroncsaira gondolunk, pedig a teherautók abroncsainak biztonsága, állapota, és karbantartása legalább ennyire fontos.
2024. 09. 20. 13:00
Megosztás: