Közeleg a Kripto-Karácsony! Ezeket a coinokat vedd az elemzők szerint!

A globális kriptovaluta piac jelenleg különböző trendeket mutat. A Bitcoin (BTC) ára lecsúszott a 41 000 dolláros szint alá, míg a globális piaci érték 1,54 billió dollárra csökkent.

Közeleg a Kripto-Karácsony! Ezeket a coinokat vedd az elemzők szerint!

Ennek ellenére bizonyos altcoinok, mint például az Aptos (APT) ellenállóképességet mutattak, az APT például jelentős, 8,5%-os növekedést tudott produkálni. Ez arra utal, hogy lehetséges elmozdulás van a befektetők figyelmében az ilyen altcoinok felé, beleértve a Sei (SEI), Optimism (OP), Polkadot (DOT), Polygon (MATIC) és az újonnan feltörekvő ScapesMania-t, különösen akkor, ha a Bitcoin a 40 000 dolláros szint körül konszolidálódik. A piac válasza a Federal Reserve döntéseire kulcsfontosságú marad, a kamatemelések esetleges szünetelése pedig pozitívan értelmezhető a kriptovaluták szempontjából.

A közelgő karácsony és a magas tranzakciós aktivitás általában kiemelkedő növekedést eredményez az altcoin piacon, így érdekes látni azt, hogy az idei potenciális karácsonyi rally várhatóan nagyobb lesz, mint általában.

Összefoglalás:

- ScapesMania: Innovatív előértékesítések és erős biztonság révén nyer teret.

- Aptos (APT): Bika trend érezhetp, mely jelentős piaci bizalomra utal.

- Sei (SEI): Ethereum-kompatibilitással és fejlett blokklánc technológiával halad előre.

- Optimism (OP): Új csúcsokat ér el, a Tether integráció és hálózatfrissítések támogatásával.

- Polkadot (DOT): Ellenáll és növekszik a piaci kihívások ellenére.

- Polygon (MATIC): Növeli az ökoszisztémáját, pozitívan befolyásolva piaci értékét.

ScapesMania: A kriptopénz előértékesítések feltörekvő csillaga

A mai kriptopiac bizonytalanságában a ScapesMania vonzó lehetőségként tűnik fel a korai befektetők számára. Ez az úttörő projekt már több mint 1 715 000 dollárt gyűjtött be kizárólag a közösségtől/kiskereskedelemtől, naponta következetesen biztosítva 35 000-70 000 dollárnyi finanszírozást. A ScapesMania teret hódít az első osztályú kripto média platformokon, és elismert kripto influenszerek támogatását élvezi.

ScapesMania főbb jellemzői:

A ScapesMania nem egy átlagos kriptovaluta eszköz; egy vibráló játékrendszer, amely mind a hétköznapi játékosoknak, mind a kripto-rajongó közönségnek megfelel. Játékosként nincs szükség a kripto bonyolultságával való foglalkozásra, hogy élvezd a lebilincselő játékmenetet. A támogatók viszont élvezhetik az ökoszisztéma teljesítményének jutalmait, anélkül, hogy részt vennének a játékban.

A ScapesMania mögött álló csapat kiemelten kezeli a transzparenciát, és nyitott közösségi média profilokat tart fenn. A projekt átesett a szektorvezető biztonsági rangsoroló cégek által végzett auditokon, ami bizalmat kelt az korai befektetőkben.

A ScapesMania már most is számottevő lendületet kapott a fő követői weboldalakon, és tárgyalások folynak annak érdekében, hogy az elismert tőzsdéken listázzák.

presale

Előértékesítési lehetőségek:

Az előértékesítés korai szakaszában a ScapesMania ára 0,00436 dollár. A listázási ár 0,01 dollár érménként, így a korai támogatók akár 2,3-szoros hozamra is számíthatnak.

Még ennél is többet jelent a ScapesMania csatlakozása, amely akár 127%-os bónuszokat is felold, kizárólagos lehetőségekkel, mint a token visszavásárlás és elégetés, valamint a staking.

A mai 70%-os kedvezménnyel a ScapesMania tokenek igazi ajándéknak számítanak. Ahogy minden következő értékesítési szakasz megkezdődik, az ár növekedni fog, elérve a 0,01 dolláros érménkénti árat az előértékesítés befejezésekor. Most lehet az ideális idő a ScapesMania tulajdonosok közé csatlakozni.

>>> Csatlakozzon az Előértékesítéshez Kedvezménnyel a Hivatalos Oldalon <<<

find a promo code

Szerezzen magasabb nyereséget egy nagyobb, 10%-os bónusszal a ScapesMania megvásárlásával! Használja a ZNX554 kódot a pénztárban egy különleges szövegdobozban, hogy még jobb ajánlatot kapjon egy olyan kriptopénzre, amely lehet, hogy a teljes kripto közösség irigységévé teszi Önt. Cselekedjen gyorsan - az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Aptos (APT): Az új kihívó a blokkon

Aptos price chart árfolyam grafikon

Az Aptos (APT) nemrég feloldotta a 25 millió érmét, elsősorban a magok hozzájárulására. Ellentétben az előző feloldásokkal, ez az esemény áremelkedést eredményezett, ami erős piaci bizalmat mutat az Aptos iránt. A token ára több mint 8,5%-kal emelkedett, ami pozitív befektetői hangulatot tükröz.

Az Aptos (APT) jelenlegi árfolyammozgása egy bikás trendet sugall, a token jelentős emelkedésével az érmefeloldás után. Ez az mozgás ellentétben áll az előző érmefeloldás eseményével, ahol az árak csökkentek, hangsúlyozva az Aptos (APT) piacának változó dinamikáját.

Előretekintve az Aptos (APT) előtt lehetőségek és kihívások is állnak. A legutóbbi áremelkedés az érmefeloldást követően növekvő befektetői bizalmat sugall. Azonban a jövőbeli árfolyamtrajektória a projekt képességétől függ majd, hogy fenntartsa-e lendületét és megbirkózzon a szélesebb piaci trendekkel.

Sei (SEI): A fejlődő blokklánc

SEIUSD árfolyam grafikon

A Sei (SEI) tervei szerint a V2 frissítésében bevezeti az Ethereum Virtual Machine (EVM) támogatását, egy jelentős fejlesztést, amely lehetővé teszi az Ethereum alapú szerződések áthelyezését a hálózatra. Ez a frissítés, amely magában foglalja a SeiDB bevezetését a platform tárolásának javítása érdekében, a Sei (SEI)-t egy kereskedésre optimalizált blokkláncnak pozícionálja.

A V2 frissítés és az EVM támogatás bejelentése befolyásolhatja a Sei (SEI) piaci teljesítményét. Az ilyen technológiai fejlesztések általában pozitív piaci érdeklődést generálnak.

Az EVM támogatás integrációja és az új SeiDB funkció megerősítheti a Sei (SEI) vonzerejét, ami potenciálisan növelheti a projekt elfogadását és pozitív árfolyammozgásokhoz vezethet. Azonban a piaci reakció és az újítások sikeres bevezetésétől függ majd a tényleges hatás.

Optimism (OP): A Layer 2 úttörő

Optimism OPUSD árfolyam grafikon

Az Optimism (OP) jelentős emelkedést tapasztalt, elérve az 8 hónapos csúcsot 2,188 dolláron. Ez a lendület a Kraken bejelentése után következett be, amely szerint a Tether (USDT) betéteket és kivonásokat lehet végezni az Optimism hálózatán, kiemelve a platform növekvő hasznosságát és elfogadását.

Az USDT bevezetése az Optimism (OP) mainneten és a Canyon hálózat frissítésére tett sikeres governance szavazat jelentős emelkedést eredményezett az Optimism (OP) árában, ami az erős piaci bizalmat tükrözi a platform jövője iránt.

A legújabb fejlemények és integrációk ígéretes jövőt sugallnak az Optimism (OP) számára. A további elfogadás és a képességeinek bővítése további áremelkedést generálhat. Azonban a piaci volatilitás és a szélesebb iparági trendek szignifikáns szerepet játszanak majd a jövő alakításában.

Polkadot (DOT): Az interoperabilitás úttörője

Polkadot DOTUSD árfolyam grafikon

A Polkadot (DOT) számos új javaslatot fontolgat, beleértve a 335-ös Referendumot, amely jelentős hatással lehetne a blokklánc funkcionalitására. A szélesebb piac medvéje ellenére a Polkadot (DOT) ára ellenálló maradt.

A közösségi térfogat és hangulat csökkenése ellenére a Polkadot (DOT) ára az elmúlt héten 22%-kal emelkedett, ami erős befektetői érdeklődést és az emelkedő trend folytatódásának lehetőségét mutatja.

Az új javaslatok és azok végrehajtásának eredménye kulcsfontosságú lesz a Polkadot (DOT) jövőbeni árfolyammozgásai szempontjából. Míg a jelenlegi trend pozitív, a szélesebb piaci körülmények és a befektetői hangulat továbbra is befolyásolni fogja a teljesítményét.

Polygon (MATIC): Az Ökoszisztéma Bővítője

polygon MATICUSD árfolyam grafikon

A Polygon elindította a Polygon Portált, javítva az ökoszisztéma elérhetőségét és hasznosságát. Ez a fejlemény, valamint olyan együttműködések, mint a Starbucks-szal való együttműködés, pozitívan hatottak a Polygon (MATIC) árára.

A Polygon (MATIC) ára 1,08%-kal emelkedett 0,8616 dollárra, ezzel heti nyereségét 8,16%-ra növelve. Ennek a növekedésnek az oka a Polygon (MATIC) ökoszisztéma javulása és növekvő vonzereje a fejlesztők és felhasználók körében.

A Polygon Portál bevezetése és az ökoszisztéma folyamatos fejlesztései jelentős növekedési potenciált kínálnak a Polygon (MATIC) számára. Azonban jövőbeli ára továbbra is az innovációk folyamatos beáramlásától és a piaci fogadtatástól fog függni.

Összefoglalás

A kriptovaluta piac jelenlegi tájképe jelentős változásokat mutat az altcoinok felé, amint azt az Aptos (APT), Sei (SEI), Optimism (OP), Polkadot (DOT) és a Polygon (MATIC) projektek ellenálló képessége és növekedése is bizonyítja. Ezek a érmék, mindegyik saját egyedi szimbólummal rendelkezve, nemcsak túlélnek, hanem virágzanak is a Bitcoin ingadozásai közepette, technológiai innovációk, stratégiai partnerségek és bővülő ökoszisztémák hajtotta fejlődésük révén.

A még mindig elővételi fázisában lévő ScapesMania példája az innovatív projektek iránti piaci készségnek. A potenciális karácsonyi emelkedés új és már létező altcoinok számára is előnyös lesz, különösen olyan előrelátó projektek esetében, mint a ScapesMania, amelyek valószínűleg kiemelkednek a tömegből.

Site: https://scapesmania.io/

Twitter: https://twiter.com/ScapesMania

Telegram: https://t.me/scapesmania

-----

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Közzétette 2023-as, negyedik negyedéves konszolidált üzleti eredményeit az ORLEN Csoport

A 2023. december 31-én zárult negyedévben az ORLEN Csoport 11,2 milliárd zloty LIFO-alapú EBITDA-t és 7,3 milliárd zloty nettó nyereséget ért el. A teljes 2023-as évre vonatkozó LIFO-alapú EBITDA1 elérte a 44,8 milliárd zlotyt, a nettó nyereség pedig 27,6 milliárd zloty volt. Az ORLEN Csoport negyedik negyedéves eredményeire pozitív hatással volt a gázszegmens teljesítménye, amely 11 milliárd zlotyval járult hozzá az EBITDA-hoz, elsősorban az alacsonyabb beszerzési költségeknek és a magasabb értékesítési volumennek köszönhetően. Az ORLEN emellett több mint 20 százalékkal növelte kiskereskedelmi értékesítési volumenét az előző évhez képest, részben a magyarországi és szlovákiai hálózatbővítések eredményeként.
2024. 02. 24. 13:00
Megosztás:

Elégedetlenség: A versenyszféra munkavállalóinak közel kétharmada munkahelyet váltana

A vállalkozásoknál dolgozó munkavállalók 50 százaléka elégedetlen a jelenlegi fizetésének mértékével, 63 százalékuk tervezi, hogy ha lehetősége nyílik rá, 2024-ben munkahelyet vált – derült ki a Trenkwalder február első felében elvégzett munkaerőpiaci kutatásából.
2024. 02. 24. 12:00
Megosztás:

A BAYC társalapítója Greg Solana lett az új vezérigazgató, és az NFC-hez kapcsolódó projektek lendületet kapnak - a MultiversX, az ApeCoin és a Meme Moguls felívelő pályán

A Bored Ape Yacht Club NFT-k alkotója, Greg Solana lett az új vezérigazgató a Yuga Labs-nál. Ő váltja Daniel Alegre-t, aki 2023 áprilisában vette át a vezérigazgatói szerepet. Ennek eredményeként az ApeCoin (APE) hirtelen lendületet kapott, a két hetes grafikonon 23%-kal emelkedett az árfolyama. Emellett a MultiversX (EGLD) is optimista hangulatban van, de a legnagyobb figyelem a Meme Moguls (MGLS) meme érmék felé fordul. Hamarosan indul, és a gyors előértékesítés miatt az egyik legforróbb projekté válhat 2024-ben. Most áttekintjük, hogy mi áll a háttérben. Megvizsgáljuk, hogy melyik a legjobb kriptovaluta jelenleg befektetési célból.
2024. 02. 24. 11:20
Megosztás:

Accor: rekorderedmények 2023-ban globálisan és Magyarországon

Az Accor, a világ vezető szállodaipari csoportja bejelentette 2023-as évre vonatkozó pénzügyi eredményeit. Az EBITDA meghaladta az 1 milliárd eurót, és az eredmény felülmúlja a 2023-ra vonatkozó előrejelzést. A vállalat folytatta vonzó részvényesi hozampolitikáját, és bízik a 2024-es növekedési kilátásokban.
2024. 02. 24. 11:00
Megosztás:

Csak 2023-ban, 55 millió dollárt szerzett vissza a Binance a csalóktól

A digitális pénzügyi eszközök egyre szélesebb körben vállnak elfogadottá, a velük való kereskedelem volumene, a tranzakciók száma ezzel együtt fokozatosan nő. A kriptotér éppen ezért került a csalók és hekkerek célkeresztjébe, habár a törvénytelen tranzakciók száma a kriptotérben elenyésző és fokozatosan csökken. A Binance ügyfélszolgálata és biztonsági csapata a hatóságokkal és a kriptoközösséggel együttműködve sok százmillió dollár értékben mentett meg, vagy szerzett vissza digitális pénzeszközöket hekkerektől, csalóktól, és juttatta őket vissza tulajdonosaiknak az elmúlt két évben.
2024. 02. 24. 10:00
Megosztás:

Deepfake technikák terjedése: harc az újgenerációs kibercsalások ellen

A mesterséges intelligencia eszközeinek elterjedésével ma már minden eddiginél könnyebb megszemélyesíteni valakit és megtéveszteni másokat, pénzt, adatot kicsalni a célpontoktól. A korábban kifejlesztett módszerek hatékonyságát megsokszorozza az AI, melyet a vezető intézmények irányelvek és technológiák kombinációjával próbálnak kezelni – áll a Deloitte legfrissebb Tech Trends 2024 elemzésében.
2024. 02. 24. 09:00
Megosztás:

4,6%-os munkanélküliségi ráta és 10,3%-os reálbérnövekedés a hazai munkaerőpiacon

A november-januári időszakban továbbra is csúcsközelben állt a foglalkoztatottság, a hazai elsődleges munkaerőpiacon 17 ezer új munkahely jött létre az előző év azonos időszakához képest, a közfoglalkoztatottak száma 8 ezer fővel csökkent, a külföldre ingázók száma pedig nem változott érdemben, így a legutolsó háromhavi átlag alapján a gazdaság teljes foglalkoztatotti létszáma 4.718 ezer fő volt.
2024. 02. 24. 08:00
Megosztás:

A The Graph (GRT) bejelenti a Műszaki Tanácsadó Testületet, a KangaMoon (KANG) és a SingularityNET (AGIX) folytatják a növekedést

A The Graph (GRT) épp most jelentette be Műszaki Tanácsadó Testületét, ami jelentős mérföldkő a projekt számára. Közben két másik kriptopénz vonzza magára a figyelmet - a KangaMoon (KANG) és a SingularityNET (AGIX). Miközben lehet, hogy már ismered az AGIX-et, a KANG egy 2. fázisnál járó előértékesítési sztár, ami lehet, hogy a következő 100x-es meme coin lesz 2024-ben. Tudd meg, miért.
2024. 02. 24. 07:00
Megosztás:

Új kölcsönzési üzletágvezető a Prohumannál – a cél a hazai munkaerőtartalék aktivizálása

Februártól munkaerőkölcsönzési üzletágvezetőként folytatja munkáját a Prohuman csapatában Izsó Balázs. Az új vezető érkezésével a piacvezető magyar HR szolgáltató célja továbbra is az, hogy ahol csak lehet, a magyar munkaerőtartalék aktivizálásával kínáljon megoldást a hazai vállalatok munkaerőigényének és HR-kihívásainak megoldására.
2024. 02. 24. 06:00
Megosztás:

Régóta nem látott tüneteket produkált a lakásépítés

A lakásépítések tavalyi megtorpanása közel negyedszázados rekordokat is megdöntött, ez derült ki a KSH legfrissebb adataiból. A visszaesés egyúttal szerkezeti átrendeződést is hozott: kevesebben fogtak saját otthon megteremtésébe, az új lakások közel kétharmadát már eleve eladásra szánták.
2024. 02. 24. 05:00
Megosztás:

Tovább emelte a dohányfelvásárlási alapárat a Continental Dohányipari Csoport

A Continental Dohányipari Csoport dohánytermesztésért felelős tagja, a DOFER Dohányfermentáló Zrt. tovább emelte a dohány szerződésben rögzített felvásárlási alapárát, erősítve hazai versenyképességét és elkötelezettségét a magyar dohánytermelők és a dohánykultúra támogatása iránt. Az áremelés keretében a társaság a jelentősen nagyobb területen termesztett Virginia dohány esetében 19%-os, míg a Burley dohány esetében 20%-os emelést eszközölt, amely a tavalyi, 50%-os áremeléssel együtt két év alatt összesen 69-70%-os árnövekedést jelent.
2024. 02. 24. 04:00
Megosztás:

Ismét a magas kamatok mellett érveltek az amerikai jegybankárok

Christopher Waller, a Fed kormányzótanácsának tagja megerősítette, hogy még szükség lesz legalább néhány hónapnyi adatra, ami az infláció csökkenését jelzi, mielőtt kamatcsökkentésbe kezdhet a jegybank.
2024. 02. 24. 03:30
Megosztás:

2025. után bármikor leállhat az észak-atlanti áramlat egy fontos része

A tengeráramlások szerepe óriási a Föld hőáramlásában, az éghajlat alakulásában. Leállásuk dominóként döntené be a Föld további fontos éghajlati rendszereit. Az Észak-atlanti áramlás Grönland előtti része az egyik kulcspontja a nagy rendszernek.
2024. 02. 24. 03:00
Megosztás:

Kidobhatod az összes sárga csekket a kukába! Új dolgot találtak ki helyette

A magyarországi adatok alapján a Magyar Posta által közzétett 2019-es statisztikák szerint a magyar lakosság egy év alatt összesen 193 millió sárga csekket fizetett be postahivatalokban. Hatalmas szám ez! Ön vajon ebből mennyit adott fel? Hány órát állt ezért sorban a postahivatalokban?
2024. 02. 24. 02:20
Megosztás:

A hazánkban működő CT és MR gépek akár fele is lecserélődhet rövid időn belül

A napokban fognak utolsó körben eredményt hirdetni abban a közbeszerzési eljárásban, melynek keretösszege MR (mágneses rezonancia) gépekre 10 milliárd, míg CT (komputertomográf) szkennerekre 15 milliárd forint. Az egészségügy ezen szegmensében zajló fejlődésre, és az eszközök árainak örvendetes csökkenésére hívja fel a figyelmet a United Imaging készülékek hazai forgalmazója, a Humantech Solution Zrt. A piacon tapasztalható intenzív innovációs verseny, valamint a Dinamikus Beszerzési Rendszer transzparenciájának köszönhetően jelentős fejlődés várható az állami egészségügyben is, hiszen ezekkel a gépekkel rövidebb idő alatt, jobb felbontású képek és mesterséges intelligenciával is támogatott diagnózisok készülhetnek úgy, hogy közben a páciens jelentősen kisebb dózisú sugárterhelést kap. A legmodernebb berendezések testközelből is megtekinthetők az Európai Radiológiai Társaság által szervezett ECR 2024 szakkiállításon, melynek Bécs ad otthont február 28. és március 3. között.
2024. 02. 24. 02:00
Megosztás:

5,6 millió forinttal több lakáshitelre volt elég a tavaly decemberi átlagkereset, mint egy évvel korábban

2023 decemberében átlagosan nettó 451 300 forintot keresett egy teljes munkaidőben foglalkoztatott magyar munkavállaló a családi adókedvezményeket is figyelembe véve. Ekkora jövedelem 20 éves futamidőre 29,1 millió forint lakáshitelre volt elegendő akkor. Ez 5,6 millió forintos növekedés egy év alatt úgy, hogy közben a lakásárak sok helyütt csökkentek.
2024. 02. 24. 01:00
Megosztás:

A Sponge kriptó elérte a 10 millió dollárnyi lekötött érmét, óriási hozamok a láthatáron

Az egyik legtutibb mostani mém érme, a Sponge február elején közölte, hogy elindítja új verzióját a Polygon hálózaton. A friss üdvöske érkezése miatt eddig már több mint 10,26 millió dollárt stakeltek és bridgeltek. A számok alakulását a projekt honlapján, valós időben lehet követni.
2024. 02. 24. 00:01
Megosztás:

Békéscsaba örülhet

Az idei a megbízhatóság költségvetése - fogalmazott Szarvas Péter (Hajrá Békéscsaba Egyesület) polgármester a megyei jogú város közgyűlésének ülésén csütörtökön.
2024. 02. 23. 23:00
Megosztás:

Az időjárás továbbra sem ideális

Az elmúlt hét alacsonyabb átlaghőmérséklete kissé visszafogta a vegetáció idő előtti, gyors fejlődését, de az a következő napok enyhe időjárása miatt újra nagyobb lendületet vehet - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 02. 23. 22:00
Megosztás:

Bizakodóan zárta a tavalyi évet a Mabisz

A Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) tagjainak díjbevétele meghaladta az 1560 milliárd forintot 2023-ban, ez mintegy 5 százalékkal több az előző évinél - mondta a szövetség elnöke a szervezet csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
2024. 02. 23. 21:00
Megosztás: