Lehetséges nyerni az online nyerőgépekkel? - Igen, megmutatjuk, hogyan

Biztos elgondolkodtál már azon, hogy vajon van-e esélyed arra, hogy nyerj egy online nyerőgéppel.

Lehetséges nyerni az online nyerőgépekkel? - Igen, megmutatjuk, hogyan

A helyzet az, hogy egyébként a Casino Online nyerőgépekkel nagyon jó esélyeid lehetnek, különösen akkor, ha figyelembe veszel néhány alapszabályt. Ezek összefoglalva a következők, egyébként pedig részletesen ki is lesznek fejtve lejjebb:

1. Használd ki a kaszinó ajánlatokat

2. Keresd a legkedvezőbb bónusz megforgatási követelményeket

3. Értsd meg a bónusznyereményre vonatkozó limiteket

4. Legyen Stop Loss stratégiád

5. Ha nyerésben vagy, állj meg!

6. Kerüld a brandelt, márkás nyerőgépeket

7. Max téttel csak progresszív jackpotokon játssz

8. Válaszd ki a stílusának megfelelő volatilitást

9. Válaszd ki a stílusának megfelelő RTP-t

Egy dolgot nem szabad elfelejtened, hogy ezeknek a technikáknak a használata önmagában nem javítja a nyerési esélyeidet. Amit ezek a tippek azonban tehetnek, az az, hogy segítenek felépíteni egy stratégiát az online nyerőgépeken való játékhoz, amely megfizethetővé válik mindaddig, amíg nem teszel fel többet, mint amennyinek az elvesztésé megengedheted magadnak.

Használd ki a kaszinó ajánlatokat

Az itt említett ingyenes pörgetések az üdvözlő bónuszként felajánlott pörgetések formájában vannak, nem pedig a normál játék során nyert pörgetések formájában. Alkalmanként előfordul, hogy valóban ingyenes pörgetési ajánlatokat találsz befizetés nélkül, ezek a legjobbak, mivel a lejátszás után elért nyereség a tiéd lesz, kockázat nélkül.

Ezek valószínűleg magas, akár 100-szoros megforgatási követelményekkell is járhatnak- A legalacsonyabb forgalmi követelmény megtalálásával nagyobb az esélye annak, hogy a felhalmozott nyeremények megmaradnak.

Mi történik az ingyenes pörgetésekből származó nyereményekkel?

Gyakran előfordul, hogy az ingyenes pörgetésekből származó készpénzes nyereményeket ki kell játszani, mielőtt azok kifizethető készpénzzé válnak. Ellenőrizd a feltételeket, hogy biztosan megértsd, hogyan kezelik ezeket a nyereményeket.

Arról is meg kell győződnöd, hogy az ingyenes pörgetések valóban ingyenesek. Sok esetben befizetést kell eszközölni egy újonnan regisztrált számlán ahhoz, hogy az ingyenes pörgetések odaítélhetők legyenek. Ezért gyakran az ingyenes pörgetések önmagukban nem ingyenesek.

Keresd a legkedvezőbb bónusz megforgatási követelményeket

Mi a megforgatási követelmény?

A kipörgetési követelmény azt jelenti, hogy a felajánlott bónusz összegének a többszörösét kell megtenni tétként, hogy a bónusz kifizethető legyen. Ezek a szorzók a 10-től akár több mint 100-szorosig is terjedhetnek. Általában minél magasabb a felajánlott bónusz, annál magasabb a szorzó. A lényege ezeknek az, hogy ahhoz, hogy a bónuszt valódi pénzre váltsd, többször meg kell forgatnod a játékokon. Ha kaptál 100$ bónuszt 32x-es megforgatással, akkor 3200$-nyi tétet kell feltenned, amíg a bónusz tart. Sajnos vannak kaszinók, amelyek még az általad befizetett pénzre is megforgatási követelményeket támasztanak.

Értsd meg a bónuszokra vonatkozó limiteket!

Ez egy másik záradék, aminek a lényege, hogy még ha sikerül is nyereséget elérned a fogadási követelmény teljesítése után, akkor is lesz egy korlát, hogy mennyit nyerhetsz a bónusz pénzből.

Egy példa lehet például valami olyan, mint egy maximális 500 dollár. Tehát ha teljesítenéd a forgalmi követelményt, és lenne 700 dolláros egyenleged, amit bónuszalapokból nyertél, akkor is csak 500 dollárt vehetnél fel készpénzként.

Az, hogy mi történik a plusz 200 dollárral, ismét a feltételektől függ; bizonyos esetekben törlődik; ha szerencsés vagy, akkor további bónuszalapokká alakítható.

Mindig legyen Stop Loss stratégiád

Ez egy alapvető folyamat a szerencsejáték bármelyik formájánál. Célja, hogy legyen egy átfogó számadat, amit hajlandó vagy elveszíteni.

- Soha ne lépd túl ezt a számot, és ne használd fel az egyengeleged a veszteségek hajszolásával.

- Ha kaszinójátékokkal, pontosabban nyerőgépes játékokkal játszasz, állítsd be a limitet, akár egy, akár több játékra vonatkozóan.

- A veszteséglimitet több játékra, vagy esetleg több pörgetésre is feloszthatod limitként.

Ne feledd, hogy még ha 20 vesztes pörgetésen van is túl, a következő pörgetésnél elméletileg nem számít, hogy a vesztes pörgetés már elmúlt. Lehet, hogy lesz még 20 újabb.

Némi fegyelmezettséget igényel az, ha megállapítod magadban, hogy mennyi a maximum, amit egy játékemenet során elveszíthetsz. A legtöbb online kaszinó lehetővé teszi, hogy a játék előtt beállíts egy idő- vagy veszteséglimitet. Ezt nagyon ajánlom. A fegyelem, amikor vesztes szériában vagy, az egyik legnehezebben betartható dolog. Azzal, hogy egy bizonyos veszteségszintnél meg kell állni, miközben a megmaradt íze lehet, hogy rossz, a döntést meghozzák helyetted, mielőtt még rosszabbat hozhatnál.

Állj meg, ha nyereségben vagy

Ez talán az egyetlen módja annak, hogy minden alkalommal, amikor nyerőgépet játszik, biztosítsa a győzelmet. Ha a kezdő egyenlegednél nagyobb összeget érsz el, állj meg! Nyertél! De vajon ilyen könnyű nyerni a nyerőgépeken?

Persze, ha ezt csak egyszer teszed meg az első online nyerőgépes játék során, és soha többé nem játszasz, akkor büszkélkedhetsz azzal, hogy nyereséget termeltél a nyerőgépes játékkal. Ezt a kijelentést kevesen mondhatják el magukról.

Reálisan nézve ez nem lesz így, és lehet, hogy gyakran szeretnél szórakozásból nyerőgépekkel játszani. Ezt pedig csak így lehet, mert a szerencsejáték nem pénzkeresési mód! Az, hogy mennyi időre állsz meg, csak rajtad múlik, de ha egyszer előnyben vagy, csak akkor veszíthetsz, ha úgy döntesz, hogy folytatod a szerencsejátékot.

Összegezve

Mindenképpen fontos, hogy átgondoltan játssz, ha online nyerőgépeket próbálsz ki. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a nyerőgépekkel úgy lehet leginkább nyerni, ha nem azért játszod őket mert muszáj és pénzt akarsz nyerni, hanem mert szórakoztatnak!

A Széchenyi Kártya az egyik legsikeresebb gazdaságfejlesztési eszköz

A  Széchenyi Kártya húsz éves története bebizonyította, hogy az egyik legsikeresebb gazdaságfejlesztési eszköz, jelentős szerepet tölt be a kis- és középvállalkozó (kkv) szektor finanszírozásában - hangsúlyozták a Széchenyi Kártya Program fennállásának 20 éves évfordulójára rendezett ünnepségen felszólalók kedden, Budapesten.
2022. 11. 30. 05:30
Megosztás:

Közel 20 százalékkal nőtt a JYSK árbevétele Magyarországon

A JYSK árbevétele 19 százalékkal, 67,6 milliárd forintra nőtt Magyarországon a 2021 szeptemberétől 2022 augusztusáig tartó pénzügyi évében, adózás előtti eredménye (EBIT) a teljes cégre vetítve 12,49 milliárd forint lett, ami 0,4 százalékos emelkedést jelent - tájékoztatta a lakberendezési áruházlánc az MTI-t kedden.
2022. 11. 30. 05:00
Megosztás:

Csalás a lottóhúzáson - lebuktak élő húzásban a kamerák előtt, mutatjuk - VIDEÓ

Nincs olyan hét, hogy ne vádolnák meg csalással bármely lottótársaságot azok a játékosok, akiknek épp az adott héten valahogy nem húzták ki a nyerőszámait. Számos internetes fórumon találunk ezzel kapcsolatos bejegyzéseket, összeesküvés elméleteket. Cikkünkben most az egyik legnyilvánvalóbb csalást mutatjuk meg, ami ráadásul a TV kamerák előtt történt.
2022. 11. 30. 04:00
Megosztás:

Továbbra is virágzik a nagytestű halak feketekereskedelme

Továbbra is virágzik a nagytestű halak feketekereskedelme, újabb nagytestű tiszai pontyot sikerült hazajuttatnia eredeti élőhelyére a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Állami Halőri Szolgálata (ÁHSZ) és a Közép-Tisza-Vidéki Horgász Egyesületek Szövetség (KTVHESZ) halőreinek.
2022. 11. 30. 03:30
Megosztás:

Javult kissé a gazdasági hangulat az euróövezetben

A vártnál nagyobb mértékben és február óta az első alkalommal javult a gazdasági hangulat az euróövezetben az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága (DG ECFIN) felmérésének kedden publikált végleges értéke alapján. A mutató a javulás ellenére is két éves mélypont közelében van.
2022. 11. 30. 03:00
Megosztás:

Így kerülnék el a recessziót a vállalatvezetők

Minden második vezető cégfelvásárlást tervez egy éven belül, a fenntarthatóság pedig kritikus fontosságú lesz a versenyképesség fenntartásához - derül ki az EY nemzetközi tanácsadó vállalat globális kutatásából.
2022. 11. 30. 02:30
Megosztás:

Negyedik negyedéve csökkennek a reálbérek Németországban

A reálbérek legnagyobb mértékű és leghosszabb ideje, már negyedik negyedéve tartó csökkenését regisztrálták Németországban a szövetségi statisztikai hivatal (Destatis) kedden közölt adatai szerint.
2022. 11. 30. 02:00
Megosztás:

13,2 millió dollár támogatást nyújt a Google és a Youtube a félretájékoztatás elleni küzdelemre

A Google internetes óriáscég és videószolgáltatója, a YouTube 13,2 millió dolláros támogatást jelentett be egy új, tényszerűség-ellenőrző alap létrehozására az online félretájékoztatás elleni küzdelem érdekében - tájékoztatott a Google kedden Brüsszelben.
2022. 11. 30. 01:30
Megosztás:

A NATO kész megvédeni minden centiméternyi szövetséges területet

A NATO készenlétben van, és kész megvédeni minden centiméternyi szövetséges területet - jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár egy bukaresti konferencián, amely a NATO-tagországok külügyminiszteri találkozójával párhuzamosan zajlik.
2022. 11. 30. 01:00
Megosztás:

Biden törvényalkotásra szólította fel a Kongresszust

Az amerikai elnök a Kongresszus hatáskörébe utalta a szeptemberben megtárgyalt munkaügyi megállapodás elfogadását annak érdekében, hogy el lehessen kerülni az ország gazdaságát fenyegető vasutassztrájkot - közölte a Fehér Ház.
2022. 11. 30. 00:30
Megosztás:

Romlott a fogyasztók bizalma az USA-ban

Elemzők által vártnál némileg kisebb mértékben romlott a fogyasztók bizalma az Egyesült Államokban novemberben.
2022. 11. 30. 00:01
Megosztás:

Csehország lakosságának kilenc százaléka a mostani gazdasági válság előtt is energiaszegénységben élt

A cseh lakosság mintegy kilenc százaléka, azaz 900 ezer ember már a jelenleg érzékelhető gazdasági válság és a drágulási hullám kezdete előtt is úgynevezett energiaszegénységben élt - állapította meg a hivatalos statisztikai adatokat elemző tanulmány, amelyet civil szervezetek mutattak be kedden Prágában.
2022. 11. 29. 23:00
Megosztás:

Lassult novemberben éves szinten a német infláció

Németországban éves szinten lassult, havi összevetésben pedig csökkent az infláció novemberben - közölte a német szövetségi statisztikai hivatal kedden.
2022. 11. 29. 22:30
Megosztás:

Elfogadta a 2023-as költségvetést a horvát parlament

A módosító javaslatok megvitatása után a horvát parlament kedden megszavazta a 2023-as költségvetést, amely 2,3 százalékos GDP-arányos államháztartási hiánnyal és 0,7 százalékos gazdasági növekedéssel számol.
2022. 11. 29. 22:00
Megosztás:

Növelte a nyereségét a Duna House a harmadik negyedévben

A Duna House ingatlanközvetítő 727,1 millió forintra növelte a nyereségét a harmadik negyedévben a tavalyi azonos időszaki 465,3 millió forintról - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján kedden közzétett kibocsátói jelentésében.
2022. 11. 29. 21:30
Megosztás:

A hazai pénzügy legmeghatározóbb női szereplőit díjazták

Idén először díjazták a magyarországi pénzügy területén maradandó értéket teremtő női szakembereket a Fintech.hu digitális pénzügyi szakportál és a Peak fintech technológiai vállalat által alapított Women in Finance 2022 Díjátadó Gálán. Az elismerésben tíz olyan pénzügyi vezető és szakértő hölgy részesült, akik többek között a hazai pénzügy digitális fejlődéséért, az edukáció vagy a fenntartható befektetések elterjedéséért dolgoznak.
2022. 11. 29. 21:00
Megosztás:

Forintgyengülés kora este

Gyengült a forint kedden kora este a főbb devizákkal szemben reggelhez képest a bankközi devizapiacon.
2022. 11. 29. 20:30
Megosztás:

Nemzetközi értékesítési igazgatót nevezett ki az Indotek Group

Nemzetközi értékesítési igazgatót nevezett ki az Indotek Group, a társaság egyre fokozódó nemzetközi jelenlétének támogatása céljából. A pozíciót Kovács András, a társaság jelenlegi értékesítési igazgatója látja majd el, miközben továbbra is hozzá tartozik majd a magyarországi értékesítési feladatok felügyelete is. A kinevezés értelmében a szakember feladatkörébe a nemzetközi iroda, valamint a raktárakkal és logisztikai ingatlanokkal kapcsolatos értékesítési és bérbeadási tevékenység tartozik majd. Az új pozíció létrejöttét a társaság nemzetközi ingatlanportfóliójának dinamikus bővülése, valamint a további, ambiciózus terjeszkedési tervek tették szükségessé.
2022. 11. 29. 20:00
Megosztás:

Milliókat hozhat a számlára a zöld hiteleknél beinduló kamatverseny

Az MNB gáláns zöld otthon hitelprogramja lezárását követően a bankok sorra jelentek meg saját, az energiatakarékosságot díjazó kölcsöneikkel. Az MNB jövő áprilistól a fogyasztóbarát hitelek zöld kiterjesztésével igyekszik még jobban erősíteni a versenyt. A BiztosDöntés.hu értékelése szerint a fő változás a kamatkedvezményekben elinduló verseny és az lesz, hogy az eddig visszatérítésként adott egyszeri kedvezmény beépül a hitelekbe, s így több millió forintos megtakarítást jelenthet majd az ügyfeleknek.
2022. 11. 29. 19:30
Megosztás:

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdeindexek kedden.
2022. 11. 29. 19:00
Megosztás: