Már a kripto bálnák is felsorakoznak a yPredict mellett, tudd meg miért

A yPredict mesterséges intelligencia kereskedési platform szépen halad előre kripto előértékesítési szakaszain. Jelenleg a platform már a 7. szakaszban értékesíti a tokenjeit, és 4.2 millió dollárt gyűjtött össze a 6.5 millió dolláros végső céljához.

Már a kripto bálnák is felsorakoznak a yPredict mellett, tudd meg miért

Az ökoszisztéma átfogó AI-alapú kereskedési eszközöket (kereskedési jeleket, árfolyam-előrejelzést és technikai elemzést) kínál, valamint a WriteMingle béta tesztprogramjával a tartalomgenerálásba is belefogott.

Látogasd meg az yPredict oldalát 

Tekintsük át, hogyan épül fel az előértékesítés!

Jelenleg a yPredict-nek még kb 400 000 dollárt kell összegyűjtenie ahhoz, hogy átérve a 8. szakaszba, az ára 0,10 dollárról 0,11 dollárra emelkedjen. A YPRED tokenek összkínálata 100 millió, melyből az előértékesítés során 80 millió áll rendelkezésre.

Ypredict

A 8. szakaszban 17 500 000 tokent - a teljes kínálat 21,875%-át - lehet majd megvenni, összesen 1 925 000 dollár értékben. Az előértékesítés végcélja a 6 507 551 dolláros piaci kapitalizáció elérése. Vessünk egy pillantást az árelőrejelzésre is: a platform saját becslései szerint az éves százalékos hozam (APY) negyedévente elérheti a 45%-ot.

Érdekesnek találjuk azt is, ahogyan a yPredict platform megközelíti a token-tulajdonosok számára elkülönített staking jutalmak kérdését. Az előfizetési bevételek 10%-a kerül a staking pool-ba, és a jutalmakat természetesen a YPRED token tulajdonosok között osztják szét.

Ez a lekötési mechanizmus - mesterséges intelligencia alapú kereskedési és elemzési eszközökön túl - egy további motiváció lehet arra, hogy csatlakozzunk a platformhoz. 

AI-vezérelt kereskedési eszközök: túl a szignálokon

A yPredict szolgáltatáscsomagja a mesterséges intelligencia alapú kereskedés köré összpontosul, mely sokkal többet kínál egyszerű szignáloknál. A platform olyan különleges termékek bevezetésén dolgozik, mint a yPredict Predictions, a yPredict Analytics, a yPredict Repository, a yPredict Terminal és a yPredict Marketplace.

A yPredict Analytics olyan modelleket használ majd, amelyek előrejelzik a kriptopénzek árát. Az  AI-specialisták által fejlesztett modellek azon felhasználók számára lesznek elérhetőek, akik minimum 500 dollárnyi YPRED tokennel rendelkeznek.

A yPredict nem csak a kereskedésre fókuszál, hiszen a WriteMingle nevű béta programja a tartalomgenerálást tűzte ki feladatul.

Raj Sharma, a yPredict vezérigazgatója azt vallotta, hogy a WriteMingle abban szeretne segíteni az embereknek, hogy inkább a nagyszabású tartalomstratégiára és az alkotásra koncentrálhassanak, és az AI-ra bízhassák az olyan időigényes feladatokat, mint a lektorálás vagy a SEO-optimalizálás.

A WriteMingle fejlett természetes nyelvi feldolgozást és generatív AI-t használ arra, hogy támogassa a tartalomkészítési feladatokat.

A yPredict a kereskedési szektor összetett egységévé szeretne fejlődni, és erre minden esélye meg is van, főleg, ha továbbra is szépen halad az előértékesítésével, és pénzügyi céljainak megvalósításával. Az viszont tény, hogy AI-alapú kereskedési eszközeivel és tartalomkészítő bétaprogramjával már most levette a lábáról a befektetőket.

Látogasd meg az yPredict oldalát 

Ezek is érdekelhetnek:

Felhőalapú bitcoinbányászat? Vannak még megbízható szolgáltatók!

Ezt az érmét tippelik a következő Rollbitnek

A 15 legjobb kripto ICO 2023-as befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Az újszülöttkori oxigénhiány

Ez az állapot nemcsak a születés után következhet be, hanem már a harmadik trimesztertől, tehát a várandósság harmadik harmadától kezdve érintheti a magzatot, egészen a születés utáni 28. napig, tehát az újszülöttkor végéig.
2024. 07. 12. 19:45
Megosztás:

Az európai tőzsdékhez képest alulteljesítő volt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 12. 19:00
Megosztás:

Oroszország a világ vezető búza- és árpaexportőre

Első helyen áll a világon a búza- és árpaexport tekintetében Oroszország a lezárt - 2023. július 1. és 2024. június 30. közötti - mezőgazdasági szezon eredményei szerint az előzetes adatok szerint - jelentette ki Alekszandr Malov, az orosz agrárminisztérium mezőgazdasági főosztályvezetője az orosz parlament felsőházának csütörtöki ülésén.
2024. 07. 12. 18:30
Megosztás:

Pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok pénteken.
2024. 07. 12. 18:00
Megosztás:

Törökországban mélypontra csökkent a munkanélküliség májusban

Törökországban az előző hónapban jegyzett 8,5 százalék után májusban 8,4 százalékra, 2012. novembere óta a legalacsonyabb szintre csökkent a munkanélküliségi ráta a török statisztikai hivatal (Türkiye Istatistik Kurumu - TÜIK) által közzétett adatok szerint.
2024. 07. 12. 17:30
Megosztás:

Derűlátó a turisztikai szektor

Kitartó optimizmus jellemzi a magyarországi turisztikai szektort, az ágazat szereplői a helyzetüket pozitívnak érzékelték - közölte a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) a GKI Gazdaságkutató közreműködésével végzett legfrissebb felmérése alapján az MTI-vel csütörtökön.
2024. 07. 12. 17:00
Megosztás:

Terjeszkedik az aszály

Különösen Magyarország középső területein fokozódik az aszály, a nyári növényeknek sürgősen esőre lenne szüksége - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 07. 12. 16:30
Megosztás:

Már a magtárakban az árpa

Idén a száraz és meleg időjárás miatt az őszi vetésű szántóföldi növények betakarítása a szokásosnál mintegy két héttel korábban megkezdődött, és folyamatosan zajlik a hőségben is: az árpáé már be is fejeződött, a többi kultúra aratása is ütemesen halad, és lassan a végéhez közelít. Köszönet illeti a gazdákat szorgalmukért és kitartásukért - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 16:00
Megosztás:

A hétvégén éjszakára felfüggesztik a kamionstopot

A nehéz-tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása július 13-án (szombaton) 15 órától július 14-én (vasárnap) 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas hőmérséklet miatt az éjszakai időszakban szombat 22 óra és vasárnap reggel 6 óra között felfüggesztik - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:30
Megosztás:

Tovább mélyülnek az agrárkapcsolataink Azerbajdzsánnal

Oktatási, tudományos és állattartási kérdésekről is egyeztetett Nagy István tárcavezető, Majnun Mammadovval, Azerbajdzsán agrárminiszterével - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:00
Megosztás:

A Magyar Posta figyelemfelhívó kampányt indít

Postásnak lenni nem küzdősport szlogennel figyelemfelhívó kampányt indít a Magyar Posta a kézbesítők, a hivatalokban dolgozó ügyfélkapcsolati munkatársak védelme érdekében.
2024. 07. 12. 14:30
Megosztás:

Csökkentek a nagykereskedelmi árak júniusban Németországban

Németországban a nagykereskedelmi árak csökkentek havi szinten a szakértők által várt növekedés helyett, míg éves összevetésben minimálisan lassult a csökkenés mértéke a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 07. 12. 14:00
Megosztás:

Kezdetét vette a dohánykontroll

Elindult a dohánykontroll: július elején megkezdődött a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett "törés", a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága kiemelt figyelmet fordít a feketekereskedelem megakadályozására - közölte a NAV pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 13:30
Megosztás:

Nagy mértékben csökkent az amerikai költségvetés hiánya júniusban éves szinten

Az amerikai költségvetés hiánya 65,9 milliárd dollár volt júniusban, jócskán elmaradt az egy évvel korábbi 227,7 milliárd dollártól - közölte az amerikai pénzügyminisztérium.
2024. 07. 12. 13:00
Megosztás:

nyáron célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadni

A vállalatoknak már most ajánlott felmérniük, hogy munkavállalóik mennyit használtak fel idei szabadságkeretükből és nyáron célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadniuk - közölte a munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel foglalkozó Trenkwalder pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 12:00
Megosztás:

A legmagasabb fokozatú figyelmeztetést adták ki tizenöt vármegyére szombat éjfélig

A legmagasabb, piros fokozatú figyelmeztetést adta ki a HungaroMet Zrt. tizenöt vármegyére szombat éjfélig: az érintett vármegyékben a napi középhőmérséklet 29 Celsius-fok felett alakulhat.
2024. 07. 12. 11:30
Megosztás:

Megugrott a cseh állam bevétele az elektronikus útadóból

Mintegy 8,5 milliárd koronára (136 milliárd forint) emelkedett az idei első félévben a cseh állam bevétele a teherkocsikra kivetett elektronikus útadóból. Ez egymilliárddal több, mint tavaly az első hat hónapban - közölte az útvámrendszert üzemeltető CzechToll társaság csütörtökön közleményben.
2024. 07. 12. 11:00
Megosztás:

Budapesti albérletek és árak a 2024 őszi tanévkezdésre

Alig két hét múlva, július 24-én hirdetik ki a felsőoktatási felvételi ponthatárokat, s ezzel az egyetemvárosok bérleti piacain formálisan is indul a főszezon. Idén több mint 120 ezren várják a hírt, hogy megkezdhetik-e szeptemberben a felsőoktatási tanulmányaikat, ami sokuknak azt is jelenti, hogy addig szállást is kell találniuk a kiszemelt városban.
2024. 07. 12. 10:30
Megosztás:

Vegyes mozgás az ázsiai tőzsdéken

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék pénteken.
2024. 07. 12. 10:00
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
2024. 07. 12. 09:30
Megosztás: