Megakad a Bitcoin a 70 000 dolláros szinten? Az Ethereum ETF jóváhagyása küszöbön áll, és a KangaMoon bejelenti a CMC listázását

Miután a legutóbbi ATH alatt tartós konszolidációt mutatott, a Bitcoin árfolyama újabb emelkedési hullámba kezdett. Az elmúlt héten a Bitcoin több mint 5%-ot emelkedett, elérve a kritikus 70 000 dolláros árfolyamot.

Megakad a Bitcoin a 70 000 dolláros szinten? Az Ethereum ETF jóváhagyása küszöbön áll, és a KangaMoon bejelenti a CMC listázását

Azonban most, hogy a Bitcoin enyhe konszolidációt mutat, úgy tűnik, hogy egy ideig stagnálni fog, mielőtt elérné a következő árfolyamszintet. Eközben az altcoin piac befektetői is figyelemmel kísérik az Ethereum token alakulását, mivel az ETF jóváhagyások küszöbön állnak. Ezen dinamikák közepette a figyelem a KangaMoon (KANG) memecoinra is átterelődik, amely az Ethereum alapú token lenyűgöző előértékesítési teljesítményt mutatott eddig.

A Bitcoin árfolyama nem tud 70 000 dollár fölé emelkedni, mivel a konszolidáció megállítja

A Bitcoin (BTC) árfolyamának alakulása mindig is meghatározó volt a kriptovaluta piac hullámai szempontjából. Amikor a Bitcoin árfolyama újra emelkedni kezdett a csúcshoz közel, a piac optimista volt, mivel az Ethereum, Solana, Jupiter és néhány másik vezető altcoin is követte.

Bár a pozitív hangulat továbbra is erős, a Bitcoin csökkenő lendülete bizonytalanságot hagy maga után a befektetők körében. Miután elérte a 70 000 dolláros (kritikus ellenállási szintjét), a BTC árfolyamától azt várták, hogy felgyorsul, mivel egy újabb történelmi csúcs nagyon valószínűnek tűnt. Azonban a közelmúltbeli konszolidációt követően, amely visszaesést eredményezett a 68 000 és 69 000 dolláros tartományba, a Bitcoin valószínűleg további tartós stagnálást fog tapasztalni, és az árfolyama 70 000 dollár körül maradhat.

A KangaMoon (KANG) bejelenti a CMC listázását, és a vezető memecoinok közé kerül

A közelgő Uniswap és BitMart listázások mellett a KangaMoon (KANG) bejelentette a Coingecko és CoinMarketCap listázását is. Ez jelentős figyelmet keltett a token iránt, mivel sok altcoin piacról érkező érdeklődő figyeli a SocialFi és GameFi ökoszisztéma nyújtotta potenciális előnyöket. Ennek eredményeként a KangaMoon több mint 32 000 tagot vonzott a platformjára, közel 10 000 KANG token tulajdonossal.

Ez a vonzerő a stimuláló GameFi ökoszisztémájából ered. Különösen a KangaMoon egy "Kangaverse" nevű játékplatformot kínál, ahol a felhasználók harci témájú versenyekben, spekulatív fogadásokban, valamint raid kihívások teljesítésében vehetnek részt $KANG tokenekért és más értékes játékbeli tárgyakért. Minél többet vesznek részt ezekben a tevékenységekben, annál többet keresnek. A $KANG tokenekkel a játékosok tovább fejleszthetik játékélményüket a játékbeli eszközökbe vagy karakterfejlesztésbe való befektetéssel.

A hat előértékesítési szakasz során a KangaMoon 400%-os emelkedést mutatott tokenének értékében. Az előértékesítés piacán kezdetben 0,005 dolláros áron indult, és a $KANG árfolyama mostanra 0,025 dollárra emelkedett, és előrejelzések szerint a harmadik negyedévben elérheti a 0,5 dollárt, vagy az év vége előtt akár az 1 dollárt is. A KangaMoon árfolyamának növekedése mellett az előértékesítési bevétel néhány ezer dollárra van a 7 millió dollártól, és várhatóan eléri a 7,5 millió dollárt május végéig.

Ezenkívül a közösségi elkötelezettség és fejlesztés iránti elkötelezettsége révén a KangaMoon nemrégiben partnerségre lépett a RaidSharkBot-tal, hogy növelje a közösségi elkötelezettséget és az elfogadási arányt. Hasonlóképpen, jelenleg ingyenes $KANG tokeneket kínál a felhasználóknak, akik megosztják és kommentálják a promóciós posztjait a közösségi médiában. További fejlesztések folyamatban vannak, a KangaMoon végül megzavarhatja a GameFi piacot, amely 2028-ra várhatóan több mint 8856 millió dollárt ér majd.

Az elemzők az Ethereum ETF-ek jóváhagyási esélyeit 25%-ról 75%-ra növelték

Nemrégiben a Bloomberg elemzője, Eric Balchunas bejelentette, hogy az amerikai SEC (Securities and Exchange Commission) megváltoztathatja álláspontját egy Ether spot ETF-ről. Ez a bejelentés növelte az ETF-ek jóváhagyási esélyeit 25%-ról 75%-ra. Ez nemcsak az optimizmust növeli a többi vezető altcoin számára, hanem jelentős szabályozási változást is jelez az Ethereum számára.

Az Ether spot ETF jóváhagyása növelné a likviditást, a piaci hitelességet és a befektetői hozzáférést az Ethereum coinhoz. Lehetővé tenné a hagyományos befektetők számára, hogy Ethereum hálózatba fektessenek anélkül, hogy közvetlenül megvásárolnák a kriptovalutát, ezzel növelve az elfogadottságot, és potenciálisan emelve az Ethereum árfolyamát és stabilitását.

Képes lesz a KangaMoon felülmúlni más Ethereum memecoinokat?

A megnövekedett hasznosság, elköteleződési modellek, játék és közösségi média ösztönzők révén, amelyeket a memecoin piac ritkán látott, a KangaMoon-nak több mint elég potenciálja van ahhoz, hogy az év legmagasabb értékű Ethereum memecoinjává váljon.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Honlap:

https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A tavalyinak a duplája lehet idén a kajszitermelés

Az idén a becslések szerint 16-18 ezer tonna kajszibarackot takaríthatnak be a termelők, ez több mint duplája a tavalyi 6-8 ezer tonnának, de elmarad a 2022-es adatoktól - derül ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet, a FruitVeB MTI-nek küldött felméréséből.
2024. 06. 14. 01:00
Megosztás:

Kritikus szinten az EURÓ árfolyama, az MNB-nek résen kell lennie

Fokozott óvatosságra lehet szükség az MNB-től az EUR/HUF árfolyam alakulását nézve - olvashatjuk az ERSTE elemzői anyagában.
2024. 06. 14. 00:30
Megosztás:

Túllépte az 1 milliót az új mém érme, megelőzheti a BRETT-et?

Képzeld el azt, hogy ha 500 dollárt fektettél volna a BRETT-be február 27-én, amikor azt 0,0001308 dollárért bevezették a decentralizált tőzsdéken, ma már 634 938 dollárod volna. A Base Dawgz könnyedén teljesíthet ugyanilyen jól.
2024. 06. 14. 00:01
Megosztás:

Elindult a MÁV-Volán-csoport EMMA elnevezésű egységes utazástervezője

Tesztüzemben megkezdte működését szerdán a MÁV-Volán-csoport EMMA (Egységes Menetrend Magyarországon) elnevezésű utazástervezője.
2024. 06. 13. 23:30
Megosztás:

Éves szinten nagyot nőtt az amerikai költségvetés májusi hiánya

Az amerikai költségvetés májusi hiánya 347 milliárd dollár volt, 44 százalékkal magasabb a tavaly májusinál, amikor 240 milliárd dollárt tett ki - közölte az amerikai pénzügyminisztérium.
2024. 06. 13. 23:00
Megosztás:

Nem változtatott a Fed az irányadó dollárkamaton

Az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) a piaci várakozásoknak megfelelően nem változtatott az 5,25-5,50 százalékos irányadó dollárkamat-tartományon szerdán végződött kétnapos kamatdöntő ülésén.
2024. 06. 13. 22:30
Megosztás:

A Henkel Magyarország Kft. bezárja körösladányi gyárát

A Henkel Magyarország Kft. vegyipari cég bezárja a Békés vármegyei Körösladányban működő gyárát - jelentette be a társaság szerdán a honlapján.
2024. 06. 13. 22:00
Megosztás:

Kína bírálta az elektromos autóira kivetendő uniós vámtervet

A kínai kereskedelmi minisztérium, valamint a külügyminisztérium kifogásolta és élesen bírálta az Európai Uniónak a kínai elektromos autógyártókra vonatkozó büntetővám-tervezetét, egyben ellenintézkedéseket ígért.
2024. 06. 13. 21:30
Megosztás:

Élelmezési és egészségügyi program indult hajléktalanoknak

Hajléktalan emberek számára indult 8,5 milliárd forintos összeggel élelmezési és egészségügyi program, amelynek keretében országosan 88 helyszínen munkanapokon átlagosan 4200 adag ételt osztanak ki.
2024. 06. 13. 21:00
Megosztás:

Dolgozók százainak tartozik a MÁV Zrt.

Csaknem hatszáz dolgozójának tartozik szerződéses megbízásaik kifizetésével hónapok óta a MÁV Zrt., a kifizetés felgyorsítására a Vasutasok Szakszervezete (VSZ) Lázár János közbenjárását kéri. A vasúttársaság reagálásában cáfolta a szakszervezet közleményében írtakat.
2024. 06. 13. 20:30
Megosztás:

Bővítik a munkaerőpiacot a TOP Plusz programban

Több mint 70 milliárd forint áll rendelkezésre a munkaerőpiac bővítésére, így például az inaktívak felkutatására a Terület- és településfejlesztési operatív program (TOP) pluszban - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
2024. 06. 13. 20:00
Megosztás:

Melyik a legjobb hajbeültetési módszer?

A kopaszodás egy igen széles réteget érintő probléma, hiszen a férfiak 50%-a találkozik ezzel a jelenséggel még 50 éves kora előtt. Mivel a folyamat külső beavatkozás nélkül nem visszafordítható, egyre többen élnek olyan modern eljárásokkal, mint a hajbeültetés.
2024. 06. 13. 19:30
Megosztás:

A nemzetközi hangulat miatt esés volt a tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 214,85 pontos, 0,31 százalékos csökkenéssel, 70 022,97 ponton zárt csütörtökön.
2024. 06. 13. 19:00
Megosztás:

Veszteséges zárás az európai tőzsdéken

Gyenge kezdés után nagy veszteséggel fejezték be a csütörtöki kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 06. 13. 18:30
Megosztás:

Gyengült csütörtökön a forint

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.
2024. 06. 13. 18:03
Megosztás:

Megfelelő stratégiával a cápákkal szemben is van esélyed!

Az e-kereskedelem felpörgésével egyes piacokon kiéleződött a helyzet, számtalan konkurens verseng a vevők kegyeiért, és közülük előnyben vannak azok a meghatározó piaci szereplők, akik jókora összeget költenek marketingre.
2024. 06. 13. 17:30
Megosztás:

Döntött a Fed, maradnak a magas kamatok

Az amerikai jegybank nem változtatott a jelenlegi irányadó kamaton, így az továbbra is az 5,25-5%-os tartományban marad. Ez megfelelt a piaci várakozásoknak, így nem okozott meglepetést.
2024. 06. 13. 17:00
Megosztás:

Hogyan szállítsuk biztonságosan az üveget?

Törékeny dolgokat szállítani mindig kihívás – pláne akkor, ha egy nagy értékű, nagy méretű üveglapról van szó vagy akár többről. A megrendelést követően pedig sok esetben magunknak kell gondoskodni a helyes fel- és lerakodásról, ezért nem árt lépésről lépésre tisztában lenni a rögzítés és illesztés technikáival.
2024. 06. 13. 16:30
Megosztás:

Budapesten ülésezett a 25 éves Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport

Az agrárium aktuális kihívásait és a gazdálkodók érdekérvényesítési lehetőségeit is áttekintették a Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport ülésének résztvevői szerdán az Agrárminisztériumban (AM) - erről közleményben tájékoztatta az MTI-t a szaktárca.
2024. 06. 13. 16:00
Megosztás:

A többség elégedett a biztosító társaságokkal

Az ügyfelek több mint négyötöde elégedett a biztosító társaságok működésével, azoknak is jó a véleményük, akiknek az elmúlt 5 évben volt káreseményük - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 13. 15:30
Megosztás: