Szép a Meme Kombat 7,1 millió dolláros gyűjtése, de vajon kitart a lendülete?

Az új kriptopénzek előértékesítése mindig egy komoly jel arra nézve, hogy a projekt nagyban gondolkodik, és terjeszkedni kíván. Viszont ahhoz már túl sok sok ügyet láttunk az ICO után lelankadni, hogy vakon megbízzunk minden új gyűjtésben.

Szép a Meme Kombat 7,1 millió dolláros gyűjtése, de vajon kitart a lendülete?

Szóval mi most nem esünk hanyatt a friss mém érme, a Meme Kombat több, mint 7,1 millió dolláros gyűjtése láttán, inkább gyorsan megvizsgáljuk a projekt funkcióit, és hosszú távú kilátásait. A kérdés az, hogy vajon érdemes-e belefektetni ebbe a tokenbe?

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

A nagy hír az, hogy az ICO túlszárnyalta a 7,1 millió dollárt

A Meme Kombat mérföldköve valóban ünneplendő, hiszen ez az összeg nagy szónak számít egy még folyamatban lévő kriptovaluta előértékesítésben. Az ICO egyébként 2023 szeptember 21-én indult, 10 millió dolláros soft cap céllal, és az előértékesítés során az MK natív tokenek mintegy fele érhető el.

 

Amint azt már említettük, egy új érmeprojekt számára dicséretes, hogy alig négy hónap leforgása alatt képes ekkora érdeklődést kiváltani a befektetőkből. Viszont tény, hogy e gyűjtés még csak a csapat első célja, és ezt követően is lesznek új akadályok, amelyekkel meg kell majd küzdeniük. A Meme Kombat számára jelenleg az a leglényegesebb, hogy jelentős hasznosság nyújtásával fenntartsa az őt körülvevő figyelmet.

A Meme Kombat projektről dióhéjban

A Meme Kombat egy Ethereum blokkláncra épülő játékplatform, ahol szórakozás közben MK tokenekkel lehet gazdagodni. A tervek arról szólnak, hogy a leendő harci arénákban közkedvelt mém érmék és karakterek (például Doge, Shiba Inu és a békás érme, Pepe) küzdenek meg egymással, a játék vezetője, szimulátora pedig nem más, mint a mesterséges intelligencia.

A csapat ígérete szerint a mémcsaták véletlenszerűen fognak zajlani, tehát az, hogy ki győz majd egy küzdelem során, teljesen kiszámíthatatlan marad. A felhasználóknak sem kell ölbe tett kézzel nézniük az ádáz csatákat, hiszen MK tokenekkel fogadhatnak a győztes harcosra, és ha jó a tippjük, fantasztikus MK nyereményben lehet részük. 

A lekötési lehetőség és a többi ösztönző pedig egyértelműen arra szolgál, hogy a felhasználók részt vegyenek az ökoszisztéma életében, és készek legyenek MK érméket vásárolni.

A Meme Kombat egy érdekes mix, melyben szerepel a játék, vannak benne mémek és végül, de nem utolsósorban token jutalmak is. A trendi mémérmék, és a színpompás grafika pedig a könnyed szórakozásra vágyókat, és a menő projekteket kereső kripto befektetőket is meglehetősen vonzza.

Látogass el a Meme Kombat előértékesítésére

Essen néhány szó a Meme Kombat tokenomikájáról

A teljes kínálat: 120,000,000 MK-ra rúg. Ennek fele, azaz 60 millió token az ICO során kerül értékesítésre. Ez azért jó, mert így bőven van tőke a kezdeti platformfejlesztésre, és a marketingcélokra is.

Az érmék 30%-a, azaz 36 millió token a lekötési juttatásokra, a játék díjaira, és egyéb közösségi ösztönzőkre van félretéve.

Végül maradt 20%-nyi érménk (24 millió darab), melyből 10-10% kerül a DEX likviditás biztosítására és a közösségi versenyek/airdropok fedezetére.

tokenomika

Amint láthatod, a tokenelosztás sikeresen ösztönzi a korai vásárlókat, és főként a játékosok valamint az érmebirtokosok motiválására fókuszál. Persze azért a likviditás biztosítására is félre van téve egy jókora szelet, ami érthető, mert a tokeneket majd elérhetővé kell tenni a tőzsdéken. 

A tokenomikát elnézve rögtön látszik, hogy a csapat a lekötési jutalmak biztosításával az MK natív token hosszú távú tartására szeretné buzdítani a befektetőket.

Jelenleg a Meme Kombat csapatán a kriptovilág szeme, hiszen fontos, hogy a leendő játékplatformja és az elérhető érmejutalmak valóban vonzzák a felhasználókat. A jelenlegi elemzésünk során számunkra úgy tűnik, hogy a tokennek minden esélye megvan a növekedésre.

Hosszú távú életképesség az elvárások fényében

A Meme Kombatban bizony van potenciál, ezt a több, mint 7,1 millió dolláros előértékesítése is bizonyítja. Viszont kiemelten fontos, hogy a helyén kezeljük a dolgokat, és megnézzük, vajon a token képes lesz-e hosszú távon is venni  az akadályokat, vagy inkább lassan elmerül a süllyesztőben.

A csapat a kihívásokat Matt Whiteman-nal az élén kívánja leküzdeni. Az ő személye pedig valóban hitelességet ad a projekt számára, hiszen már van tapasztalata egy sikeres NFT analitikai cég vezetésében. A csapat többi tagjáról azonban semmit sem tudni, ők névtelenségbe burkolóznak.

Mi azt javasoljuk, hogy a platform debütálásáig az óvatosság politikája a legokosabb döntés, hiszen láttunk már hamar népszerűvé váló mém érméket alázatosan a porba hullani. Ami ezekben közös, az a hasznosság és ösztönző elemek hiánya, vagy teljes átgondolatlansága.

stakelés működése

Ahhoz, hogy a csúfos kudarc elkerülhető legyen, és egy mém érme hosszú távon is sikert arathasson, kiemelt közösségi támogatásra és komplex tokenomikára van szükség. Üres ígéretekkel még egy projekt sem járt jól, tehát a Meme Kombatnak igenis rá kell gyúrnia a játékfejlesztésre.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Meme Kombat csapata eddig nem hibázott, és ha a játék is sikert arat majd a közösségben, akkor továbbra is életképes marad. Fejlett játékfunkciók, és kiváló felhasználói élmény biztosításának hiányában viszont nem lenne sok esélye.

Következtetés - Óvatos optimizmust javaslunk

A Meme Kombat eddigi sikeres előértékesítése mutatja a kezdeti figyelem nagyságát, és azt, hogy a befektetők hitelesnek tartják a projektet. Persze ettől még a csapat nem ülhet nyugodtan a babérjain, mert mindez nem elég a hosszú távú sikerhez.

Kérdéses, hogy a közösség mennyire fogja a későbbiekben támogatni a részben névtelen csapatot, és hogy meg lesznek-e elégedve a token által nyújtott hasznossággal, és a játék kivitelezésével.

Jelenleg szinte tapintható a játékos mém érme körüli izgalom, ami annak köszönhető, hogy a Meme Kombat okosan meglovagolta a már bevált trendeket. Ha pedig ránézünk a lekötési jutalmakra, és a játék MK nyereményeire, akkor már érthető ez a lelkesedés.

Azt tanácsoljuk, hogy aki szeretne kedvező áron MK érmét vásárolni, csatlakozzon az előértékesítéshez. Jelenleg egy MK-ért 0,279 dollárt kérnek, és ETH-val, USDT-vel vagy BNB-vel lehet hozzájutni.

Biztató jelek ide vagy oda, más kripto befektetésekhez hasonlóan mindenkit óvatosságra intünk.

További információkat a projekt haladásáról a Meme Kombat Telegram és X oldalán találsz.

Nézd meg a Meme Kombat előértékesítését

Ez is érdekelhet:

5 bikás mém előrejelzés 2024-re - Ezekből a tokenekből érdemes bevásárolni

Ketyeg az óra: A legjobb AI kriptó már csak néhány napig elérhető!

A 9 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Biciklis túraútvonallal egészült ki a balatoni útvonalhálózat

Biciklis túraútvonallal egészült ki a Balaton körül csaknem ezer kilométer hosszan kijelölt kerékpáros útvonalhálózat - közölte a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány keretein belül létrejött VisitBalaton365 csütörtökön az MTI-vel.
2024. 02. 25. 23:00
Megosztás:

Az olasz belügyminiszter lemondásáért demonstráltak

Az olasz belügyminiszter lemondását követelték a római minisztérium épületénél rendezett vasárnap esti megmozdulás résztvevői a múlt pénteki palesztinbarát tüntetéseken történt rendőri beavatkozások miatt.
2024. 02. 25. 22:00
Megosztás:

Az idei volt a legmelegebb február Hollandiában

Az idei volt az eddigi legmelegebb február Hollandiában, a hőmérő higanyszála a 18 Celsius-fokot is elérte - jelentette a Weeronline meteorológiai adatokat közlő holland szolgálat vasárnap.
2024. 02. 25. 21:00
Megosztás:

Az ABB felvásárolja a Sevensense-t, megerősítve ezzel vezető szerepét a következő generációs mesterséges intelligencia alapú mobil robotika területén

Az ABB bejelentette, hogy felvásárolta a Sevensense svájci start-up céget, amely az autonóm mobil robotok (AMR) számára kifejlesztett, mesterséges intelligenciával támogatott 3D-s látásalapú navigációs technológia vezető szállítója. A Sevensense-t 2018-ban alapították a svájci műszaki egyetem, az ETH Zürich spin-offjaként.
2024. 02. 25. 20:00
Megosztás:

Változékony, de nagyon enyhe, tavaszias idő várható a jövő héten

Változékony, de nagyon enyhe, tavaszias időre lehet számítani a jövő héten, sok napsütéssel, kevés csapadékkal és olykor élénk széllel. A levegő csúcshőmérséklete a legmelegebb órákban akár a 20-21 Celsius-fokot is megközelítheti - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 02. 25. 19:00
Megosztás:

Győzött Donald Trump a dél-karolinai előválasztáson

Rekordrészvétel mellett Donald Trump korábbi elnök győzelmét hozta a Republikánus Párt előválasztása Dél-Karolina államban.
2024. 02. 25. 18:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 8. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 02. 25. 17:00
Megosztás:

Nem sok újat mutatnak a januári számok

2024. januárjában a 15-74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest lényegében nem változott, 4 millió 699 ezer főt tett ki. A munkanélküliek száma 222 ezer, a munkanélküliségi ráta 4,5 százalék volt - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 02. 25. 16:00
Megosztás:

Új kollégiumi képzések a lakiteleki Hungarikum Ligetben

Bárczi Gusztáv, Hungarikum, Szent Imre, Boldog Ceferino és Vámbéry Ármin néven öt új kollégiumi képzés kezdődik a lakiteleki Hungarikum Ligetben február végén, március elején - közölte Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés fideszes alelnöke, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke.
2024. 02. 25. 15:00
Megosztás:

Megdőlt az országos és a fővárosi hajnali melegrekord

Megdőlt a hajnali országos és fővárosi melegrekord is szombaton - közölte a HungaroMet Zrt. vasárnap a honlapján.
2024. 02. 25. 14:00
Megosztás:

Így teljesített a BUX a héten

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 493,43 ponttal, 0,75 százalékkal emelkedett a héten a múlt pénteki záráshoz viszonyítva, így 66 263,18 ponton fejezte be a hetet.
2024. 02. 25. 13:00
Megosztás:

Ki kicsoda a bíróságon?

A jogi szakma sokféle ágazatot tartalmaz, és gyakran előfordul, hogy a különböző jogi szakemberek szerepét összekeverik. Az ügyvédek, ügyészek és bírók mindegyike fontos szerepet játszik a jogrendszerben, de feladataik és felelősségeik jelentősen eltérnek egymástól. Ebben a cikkben röviden megmutatjuk, mi a fő különbség ezek között a szakmák között.
2024. 02. 25. 12:00
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a jegybank, turisztikai adatokat közöl a KSH

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a turisztikai szálláshelyek forgalmáról, az ipari termelői árakról és a külkereskedelemről közöl adatokat.
2024. 02. 25. 11:00
Megosztás:

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésére számít

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésre számít a 2024. március 28-tól hatályos kormányrendelet alapján, amely előírja, hogy minden webáruház üzemeltetőnek biztosítania kell az egyetemes postai szolgáltatóval történő szállítási módot is.
2024. 02. 25. 10:03
Megosztás:

Megújult az MBH online vállalkozói platformja

A cégalapító szolgáltatás segítségével minden szükséges ügyintézés online elvégezhető az MBH csoport BUPA platformjáról, a megújult szolgáltatásplatform azonban jóval több, mint a vállalkozás indításához szükséges funkciók gyűjteménye - közölte az MBH Bank pénteken.
2024. 02. 25. 09:00
Megosztás:

Bitcoin (BTC) áttöri a 50 000 dolláros szintet, az Ethereum (ETH) több mint 10%-kal emelkedik, a Pullix (PLX) pedig új kereskedési platformjával áll készültségben, hogy 100-szorosára növelje értékét

Ezen a héten a Bitcoin (BTC) minden várakozást felülmúlva áttörte az 50 000 dolláros szintet, az Ethereum (ETH) kétszámjegyű növekedést ért el, míg a Pullix 250%-kal emelkedett az előértékesítési esemény során. A korai előrejelzések szerint a Pullix (PLX) új, hibrid kereskedési platformjával belépve a piacra 100-szorosára növelheti értékét. Nézzük meg közelebbről ezeket az izgalmas fejleményeket.
2024. 02. 25. 08:00
Megosztás:

Az Avalanche csökkenő pályán, a vevői aktivitás azt sugallja, hogy a KangaMoon jelenleg a legjobb kripto-befektetések egyike

Február elején látott erőteljes emelkedést követően az Avalanche elveszítette lendületét. Az altcoin az elmúlt héten 12%-kal esett vissza a folyamatosan növekvő eladói nyomás következtében.
2024. 02. 25. 07:00
Megosztás:

A szlovén elnök kitűzte az európai parlamenti választások dátumát

Natasa Pirc Musar köztársasági elnök június 9-re tűzte ki az Európai Parlament szlovén képviselőinek megválasztását. A jelöltek március 11-én nyújthatják be ajánlatunkat és kezdhetik meg a kampányt - mondta az államfő pénteki sajtótájékoztatóján.
2024. 02. 25. 06:00
Megosztás:

Ismét lehet jelentkezni az önkéntes katonai szolgálatra

Ismét lehet jelentkezni az önkéntes katonai szolgálatra, amelynek teljesítésével a résztvevők akár 64 plusz pontot is szerezhetnek a jövő évi felsőoktatási felvételi eljárásban, miközben például a harckocsizóknál is kipróbálhatják magukat, és még pénzt is keresnek - hívta fel a figyelmet a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság pénteken.
2024. 02. 25. 05:00
Megosztás:

Felméri az utazási szokásokat a Volánbusz

A Volánbusz szolgáltatásai fejlesztése érdekében kérdőívvel méri fel az utazási szokásokat és azt, hogy az emberek milyen fejlesztéseket látnának szívesen a menetrend szerinti autóbusz-közlekedésben - közölte a Volánbusz Zrt. pénteken az MTI-vel.
2024. 02. 25. 04:00
Megosztás: