Miért hasznos eszköz a blokknyomtató?

A blokknyomtatóra az Ön vállalkozásában is szükség lehet, amennyiben terméket vagy szolgáltatást értékesít. Ennek az eszköznek a segítségével könnyen és gyorsan kiválthatja a kézi nyugta vagy kézi számla kiállításának fáradalmait.

Miért hasznos eszköz a blokknyomtató?

A blokknyomtató haszna

A blokknyomtatók - vagy más nevükön számlanyomtatók - olyan speciális eszközök, amelyeknek a segítségével Ön is bizonylatokat nyomtathat. Ilyenek a különféle számlák, átvételi elismervények, blokkok, szállítólevelek. A cimke-nyomtato.hu által kínált blokknyomtatók hatékonyan megoldják ezen feladatot.

Hasznukat veheti akkor is, ha a vendéglátásban tevékenykedik, akkor is, ha a kereskedelem, a gyártás vagy a szolgáltatóipar területén. Ezen készülékek számos helyen nélkülözhetetlenek, népszerűségük egyre nagyobb. Annak érdekében, hogy Ön is a legoptimálisabb blokknyomtatót válasza, érdemes ismernie azok típusait.

A blokknyomtatók asztali változatai

A blokknyomtatók közül az egyik legelterjedtebb változatot az asztali blokknyomtató jelenti. Ez nem véletlen, hiszen nap mint nap bizonyít az irodai, az éttermi, a kereskedelmi felhasználása során. Gyors és megbízható, strapabírása rendkívüli, a kellékanyagokat pillanatok alatt ki lehet cserélni bennük.

Beépített vágóval rendelkeznek, ami az alkalmazásuk során jelent nagy könnyebbséget, hiszen nem kell a blokkokat kézzel eltépni. Az asztali blokknyomtatókon olyan interfészek vannak, amelyek alkalmassá teszik azok pénztári/számítógépes rendszerekbe való illesztését. 

A blokknyomtatók hordozható/mobil változatai

A hordozható blokknyomtatókat - ahogy a nevéből is sejteni lehet - olyan feladatokra tervezték, amelyek mobilitást igényelnek. Ilyen például a raktári árukiadás vagy a helyszíni értékesítés. A mobil blokknyomtatók mérete és súlya olyan, hogy azt különösebb megterhelés nélkül az övre csatolva viselheti a felhasználó magán, akár a teljes nap folyamán. 

Ezeket a mobil POS blokknyomtatókat többféleképpen lehet vezérelni: vezeték nélküli (Bluetooth vagy Wifi) kapcsolattal rendelkező adatgyűjtővel, tablettel, okostelefonnal vagy notebookkal. A választott típus függvényében a Windows mellett az iOS és/vagy Android rendszer is támogatott. 

Mire figyeljen, amikor blokknyomtatót vásárol?

A blokknyomtató vásárlása során akad néhány tényező, amit Önnek is érdemes figyelembe vennie a legjobb modell kiválasztása érdekében:

- Milyen az interfész - azaz milyen módon csatlakozik a blokknyomtató. Többféle csatlakozási lehetőség is van, amelyek közül az USB port a legnépszerűbb. 

- Mi jellemzi a rendszer kompatibilitást - érdemes tájékozódni a szoftveres lehetőségekről is.

- Milyen a nyomtatási technológia - ebből kétféle van: a direkt termál (ez a költséghatékonyabb, mert nem kell hozzá festékszalag) és a mátrix (akkor célszerű, ha két példányos nyomtatásra van szükség). 

- Melyik gyártót érdemes választani - vannak olyan gyártők, akik már bizonyítottak az évek, évtizedek során.

Válasszon Ön is blokknyomtatót, könnyítse meg a munkát és a mindennapjait!

Áprilisban nárciszünnepet tartanak Kaposváron

Színes, érdekes programokkal várják az érdeklődőket a kaposvári Nárciszünnepen, a somogyi megyeszékhely turisztikai szezonnyitóján, amelyet április 1-jén tartanak a Rippl-Rónai Emlékházban és Látogatóközpontban, valamint annak parkjában.
2023. 03. 26. 13:00
Megosztás:

Fejlesztik a váraljai parkerdőt

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz 237 millió forintos támogatásával fejleszti a váraljai önkormányzat a település határában fekvő parkerdő infrastruktúráját.
2023. 03. 26. 12:00
Megosztás:

Így alakult a héten a BUX

Csökkenő forgalom mellett emelkedett a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe a héten, a BUX 41 818,92 ponton zárt pénteken, 2,57 százalékkal magasabban, mint egy héttel korábban.
2023. 03. 26. 11:00
Megosztás:

Stabilra javította Románia államadós-besorolás kilátását a Fitch Ratings

Megerősítette Románia BBB-/F3 államadós-besorolását a hosszú, illetve rövid futamidejű devizaadósság tekintetében a Fitch Ratings, ugyanakkor negatívról stabilra javította az ország kilátásait - közölte szombaton a bukaresti pénzügyminisztérium.
2023. 03. 26. 09:00
Megosztás:

Május elejéig pályázhatnak a dizájnerek a Magyar Formatervezési Díjra

Május 2-ig pályázhatnak dizájnerek a Magyar Formatervezési Díjra, amelynek nyertesei akár bruttó hatszázezer forint díjazásban is részesülhetnek.
2023. 03. 26. 08:00
Megosztás:

Víziközmű-rekonstrukció valósul meg Pécsen

Csaknem 3,1 milliárd forint értékű fejlesztés valósul meg a pécsi víziközműrendszeren az év végéig - jelentette be a város külsős alpolgármestere csütörtökön.
2023. 03. 26. 07:00
Megosztás:

Látványos bolygóegyüttállás lesz a jövő héten - mire készüljünk, mit okoz?

Látványos együttállás, "bolygósorakozó" lesz a jövő héten: március 30-án este a Vénusz és az Uránusz alig több mint egy foknyira látszik majd egymástól az égbolton.
2023. 03. 26. 06:00
Megosztás:

Díjat kapott a Wizz Air - de vajon kitől, és milyet?

A Wizz Air az Air Transport Awards díjátadóján 2020 után ismét elnyerte az év légitársasága címet - közölte a cég csütörtökön az MTI-vel.
2023. 03. 26. 05:00
Megosztás:

Veszélyben mindannyiunk készpénze! Túl sok a KP a magyar háztartásoknál

Sok ember számára a készpénz használata hagyományos, megszokott és biztonságos fizetési mód. Azonban a sok készpénz tartása veszélyes lehet több okból is. A hasitasi - ami nem kér kódot - mégis gondot okoz? Igen, főleg ha sok van belőle otthon. Miért is?
2023. 03. 26. 04:01
Megosztás:

Puskás Ferenc új kártyát kapott a FIFA videojátékában

Puskás Ferenc új kártyát kapott a FIFA23 videojáték Ultimate Team játékmódjában, a statisztikai mutatók közül a lövésben az övé a legmagasabb érték az ikonok között.
2023. 03. 26. 03:00
Megosztás:

Világvége?! Jönnek az üstökösök, amik a Földbe csapódhatnak - dátumok az apokalipszisre

Az üstökösök nagyon változó méretűek és összetételűek lehetnek, így nehéz megjósolni, hogy melyikük lehet a legveszélyesebb. Azonban vannak néhány nagy üstökösök, amelyeket figyelemmel kísérnek, mert ha bármelyikük eltalálná a Földet, akkor jelentős károkat okozhatna. A mai technikával megváltoztatható egy üstökös pályája, hogy elkerülhető legyen a Földdel való ütközés? Melyik évben várható olyan üstökös a Föld pályája körül, amely akár végzetes találkozással is járhat? Mutatjuk a veszélyes üstökösöket és azokat az éveket amikor erre járnak.
2023. 03. 26. 03:00
Megosztás:

Joe Biden megy a levesbe? Az USA elnöke mélyen van...

Eddigi mélypontja közelébe került Joe Biden amerikai elnök támogatottsága az AP hírügynökség által csütörtökön közölt országos közvéleménykutatás adatai szerint.
2023. 03. 26. 01:00
Megosztás:

Emelkedett az eladott új lakások száma az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban 1,1 százalékkal nőtt az új lakások eladása februárban az előző hónaphoz képest, így az egész évre kivetített értékesítési darabszám tavaly augusztus óta a legmagasabb, 640 ezer volt - közölte az amerikai kereskedelmi minisztérium csütörtökön.
2023. 03. 26. 00:05
Megosztás:

Súlyosan drogoznak ezekben a városokban, vigyázzunk!

A kábítószerfogyasztás Európa-szerte emelkedik, a belgiumi Antwerpenben a legmagasabb a kokainhasználók aránya Európában - derült ki a Kábítószer és Kábítószerfüggőség Európai Megfigyelőközpontjának (EMCDDA) csütörtökön közzétette jelentéséből.
2023. 03. 25. 23:00
Megosztás:

Gyermeksürgősségi központot hoznak létre Debrecenben

Letették a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában a Gyermeksürgősségi Központ alapkövét csütörtökön. A teljes beruházás csaknem 3,3 milliárd forintból valósul meg, várhatóan idén októberig.
2023. 03. 25. 22:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2023. 03. 25. 21:00
Megosztás:

Ferenc pápa tovább szigorította az egyházon belüli visszaélésekre vonatkozó szabályokat

Erősíti az áldozatok védelmét, valamint az egyházi szervezeteket vezető világiakra is kiterjeszti a lelki és fizikai visszaélések büntetését a Ferenc pápa által ellenjegyzett új rendelkezés, amelyet a Vatikán szombaton hozott nyilvánosságra.
2023. 03. 25. 20:00
Megosztás:

Nemzetközi vonatokat is érint a hétfői németországi sztrájk

Németországban hétfőn közlekedési sztrájk okoz jelentős vasúti fennakadásokat is, ez a Németország felé induló és az onnan érkező nemzetközi vonatokat is érinti - közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.
2023. 03. 25. 19:00
Megosztás:

A matematikatanítást támogató társasjátékot fejlesztettek ki a Pécsi Tudományegyetemen

A matematikatanítást támogató társasjátékot fejlesztett ki a Pécsi Tudományegyetem (PTE), együttműködve a Piatnik Budapest Kft.-vel - közölte a PTE az MTI-vel.
2023. 03. 25. 18:00
Megosztás:

Támogatással fejleszt az orosházi Koncsek Trans Kft.

Százötven millió forintos fejlesztést hajt végre a belföldi és nemzetközi fuvarozást végző orosházi Koncsek Trans Kft.
2023. 03. 25. 17:00
Megosztás: