Nancy Pelosi a FIT21 kriptovaluta törvény mellett szavazott, elindul a kripto rally – készülj ezekkel a top altcoinokkal

Egy monumentális mérföldkő a kriptovaluta piacon az Egyesült Államokban. A Képviselőház elfogadott egy jelentős kriptovaluta törvényt, amely egyértelmű szabályozási keretet hoz létre az iparág számára. A törvényjavaslat kétpárti támogatást kapott, 71 demokrata, köztük Nancy Pelosi, szavazott mellette. Ez a bikapiaci kriptohír kiemeli a befektetési osztály változó megítélését.

Nancy Pelosi a FIT21 kriptovaluta törvény mellett szavazott, elindul a kripto rally – készülj ezekkel a top altcoinokkal

Ennél is fontosabb, hogy szélesebb körű piaci optimizmust váltott ki, amelyből számos altcoin és mém coin profitált az elmúlt napokban zöld grafikont produkálva. A befektetők óvatosan mérlegelik a legjobb kriptovalutákat, hogy kihasználják a kedvező piaci hangulatot. Ez a cikk az öt legjobb altcoint mutatja be, amelyek akár 100-szoros növekedést is elérhetnek.

A KangaMoon uralja a piaci grafikonokat a CEX listázás után

Eközben a KangaMoon (KANG) 400%-os növekedést ért el, és a jövőbeli kilátások bikapiaciak, különösen a CoinGecko és a CoinMarketCap listázások után. Az előértékesítés figyelemre méltó teljesítménye felkeltette a kriptopiac figyelmét, több mint 32 000 felhasználót és körülbelül 10 000 tulajdonost vonzva. A piacon található más altcoinoktól eltérően a KangaMoon a GameFi play-to-earn és a SocialFi elemek stratégiai kombinációját kínálja az ökoszisztémájában.

Lényegében a játékosok és kereskedők egyaránt részt vehetnek szórakoztató, csata témájú játékokban és spekulatív fogadásokban, és esélyük van jutalmakat nyerni $KANG tokenek és ritka NFT-k formájában. Ez az egyedülálló innováció tette a KANG-ot hatalmas hasznossági tokenné és a BitMart Exchange második negyedévi listázásának legjobb jelöltjévé, hangsúlyozva annak mainstream elfogadását.

Az altcoin több mint 7 millió dollárt biztosított az előértékesítési bevételekből, és célja, hogy május végére elérje a 7,5 millió dollárt. A pozitív hangulatot az altcoin elkötelezettsége váltotta ki, hogy hasznosságot kínáljon és fenntartható gazdasági modellt hozzon létre. Ezzel a nézőponttal sok elemző a KangaMoon-t tartja a legjobb befektetési kriptónak.

Jelenleg a KANG token vonzóan 0,025 dolláros áron érhető el. Stratégiai célja, hogy kihasználja a virágzó NFT play-to-earn játékipart, amelynek értéke 2028-ra várhatóan 8856,95 millió dollárra nő. A KangaMoon megnyithatja ezt a piacot befektetői számára. Így a szakértők további csillagászati növekedést jósolnak az altcoin számára, és azt sugallják, hogy a második negyedévben akár 100-szorosára is nőhet, megerősítve pozícióját a legjobb altcoinok között, amelyeket most érdemes megvásárolni.

A Cardano coin újra tesztelni fogja felső kulcsfontosságú ellenállási szintjét

Az Ethereum gyilkosaként is ismert Cardano egy másik altcoin, amelyet érdemes figyelni 2024-ben. A blockchain biztonságos és skálázható ökoszisztémát kínál a decentralizált alkalmazások (dApps) és okos szerződések fejlesztésének elősegítésére. A blockchain törekszik a fenntarthatóság és az interoperabilitás biztosítására, ezáltal vonzza a szélesebb piac figyelmét.

Ezenkívül a Cardano coin hatalmas potenciált mutatott, TVL-je 265,44-re nőtt. A közelmúltbeli értéknövekedés a szélesebb bikapiaci trendeknek és a jelentős hálózati fejlesztéseknek tulajdonítható. Továbbá a Cardano bálnák felhalmozása is növekedett.

Ezzel a nézőponttal sok elemző bikapiaci Cardano árjóslatokat tett, azt sugallva, hogy az ADA készül felső kritikus ellenállási szintjének újratesztelésére. Ha a Cardano piaci helyzete a következő hetekben állandó marad, akkor az ára kitörhet és 15%-os rallyt válthat ki, ezzel a Cardano az egyik legjobb kriptovalutává válik, amit most érdemes megvásárolni.

Chainlink partnerség az ARTA TechFin-nel

A Chainlink coin a kriptovaluta piac szélesebb körében nagy figyelmet keltett hálózati fejlesztései, jelentős partnerségei és erős árfolyam teljesítménye miatt. A platform lehetővé teszi, hogy az okosszerződések biztonságosan hozzáférjenek a láncon kívüli adatokhoz. Ez az egyedülálló funkció vonzotta a fejlesztőket, adat szolgáltatókat és csomópont üzemeltetőket a blokklánchoz.

A felhasználók futtathatnak csomópontokat és bevételt szerezhetnek a DeFi alkalmazások támogatásával. Nemrégiben az altcoin bevezetett egy pilóta banki programot, amelyben olyan globális bankok vettek részt, mint a JPMorgan, a BNY Mellon és a Templeton. A bullish Chainlink hírek áremelkedést váltottak ki.

Emellett az altcoin partnerséget kötött egy hongkongi technológiai céggel, az ARTA TechFin-nel. A partnerség célja a digitális eszközök együttműködésének elősegítése és a blokklánc-alapú megoldások fejlesztése az RWA vertikumokban. Ennek eredményeként a szakértők még nagyobb növekedést jósolnak az altcoinnak, és arra utalnak, hogy 2024 végére elérheti a 20 dolláros árfolyamot. Ezen nézőpont szerint a Chainlink az egyik legjobb kriptovaluta 2024-re.

A Tron több mint 231 millió fiókot zár le

Tron kriptó árfolyam elemzés és előrejelzés

A Tron, mint egy blokklánc-alapú hálózat, forradalmasítani kívánja a szórakoztatóipart. A decentralizált platform lehetővé teszi az alkotók számára, hogy közvetlenül kapcsolódjanak a közönségükkel közvetítők nélkül, ezzel megkönnyítve a tartalom terjesztését.

Az ökoszisztémán túl a Tron coin erős piaci teljesítményt mutat, és megnövekedett on-chain aktivitást vonz. A blokklánc pénztárca adatai szerint a Tron (TRX) több mint 231 millió fiókot zárt le.

A Tron felhasználóinak legutóbbi növekedése a szélesebb bullish piaci trendeknek és a Tron-alapú decentralizált pénzügyek új terjeszkedésének tulajdonítható. Az altcoin tranzakciós díjai meghaladták az Ethereumét, tovább erősítve növekedési aktivitását. Így a szakértők úgy vélik, hogy az altcoin a következő napokban még többet fog nyerni, és az egyik legjobb altcoin, amit most érdemes hosszú távú kripto befektetésként vásárolni.

Az Avalanche (AVAX) letaszította a Shiba Inu-t a piaci kapitalizáció ranglistáján

Az Avalanche kripto egy másik kriptovaluta, amelybe érdemes befektetni 2024-ben. A közelmúlt piaci fejleményei miatt felkeltette a figyelmet. Egy átrendezési lépés keretében az Avalanche letaszította a kutyatémájú kriptót, a Shiba Inu-t a piaci kapitalizáció ranglistájának 11. helyéről.

Ez a figyelemre méltó fejlődés az ökoszisztéma fokozott piaci aktivitásának és az általános bullish piaci trendeknek köszönhető. Ezen nézőpont szerint sok elemző bullish Avalanche árelőrejelzéseket készített, arra utalva, hogy az altcoin 2024 végére elérheti az 50 dollárt.

Bár az árfolyama csökkenő tendenciát mutat, a befektetők kihasználhatják ezt a lehetőséget és a visszaeséskor vásárolhatnak, hogy később nagyobb hozamokat érjenek el.

Következtetés

A kriptovaluta piac sokszínűségét tekintve ezek az altcoinok óriási értéknövekedésre pozícionálták magukat a következő rally során. Azonban a KangaMoon vezeti a mezőnyt, kis piaci kapitalizációval és egyedülálló, a SocialFi elemek által hajtott GameFi play-to-earn funkciók kombinációjával.

Ez tette a KangaMoon-t a legjobb kriptovalutává, amit most érdemes megvásárolni a 100x-os asztronómiai növekedésért. Ne feledd, ez nem befektetési tanácsadás, az okos befektetőknek alapos kutatást kell végezniük, mielőtt bármilyen kriptoeszközbe fektetnének.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://kangamoon.com/

Csatlakozz a KangaMoon közösséghez: https://t.me/kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A tavalyinak a duplája lehet idén a kajszitermelés

Az idén a becslések szerint 16-18 ezer tonna kajszibarackot takaríthatnak be a termelők, ez több mint duplája a tavalyi 6-8 ezer tonnának, de elmarad a 2022-es adatoktól - derül ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet, a FruitVeB MTI-nek küldött felméréséből.
2024. 06. 14. 01:00
Megosztás:

Kritikus szinten az EURÓ árfolyama, az MNB-nek résen kell lennie

Fokozott óvatosságra lehet szükség az MNB-től az EUR/HUF árfolyam alakulását nézve - olvashatjuk az ERSTE elemzői anyagában.
2024. 06. 14. 00:30
Megosztás:

Túllépte az 1 milliót az új mém érme, megelőzheti a BRETT-et?

Képzeld el azt, hogy ha 500 dollárt fektettél volna a BRETT-be február 27-én, amikor azt 0,0001308 dollárért bevezették a decentralizált tőzsdéken, ma már 634 938 dollárod volna. A Base Dawgz könnyedén teljesíthet ugyanilyen jól.
2024. 06. 14. 00:01
Megosztás:

Elindult a MÁV-Volán-csoport EMMA elnevezésű egységes utazástervezője

Tesztüzemben megkezdte működését szerdán a MÁV-Volán-csoport EMMA (Egységes Menetrend Magyarországon) elnevezésű utazástervezője.
2024. 06. 13. 23:30
Megosztás:

Éves szinten nagyot nőtt az amerikai költségvetés májusi hiánya

Az amerikai költségvetés májusi hiánya 347 milliárd dollár volt, 44 százalékkal magasabb a tavaly májusinál, amikor 240 milliárd dollárt tett ki - közölte az amerikai pénzügyminisztérium.
2024. 06. 13. 23:00
Megosztás:

Nem változtatott a Fed az irányadó dollárkamaton

Az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) a piaci várakozásoknak megfelelően nem változtatott az 5,25-5,50 százalékos irányadó dollárkamat-tartományon szerdán végződött kétnapos kamatdöntő ülésén.
2024. 06. 13. 22:30
Megosztás:

A Henkel Magyarország Kft. bezárja körösladányi gyárát

A Henkel Magyarország Kft. vegyipari cég bezárja a Békés vármegyei Körösladányban működő gyárát - jelentette be a társaság szerdán a honlapján.
2024. 06. 13. 22:00
Megosztás:

Kína bírálta az elektromos autóira kivetendő uniós vámtervet

A kínai kereskedelmi minisztérium, valamint a külügyminisztérium kifogásolta és élesen bírálta az Európai Uniónak a kínai elektromos autógyártókra vonatkozó büntetővám-tervezetét, egyben ellenintézkedéseket ígért.
2024. 06. 13. 21:30
Megosztás:

Élelmezési és egészségügyi program indult hajléktalanoknak

Hajléktalan emberek számára indult 8,5 milliárd forintos összeggel élelmezési és egészségügyi program, amelynek keretében országosan 88 helyszínen munkanapokon átlagosan 4200 adag ételt osztanak ki.
2024. 06. 13. 21:00
Megosztás:

Dolgozók százainak tartozik a MÁV Zrt.

Csaknem hatszáz dolgozójának tartozik szerződéses megbízásaik kifizetésével hónapok óta a MÁV Zrt., a kifizetés felgyorsítására a Vasutasok Szakszervezete (VSZ) Lázár János közbenjárását kéri. A vasúttársaság reagálásában cáfolta a szakszervezet közleményében írtakat.
2024. 06. 13. 20:30
Megosztás:

Bővítik a munkaerőpiacot a TOP Plusz programban

Több mint 70 milliárd forint áll rendelkezésre a munkaerőpiac bővítésére, így például az inaktívak felkutatására a Terület- és településfejlesztési operatív program (TOP) pluszban - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
2024. 06. 13. 20:00
Megosztás:

Melyik a legjobb hajbeültetési módszer?

A kopaszodás egy igen széles réteget érintő probléma, hiszen a férfiak 50%-a találkozik ezzel a jelenséggel még 50 éves kora előtt. Mivel a folyamat külső beavatkozás nélkül nem visszafordítható, egyre többen élnek olyan modern eljárásokkal, mint a hajbeültetés.
2024. 06. 13. 19:30
Megosztás:

A nemzetközi hangulat miatt esés volt a tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 214,85 pontos, 0,31 százalékos csökkenéssel, 70 022,97 ponton zárt csütörtökön.
2024. 06. 13. 19:00
Megosztás:

Veszteséges zárás az európai tőzsdéken

Gyenge kezdés után nagy veszteséggel fejezték be a csütörtöki kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 06. 13. 18:30
Megosztás:

Gyengült csütörtökön a forint

Gyengült csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.
2024. 06. 13. 18:03
Megosztás:

Megfelelő stratégiával a cápákkal szemben is van esélyed!

Az e-kereskedelem felpörgésével egyes piacokon kiéleződött a helyzet, számtalan konkurens verseng a vevők kegyeiért, és közülük előnyben vannak azok a meghatározó piaci szereplők, akik jókora összeget költenek marketingre.
2024. 06. 13. 17:30
Megosztás:

Döntött a Fed, maradnak a magas kamatok

Az amerikai jegybank nem változtatott a jelenlegi irányadó kamaton, így az továbbra is az 5,25-5%-os tartományban marad. Ez megfelelt a piaci várakozásoknak, így nem okozott meglepetést.
2024. 06. 13. 17:00
Megosztás:

Hogyan szállítsuk biztonságosan az üveget?

Törékeny dolgokat szállítani mindig kihívás – pláne akkor, ha egy nagy értékű, nagy méretű üveglapról van szó vagy akár többről. A megrendelést követően pedig sok esetben magunknak kell gondoskodni a helyes fel- és lerakodásról, ezért nem árt lépésről lépésre tisztában lenni a rögzítés és illesztés technikáival.
2024. 06. 13. 16:30
Megosztás:

Budapesten ülésezett a 25 éves Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport

Az agrárium aktuális kihívásait és a gazdálkodók érdekérvényesítési lehetőségeit is áttekintették a Magyar-Szlovák Mezőgazdasági Munkacsoport ülésének résztvevői szerdán az Agrárminisztériumban (AM) - erről közleményben tájékoztatta az MTI-t a szaktárca.
2024. 06. 13. 16:00
Megosztás:

A többség elégedett a biztosító társaságokkal

Az ügyfelek több mint négyötöde elégedett a biztosító társaságok működésével, azoknak is jó a véleményük, akiknek az elmúlt 5 évben volt káreseményük - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 13. 15:30
Megosztás: