Az Új Kripto szezon bullish, a befektetők gyorsan halmozzák fel ezeket a top altcoinokat a KANG Mellett

Miközben számos kriptovaluta folytatja a kilábalást a medvepiac végéhez közeledve, a kereskedők gyorsan felhalmozzák a legjobb altcoinokat, mivel ezek lenyűgöző teljesítményt mutatnak a piacon. Ezek az altcoinok, nevezetesen a Polkadot, az Avalanche, a Thorchain és a Near Protocol kiemelkedtek a többiek közül, az elemzők többségüknél kitörést prognosztizálnak. Ugyanebben a szellemben a kereskedők rohannak felhalmozni a KangaMoon (KANG) nevű új kriptovalutát is, amely a GameFi iparág átalakítására összpontosít, és a szakértők az egyik legjobb megvásárolható kriptovalutának tartják.

Az Új Kripto szezon bullish, a befektetők gyorsan halmozzák fel ezeket a top altcoinokat a KANG Mellett

A kereskedők KangaMoonra (KANG) figyelnek, mivel az jutalmazza a korai vásárlókat

A KangaMoon (KANG) már az előértékesítési szakasz kezdetétől túlszárnyalta a várakozásokat, kiemelkedve az új tokenek közül az előértékesítési piacon. A bónusz előértékesítési szakaszba érve a KangaMoon már majdnem 7 millió dollárt gyűjtött össze, és várhatóan eléri a 8 millió dolláros finanszírozási mérföldkövet a kampány vége előtt. Ez a lenyűgöző teljesítmény növelte az altcoin piacon való státuszát, a kereskedők és a kripto-rajongók özönlenek a hálózatához.

A KangaMoon különösen a GameFi és a SocialFi összetett tulajdonságait egyesíti, létrehozva egy egyedi ökoszisztémát, amelyet „Kangaverse”-nek neveznek, ahol a kereskedők különféle izgalmas tevékenységek révén kereshetnek megélhetést. Különösen figyelemre méltó a KangaMoon „Play-to-Earn” mechanizmusa, amely harci témájú versenyeket, spekulatív fogadásokat és különleges ajándékokat kínál, amelyek révén a felhasználók jutalmakat nyerhetnek, például natív $KANG tokent és egyéb értékes játékon belüli tárgyakat.

Jelenleg a bónusz szakaszában a KangaMoon hatalmas sikert aratott az előértékesítés kezdete óta. A platform hálózata nemrégiben 6,9 millió dolláros bevételt jelentett, és közel van ahhoz, hogy elérje a 8 millió dollárt a hónap vége előtt. Ezen kívül a token ára az eredeti 0,005 dollárról 0,025 dollárra emelkedett, így a korai vásárlók több mint 400%-os nyereséget értek el.

Közösségközpontú tokenként a KangaMoon ökoszisztéma értékeli a token birtokosainak és felhasználóinak hozzájárulását, és lehetőséget biztosít számukra, hogy részt vegyenek a platform döntéshozatali folyamataiban. Ez tovább növelte a KangaMoon növekedését, amely jelenleg több mint 32 000 regisztrált taggal rendelkezik, beleértve több mint 6000 token birtokost. Ilyen ütemben a piaci elemzők azt prognosztizálják, hogy a KANG token ára eléri az 1 dollárt az év vége előtt, ezzel az egyik legjobb vásárlási lehetőséget biztosítva a kriptopiacon.

A Polkadot token piaci fellendülése figyelmet kelt

A számos lenyűgöző tulajdonsága mellett a Polkadot piaci fellendülése is figyelemre méltó. Az elmúlt évben a token több mint 40%-os emelkedést ért el, kiemelve ellenálló képességét a szélesebb piacon. Heti és havi teljesítménye is lenyűgöző volt, a token jelentős mértékű elfogadottságot élvezett az utóbbi időben.

Jelenleg az altcoin piacon az egyik legnépszerűbb kriptovalutaként a Polkadot megvetette magát a kriptoipar egyik alapvető tokenjeként. Hálózata egy egyedi interoperabilitási funkcióval, az úgynevezett „parachains” funkcióval büszkélkedhet, amely lehetővé teszi a független blokkláncok csatlakozását és egymással való interakcióját, növelve a hatékonyságot a blokkláncok között.

Továbbá, a Polkadot hálózat ismert sebességi és skálázhatósági tulajdonságairól, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a tranzakciók gyors és biztonságos végrehajtását. A közelmúltbeli medvepiaci futam ellenére a Polkadot (DOT) megőrizte álláspontját, és ellenállást mutatott a volatilitás közepette. Ez növelte a token körüli optimizmust, az elemzők szerint hamarosan kitörés várható.

kriptó tőzsde piac befektetés

A Near Protocol token előretörése 380%-os éves növekedés után

A 2020-as indulása óta a Near Protocol (NEAR) jelentős piaci jelenlétet élvez. Egyedi tulajdonságai különösen vonzóvá teszik a kriptopiacon, különösen azok számára, akik fantasztikus jellemzőket és technológiát keresnek. Különösen figyelemre méltó, hogy a NEAR protokoll egy Proof of Stake (PoS) blokkláncként működik, amely a Nightshade sharding megoldást használja a számítási terhelés kezelhető darabokra osztására.

Ezzel az innovatív megközelítéssel a Near Protocol az egyik legjobb vásárlási lehetőséget kínáló altcoinná vált. Jelenleg több mint 8 milliárd dolláros piaci tőkével rendelkezik, és heti ártartománya 6,90 és 8,00 dollár között mozog. A piaci elemzők nagyon optimisták a Near Protocol jövőjét illetően. Ezen kívül az altcoin piacon elfoglalt státusza stratégiailag előnyös helyzetbe hozta, és a NEAR token újabb fellendülést ígér.

A Thorchain hálózat masszív elfogadottságot tapasztal lenyűgöző teljesítménye után

A Thorchain kriptopiaci emelkedése igazán figyelemre méltó. Az elmúlt évben a Thorchain (RUNE) több mint 490%-os növekedést ért el, megszilárdítva státuszát az altcoin piacon. Lenyűgöző tulajdonságokkal és egyedi ütemtervvel megáldva a Thorchain felkeltette a kereskedők és a kripto-rajongók figyelmét, sokan szeretnének részt venni sikerében.

Míg a kriptopiac továbbra is némi fellendülést mutat, a RUNE árfolyama pozitív irányban haladt, annak ellenére, hogy a héten kisebb visszaesést tapasztalt. Jelenleg 6,11 és 6,45 dollár közötti heti ártartományban kereskednek vele, a piaci szakértők optimizmust növeltek a Thorchain körül, előrejelzéseik szerint a token tovább fog emelkedni a következő hetekben.

Az Avalanche (AVAX) sikerre készül a növekvő vásárlói érdeklődéssel

Az Avalanche (AVAX) egy decentralizált hálózat, amelyet a tranzakciók nagy hatékonysága és sebessége jellemez. Indulása óta az Avalanche hálózatot az altcoin piacon az egyik legjobb kriptovalutaként ismerik el, amely DeFi megoldásokat vezet be az altcoin piacra. Az elmúlt évben a natív AVAX token több mint 170%-os növekedést mutatott, ezzel megerősítve pozícióját a piacon. Ez felkeltette a kripto-rajongók és kereskedők figyelmét a hálózat iránt.

Több mint 15,8 milliárd dolláros piaci tőkével büszkélkedve az Avalanche az utóbbi időben hatalmas elfogadottságot tapasztalt, a vásárlói érdeklődés riasztó mértékben növekszik. Ezt a sikert az Avalanche lenyűgöző tulajdonságainak és ellenálló képességének tulajdoníthatjuk a piac volatilitásával szemben. Az elemzők előrejelzései szerint elérheti és meghaladhatja korábbi történelmi csúcsát, így az AVAX token jelenleg az egyik legjobb kriptovaluta, amelyet ebben az évben érdemes megvásárolni.

Milyen magasra emelkedhet a KangaMoon (KANG) az altcoin piacon az AVAX, RUNE, NEAR és DOT mellett?

A KangaMoon nemrégiben történő listázása a CoinMarketCap és a CoinGecko platformokon a figyelem középpontjába helyezte. Emellett a közelgő tőzsdei listázással a piac szakértői azt jósolják, hogy a KANG token példátlan magasságokat fog elérni, így jó vásárlási lehetőséget kínál az altcoin piacon.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Bezárja csíkszeredai gyárát a Lactalis tejfeldolgozó

Bezárja csíkszeredai gyárát a Lactalis tejfeldolgozó; az üzem mind a 95 munkavállalóját elbocsátják, a csíkszeredai üzem feladatait a Lactalis négy másik romániai üzeme veszi át - írja az economica.net a vállalat közleménye alapján.
2024. 06. 17. 02:00
Megosztás:

Különleges kiállítás nyílt az MBH Bank gyűjteményéből

100 év természet. Tájképek és csendéletek az MBH Bank gyűjteményéből címmel nyílt kiállítás a debreceni Modem Modern és Kortárs Művészeti Központban; a július 21-ig megtekinthető tárlaton 42 klasszikus és modernista stílusú alkotás tekinthető meg.
2024. 06. 17. 01:00
Megosztás:

Sikeres záróvizsgát tettek a Net-Coach-program ösztöndíjas hallgatói

A nyártól Net-Coach-ok segítik az NMHH céljait; június 15-én sikeres záróvizsgát tettek a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és az Apor Vilmos Katolikus Főiskola közös kezdeményezésével indult Újmédia Pedagógia ösztöndíjas felnőttképzési program hallgatói - közölte az NMHH vasárnap az MTI-vel.
2024. 06. 17. 00:35
Megosztás:

Mennyi lesz a Bitcoin 2030-ban? Cathie Wood szerint egy 100 dolláros befektetés 5510-et ér majd

A kriptopénz piacon a Bitcoin mindennek alfája és omegája, ezért az árfolyamának mozgása sok mindent elmesélhet a piaci körülményekről, illetve a jövőben várható ármozgásokról. Az elemzők és kriptopiaci szakemberek időről időre elemzik az érme árának alakulását, hogy képet adjanak a befektetőknek a piac történéseiről.
2024. 06. 17. 00:01
Megosztás:

Családbarát intézkedések erősítik az apa-gyermek kapcsolatot

Magyarország kormánya számos intézkedéssel erősíti az apák szerepét a családokban, mivel aktív jelenlétük a gyermekek fejlődésére, érzelmi jólétére, valamint a családok harmonikus működésére is pozitívan hat - írta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.
2024. 06. 16. 23:00
Megosztás:

Az Egyesült Államok másfél milliárd dollárt meghaladó humanitárius és energetikai segélyt ad Ukrajnának

Az Egyesült Államok több mint másfél milliárd dollárt ajánlott fel Ukrajna számára humanitárius segélyként és az energiaellátás javítására - jelentette be Kamala Harris alelnök szombaton, amikor találkozott Volodimir Zelenszkij elnökkel a Svájcban rendezett békekonferencián.
2024. 06. 16. 22:00
Megosztás:

Folytatódik a nyáriasan meleg idő

Folytatódik a nyáriasan meleg idő, a jövő héten sok lesz a napsütés, a hét második felében a legmelegebb órákban 32-38 Celsius-fok is lehet, és hajnalban is mindössze 20 fokig csökken a hőmérséklet. Szombaton egy érkező hidegfront hozhat némi felfrissülést - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 06. 16. 21:00
Megosztás:

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten a Múzeumok éjszakáján

Több mint harminc helyszínen várják a látogatókat Kecskeméten június 22-én, szombaton a Múzeumok éjszakáján - közölte a programokat összefogó Bozsó Gyűjtemény az MTI-vel.
2024. 06. 16. 19:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 16. 18:00
Megosztás:

Több mint 650 ezren regisztráltak a Gondosóra programra

A Gondosóra programra eddig már több mint 650 ezren regisztráltak, azaz mára minden harmadik 65 év feletti honfitársunk gondosóra-felhasználó - közölte a miniszterelnök főtanácsadója vasárnap a Facebook-oldalán.
2024. 06. 16. 17:00
Megosztás:

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak alkalmazás

Gyógyszertárkereső és szűrővizsgálati funkciókkal bővült az EgészségAblak mobil alkalmazás - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2024. 06. 16. 16:00
Megosztás:

Az azonnali Ethereum ETF-ek jóváhagyása - újabb történelmi kriptodeviza mérföldkő?

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) 2024. május 23-án adott zöld utat az azonnali (spot) Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett alapok (ETF) bejegyzésének. Ennek hatására az Ethereum árfolyama már két nappal a döntés előtt 18%-os emelkedést mutatott.
2024. 06. 16. 15:00
Megosztás:

Elindult az Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében

Közös európai uniós vállalás részeként elindult a fiatalok körében megjelenő munkanélküliség ellen küzdő Ifjúsági Garancia Plusz Program Nógrád vármegyében, ahol több mint 1500, 30 év alatti fiatalnak nyújtanak támogatást - tájékoztatta az MTI-t a Nógrád Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, foglalkoztatás-felügyeleti és munkavédelmi főosztálya pénteken.
2024. 06. 16. 14:00
Megosztás:

Csökkent az ipari termelés Japánban

Japánban csökkent az ipari termelés áprilisban havi és éves összevetésben egyaránt.
2024. 06. 16. 13:00
Megosztás:

Megjelentek a feldolgozóüzemek beruházásait támogató pályázati kiírások

A kormány stratégiai ágazatként tekint az élelmiszeriparra, ezért az ágazat a következő években is kiemelt támogatási lehetőségekre számíthat. A 2027-ig tartó KAP Stratégiai Terv keretei között összesen 200 milliárd forint keretösszeggel, két új pályázati felhívás jelent meg a feldolgozóüzemek fejlesztéseinek támogatására - jelentette be Nagy István agrárminiszter a szaktárca közleménye szerint pénteken.
2024. 06. 16. 12:00
Megosztás:

MÁV nyári menetrend és Volán nyári menetrend: Így alakul a nyári főszezoni menetrend

A népszerű turisztikai úti célokat sűrűbb közlekedéssel kiszolgáló nyári főszezoni közlekedési menetrend június 22-től szeptember 1-jéig lesz érvényben, azt követően pedig utószezoni menetrenddel nyújtják meg a nyarat szeptember 22-ig - közölte a MÁV-Volán-csoport pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 11:00
Megosztás:

Támogatja a villamosenergia-ágazat szereplőinek kiberbiztonsági felkészülését az energiahivatal

Hatályba lépett a rendelet, amely európai szabályrendszert állít fel a határokon átnyúló villamosenergia-áramlás kiberbiztonságára; az egységes európai szabályozás hazai végrehajtásának felügyeletét a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) látja el - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 10:00
Megosztás:

Elrendelte a Centrál Workout pénzügyi vállalkozás végelszámolását az MNB

Visszavonta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a budapesti székhelyű Centrál Workout Pénzügyi Zrt. faktoring végzésére vonatkozó tevékenységi engedélyét és elrendelte végelszámolását - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 16. 09:00
Megosztás:

Minden termékcsoportban nőtt az építőanyag-értékesítés volumene

Az építőanyag-piacon minden termékcsoportban nőtt az értékesítés volumene májusban, az árak azonban csökkentek, ami kedvező jel az otthonfelújítási program júniusi indulása előtt és a lakásépítési szegmens lassú, de biztos felpörgésére utal - erről Juhász Attila, az Újház Zrt. és az ÉVOSZ Építőanyag-kereskedelmi tagozatának elnöke tájékoztatta az MTI-t pénteken.
2024. 06. 16. 08:00
Megosztás:

Átadták a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben

Átadták szombaton a felújított fiatfalvi Ugron-kastélyt Erdélyben, a székelyföldi műemlék épületet magyar kormánytámogatással restaurálták - számolt be a Székelyhon.ro.
2024. 06. 16. 07:00
Megosztás: