Az Új Kripto szezon bullish, a befektetők gyorsan halmozzák fel ezeket a top altcoinokat a KANG Mellett

Miközben számos kriptovaluta folytatja a kilábalást a medvepiac végéhez közeledve, a kereskedők gyorsan felhalmozzák a legjobb altcoinokat, mivel ezek lenyűgöző teljesítményt mutatnak a piacon. Ezek az altcoinok, nevezetesen a Polkadot, az Avalanche, a Thorchain és a Near Protocol kiemelkedtek a többiek közül, az elemzők többségüknél kitörést prognosztizálnak. Ugyanebben a szellemben a kereskedők rohannak felhalmozni a KangaMoon (KANG) nevű új kriptovalutát is, amely a GameFi iparág átalakítására összpontosít, és a szakértők az egyik legjobb megvásárolható kriptovalutának tartják.

Az Új Kripto szezon bullish, a befektetők gyorsan halmozzák fel ezeket a top altcoinokat a KANG Mellett

A kereskedők KangaMoonra (KANG) figyelnek, mivel az jutalmazza a korai vásárlókat

A KangaMoon (KANG) már az előértékesítési szakasz kezdetétől túlszárnyalta a várakozásokat, kiemelkedve az új tokenek közül az előértékesítési piacon. A bónusz előértékesítési szakaszba érve a KangaMoon már majdnem 7 millió dollárt gyűjtött össze, és várhatóan eléri a 8 millió dolláros finanszírozási mérföldkövet a kampány vége előtt. Ez a lenyűgöző teljesítmény növelte az altcoin piacon való státuszát, a kereskedők és a kripto-rajongók özönlenek a hálózatához.

A KangaMoon különösen a GameFi és a SocialFi összetett tulajdonságait egyesíti, létrehozva egy egyedi ökoszisztémát, amelyet „Kangaverse”-nek neveznek, ahol a kereskedők különféle izgalmas tevékenységek révén kereshetnek megélhetést. Különösen figyelemre méltó a KangaMoon „Play-to-Earn” mechanizmusa, amely harci témájú versenyeket, spekulatív fogadásokat és különleges ajándékokat kínál, amelyek révén a felhasználók jutalmakat nyerhetnek, például natív $KANG tokent és egyéb értékes játékon belüli tárgyakat.

Jelenleg a bónusz szakaszában a KangaMoon hatalmas sikert aratott az előértékesítés kezdete óta. A platform hálózata nemrégiben 6,9 millió dolláros bevételt jelentett, és közel van ahhoz, hogy elérje a 8 millió dollárt a hónap vége előtt. Ezen kívül a token ára az eredeti 0,005 dollárról 0,025 dollárra emelkedett, így a korai vásárlók több mint 400%-os nyereséget értek el.

Közösségközpontú tokenként a KangaMoon ökoszisztéma értékeli a token birtokosainak és felhasználóinak hozzájárulását, és lehetőséget biztosít számukra, hogy részt vegyenek a platform döntéshozatali folyamataiban. Ez tovább növelte a KangaMoon növekedését, amely jelenleg több mint 32 000 regisztrált taggal rendelkezik, beleértve több mint 6000 token birtokost. Ilyen ütemben a piaci elemzők azt prognosztizálják, hogy a KANG token ára eléri az 1 dollárt az év vége előtt, ezzel az egyik legjobb vásárlási lehetőséget biztosítva a kriptopiacon.

A Polkadot token piaci fellendülése figyelmet kelt

A számos lenyűgöző tulajdonsága mellett a Polkadot piaci fellendülése is figyelemre méltó. Az elmúlt évben a token több mint 40%-os emelkedést ért el, kiemelve ellenálló képességét a szélesebb piacon. Heti és havi teljesítménye is lenyűgöző volt, a token jelentős mértékű elfogadottságot élvezett az utóbbi időben.

Jelenleg az altcoin piacon az egyik legnépszerűbb kriptovalutaként a Polkadot megvetette magát a kriptoipar egyik alapvető tokenjeként. Hálózata egy egyedi interoperabilitási funkcióval, az úgynevezett „parachains” funkcióval büszkélkedhet, amely lehetővé teszi a független blokkláncok csatlakozását és egymással való interakcióját, növelve a hatékonyságot a blokkláncok között.

Továbbá, a Polkadot hálózat ismert sebességi és skálázhatósági tulajdonságairól, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a tranzakciók gyors és biztonságos végrehajtását. A közelmúltbeli medvepiaci futam ellenére a Polkadot (DOT) megőrizte álláspontját, és ellenállást mutatott a volatilitás közepette. Ez növelte a token körüli optimizmust, az elemzők szerint hamarosan kitörés várható.

kriptó tőzsde piac befektetés

A Near Protocol token előretörése 380%-os éves növekedés után

A 2020-as indulása óta a Near Protocol (NEAR) jelentős piaci jelenlétet élvez. Egyedi tulajdonságai különösen vonzóvá teszik a kriptopiacon, különösen azok számára, akik fantasztikus jellemzőket és technológiát keresnek. Különösen figyelemre méltó, hogy a NEAR protokoll egy Proof of Stake (PoS) blokkláncként működik, amely a Nightshade sharding megoldást használja a számítási terhelés kezelhető darabokra osztására.

Ezzel az innovatív megközelítéssel a Near Protocol az egyik legjobb vásárlási lehetőséget kínáló altcoinná vált. Jelenleg több mint 8 milliárd dolláros piaci tőkével rendelkezik, és heti ártartománya 6,90 és 8,00 dollár között mozog. A piaci elemzők nagyon optimisták a Near Protocol jövőjét illetően. Ezen kívül az altcoin piacon elfoglalt státusza stratégiailag előnyös helyzetbe hozta, és a NEAR token újabb fellendülést ígér.

A Thorchain hálózat masszív elfogadottságot tapasztal lenyűgöző teljesítménye után

A Thorchain kriptopiaci emelkedése igazán figyelemre méltó. Az elmúlt évben a Thorchain (RUNE) több mint 490%-os növekedést ért el, megszilárdítva státuszát az altcoin piacon. Lenyűgöző tulajdonságokkal és egyedi ütemtervvel megáldva a Thorchain felkeltette a kereskedők és a kripto-rajongók figyelmét, sokan szeretnének részt venni sikerében.

Míg a kriptopiac továbbra is némi fellendülést mutat, a RUNE árfolyama pozitív irányban haladt, annak ellenére, hogy a héten kisebb visszaesést tapasztalt. Jelenleg 6,11 és 6,45 dollár közötti heti ártartományban kereskednek vele, a piaci szakértők optimizmust növeltek a Thorchain körül, előrejelzéseik szerint a token tovább fog emelkedni a következő hetekben.

Az Avalanche (AVAX) sikerre készül a növekvő vásárlói érdeklődéssel

Az Avalanche (AVAX) egy decentralizált hálózat, amelyet a tranzakciók nagy hatékonysága és sebessége jellemez. Indulása óta az Avalanche hálózatot az altcoin piacon az egyik legjobb kriptovalutaként ismerik el, amely DeFi megoldásokat vezet be az altcoin piacra. Az elmúlt évben a natív AVAX token több mint 170%-os növekedést mutatott, ezzel megerősítve pozícióját a piacon. Ez felkeltette a kripto-rajongók és kereskedők figyelmét a hálózat iránt.

Több mint 15,8 milliárd dolláros piaci tőkével büszkélkedve az Avalanche az utóbbi időben hatalmas elfogadottságot tapasztalt, a vásárlói érdeklődés riasztó mértékben növekszik. Ezt a sikert az Avalanche lenyűgöző tulajdonságainak és ellenálló képességének tulajdoníthatjuk a piac volatilitásával szemben. Az elemzők előrejelzései szerint elérheti és meghaladhatja korábbi történelmi csúcsát, így az AVAX token jelenleg az egyik legjobb kriptovaluta, amelyet ebben az évben érdemes megvásárolni.

Milyen magasra emelkedhet a KangaMoon (KANG) az altcoin piacon az AVAX, RUNE, NEAR és DOT mellett?

A KangaMoon nemrégiben történő listázása a CoinMarketCap és a CoinGecko platformokon a figyelem középpontjába helyezte. Emellett a közelgő tőzsdei listázással a piac szakértői azt jósolják, hogy a KANG token példátlan magasságokat fog elérni, így jó vásárlási lehetőséget kínál az altcoin piacon.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/kangamoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A kereskedők kapkodják PlayDoge mém érmét, az előértékesítés átlépte a 4,5 millió dollárt

A retro Play-to-Earn projekt előértékesítése máris rendkívül sikeres, hiszen nemrégiben átlépte a 4,5 millió dollárt.
2024. 06. 21. 00:01
Megosztás:

Jó döntés pályázni nyílászáró cserére?

Minden épület állaga az évek folyamán egyre jobban amortizálódik. Nincs ezzel másképp a nyílászárók állapotra sem. Sőt! Általában a modern ablaküvegek hang- és hőszigetelő képessége is néhány év alatt veszít hatékonyságából.
2024. 06. 20. 23:30
Megosztás:

A DOGE és SHIB továbbra is erős marad; a MTAUR meghódítja a kriptópiacot?

A mai kriptopiac továbbra is jelentős volatilitást mutat. Ezt a Bitcoin (BTC) ETF-ekből történő jelentős kiáramlás is hangsúlyozza, ami szélesebb piaci visszaesést eredményezett. A Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) egyaránt több mint 1%-os esést könyvelhetett el, míg a Solana (SOL) 4%-os visszaesést szenvedett el.
2024. 06. 20. 23:00
Megosztás:

Legfőbb célunk az EU versenyképességének helyreállítása lesz

Az Európai Unió versenyképességének helyreállítása a legfontosabb prioritás a magyar uniós elnökség programjában - mondta az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.
2024. 06. 20. 22:30
Megosztás:

Nőtt a használtautó-piac forgalma az első öt hónapban

A lakosság egy része a jövedelmi helyzetének lassú rendeződése nyomán most pótolja az előző években elmaradt autóbeszerzéseit állapította meg a JóAutók.hu a DataHouse előzetes adatai alapján; május végéig 368 600 személygépkocsi cserélt gazdát, 13 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A havi adásvételek átlagos mennyisége immár második hónapja alakul korábban sosem látott szinten, 79 ezer körül.
2024. 06. 20. 22:00
Megosztás:

A kínai jegybank szinten tartotta az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank az elemzői várakozásoknak megfelelően történelmi mélyponton, 3,45 százalékon tartotta az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) csütörtöki döntésével, és ugyancsak rekordalacsony, 3,95 százalék maradt az ötéves lejáratú hitelek kamata.
2024. 06. 20. 21:30
Megosztás:

Nagyobb sportesemények idején az internetes csalók is aktívabbak

Nemcsak a szurkolók, a kiberbűnözők is várják a nagy sporteseményeket, hiszen a futball Eb és az olimpia újabb csalási lehetőségeket nyit meg előttük: a informatikai biztonsági termékeket fejlesztő és forgalmazó ESET szakértői szerint mivel ezek a sportesemények világszerte több milliárd nézőt vonzanak, a csalók gyakran elhitetik az emberekkel, hogy jegyet nyertek az eseményre, vagy olyan weboldalakra irányítják őket, amelyekről kártékony programokat töltenek le az eszközeikre.
2024. 06. 20. 21:00
Megosztás:

A Richter megvásárolta a BCI Pharma vállalatot

A Richter Gedeon Nyrt. felvásárolta a belgiumi székhelyű, magántulajdonban lévő, számos nőgyógyászati indikációban eredeti kutatást végző biotechnológiai vállalatot, a BCI Pharma-t - jelentette be a vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján szerdán.
2024. 06. 20. 20:30
Megosztás:

Vegyesen változott csütörtök estére a forint árfolyama

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtökön estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 06. 20. 20:00
Megosztás:

Jelentős emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Erőteljes pluszban zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 06. 20. 19:30
Megosztás:

Új történelmi csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 666,13 pontos, 0,96 százalékos emelkedéssel, 70 327,34 ponton, új történelmi csúcson zárt csütörtökön.
2024. 06. 20. 19:00
Megosztás:

Csökkent a 12 hónapos kincstárjegy aukciós átlaghozama

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) 30 milliárd forintért hirdetett meg jegyzésre 12 hónapos diszkont kincstárjegyet a csütörtöki aukción.
2024. 06. 20. 18:30
Megosztás:

Az EU 2025-ös költségvetésének a prioritásokra szánt finanszírozást kell erősítenie

Az Európai Bizottság bemutatta a 2025-re érvényes uniós költségvetésre vonatkozó, 199,7 milliárd euró főösszegű javaslatát, és azt írták: az Európai Unió jövő évi büdzséjének az EU prioritásaira szánt finanszírozást kell erősítenie.
2024. 06. 20. 18:00
Megosztás:

Ajánlás͏ok, amel͏yek segít͏enek nyern͏i online 2024-be͏n

Az onli͏ne nyerőgépek izgalmas v͏ilágába lépve a játé͏k͏osok számos stratégi͏át alkal͏mazha͏tnak a nyerési͏ esély͏e͏ik növelésére͏. Font͏os,͏ ho͏gy͏ olyan játékplatfo͏rmo͏kat válasszanak,͏ melyek mo͏de͏rn tec͏hnol͏ógiával és m͏e͏g͏bízhat͏ó háttérrel k͏ec͏segt͏etnek.
2024. 06. 20. 17:58
Megosztás:

Indul a qvik fizetés

A Magyar Nemzeti Bank "qvik" néven vezeti be az azonnali fizetésre épülő, minden ügyfél számára ingyenesen elérhető fizetési szolgáltatásait, amelyek olcsó, biztonságos és hazai alternatívát teremtenek a legtöbb elektronikus fizetési helyzetben - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 17:30
Megosztás:

Szombattól három hétig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett

Szombattól július 11-ig karbantartás miatt pótlóbusz közlekedik a csepeli HÉV helyett - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.
2024. 06. 20. 17:00
Megosztás:

Vegyesen indítottak az amerikai tőzsdék

Vegyesen nyitottak az amerikai értékpapírpiacok csütörtökön.
2024. 06. 20. 16:30
Megosztás:

A jelzáloghitelek kamata már második hete csökken az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban már a második egymást követő héten csökkent a 30 éves jelzáloghitelek kamata a június 14-én záródott héten - ismertette az amerikai jelzáloghitelező bankok szövetsége (Mortgage Bankers Association of America - MBA) szerdán.
2024. 06. 20. 16:00
Megosztás:

Hazánk legnagyobb kapacitású autógyára jön létre

A Mercedes jelenleg zajló beruházásai nyomán Magyarország legnagyobb kapacitással bíró autógyára jön létre, tovább erősödik a magyar gazdaság, és mindez hozzájárul ahhoz, hogy hazánk a világgazdaság új korszakának nyertesei közé tartozzon - jelentette ki a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Stuttgartban.
2024. 06. 20. 15:30
Megosztás:

Az európai szemeszter tavaszi csomagja iránymutatással szolgál a versenyképesség javításához

Az európai szemeszter tavaszi csomagja szakpolitikai iránymutatást ad az Európai Unió versenyképességének és ellenállóképességének javításához, a rendezett államháztartás fenntartásához, valamint az EU stratégiai autonómiájának megerősítéséhez - közölte a kereskedelempolitikáért felelős biztos szerdán.
2024. 06. 20. 15:00
Megosztás: