Pénz és szerencse horoszkóp a hétvégére - Az IKREK lottózzon, a RÁK váratlan pénzhez jut

Ez a hétvégi horoszkóp egy kis inspirációt kíván nyújtani minden csillagjegy számára. Ne felejtsétek el, hogy a szerencse gyakran ott talál rátok, ahol a legkevésbé számítotok rá, és az élet sokszínűségében rejlő lehetőségek kiaknázása mindig a saját kezetekben van.

Pénz és szerencse horoszkóp a hétvégére - Az IKREK lottózzon, a RÁK váratlan pénzhez jut

Kos (március 21. – április 19.)

Ezen a hétvégén a Kosok számára az új kezdeményezések hozhatnak szerencsét. Érdemes kipróbálni egy új online pénzügyi befektetési platformot, de csak kis összegekkel kísérletezve. A lottó helyett válasszatok valami innovatívabb szerencsejátékot, mint például a virtuális sportfogadás.

Találkozásotok lehet egy régi baráttal, aki izgalmas üzleti lehetőséget hozhat az életetekbe. Váratlan jutalom várható a munkahelyeteken, ami anyagi előnnyel is jár.

Izgalmas pénzügyi befektetés ITT.

Bika (április 20. – május 20.)

Bikák, ezen a hétvégén a kreativitásotok hozhat szerencsét. Kerüljétek a szokásos szerencsejátékokat, és próbáljatok ki valami újat, ami a művészetekkel kapcsolatos – például egy online rajzverseny, ahol nyeremények is vannak.

Egy véletlen találkozás egy művészeti kiállításon inspiráló lehet, és új barátságokhoz vagy akár egy üzleti társuláshoz vezethet. Váratlan örökség vagy ajándék is érkezhet, ami feldobja a hétvégét.

Egy modern pénzügyi megoldás ITT.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek, a kommunikáció a szerencse kulcsa ezen a hétvégén. Egy online triviális kvízjáték nemcsak szórakoztató, de pénznyereményt is hozhat. Kerüljétek a nagy kockázatú befektetéseket, és helyette összpontosítsatok a hálózatépítésre. A lottón beüthet valami komolyabb nyereség is, játsz meg a házszámodat, a személyi igazolványod első két számjegyét, a születésnapod számát és az édesanyád születésnapja számát. A többit Neked kell kitalálnod!

lottó nyeremény várható pénzügyi szerencse horoszkóp

Egy váratlan online találkozón egy olyan személlyel ismerkedhettek meg, aki fontos információkkal szolgálhat a karrieretek szempontjából. Váratlan pénzügyi támogatás érkezhet egy távoli rokontól.

Izgalmas pénzügyi befektetés ITT.

Rák (június 21. – július 22.)

Rákok, a hétvége ideális időszak a pihenésre és a családi összejövetelekre, amik meglepő szerencsét hozhatnak. Kerüljétek a szerencsejátékokat, és inkább töltsétek időt szeretteitekkel. Egy családi tag javaslata vezethet egy váratlan, de nyereséges befektetéshez. 

Egy régen látott ismerős felbukkanása pedig új üzleti lehetőséget hozhat. Váratlan pénzbeli ajándék várható, ami segíthet egy régóta halogatott vágy megvalósításában.

Egy modern pénzügyi megoldás ITT.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlánok, a hétvégén a bátorságotok hozhat szerencsét. Egy bátor tipp a sportfogadásban kivételes nyereményhez vezethet. Kerüljétek azonban a túlzott kockázatokat, és ne fektessetek be ismeretlen területekre.

Egy váratlan találkozás egy régi ismerőssel új üzleti lehetőséget vagy befektetést hozhat. Egy hirtelen jött ötlet pedig váratlan pénzügyi haszonnal kecsegtethet.

Izgalmas pénzügyi befektetés ITT.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szüzek, a részletekre való odafigyelésetek ezen a hétvégén váratlan szerencsét hozhat. Egy aprónak tűnő tipp az online pénzkereseti lehetőségek között aranybányának bizonyulhat. Kerüljétek a nagy tételű szerencsejátékokat, helyette próbáljatok ki egy új hobbival kapcsolatos versenyt, ahol a tudásotokat kamatoztathatjátok.

Egy váratlan email vagy üzenet egy régi baráttól hozhat izgalmas befektetési lehetőséget. Talán egy elfelejtett banki számlátokról is érkezhet váratlan pénzügyi hír.

Biztos, magas kamat a pénzünkre, állampapír ITT

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérlegek, az egyensúly megteremtésének képességetek hozhat szerencsét ezen a hétvégén. Egy online aukciós oldalon való részvétel különleges tárgyakhoz vezethet, amik később értékes befektetéssé válhatnak. Kerüljétek az impulzív pénzkiadást, és inkább élvezzétek a szociális interakciókat.

Egy váratlan találkozás egy régi ismerőssel újraélesztheti a kapcsolatotokat, ami üzleti lehetőséghez vezethet. Egy hirtelen örökség vagy nyeremény is érkezhet, amit érdemes jótékony célra fordítani.

Egy modern pénzügyi megoldás ITT.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpiók, az intuíciótok ezen a hétvégén vezethet benneteket a szerencséhez. Egy pszichológiai alapú játék vagy rejtvény megoldása jelentős nyereményhez vezethet. Kerüljétek a hagyományos kaszinókat, és helyette próbáljatok ki valami újat, ami a belső érzéseitekre épít.

Egy találkozás egy spirituális rendezvényen mély benyomást hagyhat, és új utakra vezethet. Váratlan bevételek érkezhetnek egy régi befektetésből.

Biztos, magas kamat a pénzünkre, állampapír ITT

pénz és szerencse horoszkóp

Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilasok, a szabadságotok és kalandvágyatok vezethet a szerencséhez ezen a hétvégén. Egy utazással kapcsolatos játékban való részvétel izgalmas nyereményeket hozhat, például egy váratlan utazást. Kerüljétek azokat a játékokat, amelyek korlátozzák a mozgástereteket.

Egy hirtelen jövő találkozás egy utazás során (pl. buszon, vonaton stb.) új barátságokat és lehetőségeket hozhat. Egy hirtelen jött munkaajánlat pedig váratlan pénzügyi javulást jelenthet.

Bak (december 22. – január 19.)

Bakok, a kitartásotok és a kemény munka hozhatja meg a várt szerencsét ezen a hétvégén. Egy online kurzuson vagy workshopon való részvétel új ismereteket és későbbi pénzügyi előnyöket hozhat. Kerüljétek a gyors meggazdagodást ígérő lehetőségeket.

Egy váratlan üzleti találkozó új kapcsolatokat és projekteket indíthat el. Váratlan pénzügyi támogatás érkezhet egy mentor vagy támogató felől.

Egy modern pénzügyi megoldás ITT.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Az innovatív gondolkodásmódotok hozhat szerencsét ezen a hétvégén. Egy technológiai startupban való részvétel, akár csak tanácsadóként is, hosszú távon jelentős hasznot hozhat. Kerüljétek a hagyományos pénzügyi befektetéseket, és helyette összpontosítsatok a kriptovalutákra vagy a blockchain technológiára. A hatos lottón is érdemes lehet egy szelvényt feladni a családtagok születés számaival.

lottó nyeremény szerencse

Egy ismeretlennel történő találkozás egy üzletben/boltban inspiráló lehet, és új kapcsolatokkal gazdagíthat. Váratlan bevételek érkezhetnek egy régebbi, már elfeledett dologból.

Biztos, magas kamat a pénzünkre, állampapír ITT

Halak (február 19. – március 20.)

Halak, az empátiátok és intuíciótok vezethet el a szerencséhez ezen a hétvégén. Egy jótékonysági eseményen való részvétel nemcsak jó érzéssel tölt el, de új, értékes ismeretségeket is hozhat. Kerüljétek a túlzott kockázatvállalást, és helyette összpontosítsatok arra, hogy hogyan tudtok másokon segíteni.

Egy séta alkalmával összefuthatsz egy régi ismerőssel és ez mély, értelmes kapcsolatokat szülhet, ami új lehetőségek felé nyithatja az ajtót. Váratlan pénzügyi meglepetések érkezhetnek olyan helyről, ahol a segítségnyújtásotokat nagyra értékelik.

Izgalmas pénzügyi befektetés ITT.

Budapesten 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb bérleti díjak

A fővárosban 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb havi bérleti díjak, amelyek például a IX., a XI., és a XVII. kerületben találhatóak, a vidéki egyetemvárosok piacán pedig 90 és 195 ezer forint között érhetőek el a legolcsóbb albérletek - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 27. 02:00
Megosztás:

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás: