Pénz és szerencse horoszkóp a hétvégére - Az IKREK lottózzon, a RÁK váratlan pénzhez jut

Ez a hétvégi horoszkóp egy kis inspirációt kíván nyújtani minden csillagjegy számára. Ne felejtsétek el, hogy a szerencse gyakran ott talál rátok, ahol a legkevésbé számítotok rá, és az élet sokszínűségében rejlő lehetőségek kiaknázása mindig a saját kezetekben van.

Pénz és szerencse horoszkóp a hétvégére - Az IKREK lottózzon, a RÁK váratlan pénzhez jut

Kos (március 21. – április 19.)

Ezen a hétvégén a Kosok számára az új kezdeményezések hozhatnak szerencsét. Érdemes kipróbálni egy új online pénzügyi befektetési platformot, de csak kis összegekkel kísérletezve. A lottó helyett válasszatok valami innovatívabb szerencsejátékot, mint például a virtuális sportfogadás.

Találkozásotok lehet egy régi baráttal, aki izgalmas üzleti lehetőséget hozhat az életetekbe. Váratlan jutalom várható a munkahelyeteken, ami anyagi előnnyel is jár.

Izgalmas pénzügyi befektetés ITT.

Bika (április 20. – május 20.)

Bikák, ezen a hétvégén a kreativitásotok hozhat szerencsét. Kerüljétek a szokásos szerencsejátékokat, és próbáljatok ki valami újat, ami a művészetekkel kapcsolatos – például egy online rajzverseny, ahol nyeremények is vannak.

Egy véletlen találkozás egy művészeti kiállításon inspiráló lehet, és új barátságokhoz vagy akár egy üzleti társuláshoz vezethet. Váratlan örökség vagy ajándék is érkezhet, ami feldobja a hétvégét.

Egy modern pénzügyi megoldás ITT.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek, a kommunikáció a szerencse kulcsa ezen a hétvégén. Egy online triviális kvízjáték nemcsak szórakoztató, de pénznyereményt is hozhat. Kerüljétek a nagy kockázatú befektetéseket, és helyette összpontosítsatok a hálózatépítésre. A lottón beüthet valami komolyabb nyereség is, játsz meg a házszámodat, a személyi igazolványod első két számjegyét, a születésnapod számát és az édesanyád születésnapja számát. A többit Neked kell kitalálnod!

lottó nyeremény várható pénzügyi szerencse horoszkóp

Egy váratlan online találkozón egy olyan személlyel ismerkedhettek meg, aki fontos információkkal szolgálhat a karrieretek szempontjából. Váratlan pénzügyi támogatás érkezhet egy távoli rokontól.

Izgalmas pénzügyi befektetés ITT.

Rák (június 21. – július 22.)

Rákok, a hétvége ideális időszak a pihenésre és a családi összejövetelekre, amik meglepő szerencsét hozhatnak. Kerüljétek a szerencsejátékokat, és inkább töltsétek időt szeretteitekkel. Egy családi tag javaslata vezethet egy váratlan, de nyereséges befektetéshez. 

Egy régen látott ismerős felbukkanása pedig új üzleti lehetőséget hozhat. Váratlan pénzbeli ajándék várható, ami segíthet egy régóta halogatott vágy megvalósításában.

Egy modern pénzügyi megoldás ITT.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlánok, a hétvégén a bátorságotok hozhat szerencsét. Egy bátor tipp a sportfogadásban kivételes nyereményhez vezethet. Kerüljétek azonban a túlzott kockázatokat, és ne fektessetek be ismeretlen területekre.

Egy váratlan találkozás egy régi ismerőssel új üzleti lehetőséget vagy befektetést hozhat. Egy hirtelen jött ötlet pedig váratlan pénzügyi haszonnal kecsegtethet.

Izgalmas pénzügyi befektetés ITT.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szüzek, a részletekre való odafigyelésetek ezen a hétvégén váratlan szerencsét hozhat. Egy aprónak tűnő tipp az online pénzkereseti lehetőségek között aranybányának bizonyulhat. Kerüljétek a nagy tételű szerencsejátékokat, helyette próbáljatok ki egy új hobbival kapcsolatos versenyt, ahol a tudásotokat kamatoztathatjátok.

Egy váratlan email vagy üzenet egy régi baráttól hozhat izgalmas befektetési lehetőséget. Talán egy elfelejtett banki számlátokról is érkezhet váratlan pénzügyi hír.

Biztos, magas kamat a pénzünkre, állampapír ITT

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mérlegek, az egyensúly megteremtésének képességetek hozhat szerencsét ezen a hétvégén. Egy online aukciós oldalon való részvétel különleges tárgyakhoz vezethet, amik később értékes befektetéssé válhatnak. Kerüljétek az impulzív pénzkiadást, és inkább élvezzétek a szociális interakciókat.

Egy váratlan találkozás egy régi ismerőssel újraélesztheti a kapcsolatotokat, ami üzleti lehetőséghez vezethet. Egy hirtelen örökség vagy nyeremény is érkezhet, amit érdemes jótékony célra fordítani.

Egy modern pénzügyi megoldás ITT.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Skorpiók, az intuíciótok ezen a hétvégén vezethet benneteket a szerencséhez. Egy pszichológiai alapú játék vagy rejtvény megoldása jelentős nyereményhez vezethet. Kerüljétek a hagyományos kaszinókat, és helyette próbáljatok ki valami újat, ami a belső érzéseitekre épít.

Egy találkozás egy spirituális rendezvényen mély benyomást hagyhat, és új utakra vezethet. Váratlan bevételek érkezhetnek egy régi befektetésből.

Biztos, magas kamat a pénzünkre, állampapír ITT

pénz és szerencse horoszkóp

Nyilas (november 22. – december 21.)

Nyilasok, a szabadságotok és kalandvágyatok vezethet a szerencséhez ezen a hétvégén. Egy utazással kapcsolatos játékban való részvétel izgalmas nyereményeket hozhat, például egy váratlan utazást. Kerüljétek azokat a játékokat, amelyek korlátozzák a mozgástereteket.

Egy hirtelen jövő találkozás egy utazás során (pl. buszon, vonaton stb.) új barátságokat és lehetőségeket hozhat. Egy hirtelen jött munkaajánlat pedig váratlan pénzügyi javulást jelenthet.

Bak (december 22. – január 19.)

Bakok, a kitartásotok és a kemény munka hozhatja meg a várt szerencsét ezen a hétvégén. Egy online kurzuson vagy workshopon való részvétel új ismereteket és későbbi pénzügyi előnyöket hozhat. Kerüljétek a gyors meggazdagodást ígérő lehetőségeket.

Egy váratlan üzleti találkozó új kapcsolatokat és projekteket indíthat el. Váratlan pénzügyi támogatás érkezhet egy mentor vagy támogató felől.

Egy modern pénzügyi megoldás ITT.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Az innovatív gondolkodásmódotok hozhat szerencsét ezen a hétvégén. Egy technológiai startupban való részvétel, akár csak tanácsadóként is, hosszú távon jelentős hasznot hozhat. Kerüljétek a hagyományos pénzügyi befektetéseket, és helyette összpontosítsatok a kriptovalutákra vagy a blockchain technológiára. A hatos lottón is érdemes lehet egy szelvényt feladni a családtagok születés számaival.

lottó nyeremény szerencse

Egy ismeretlennel történő találkozás egy üzletben/boltban inspiráló lehet, és új kapcsolatokkal gazdagíthat. Váratlan bevételek érkezhetnek egy régebbi, már elfeledett dologból.

Biztos, magas kamat a pénzünkre, állampapír ITT

Halak (február 19. – március 20.)

Halak, az empátiátok és intuíciótok vezethet el a szerencséhez ezen a hétvégén. Egy jótékonysági eseményen való részvétel nemcsak jó érzéssel tölt el, de új, értékes ismeretségeket is hozhat. Kerüljétek a túlzott kockázatvállalást, és helyette összpontosítsatok arra, hogy hogyan tudtok másokon segíteni.

Egy séta alkalmával összefuthatsz egy régi ismerőssel és ez mély, értelmes kapcsolatokat szülhet, ami új lehetőségek felé nyithatja az ajtót. Váratlan pénzügyi meglepetések érkezhetnek olyan helyről, ahol a segítségnyújtásotokat nagyra értékelik.

Izgalmas pénzügyi befektetés ITT.

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.
2024. 04. 19. 13:00
Megosztás:

A külföldi piacszerzésben kapnak segítséget a magyar vállalkozások

A Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) április 26-án induló XPAND programja a külföldi piacszerzésben segíti az innovatív magyar vállalkozásokat - közölte az NIÜ csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:30
Megosztás:

Az év végig kétszeresére emeli napelemei számát a Budapesti Közművek

Az év végig megkétszerezi napenergia-termelő kapacitásait a Budapesti Közművek - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:00
Megosztás:

Az illetékmentesség is a csok plusz egyik előnye lehet

A teljes visszafizetést tekintve több tízmillió forintot is megspórolhat az, aki a csok plusz támogatott hitelkonstrukciót és az ezzel járó illetékmentes ingatlanvásárlási lehetőséget választja - hívta fel a figyelmet csütörtökön kiadott elemzésében a Duna House.
2024. 04. 19. 11:30
Megosztás:

Az S&P rontotta Izrael hitelminősítését

A Standard & Poor (S&P) nemzetközi hitelminősítő AA mínuszról A pluszra rontotta Izrael hosszú távú adósbesorolását
2024. 04. 19. 11:20
Megosztás:

Az új kriptovaluta, melynek ára 0,02 dollár, a Solana és a Cardano mellé került a 2024 áprilisi kiemelt ajánlásokba

A kriptovaluta piac továbbra is vad száguldását folytatja 2024 áprilisában, ahol az olyan ismert szereplők, mint a Solana (SOL) és a Cardano (ADA) erős pozíciókat töltenek be. Azonban egy új versenyző is megjelent a színen, amely az alkalmi vásárlók figyelmét is magára vonja: a DTX.
2024. 04. 19. 10:45
Megosztás:

Mínuszban nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken, a hét utolsó kereskedési napján.
2024. 04. 19. 10:30
Megosztás:

Eséssel nyithat a tőzsde az elemző szerint

Az európai és az amerikai határidős indexek a közel-keleti helyzet hatására negatív értéket mutatnak, így eséssel nyithat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) is pénteken az Equilor Befektetési Zrt. elemzője szerint. A BUX 441,01 pontos, 0,67 százalékos csökkenéssel, 65 674,41 ponton zárt csütörtökön.
2024. 04. 19. 10:00
Megosztás:

Gyengültek az ázsiai indexek

Gyengültek a vezető ázsiai tőzsdék pénteken, a térség irányadó tőzsdéje, a tokiói börze Nikkei225 indexe 2,53 százalékos csökkenéssel, 37 090 ponton zárt.
2024. 04. 19. 09:30
Megosztás:

Gyengült a forint reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 04. 19. 08:30
Megosztás:

Csökkent a Danone negyedéves bevétele

A Danone francia élelmiszer- és italgyártó bevétele éves szinten 2,5 százalékkal, 6,79 milliárd euróra csökkent az idei első negyedévben - áll a cég honlapján.
2024. 04. 19. 08:00
Megosztás:

Az OECD-ben stagnált az infláció februárban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezethez (OECD) tartozó országokban februárban átlagosan 5,7 százalék volt a fogyasztói árak éves növekedése ugyanúgy, mint januárban.
2024. 04. 19. 07:30
Megosztás:

Az év végén kaphat egy újabb lökést a hazai ingatlanpiac

A tavalyi és második felében és az idei év első negyedévében határozott élénkülés figyelhető meg a IV. és XV. kerületek ingatlanpiacán, mely legnagyobb részben a kedvezőbbé váló hitelkamatok eredménye. Az év végén, illetve a jövő év elején viszont újra nagyobb számban megjelenhetnek a befektetők is az ingatlanpiacon.
2024. 04. 19. 07:00
Megosztás:

Tovább erősítette nemzetközi pozícióját és milliárdos beruházásokkal zárta a 2023-as évet a BioTechUSA-cégcsoport

Emelkedő pályán maradt a nehéz gazdasági környezetben is a BioTechUSA-cégcsoport, amely tavaly az egy évvel korábbi rekordév magas bázisához képest is csaknem 15 százalékkal, 90,49 milliárd forintra növelte az árbevételét. Közel 5 milliárd forintot fordított beruházásokra, amelyből többek között több mint 1000 négyzetméter hasznos összterületű, négyszintes, modernebb és kényelmesebb szociális blokk épült Szadán, közel egymilliárd forint értékben üzembe helyezte automata raktárát, 45 új üzletet nyitott Európa-szerte és megvalósult óbudai régi irodaháza teljes felújítása is. A turbulens környezet ellenére a társaság pénzügyi helyzete tovább javult 2023-ban, miután az EBITDA-mutatója több mint 3,5 százalékkal 10,47 milliárd forintra nőtt.
2024. 04. 19. 06:30
Megosztás:

Már ragaszkodnak az otthoni munkavégzéshez a munkavállalók

Az otthonról dolgozó munkavállalók harmada teljesen a lakóhelyéről látja el feladatait, míg a második leggyakoribb opció a heti három nap home office – derült ki az Erste felméréséből. A koronavírus-járvány alatt még kötelező rossznak tekintett otthoni munkavégzés lehetősége ma már a bank kérdőívét kitöltők 93 százaléka szerint alapvető vagy nagyon fontos. A legtöbben azért szeretik a home office-t, mert rugalmas, valamint időt és pénzt is megspórolnak azzal, hogy otthonról dolgoznak.
2024. 04. 19. 06:00
Megosztás:

Hiába javult sokat a magyar termékenységi ráta, ez is kevés lehet

Habár európai összevetésben a magyar születési ráta különösen 2011-től 2022-ig felettébb kedvezően alakult, mégis fenyeget a társadalom elöregedésének veszélye. Ennek egyik oka a Bankmonitor szakértői szerint az, hogy a szülőképes korú nők száma (a Ratkó-unokák kiöregedésével) mostanra jelentősen csökkent. Ha pedig eleve kevés nő tud szülni, akkor a magas születési ráta is alacsony születésszámokhoz vezethet.
2024. 04. 19. 05:30
Megosztás:

Benzines és dízelautóra telik a magyaroknak, elektromosra nem

A magyar piac egészét hirdetésszámban és megtekintésben lefedő Használtautó.hu adatai szerint továbbra is a belső égésű motorok viszik a prímet, amely elsődleges oka a kedvezőbb árak terén keresendő. Az elmúlt 1 évben viszont az elektromos autók népszerűsége növekedett, és időközben mind hirdetésszám, mind telefonos érdeklődések tekintetében maguk mögött hagyták a hibrideket.
2024. 04. 19. 05:00
Megosztás:

Mivel magyarázható a munkaerőpiaci átrendeződés?

Miközben több mint 70 ezer állás betöltetlen ma Magyarországon, csaknem 100 ezer külföldi munkavállaló dolgozik az országban és több mint 200 ezer ember inaktív. Az elvándorlás és a külföldi munkavállalás évtizedes jelenség és a magyar gazdaságra egyértelműen negatív hatással van. Miért megyünk mi magyarok külföldre és miért jönnek hozzánk Ázsiából dolgozni?
2024. 04. 19. 04:30
Megosztás:

Mérséklődött a fluktuáció, de nem hoz megkönnyebbülést

Országos szinten számottevően csökkent a munkavállalói fluktuáció, 28 százalékra mérséklődött tavaly, az egy évvel korábbi 33 százalékról. Azonban a vállalatok nem lélegezhetnek fel, mert ez az érték még mindig kétszerese az elfogadhatónak. A csökkenés pedig nem a munkaerőpiaci feszültségek enyhülésének köszönhető, hanem a múlt év gazdasági nehézségeinek és a munkaerőpiac átrendeződésének a következménye – állapítja meg a HR-Evolution idei országos fluktuációkutatása.
2024. 04. 19. 04:00
Megosztás:

Mivel fűtsön a magyar ember ha nem lesz gáz vagy az Unió betiltja a gázkazánokat?

A magyarországi háztartások jellemzően földgázzal fűtenek. A Központi Statisztikai Hivatal 2019-es adatai szerint az ország 2877 településén érhető el vezetékes földgáz. Az ellátottság 2000 és 2005 között 80%-ról 91%-ra emelkedett, azóta ez az arány lényegesen nem változott. A lakossági felhasználók 73%-a gázfűtést alkalmazott otthonaiban. A legmagasabb gázellátottsági arány Pest, Fejér és Csongrád-Csanád megyékben volt (83 és 81–81%), míg Komárom-Esztergom, Tolna és Baranya megyékben a legkisebb (46 és 54–54%).
2024. 04. 19. 03:00
Megosztás: