Pénzügyi gondban vagy? Csak voltál, ha ebbe a 3 horoszkóp jegybe tartozol!

Pénzügyi és szerencse horoszkóp a hét végéig. Készülj fel egy izgalmas hétre, és ne feledd, a csillagok most különösen kedvezőek számodra! Indulj el a szerencse útján, és fedezd fel, mit tartogat számodra a sors!

Pénzügyi gondban vagy? Csak voltál, ha ebbe a 3 horoszkóp jegybe tartozol!

Kos (március 21. - április 19.)

Horoszkóp: Ezen a héten a Kosok számára a pénzügyi lehetőségek száma végtelennek tűnik. Július 12-én egy váratlan találkozás egy régi baráttal érdekes befektetési lehetőséget hoz. Lehet, hogy ez az ismerős egy új üzleti ötletet oszt meg, amihez szüksége van a segítségedre.

Ha egy új projektbe vágsz bele, légy bátran kreatív és merész. A lottón szerencsét próbálni július 14-én érdemes. A szerencseszámaid: 5, 18, 29.

Szerencsés állat: Nyúl – Ha ezen a héten nyulat látsz, biztos lehetsz benne, hogy szerencse kísér.

A KOS-ok IDE kattintva találnak ötletet a gazdagodásra.

Bika (április 20. - május 20.)

Horoszkóp: A Bika jegy szülöttei ezen a héten pénzügyi stabilitásukat erősíthetik meg. Július 11-én egy online aukción nyerhetsz valami különlegeset, amit később sokkal magasabb áron adhatsz el. Emellett egy régóta elfeledett befektetés is kifizetődhet, ami régóta a háttérben lapult. Lottózni július 13-án érdemes. A szerencseszámaid: 12, 24, 36.

Szerencsés állat: Teknős – Ha egy teknőst pillantasz meg, az lassú, de biztos anyagi gyarapodást jelez.

A BIKA extra pénzt találhat IDE kattintva.

Ikrek (május 21. - június 20.)

Horoszkóp: Az Ikrek számára ez a hét a kommunikáció és az új kapcsolatok hete lesz. Július 13-án egy szakmai konferencián ismerhetsz meg valakit, akivel közös vállalkozásba kezdhettek. Ne félj megosztani ötleteidet és meglátásaidat, mert most minden ajtó nyitva áll előtted. A lottózás szempontjából szerencsés nap péntek, július 14. A szerencseszámaid: 7, 19, 28.

Szerencsés állat: Madár – Ha fekete madárral találkozol, az új lehetőségeket és szerencsés fordulatokat jelez.

Az IKREK nagy pénzt csinálhat EZZEL a módszerrel.

Rák (június 21. - július 22.)

horoszkóp a hétvégéig

Horoszkóp: Ezen a héten a Rák jegy szülöttei különösen érzékenyek lesznek a pénzügyi intuícióikra. Július 12-én egy álmod súghat egy nagyszerű befektetési ötletet, amit érdemes megfontolnod. Talán egy régi ingatlanvásárlás most érik be igazán. A lottón érdemes csütörtökön, július 13-án szerencsét próbálni. A szerencseszámaid: 4, 11, 22.

A RÁK szerencséje ITT van elrejtve.

Szerencsés állat: Macska – Ha macskát látsz, az intuíciód erősödését és szerencsés pénzügyi döntéseket jelez.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Horoszkóp: Az Oroszlánok ezen a héten különösen kreatívak lesznek a pénzügyek terén. Július 11-én egy művészeti galériában vagy kulturális eseményen találkozhatsz valakivel, aki inspirál és új befektetési lehetőségeket kínál. Ne habozz kockázatot vállalni, mert most minden esély megvan a sikerre. A lottón érdemes július 12-én próbálkozni. A szerencseszámaid: 10, 23, 34.

Szerencsés állat: Oroszlán – Ha valamilyen formában (akár csak fotón) oroszlánnal találkozol, az különösen jó szerencsét hoz.

Az OROSZLÁN extra pénzt találhat IDE kattintva.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Horoszkóp: A Szűz jegy szülöttei ezen a héten a precizitásuk és részletgazdagságuk által érhetnek el pénzügyi sikereket. Július 12-én egy aprólékos elemzésed felfedezhet egy hibát egy befektetési tervben, ami hatalmas nyereséget hozhat. Lottózni pénteken, július 14-én érdemes. A szerencseszámaid: 9, 21, 30.

Szerencsés állat: Hangya – Ha hangyával találkozol, az a szorgalmad és kitartásod eredményességét jelzi.

A SZÚZ jegy szülötte nagy pénzt csinálhat EZZEL a módszerrel.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Horoszkóp: A Mérlegek számára ez a hét a harmónia és az egyensúly jegyében telik. Július 13-án egy baráti beszélgetés során új pénzügyi tanácsokat kaphatsz, amelyeket érdemes megfontolni. Ne félj tanácsot kérni és elfogadni. Lottózni csütörtökön, július 13-án érdemes. A szerencseszámaid: 8, 17, 25.

A MÉRLEG pénzügyi szerencséje ITT van elrejtve.

Szerencsés állat: Galamb – Ha galambbal találkozol, az békét és szerencsés együttműködéseket jelez.

Skorpió (október 23. - november 21.)

Horoszkóp: A Skorpiók számára ezen a héten különösen intenzív pénzügyi lehetőségek adódhatnak. Július 11-én egy régi adósság vagy befektetés térül meg váratlanul, ami jelentős pénzösszeghez juttat. Használd ki az intuíciódat és merj nagyot álmodni. A lottón érdemes július 12-én szerencsét próbálnod. A szerencseszámaid: 6, 14, 27.

Szerencsés állat: Skorpió – Ha skorpióval találkozol, az az intenzív pénzügyi sikereket és változásokat jelzi.

SKORPIÓ-k IDE kattintva találnak ötletet a gazdagodásra.

Nyilas (november 22. - december 21.)

Horoszkóp: A Nyilasok számára ez a hét kalandokkal és váratlan pénzügyi nyereségekkel teli. Július 12-én egy utazás során találkozhatsz valakivel, aki új üzleti lehetőségeket kínál. Ne félj kockáztatni és befektetni az új ötletekbe. A lottón érdemes csütörtökön, július 13-án próbálkozni. A szerencseszámaid: 3, 16, 31.

Szerencsés állat: Ló – Ha lovat látsz, az kalandokat és pénzügyi sikereket jelez.

Bak (december 22. - január 19.)

Horoszkóp: A Bakok számára ez a hét a kitartás és a szorgalom gyümölcseinek learatásáról szól. Július 13-án egy régóta dédelgetett projekt érhet be és hozhat nagy anyagi sikert. Most érdemes a hosszú távú befektetésekre koncentrálni. Lottózni pénteken, július 14-én érdemes. A szerencseszámaid: 2, 13, 20.

Szerencsés állat: Kecske – Ha kecskével találkozol, az kitartásod és szorgalmad eredményességét jelzi.

A BAK extra pénzt találhat IDE kattintva.

Vízöntő (január 20. - február 18.)

Horoszkóp: A Vízöntők számára ez a hét az innováció és az újító ötletek hete lesz. Július 12-én egy technológiai újdonságba való befektetés hozhat hatalmas nyereséget. Ne félj új területeken kísérletezni és kreatívan gondolkodni. A lottón érdemes szerdán, július 12-én szerencsét próbálni. A szerencseszámaid: 11, 22, 33.

Szerencsés állat: Delfin – Ha delfinnel találkozol, az újító és kreatív gondolataid sikerét jelzi.

VÍZÖNTŐ-k IDE kattintva találnak ötletet a gazdagodásra.

Halak (február 19. - március 20.)

Horoszkóp: A Halak számára ez a hét az álmodozás és a megérzések hete lesz. Július 11-én egy álmodban kapott üzenet segíthet egy régóta várt pénzügyi problémát megoldani. Hallgass a belső hangodra és ne félj lépni. A lottón érdemes pénteken, július 14-én szerencsét próbálni. A szerencseszámaid: 1, 15, 26.

A HALAK szerencséje ITT van elrejtve.

Szerencsés állat: Hal – Ha halat látsz, az intuíciód és álmaid erejét jelzi a pénzügyi sikerekben.

Csökkenéssel nyithat a tőzsde az elemző szerint

A nemzetközi befektetői hangulat romlása miatt szerdán csökkenéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint. A BUX 246,31 pontos, 0,34 százalékos emelkedéssel, 73 622,19 ponton, történelmi csúcson zárt kedden.
2024. 07. 24. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint szerda reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 24. 08:00
Megosztás:

Exkluzív jelentés: A WW3Shiba 90%-os éves hozammal szárnyal, messze maga mögött hagyva az Avaxot, a Stellart és a Brettet a medvepiac közepette, állítják a szakértők

A medvepiaci trend sokak számára nem jó hír, de ez a tökéletes pillanat arra, hogy alulértékelt gyöngyszemeket találjunk. Az egyik ilyen a WW3Shiba, amely jelenleg szembemegy a medvepiaci érzéssel, és lenyűgöző 90%-os éves hozamot kínál a korai befektetőknek, túlszárnyalva még a bullish versenytársakat, mint az Avax és a Stellar.
2024. 07. 24. 07:22
Megosztás:

A BC GEN Hungary Kft. négyszáz új munkahelyet hoz létre Salgótarjánban

A BC GEN Hungary Kft. dél-koreai tulajdonosi hátterű autóipari beszállító vállalat új, mintegy 21 milliárd forint értékű beruházása négyszáz újabb munkahelyet hoz létre Salgótarjánban - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.
2024. 07. 24. 07:00
Megosztás:

Nőttek a német adóbevételek júniusban

Erőteljesen nőtt a német szövetségi és regionális tartományi kormányok adóbevétele júniusban éves szinten - közölte a pénzügyminisztérium.
2024. 07. 24. 06:00
Megosztás:

Kiderült, hogy moziznak gyermekeikkel a magyarok

Öt-hét éves kora körül vinné el moziba a gyermekét első alkalommal a magyarok többsége – mutat rá az ETELE Cinema és Opinio piackutató közös reprezentatív felmérése. A legkisebbek első jó mozis élménye leginkább a film kiválasztásán múlik, de sokat számít a családbarát terem, illetve a kedvenc snack és üdítő is.
2024. 07. 24. 05:00
Megosztás:

AI Kereskedési Platform eléri az utolsó előértékesítési kört, miután 50 000 tulajdonost és 9,5 millió dollárt gyűjtött össze

A kriptovaluta és a blokklánc technológia dinamikus világában a Solana (SOL) és a Fetch.ai (FET) kiemelkedik a skálázhatóság és a mesterséges intelligencia fúziójának innovatív lépései miatt. Egy új szereplő is feltűnt, felkeltve az érdeklődést. Az Algotech (ALGT), egy AI-vezérelt kereskedési platform, most érte el előértékesítési fázisának végét, jelentős figyelmet vonzva a befektetőktől.
2024. 07. 24. 04:00
Megosztás:

Nagy a szórás most az ingatlanpiaci alkuknál: 25 százalék és teljes alkuképtelenség is előfordul

Némileg megoszlanak most a vélemények az ingatlanpiacon elérhető alkukról, ugyanis egyes szakértők szerint a jelentős túlárazottság miatt olykor 20-30 százalékos alkukkal is találkozni, míg mások szerint csökkenőben a mértéke.
2024. 07. 24. 03:30
Megosztás:

A fiataloknak fontosabb az állásuk biztonsága, mint a fizetésük mértéke

Az utóbbi években rendkívül fontossá vált a munkavállalóknak, hogy egy állás hosszú távon is biztosított legyen. Ez a szempont leginkább a fiatalabbak számára elvárás, míg az idősebb generációknál a jó munkahelyi kapcsolatok kerültek előtérbe – derül ki a Boston Consulting Group (BCG), a Stepstone Group, valamint a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös nemzetközi kutatásából. A magyar dolgozók válaszai sok esetben eltérnek a globális trendektől.
2024. 07. 24. 03:00
Megosztás:

A VVER-1200-es reaktorok üzemanyaga teljesítménykövető üzemmódra is alkalmas

Roszatom nukleáris üzemanyaggyártó vállalata, a TVEL szakemberei a Manőver-1 névre keresztelt kísérlet során VVER-1200 reaktorokban használt nukleáris üzemanyag paramétereinek változását tanulmányozták a reaktor napi többszöri teljesítményszint-változtatásával. A teljesítmény rugalmas szabályozásának lehetősége még inkább piacképessé teszi a nagy teljesítményű orosz atomerőműveket.
2024. 07. 24. 02:00
Megosztás:

Hatalmas pénzt kaszálhatsz, ha összeomlik a Bitcoin árfolyama

Számos elemző vélekedik úgy, hogy a Bitcoin semmit nem ér, mert nincs mögötte semmilyen érték, hasznosság. Egyelőre azonban a piac és a befektetők nem így vélekednek, hiszen egy Bitcoin árfolyama cikkünk írásakor épp 66.000 dolláron áll, ami forintra átszámítva 23,7 millió forintnak felel meg. Ön úgy ítéli, hogy a Bitcoin árfolyama össze fog omlani? Akkor van egy jó hírünk: meggazdagodhat ezzel, ha bejön a tippje. Hogyan lehet sok pénzt keresni a Bitcoin zuhanásával? Például Bitcoin inverz ETF-fel! Mutatjuk, hogy mi az.
2024. 07. 24. 01:30
Megosztás:

Családi pótlék: dupla összeg érkezik, mutatjuk az időpontot is!

Az előző évekhez hasonlóan, augusztusban a Magyar Államkincstár két alkalommal is folyósítja a családi pótlékot augusztusban így dupla összeg érkezik a jogosultak számlájára. Mikor érkezik a családi pótlék augusztusban?
2024. 07. 24. 01:00
Megosztás:

Bikás mém érmék technikai elemzései, ez most a legjobb köztük 2024-ben?

Ebben a cikkben a legjobb mém érméket vesszük górcső alá, és megosztjuk a javasolt bikás piaci célokat a következő 6-12 hónapban.
2024. 07. 24. 00:01
Megosztás:

Garzonlakást venni vagy bérelni éri meg jobban Budapesten?

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után a bérlés helyett a lakásvásárlás kérdése is előkerül azoknál a családoknál, ahol van elegendő saját erő egy lakáshitel felvételéhez. A dilemma a saját keresettel rendelkező fiatalok esetében is rendszeresen felmerül.
2024. 07. 23. 23:00
Megosztás:

Azt gondolnánk, hogy nő a kockázat a tőzsdéken, de...

Azt gondolnánk, hogy ahogy éleződik az elnökválasztási verseny az utolsó hónapokban, az kihatással van a részvénypiacokra is. Méghozzá a kockázatok növekedésével, csökkenés formájában. Éppen ezért megnéztük, hogy 1960-tól mostanáig hogyan alakult az S&P500 index az elnökválasztások évében, s egy picit meglepődtem.
2024. 07. 23. 22:00
Megosztás:

Stabilizálódást mutat a pénzügyi vezetők előrejelzése: a legtöbben nem terveznek átszervezést

A pénzügyi vezetők (CFO-k) 70%-a nem tervezi átszervezni pénzügyi osztályát a következő két évben - állapítja meg a Deloitte 2024-es közép-európai CFO-felmérésének kiegészítő tanulmánya, amelyben a szakértők a pénzügyi osztályok belső működését és változó szerepeit vizsgálták.
2024. 07. 23. 21:00
Megosztás:

Vasárnapig gyere el, vár a 33. Művészetek Völgye Fesztivál!

Félidőnél jár a Művészetek Völgye Fesztivál, amely idén közel 3000 programmal csábítja a látogatókat Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján 40 különféle helyszín vár mindenkit, művészek, társulatok költöznek be a három település udvaraiba.
2024. 07. 23. 20:30
Megosztás:

Ukrajna felfüggeszti a Lukoil szállításait a Barátság kőolajvezetéken

A magyar sajtó a hétvégén arról írt, hogy Ukrajna felfüggesztette az orosz Lukoiltól származó kőolaj szállítását Magyarország és Szlovákia felé a Barátság kőolajvezetéken.
2024. 07. 23. 20:00
Megosztás:

A Spotifytól hangos a tőzsde

A tőzsdenyitás előtt tette közzé második negyedéves eredményét a Spotify.
2024. 07. 23. 19:30
Megosztás:

A tevetej feldolgozását tanulmányozza egy csádi delegáció Magyarországon

A tevetej kedvező élettani hatásai és különleges összetétele miatt értékes táplálék, a népességgyarapodás miatt világszerte egyre jobban felértékelődik - közölte a mosonmagyaróvári, csaknem egy évtizede e termékkel foglalkozó Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. ügyvezetője hétfőn az M1 aktuális csatornával.
2024. 07. 23. 19:00
Megosztás: