Jövő Heti Horoszkóp – Komoly pénzt nyerhet 3 csillagjegy szülötte is!

Üdvözlünk a heti horoszkópban, ahol most különösen szerencsés és pénzügyi lehetőségekkel teli időszak vár rád! A jövő héten (június 16 -22. között) mindegyik csillagjegy számára izgalmas és váratlan eseményeket mutatnak a csillagok, amelyek a személyes életedet is pozitívan befolyásolják. Készülj fel szerencsés találkozásokra, kreatív üzleti fogásokra és váratlan pénzügyi nyereségekre! Olvasd el, milyen szerencsés napok és számok várnak rád, és ne feledd: a szerencséd a csillagokban rejlik!

Jövő Heti Horoszkóp – Komoly pénzt nyerhet 3 csillagjegy szülötte is!

Kos (március 21. - április 19.)

Kos, ezen a héten a pénzügyi helyzeted ragyogó lehetőségeket rejt magában. Hétfőn egy régi ismerősöd keres meg, aki egy befektetési ötlettel áll elő, amitől elsőre tartózkodsz, de végül nagy haszonnal kecsegtet. Szerdán egy váratlan pénzösszeg üti a markodat, amit egy régi üzleti ügy lezárása hoz meg. Pénteken a lottón való szerencsepróbálás különösen kedvező lehet számodra, próbálkozz bátran!

Szerencsés napok: Hétfő, Szerda, Péntek

Szerencseszámok: 7, 19, 34

Szerencsés állat: katicabogár (ha meglátod, aznap vegyél egy lottót)

Szerencse pénzed IDE kattintva.

Bika (április 20. - május 20.)

A pénzhoroszkóp szerint a Bika, a hét elején egy váratlan üzleti ajánlat érkezik, amely jelentős pénzügyi növekedést ígér. Csütörtökön egy baráti összejövetelen ismerkedsz meg valakivel, aki segít egy régóta dédelgetett projekted elindításában. Szombaton próbálj szerencsét a lottón, mivel ekkor különösen kedvező a csillagok állása.

Szerencsés napok: Kedd, Csütörtök, Szombat

Szerencseszámok: 12, 28, 44

Szerencsés állat: Fehér nyúl (ha melátod valahol, aznap vegyél egy kaparós sorsjegyet)

Szerencsés pénzügyed IDE kattintva.

Ikrek (május 21. - június 20.)

Ikrek, a hét során egy váratlan utazás hozhat pénzügyi szerencsét. Kedden egy hosszú ideje halogatott üzleti tárgyalás végre sikerrel zárul, amely nagy pénzügyi előnyt hoz. Pénteken találkozol egy inspiráló személlyel, aki új irányba tereli a karrieredet. Vasárnap a lottózás kifejezetten szerencsés lehet számodra.

- Szerencsés napok: Kedd, Péntek, Vasárnap

- Szerencseszámok: 5, 21, 37

- Szerencsés állat: pillangó (ha látsz egyet, azonnal vegyél egy sorsjegyet)

Szerencsés pénzügyed IDE kattintva.

pénzügyi heti horoszkóp

Rák (június 21. - július 22.)

Rák, ezen a héten egy régi barát keres meg egy izgalmas üzleti ajánlattal. Szerdán egy családi összejövetelen hallasz egy remek befektetési lehetőségről, amit érdemes megfontolnod. Pénteken érdemes kipróbálnod a lottót, mivel a csillagok állása különösen kedvező számodra.

Szerencsés napok: Hétfő, Szerda, Péntek

Szerencseszámok: 3, 16, 29

Szerencsés állat: kecske (ha látsz egyet, aznap adj fel egy hatos lottót)

Szerencsés pénzügyed IDE kattintva.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

A pénzügyi horoszkóp alapján az Oroszlán, a hét folyamán egy új üzleti lehetőség kínálkozik, amelyet nem szabad kihagynod. Kedden egy régóta tervezett projekt kap zöld utat, ami jelentős anyagi hasznot hoz. Csütörtökön egy váratlan találkozás révén pénzügyi szerencsére lelsz. Szombaton próbáld ki a lottót, mert a szerencse most melléd szegődik.

Szerencsés napok: Kedd, Csütörtök, Szombat

Szerencseszámok: 10, 23, 40

Szerencsés állat: hangya (ha mászik rajtad egy, aznap adj fel egy lottót)

Szerencsés pénzügyed IDE kattintva.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Szűz, ezen a héten egy váratlan pénzügyi nyereség vár rád. Hétfőn egy régi befektetés térül meg, ami nagy örömmel tölt el. Szerdán egy munkatársad oszt meg veled egy remek üzleti tippet, amit érdemes megfontolnod. Pénteken a lottózás különösen szerencsés lehet számodra.

Szerencsés napok: Hétfő, Szerda, Péntek

Szerencseszámok: 6, 14, 27

Szerencsés állat: Szürke farkas

Szerencsés pénzügyed IDE kattintva.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

heti horoszkóp pénzügyek szerencse

Mérleg, a hét során egy váratlan pénzügyi lehetőség adódik, amelyet nem szabad kihagynod. Kedden egy régóta húzódó projekt végre révbe ér, ami jelentős anyagi nyereséggel jár. Csütörtökön egy barátod keres meg egy remek befektetési tippel. Szombaton próbálj szerencsét a lottón, mert a csillagok állása különösen kedvező számodra.

Szerencsés napok: Kedd, Csütörtök, Szombat

Szerencseszámok: 9, 18, 31

Szerencsés állat: Fehér galamb (ha leszáll előtted, azonnal adj fel egy ötös lottót)

Szerencsés pénzügyed IDE kattintva.

Skorpió (október 23. - november 21.)

Skorpió, ezen a héten egy váratlan pénzügyi nyereség vár rád. Hétfőn egy régi üzleti ügy zárul le, ami nagy anyagi haszonnal jár. Szerdán egy kollégád oszt meg veled egy remek üzleti tippet. Pénteken a lottózás különösen szerencsés lehet számodra, próbálkozz bátran!

Szerencsés napok: Hétfő, Szerda, Péntek

Szerencseszámok: 8, 22, 35

Szerencsés állat: Fekete macska (ha átmegy előtted az utcán, aznap vegyél egy sorsjegyet vagy lottót)

Szerencsés pénzügyed IDE kattintva.

Nyilas (november 22. - december 21.)

Nyilas, a hét folyamán egy új üzleti lehetőség kínálkozik, amelyet nem szabad kihagynod. Kedden egy régóta tervezett projekt kap zöld utat, ami jelentős anyagi hasznot hoz. Csütörtökön egy váratlan találkozás révén pénzügyi szerencsére lelsz. Szombaton próbáld ki a lottót, mert a szerencse most melléd szegődik.

Szerencsés napok: Kedd, Csütörtök, Szombat

Szerencseszámok: 11, 25, 38

Szerencsés állat: fehér kiskutya (ha látsz egyet az utcán, adj fel egy skandi lottót)

Szerencsés pénzügyed IDE kattintva

Bak (december 22. - január 19.)

Bak, ezen a héten egy váratlan pénzügyi nyereség vár rád. Hétfőn egy régi befektetés térül meg, ami nagy örömmel tölt el. Szerdán egy munkatársad oszt meg veled egy remek üzleti tippet, amit érdemes megfontolnod. Pénteken a lottózás különösen szerencsés lehet számodra.

Szerencsés napok: Hétfő, Szerda, Péntek

Szerencseszámok: 4, 15, 28

Szerencsés állat: Barna medve

Szerencsés pénzügyed IDE kattintva.

Vízöntő (január 20. - február 18.)

Vízöntő, a hét során egy váratlan pénzügyi lehetőség adódik, amelyet nem szabad kihagynod. Kedden egy régóta húzódó projekt végre révbe ér, ami jelentős anyagi nyereséggel jár. Csütörtökön egy barátod keres meg egy remek befektetési tippel. Szombaton próbálj szerencsét a lottón, mert a csillagok állása különösen kedvező számodra.

Szerencsés napok: Kedd, Csütörtök, Szombat

Szerencseszámok: 13, 24, 39

Szerencsés állat: béka (ha látsz egy békát, vegyél egy lottót azonnal)

Szerencsés pénzügyed IDE kattintva.

Halak (február 19. - március 20.)

Halak, ezen a héten egy váratlan pénzügyi nyereség vár rád. Hétfőn egy régi üzleti ügy zárul le, ami nagy anyagi haszonnal jár. Szerdán egy kollégád oszt meg veled egy remek üzleti tippet. Pénteken a lottózás különösen szerencsés lehet számodra, próbálkozz bátran!

Szerencsés napok: Hétfő, Szerda, Péntek

Szerencseszámok: 2, 17, 30

Szerencsés állat: veréb (ha látsz egy verebet morzsát csipegetni, az sok pénzt jelent Neked hamarosan)

Szerencsés pénzügyed IDE kattintva.

Új kripto lép tőzsdére – még van lehetőséged olcsón vásárolni

A közelmúltban tapasztalt piaci visszaesés ellenére néhány mém érme gyarapodni tudott, ami a befektetők érdeklődését is felkeltette.
2024. 07. 23. 00:01
Megosztás:

A Minotaurus ($MTAUR) előértékesítés teljes lendületben a piaci kihívások ellenére

A kriptopiac jelentős kihívásokkal néz szembe, a JPMorgan elemzői kétségbe vonják a közelmúltbeli korrekció fenntarthatóságát.
2024. 07. 22. 23:00
Megosztás:

Az EU-ban csökkent a GDP-arányos hiány és nőtt az államadósság az idei első negyedévben

Az euróövezetben és az Európai Unióban is csökkent a GDP-arányos államháztartási hiány az idei első negyedévben az tavalyi utolsó negyedévvel összevetve, míg az államadósság aránya mindkét körben nőtt - közölte az EU statisztikai hivatala, az Eurostat nem végleges adatként hétfőn.
2024. 07. 22. 22:00
Megosztás:

Hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet – új szabályok a termékek fenntarthatóságának növeléséért

Július 18-án hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet az Európai Unióban, lehetővé téve azon kötelező környezetvédelmi szempontok előírását, amelyeket az uniós piacra kerülő termékek tervezésekor figyelembe kell venni. A Keretrendelet célja, hogy lényegesen javítsa az uniós piacon forgalmazott termékek körforgásos jellegét, energiahatékonyságát és más fenntarthatósági tulajdonságait. Dránovits Dóra és Horváth Fanny, a DLA Piper Hungary szakértői összefoglalták a rendelet főbb intézkedéseit.
2024. 07. 22. 21:00
Megosztás:

Az SZTE frissdiplomása bekerült az Európai Űrügynökség (ESA) különleges programjába

Antal Levente 1 hónapot tölthet el Belgiumban a „CubeSat Summer School" program keretein belül, ahol az Európai Űrügynökség (ESA) munkatársai és külső szakértők előadások és gyakorlati tevékenységek széles skáláját tartják majd a több mint 20 országból érkező egyetemisták elit csoportjának.
2024. 07. 22. 20:00
Megosztás:

Ötből négy magyar diák megfelelő pénzügyi alapműveltséggel rendelkezik

Csaknem minden harmadik magyar diák kifejezetten magas pénzügyi műveltséggel, a hazai tanulók 81,7 százaléka a társadalmi szempontból elvárható vagy annál magasabb szintű pénzügyi képességekkel rendelkezik - ez derült ki az Oktatási Hivatal és a Pénziránytű Alapítvány együttműködésében elkészült a 2022-es PISA vizsgálat pénzügyi műveltség mérésének magyar jelentéséből. A magyar diákok által elért átlagpontszám 492, amely meghaladja a mérésben részt vevő 20 ország 475 pontos átlagát.
2024. 07. 22. 19:00
Megosztás:

Az employer branding kulcsa az autókölcsönző szektorban: hogyan legyen a legvonzóbb munkahely a piacon?

Az autókölcsönző szektor egy dinamikusan változó, folyamatosan toborzó iparág, ahol a szezonális ingadozások és a folyamatos fluktuáció kihívásokat jelentenek. Legújabb kutatásunk rávilágított, hogy az autókölcsönző cégek online jelenléte jelentős, de a munkavállalói kommunikáció hiányzik.
2024. 07. 22. 18:38
Megosztás:

Idén az első félévben az ingatlanpiac éves összevetésben jobban teljesített

A hazai ingatlanpiacon a Duna House (DH) becslése szerint az első félév 61 646 adásvétellel zárult, ami 40 százalékos emelkedés a tavalyi év azonos időszakához képest - közölte a DH hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 22. 18:00
Megosztás:

A legjobb hazai értékpapírok között az MBH Jelzálogbank jelzáloglevelei

A legjobb besorolású hazai értékpapírok közé kerültek az MBH Jelzálogbank jelzáloglevelei a Moody’s Ratings hétfőn ismertetett értékelése alapján. A globális hitelminősítő a befektetésre ajánlott sáv felső közép fokozatát jelentő A1 besorolást adott az MBH Csoporthoz tartozó hitelintézet jelzáloglevél-kibocsátási programjára.
2024. 07. 22. 17:00
Megosztás:

A kínai jegybank csökkentette az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank történelmi mélypontra, 3,35 százalékra csökkentette az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) az eddigi 3,45 százalékról hétfői döntésével, és ugyancsak rekordalacsonyra vitte le az ötéves lejáratú hitel kamatát, 3,95 százalékról, 3,85 százalékra.
2024. 07. 22. 16:00
Megosztás:

Nőtt a fizikai dolgozók átlagos órabére a második negyedévben

A második negyedévben a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére 2104 forint volt, ami 13,5 százalékos növekedés az előző év hasonló időszakában mért 1853 forinthoz képest - közölte a Trenkwalder és a Moore Hungary hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 22. 15:00
Megosztás:

Felelősségteljesen lebonyolított, látványos és különleges olimpiát terveznek a házigazdák

Látványos, különleges, de egyben felelősségteljesen lebonyolított olimpiára készülnek a párizsi szervezők.
2024. 07. 22. 14:00
Megosztás:

Az iBanFirst legdinamikusabban fejlődő európai piaca lettünk

Az iBanFirst, a deviza- és nemzetközi fizetések vezető globális szolgáltatója 150 százalékos növekedést ért el Magyarországon tranzakciós volumenben 2024. első félévében az előző év azonos időszakához képest, a kimenő fizetések értéke 793 millió euróra nőtt - közölte a vállalat az MTI érdeklődésére.
2024. 07. 22. 13:00
Megosztás:

Elérhetővé vált az önellenőrzés az eÁfa kapcsán

A NAV által biztosított eÁfa rendszer fejlesztésének következő fontos mérföldköve a bevallások önellenőrzésére, javítására, vagy helyesbítésére vonatkozó operáció elérhetővé tétele, amely az előzetes tervekkel összhangban július elejére véglegesedtek és a hónap eleje óta az eÁfa rendszerben önellenőrzési bevallások is beadhatók. Az önellenőrzésre természetesen mind a webes, mind pedig a gépi kapcsolatú ún. M2M eÁfa rendszerben egyaránt van lehetőség.
2024. 07. 22. 12:00
Megosztás:

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 07. 22. 11:00
Megosztás:

Drága bolti smoothie-k helyett otthoni turmix!

Egy könnyed smoothie vagy turmix tökéletes reggeli lehet egy sietős reggelen, ráadásul még egészséges is. A gond csupán annyi, hogy a bolti (főleg a bio) változatok meglehetősen borsos árúak, így nem mindenki engedheti meg magának ezeket, pláne nem rendszeresen.
2024. 07. 22. 10:30
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn. A londoni FTSE100 index 0,44 százalékkal, a frankfurti DAX index 0,52 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,49 százalékkal erősödött a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 22. 10:00
Megosztás:

Emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén az elemző szerint

Emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) hétfőn az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint. A BUX 41,24 pontos, 0,06 százalékos emelkedéssel, 72 940,89 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken.
2024. 07. 22. 09:00
Megosztás:

Minimálisan erősödött a forint

Minimálisan erősödött a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 22. 08:00
Megosztás:

Volt vármegye, ahol ötödével nőtt, míg máshol ennyivel csökkent a meghirdetett állások száma

Két vármegye kivételével az ország egész területén nőtt az álláshirdetésekre beérkezett jelentkezések száma 2024 második negyedében az előző év azonos időszakához képest. A legnagyobb emelkedés Jász-Nagykun-Szolnok, Heves és Fejér vármegyékben történt. Az elérhető állások száma az elmúlt másfél évhez hasonlóan továbbra is csökken év-év összehasonlításában, de már csak 2,9%-kal marad el a tavalyitól – mutatott rá a Profession.hu aktuális negyedéves jelentése.
2024. 07. 22. 07:00
Megosztás: