Pénzügyi horoszkóp a hétvégére - a MÉRLEG lottón nyerhet, a BAK bukni fog

Minden csillagjegy számára elmondható, hogy a hét hátralévő része pénzügyi kihívásokkal és lehetőségekkel egyaránt teli lesz. Fontos, hogy ne hagyják magukat elragadni a pillanat hevében, és minden döntést gondosan mérlegeljenek. A befektetések és a pénzügyi manőverek mellett ne feledkezzenek meg a személyes fejlődésükre és a hosszú távú céljaikra való összpontosításról sem. A szerencse változó, de a tudatos és megfontolt cselekvés állandó érték.

Pénzügyi horoszkóp a hétvégére - a MÉRLEG lottón nyerhet, a BAK bukni fog

Kos horoszkóp (március 21. – április 19.)

A hét hátralévő része a pénzügyi stabilitásról szól majd a Kos számára. Bár nagy befektetések elindítására nem ez a legmegfelelőbb időszak, apró, jól megfontolt lépésekkel szilárd alapot rakhatnak le jövőbeli pénzügyi sikerük érdekében.

A szerencsejáték most kerülendő, inkább a meglévő forrásaikra és stabil növekedésre összpontosítsanak. Szerencseszámaik: 4, 17, 21.

Pénzügyi TIPP a KOS-nak ITT.

Bika (április 20. – május 20.)

A Bika pénzügyi horoszkópja ígéretesnek tűnik a hét hátralévő részében. Kiváló időszak a befektetések indítására, különösen, ha azok hosszú távú célokhoz kapcsolódnak.

A pénzügyi szerencse is kedvező, kisebb nyeremények a látóhatáron belül lehetnek, de ne fektessenek be mindent egyetlen szerencsejátékra. Szerencseszámaik: 8, 14, 29.

A BIKA-nak IDE kattintva mutatunk egy pénzügyi ötletet.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek számára a hét végéig pénzügyi lehetőségek bővülését hozhatja. Bár a szerencsejátékon való nyeremény esélyei változóak, a kreatív és innovatív befektetések magas hozamot ígérhetnek.

Figyeljenek a piac változásaira, és legyenek nyitottak az új ötletekre. Szerencseszámaik: 5, 12, 23.

Az IKREK-nek ITT egy érdekes pénzügyi ötlet.

pénzhoroszkóp 2024 március

Rák (június 21. – július 22.)

A Rák számára a folyamatban lévő hét különösen jó időszak lehet a pénzügyi szerencse szempontjából. Valamilyen váratlan forrásból pénzügyi nyereségre tehetnek szert, de ne hagyják, hogy ez a könnyű siker elszállítsa őket.

A szerencsejátékokban való részvétel helyett inkább a meglévő vagyonuk növelésére koncentráljanak. Szerencseszámaik: 2, 19, 33.

Pénzügyi TIPP a RÁK-nak ITT.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánok számára ez a hét kihívásokkal teli lehet pénzügyi szempontból, de ezek az akadályok új tanulási lehetőségeket is magukban hordoznak. A befektetések terén óvatosnak kell lenniük, és kerülniük kell a kockázatos spekulációkat.

A szerencsejáték nem ajánlott; ehelyett a meglévő forrásaik megerősítésére összpontosítsanak. Szerencseszámaik: 6, 15, 24.

Az OROSZLÁN-nak ITT egy érdekes pénzügyi ötlet.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz jegyűek számára a folyó hét pénzügyi előrelépést hozhat. Ideális időszak az új befektetések kezdésére, különösen, ha ezek a hosszú távú stabilitásukat szolgálják. A szerencsejátékokban azonban óvatosak legyenek; a kis nyeremények csábítóak lehetnek, de a nagy kockázatokat kerülni kell. Szerencseszámaik: 7, 16, 25.

A SZŰZ-nek IDE kattintva mutatunk egy pénzügyi ötletet.

szerencse és pénzügyi horoszkóp

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg számára a hét hátralévő részet kiemelten jó időszak lehet a pénzügyi szerencse terén. Valószínűleg olyan lehetőségek bukkannak fel előttük, melyek jelentős anyagi hasznot hozhatnak, különösen, ha hajlandóak kicsit kockáztatni.

A szerencsejátékokban is szerencsések lehetnek, de fontos, hogy ne veszítsék szem elől a felelősségteljes játék fontosságát. Szerencseszámaik: 3, 13, 22.

Pénzügyi TIPP a MÉRLEG-nek ITT.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpiók számára a hét hátralévő része pénzügyi éberséget igényel. Lehet, hogy úgy tűnik, minden lehetőség kockázatos, de a helyes döntésekkel jelentős előnyökre tehetnek szert. A befektetések terén különösen fontos a kutatás és a megfontoltság.

A szerencsejátékok inkább kerülendők ebben az időszakban. Szerencseszámaik: 9, 18, 27.

A SKORPIÓ-nak ITT egy érdekes pénzügyi ötlet.

pénzügyi horoszkóp

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilasokra egy kifejezetten pozitív pénzügyi hétvége vár, ahol a bátorságuk és optimizmusuk meghozhatja a várt eredményeket. Jó időszak a merészebb befektetéseknek és a pénzügyi kockázatok vállalásának, de csak akkor, ha előtte alaposan megvizsgálták a lehetőségeket.

A szerencsejátékokban is érezhetik a szerencse finom szellőjét, de ne hagyják, hogy az elvakítsa őket. Szerencseszámaik: 11, 29, 34.

A SZŰZ-nek IDE kattintva mutatunk egy pénzügyi ötletet.

Bak (december 22. – január 19.)

A Bakok számára a hét hátralévő része pénzügyi konzervativizmust sugall. Ez nem az a periódus, amikor nagy pénzügyi ugrásokat kellene tenniük. A stabilitás és a biztonság kerül előtérbe, így a befektetéseknek is ezt kell tükrözniük.

A szerencsejátékok most nem hoznak szerencsét, helyette a meglévő vagyonuk megőrzésére és növelésére összpontosítsanak. Szerencseszámaik: 10, 20, 31.

Pénzügyi TIPP a BAK-nak ITT.

horoszkóp heti

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntők számára a horoszkóp izgalmas pénzügyi lehetőségek állhatnak nyitva a hét végéig. Innovatív és előremutató befektetési ötleteik most virágzóra fordulhatnak, de fontos, hogy ne veszítsék el a realitásérzéküket.

A szerencsejátékok terén is kedvező fordulatok várhatóak, de a nagy nyeremény reményében ne hanyagolják el a pénzügyi bölcsességet. Szerencseszámaik: 1, 21, 32.

A VÍZÖNTŐ-nek ITT egy érdekes pénzügyi ötlet.

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak számára ez a hét még mély pénzügyi intuíciót hozhat. Érezhetik, mikor van itt az ideje egy bátor lépésnek vagy egy új befektetésnek. A szerencsejátékokban azonban óvatosnak kell lenniük; az intuíciójukra hallgatva találhatják meg a helyes utat, de ne hagyják, hogy a váratlan ígéretek elcsábítsák őket.

A meglévő pénzügyi lehetőségeik kiaknázása hozhatja a legnagyobb nyereséget. Szerencseszámaik: 6, 14, 26.

A HALAK-nak IDE kattintva mutatunk egy pénzügyi ötletet.

A vártnál alacsonyabb volt Japánban az infláció

A távol-keleti szigetországban a várt 2,8 százalékkal szemben 2,7 százalékra csökkent márciusban az infláció, míg a februári adat is 2,8% volt.
2024. 04. 19. 13:30
Megosztás:

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.
2024. 04. 19. 13:00
Megosztás:

A külföldi piacszerzésben kapnak segítséget a magyar vállalkozások

A Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) április 26-án induló XPAND programja a külföldi piacszerzésben segíti az innovatív magyar vállalkozásokat - közölte az NIÜ csütörtökön az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:30
Megosztás:

Az év végig kétszeresére emeli napelemei számát a Budapesti Közművek

Az év végig megkétszerezi napenergia-termelő kapacitásait a Budapesti Közművek - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 19. 12:00
Megosztás:

Az illetékmentesség is a csok plusz egyik előnye lehet

A teljes visszafizetést tekintve több tízmillió forintot is megspórolhat az, aki a csok plusz támogatott hitelkonstrukciót és az ezzel járó illetékmentes ingatlanvásárlási lehetőséget választja - hívta fel a figyelmet csütörtökön kiadott elemzésében a Duna House.
2024. 04. 19. 11:30
Megosztás:

Az S&P rontotta Izrael hitelminősítését

A Standard & Poor (S&P) nemzetközi hitelminősítő AA mínuszról A pluszra rontotta Izrael hosszú távú adósbesorolását
2024. 04. 19. 11:20
Megosztás:

Az új kriptovaluta, melynek ára 0,02 dollár, a Solana és a Cardano mellé került a 2024 áprilisi kiemelt ajánlásokba

A kriptovaluta piac továbbra is vad száguldását folytatja 2024 áprilisában, ahol az olyan ismert szereplők, mint a Solana (SOL) és a Cardano (ADA) erős pozíciókat töltenek be. Azonban egy új versenyző is megjelent a színen, amely az alkalmi vásárlók figyelmét is magára vonja: a DTX.
2024. 04. 19. 10:45
Megosztás:

Mínuszban nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Gyengüléssel indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken, a hét utolsó kereskedési napján.
2024. 04. 19. 10:30
Megosztás:

Eséssel nyithat a tőzsde az elemző szerint

Az európai és az amerikai határidős indexek a közel-keleti helyzet hatására negatív értéket mutatnak, így eséssel nyithat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) is pénteken az Equilor Befektetési Zrt. elemzője szerint. A BUX 441,01 pontos, 0,67 százalékos csökkenéssel, 65 674,41 ponton zárt csütörtökön.
2024. 04. 19. 10:00
Megosztás:

Gyengültek az ázsiai indexek

Gyengültek a vezető ázsiai tőzsdék pénteken, a térség irányadó tőzsdéje, a tokiói börze Nikkei225 indexe 2,53 százalékos csökkenéssel, 37 090 ponton zárt.
2024. 04. 19. 09:30
Megosztás:

Gyengült a forint reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 04. 19. 08:30
Megosztás:

Csökkent a Danone negyedéves bevétele

A Danone francia élelmiszer- és italgyártó bevétele éves szinten 2,5 százalékkal, 6,79 milliárd euróra csökkent az idei első negyedévben - áll a cég honlapján.
2024. 04. 19. 08:00
Megosztás:

Az OECD-ben stagnált az infláció februárban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezethez (OECD) tartozó országokban februárban átlagosan 5,7 százalék volt a fogyasztói árak éves növekedése ugyanúgy, mint januárban.
2024. 04. 19. 07:30
Megosztás:

Az év végén kaphat egy újabb lökést a hazai ingatlanpiac

A tavalyi és második felében és az idei év első negyedévében határozott élénkülés figyelhető meg a IV. és XV. kerületek ingatlanpiacán, mely legnagyobb részben a kedvezőbbé váló hitelkamatok eredménye. Az év végén, illetve a jövő év elején viszont újra nagyobb számban megjelenhetnek a befektetők is az ingatlanpiacon.
2024. 04. 19. 07:00
Megosztás:

Tovább erősítette nemzetközi pozícióját és milliárdos beruházásokkal zárta a 2023-as évet a BioTechUSA-cégcsoport

Emelkedő pályán maradt a nehéz gazdasági környezetben is a BioTechUSA-cégcsoport, amely tavaly az egy évvel korábbi rekordév magas bázisához képest is csaknem 15 százalékkal, 90,49 milliárd forintra növelte az árbevételét. Közel 5 milliárd forintot fordított beruházásokra, amelyből többek között több mint 1000 négyzetméter hasznos összterületű, négyszintes, modernebb és kényelmesebb szociális blokk épült Szadán, közel egymilliárd forint értékben üzembe helyezte automata raktárát, 45 új üzletet nyitott Európa-szerte és megvalósult óbudai régi irodaháza teljes felújítása is. A turbulens környezet ellenére a társaság pénzügyi helyzete tovább javult 2023-ban, miután az EBITDA-mutatója több mint 3,5 százalékkal 10,47 milliárd forintra nőtt.
2024. 04. 19. 06:30
Megosztás:

Már ragaszkodnak az otthoni munkavégzéshez a munkavállalók

Az otthonról dolgozó munkavállalók harmada teljesen a lakóhelyéről látja el feladatait, míg a második leggyakoribb opció a heti három nap home office – derült ki az Erste felméréséből. A koronavírus-járvány alatt még kötelező rossznak tekintett otthoni munkavégzés lehetősége ma már a bank kérdőívét kitöltők 93 százaléka szerint alapvető vagy nagyon fontos. A legtöbben azért szeretik a home office-t, mert rugalmas, valamint időt és pénzt is megspórolnak azzal, hogy otthonról dolgoznak.
2024. 04. 19. 06:00
Megosztás:

Hiába javult sokat a magyar termékenységi ráta, ez is kevés lehet

Habár európai összevetésben a magyar születési ráta különösen 2011-től 2022-ig felettébb kedvezően alakult, mégis fenyeget a társadalom elöregedésének veszélye. Ennek egyik oka a Bankmonitor szakértői szerint az, hogy a szülőképes korú nők száma (a Ratkó-unokák kiöregedésével) mostanra jelentősen csökkent. Ha pedig eleve kevés nő tud szülni, akkor a magas születési ráta is alacsony születésszámokhoz vezethet.
2024. 04. 19. 05:30
Megosztás:

Benzines és dízelautóra telik a magyaroknak, elektromosra nem

A magyar piac egészét hirdetésszámban és megtekintésben lefedő Használtautó.hu adatai szerint továbbra is a belső égésű motorok viszik a prímet, amely elsődleges oka a kedvezőbb árak terén keresendő. Az elmúlt 1 évben viszont az elektromos autók népszerűsége növekedett, és időközben mind hirdetésszám, mind telefonos érdeklődések tekintetében maguk mögött hagyták a hibrideket.
2024. 04. 19. 05:00
Megosztás:

Mivel magyarázható a munkaerőpiaci átrendeződés?

Miközben több mint 70 ezer állás betöltetlen ma Magyarországon, csaknem 100 ezer külföldi munkavállaló dolgozik az országban és több mint 200 ezer ember inaktív. Az elvándorlás és a külföldi munkavállalás évtizedes jelenség és a magyar gazdaságra egyértelműen negatív hatással van. Miért megyünk mi magyarok külföldre és miért jönnek hozzánk Ázsiából dolgozni?
2024. 04. 19. 04:30
Megosztás:

Mérséklődött a fluktuáció, de nem hoz megkönnyebbülést

Országos szinten számottevően csökkent a munkavállalói fluktuáció, 28 százalékra mérséklődött tavaly, az egy évvel korábbi 33 százalékról. Azonban a vállalatok nem lélegezhetnek fel, mert ez az érték még mindig kétszerese az elfogadhatónak. A csökkenés pedig nem a munkaerőpiaci feszültségek enyhülésének köszönhető, hanem a múlt év gazdasági nehézségeinek és a munkaerőpiac átrendeződésének a következménye – állapítja meg a HR-Evolution idei országos fluktuációkutatása.
2024. 04. 19. 04:00
Megosztás: