Ripple (XRP), Cardano (ADA), és ETFSwap (ETFS) árjóslat a június utolsó hetére

Ahogy közeledünk június utolsó hetéhez, a kriptopiac pezseg az ár spekulációktól.

Ripple (XRP), Cardano (ADA), és ETFSwap (ETFS) árjóslat a június utolsó hetére

A Ripple (XRP), a Cardano (ADA), és az új piaci belépő, az ETFSwap (ETFS) szoros figyelemmel kísért altcoinok, amelyeken a szakértők rövid- és hosszú távú árjóslatokat készítenek. Az ETFSwap (ETFS) különösen lenyűgöző az előértékesítése során, és a befektetők kihasználják a lehetőséget, hogy olcsón szálljanak be a coinba.

Az ETFSwap (ETFS) előértékesítés olcsó belépést kínál óriási hozamokért

A kripto befektetők semmi másra nem vágynak, mint hogy olcsón vegyenek és magasan adjanak el, és az ETFSwap (ETFS) az utolsó piaci lehetőség ilyen óriási hozamokra. A szakértők hatalmas sikert jósolnak az ETFSwap (ETFS) számára, mivel innovatív megoldásaival a nagy piaci kihívásokra ad választ.

A kripto ETF-ek megjelenése és az egyéb ETF-típusok növekvő népszerűsége óta az ETFSwap (ETFS) az első és egyetlen decentralizált megoldás, amely kereskedési és befektetési hozzáférést biztosít a globális ETF-piachoz. Az új DeFi platform hozzáférést biztosít ETF eszközökhöz olyan iparágakban, mint az energia, az egészségügy, az árucikkek, a technológia és még sok más.

A tokenizált ETF-ek révén a globális ETF-piac elérése számos előnnyel jár a felhasználók számára. Ezek közé tartoznak a gyors elszámolások, a zökkenőmentes ETF-kripto cserék és portfólió diverzifikáció, a staking és hitellehetőségek, az alacsonyabb kereskedési költségek, valamint a valódi decentralizált, engedély nélküli kereskedés KYC regisztráció nélkül. Az ETFSwap (ETFS) könnyen megoldja azokat a kihívásokat, amelyekkel a felhasználók szembesülhetnek, amikor ETF-ekkel kereskednek közvetlenül a hagyományos piacokról.

Az ETFSwap (ETFS) beta indulása a következő hónapban várható, így a korai befogadók már az indulás előtt hozzáférhetnek a platformhoz. Emellett a felhasználók 50x-es tőkeáttétellel kereskedhetnek ETF eszközökkel és 10x-es tőkeáttétellel kriptovalutákkal. Ez lehetővé teszi a nyereségek növelését, miközben kihasználják a rendelkezésre álló kockázatkezelési eszközöket.

A szakértők árjóslatai szerint az ETFSwap (ETFS) előértékesítési tokenje akár 108x-os nyereséget is hozhat az induláskor, és akár 50 000%-os növekedést is elérhet a bull run során. Ennek a projektnek a kilátásai túl jók ahhoz, hogy kihagyjuk, és az előértékesítés csak korlátozott ideig elérhető.

ETFS kriptó token előértékesítés

Árfolyam előrejelzések a Ripple (XRP) és Cardano (ADA) kriptók esetében

A Ripple (XRP) árjóslatai elsősorban a SEC-vel folytatott bírósági ügyére vagy a lehetséges győzelemre alapoznak. Azonban a Ripple (XRP) iránti érzelem bullish, mivel a cég három részleges győzelmet ért el a bíróságon. A legújabb fejlemények azt is mutatják, hogy a SEC csökkentette a javasolt bírságot 2 milliárd dollárról 102,6 millió dollárra, míg a Ripple (XRP) ragaszkodik a maximum 10 millió dollárhoz.

Az elmúlt héten a Ripple (XRP) ellenálló ármozgást mutatott a vad piaci volatilitás ellenére. A kriptovaluta zöld a heti diagramon, annak ellenére, hogy a szakértők nem észleltek domináns lendületet a vevők vagy eladók részéről. A jelenlegi írás idején a Ripple (XRP) ára 0,4873 dollár, de az árjóslatok szerint a Ripple (XRP) akár 3 dollárra is emelkedhet, ha megnyeri a folyamatban lévő pert.

Másrészt a Cardano (ADA) pánik eladás jeleit mutatta a befektetők között. A kriptovaluta alulteljesít más vezető altcoinokhoz képest, és a befektetők végül alternatív befektetési lehetőségekre válthatnak. Azonban a Cardano (ADA) az egyik leginkább skálázható blockchain hálózatként ismert, folyamatos fejlesztési ütemtervével.

A Cardano (ADA) ára 0,3841 dollár, míg az árjóslatok 1 dolláros célt tűztek ki a kriptovaluta számára. A Cardano (ADA) és a Ripple (XRP) árjóslatai nem kínálnak olyan izgalmas kilátásokat, mint amelyeket az ETFSwap (ETFS) előértékesítésén fedeztek fel a befektetők.

Következtetés

Az árjóslatok gyakran egy kriptoeszköz növekedési potenciálját mutatják meg alapvető és technikai elemzések alapján. Azonban a szakértők egyetértenek abban, hogy az ETFSwap (ETFS) minden szempontból felülmúlja a Ripple (XRP) és a Cardano (ADA) eszközöket.

Az ETFSwap (ETFS) folyamatban lévő előértékesítése arany lehetőség a korai befektetők számára, hogy kihasználják az új piaci lehetőséget a profit érdekében. Az ETFSwap (ETFS) árjóslatai 2 dolláros célt tűztek ki az induláskor, garantálva ezzel a több mint 100x-os nyereséget a korai befektetők számára.

Az ETFSwap (ETFS) előértékesítésben 0,01831 dollárért kapható, így jobb, ha beszállsz, mielőtt az ár 0,03846 dollárra emelkedik a következő előértékesítési szakaszban.

További információk az ETFSwap előértékesítéséről:

Látogasd meg az ETFSwap előértékesítési oldalt

Csatlakozz az ETFSwap közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az EY az egyik tanácsadója a reptér visszavásárlásának, amely a magyar gazdaság történelmének eddigi legnagyobb tranzakciója

A vevő oldali tranzakciós tanácsadás mellett a reptér értékelésében, üzleti terv készítésében, pénzügyi modellezésben, valamint kapcsolósó tanácsadásban is az EY segítette a magyar állam többségi tulajdonszerzését a nemzeti reptérben.
2024. 07. 15. 16:00
Megosztás:

Nyári szabadságolások: célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadni

A vállalatoknak már most célszerű részletesen felmérniük, melyik munkavállalójuk hol tart az idei szabadságkeretének felhasználásában, és nyári időszakban célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadniuk. Különösen azokban a szektorokban érdemes erre nagy figyelmet fordítani, ahol a munkaerőhiány miatt fel nem töltött létszámkeretek mellett kell megoldani a működést – figyelmeztet a Trenkwalder.
2024. 07. 15. 15:00
Megosztás:

Lassult a kínai GDP növekedése a második negyedévben

Lassult Kína gazdasági növekedése az idei második negyedévben éves összevetésben, és üteme elmaradt az elemzők által várttól.
2024. 07. 15. 14:00
Megosztás:

A Messer és a Toyota Tsusho a hidrogénmobilitás fejlesztésére közös vállalatot alapít

A "SympH2ony" közös vállalat átfogó megoldásokat kínál a hidrogénüzemű járműflottákra való egyszerű átálláshoz.
2024. 07. 15. 13:00
Megosztás:

Megérkeztek a kötelező biztosítások a rollerekre, akár kilencszázszoros különbségek is lehetnek a díjakban

Valamennyi biztosító, amely ajánl kötelező felelősségbiztosítást (KGFB-t), felkészült a július 16-i rajtra, amikortól már rollerre is kell kötelező felelősségbiztosítást kötni. Ez várhatóan 30-40 ezer rollert érint a Netrisk szerint. A kötelező felelősségbiztosítást nem érdemes kikerülni, részben az alacsony díj, részben pedig az akár többmillió forintos okozott károk miatt. A díjat azonban több tényező is befolyásolhatja, és jelentős különbségek vannak. Nem minden mikromobilitási eszköz érintett a törvénymódosítás szerint, a kötelező biztosítást azokra az eszközökre kell kötni, amelyeknek a tervezési sebessége meghaladja a 25 kilométer per órát, vagy 25 kilogrammnál nehezebbek és a legnagyobb tervezési sebessége meghaladja a 14 kilométer per órát.
2024. 07. 15. 12:00
Megosztás:

Vegyes mozgás az ázsiai tőzsdéken, a tokiói börzén nem volt kereskedés

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék mutatói hétfőn, amikor nemzeti ünnep miatt nem volt kereskedés a tokiói börzén.
2024. 07. 15. 11:00
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn. A londoni FTSE100 index 0,54 százalékkal, a frankfurti DAX index 0,39 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,66 százalékkal gyengült a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 15. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat a kereskedés

Iránykereséssel indulhat a kereskedés hétfőn a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az elemző szerint, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 15. 09:00
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 15. 08:00
Megosztás:

A felhőtechnológia több mint hétbillió forintos GDP-növekedést hozhat Magyarországnak

A felhőszolgáltatásokat használó magyar vállalatok egy alkalmazottra jutó éves bevétele közel 2,4 millió forinttal magasabb, mint az ilyen szolgáltatásokat nem használó versenytársaiké. A közelmúltban megjelent "Felhőtechnológiák Magyarországon: Gazdasági hatástanulmány" című, a Deloitte által az IVSZ számára az Amazon Web Services-szel (AWS) partnerségben készített felmérés szerint a felhőhasználat további növekedése évente átlagosan 1,7 - 2,7%-kal járul hozzá a magyar bruttó hazai termékhez (2023-hoz képest), attól függően, hogy a kormány semlegesen vagy támogatóan viszonyul-e a felhőhöz. Ennek a tartománynak a két végpontja közötti különbség 10 év alatt 7000 milliárd forint többlet GDP-t jelent.
2024. 07. 15. 07:00
Megosztás:

149.000 vizsgálatot folytatott le a NAV éves szinten: mennyi lett a bevétele?

A NAV 2023-as évkönyve részletes áttekintést ad az adóhatóság ellenőrzési gyakorlatáról, amelyből a jövőre vonatkozóan is értékes tanulságok szűrhetők le. A Deloitte szakértői a legfontosabb tudnivalókat foglalták össze.
2024. 07. 15. 06:00
Megosztás:

Elkezdte első metanol-üzemanyagú hajójának gyártását a Celebrity Cruises

Megkezdődött a Celebrity Cruises ötödik hajójának építése a díjnyertes Edge sorozatban. A Celebrity Xcel tengerjáró 2025. őszén indul útnak.
2024. 07. 15. 05:00
Megosztás:

Legnagyobb kriptovaluta nyertesek: A Cardano (ADA) és a Shiba Inu (SHIB) az elmúlt héten helyreálltak, de a Rollblock (RBLK) vezeti a mezőnyt

Ahogy az egész kriptovaluta piac helyreáll a legutóbbi árzuhanásból, a befektetők kezdenek olyan érméket keresni, amelyek a legnagyobb potenciális emelkedést mutathatják a fellendülés során. A nagy piaci kapitalizációjú tokenektől és memecoinoktól kezdve egészen az új DeFi és GameFi projektekig, a befektetők izgatottan várják azokat a hozamokat, amelyeket 2024 elején élvezhettek.
2024. 07. 15. 04:00
Megosztás:

Az ország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana épül Budapest déli alpiacán

Hamarosan elkészül Magyarország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana a HelloParks fejlesztésében. A 60.000 négyzetméteres BigBox típusú AN1 csarnok nyár végétől várja a bérlőket a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől mindössze 20 percre található HelloParks Alsónémediben. A 13,5 hektáros területen épülő ipari épület az M0 és M5 autópályák találkozásához közel, Budapest déli alpiacán, logisztika szempontjából az egyik legfrekventáltabb környéken helyezkedik el, így különösen vonzó célpont lehet többek között a Kecskemét-Szeged tengelyen mozgó autóipari beszállítóknak.
2024. 07. 15. 03:00
Megosztás:

Hatalmas pénzeket nyerhetsz Trump merényletével, ha tudod, hogyan kell - megmutatjuk!

A kriptovalutákról más sokan hallottak, de a többség a Bitcoin-nál megragadt. Pedig érdemes tudni, hogy komoly fejlesztések zajlanak a kriptovilág PoliFi szegmensében, olyannyira, hogy aki résen van, hatalmas nyereségeket érhet el nagyon rövid idő alatt olyan szörnyű események kapcsán is, mint például a Donald Trump elnökjelölt elleni fegyveres támadás. Hogyan is működik ez a piac?
2024. 07. 15. 02:00
Megosztás:

Váratlan pénz érkezik 4 csillagjegy számára is a héten! Heti Pénzhoroszkóp

Pénzügyi heti horoszkóp 2024. június 15 -21 időszakra. Megmutatjuk, hogy a csillagok állása szerint melyik lesz a héten a szerencsenapod, mik a szerencseszámaid és a szerencseállatod, ami pénzt is hozhat a házhoz könnyedén. Mindezen túl mutatunk Neked egy izgalmas pénzcsinálási lehetőséget is.
2024. 07. 15. 01:00
Megosztás:

VIDEÓRA vették a hónap tahóját Magyarországon

A belső sávban szabályosan közlekedő Toyotát először kiszorította egy száguldó Mercedes, majd dühösen reagált, amikor egy másik sofőr a veszélyes manővert fényjelzéssel jelezte. A Mercedes hirtelen fékezett és a leállósávban előzött. Videón bemutatva sokkal durvább a szituáció, görgess kicsit lejjebb.
2024. 07. 15. 00:30
Megosztás:

A Hamster Kombat és a Notcoin nagyon mennek, de mutatunk még pár P2E játékot

A Hamster Kombat a legújabb koppintgatós játék a TON-on, amely a brutálisan sikeres, a semmiből 1,6 milliárd dollárra felkapaszkodó Notcoint követi.
2024. 07. 15. 00:01
Megosztás:

Így lesz jó befektetés egy digitális mérleg!

A kereskedelemben és az iparban a pontos mérés elengedhetetlen. Egy megbízható bolti mérleg például nemcsak a vásárlók elégedettségét növeli, de hosszú távon a költséghatékony működéshez is hozzájárul.
2024. 07. 14. 23:00
Megosztás:

Az akciós mézesmadzagok mellett beindult a hitelkamatok emelése

A lakáshitel THM-plafon eltörlése és a banki különadók emelése a korábbinál differenciáltabb kamatváltozásokra sarkallhatja a bankokat Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint. Egyes szegmensekben – ahol a számára jó ügyfelekért versenyezni akar egy-egy pénzintézet – továbbra is lehetnek kamatcsökkentések, ám a többi területen kamatemelésekre kell felkészülnünk a szakértő szerint.
2024. 07. 14. 22:00
Megosztás: