Száguld a Dogecoin - hamarosan jöhet az 1 dolláros árfolyam?

Jelenleg egy konszolidációs időszakon esik át a Dogecoin, a július óta nem látott 0.08 dolláros szint elérését követően.

Száguld a Dogecoin - hamarosan jöhet az 1 dolláros árfolyam?

Ahogy az a CoinMarketCap adatainál is jól látható, a DOGE árfolyama képes volt 0.08 dollár fölé emelkedni, ezt követően azonban éles váltás következett. Ennek hatására jelenleg az árfolyam visszatért az egy héttel ezelőtt látott 0.075 dolláros mederbe.

Ennek ellenére könnyen lehet, hogy a felszín alatt hatalmas erők dolgoznak, melyek hatására a 0.01 dolláros DOGE is elképzelhetőnek tűnik. Legalábbis a 200DMA (200 napos mozgóátlag) állása alapján erre lehet következtetni.

Azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a mostani, 0.068 dollárnál látott visszapattanáshoz hasonló jelenséget már áprilisban is tapasztaltunk. Ekkor azonban az árfolyam rövid idő alatt negatív irányba fordult és egy hosszabb negatív időszak vette kezdetét.

Vagyis a kérdés most leginkább az, hogy a jelenlegi piaci körülmények vajon ismét a korábban látott eladási hullámhoz vezetnek-e.

A Bitcoin értéke jelenleg 18 hónapos csúcson van, ami elsősorban a spot Bitcoin ETF okozta lelkesedésnek köszönhető. Ezzel párhuzamosan pedig egyre több befektető dönt úgy, hogy a rizikósabb tokeneknek is ad egy esélyt.

Jelenleg a kriptoszektor teljes mérete 1.4 billió dollár, amihez hasonló méretet utoljára tavaly májusban lehetett látni.

Amennyiben a Bitcoin, illetve a nagyobb altcoinok értéke képes megtartani a mostani trendet, abban az esetben a Dogecoin is hatalmas sikereket érhet el.

Dogecoin árfolyam-előrejelzés - kutyavilág vagy kolbászkerítés?

Technikai oldalról közelítve a kérdést a Dogecoint várható értéke kifejezetten bullishnak tűnik az előző napokban látott kitörtést követően.

dogecoin árfolyam grafikon

Az előző hónapok során a mém token értéke rengeteget konszolidálódott, így jelenleg bőven van lehetőség a növekedésre. 

Ezért technikai oldalról valószínűnek tűnik, hogy a DOGE szű,űra a következő állomás a 0.105 dollár lehet.

Lehet 1 dollár a Dogecoin értéke?

Kétségtelen, hogy a következő bikafutam már a sarkon van, hiszen számos olyan esemény van készülőben, melyek alapvetően befolyásolhatják a Dogecoin értékét.

Ennek ellenére a DOGE hatalmas piaci mérete miatt viszonylag valószínűtlennek tűnik, hogy ekkora méretű likviditás jelenjen meg a népszerű mém tokennél. Jelenleg ugyanis a Dogecoin mérete nagyjából 10 milliárd dollár, vagyis az 1 dollár eléréshez megközelítőleg 130 milliárd dollár értékben kellene vásárolni a kereskedőknek.

Kétségtelen, hogy a múltban volt már példa hasonló mértékű emelkedésre, összességében mégis kicsi az esélye, hogy ez megtörténik.

Vagyis amennyiben a DOGE kezdetén látott hozamokra fáj a fogad, abban az esetben mindenképpen érdemes egy alacsonyabb piaci kapitalizációval rendelkező altcoinba befektetni

Erre a célra tökéletesen alkalmas lehet a Meme Kombat, amely hamarosan egyike lehet a legjobban teljesítő, új tokeneknek a kriptoszektorban. 

Kinek éri meg Meme Kombatot vásárolni?

A Meme Kombat egy új, még előértékesítési szakaszában lévő ERC-20 token, amely egyesíti az aktív és a passzív jövedelemszerzést. 

Köszönhetően alacsony, fix árának az $MK tokenek rendkívül kelendőek, amit jól mutat az eddigi gyűjtés sikere is: kevesebb mint 2 hónap alatt a csapatnak sikerült több mint 1.6 millió dollárt gyűjteni, és a jelek szerint a bevétel növekedésének üteme csak gyorsulni fog.

A kimagasló népszerűség egyik oka az, hogy a befektetők egyszerre juthatnak profithoz aktív és passzív módon.

Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy az $MK lekötésével magas passzív hozamokhoz juthatsz hozzá, amiket a listázás után egyszerűen fel is tudsz majd venni.

Azonban amennyiben úgy döntesz, hogy nem elégedsz meg a jelenleg is 600 százalék feletti éves bevétellel, különböző csatákkal tovább tudod gyarapítani a vagyonod.

Ahogy arra a nevéből következtetni lehet, a Meme Kombat világában különböző mém tokenek mérik majd össze erejüket egy fejlett AI segítségével.

A blokklánc-technológiának hála minden csata véletlenszerű lesz, így meg lehet őrizni az ökoszisztéma tisztaságát. A felhasználók lehetőséget fognak kapni, hogy a csaták nyerteseire, illetve a harcok különböző elemeire fogadjanak.

A fogadások viszont kizárólag azok számára lesznek elérhetők, akik rendelkeznek $MK-val.

Ezért az eladási kedv várhatóan minimálisra fog csökkenni, hiszen a befektetők elsősorban stakelni fogják a tokenjeiket.

Érdekelnek az $MK tokenek

Évadokra bontott kalandok

A Meme Kombat világában a harcok évadokra bontva lesznek majd elérhetők. Ezek közül az első várhatóan már a listázással egyidőben el fog indulni, és összesen 11 különböző mém mérheti majd benne össze erejét.

Ezt követően a második évad során azonban már nem csak kibővült repertoárra kell készülni, hanem több csatázási lehetőség is elérhető lesz.

A készítők tervei szerint az ezt követő évadok már a közösség tagjaival közösen fognak elkészülni. Ezért a Meme Kombat nem kizárólag releváns maradhat, hanem egyúttal a közösségi igényeknek is képes lesz megfelelni.

Jelenleg az $MK-t 0.205 dollárért lehet elérni, azonban néhány napon belül már csak ennél magasabb áron lesz lehetőség a vásárlásra.

A csatlakozást a szokásos módon, ETH, USDT vagy BNB használatával végezheted el és a vásárolt kriptot akár azonnal le is köthetheted.

Amennyiben szeretnéd alaposabban is megismerni a projektet, látogass el a Meme Kombat magyar nyelven is elérhető weboldalára.

Szeretném megismerni a Meme Kombat világát

Ez is érdekelhet:

5 új kripto, ami brutális növekedés előtt áll

Ezt a három tokent veszi a legtöbb befektető - Bitcoin, Solana, Bitcoin ETF 

Mibe fektessek 1 millió forintot?

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Gyengült a forint szerda reggelre

Gyengült a forint jegyzése a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 05. 29. 08:30
Megosztás:

Az Ethereum ETF jóváhagyása előnyös a Bitcoin és a KangaMoon számára?

A Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) a két legnagyobb kriptovaluta piaci érték alapján, amelyek a piaci teljesítmény mércéjévé váltak. Jellemzően, ármozgásaik befolyásolták a szélesebb kriptopiaci térséget, ahol sok altcoin is emelkedett, amikor a BTC és az ETH is ezt tette.
2024. 05. 29. 08:00
Megosztás:

A holland kormánykoalíció Dick Schoof korábbi titkosszolgálati vezetőt jelöli miniszterelnöknek

Az újonnan alakult holland kormánykoalíció kedden bejelentette, hogy a hírszerzés korábbi vezetőjét, Dick Schoofot jelöli miniszterelnöknek.
2024. 05. 29. 07:30
Megosztás:

Ahogy a WIF és a PEPE továbbra is átlépik a milliárd dolláros mérföldköveket, az elemzők szerint a Rollblock (RBLK) lehet a következő milliárd dolláros szupersztár

A Dogwifhat (WIF) és Pepe (PEPE) két jelentős kriptovaluta, amelyek továbbra is áttörik a milliárd dolláros mérföldkövet, WIF 2,78 milliárd dolláron áll, míg PEPE 5,80 milliárd dolláron. Nyilvánvaló, hogy a jövőjük iránti érzés hatalmas.
2024. 05. 29. 07:10
Megosztás:

Izraelben új elnököt választottak a Munkapárt élére

Izraelben kedden Jaír Golánt választották meg a szociáldemokrata Munkapárt élére.
2024. 05. 29. 07:00
Megosztás:

Antimikrobiális üvegport fejlesztett ki az LG

Az LG Electronics (LG) fejlett anyagokkal foglalkozó üzletága PuroTecTM néven egy új antimikrobiális üvegport vezetett be. Az innovatív anyagot a termékhigiénia megőrzésének céljából tervezték, és felhasználása igen sokrétű.
2024. 05. 29. 06:00
Megosztás:

Madárgyilkos szélkerekek, világmegváltó villanyautók: a klímaátmenet 6 mítosza és ellentmondása

Az energiaátmenet az emberiség egyik legnehezebb és legfontosabb feladata, és egyetlen döntéshozó sem engedheti meg magának, hogy ne gondolkozzon stratégiai szinten a témáról. Ugyanakkor fontos az is, hogy túllássanak a kérdésben gyakran hallható közhelyeken, ne gondolják, hogy léteznek könnyű megoldások, de azt sem, hogy reménytelen a helyzet – mutat rá Jonas Puck, a Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetem vezetőképző akadémia (WU Executive Academy) energiamenedzsment programjának vezetője. A 125 éves iskola üzleti döntéshozók számos generációját képezte történelme során, és ma is Közép-Európa egyik legmagasabban jegyzett vezetőképzőjét működteti, ahol évente mintegy 2200 diák kap naprakész tudást – többek között a klímaátmenettel kapcsolatos forró területeken.
2024. 05. 29. 05:30
Megosztás:

Európai egészségügyi adattér: Széles körben el kell fogadtatni az egészségügyi adatok európai megosztását

Tudatos elkötelezettség, széles körű ismertség és szoros együttműködés szükséges ahhoz, hogy a kontinens országai teljes mértékben kiaknázhassák európai egészségügyi adattérben (EHDS) rejlő lehetőségeket – vélik azok az európai szakértők, akik ajánlásokat fogalmaztak meg a kezdeményezés sikere érdekében. Az EHDS célja a polgárok egészségügyi adatainak uniós szintű rendszerben való kezelése és ezáltal a határokon átnyúló egészégügyi ellátás javítása. Az Európai Bizottság reményei szerint a rendszer a kutatási lehetőségeket is bővíteni fogja, mivel a kutatók és a piaci vállalatok számára lehetőséget nyit nagy mennyiségű egészségügyi adat elemzésére.
2024. 05. 29. 05:00
Megosztás:

Az exportpiacra lépő vállalatok még hatékonyabb támogatása érdekében együttműködésre lép az MBH Bank és a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség

Együttműködési megállapodást írt alá az MBH Bank és a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség, azzal a céllal, hogy a két vállalat tevékenységének és ügyfélkörének összehangolásával még hatékonyabban támogathassák az exportpiacokon tevékenykedő vagy az exportpiacra való kilépést tervező magyar vállalatokat. A bank és a HEPA ügyfelei az együttműködés révén egymást kiegészítő komplex szolgáltatásokhoz juthatnak. A megállapodás kiemelt célja, hogy a felek támogassák a magyar vállalatok versenyképességének fejlesztését, amelynek egyik alappillére a külföldi piacokon való megjelenés.
2024. 05. 29. 04:30
Megosztás:

Naperőművel és energiatárolóval bővül a Ganz tápiószelei gyártelepe

Készen állnak a bekötésre a napelemek a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. tápiószelei gyártelepén felépített 2 MVA névleges teljesítményű naperőműparkban. A 4040 darab szolár panel telepítését a budaörsi Forest-Vill Kft. végezte el, amely a fejlesztés következő ütemében egy, az erőműhöz tartozó energiatárolót fog a helyszínen telepíteni. A beruházás várhatóan 2024 végéig fejeződik be, melynek köszönhetően a tápiószelei gyáregység energiaszükségletének jelentős részét megújuló energiaforrásból előállított áram szolgáltatja majd.
2024. 05. 29. 04:00
Megosztás:

Minden, amit a mikrotanúsítványokról tudni érdemes

Új kategória jelent meg az elmúlt hónapokban az oktatási palettán, a mikrotanúsítványok rendszere. Ezek olyan rövid képzések, amelyeken a résztvevők célirányosan fejleszthetik azokat az ismereteiket, készségeiket és kompetenciáikat, amelyekre a személyes és szakmai fejlődésükhöz szükségük van.
2024. 05. 29. 03:30
Megosztás:

Jót tenne az ingatlanpiacnak, ha az eladók a saját elképzeléseik helyett az ingatlanpiac törvényeit követnék

Az elmúlt két hónapban a XIX., XX. és XXIII. kerületekben is élénkülni kezdett az ingatlanpiac, nőtt az érdeklődés az eladó ingatlanok iránt, ugyanakkor a keresett kategóriákban az árak lassú emelkedése tapasztalható. Sok tulajdonos viszont a valós áraktól továbbra is teljesen függetlenül áraz.
2024. 05. 29. 03:00
Megosztás:

Áprilistól a sárga csekket hülyeség feladni a Postán

Április 1-től minden hazai fogyasztó és vállalkozás teljesítheti fizetési tranzakcióit fizetési kérelem elfogadásával és arra válaszul azonnali fizetés kezdeményezésével, de erről sokan még nem is hallottak.
2024. 05. 29. 02:00
Megosztás:

Mennyit áramot fogyaszt évente a klíma? Itt a számítás, mutatjuk!

Most kiderül, érdemesebb-e klímával vagy gázzal fűteni. Vajon megéri beruházni egy klímaberendezésbe néhány forró nyári hét miatt? Hasznos-e klímával fűteni vagy ezzel kiegészíteni a fűtést? Számos kérdés merül fel. Bár a klíma energiafogyasztása számos tényezőtől függ, ha gazdaságosan szeretnénk működtetni, érdemes néhány dologra odafigyelni a készülék kiválasztásakor.
2024. 05. 29. 01:00
Megosztás:

Tovább dübörög az AI mánia: a WienerAI előértékesítés 3 millió felett

Képzeld csak el: egy kriptovaluta, amiben egyesül a mesterséges intelligencia (AI) és a mém érme mánia.
2024. 05. 29. 00:01
Megosztás:

Üzbegisztánban új atomerőmű épül

A Roszatom kisteljesítményű moduláris atomerőművet (SMR) épít Üzbegisztánban, az erről szóló szerződést Vlagyimir Putyin orosz elnök üzbegisztáni látogatásakor írta alá a Roszatom orosz állami atomenergetikai konszern mérnöki részlege, az Atomsztrojexport vállalat és az Uzatom, az üzbég kormány alá tartozó atomenergia-ügynökség atomerőmű-építési igazgatósága - közölte a Roszatom kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 23:30
Megosztás:

Erősödő toborzás várható a gyártás, termelés területén

Az elmúlt másfél évben tovább lassult a toborzás a gyártási és termelési szektorban, ez a tendencia pedig egybevág az országos helyzettel: a vállalatok visszafogták a munkaerőfelvételt, helyette sokkal inkább a meglévő munkavállalók megtartására fókuszálnak. Ennek ellenére a szektorban dolgozó szakemberek továbbra is keresettek a munkaerőpiacon – derül ki a Profession Services, a Profession.hu toborzással foglalkozó üzletágának gyártási és termelési szektorra vonatkozó elemzéséből.
2024. 05. 28. 23:00
Megosztás:

Linképítés: tippek kezdőknek és haladóknak

Az off-site keresőoptimalizálás azokat a tevékenységeket, valamint SEO faktorokat foglalja magában, amik az oldalon kívül történnek. Ehhez kapcsolódik a linképítés, amikor a weblapunkra lehetőleg minél több és erősebb külső linket próbálunk meg szerezni. A cél, hogy nagyobb forgalmat generáljanak, több embert tereljenek az oldalra, hitelességet kölcsönözzenek a honlap számára.
2024. 05. 28. 22:30
Megosztás:

Fejlesztés a Wienerberger csornai tetőcserépgyáránál

Fejlesztette csornai tetőcserépgyárát 1,2 milliárd forintból a Wienerberger zRt. leányvállalata - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 05. 28. 22:00
Megosztás:

Az EU komoly támogatást hagyott jóvá egészségügyi fejlesztésekre

Az Európai Bizottság kedden jóváhagyta, hogy hat tagállam, köztük Magyarország legfeljebb egymilliárd euróval támogassa az egészségügyi ágazatban megvalósítani tervezett első közös európai érdeket szolgáló projektet, mely a kutatást, az innovációt és az egészségügyi termékek első ipari bevezetését, valamint a gyógyszerek innovatív gyártási folyamatait támogatja majd.
2024. 05. 28. 21:30
Megosztás: