Száguld a Dogecoin - hamarosan jöhet az 1 dolláros árfolyam?

Jelenleg egy konszolidációs időszakon esik át a Dogecoin, a július óta nem látott 0.08 dolláros szint elérését követően.

Száguld a Dogecoin - hamarosan jöhet az 1 dolláros árfolyam?

Ahogy az a CoinMarketCap adatainál is jól látható, a DOGE árfolyama képes volt 0.08 dollár fölé emelkedni, ezt követően azonban éles váltás következett. Ennek hatására jelenleg az árfolyam visszatért az egy héttel ezelőtt látott 0.075 dolláros mederbe.

Ennek ellenére könnyen lehet, hogy a felszín alatt hatalmas erők dolgoznak, melyek hatására a 0.01 dolláros DOGE is elképzelhetőnek tűnik. Legalábbis a 200DMA (200 napos mozgóátlag) állása alapján erre lehet következtetni.

Azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a mostani, 0.068 dollárnál látott visszapattanáshoz hasonló jelenséget már áprilisban is tapasztaltunk. Ekkor azonban az árfolyam rövid idő alatt negatív irányba fordult és egy hosszabb negatív időszak vette kezdetét.

Vagyis a kérdés most leginkább az, hogy a jelenlegi piaci körülmények vajon ismét a korábban látott eladási hullámhoz vezetnek-e.

A Bitcoin értéke jelenleg 18 hónapos csúcson van, ami elsősorban a spot Bitcoin ETF okozta lelkesedésnek köszönhető. Ezzel párhuzamosan pedig egyre több befektető dönt úgy, hogy a rizikósabb tokeneknek is ad egy esélyt.

Jelenleg a kriptoszektor teljes mérete 1.4 billió dollár, amihez hasonló méretet utoljára tavaly májusban lehetett látni.

Amennyiben a Bitcoin, illetve a nagyobb altcoinok értéke képes megtartani a mostani trendet, abban az esetben a Dogecoin is hatalmas sikereket érhet el.

Dogecoin árfolyam-előrejelzés - kutyavilág vagy kolbászkerítés?

Technikai oldalról közelítve a kérdést a Dogecoint várható értéke kifejezetten bullishnak tűnik az előző napokban látott kitörtést követően.

dogecoin árfolyam grafikon

Az előző hónapok során a mém token értéke rengeteget konszolidálódott, így jelenleg bőven van lehetőség a növekedésre. 

Ezért technikai oldalról valószínűnek tűnik, hogy a DOGE szű,űra a következő állomás a 0.105 dollár lehet.

Lehet 1 dollár a Dogecoin értéke?

Kétségtelen, hogy a következő bikafutam már a sarkon van, hiszen számos olyan esemény van készülőben, melyek alapvetően befolyásolhatják a Dogecoin értékét.

Ennek ellenére a DOGE hatalmas piaci mérete miatt viszonylag valószínűtlennek tűnik, hogy ekkora méretű likviditás jelenjen meg a népszerű mém tokennél. Jelenleg ugyanis a Dogecoin mérete nagyjából 10 milliárd dollár, vagyis az 1 dollár eléréshez megközelítőleg 130 milliárd dollár értékben kellene vásárolni a kereskedőknek.

Kétségtelen, hogy a múltban volt már példa hasonló mértékű emelkedésre, összességében mégis kicsi az esélye, hogy ez megtörténik.

Vagyis amennyiben a DOGE kezdetén látott hozamokra fáj a fogad, abban az esetben mindenképpen érdemes egy alacsonyabb piaci kapitalizációval rendelkező altcoinba befektetni

Erre a célra tökéletesen alkalmas lehet a Meme Kombat, amely hamarosan egyike lehet a legjobban teljesítő, új tokeneknek a kriptoszektorban. 

Kinek éri meg Meme Kombatot vásárolni?

A Meme Kombat egy új, még előértékesítési szakaszában lévő ERC-20 token, amely egyesíti az aktív és a passzív jövedelemszerzést. 

Köszönhetően alacsony, fix árának az $MK tokenek rendkívül kelendőek, amit jól mutat az eddigi gyűjtés sikere is: kevesebb mint 2 hónap alatt a csapatnak sikerült több mint 1.6 millió dollárt gyűjteni, és a jelek szerint a bevétel növekedésének üteme csak gyorsulni fog.

A kimagasló népszerűség egyik oka az, hogy a befektetők egyszerre juthatnak profithoz aktív és passzív módon.

Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy az $MK lekötésével magas passzív hozamokhoz juthatsz hozzá, amiket a listázás után egyszerűen fel is tudsz majd venni.

Azonban amennyiben úgy döntesz, hogy nem elégedsz meg a jelenleg is 600 százalék feletti éves bevétellel, különböző csatákkal tovább tudod gyarapítani a vagyonod.

Ahogy arra a nevéből következtetni lehet, a Meme Kombat világában különböző mém tokenek mérik majd össze erejüket egy fejlett AI segítségével.

A blokklánc-technológiának hála minden csata véletlenszerű lesz, így meg lehet őrizni az ökoszisztéma tisztaságát. A felhasználók lehetőséget fognak kapni, hogy a csaták nyerteseire, illetve a harcok különböző elemeire fogadjanak.

A fogadások viszont kizárólag azok számára lesznek elérhetők, akik rendelkeznek $MK-val.

Ezért az eladási kedv várhatóan minimálisra fog csökkenni, hiszen a befektetők elsősorban stakelni fogják a tokenjeiket.

Érdekelnek az $MK tokenek

Évadokra bontott kalandok

A Meme Kombat világában a harcok évadokra bontva lesznek majd elérhetők. Ezek közül az első várhatóan már a listázással egyidőben el fog indulni, és összesen 11 különböző mém mérheti majd benne össze erejét.

Ezt követően a második évad során azonban már nem csak kibővült repertoárra kell készülni, hanem több csatázási lehetőség is elérhető lesz.

A készítők tervei szerint az ezt követő évadok már a közösség tagjaival közösen fognak elkészülni. Ezért a Meme Kombat nem kizárólag releváns maradhat, hanem egyúttal a közösségi igényeknek is képes lesz megfelelni.

Jelenleg az $MK-t 0.205 dollárért lehet elérni, azonban néhány napon belül már csak ennél magasabb áron lesz lehetőség a vásárlásra.

A csatlakozást a szokásos módon, ETH, USDT vagy BNB használatával végezheted el és a vásárolt kriptot akár azonnal le is köthetheted.

Amennyiben szeretnéd alaposabban is megismerni a projektet, látogass el a Meme Kombat magyar nyelven is elérhető weboldalára.

Szeretném megismerni a Meme Kombat világát

Ez is érdekelhet:

5 új kripto, ami brutális növekedés előtt áll

Ezt a három tokent veszi a legtöbb befektető - Bitcoin, Solana, Bitcoin ETF 

Mibe fektessek 1 millió forintot?

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Budapesten 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb bérleti díjak

A fővárosban 148-250 ezer forint között mozognak a legkedvezőbb havi bérleti díjak, amelyek például a IX., a XI., és a XVII. kerületben találhatóak, a vidéki egyetemvárosok piacán pedig 90 és 195 ezer forint között érhetőek el a legolcsóbb albérletek - közölte saját adatai alapján az ingatlan.com szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 27. 02:00
Megosztás:

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás: