Tényleg százszoros megtérülést hozhat ez a kriptó?

Egyre több helyen lehet olyan írásokat olvasni, miszerint ez vagy az lesz a következő 100x-es kriptó. Bár erre sokan csak legyintenek, hogy ilyen hozamot lehetetlen elérni, számos kriptónak sikerült még ennél is fantasztikusabb bevétellel megörvendeztetni a befektetőket.

Tényleg százszoros megtérülést hozhat ez a kriptó?

Mostani írásunkban ezért megnézzük milyen kriptókkal tudtak nagyot kasználni a befektetők. Továbbá mutatunk egy izgalmas altcoint, ami már egyszer bizonyított, és amivel most ismét lehetőség lesz az akár 100-szoros hozamok megszerzésére.

A SPONGE ugyanis szó szerint mindennel rendelkezik ami ahhoz kell, hogy akár 10000 százaléknál is magasabb bevételhez lehessen jutni.

Jó befektetés a mém kriptó

Bár a Bitcoin segítségével is fantasztikus hozamokat lehetett elérni, a valódi korszakváltást a mém tokenek hozták el.

Ezek olyan felhasználási mód nélküli kriptók, amik kizárólag virális jellegükkel képesek áttörő sikereket elérni.

Az első ilyen token az eredetileg viccnek indult Dogecoin volt. Bár a megjelenéstől kezdve sokáig monzdulatlan volt az árfolyam, hála Elon Musk közbenjárásának, a DOGE lett minden idők egyik legjobb befektetése.

dogecoin árfolyam grafikon

Míg 2020 végén mindössze 0.002 dollárért lehetett vásárolni tokenekből, fél évvel később már 0.73 dollárért volt csak mód csatlakozni.

Vagyis akik még időben lecsaptak, azoknak 30000 százalékos hozamot sikerült elérni. Más szóval, csupán 30000 forint befektetésével közel 10 millió forintos hozamot lehetett elérni.

Ez azonban még semmi ahhoz képest, amit a Shiba Inu támogatói tehettek zsebre. 

A token a Dogecoin sikereit vette alapul, ami bőségesen ki is fizetődött. A 2020 augusztusában listázott SHIB mikroszkopikus, 0.00000000008 dollárért volt megvásárolható. Később, a “minden rally” idején 2021-ben viszont már 0.00008 dolláron állt az árfolyam. 

Ez nagyjából 10 millió százalékos hozamot jelent. Bár ez kiragadott példa, akik még az első csúcsok idején vásároltak, azok is képesek voltak 1000 százaléknál magasabb hozamot realizálni néhány hónap leforgása alatt.

A felsorolt két példa ugyan évekkel ezelőtt történt, azonban mesés hozamokra minden évben van precedens.

Az előző hetekben a Solana hálózatát használó kriptók népszerűsége ugrott meg, hála olyan projekteknek amilyen a BONK.

A kutyás SOL token már 2022 végén elérhető volt, azonban a listázás után minimális mozgást lehetett csak látni az árfolyamban. A legendás futam előtt még 0.00000020 dollár környékén állt a BONK, majd néhány héttel később 0.000034 dolláros magaslatokban jártak a bikák. 

Vagyis ebben az esetben is képesek voltak a befektetők a 100x-es hozam elérésre.

Példákat még bőven lehetne mondani, hiszen lényegében az összes népszerű mém token képes volt ilyen, vagy még ennél is nagyobb növekedésre.

A fontos kérdés azonban az, hogy milyen módon lehet elcsípni a következő ilyen lehetőséget.

bonk árfolyam grafikon

Nem lehetetlen időben csatlakozni

Ahogy az látható a fenti példákon, a sikerhez elsődlegesen az kell, hogy még mások előtt le tudjunk csapni egy tokenre. Ez azonban nem egyszerű feladat, hiszen naponta jelennek meg újabbnál újabb mém kriptók.

Érdemes ezért megvizsgálni néhány szempontot, amik nagyban növelhetik a sikeres befektetéseink esélyét.

Például jó ötlet lehet megvizsgálni, mekkora médiavisszhangot tudott verni egy új kezdeményezés. Minél több cikket vagy X bejegyzést találsz róla, annál biztosabb lehetsz a dolgodban.

Továbbá jó ötlet lehet megnézni, mennyien követik a projekt közösségi oldalait. Mivel minden a befektetőkön áll vagy bukik, ezért szintén pozitív ómen lehet a magas követői szám.

Érdemes ezek mellett megnézni, hogy elismert elemzők vagy youtuberek készítettek-e videókat a tokenről.

Végezetül vizsgáld meg alaposan a token weboldalát. Nézd meg harmadik fél ellenőrizte-e az okosszerzőédseket, van-e lehetőség stakelésre és milyen a kriptó ütemterve.

Amennyiben ezeket a szempontokat alaposan górcső alá veszed, úgy jó eséllyel foghatsz majd ki egy legendás kriptót.

sponge v2 kriptó

A Sponge V2 lehet a következő 100x kriptó?

Mindent összevetve a jelek szerint úgy tűnik 2024-ben az egyik legsikeresebb mém kriptó a SPONGEV2 lehet.

Ez nem csupán a sokak által ismert látványvilágának, hanem egyúttal izgalmas felépítésének és sikeres múltjának is köszönhető.

A tokent először 2023 májusában listázták, majd alig egy héttel később már 100 millió dollár közelében mozgott a piaci részesedés. Mivel kezdetben előértékesítés nélkül, csupán 1 millió dolláros mérettel volt elérhető, így a korai befektetők itt is hatalmas vagyonra tudtak szert tenni.

Bár a sikert konszolidáció követte, ennek ellenére a fejlesztők nem hagyták cserben a közösséget.

Keményen dolgozott a csapat az ökoszisztéma megújításán, aminek hála jelenleg ismét lehetőség van a 100x-es hozamok elérésre.

Az eredeti, “első generációs” Sponge token ki lett vonva a forgalomból, helyüket pedig a projekt weboldalán megvásárolható SPONGE V2 vette át. A változás nem csupán alaki, hiszen egyúttal egy új játék is megjelenhet hamarosan.

SPONGEV2 vásárlása itt

Erről ugyan jelenleg keveset lehet tudni,  annyit azonban biztos, hogy SPONGEV2 tokenek felhasználásával a közösség tagjai mérhetik majd össze ügyességüket. Ezt követően az elért pontszám arányában pedig várhatóan rendszeres időközönként a legügyesebb játékosok jutalomban fognak részesülni.

Ezzel a lépéssel a SPONGEV2 már a play-to-earn szektorban is komoly sikereket érhet el, aminek köszönhetően valószínűleg befektetők tömegei jelenhetnek meg a projekt mögött.

Szintén az érdekességek táborába tartozik a Sponge V2 indulása. Szemben a legtöbb hasonló tokennel, a korai befektetők kizárólag az eredeti SPONGE stakelésével juthattak tokenehez.

Akik még ekkor csatlakoztak, azoknak a SPONGE V2 listázását követően közel 4000 százalékos haszonra sikerült szer tenniük.

Jó hír viszont hogy még egy kicsit sem késtél el, hiszen a rövidesen megjelenő játék miatt a legnagyobb futam még előttünk van. 

Amennyiben néhány tokent szívesen beszereznél nincs más dolgod, csak a hivatalos, magyar nyelvű honlapon elvégezni a vásárlást.

Ehhez már ETH és USDT mellett akár MATIC-ot is használhatsz, így a csatlakozás minimális kiadások mellett végezhető el.

Érdekel a Sponge V2

Ezek is érdekelhetnek:

Szárnyal a Bitcoin Cash, a profik mégis Bitcoin Minetrixre szavaznak

Crypto ZEUS szerint a SMOG akár a BONK-ot is túlszárnyalhatja

A 9 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Pénzhoroszkóp: Mesés pénzek jöhetnek a héten a Baknak és a Vízöntőnek, a Kos lottón nyerhet nagyot

Heti horoszkóp 2024. április 15-21. között. A csillagjegyek részletes heti horoszkópjai egy izgalmas hétre világítanak rá, ahol minden jegy számára kínálkozik lehetőség a szerencsejátékokban, új kapcsolatokban és pénzügyekben való sikerre egyaránt.
2024. 04. 15. 01:00
Megosztás:

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

A Dogwifhat (WIF) befektetői most felfedezték az eTukTuk (TUK) nevű új, zöld előértékesítést, ami 2024-ben akár 10 000 százalékos potenciális nyereséget is hozhat. A WIF a közelmúltbeli csúcsról visszaesett, jelenleg 3,46 dollár körül kereskednek vele, ami közel 20 százalékos csökkenést jelent az eddigi legmagasabb árhoz képest.
2024. 04. 15. 00:01
Megosztás:

Szankciókat jelentettek be az orosz fémek árutőzsdei forgalmazására

Szankciókat jelentett be a brit és az amerikai kormány orosz fémek árutőzsdei forgalmazására.
2024. 04. 14. 23:00
Megosztás:

Az ESET az egészségügyi alkalmazások használatának kockázataira hívja fel az emberek figyelmét

Az egészségügyi alkalmazások kiberbiztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet az ESET informatikai cég: az elemzés szerint az érzékeny személyes adatokat is gyűjtő és felhasználó egészségügyi appok (mHealth) piaca már most kétszámjegyű növekedést produkál, és 2030-ra a becslések szerint eléri a 861 milliárd dollárt.
2024. 04. 14. 22:00
Megosztás:

Bővült a pécsi Penthe Autóház

Bővítette telephelyét, az autók szervizeléséhez szükséges új eszközöket szerzett be, korszerűsítette raktárát az Opel, Isuzu, Land Rover márkák kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó pécsi Penthe Autóház Kft.
2024. 04. 14. 21:00
Megosztás:

Elindult a Fertő-táj vonatjárat Ausztriába

Az idén április és augusztus között jár Sopron és az ausztriai Neusiedl am See között a Fertő-táj vonatjárat, hogy minél többen környezetbarát módon kereshessék fel az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit - közölte a vonatokat közlekedtető GYSEV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 20:00
Megosztás:

Rekordszámú volt a bérlet- és jegyeladás márciusban

Márciusban rekordszámú, 932 ezer ország- és vármegyebérletet, valamint napijegyet váltottak az utasok - közölte a MÁV-VOLÁN-csoport szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 19:00
Megosztás:

Nem számítanak idén javulásra a német vállalatok

A német vállalatok 2024-ben sem számítanak a gazdaság fellendülésére az IW (Institut der deutschen Wirtschaft) gazdaságkutató intézet legfrissebb, szombaton publikált felmérése szerint.
2024. 04. 14. 18:00
Megosztás:

A technológia fejlődés velejárója, hogy új kockázatok ütik fel a fejüket

A mesterséges intelligencia (MI) elterjedésével az információbiztonsági szakértők feladatai már kiterjednek az azzal kapcsolatos biztonsági kockázatok kezelésére is, mert újszerű kitettséget jelentenek az intelligens eszközök és az MI-vel ellátott folyamatautomatizálás is - ismerteti a Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 14. 17:00
Megosztás:

3,6%-ra csökkent az infláció márciusban

A várakozásunknál minimálisan kedvezőbben alakulva 3,6%-ra mérséklődött az infláció éves üteme februárban. Ennél alacsonyabb inflációs rátát 2021. februárban közöltek legutóbb. Az előző hónaphoz képesti változás +0,8%-os volt, ami visszafogottabb év eleji átárazási dinamikát tükröz, mint amit az elmúlt két évben láthattunk. Enyhülő inflációs nyomást jelez, hogy a maginfláció 5,1%-ról 4,4%-ra mérséklődött.
2024. 04. 14. 16:00
Megosztás:

Zsarolóvírustól a „disznóvágás-átverésig”

A Visa közzétette félévente megjelenő, csalásokról szóló nemzetközi jelentésének 2024. tavaszi kiadását, amely a fogyasztókat és vállalkozásokat világszerte érintő legjellemzőbb fizetési veszélyekre hívja fel a figyelmet.
2024. 04. 14. 15:00
Megosztás:

Új kaparós sorsjegy jelent meg, a neve: Ajándék sorsjegy

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata.
2024. 04. 14. 14:00
Megosztás:

Romániában nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány

Romániában 24,69 százalékkal nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány éves összevetésben - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 13:00
Megosztás:

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás:

Csendesen döntött csúcsot a hazai lakáspiac

Tavaly október-decemberben történelmi csúcsra ért az új otthonok árszintjét jellemző index a KSH legfrissebb, előzetes adatai szerint. Ugyanebben az időszakban a használt lakásoknál viszont árcsökkenést regisztrált a statisztika. Az ellentmondás ellenére az Eurostat adatai azt mutatják, hogy a hazai lakáspiac nagyjából belesimul az európai trendbe.
2024. 04. 14. 11:00
Megosztás:

Konferenciát rendezett a MÁV-Start

A MÁV-Start szervezésében rendezték meg pénteken az Európai Vasúti és Pályahálózat-működtetők Közössége (CER) CEO Coalition rendezvényt - tudatta a vasúttársaság az MTI-vel.
2024. 04. 14. 10:00
Megosztás:

Csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában

Éves viszonylatban 8 százalékkal csökkent a külföldi befektetések értéke Romániában az év első két hónapjában - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 09:00
Megosztás:

Emelkedő forgalomban nőtt a BUX a héten

Emelkedő forgalom mellett nőtt a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 67 289,07 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken, 761,66 ponttal, 1,14 százalékkal magasabban, mint egy héttel korábban.
2024. 04. 14. 08:00
Megosztás:

A Bitgo támogatást nyújt az ARB-nek, a medve trend új mélypontra süllyeszti az ADA-t, míg a KANG szárnyal

Ez a cikk egy áttekintés a kriptopiac aktuális trendjeiről, kiemelve néhány vezető kriptovaluta fontos fejleményeit az iparban. Az egyik ilyen fejlemény, hogy a Bitgo partnerségre lépett az Arbitrum (ARB) tokennel. Eközben, miután a Cardano (ADA) veszített lendületéből, a token a piaci kapitalizáció alapján elvesztette kilencedik helyét legnagyobb kriptovaluták között.
2024. 04. 14. 07:00
Megosztás:

Romlott az amerikai fogyasztói hangulat áprilisban

Az elemzők által vártnál jelentősebben romlott a Michigani Egyetem amerikai fogyasztói hangulatindexe áprilisban.
2024. 04. 14. 06:00
Megosztás: