Szárnyal a Bitcoin Cash, a profik mégis más kriptóra szavaznak

Bár az előző napokban úgy tűnhetett némi lassulás lesz tapasztalható a kriptoszektorban, szokás szerint nem az történt, amire a legtöbben számítottak. A Bitcoin értéke szinte a semmiből emelkedni kezdett, aminek köszönhetően a digitális arany történelmi csúcsokhoz közelít.

Szárnyal a Bitcoin Cash, a profik mégis más kriptóra szavaznak

Ezzel párhuzamosan a teljes szektor is felélénkült, aminek hála a mostani futamban az egyik legjobban teljesítő token a Bitcoin Cash lett. 

Éppen ezért mostani írásunkban megnézzük mire számíthatnak a befektetők a népszerű Bitcoin alternatívától. Továbbá bemutatunk egy új BTC-hez köthető projektet a Bitcoin Minetrixet, amivel még az 1000 százalékos profit sem zárható ki a megjelenést követően.

Katapultált a Bitcoin Cash értéke

A máig népszerű Bitcoin Cash 2017-ben jelent meg mint a Bitcoin nagyobb blokkmérettel rendelkező, így olcsóbb alternatívája. Szintén a projekt előnyei között kell említeni, hogy a felépítésének hála minimális idő szükséges a tranzakciók elvégzéséhez.

Egyebek mellett a pozitív befektetői hangulatnak hála az előző napok során a BCH kiugróan sokat tudott erősödni. Ennek a futamnak hála egyetlen hét alatt a kereskedők közel 20 százalékos profitot üdvözölhettek.

Első ránézésre úgy tűnhet kizárólag a bitcoin sikere áll a növekedés mögött, közelebbről megvizsgálva azonban nem kizárólag csak erről van szó. 

Ahogy az alábbi képen is látható, a Bitcoin Cash hashrátája ugrásszerű növekedésen esett keresztül. 

A 2miners-től származó adatoknál jól látható, hogy hétfő folyamán képes volt duplázni a BCH hashrátája. Ezt ugyan egy rövid visszaesés követte, ennek ellenére további emelkedésre lehet készülni.

A hashráta azt mutatja meg, hogy mennyi az összesített számítási teljesítmény a hálózaton, amivel a bányászok rendelkeznek a tranzakciók validálásához.

Vagyis minél magasabb ez az érték, annál biztosabbak a bányászok abban, hogy az eszköz értéke is pozitív irányba indul majd el. 

bitcoin hashrate

Korábban számos kritika érte a BCH-t az alacsony rátája miatt, azonban a most látható változás arra utal, korai volt még leírni a népszerű BTC alternatívát.

A közösség egy tagja ennek kapcsán kiemelte, hogy a növekedés üteme párhuzamba állítható az egyre közelgő Bitcoin felezéssel

“Jelenleg a BCH hashrátája annyi mint amikor 1500 dollár volt az árfolyam. Ezért azok a bányászok akik nem értek el profitot a BTC-vel, minden bizonnyal BCH mellett teszik majd le a voksukat. Ha elérné a BCH értéke az 500 dollárt, abban az esetben minden régi bányász rendben is lenne.” -fogalmaz egy befektető.

Szintén nem lehet szó nélkül elmenni DavidShares bejegyzése mellett, aki tételesen gyűjtötte össze, milyen előnyei vannak a Bitcoin Cashnek más eszközökkel szemben.

Ezek között megtalálhatók olyan alapvető tulajdonságok mint az alacsony díjak vagy a decentralizált és nyílt forráskódú felépítés.

davidshares

Vagyis mindent összegezve egyre inkább kirajzolódik egy bikafutam körvonala, ami minden bizonnyal az április végére várható felezés idejére indul be igazán.

Éppen ezért a legtöbben már most olyan projektekre vadásznak, amelyekkel a rally során a legmagasabb hozamokra lehet majd szert tenni.

Minden jel szerint pedig az egyik ilyen projekt az előző hónapok sztárja, a Bitcoin Minetrix lehet. Egyedi és biztonságos felépítése, továbbá alacsony ára miatt minden bizonnyal a közelgő listázás kasszasiker lehet.

Irány a Bitcoin Minetrix oldala

11 milliónál jár a Bitcoin Minetrix - Közeleg a 10x-es hozam

Egy kicsit sem túlzás az a kijelentés, miszerint a Bitcoin Minetrix képes lehet akár a teljes bányászati szektorban egy új korszakot elhozni. 

Szemben az eddig ismert felhőbányászati lehetőségekkel, az ERC-20 BTCMTX segítségével biztonságosan, mégis transzparens módon juthatsz hozzá a kibányászott BTC-hez.

Működése tekintetében amikor lekötöd a natív kriptókat, cserébe további BTCMTX-et, illetve felhőalapú bányászati teljesítményt fogsz kapni.

Utóbbi egy forgalomba nem hozható ERC-20 token lesz, amit kizárólag elégetni tudsz majd. Amint így teszel, a számládra felhőalapú teljesítmény fog kerülni, aminek arányában végezetül a sikeresen kibányászott BTC egy részéből is kapni fogsz.

bitcoin

Vagyis a teljes folyamat maximálisan átlátható és ellenőrizhető lesz, miközben az eredeti befektetésed is bármikor fel fogod tudni venni. 

A teljes folyamat során neked szinte semmi dolgod nem lesz, ráadásul a bekerülési költségek is elenyészők. 

Elég ha csak arra gondolsz, hogy a bányászati eszközök beszerzése a legtöbb esetben milliós kiadásokkal járhatnak. Ezzel szemben a Bitcoin Minetrix esetében már néhány dollár befizetését követően is profithoz tudsz jutni.

Arról nem is beszélve, hogy nem csupán a bekerülés, hanem egyúttal a fenntartás sem igényel kiadásokat. A hagyományos bányászat esetében egészen horribilis villanyszámlával kell számolni, míg a Bitcoin Minetrix ökoszisztémában semmi hasonló megfizetésére nincs szükség.

Végezetül ami a legjobb, hogy várhatóan a BTCMTX röviddel a következő felezés előtt jelenik majd meg. Ekkor minden bizonnyal a bányászattal és BTC-vel kapcsolatos kriptók értéke sokat fog emelkedni, aminek részeként a Bitcoin Minetrix is elsöprő sikerekre számíthat.

Ezzel kapcsolatban a népszerű elemző, Jacob Bury úgy vélekedik, a most csatlakozók könnyedén szert tudnak majd tenni akár 10-szeres profitra is.

Ha felkeltette az érdeklődéses a Bitcoin Minetrix, és nem szeretnél lemaradni az év egyik legjobb lehetőségéről, egyszerű dolgod van. Csak látogass el a projekt magyar nyelvű weboldalára, majd végezd el a vásárlást ETH, USDT, MATIC, BNB vagy akár bankkártya segítségével.

Érdekel a Bitcoin Minetrix

Ezek is érdekelhetnek:

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Új bölcsőde épül Makón

Új, két csoportszobás, 24 férőhelyes bölcsődét épít uniós támogatással a görögkatolikus egyház Makón.
2024. 04. 23. 22:30
Megosztás:

A Bosch átadta mérnöki központjának új épületét

A Bosch átadta kolozsvári mérnöki központjának második irodaépületét, amely 21 millió euró beruházással, két év alatt készült el - írja az economedia.ro.
2024. 04. 23. 22:00
Megosztás:

Megháromszorozta profitját a GE

A mai piaci nyitás előtt tette közzé első negyedéves gyorsjelentését a General Electric.
2024. 04. 23. 21:30
Megosztás:

Az MNB 50 bázisponttal csökkentette a jegybanki alapkamatot

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 21:00
Megosztás:

Új módszert tesztel az OMV-Petrom

Új szén-dioxid-megkötő módszer tesztelését kezdi meg az OMV Petrom - közölte a kőolajipari vállalat kedden.
2024. 04. 23. 20:30
Megosztás:

Erősödött a forint kedd kora estére

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben kedden kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 04. 23. 20:00
Megosztás:

Pluszban zártak a nyugat-európai tőzsdék

Erősödéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 04. 23. 19:30
Megosztás:

Emelkedett a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukciós átlaghozama

Hozamemelkedés mellett értékesített 3 hónapos diszkont kincstárjegyet keddi aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
2024. 04. 23. 19:00
Megosztás:

A Richter és az OTP húzta fel a BUX-ot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 813,74 pontos, 1,25 százalékos emelkedéssel, 65 939,26 ponton zárt kedden.
2024. 04. 23. 18:30
Megosztás:

Az EU a gázárak csökkenésére számít

Az Európai Bizottság arra számít, hogy a gázárak csökkenni fognak annak köszönhetően, hogy a cseppfolyósított földgáz (LNG) globális kínálata emelkedik, ami teret ad a megújuló energiaforrásokba történtő befektetéseknek - mondta Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kedden, az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén elmondott beszédében.
2024. 04. 23. 18:00
Megosztás:

Nagy összegű támogatási program indul a turizmus erősítésére

A turisztikai ágazati szereplők versenyképességét erősítő támogatási program indul: a komplex, három pillérből álló 15 milliárd forintos támogatási programcsomag legfontosabb célja a szolgáltatások minőségének javítása, a vidéki szolgáltatók gazdasági élénkítése célzott programokon keresztül - jelentette be Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden sajtótájékoztatón Budapesten.
2024. 04. 23. 17:30
Megosztás:

Megtörtént a fordulat a belső kerületek ingatlanpiacán is

Az idei év az egyre növekvő keresletről szól a VI., VII., VIII. és IX. kerületi ingatlanpiacán, mely növekedés alapvetően a mérséklődő hitelkamatoknak köszönhető. Mindez persze az árakra is hatással van.
2024. 04. 23. 17:00
Megosztás:

Van még hova fejlődnie idehaza az elektronikus közigazgatási ügyintézésnek

Sokat fejlődött az elektronikus közigazgatási ügyintézés, de hiányosságokat is feltárt az ellenőrzés a stratégiai tervezésben és a felhasználóbarát szempontok egységes érvényesülésében - közölte az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kedden.
2024. 04. 23. 16:30
Megosztás:

Kissé gyengült a forint az MNB keddi kamatcsökkentése után

Kissé gyengült a forint a főbb devizákkal szemben azután, hogy a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa 50 bázisponttal 7,75 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot, és a kamatfolyosó két szélét is ilyen mértékben mérsékelte keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 04. 23. 16:00
Megosztás:

A szolgáltatóiparnak feltornázta az euróövezeti gazdaságot áprilisban

A vártnál jóval kedvezőbben alakult az euróövezeti szolgáltatóipar teljesítménye áprilisban, aminek a hatására a kompozit beszerzésimenedzser-index is a becsültnél jobb lett annak ellenére, hogy a feldolgozóipar teljesítmény tovább romlott - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének kedden ismertetett előzetes értékeléséből.
2024. 04. 23. 15:30
Megosztás:

A Nemzetközi Valutaalap megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet - közölte kedden feltett Facebook-posztjában Varga Mihály pénzügyminiszter.
2024. 04. 23. 15:00
Megosztás:

Állást kaphatnak a tartósan munkanélküliek

A tartós álláskeresők elhelyezkedését segíti az 1,7 milliárd forint hazai forrásból megvalósuló program, amelyre hétfőtől lehet jelentkezni - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.
2024. 04. 23. 14:30
Megosztás:

Nőtt az SAP árbevétele az idei első negyedévben

A német SAP, a világ vezető vállalatirányítási szoftvergyártó óriása 8 százalékkal növelte árbevételét az idei első negyedévben, elsősorban a felhőszolgáltatási szektor bevételének jelentős bővülésére.
2024. 04. 23. 14:00
Megosztás:

Megtévesztette a City Taxi a fogyasztókat

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezettel (City Taxi) szemben, a gyanúja szerint a vállalkozás megtéveszti a fogyasztókat kereskedelmi kommunikációjával - közölte a hatóság kedden az MTI-vel.
2024. 04. 23. 13:30
Megosztás:

Hatbillió forintnyi kínai vállalati beruházás zajlik ma Magyarországon

Jelenleg hatbillió forintnyi kínai vállalati beruházás zajlik Magyarországon, amelyek nyomán mintegy huszonötezer új munkahely jön létre a legfejlettebb technológiai színvonalat hozva hazánkba - közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Pekingben.
2024. 04. 23. 13:00
Megosztás: