Túllépte az 1 milliót az új mém érme, megelőzheti a BRETT-et?

Képzeld el azt, hogy ha 500 dollárt fektettél volna a BRETT-be február 27-én, amikor azt 0,0001308 dollárért bevezették a decentralizált tőzsdéken, ma már 634 938 dollárod volna. A Base Dawgz könnyedén teljesíthet ugyanilyen jól.

Túllépte az 1 milliót az új mém érme, megelőzheti a BRETT-et?

A Base Dawgz (DAWGZ) projekt alig egy héttel az előértékesítés elindítása után több mint 1 millió dollárt gyűjtött össze a lelkes befektetőktől. A Base Dawgz az új mém érme a Base láncon, amely a Brett (BRETT) sikerét is lekörözheti.

Képzeld el azt, hogy ha 500 dollárt fektettél volna a BRETT-be február 27-én, amikor azt 0,0001308 dollárért bevezették a decentralizált tőzsdéken, ma már 634 938 dollárod volna. A Base Dawgz könnyedén teljesíthet ugyanilyen jól. 

A Base Dawgz a fejlett blokklánc technológiát használja ki, több, mint egyszerű mém érme. A token ugyanis átjárható az Ethereum, a Solana, a Binance Smart Chain és az Avalanche láncokon. Emellett rendelkezik share-to-earn funkcióval is, ami lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a Base Dawgz tartalmak közösségi médiában történő megosztásával pontokat gyűjtsenek. Az előértékesítés lezárása után ezeket a pontokat a natív tokenre, a DAWGZ-re lehet majd átváltani.

A DAWGZ token ára jelenleg 0,00502 dollár. A korai befektetők ezen az árfolyamon szállhatnak be, de öt nap múlva, a következő szakaszban már 5 százalékkal emelkedik az ár, felugrik 0,00528 dollárra.

A mém érme őrületben egy Brett-hez hasonló robbanás várható?

2024-ben a mém érmék az érdeklődés középpontjába kerültek, az árfolyamuk ugrásszerű növekedése is ezt bizonyítja. Minden jel arra mutat, hogy ez a kriptopiaci alszektor a következő nyári bikafutás elsődleges katalizátora, hiszen már 56 milliárd dolláros piaci kapitalizációval rendelkezik. A mém érmék mostanra túlnőttek a puszta viccelődésen. Ma már többféle hasznosságot és funkcionalitást is kínálhatnak, a Base Dawgz kiváló példa erre.

Nézzük például a BRETT-et, a Base vezető mém érméjét. A Brettnek megvan a kapacitása arra, hogy a közeljövőben olyan DeFi funkciókat integráljon, mint a lekötés, a hozam termelés és a DEX kereskedés. A Brett június eleje óta 76 százalékos árfolyam-emelkedést tudhat maga mögött, így 0,1572 dollár körül kereskedik. A körülötte lévő hype miatt a BRETT mindössze három hónap alatt érte el az 1 milliárd dolláros piaci kapitalizációt.

Brett kriptó piaci tőkeértéke

Ott van még a Base Dawgz funkciókészlete is mint hajtóerő, amely magában foglalja a Wormhole és a Portal Bridge technológiát, hogy a DAWGZ láncokon átívelően kereskedhessen. Természetesen a fokozott hasznosság egy további előny, de a mém érmék sikere tulajdonképpen a közösségük támogatásától függ. A Brettnek talán nincs is útiterve, hűséges közössége ugyanakkor támogatja. Valójában a közösségétől kapott erős támogatás emelte be a Base lánc reflektorfényébe, és a lánc félig-meddig hivatalos kabalájává koronázta.

Ami a Base Dawgz-t illeti, a közösség támogatása elsöprő, amit a folyamatban lévő előértékesítés során összegyűjtött tőke is bizonyít. Ráadásul mindkét érmének van egy közös előnye: a gyorsan terebélyesedő Base láncra épülnek, amely tavaly óta jelentős növekedésen ment keresztül.

kriptó ütemterv

Az Ethereum Layer 2 (L2) ráadásul költségmegtakarítást és gyorsabb tranzakciókat kínál, mindezt az Ethereum blokklánc alapvető biztonságának fenntartása mellett. A Base körüli felhajtás viszont tovább növekszik, és mind a Base Dawgz, mind a Brett számára jelentős előnyökkel jár.

Megnézem a Base Dawgz oldalát

A Base egyre közelebb kerül a Solana-hoz, és ez jó hír a Base Dawgz érmének 

Alig egy évvel az indulása óta a Base máris a Solana sarkában van. A Solana piaci kapitalizációja jelenleg 73 milliárd dollár, míg a Base értékelése nem sokkal marad el tőle, összesen 54 milliárd dollár. A Base növekedését az is katalizálja, hogy a Base-t az amerikai Coinbase vezető tőzsdei cég fejlesztette ki. Továbbá olyan 98 millió felhasználóval rendelkezik, ami hatalmas kész közönséget jelent a Base-nek.

Míg a Solana továbbra is otthont ad az olyan top mém érméknek, mint a (dogwifhat (WIF), a Bonk (BONK), a Book of Meme (BOME) és a cat in a dogs world (MEW). A Base megjelenése, amelyet különösen a Brett és a Base Dawgz közelmúltbeli előértékesítési hulláma hajtott előre, a dominancia lehetséges eltolódására utal.

Nézd csak meg a Base láncban a Total Value Locked (TVL) értékét, a tavalyi bevezetése óta emelkedő tendenciát mutat.

A Solana körülbelül 4,45 milliárd dollár TVL-t birtokol, míg a Base már 1,79 milliárd dollárral rendelkezik. A többi lánchoz képest pedig ez az egyetlen, amelyik az utóbbi időben szilárdan növekszik. A többi lánc TVL-je oldalazott, míg egyeseké még csökkent is. 

Base kriptó total value locked

Forrás: DeFiLlama

A mém érmék bikás hónapja a DAWGZ érmének kifejezetten hasznos

A piaci tőkeérték alapján több nagy mém érme jelentős értékcsökkenést szenvedett el a múlt héten. Mégis találunk arra nézve pozitív jeleket, hogy a június erős hónap lehet a mém érméknek. A Cats in a Dogs World például 25,40 százalékkal, a SLERF pedig 53,6 százalékkal emelkedett. Az ismert mém érmék is jelentős térnyerést mutatnak, ami arra utal, hogy hamarosan piaci csúcsot láthatunk. A jelenlegi piaci felállás komoly lehetőséget mutat arra, hogy a Base Dawgz ebben a hónapban igazán rákapcsoljon.

A 86 700 feliratkozóval rendelkező YouTuber No Bs Crypto úgy véli, hogy a Base Dawgz az egyik legjobb mém érme ebben a hónapban:

DAWGZ előértékesítés: a token kínálat 20 százaléka kapható a 10x vagy akár 100x ROI-ért

A Base Dawgz híre mostanában az egész kripto- és tech-médiát bejárja. A ReadWrite például a DAWGZ tokent 10-szeres megtérülésre jósolja a bevezetéskor, míg a TechReport szerint a 100-szoros megtérülés sem kizárt. Eközben a 99Bitcoins a Base Dawgz-t választja a tucatnyi érme egyikének, amely 2024-ben 10-szeres nyereséget érhet el.

hogyan vegyünk kriptót?

A befektetők a Solid Proof által teljeskörűen auditált Base Dawgz szerződésben találhatnak biztosítékot, ami garantálja a biztonságot. A Solid Proof által az intelligens szerződés auditálása sem tárt fel komolyabb problémákat, így a token vásárlóinak nem kell aggódniuk a veszélyek miatt.

Az előértékesítéshez a projekt weboldalán lehet csatlakozni, a megfelelő hálózat kiválasztásával. (Coinbase, Ethereum, Solana, Avalanche vagy BSC) A felhasználók Base tokent vásárolhatnak ETH, SOL, BSC és AVAX segítségével. További részletek az X-en és a Telegramon.

Megnézem a Base Dawgz oldalát

Ez is érdekelhet:

Az új mém érme, a Base Dawgz előértékesítése 700 000 dollár felett

A Base Dawgz a legjobb, új mém érme címére pályázik, most érdemes vásárolni

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ez Budapest környékének egyik legdinamikusabban fejlődő sportrepülőtere

Rengeteget fejlődött az elmúlt öt évben a Dunaújvárosi Repülőtér, ami egy ambiciózus fiatal nőnek köszönhető. Mihalcsek Noémi vállalkozása 2020-ban vette át a repülőtér üzemeltetését, azóta bővítették a kempinget, fásítottak, épült egy oktatótermük, van már szaniter helyiségük és egy kiváló minőségű streed food büféjük is. A munka azonban nem áll meg, számtalan tervük van még, hogy az egykor országos hírű, szebb napokat látott repülőteret újra a legfejlettebbek között emlegessék nemcsak Budapest környékén, hanem országos szinten is. Mihalcsek Noémi nem titkolt célja, hogy a fiatalokkal megszerettesse a repülést, és eloszlassa a mítoszt, hogy kiváltság ez a hobbi.
2024. 07. 20. 21:00
Megosztás:

Nyári munkával és spórolással készültek a fiatalok a fesztiválszezonra

Nem csak bulizni tudnak és szeretnek a mai fiatalok, de dolgozni és spórolni is hajlandók azért, hogy legyen pénzük a nyári plusz kiadásokra. Az Erste reprezentatív felmérése szerint a legtöbben nem költenének többet 50 ezer forintnál egy nyári fesztiválra, de a költségek ennél könnyen magasabbak is lehetnek. Az Erste idén az Inota Fesztivál programjaihoz csatlakozott támogatóként.
2024. 07. 20. 20:00
Megosztás:

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatást kap Békés vármegye

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatás érkezik Békés vármegyébe az európai uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretéből - közölte a Békés Vármegyei Önkormányzat az MTI-vel.
2024. 07. 20. 18:00
Megosztás:

Hitelezési platformot indított az ingatlan.com

Már több mint 100 ezren használták az ingatlan.com által a lakosság számára indított online hitelezési platformot, amelynek a fejlesztéshez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal 286,824 millió forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá - közölte az ingatlan.com Zrt. az MTI-vel.
2024. 07. 20. 17:00
Megosztás:

Az élelmiszeripar szakember-utánpótlását segítő projekt indult

Uniós támogatással az élelmiszeripar és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások szakember-utánpótlását segítő magyar-szerb határ menti projekt indult Tápláljuk a jövőt! (Feeding Future) címmel - tájékoztatta a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara az MTI-t.
2024. 07. 20. 16:00
Megosztás:

Balaton térségében ezek a fő úti célok a magyarok körében

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu szállásfoglaló portál adatai alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 20. 15:00
Megosztás:

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt, éppen ezért az Agrárminisztérium (AM)felülvizsgálta a szektorhoz kapcsolódó támogatások rendszerét. Ennek eredményeként 2024-től kezdődően a források fokozottan szolgálják az állatállomány genetikai minőségének javítását, illetve a minőségi árutermelést, tekintettel a juhtartók szakmai igényeire és lehetőségeire - jelentette be pénteki közleményében a minisztérium.
2024. 07. 20. 14:00
Megosztás:

Tizedével nőtt a napelemes beépített teljesítmény

Az átviteli rendszerirányító MAVIR friss adatsora szerint 2024 júliusáig összesen 6712 megawattnyi naperőművet helyeztek üzembe Magyarországon. Az összes teljesítményből a legnagyobb arányban az ipari létesítmények részesülnek 3678 megawattal. Az 50 kilowatt (kW) feletti rendszerek idén júniusban érték el eddigi negyedórás termelési csúcsukat, amely csak kevéssel maradt el a 3200 megawatt-tól - hívta fel a figyelmet pénteki elemzésében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 07. 20. 13:00
Megosztás:

NIS2 kiberbiztonsági szabályozás - jobb későn, mint soha

Ugyan június 30-án lejárt Kiberbiztonsági tanúsításról és felügyeletről szóló törvényben meghatározott első fontos határidő, a cégvezetőknek azonban még van idejük pótolni a mulasztást, és időben megkezdeni a felkészülést a támadások elhárítására - nem mellesleg az akár milliós nagyságrendű bírság elkerülésére.
2024. 07. 20. 12:00
Megosztás:

Javította Törökország minősítését a Moody's

Felminősítette Törökországot a Moody's Ratings. A nemzetközi hitelminősítő a péntek éjjel Londonban bejelentett döntést mindenekelőtt azzal indokolta, hogy Törökország határozottan visszatért az ortodox monetáris politikához, és ennek már megvannak az első látható eredményei.
2024. 07. 20. 11:00
Megosztás:

Itt a méret a lényeg: ezek a járművek a közutak rémei

A nagy teljesítményű autókkal gyakrabban okoznak kárt másoknak, és ezek értéke is nagyobb - derül ki a Bank360.hu friss káradatok alapján készült elemzéséből. A kötelező biztosítások számához képest csökkent a károk gyakorisága, amiben a legtöbbet futó trolik, kamionok és csuklós buszok az éllovasok.
2024. 07. 20. 10:00
Megosztás:

Így lehet rémálom a nyaralás

Akár 10-20 százalékkal is többet fizethet egy külföldön megvásárolt áruért az, aki a bankkártyás fizetésnél elfogadja azt, hogy a kereskedő bankja forintban vonja le az összeget a dinamikus valutaváltás szolgáltatás keretében – figyelmeztet Gergely Péter. A BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint hatalmas árfolyam-eltérítések itthon is vannak: az EuroNet automatákból kedden 426 forintért lehetett eurót felvenni, a Wizzair oldalán ugyanarra a járatra 13 százalékkal többet kellett fizetnie annak, aki forint helyett euróban akarta ugyanazt a repülőjegyet megvenni.
2024. 07. 20. 09:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hez idén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 20. 08:00
Megosztás:

Új technológia hódít: az acélszerkezetes építkezés előnyei

Az acélszerkezetű épületek nemcsak könnyebbek és tartósabbak, de gyorsabban is építhetők, mint a hagyományos fa szerkezetek. A Magyarországon újdonságnak számító technológia jelentős előnyökkel bír, beleértve a hosszabb élettartamot, a deformálódásmentességet, a rágcsálókkal szembeni ellenállást és a kiváló földrengésállóságot.
2024. 07. 20. 07:00
Megosztás:

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt szerint rendkívül valószínű, hogy a BTC ára eléri a 71 ezer dollárt, mit jelent ez az altcoinok számára?

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt nemrégiben közzétette a BTC technikai, grafikonos elemzését, amelyben azt jósolta, hogy az első számú kriptovaluta hamarosan elérheti a 71 000 dollárt. Mivel a Bitcoin árának ingadozásai nagymértékben befolyásolja az altcoin piacot, újabb kriptó rally következhet, ha Brandt előrejelzése helytálló.
2024. 07. 20. 06:00
Megosztás:

McKinsey: akár megduplázható a budapesti turizmus

Budapest képes volna megduplázni az ideérkező turisták és az általuk itt töltött vendégéjszakák számát, illetve megkétszerezni-háromszorozni a költéseiket a fővárosban – írja a McKinsey & Company tanulmánya, amely szerint Budapest jelenlegi piaci részesedése a globális turizmusból hozzávetőleg fele a hasonló európai városok részesedésének. A turisztikai forgalom megduplázásának érdekében a tanácsadó cég szerint infrastruktúrafejlesztésre, hatékonyabb digitális marketingre és konferenciaturizmusra, valamint az iparági szereplők szoros együttműködésére volna szükség.
2024. 07. 20. 05:00
Megosztás:

Durva! Már itt tartanak a magyar szántóföld árak!

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly, noha az ország különböző régióiban változatosan alakultak, Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.
2024. 07. 20. 04:00
Megosztás:

Mennyibe kerül valójában egy hőszivattyú beruházás?

Takarékos fűtési-hűtési megoldások a természet energiájával: az épülő vagy korszerűsítés előtt álló épületeknél alapvető kérdés, hogy milyen fűtési rendszert válasszunk. Egyre népszerűbb megoldás a hőszivattyú. De vajon tényleg mélyen a zsebébe kell-e nyúlnia annak, aki ezt az energiahatékony megoldást választja?
2024. 07. 20. 03:00
Megosztás:

Akinek sok készpénze van Magyarországon, ezzel a döntéssel most hatalmasat veszít!

A pénzügyi világban gyakran emlegetik azt a mondást, hogy „a készpénz király”, de a jelenlegi gazdasági helyzetben ez a kijelentés már korántsem olyan egyértelmű. A magyar piacon és a globális gazdaságban is jelentős változások történtek, amelyek alapvetően megváltoztatták a készpénz birtoklásának kockázatait és előnyeit.
2024. 07. 20. 02:00
Megosztás:

1 milliós forintos négyzetméterár a panellakásoknál! Miiii?!

Míg korábban slágertermék volt az ingatlanpiacon a panellakás, néhány éve valamelyest csökkent a népszerűsége, ugyanakkor továbbra is keresett kategória az ingatlanpiacon. Már csak azért is, mert a panellakások esetében jellemzően kisméretű ingatlanról van, ami pedig a vevők elsődleges célpontja most. Ráadásul a befektetők is keresik, hiszen a kisméretű lakások jól kiadhatók.
2024. 07. 20. 01:30
Megosztás: