ZKsync és 99Bitcoins airdrop és tőzsdei bevezetés - Melyikből lesz 100-szoros megtérülés?

A ZKsync (ZK) érme már szerepel a Binance tőzsdén egy token-elosztó programmal. A 99Bitcoins (99BTC) előértékesítése pedig rendkívül sikeres, a magas hozamot kínáló, learn-to-earn tanulási ökoszisztéma magabiztosan halad az ütemtervében.

ZKsync és 99Bitcoins airdrop és tőzsdei bevezetés - Melyikből lesz 100-szoros megtérülés?

A világ legnagyobb kereskedési volumenű kriptotőzsdéjén, a Binance-en biztosította megjelenését a ZKsync (ZK) token. A ZKsync egyébként egy Layer-2 skálázási megoldás, amely olcsóbbá és gyorsabbá teszi a tranzakciókat az Ethereumon az úgynevezett rollupok (zk-rollupok) és bizonylatok (ZKP-k) felhasználásával. Ezzel párhuzamosan az új 99Bitcoins (99BTC) projekt erős előértékesítési teljesítményével és közelgő airdropjával felkeltette a befektetők figyelmét. Ígéretes második esélyt kínál most a jelentős hozamra vágyó felhasználóknak.

A Binance hivatalosan bejelentette a ZKsync (ZK) tőzsdei bevezetését, a kereskedés 2024. június 17-én kezdődött el. A tőzsde több kereskedési párt vezet be a ZK számára, köztük a ZK/BTC, a ZK/USDT, a ZK/FDUSD és a ZK/TRY párokat. Így a felhasználóknak több lehetősége is van az új token kereskedésére. A ZK tokenek kifizetése 2024. június 18-tól lett elérhető.

A tőzsdei bevezetéssel egyidőben a Binance token-elosztási programot indít, amelynek keretében 10 500 000 ZK tokent oszt szét a jogosult felhasználók körében 2024. június 17. és július 16. között. A jogosultsághoz a felhasználóknak legalább 50 tranzakciót kellett végrehajtaniuk a ZKsync Era hálózaton 2023 februárja és 2024 márciusa között, méghozzá legalább hét különböző hónapot lefedve. A kezdeményezés célja a korai felhasználók jutalmazása, valamint a ZKsync platform szélesebb körű elterjedésének segítése.

Ez a listázás azután derült ki, miután a ZKsync Association bejelentést tett egy jelentős airdrop eseményről, amely 3,675 milliárd ZK token szétosztását tűzte ki célul, összesen 695 232 jogosult pénztárcának. Ez az airdrop a teljes ZK token kínálat 17,5 százalékát teszi ki, és az a célja, hogy megjutalmazza az Ethereum Layer 2 hálózat, a ZKsync korai felhasználóit és támogatóit. A jogosult résztvevők már napokon belül igényelhetik a tokenjeiket, a kiosztási időszak 2025. január 3-ig tart.

A 99Bitcoins teljesítménye kiváló, a népszerűsége nő

Míg a ZKsync Binance-listázása jelentős figyelmet kapott, míg egy másik projekt, a 99Bitcoins (99BTC) új megközelítésével és erős előértékesítési teljesítményével került a címlapokra. A 99Bitcoins az oktatási platformból egy learn-to-earn (tanulj és keress pénzt) ökoszisztémává alakult át. Az oktatási eredményekért járó jutalmakkal a felhasználók ösztönzést kapnak a Bitcoin és a blokklánc-technológia megismerésére.

99bitcoins platform

A 99Bitcoins a 2013-as alapítása óta a kripto oktatási platformok egyik vezető szereplője lett, több millió előfizetővel. A 99BTC token továbbfejleszti ezt a platformot, és egy kézzelfogható ösztönzést nyújt arra, hogy a felhasználók minél többet foglalkozzanak az oktatási tartalmakkal.

A 99BTC előértékesítési ára jelenleg 0,0011 dollár, ám az elemzők az előértékesítés után jelentős áremelkedésre számítanak.

Megnézem a 99Bitcoins érmét

A CEX bevezetés előtti airdrop-nak stratégiai jelentősége lehet

A központi tőzsdei (CEX) bevezetés előtt a kripto airdrop biztosítása stratégiai jelentőségű lehet. Az airdropok a korai alkalmazókat olyan tokenekkel jutalmazzák, amelyek gyakran jelentősen felértékelődnek, amint a főbb tőzsdékre bevezetik őket. Ez a jelentős hozamlehetőség kiemelten vonzóvá teszi az olyan projektekben történő korai részvételt, amilyen például a 99Bitcoins és a ZKsync.

A 99Bitcoins előértékesítési sikere és a learn-to-earn modellje meggyőző lehetőségként pozícionálja a projektet. A közelgő CEX tőzsdei bevezetés várhatóan nagyobb likviditást és láthatóságot biztosít majd a 99BTC tokennek, ami tovább növeli az értékét.

Ahogy a Bitcoin bikás lendülete a kedvező piaci feltételek és az ETF-jóváhagyások hatására tovább folytatódik, a kapcsolódó projektek, mint a 99Bitcoins is, a megnövekedett érdeklődés és tőkebeáramlás előnyeit élvezhetik.

Érdemes pénzt keresni a 99BTC-vel, szerezd be most a tokeneket!

A felhasználók az előrejelzések szerint a CEX-listázást követő, potenciális árfolyam-emelkedésből kétféle módon is profitálhatnak. Egyrészt a ZKsync projektben a ZK tokenek airdrop-ján keresztül vagy az előértékesítésen történő 99BTC tokenek vásárlásával. A 99Bitcoins képzési lehetőséget és ösztönzőket kínál, ami vonzó befektetéssé teszi. A vállalat erős oktatási alapjai, a lekötési juttatások és a stratégiai pozícionálás mind a magas hozamra vonatkozó potenciált erősítik.

learn to earn kriptódeviza előértékesítése ICO

Ahogy a Bitcoin a kedvező piaci feltételek hatására egyre közelebb kerül a 100 ezer dolláros határhoz, az olyan projektek, mint a 99Bitcoins jó helyzetben vannak ahhoz, hogy kihasználják ezt a bikás környezetet. A folyamatban lévő előértékesítési és airdrop-kampány kiváló lehetőséget jelent a 99BTC biztosítására a CEX-en történő bevezetés előtt.

Irány a 99BTC

A szakértők véleménye és a jövőbeli kilátások is erősítik az érmét

A kriptoelemzők dicsérték a 99Bitcoins erős előértékesítési teljesítményét. Jacob Bury, egy jól ismert kripto YouTuber jól látja a 99Bitcoins potenciálját, és akár 100-szoros hozamot is jósol a bevezetés után. Matthew Perry és a Crypto Mischief szintén kiemelte a korai befektetők hatalmas potenciális hozamát.

A 99Bitcoins egyedülálló tulajdonságaival tűnik ki, beleértve a multi-chain képességet és a „tanulással pénzt kereső” modellt. A kezdetben az Ethereumon futó, ERC-20-as 99BTC token azt tervezi, hogy a BRC-20-as szabványt használva hidat képez a Bitcoin blokkláncához. Ez a módszer egyesíti a Bitcoin hálózatának biztonságát és stabilitását az Ethereum funkcionalitásával és rugalmasságával.

99bitcoins token staking

A learn-to-earn modell jutalmazza a felhasználókat, ha részt vesznek az oktatási tevékenységekben. Ilyenek például az interaktív tanulási modulok és kvízek. Ez a játékosított megközelítés nemcsak szórakoztatóbbá teszi a kriptooktatást, hanem hasznos jutalmakat is biztosít. 

A platform vonzó lekötési juttatásokat is kínál. Ez arra ösztönzi a felhasználókat, hogy megtartsák a tokenjeiket és passzív jövedelemre tegyenek szert. A korai résztvevők a 785 százalékot is elérő lekötéses APY-ra számíthatnak.

A 99BTC okosszerződés ráadásul sikeresen átment a SolidProof auditján, ami tovább erősíti a kiváló alapokat. Az előértékesítés célja, hogy jelentős forrásokat gyűjtsön a 99Bitcoins platform fejlesztéséhez és népszerűsítéséhez, méghozzá a teljes token-kínálat 15 százalékát az előértékesítésre elkülönítve. A korai befektetők még az előértékesítés lezárása előtt megvásárolhatják és leköthetik a tokenjeiket, így már a kezdetektől fogva jelentős hozamot érhetnek el.

A feltörekvő kriptovalutákkal érdemes tervezni

A ZKsync Binance-ra történő bevezetése és token-forgalmazási programja bizonyítja az erős piaci pozícióját és az erős lendületét. Ezzel párhuzamosan a 99Bitcoins innovatív learn-to-earn modellje és kiváló előértékesítési teljesítménye a kriptotér meghatározó szereplőjeként pozícionálja.

A befektetők és az elemzők szorosan figyelemmel kísérik ezeket a fejleményeket, hiszen már mindenki felismerte, hogy a feltörekvő kriptovaluták által kínált lehetőségeket érdemes meglovagolni. Ahogy a ZKsync és a 99Bitcoins a saját mérföldköveik felé haladnak, fejlődésük értékes betekintést nyújt a digitális eszközök és az azokat megalapozó technológiák jövőbeli irányaiba.

Azoknak, akik magas hozamú lehetőségeket keresnek, a 99Bitcoins meggyőző lehetőségként kínálja magát. Az oktatási érték, a tanulási hasznosság és a magas lekötési juttatások kombinációja vonzó befektetéssé teszi. Érdemes ellátogatni a 99Bitcoins hivatalos weboldalára, ahol az előértékesítésre bocsátott tokenekből vásárolni lehet.

Megnézem a 99Bitcoins oldalát

Ez is érdekelhet:

Ez a legjobb mém érme, amit most vásárolhatsz?

Ez a három kutyás kriptó nagyot mehet ezen a nyáron

Hogyan találjuk meg időben a nagy profitot termelő mém érméket?

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Mitől szűz valójában az extra szűz olívaolaj?

Mitől szűz az extra szűz olívaolaj? Miért drágább és mennyiben más, mint az ami nem extra szűz? Milyen elvárások vannak az extra szűz olívaolajjal szemben? Milyen technológiát használnak az olaj sajtolásakor és mitől függ, hogy egy olaj milyen minőségű lesz? Milyen egyéb minőségi kategóriák vannak az olívaolajok között?
2024. 10. 23. 05:00
Megosztás:

Nagy Márton: elérhető az 1.000 eurós minimálbér és az 1 millió forintos átlagkereset

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a mai napon egyeztetett a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumának (VKF) tagjaival, mindazon munkáltatói és munkaadói szervezetek képviselőivel, amelyek részt vesznek a minimálbér meghatározásában.
2024. 10. 23. 04:00
Megosztás:

Nem változtatott a magyar kamaton az MNB - hogy állunk most?

Ezúttal kamattartásról határozott az MNB. Az előzetes várakozásoknak és jegybanki kommunikációnak megfelelően 6,50 százalékon maradt a hazai alapkamat.
2024. 10. 23. 03:00
Megosztás:

Ha ez a 8 tárgy a hálószobádban van, akkor meghatározza, mennyi pénz áll a házhoz!

Van néhány tárgy, amelyről az ezoterikus hagyományok azt tartják, hogy befolyásolhatják a pénzügyeidet. Ezek a hétköznapi tárgyak nemcsak dekorációk, hanem jelek, amelyek felfedik, mennyire lesz sikeres anyagilag a jövőd.
2024. 10. 23. 02:00
Megosztás:

Megvizsgáltuk az Algopyrint! Kiderült, miért működik ilyen hatékonyan

Az Algopyrin, ez a jól ismert fájdalomcsillapító, évtizedek óta kíséri mindennapjainkat. De mi teszi különlegessé? A gyógyszerpiacon számtalan fájdalomcsillapító verseng a figyelmünkért, mind azt ígérve, hogy gyorsan és hatékonyan enyhítik a fájdalmat. Mégis, amikor igazán elviselhetetlen fej- vagy fogfájás üti fel a fejét, sokan újra és újra az Algopyrint választják.
2024. 10. 23. 01:00
Megosztás:

Megütötték rendesen a GE részvényeit

Harmadik negyedéves jelentését követően mélyrepülésbe kezdett a GE Aerospace árfolyama, a piacnyitás óta már 8 százalékot csökkent.
2024. 10. 23. 00:30
Megosztás:

Az ApeCoin árfolyam 130%-ot ugrott az ApeChain bevezetése után – a Pepe Unchained lehet a következő?

Az ApeCoin (APE) legutóbb 130%-os növekedésével került a figyelem középpontjába. A látványos emelkedés az ApeChain nevű, Layer 3 blokklánc elindításának köszönhető, amely új lehetőségeket kínál az APE token felhasználására.
2024. 10. 23. 00:01
Megosztás:

Egy veterán kriptobefektető szerint egy olcsó XRP rivális 30 nap alatt 20 000%-os növekedést érhet el

Egy tapasztalt kereskedő szerint egy megfizethető XRP rivális akár 20 000%-os növekedést is elérhet egy hónap alatt. Az ilyen hatalmas nyereség lehetősége lázba hozta a kriptovaluta rajongókat, miközben az új kitörési sztárt keresik a digitális valuta világában. A piacok folyamatos változásával a befektetők arra törekednek, hogy felfedezzék, mely feljövő érmék hozhatnak rendkívüli hozamokat.
2024. 10. 22. 23:30
Megosztás:

Ezek lehetnek az 5 leggyorsabban dráguló altcoin, amelyet érdemes megvásárolni idén októberben, akár 8000-szeres hozamot is hozhat 2024 decemberéig

Október kiváló lehetőséget kínál bizonyos altcoinokba való befektetésre, amelyek akár 8000-szeres értéknövekedést is elérhetnek 2024 decemberére. Fedezze fel azt az öt gyorsan növekvő kriptovalutát, amelyek kis befektetéseket jelentős vagyonná alakíthatnak. Ez a cikk bemutatja a kriptopiac potenciális játékmódosítóit.
2024. 10. 22. 23:00
Megosztás:

Kötelező altcoinok, amelyek akár 15-szörös növekedést érhetnek el az év végéig – Plusz 1 új érme, amit érdemes felfedezni

Ahogy a kriptopiac potenciális növekedésre készül, bizonyos altcoinok felkeltették a szemfüles befektetők figyelmét. Ezek a digitális eszközök akár tizenötszörös értéknövekedést is elérhetnek az év végéig. Emellett egy új szereplő is hullámokat kelt a kripto szférában. Ideje megvizsgálni, mely érmék mutathatnak jelentős növekedési potenciált.
2024. 10. 22. 22:00
Megosztás:

2024 első három negyedévében is európai második a magyarországi e-autóflotta bővülése

Málta után Magyarországon nőtt a legnagyobb arányban az újonnan forgalomba helyezett tisztán elektromos autók száma az idei első kilenc hónapban - olvasható az Energiaügyi Minisztérium (EM) közösségi oldalának keddi bejegyzésében.
2024. 10. 22. 22:00
Megosztás:

Ahogy a kriptotőzsdék egyre gyorsabban listázzák az új tokeneket, ez a mémérme (DOGEN) a szakértők szerint 17 000%-kal szárnyalhatja túl a DOGE-t

Egy új szereplő a kripto világában készül túlszárnyalni a Dogecoint, az elemzők szerint pedig akár 17 000%-os növekedést is elérhet. Ahogy a tőzsdék egyre gyorsabban listázzák az új tokeneket, ez a mémérme egyre nagyobb figyelmet kap. Ez a cikk feltárja azokat az érméket, amelyek jelentős növekedés előtt állhatnak.
2024. 10. 22. 21:30
Megosztás:

Rejtett tartalék a munkaerőpiacon: karrierszünet után visszatérőket vár a Morgan Stanley

Szülési szabadság, hozzátartozók ápolása, betegségből való felépülés vagy éppen továbbtanulás – akármilyen okból is szakítja meg valaki a karrierjét hosszabb időre, sokaknak nem könnyű visszarázódni a munka világába. Pedig ezek az inaktív szakemberek fontos tartalékot jelenthetnek egy olyan kifeszített munkaerőpiaci környezetben, mint a mostani. A Morgan Stanley budapesti irodája immár kilencedik alkalommal hirdette meg Return to Work – Lendülj újra munkába! programját, amelynek keretében a karrierjüket bármilyen okból megszakítóknak segít visszarázódni. A 16 hetes képzésre október végéig lehet jelentkezni.
2024. 10. 22. 21:00
Megosztás:

A PEPE legutóbbi megbotlása utat nyitott Dogen 11.000%-os ralija előtt, miközben a Dogecoin küzd, hogy visszaszerezze a mémcoinok trónját

A mémérmék világa gyors ütemben változik, ahogy egy token hibái mások számára megnyitják az utat a fellendülésre. Míg egy jól ismert kedvenc azon küzd, hogy visszaszerezze vezető pozícióját, egy váratlan versenyző elképesztő nyereségekkel tört előre. Ez a cikk a kriptomém világ változó dinamikáját tárgyalja, és feltárja, mely érmek mutathatnak ígéretes növekedést.
2024. 10. 22. 20:30
Megosztás:

Japán hitelminősítő ajánlja befektetésre Magyarországot

A japán R&I hitelminősítő megerősítette Magyarország befektetésre ajánlott besorolását stabil kilátások mellett - mondta keddi videóüzenetében a pénzügyminiszter.
2024. 10. 22. 19:30
Megosztás:

Így élénkülhet jövőre a lakáspiac

A fiatalokat hozhatja helyzetbe a kormányhatározatba foglalt, 21 pontból álló Új Gazdaságpolitikai Akcióterv, amely támogatásokkal és korlátozásokkal élénkítené jövőre a lakáspiac forgalmát - közölte az ingatlan.com kedden az MTI-vel.
2024. 10. 22. 19:00
Megosztás:

Csinálj 500 dollárból akár 1 milliót ezzel a mesterséges intelligencia alapú kriptovalutával, amely várhatóan túlszárnyalja a Shiba Inut és a Chainlinket a 2024-es altcoin őrületben

Egy 500 dolláros befektetés elképesztő módon akár 1 millió dollárrá is változhat egy forradalmi mesterséges intelligencia (AI) alapú kriptovalutával, amely jelenleg nagy figyelmet kap. A digitális eszköz várhatóan túlszárnyalhat olyan jelentős tokeneket, mint a Shiba Inu és a Chainlink, miközben exponenciális növekedés előtt áll a 2024-es altcoin-őrületben. Ez a cikk bemutatja, hogyan válhat ez az új kriptovaluta játékváltóvá a befektetők számára, akik rendkívüli hozamokra vágynak.
2024. 10. 22. 18:30
Megosztás:

Így fejlesztik az agrárképzéseket

Innovatív fejlesztések történtek az agrárszakképzésben - jelentette ki Nobilis Márton, az Agrárminisztérium (AM) élelmiszergazdaságért és agrárszakképzésért felelős államtitkára a Kisalföldi ASzC Szombathelyi Élelmiszeripari és Földmérési Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium okostanterem átadó ünnepségén az AM keddi közleménye szerint.
2024. 10. 22. 18:00
Megosztás:

Az IMF nem változtatott idei globális gazdaságnövekedési előrejelzésén

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint nem változtak a világgazdaság idei és jövő évi kilátásai a szervezet előző, áprilisi előrejelzése óta.
2024. 10. 22. 17:30
Megosztás:

Nem módosította az alapkamatot a monetáris tanács

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa nem változtatott keddi ülésén az alapkamaton, amely így változatlanul 6,5 százalék, nem változott a kamatfolyosó két széle sem.
2024. 10. 22. 17:00
Megosztás: