ZKsync és 99Bitcoins airdrop és tőzsdei bevezetés - Melyikből lesz 100-szoros megtérülés?

A ZKsync (ZK) érme már szerepel a Binance tőzsdén egy token-elosztó programmal. A 99Bitcoins (99BTC) előértékesítése pedig rendkívül sikeres, a magas hozamot kínáló, learn-to-earn tanulási ökoszisztéma magabiztosan halad az ütemtervében.

ZKsync és 99Bitcoins airdrop és tőzsdei bevezetés - Melyikből lesz 100-szoros megtérülés?

A világ legnagyobb kereskedési volumenű kriptotőzsdéjén, a Binance-en biztosította megjelenését a ZKsync (ZK) token. A ZKsync egyébként egy Layer-2 skálázási megoldás, amely olcsóbbá és gyorsabbá teszi a tranzakciókat az Ethereumon az úgynevezett rollupok (zk-rollupok) és bizonylatok (ZKP-k) felhasználásával. Ezzel párhuzamosan az új 99Bitcoins (99BTC) projekt erős előértékesítési teljesítményével és közelgő airdropjával felkeltette a befektetők figyelmét. Ígéretes második esélyt kínál most a jelentős hozamra vágyó felhasználóknak.

A Binance hivatalosan bejelentette a ZKsync (ZK) tőzsdei bevezetését, a kereskedés 2024. június 17-én kezdődött el. A tőzsde több kereskedési párt vezet be a ZK számára, köztük a ZK/BTC, a ZK/USDT, a ZK/FDUSD és a ZK/TRY párokat. Így a felhasználóknak több lehetősége is van az új token kereskedésére. A ZK tokenek kifizetése 2024. június 18-tól lett elérhető.

A tőzsdei bevezetéssel egyidőben a Binance token-elosztási programot indít, amelynek keretében 10 500 000 ZK tokent oszt szét a jogosult felhasználók körében 2024. június 17. és július 16. között. A jogosultsághoz a felhasználóknak legalább 50 tranzakciót kellett végrehajtaniuk a ZKsync Era hálózaton 2023 februárja és 2024 márciusa között, méghozzá legalább hét különböző hónapot lefedve. A kezdeményezés célja a korai felhasználók jutalmazása, valamint a ZKsync platform szélesebb körű elterjedésének segítése.

Ez a listázás azután derült ki, miután a ZKsync Association bejelentést tett egy jelentős airdrop eseményről, amely 3,675 milliárd ZK token szétosztását tűzte ki célul, összesen 695 232 jogosult pénztárcának. Ez az airdrop a teljes ZK token kínálat 17,5 százalékát teszi ki, és az a célja, hogy megjutalmazza az Ethereum Layer 2 hálózat, a ZKsync korai felhasználóit és támogatóit. A jogosult résztvevők már napokon belül igényelhetik a tokenjeiket, a kiosztási időszak 2025. január 3-ig tart.

A 99Bitcoins teljesítménye kiváló, a népszerűsége nő

Míg a ZKsync Binance-listázása jelentős figyelmet kapott, míg egy másik projekt, a 99Bitcoins (99BTC) új megközelítésével és erős előértékesítési teljesítményével került a címlapokra. A 99Bitcoins az oktatási platformból egy learn-to-earn (tanulj és keress pénzt) ökoszisztémává alakult át. Az oktatási eredményekért járó jutalmakkal a felhasználók ösztönzést kapnak a Bitcoin és a blokklánc-technológia megismerésére.

99bitcoins platform

A 99Bitcoins a 2013-as alapítása óta a kripto oktatási platformok egyik vezető szereplője lett, több millió előfizetővel. A 99BTC token továbbfejleszti ezt a platformot, és egy kézzelfogható ösztönzést nyújt arra, hogy a felhasználók minél többet foglalkozzanak az oktatási tartalmakkal.

A 99BTC előértékesítési ára jelenleg 0,0011 dollár, ám az elemzők az előértékesítés után jelentős áremelkedésre számítanak.

Megnézem a 99Bitcoins érmét

A CEX bevezetés előtti airdrop-nak stratégiai jelentősége lehet

A központi tőzsdei (CEX) bevezetés előtt a kripto airdrop biztosítása stratégiai jelentőségű lehet. Az airdropok a korai alkalmazókat olyan tokenekkel jutalmazzák, amelyek gyakran jelentősen felértékelődnek, amint a főbb tőzsdékre bevezetik őket. Ez a jelentős hozamlehetőség kiemelten vonzóvá teszi az olyan projektekben történő korai részvételt, amilyen például a 99Bitcoins és a ZKsync.

A 99Bitcoins előértékesítési sikere és a learn-to-earn modellje meggyőző lehetőségként pozícionálja a projektet. A közelgő CEX tőzsdei bevezetés várhatóan nagyobb likviditást és láthatóságot biztosít majd a 99BTC tokennek, ami tovább növeli az értékét.

Ahogy a Bitcoin bikás lendülete a kedvező piaci feltételek és az ETF-jóváhagyások hatására tovább folytatódik, a kapcsolódó projektek, mint a 99Bitcoins is, a megnövekedett érdeklődés és tőkebeáramlás előnyeit élvezhetik.

Érdemes pénzt keresni a 99BTC-vel, szerezd be most a tokeneket!

A felhasználók az előrejelzések szerint a CEX-listázást követő, potenciális árfolyam-emelkedésből kétféle módon is profitálhatnak. Egyrészt a ZKsync projektben a ZK tokenek airdrop-ján keresztül vagy az előértékesítésen történő 99BTC tokenek vásárlásával. A 99Bitcoins képzési lehetőséget és ösztönzőket kínál, ami vonzó befektetéssé teszi. A vállalat erős oktatási alapjai, a lekötési juttatások és a stratégiai pozícionálás mind a magas hozamra vonatkozó potenciált erősítik.

learn to earn kriptódeviza előértékesítése ICO

Ahogy a Bitcoin a kedvező piaci feltételek hatására egyre közelebb kerül a 100 ezer dolláros határhoz, az olyan projektek, mint a 99Bitcoins jó helyzetben vannak ahhoz, hogy kihasználják ezt a bikás környezetet. A folyamatban lévő előértékesítési és airdrop-kampány kiváló lehetőséget jelent a 99BTC biztosítására a CEX-en történő bevezetés előtt.

Irány a 99BTC

A szakértők véleménye és a jövőbeli kilátások is erősítik az érmét

A kriptoelemzők dicsérték a 99Bitcoins erős előértékesítési teljesítményét. Jacob Bury, egy jól ismert kripto YouTuber jól látja a 99Bitcoins potenciálját, és akár 100-szoros hozamot is jósol a bevezetés után. Matthew Perry és a Crypto Mischief szintén kiemelte a korai befektetők hatalmas potenciális hozamát.

A 99Bitcoins egyedülálló tulajdonságaival tűnik ki, beleértve a multi-chain képességet és a „tanulással pénzt kereső” modellt. A kezdetben az Ethereumon futó, ERC-20-as 99BTC token azt tervezi, hogy a BRC-20-as szabványt használva hidat képez a Bitcoin blokkláncához. Ez a módszer egyesíti a Bitcoin hálózatának biztonságát és stabilitását az Ethereum funkcionalitásával és rugalmasságával.

99bitcoins token staking

A learn-to-earn modell jutalmazza a felhasználókat, ha részt vesznek az oktatási tevékenységekben. Ilyenek például az interaktív tanulási modulok és kvízek. Ez a játékosított megközelítés nemcsak szórakoztatóbbá teszi a kriptooktatást, hanem hasznos jutalmakat is biztosít. 

A platform vonzó lekötési juttatásokat is kínál. Ez arra ösztönzi a felhasználókat, hogy megtartsák a tokenjeiket és passzív jövedelemre tegyenek szert. A korai résztvevők a 785 százalékot is elérő lekötéses APY-ra számíthatnak.

A 99BTC okosszerződés ráadásul sikeresen átment a SolidProof auditján, ami tovább erősíti a kiváló alapokat. Az előértékesítés célja, hogy jelentős forrásokat gyűjtsön a 99Bitcoins platform fejlesztéséhez és népszerűsítéséhez, méghozzá a teljes token-kínálat 15 százalékát az előértékesítésre elkülönítve. A korai befektetők még az előértékesítés lezárása előtt megvásárolhatják és leköthetik a tokenjeiket, így már a kezdetektől fogva jelentős hozamot érhetnek el.

A feltörekvő kriptovalutákkal érdemes tervezni

A ZKsync Binance-ra történő bevezetése és token-forgalmazási programja bizonyítja az erős piaci pozícióját és az erős lendületét. Ezzel párhuzamosan a 99Bitcoins innovatív learn-to-earn modellje és kiváló előértékesítési teljesítménye a kriptotér meghatározó szereplőjeként pozícionálja.

A befektetők és az elemzők szorosan figyelemmel kísérik ezeket a fejleményeket, hiszen már mindenki felismerte, hogy a feltörekvő kriptovaluták által kínált lehetőségeket érdemes meglovagolni. Ahogy a ZKsync és a 99Bitcoins a saját mérföldköveik felé haladnak, fejlődésük értékes betekintést nyújt a digitális eszközök és az azokat megalapozó technológiák jövőbeli irányaiba.

Azoknak, akik magas hozamú lehetőségeket keresnek, a 99Bitcoins meggyőző lehetőségként kínálja magát. Az oktatási érték, a tanulási hasznosság és a magas lekötési juttatások kombinációja vonzó befektetéssé teszi. Érdemes ellátogatni a 99Bitcoins hivatalos weboldalára, ahol az előértékesítésre bocsátott tokenekből vásárolni lehet.

Megnézem a 99Bitcoins oldalát

Ez is érdekelhet:

Ez a legjobb mém érme, amit most vásárolhatsz?

Ez a három kutyás kriptó nagyot mehet ezen a nyáron

Hogyan találjuk meg időben a nagy profitot termelő mém érméket?

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ezért veszélyes ma külföldről autót behozni Magyarországra

Magyarországon a használt autók jelentős részének manipulálták a kilométeróra-állását, vagyis a jármű kevesebbet ér, mint amennyit kérnek érte. Még nagyobb azonban az esélye, hogy a futásteljesítményt módosították, ha külföldről hozzuk be az autót. A határokon átnyúló tranzakciókat nehéz nyomon követni, ezért a csalók kihasználják ezt a helyzetet és elkerülik, hogy elkapják.
2024. 07. 19. 16:00
Megosztás:

A Richter a denosumab engedélyezését kérte

A Richter tegnap piaczárás után jelentette be, hogy az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) befogadta a denosumabhoz köthető két forgalomba hozatali kérelmét.
2024. 07. 19. 15:00
Megosztás:

Mit érdemes tudni a retinolról?

Ha szeretnénk odafigyelni az arcbőrünk egészségére, esetleg javítani szeretnénk az állapotát, és hatékonyan felvennénk a harcot a különböző problémákkal – például egyenetlen bőrkép, pattanások, pigmentfoltok, ráncok –, akkor fontos a személyre szabott arcápolási rutin kialakítása.
2024. 07. 19. 14:30
Megosztás:

Fehéroroszország vízummentességet vezetett be 35 európai ország állampolgárai számára

"Békeszeretetből' vízummentességet vezet be Fehéroroszország 35 európai ország - közöttük Magyarország - állampolgárai számára 2024. július 21-től december 31-ig - közölte a fehérorosz külügyminisztérium, amelyet az RBK orosz hírportál idézett szerdán.
2024. 07. 19. 14:00
Megosztás:

Leszállította az alaptőkéjét a PannErgy

Leszállította alaptőkéjét a PannErgy az árpilis közgyűlés határozatnak megfelelően - közölte a társaság szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2024. 07. 19. 13:00
Megosztás:

A görögdinnye nemcsak finom, rendkívül egészséges is

Dübörög a dinnyeszezon, a zöldségeseknél már megtalálod a hazai csemegét is. Érdemes ezek között keresgélned, hazánk több részén ugyanis tökéletes adottságokkal bíró termőterületek vannak, ahol generációk óta zajlik a görögdinnye termesztése. Lacházi Pál, a Syngenta dinnyeszakértője segítségével hoztunk pár érdekességet nektek.
2024. 07. 19. 12:30
Megosztás:

DH Energy néven indít új üzletágat a Duna House Group

DH Energy néven új üzletágat indít a Duna House Group, az Európa négy országában működő, ingatlanokat és pénzügyi termékeket közvetítő vállalat először Magyarországon lép be az energetikai piacra, főként lakossági és kisvállalati ügyfeleknek kínál energiahatékonysági megoldásokat - közölte a cégcsoport szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 19. 12:00
Megosztás:

A Dogwifhat visszakutyagolt a Top 50 kriptovaluta közé, a WIF 50%-os árfolyam növekedést ért el heti szinten

Nagyot kutyagolt a sapkás kutyás mémcoin: a Solana-alapú mémcoin, a Dogwifhat (WIF) jelentős visszatérést produkált, újra bekerült a top 50 kriptovaluta közé, miután az elmúlt hét során 49,8%-os növekedést ért el.
2024. 07. 19. 11:30
Megosztás:

Két új atomenergiablokk épül Csehországban

A dél-koreai KHNP társaság építi fel a két új atomenergiablokkot a csehországi Dukovanyban - közölte Petr Fiala cseh miniszterelnök a kormány szerdai ülése után Prágában.
2024. 07. 19. 11:00
Megosztás:

Merre megy a kamat Európában?

Nem adott sok támpontot Lagarde: az EKB a vártnak megfelelően 4,5%-on tartotta a jegybanki alapkamatot.
2024. 07. 19. 10:30
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,62 százalékkal, a frankfurti DAX-30 index 0,50 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,35 százalékkal csökkent a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 19. 10:00
Megosztás:

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés pénteken a Budapesti Értéktőzsdén, csütörtökön a BUX 359,91 pontos, 0,5 százalékos emelkedéssel, 72 899,65 ponton, történelmi csúcson zárt.
2024. 07. 19. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 19. 08:00
Megosztás:

Fejhallgató, újragondolva: Bemutatkozik a Dyson OnTrac fejhallgató

A Dyson ma bemutatta első, kizárólag audio célú, magas hanghűségű fejhallgatóját, a Dyson OnTrac-et. A kategóriájában legjobb zajszűrést¹ kínáló fejhallgatók akár 55 órányi² magával ragadó zenehallgatási élményt nyújtanak. 

2024. 07. 19. 07:30
Megosztás:

Megkezdődött a dohány betakarítása

Az elmúlt évek átlagát tekintve csaknem 700 termelő mintegy 2800 hektáron 5000-6000 tonna dohányt termelt évente. Az ágazat a feldolgozásban dolgozókkal együtt, mintegy 10 000-12 000 fő részére biztosított megélhetést - közölte közösségi oldalán Nagy István agrárminiszter az Agrárminisztérium (AM) szerdai közleménye szerint.
2024. 07. 19. 06:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hezidén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 19. 05:00
Megosztás:

Járatkésések: így kárpótolhat a kellemetlen órákért az utasbiztosításunk

Élelmiszer, ruha, asszisztencia behajtáshoz – a Grantis megvizsgálta, miben segítenek az utasbiztosítások repülő járatkésés és lemondás esetén.
2024. 07. 19. 04:00
Megosztás:

Donald Trump árnyékos oldala - érdemes megnézni azt is...

The Dark Side of The Moon: vagy más néven a Trump trade árnyékos oldalát láthattuk a tegnapi napon.
2024. 07. 19. 03:00
Megosztás:

Mi van az ALDI-s hűtőkben? Vizsgálatot indított a Gazdasági Versenyhivatal

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított az ALDI Magyarország Bt.-vel szemben a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt.
2024. 07. 19. 02:00
Megosztás:

Az áram ára 10-szeresére ugrott néhány óra alatt! A nagy meleg miatti fogyasztás növekedése az ok

2024. július 18-án este 20 és 21 óra között 999 eurós megawattóránkénti (MWh) nagykereskedelmi áramár alakult ki HUPX magyar áramtőzsdén, ami a nagy meleg mellett az időjárástól független erőművek európai szinten való fejlesztésének elmaradása és az elégtelen tárolókapacitás számlájára írható fel.
2024. 07. 19. 01:00
Megosztás: