Tanulj a kriptókról, és keress nevetve 99Bitcoins érméket

Alig ocsúdhattunk fel, az ICO máris átszaladt az 1,5 millió dolláros gyűjtési határon. A nagy siker miatt számos elemző gondolja azt, hogy az érme értéke a nyílt piacra való bevezetésekor tízszeresére is duzzadhat.

Tanulj a kriptókról, és keress nevetve 99Bitcoins érméket

A 99Bitcoins kriptovaluta oktatási platform szó szerint meglepte a piacot 99BTC tokenjének bemutatásával.

Alig ocsúdhattunk fel, az ICO máris átszaladt az 1,5 millió dolláros gyűjtési határon. A nagy siker miatt számos elemző gondolja azt, hogy az érme értéke a nyílt piacra való bevezetésekor tízszeresére is duzzadhat.

A 99Bitcoins token támogatja a kriptókról való információgyűjtést 

A befektetőket lázba hozó 99Bitcoins platform egy modern "Learn-to-Earn" ökoszisztémát vezet be, mely tulajdonképpen szórakoztatóvá varázsolja a tanulás folyamatát.

Unalmas és passzív cikkolvasás, videónézés, és kvízmegoldások helyett a felhasználók tanulás közben 99BTC tokeneket zsebelhetnek be.

Ez a modell a 2021-ben népszerűvé vált Play-to-Earn mechanizmushoz hasonlít, csak ezúttal nem játékért jár natív érme, hanem azért, ha bővítjük a kriptovalutákkal kapcsolatos tudásunkat.

99BTC-t gyűjthetsz akkor, ha elvégzed például az alábbi oktatási modulokat: technikai elemzés, blokklánc technológia, decentralizált pénzügyek. Természetesen még sok más témában gyűjthetsz be hasznos információt.

A fejlesztés célja az, hogy érdekessé tegye az oktatóanyagok feldolgozását, és ehhez megragadja a jelenleg leghatékonyabb ösztönzési módszert.

Ráadásul itt nem tömény tananyagokat találsz, a hangsúly az egyszerű megfogalmazáson és tálaláson van. A fentiek miatt a 99Bitcoins vadonatúj Learn-to-Earn platformja bizony jócskán felvillanyozhatja a kriptovilágot. 

Úgy tűnik, hogy a befektetők nyitottak erre a megoldásra, a 99Bitcoins Telegram-csatornájához például már több, mint 3400-an csatlakoztak. 

A 99Bitcoins elérhetővé tette Discord szerverét is, mely tagjai szabadon megbeszélhetik egymással kriptóval kapcsolatos gondolataikat.

Nézd meg a 99Bitcoins előértékesítését

A lekötési jutalmak és a BRC-20 integráció etetik a 99BTC előértékesítési keresletét 

A 99Bitcoins Token csapata a Learn-to-Earn jutalmakon túl egy sereg más felhasználási lehetőséget is felkínál. 

Vonzó befektetésnek számít amiatt is, hogy egy jövedelmező staking protokollt kínál az érmetulajdonosok számára.

Azok, akik lekötik a 99BTC érméiket, jelenleg évi 1101%-os hozamot kaszálhatnak, ami jól látod, magasabb, mint az iparági átlag.

A projekt csapata azt is tervbe vette, hogy a 99BTC-t ERC-20-as tokenről mielőbb átállítja a Bitcoin új BRC-20-as szabványára.

Ha a csapat sikeresen áthidalja a tokent BRC-20-ra, akkor a 99BTC lesz az egyik legkorábbi, direkt a Bitcoin-hálózatra építkező kriptovaluta.

Az ICO fellendülésének oka tehát egy együttes erő, mely a Learn-to-Earn rendszerből, a lekötési jutalmakból, a BRC-20 tervekből valamint a 99Bitcoins elismert márkájából táplálkozik.  

Cikkünk írásakor az előértékesítés már több, mint 1,5 millió dollárt gyűjtött össze a lelkes támogatóktól, és a kriptoszeretők csatlakozásával ez a szám percről percre gyarapszik. 

A 99BTC érmék a mostani szakaszban 0,00106 dollárt érnek, és az ár a következő körben már emelkedni fog. 

Látogass el a 99Bitcoins ICO-jára

Nyújthat-e a 99Bitcoins érme az előértékesítés után 10x-es hozamot?

Ha a számok nem hazudnak, akkor egy ekkora emelkedés nem tűnik hihetetlennek a 99Bitcoins jövőjében. 

A platform érmekínálata 99 milliárd tokent tesz ki, és ez 0,00106 dolláros előértékesítési áron elméletileg 105 millió dollárt ér. 

Ez persze a többi altcoin milliárdos értékéhez képest csak csepp abban a bizonyos kriptotengerben.

A 99Bitcoins koncepciójának célja, hogy a felhasználók vágyjanak a kriptovaluták megismerésére, illetve szimpatizáljanak a tervbe vett Bitcoin integrációval. Ha a projekt iránti érdeklődés továbbra sem lankad, akkor a 99Bitcoins a blokkláncoktatás főszereplőjévé válhat.

Ha a fejlesztőcsapat tervei valóra válnak, akkor a 99BTC piaci kapitalizációja könnyen átlibbenhet az 1 milliárd dolláros határon. Persze ahhoz, hogy ez a rally valóra válhasson, a pozitív piaci környezetnek is segítenie kell.

Tegyük fel, hogy az ETH ETF jóváhagyásáról szóló pletykák valóra válnak, nos, a hír valószínűleg egy kiadós kripto bikafutást indít majd el.

Mindent szem előtt tartva, a 99Bitcoins érme könnyen egy áttörő kripto Learn-to-Earn platformmá válhat.

Nézd meg a 99Bitcoins előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

3 mém érme, amit figyelj mielőtt 75 000 lenne a Bitcoin

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

A Sealana érme előértékesítése egyre csak duzzad

Az uniós versenyképesség javítása lesz a legfőbb célunk

Mivel az elmúlt években Európa lemaradt a globális versenyben az Egyesült Államokhoz és Kínához képest, az Európai Unió Tanácsának féléves, július elsején kezdődő magyar elnöksége egyik legfontosabb prioritása az uniós versenyképesség javítása lesz - jelentette ki a magyar pénzügyminiszter pénteken Luxembourgban.
2024. 06. 24. 05:00
Megosztás:

Ez a 3 altcoin megváltoztathatja a kriptoipart – a DTX Exchange vezet SHIB, LINK és WLD előtt

A piaci korrekció közepette a legtöbb altcoin veszteségeket szenved el, köztük a Shiba Inu (SHIB), a Chainlink (LINK) és a Worldcoin (WLD) is. Ezen a héten a Shiba Inu (SHIB) 15%-ot esett, a Chainlink (LINK) 6,54%-ot, és a Worldcoin (WLD) 12,54%-ot. Mindhárom érme erős medvepiaci nyomás alatt áll.
2024. 06. 24. 04:00
Megosztás:

Dogecoin árfolyam előrejelzés: Elérheti Elon Musk kedvenc érméje az 1 dollárt? A szakértők inkább az Algotechre fogadnak

A Dogecoin (DOGE), az a népszerű kriptovaluta, amelyet gyakran emleget a technológiai mogul, Elon Musk, ezzel megragadva a befektetők és rajongók képzeletét is. Az útja a mém érmétől a kriptopiacon komoly versenyzővé válásig felveti az izgalmas kérdést: elérheti-e a Dogecoin (DOGE) ára az áhított 1 dolláros szintet?
2024. 06. 24. 03:00
Megosztás:

Durva adósságot cipel Nagy-Britannia - mi lesz a vége?!

A pénteken ismertetett legfrissebb közfinanszírozási adatok szerint jelentős növekedéssel száz százalék közvetlen közelébe emelkedett a hazai össztermékhez (GDP) mért brit államadósságráta a májussal zárult egy évben. Legutóbb több mint hat évtizede mértek ennél magasabb közadósságot Nagy-Britanniában.
2024. 06. 24. 02:30
Megosztás:

Gyógyszerek, amit tilos bevenni reggel, mert nagy bajt okozhat!

A gyógyszerek szedésekor nemcsak az adagolásra, hanem az időzítésre is különösen oda kell figyelni. Bizonyos gyógyszerek bevétele reggel, éhgyomorra kifejezetten káros hatásokkal járhat, súlyosbíthatja a mellékhatásokat vagy ronthatja a gyógyszer hatékonyságát. Íme, néhány gyógyszer, amit jobb, ha nem reggel veszel be.
2024. 06. 24. 02:00
Megosztás:

Válaszd ki a születésnapodat és megtudod, mikor leszel gazdag! Pénzhoroszkóp

Kíváncsi vagy, hogy milyen anyagi lehetőségek és szerencsés fordulatok várnak rád ezen a héten? Fedezd fel részletes horoszkópunkat, amely izgalmas és váratlan eseményeket ígér minden csillagjegy számára! Legyen szó váratlan pénzügyi nyereségről, szerencsés találkozásokról vagy épp kreatív befektetési ötletekről, itt mindent megtalálsz, amit tudnod kell. Tudd meg, melyik nap érdemes lottót játszanod, és melyik állattal való találkozás hozhat különleges szerencsét! Olvasd el a heti horoszkópodat, és készülj fel a szerencse rád váró csodáira!
2024. 06. 24. 01:00
Megosztás:

Három népszerű kriptojáték, amivel még pénzt is kereshetsz

Játszani mindenki szeret, főleg akkor, ha még fizetnek is érte. A kriptojátékok piacán rendkívül széles a kínálat, de a paly-to-earn (játssz és keress pénzt) modell szinte az első perctől népszerű a blokklánc játékok között.
2024. 06. 24. 00:01
Megosztás:

Még egy hétig lehet pályázni családbarát munkahelyek kialakítására

Július 1-jéig lehet jelentkezni a családbarát munkahelyek kialakítására kiírt pályázatra - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.
2024. 06. 23. 23:00
Megosztás:

Államháztartási, idegenforgalmi, ipari és foglalkoztatási adatok jelennek meg jövő héten

Jövő hétfőn a Pénzügyminisztérium (PM) részletes tájékoztatót tesz közzé az államháztartás központi alrendszerének május végi helyzetéről, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken a foglalkoztatás és munkanélküliség, az ipari termelői árak, valamint a turisztikai szálláshelyek fogalmának májusi adatait közli.
2024. 06. 23. 22:00
Megosztás:

Meghatározó szerepünk lesz a nemzetközi olimpiai mozgalom megújulásában

Magyarország meghatározó szerepet kap a nemzetközi olimpiai mozgalom megújulásában, mivel most Sanghaj mellett Budapest rendezi az új, modern, úgynevezett városi sportágak kvalifikációs versenyeit az idei párizsi ötkarikás játékokra - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.
2024. 06. 23. 21:00
Megosztás:

A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 23. 20:00
Megosztás:

Társadalmi felelősség és milliárdos megtakarítások – Értéket teremt a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása

Évente közel kétszázmilliárd forintot fizetnek be a hazai vállalkozások rehabilitációs hozzájárulásként az államkasszába, mivel a foglalkoztatottak között a megváltozott munkaképességű alkalmazottak aránya nem éri el az öt százalékot. Becslések szerint ez a csoport akár százezres tartalékot is jelenthet a magyar munkaerőpiacnak. Az ezen munkavállalók munkába állításához szükséges jól átgondolt stratégia kidolgozásához és megvalósításához a legtöbb vállalat jelenleg nem tud megfelelő szakembert allokálni, ezért érdemes külsős szakértő vagy HR szolgáltató támogatását bevonni.
2024. 06. 23. 19:00
Megosztás:

Van igény rá, de még mindig kevesen értik az egészségpénztárat

Mostanra lezajlottak az egészségpénztárak küldöttközgyűlései, elfogadták az előző évi beszámolókat. Az egészségpénztárak taglétszáma és az általuk kezelt vagyon továbbra is növekszik, de a lakosság nagy része még mindig veszni hagyja az akár 150 ezer forint állami támogatást. A BiztosDöntés.hu arra keresi a választ, hogy miért van ez így.
2024. 06. 23. 18:00
Megosztás:

Különleges naperőmű kezdte el működését Környén

Üzembe helyezték az első hazai, ipari naperőművet, amelynek termelése automatikusan, a pillanatnyi igények szerint finomhangolható.
2024. 06. 23. 17:00
Megosztás:

Atomenergetikai együttműködésről tárgyalt a Roszatom vezetője Vietnámban

Alekszej Lihacsov, a Roszatom állami atomenergetikai vállalat vezérigazgatója Vlagyimir Putyin orosz elnök vietnámi látogatása alkalmából találkozott Pham Minh Chinh vietnámi miniszterelnökkel, akit tájékoztatott az orosz közreműködéssel megvalósuló Nukleáris Tudományos és Technológiai Központ tervéről és az atomenergia terén folytatott együttműködés újraindításának kilátásairól, valamint a kétoldalú együttműködés más területeiről.
2024. 06. 23. 16:00
Megosztás:

Közel 60%-os árbevétel növekedést ért el tavaly az online fizetési megoldásokat kínáló Barion

Már több mint 15 országban szolgálja ki e-kereskedelmi partnereit az adatvezérelt fizetési megoldásokra specializálódott Barion.
2024. 06. 23. 15:00
Megosztás:

Tudatosabban tervezik vagyoni viszonyaikat a házasságra készülők

A családi vagyon egy része is múlhat egy házassági vagyonjogi szerződésen.
2024. 06. 23. 14:00
Megosztás:

Végleg velünk marad a kamatjövedelmek után fizetendő szocho!

2023. július elseje óta a kamatjövedelmek után a 15%-os személyi jövedelemadó (szja) mellett 13% szociális hozzájárulási adót (szocho) is kell fizetni. Eredetileg ez a veszélyhelyzet idejére volt csak érvényes, a Bankmonitor szakértői azonban kiszúrtak egy jogszabályváltozást, ami alapján nagyon úgy tűnik, véglegesen velünk marad a sarc.
2024. 06. 23. 13:00
Megosztás:

Az ingatlanfejlesztések modernizálásában működik együtt a Kopaszi Gát és a CETIN Hungary

Együttműködési megállapodást kötött a lakossági és az üzleti ingatlanokat fejlesztő Kopaszi Gát Zrt. és a független, integrált telekommunikációs infrastruktúraszolgáltató CETIN Hungary.
2024. 06. 23. 12:00
Megosztás:

Billegő helyzetben kell fenntarthatóvá válniuk a magyar kkv-knak

A kis- és középvállalkozások (kkv-k) számára kulcsfontosságú, hogy már most megkezdjék a felkészülést az ESG-törvény (E, environmental: környezeti, S, social: társadalmi, G, governance: vállalatirányítási területek) előírásainak teljesítésére. A szabályozás nem csupán új kötelezettségeket hoz, hanem jelentős lehetőségeket is kínál a fenntarthatóság és a versenyképesség növelésében. Az Erste ESG-indexszel és tanácsadással fogja segíteni kkv-ügyfeleit, hogy könnyebben tudjanak eleget tenni a jogszabályi előírásoknak.
2024. 06. 23. 11:00
Megosztás: