5 legjobb Dogecoin és Shiba Inu alternatíva, amelyekkel 200 dollárból 30 000 dollárt varázsolhatsz 150-szeres nyereséggel 2 hónap alatt

A kriptovaluták rajongói most új tokenek fellendülésének lehetnek tanúi, amelyek rövid idő alatt jelentős hozamot ígérnek. A Dogecoin és a Shiba Inu sikerét követően egyre több figyelmet kapnak a feltörekvő alternatívák, amelyek jelentős szorzókkal kecsegtetik a befektetőket.

5 legjobb Dogecoin és Shiba Inu alternatíva, amelyekkel 200 dollárból 30 000 dollárt varázsolhatsz 150-szeres nyereséggel 2 hónap alatt

Egy ilyen kiemelkedő token az XYZVerse (XYZ), egy memecoin, amely különböző sportágak rajongóit egyesíti, és figyelemre méltó növekedésre készül, lehetőséget nyújtva a korai támogatóknak a jelentős nyereségre.

Vedd át az irányítást az XYZ-vel: A következő memecoin bajnok! A játék elindult, és az XYZ vezeti a mezőnyt a memecoin arénában! Ez a szenzációs, minden sportágat felölelő memecoin megállíthatatlan lendülettel érkezett a piacra, letaszítva a gyenge versenytársakat és átverős kriptókat.

Az XYZ előre tör, és döbbenetes nyereséget ígér, messze maga mögött hagyva a BOME-t és a WIF-et. A célja egy elképesztő, 99 900%-os növekedés, amivel az XYZ a következő kriptobikafutás során a memecoin koronát is elhódíthatja!

First Neiro on Ethereum (NEIRO), Book of Meme és Dogwifhat kriptovaluta befektetés kezdőknek

Uralkodj a játékon, és tedd pénzzé a fogadásokat

Az XYZ a sztárjátékos az XYZVerse-ben – a sport izgalma és a meme kultúra tökéletes fúziója. Ez a közösségi központú ökoszisztéma tökéletes játszótér a kriptórajongók és sportkedvelők számára, mindent kínálva a szórakoztató alkalmazásoktól a fogadási piacokig.

XYZ kriptovaluta vásárlás befektetés

Emlékezz vissza a Polymarket 1 milliárd dolláros kereskedési volumenére az amerikai választási fogadási láz alatt, és képzeld el ezt felfokozva az XYZVerse-ben. Sportfogadók milliói készülnek beszállni az akcióba, így a korai befektetők előtt hatalmas lehetőségek nyílnak meg!

Az XYZ jelenleg alulértékelt, és a közelgő listázásokkal a presale résztvevők életüket megváltoztató nyereséget érhetnek el.

>> Ne hagyd ki az esélyt, hogy az XYZ győztes csapatának tagja legyél! <<

Dogwifhat (WIF) kriptovaluta

A Dogwifhat (WIF) a legújabb szenzáció a kriptovilágban. Ez egy új, kutya témájú memecoin a Solana blokkláncon. A virális Dogwifhat mém ihlette WIF felkelti a kriptórajongók figyelmét. A memecoinok arról ismertek, hogy szórakoztatóak és közösségi jellegűek.

Gyakran internetes viccekből vagy popkulturális jelenségekből származnak. A kutya témájú tokenek különleges helyet foglalnak el a kriptotérben. A WIF kiemelkedik közülük, örömet és izgalmat hozva közösségének.

A WIF a Solana blokkláncot használja, amely gyorsaságáról és alacsony díjairól ismert. Ez előnyt biztosít a WIF-nek a lassabb hálózatokon futó memecoinokkal szemben. A token potenciálja növekvő közösségének és virális vonzerejének köszönhetően mutatkozik meg. A jelenlegi piacon a memecoinok ismét népszerűvé válnak.

A Shiba Inu és a Dogecoin a közelmúltban emelkedtek. A WIF követheti ezt a trendet, lehetőséget adva a korai befektetőknek, hogy kihasználják ezt a hullámot. Ugyanakkor, mint minden memecoin esetében, ennek értéke is változékony lehet. A szórakozás és a közösségi szellem teszi a WIF-et érdekes lehetőséggé a mai kriptopiacon.

Book of Memes (BOME) kriptovaluta

A Book of Meme (BOME) egy kísérleti projekt, amely a web3 kultúrájának átalakítását tűzte ki célul. A mémeket, a decentralizált tárolást és a kereskedés izgalmát ötvözve a BOME egy digitális gyűjteményt hoz létre, ahol minden mém örökre megmarad a blokkláncon. A Solana alapú $BOME memecoin segítségével, valamint az Arweave és az IPFS decentralizált tárolás használatával biztosítja, hogy a mémek megállíthatatlanok és mindenki számára elérhetők legyenek.

A BOME több mint szórakozás; egy újfajta decentralizált közösségi média úttörője. A legújabb blokklánc-technológiákat, például a Bitcoin feliratokat használva a mémek tartós tárolására, a BOME innovatív elképzelése lehet vonzó azok számára, akik valami különlegeset keresnek a kriptóvilágban. Ahogy mindig, fontos, hogy saját kutatást végezzünk, mielőtt belemerülnénk.

First Neiro on Ethereum (NEIRO) kriptovaluta

Egy új bundás barát lépett a kriptotérbe. Ismerkedj meg Neiróval, a Shiba Inu-val, akit ugyanaz a nő fogadott örökbe, aki Kabosut, az eredeti Doge-t. Neiro tiszteletére rajongók elindították az NEIRO tokent – az első ilyen a Ethereum hálózaton. Mi különleges benne? 100%-ban a közössége tulajdonában és szeretetteljesen kezelt, megtestesítve a decentralizáció igazi szellemét.

A mai piacon a közösségvezérelt tokenek nagy hullámokat vetnek, és az NEIRO a szívhez szóló háttértörténetével kiemelkedik. Míg a Dogecoin törte az utat, az NEIRO friss történetet hoz, amely a mémkultúra gyökereihez kapcsolódik.

Ahogy a befektetők olyan tokeneket keresnek, amelyek erős narratívával és elkötelezett közösségekkel rendelkeznek, az NEIRO vonzó új lehetőségként jelenik meg. Potenciálja nem csak a technológiában, hanem a szeretetben és a történetben rejlik, amely összeköti a tulajdonosokat. Csak az idő fogja eldönteni, hogy az NEIRO követi-e a Doge nyomdokait, de minden összetevője megvan ahhoz, hogy felkeltse a figyelmet a jelenlegi kriptopiacon.

Pepe (PEPE) mém kriptovaluta

A PEPE egy deflációs memecoin, amelyet az Ethereum hálózaton indítottak el. Matt Furie Pepe the Frog mémje ihlette, amely az ezredforduló elején vált híressé. A PEPE célja, hogy kihasználja a népszerű memecoinok, mint a Shiba Inu és a Dogecoin hullámát. A PEPE egyszerűséget képvisel, adómentes rendszerrel, és nem tesz igényeket a hasznosságra. 2023 április végén és májusában a PEPE robbanásszerű növekedést mutatott, piaci tőkeértéke 1,6 milliárd dollárra ugrott, milliomossá téve a korai befektetőket, és erős rajongótábort épített ki.

A PEPE potenciálja a közösségének erejében és a mémek virális természetében rejlik. Útitervében szerepel a főbb tőzsdéken való jegyzés és egy "mémátvétel", amely nagy ambíciókat jelez. A jelenlegi piaci ciklusban, az eljövendő Bitcoin felezés és egy esetleges bikafutás reményében, a PEPE és más memecoinok még nagyobb figyelmet kelthetnek. Míg a Dogecoin és a Shiba Inu törte az utat, a PEPE új energiát hoz a memecoin térbe.

Következtetés Míg a WIF, BOME, NEIRO és PEPE ígéretesek, az XYZ kiemelkedik a sport-mém fúzióval, célul kitűzve a 20 000%-os növekedést, így a 2024-es bikafutás egyik legjobb választásává válik.

Itt találhatsz további információt az XYZVersus (XYZ) tokenről:

Weboldal

Telegram, X

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kriptovaluta vétel kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A CrytoCoin felhőalapú számítási kapacitással akár napi 5000 dollárt is kereshet

Egy interjú szerint Anderson tengeri szélerőmű-telepítéssel foglalkozik. Öt évvel ezelőtt indított el egy kriptovaluta felhőalapú bányászati programot szélerőmű-berendezések energiáira támaszkodva. Az első felhőbányászata élete legnagyobb anyagi sikerét hozta. Jó szándék vezérelte, hogy ezt az egyszerű pénzkeresési lehetőséget népszerűsítse, hogy mások is könnyedén profitálhassanak belőle. Azonban a későbbi magas költségek és az a tény, hogy nem volt professzionális bányászgép-karbantartási ismerete, arra kényszerítették, hogy leállítsa ezt a tevékenységét.
2024. 10. 25. 11:17
Megosztás:

Befektetői felmérés: a közel-keleti válság eszkalációját tartja a legnagyobb világgazdasági kockázatnak a globális üzleti szektor

A közel-keleti válság eszkalációját tartja a világgazdasági kilátásokat terhelő legnagyobb kockázatnak a globális üzleti szektor az egyik legtekintélyesebb pénzügyi-gazdasági elemzőműhely, az Oxford Economics csütörtökön Londonban ismertetett friss globális befektetői felmérése szerint.
2024. 10. 25. 11:00
Megosztás:

Czomba Sándor: továbbra is magas a hazai foglalkoztatottság

A Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb adatai alapján 2024 szeptemberében mintegy 4 millió 699 ezer főt ért el a foglalkoztatottak száma.
2024. 10. 25. 10:30
Megosztás:

Mérséklődtek a fejlett piacok hozamai; továbbra is 403-as szinten van a forint az euróval szemben

Európában a vártnál jobban mérséklődött a szolgáltatószektor bővülését jelző beszerzési menedzserindex, és bár a recessziós nyomás enyhül a feldolgozóiparban, a kompozit index vártnál kevésbé emelkedett és enyhe recessziót mutat. A nagygazdaságok közül a német mutató javult, a francia azonban romlott.
2024. 10. 25. 10:00
Megosztás:

A Tesla vezette a növekedést a tengerentúlon; estek az olajárak

A vártnál jobban alakultak az amerikai októberi BMI adatok: mind a feldolgozóiparban, mind a szolgáltatószektorban emelkedő dinamika figyelhető meg a számokban, ráadásul a heti munkaerőpiaci riportok is kedvezőek lettek.
2024. 10. 25. 09:30
Megosztás:

Emelkedtek a nyugat-európai piacok; továbbra is alacsony BMI-adatok érkeznek a kontinens gazdaságairól

A csütörtökön megjelent októberi BMI adatok Európában eltérést mutattak a korábbi dinamikától: a német, a francia és az eurozóna feldolgozóipara továbbra is zsugorodik, azonban Németországban enyhébb mértékben, mint korábban, az eurózóna szolgáltatóipari számai viszont a vártnál kedvezőtlenebbül alakultak. A páneurópai STOXX 600 index három egymást követő mínuszban töltött nap után stagnált.
2024. 10. 25. 09:00
Megosztás:

Az elemzők szerint eddig mehet a Bitcoin 2024-ben

A Bitcoin lassan, de biztosan közelít a márciusi csúcshoz, és következetesen menetel felfelé. Az érme továbbra is a kripto piac legmeghatározóbb szereplője, gyakorlatilag az egész piac a BTC mozgásának függvényében változik.
2024. 10. 25. 08:30
Megosztás:

Ön is kimaradt a hazai elektromosautó-támogatásból?

Az elektromosautó-támogatás bővítéséről egyre több hír kering, különösen egy, a nagycsaládosok kisegítésére kiterjesztett kormányzati pályázat kapcsán. A magyar piac egészét hirdetésszámban és megtekintésben lefedő Használtautó.hu szakértője ezért megvizsgálta, milyen elektromos autók jöhetnének szóba, ha a támogatást a korábbi pályázat alapján minimum 7 személyes járművekre terjesztenék ki.
2024. 10. 25. 08:00
Megosztás:

Az AbbVie és a Richter új kutatási és fejlesztési együttműködést jelentett be

Az AbbVie és a Richter neuropszichiátriai betegségekhez kötődő új kutatási és fejlesztési együttműködést jelentett be csütörtökön a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közzétett tájékoztatásban.
2024. 10. 25. 07:30
Megosztás:

Gyorsult az amerikai gazdasági teljesítmény növekedése

Az amerikai gazdasági aktivitás növekedése gyorsult októberben az S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet kompozit beszerzésimenedzser-indexének (BMI) csütörtökön közzétett előzetes értékei alapján.
2024. 10. 25. 07:00
Megosztás:

A világ egyik legnagyobb piacán terjeszkedik az Nvidia

Az Nvidia a Mumbaiban megrendezett mesterséges intelligencia konferencián egy hindi nyelvű AI-modell elindítása mellett több nagy indiai céggel kötött partneri megállapodást is bejelentett.
2024. 10. 25. 06:30
Megosztás:

Gyorsult az amerikai gazdasági teljesítmény növekedése októberben

Az amerikai gazdasági aktivitás növekedése gyorsult októberben az S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet kompozit beszerzésimenedzser-indexének (BMI) csütörtökön közzétett előzetes értékei alapján.
2024. 10. 25. 06:00
Megosztás:

Most ideálisan fejlődhet a repce és az őszi kalászosok

A talaj többnyire kellően nedves, a repce és az őszi kalászosok is ideális körülmények közt fejlődhetnek - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 10. 25. 05:30
Megosztás:

Hány lakás fér ma Fortuna bőségszarujába?

„Nagyobb összegek befektetésénél az ingatlan mindig kézenfekvő megoldás – emlékeztet Valkó Dávid, az OTP Ingatlanpont vezető elemzője – és most különösen is ígéretes lehet, hogy túl vagyunk egy piaci döccenőn és látszik, hogy az árak újra elindultak felfelé.” Bár a lakáspiacot érintő jövő évi szabályozásban még nagyon sok a bizonytalanság, az elemző szerint az eddigi információk, illetve várakozások inkább a drágulás gyorsulását vetítik előre.
2024. 10. 25. 05:00
Megosztás:

Felvételi 2025 - Hatalmas az érdeklődés a BGE nyílt napjai iránt

Újabb nyílt napot tart november 12-én és december 10-én a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE), Magyarország 4. legnagyobb egyeteme a Budapest Kongresszusi Központban októberben rendezett nagysikerű alkalom folytatásaként. Októberben, az ország legnagyobb nyílt napján, három helyszínen több mint 4 000 középiskolás vett részt, akik az általános, felvételi és alapszakos tájékoztatókon kívül mintaelőadásokat is meghallgathattak, majd a program végén ellátogathattak a BGE zuglói és belvárosi kampuszaira is. Regisztráció és további információ a kezddabgevel.uni-bge.hu oldalon.
2024. 10. 25. 04:30
Megosztás:

MEGJELENT, HIVATALOS! Önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítások lakáscélú felhasználásának szabályai

Ahhoz, hogy a magyar gazdaság 2025-ben 3-6 százalék közötti növekedést érhessen el, a kormány 21 intézkedésből álló, Új Gazdaságpolitikai Akciótervet fogadott el. Ennek egyik pillére a megfizethető lakhatás biztosítása, hiszen az otthonteremtés generációkon átívelően a legfontosabb öngondoskodási kérdés, ami elengedhetetlen a fiatalok boldogulása és a családok jóléte szempontjából.
2024. 10. 25. 04:00
Megosztás:

Kétszer annyi pénzt tesz félre az átlag magyar havonta, mint öt éve - mennyit?

Egyre többen rendelkeznek megtakarítással, a havonta átlagosan félretett összeg pedig öt év alatt több mint a duplájára nőtt, idén már meghaladja a 46 ezer forintot. A legtöbben még mindig a hagyományos eszközökre esküsznek, elsősorban valamilyen biztosításban, illetve megtakarítási számlákon tesznek félre, de egyre nő a nyugdíjpénztári megtakarítások és az értékpapír-befektetések szerepe is. A kriptodeviza aránya a megtakarításokon belül több mint a duplájára nőtt két év alatt.
2024. 10. 25. 03:30
Megosztás:

Pénzmágia! Válassz egy állatot, és a szerencse megérkezik!

Hatalmas titok vár rád a pénzügyek világában, de figyelem! A kulcs a döntésedben rejlik. Mielőtt tovább olvasol, állj meg egy pillanatra, és gondold át alaposan, melyik állatot választod a következő listáról: kutya, macska, patkány, nyúl, gepárd vagy farkas.
2024. 10. 25. 03:00
Megosztás:

Nyugdíjpénztári megtakarításból lakás? A kormány terve szembe megy az öngondoskodás elvével

Nem ért egyet az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítások lakáscélú felhasználásának tervével a Magyar Szakszervezeti Szövetség. A kormány tervezett engedélye ugyanis szembe megy az öngondoskodás elvével, a rendszer eredeti rendeltetésével, miközben hitelfelvételre ösztönzi az embereket – olvasható a MASZSZ közleményében. A szövetség felszólítja a kormányt, hogy a pillanatnyilag kedvezőnek tűnő megoldással ne fossza meg az embereket a nyugodt időskor megalapozásának lehetőségétől.
2024. 10. 25. 02:30
Megosztás:

Puff neki! Erdővé nyilváníthatja az ingatlanomat egy új törvény?

Az ingatlanokat érintő jogi szabályozás jelentős változás megy keresztül a közeljövőben, mivel várhatóan 2025 januárjában hatályba lép az új ingatlan-nyilvántartásról szóló törvény, valamint a végrehajtásáról szóló kormányrendelet (új Inyvhr.). Az ingatlantulajdonosok számára egy kisebb, de különösen fontos változás az erdőként nyilvántartott területek státuszának felülvizsgálata. Most van itt az idő, hogy felülvizsgálják az ingatlanjuk jogi besorolását, mert a határidők közelednek! Ebben segít dr. Ésik Julianna, a Jaczkovics Ügyvédi Iroda szakértője.
2024. 10. 25. 02:00
Megosztás: