Kipróbálnád a SUP-ot? Vagy csak egy jó kis csapatépítő kalandot keresel?

Baráti társasággal egy jó kis programot keresel, ahol a sport és természet áll a középpontban? Vagy cégvezetőként, menedzserként szeretnéd kollégáidat, munkatársaidat meglepni egy jó kis programmal, ahol mindenki kieresztheti a fáradt gőzt és nagyokat kacagva erősítheted a csapatszellemet? Akkor irány Visegrád, és egy fantasztikus SUP-kaland!

Kipróbálnád a SUP-ot? Vagy csak egy jó kis csapatépítő kalandot keresel?

Visegrád, Duna, SUP

Szeretnéd megismerni Visegrádot egy eddig még nem látott szemszögből? Gyere és evezz velünk a Dunán! - olvashatjuk a felhívást az outdoor tréningek specialistájának honlapján az outdoormaffia.com-on.

De mi az a SUP egyáltalán?

A SUP egy angol mozaikszó, mely a Stand Up Paddle, azaz "állva történő evezés" kifejezés szavainak kezdőbetűiből áll össze. A SUP leginkább  egy szörfdeszkára emlékeztető, felfújható deszkán történő evezést jelent. A SUP utasai egy hosszú nyelű, speciális egyoldalú evezővel hajtják magunkat. A deszka tetején csúszásmentes felület segít az egyensúly megtartásában. 

Biztos, hogy menni fog? Nehéz megállni a SUP-on?

Ahhoz, hogy könnyen és gyorsan megtanuld a SUP-on való közlekedést célszerű, ha profi szakemberre bízzuk magunkat, így elkerülhetjük hogy a Stand Up Puddling a végén Stand Up Comedy legyen... :)

Az outdoor.maffia megálmodója Gyurián Zoltán azon kevés trénerek közé tartozik, akiben egy személyben testesül meg a türelem, a szakértelem és a humor. Az outdoor.maffia SUP deszkái kellő stabilitást nyújtanak a kezdők számára is.

Ismerkedjünk meg a SUP-pal

A jellemzően 2-3 órás dunai SUP túrák (mi Visegrádról indultunk) egy rövid szárazföldi oktatással kezdődnek, ahol a résztvevők megismerik a SUP-deszka tulajdonságait és megbarátkoznak a hosszú evezővel is. Ezt követi a biztonságos "beöltözés", hiszen mindenki számára kötelező a mentőmellény használata, amely egyáltalán nem zavaró az evezés során, de egy esetleges vízbe pottyanás során jól jöhet még a stabilan jól úszók számára is.

SUP outdoor tréning

Térden állva indulunk útnak

Az első gyakorlóköröket a SUP-ra térdelve tesszük meg, így mivel a súlypontunk mélyebben van, teljesen esélytelen a vízbeesés, viszont nagyon jól ki tudjuk tapasztalni a SUP-on való egyensúlyozás - nem is olyan ördögi - művészetét. Bármily furcsa, a csapatunkban lévő lányok bizonyultak a legügyesebbnek, így mikor kb. fél óra elteltével "élesbe váltott" a túra, a lányok ügyesen álltal fel a SUP-ra, és az első néhány bizonytalan evezőcsapás után egyre ügyesebben irányították "hajójukat". 

outdoor.maffia

Egy kis pihenő a Szigetcsúcson

Mikor már mindenki kellően elfáradt az evezésben és az egyensúlyozásban kikötöttünk Kisoroszinál a Szigetcsúcson, ahol jól esik egy kis napozás, fürdőzés, pihi + jó kis fotókat lehet készíteni! S miután mindenki szusszant egyet jöhet a SUP-túra második felvonása, mely nagyjából 3,5 km-es szakasz (kb. 1 óra) a folyón még mindig lefelé csordogálva egészen a dunabogdányi szabadstrandig, ahonnan a csapatot a szervezők visszafuvarozzák a visegrádi starthelyre. 

Köszönjük Zoli, köszönjük outdoor.maffia! Jövünk újra!

Hozzászólások

82 ezer üveg Béres Cseppel segíti a gyártó a pedagógusokat

Csaknem 82 ezer üveg Béres Cseppet adományozott a Béres Gyógyszergyár Zrt. a Klebelsberg Központhoz tartozó általános és középiskolákban tanító pedagógusoknak. A felajánlásról szóló szerződést a cég szolnoki gyárában írták alá csütörtökön.
2020. 10. 30. 05:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Washington 40 millió dolláros haszonra tett szert az elkobzott iráni olajból

Washington 40 millió dolláros haszonra tett szert a Venezuelának szánt, de az idén nyáron elkobzott négy iráni olajszállítmány eladásából - jelentette be John Demers, az amerikai igazságügyi tárca miniszterhelyettese csütörtökön egy telefonos sajtókonferencián.
2020. 10. 30. 05:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Mennyit is keres valójában egy IT-szakember?

Közel ezer IT-szakember bevonásával készített felmérést a No Fluff Jobs állásportál, akik azzal forradalmasítják az IT-toborzást, hogy hirdetőiknek kötelezővé tették a fizetési sáv megadását. A portál online kérdőíves kutatásának célja az volt, hogy világos képet kapjunk arról, milyen céges juttatások és előnyök fontosak valójában az informatikusok számára, de az is kiderült, pontosan mennyit keres átlagosan egy szakember.
2020. 10. 30. 04:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Így emelik a nyugdíjkorhatárt a törvény előírása szerint

Hány évesen vonulhat ma hivatalosan öregségi nyugdíjba valaki Magyarországon? Higyan változik az öregségi nyugdíj korhatár a hatályos jogszabályok szerint? Az öregségi nyugdíjbavonulás korhatára a hatályos törvények szerint jelenleg is évről-évre sávosan emelkedik, így 2020-ban 64,5 évre növekedett a nyugdíjkorhatár. És hogyan változik a következő években? Mutatjuk a részleteket.
2020. 10. 30. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Appeninn elemzés

2020. 10. 30. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Magyar Telekom elemzés

2020. 10. 30. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

4IG elemzés

2020. 10. 30. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Richter elemzés

2020. 10. 30. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

MOL elemzés

2020. 10. 30. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

OTP elemzés

2020. 10. 30. 04:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Online üzleti valóságshowt készít Máté Krisztina

Producerként vesz részt az Ecommerce Revolution című online üzleti valóságshow készítésében Máté Krisztina. A rutinos tévés által gyártott show négy webáruházról szól, amelyek irányítását harminc napra szakértő mentorok veszik a kezükbe. Máté Krisztina most először készít online valóságshow-t, a műfaj újdonsága jelentette számára a legnagyobb kihívást. Úgy véli, a közönség egyre inkább elvárja, hogy az interneten tévéműsor-minőségű tartalmat kapjon.
2020. 10. 30. 03:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Történelmi jelentőségű lenne az európai minimálbér-rendszer bevezetése

Történelmi jelentőségűnek tartanák a magyar és a nemzetközi szakszervezetek a régóta szorgalmazott európai minimálbér-rendszer bevezetését - közölte a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) csütörtökön az MTI-vel reagálva az Európai Bizottság javaslatára.
2020. 10. 30. 02:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Elfogadta a horvát kormány a 2021-es költségvetés tervezetét

A horvát kormány csütörtökön elfogadta a 2021-es költségvetés tervezetét, amely 2,9 százalékos GDP-arányos államháztartási hiánnyal és 5 százalékos gazdasági növekedéssel számol.
2020. 10. 30. 02:00
Megosztás:
Hozzászólások:

A járvány a kereskedelmi ingatlanokra is erősen hatással volt

Az első fél évben a járvány hatására közel 6 százalékkal esett vissza a gazdaság, ami a kereskedelmi ingatlanok piacát is visszavetette, a kihasználatlansági ráta az irodai területen a tavalyi 5-6 százalékról szeptemberre 8 százalékra ugrott, az ipari-logisztikai szegmensben viszafogottabb mértékben emelkedett, 2 százalékot ért el a Magyar Nemzeti Bank jelentése szerint.
2020. 10. 30. 01:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Minden harmadik teszt pozitív lett Zágrábban

A horvát fővárosban, Zágrábban minden harmadik új koronavírusteszt pozitív lett, miközben az országban ismét megdőlt a korábbi csúcs az egy nap alatt regisztrált új fertőzöttek számában - derült ki a válságstáb csütörtöki jelentéséből.
2020. 10. 30. 00:20
Megosztás:
Hozzászólások:

Trump a gazdaságot dicsérte, Biden a járványkezelést támadta

Az újraválasztásáért küzdő Donald Trump amerikai republikánus elnök a gazdaságot dicsérte, demokrata párti kihívója, Joe Biden az elnök járványkezelését támadta Floridában csütörtökön.
2020. 10. 29. 23:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Új gyártócsarnokot épített a kiskőrösi Agro Line Kft.

Új gyártócsarnokot épített és bővítette eszközparkját a gép- és gépalkatrész gyártással foglalkozó Agro Line Kft. Kiskőrösön - közölte a cég kereskedelmi vezetője az MTI-vel.
2020. 10. 29. 23:00
Megosztás:
Hozzászólások:

Nincs javaslat a jövő évi minimálbérre

A járvány miatt szinte biztos, hogy csak a jövő évi minimálbér és garantált bérminimum összegéről tárgyalnak az idén a szociális partnerek. A szakszervezetek és a munkáltatói képviseletek is óvatosak, konkrét javaslat egyelőre nincs - írta a Magyar Nemzet csütörtökön.
2020. 10. 29. 22:30
Megosztás:
Hozzászólások:

Online tartják az idei nemzeti kiberbiztonsági konferenciát

Online tartják meg az idei nemzeti kiberbiztonsági konferenciát november végén.
2020. 10. 29. 22:10
Megosztás:
Hozzászólások:

A magyar cégek szerint az európai recesszió a legnagyobb veszély

A koronavírus-járvány következtében az európai szintű recessziót tartják a legnagyobb, bevételt veszélyeztető tényezőnek a magyar cégek, amelyeknek a kintlévőségek növekvő problémát jelentenek; ugyanakkor a visszaesésre válaszul nem terveznek kiadáscsökkentést - derül ki az Intrum követeléskezelő felméréséből, amelynek eredményeit csütörtökön juttatta el az MTI-nek.
2020. 10. 29. 21:30
Megosztás:
Hozzászólások: