A 2021-ben a Cardano 7000%-os növekedését előrejelző elemző most azt jósolja, hogy ez a feltörekvő Solana mémérme 2025-re eléri a 10 dolláros értéket

Egy iparági elemző, aki arról híres, hogy pontosan megjósolta a Cardano 2021-es hatalmas növekedését, most egy újabb merész előrejelzést tett. Ez a szakértő úgy véli, hogy egy feltörekvő mémérme a Solana hálózaton 2025-re akár 10 dollárra is emelkedhet. Ez az előrejelzés rávilágít a feltörekvő kriptovalutákban rejlő lehetőségekre, amelyek az elkövetkező években jelentős növekedés előtt állhatnak.

A 2021-ben a Cardano 7000%-os növekedését előrejelző elemző most azt jósolja, hogy ez a feltörekvő Solana mémérme 2025-re eléri a 10 dolláros értéket

DOGEN: Az első mémérme az alfahímek számára, akik a legjobbat követelik

Szabadítsd fel belső alfádat a DOGEN-nel, a mémérmével, amely azoknak készült, akik egy gyönyörű életet akarnak élni. A DOGEN az alfakutya, amely sosem hagyja ki a nagy nyeremény lehetőségét.

Ez az érme a győzteseké, akik nem elégszenek meg kevesebbel. Képzeld el a luxusautókat, készpénzkötegeket és a gyönyörű nőket — ez az Alfa DOGEN életmód!

HODL úgy, mint egy főnök, urald a piacot

Dogen, Cardano ADA és Solana kriptovaluta hírek és árfolyam elemzés vásárláshoz

Készen állsz arra, hogy úgy élj, mint egy Alfa DOGEN, és élvezd az élet finomságait? Már felszállóágban van, és a presale végéig várhatóan 700%-kal fog emelkedni — és ez még csak a kezdet. A DOGEN-nel olyan ezerszeres nyereségre számíthatsz, amelyek a mémérmék forró trendjét vezetik ebben az altcoin szezonban.

Minél hamarabb szállsz be, annál többet nyersz! Ez egy olyan üzlet, amelyet mások irigyelni fognak, és te leszel az élbolyban.

Solana és Cardano kriptodeviza vásárláshoz elemzői anyag

Lemaradtál a WIF, Popcat vagy Ponke felfutásáról?

A DOGEN az új kutya a Solana mémérmék területén, olyan nagy kutyákkal együtt, mint a BONK, WIF és Popcat, amelyek mindannyian 1000%-os növekedést produkáltak. Jelenleg alulértékelt, de a DOGEN készen áll arra, hogy új szintre emelje a kripto narratívát, és rekordokat dönthet ebben a bull runban.

Közösségvezérelt valódi értékkel

 A DOGEN nem csak egy rövid életű hype; ez egy növekvő mozgalom. A DOGEN mögött álló csapat arra koncentrál, hogy egy virágzó közösséget építsen ki alfavezérekből, akik nem elégszenek meg kevesebbel, és készen állnak arra, hogy uralják a piacot. Ez az érme valódi értéket kínál, izgalmas kampányoktól kezdve az exkluzív kedvezményekig a korai befektetők számára. A DOGEN egy lehetőség, hogy részt vegyél valami maradandóban.

A DOGEN többszintű referral programja vad: Minden egyes token, amelyet az első szintű haverjaid (1. szint) a referral kódoddal vásárolnak, 7%-ot hoz neked. És itt nem áll meg — minél több haverod csatlakozik, annál több szintet nyitsz meg, növelve profitjaidat, mint egy főnök.

Tartsd a DOGEN-t, és hagyd, hogy mások irigyeljenek!

Csatlakozz a Dogen Army-hoz ma

és urald a kripto világot!

Dogen kriptovaluta előértékesítés vásárlás

Az ADA a 0,39 dolláros ellenállásra figyel a legutóbbi növekedés után

Az ADA 0,33 és 0,37 dollár között kereskedik, és 2,65%-os heti árnövekedést, valamint 5,14%-os egy hónapos nyereséget mutat. Az érme közeledik a legközelebbi 0,39 dolláros ellenállási szinthez. Ha túllépi ezt a pontot, a következő ellenállás 0,42 dollárnál lehet.

Az egyszerű mozgóátlagok közel vannak egymáshoz, a 10 napos 0,35 dolláron és a 100 napos 0,36 dolláron van, ami potenciális bullish keresztezést sugall. Az RSI 36,74-en áll, ami arra utal, hogy nem túlvett. Ezek a jelek a felfelé irányuló mozgás folytatódására utalnak. A legközelebbi támogatási szint 0,31 dollárnál kínál védelmet, ha az ár esik.

Solana kitörésre készül, ahogy az altcoin szezon közeledik

A Solana ára jelenleg 138 és 154 dollár között mozog, ami a felfelé irányuló mozgás előtti konszolidáció jeleit mutatja. Az árfolyam 10,01%-os heti és 16,57%-os egyhónapos növekedést mutat, ami növekvő lendületet jelez.

A Relatív Erő Index arra utal, hogy van még hely a növekedésre, mielőtt elérné a túlvett szintet. Ha a SOL túllépi a legközelebbi 162 dolláros ellenállást, akár 179 dollárig is emelkedhet, ami mintegy 20%-os növekedést jelentene a jelenlegi szintekhez képest. Az MACD azt mutatja, hogy az eladási nyomás csökken. Az altcoin szezon közeledik, és a SOL készen állhat az ugrásra.

Összefoglalás

Bár az ADA és a SOL rövid távon kevesebb növekedési potenciállal rendelkezhet, a DOGEN kiemelkedik azok számára, akik a legjobbat keresik az életben, megtestesítve a luxust és a sikert. A presale végére várhatóan 700%-os növekedéssel és potenciálisan ezerszeres hozammal, a DOGEN a BONK, WIF és Popcat sikeres tokenjeit követi, valódi előnyöket és exkluzív kedvezményeket kínálva a korai befektetők számára.

Honlap:

Dogen crypto

Twitter: https://x.com/dogenmeme

Telegram: https://t.me/Dogen_Portal

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kriptovaluta vásárlás kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A legjobb alulértékelt altcoinok és mémcoinok, amelyeket érdemes figyelni egy 10-szeres növekedés érdekében

Ahogy a kriptopiac tovább diverzifikálódik, egyes kevésbé ismert tokenek jelentős növekedési potenciált mutatnak. Ezek az alulértékelt altcoinok és mémcoinok figyelemre méltó nyereséget hozhatnak, ha időben felfedezik őket.
2024. 10. 19. 19:30
Megosztás:

Ez az 5 kriptovaluta várhatóan új történelmi csúcsot ér el 2024 4. negyedévében az elemzők szerint

Az elemzők előrejelzései szerint öt kriptovaluta új rekordokat dönthet 2024 utolsó negyedévében. Ahogy a digitális valuta piac felforrósodik, ezek az érmék egyre nagyobb figyelmet kapnak, és soha nem látott szintekre emelkedhetnek. Tudd meg, mely kriptók vannak emelkedőben, és milyen tényezők lendíthetik őket új magasságokba.
2024. 10. 19. 19:00
Megosztás:

A magyarországi cégek 47 százaléka költ többet jövőre munkáltatói márkaépítésre

A munkaerő megtalálása és megtartása érdekében tovább erősödik a munkáltatói márkaépítés szerepe a vállalati szektorban: a megkérdezett cégek 47 százaléka a gazdasági kihívások ellenére is növeli az employer brandingre fordított büdzséjét 2025-ben - derül ki a Brandfizz Employer Branding Compass Országos Munkáltatói Márka felméréséből.
2024. 10. 19. 18:26
Megosztás:

Három ok, ami megakasztja a magyar építőipar termelékenységének növekedését

A hatékonyság nem tartozik az építőipar erősségei közé, éppen ezért kiemelten fontos, hogy az ágazat szereplői felismerjék és orvosolják a termelékenység növelését hátráltató problémákat. A létesítménygazdálkodásban, ingatlanprojektekben, valamint az építőiparban is használatos digitális dokumentáció, kommunikáció és jelentéskészítő vezető platformját Magyarországon is forgalmazó PlanRadar 10 európai országban – köztük hazánkban – 450 szakértő bevonásával végzett átfogó kutatást*, hogy azonosítsa az okokat és bemutassa a megoldási lehetőségeket. A felmérés magyarországi résztvevői három termelékenységi problémát emeltek ki, ami komoly szerepet játszik abban is, hogy az itteni építőipari bérek jelentősen elmaradnak a svájci, ausztriai és németországi szinttől.
2024. 10. 19. 16:00
Megosztás:

Készülj fel hatalmas altcoin nyereségekre: Ez az elemző 5 kriptovalutánál 75-szörös növekedést jósol az altcoin szezonban

Egy befolyásos kriptovaluta elemző azt jósolja, hogy öt kevésbé ismert coin rendkívüli növekedés előtt áll, és a következő altcoin szezon során akár 75-szörösére is emelkedhet az értékük. Ez a cikk bemutatja ezeket a digitális eszközöket, amelyek figyelemre méltó nyereséget hozhatnak, és feltárja azokat a tényezőket, amelyek elősegíthetik lenyűgöző növekedésüket.
2024. 10. 19. 15:00
Megosztás:

Kínai gazdaságélénkítés – a befektetők szem elől tévesztik a lényeget

Az alapanyagpiacokat övező hangulat szeptemberben döntő fordulatot vett, amikor Kína megemlített egy összehangolt monetáris és fiskális ösztönző intézkedéscsomagot. A Nemzeti Fejlesztési és Reformbizottság (NDRC) ezt követő, október 8-i sajtótájékoztatóján nem jelentettek be jelentős ösztönző intézkedéseket, emiatt a piacon később eladási hullám söpört végig. A közelmúlt kínai politikai eseménysorozatának fontos, az árupiacot érintő következményei vannak a Fidelity szerint.
2024. 10. 19. 14:00
Megosztás:

5 kriptovaluta 1 dollár alatt, amelyeket 500x növekedés várhat 2024 decemberéig: A Cybro a legjobb választás?

A kriptovaluta piac zsong az alacsony árú érmékről szóló beszélgetésektől, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkezhetnek. Ez a cikk öt olyan kriptovalutát vizsgál, amelyek jelenleg 1 dollár alatt vannak értékelve, és amelyek nagy figyelmet kapnak 2024 decemberét megelőzően. Közülük a Cybro emelkedik ki, mint egy lehetséges vezető. Lehet, hogy ez a legjobb opció, amit figyelemmel kell kísérni? Fedezd fel a lehetőségeket az egyre fejlődő kriptovilágban.
2024. 10. 19. 13:00
Megosztás:

PME Legend: Stílusos és időtálló férfi ruházat a mindennapokra

A férfi-divat világában az időtálló darabok mindig is nagy népszerűségnek örvendtek, és van egy új szereplő, amely most Magyarországon is elérhetővé vált.
2024. 10. 19. 12:45
Megosztás:

Budapesten mindenhol bekapcsolták a távfűtést

Az összes fogyasztónál bekapcsolta a távfűtést október közepére a Budapesti Közművek (BKM) Nonprofit Zrt. Főtáv Távhőszolgáltatási Divíziója - közölte a társaság szombaton az MTI-vel.
2024. 10. 19. 12:00
Megosztás:

Ezen az altcoinon elérhető hozamok magasabbak, mint amit valaha elértél a kriptóban – a Cardano és Ripple bálnák 0,03 dolláron vásárolnak be

A kriptovaluta piac az elmúlt napokban erőteljes emelkedést mutatott, mivel a "bálnák" egyre nyereségesebb lehetőségek után kutatnak az altcoinok között.
2024. 10. 19. 11:00
Megosztás:

Átalakul a GANZ Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. vezetése

Jan Prins, a GANZ Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. ügyvezető igazgatója az év végén távozik a társaságtól, eddigi feladatait pedig társügyvezetője, Gál Gergely veszi át. A 2020-as reorganizációt követően a magyar nehézgépgyártó vállalat számos energiahatékonysági és gyártástechnológiai fejlesztést indított el, amelynek köszönhetően új fejlődési pályára állt, az előttünk álló időszakra pedig további jelentős növekedést vár.
2024. 10. 19. 10:00
Megosztás:

A Dogecoin és a Shiba Inu meggazdagíthat 2026-ra, de az RCO Finance gyorsabban megteheti ezt

A kriptopiac fellendülése új befektetőket vonzott be, és a vezető tokenek, mint a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB), a fő haszonélvezők között vannak.
2024. 10. 19. 09:00
Megosztás:

Kína így próbálja megmenteni a gazdaságát

Korábban írtunk róla, azonban érdemes lehet átvenni, hogy mi történt a kínai „csodaprojekt” bejelentése óta.
2024. 10. 19. 08:00
Megosztás:

Ez lehetett a gödör alja Kínának - innen már felfelé?

Kína gazdasága a harmadik negyedévben a vártnál jobb gazdasági teljesítményt mutatott.
2024. 10. 19. 07:00
Megosztás:

Veszélyben a hagyományos bankkártyák dominanciája – Ez szoríthatja ki

Az elmúlt években a pénzforgalmi ágazat drámai átalakuláson ment keresztül. A digitális technológiák, például a digitális pénztárcák, a személyek közötti P2P fizetések és az érintésmentes fizetések egyre inkább előtérbe kerülnek – derül ki a Capgemini Kutatóintézet legfrissebb kutatásából.
2024. 10. 19. 06:00
Megosztás:

A Lamborghini veri a Ferrarit a használtautó-piacon

A magyar piac egészét hirdetésszámban és megtekintésben lefedő Használtautó.hu szakértője megnézte, hogy 80 millió forintos átlagár felett melyek a legkeresettebb luxusautók. A Mercedes, a Lamborghini és a Porsche mellett még a Bentley és a McLaren fért fel a legfrissebb toplistára.
2024. 10. 19. 05:00
Megosztás:

Ismét kamatot vágott az EKB

Az Európai Központi Bank folytatta a júniusban elkezdett kamatcsökkentési ciklusát, és tegnap a várakozásoknak megfelelően ismét 25 bázisponttal, 3,25 százalékra csökkentette az irányadó betéti kamatot.
2024. 10. 19. 04:00
Megosztás:

Személyi igazolvány 2025, személyi igazolvány igénylése, cseréje, megújítása és ára 2025

Személyi igazolvány 2025: személyi igazolvány megújítása, személyi igazolvány cseréje, személyi igazolvány igénylése online, ügyfélkapun 2025-ben. Minden információ egy helyen a 2025-ös személyi igazolvány igénylése, cseréje, pótlása valamint a meghosszabbítás módjának részleteiről!
2024. 10. 19. 03:30
Megosztás:

Valóban megéri klímával fűteni?

Ez a kérdés igen gyakran visszatér a klímát vásárlók körében, és szerencsére egyre többet olvashatunk a témában. Mind a mai napig megoszlanak a vélemények, de a gyártók által kiadott tájékoztatókból sok minden kiderül. Ebben a cikkünkben most mi is egy kicsit bővebben foglalkozunk ezzel a kérdéskörrel.
2024. 10. 19. 02:40
Megosztás:

Pénzügyi bajban vagy? A horoszkóp szerint MOST van kiút!

Vajon milyen pénzügyi fordulatok várnak rád a hétvégén? Különleges horoszkópunk minden csillagjegy számára egyedi és izgalmas történetekkel szolgál, melyek felfedik a szerencse titkait. Merülj el a részletekben, és tudd meg, mikor és hogyan próbálj szerencsét a jövő héten, valamint hogyan találhatod meg a szerencseszámaidat az életed apró jeleiben!
2024. 10. 19. 02:00
Megosztás: