A BNB és az Ethereum (ETH) veszítenek lendületükből, mivel a tulajdonosok a Rollblock (RBLK) előértékesítésére ugranak 100-szoros hozam reményében

Két, piaci kapitalizáció alapján legnagyobb kriptovaluta, köztük a Binance (BNB) és az Ethereum (ETH) hosszan tartó veszteségsorozaton van túl. Különösen figyelemre méltó, hogy a Binance majdnem 20%-ot veszített értékéből, miután nemrégiben új történelmi csúcsot (ATH) ért el, míg az Ethereum árai az elmúlt két hétben 3400 és 3600 dollár közötti volatilis ársávban rekedtek.

A BNB és az Ethereum (ETH) veszítenek lendületükből, mivel a tulajdonosok a Rollblock (RBLK) előértékesítésére ugranak 100-szoros hozam reményében

Miközben a befektetők látszólag kezdenek türelmetlenné válni, egy új előértékesítési csillag reménysugárként jelent meg. Nevezetesen a Rollblock (RBLK), a GambleFi protokoll, amely egy élő kriptoalapú kaszinó platformmal rendelkezik, jelenleg óriási figyelmet vonz az előértékesítési piacon.

Binance Hálózat Szabályozási Nyomása Erősödik a Piaci Volatilitás Közepette

A Binance Coin (BNB) közelmúltbeli szabályozási vitája láthatóan hatással van a BNB árára. Néhány órával azután, hogy az indiai kormány 2,2 millió dolláros bírsággal sújtotta a kriptotőzsdét a pénzmosás elleni politikájuk megsértése miatt, a BNB token ára további 3%-kal esett, ami a befektetők érdeklődésének csökkenését és a legújabb peres ügy kimenetelének bizonytalansága miatti esetleges tömeges eladást sugallja.

Mindeközben ez a legújabb fejlemény egy majdnem három hete tartó elhúzódó medvepiac közepette zajlik. Miután június 6-án új ATH-t ért el 720 dolláron, a Binance ára jelentős visszaesést szenvedett el, és nagyrészt lefelé mutató pályán maradt. Bár jelenleg nehéz megjósolni a jövőt, a piaci elemzők optimisták maradnak a Binance token szívóssága miatt az elsöprő jogi eljárások közepette.

Ethereum Ára Hosszabb Konszolidációs Fázissal Néz Szemben

A Binance-hoz hasonlóan az Ethereum (ETH) is megküzdött a saját nehézségeivel. Az ETH token esetében azonban nem sikerült megtartani a hónap elején tapasztalt pozitív lendületet. Figyelemre méltó, hogy az ETH ára a hónap elején 3957 dolláros havi csúcsot ért el, sokan remélték, hogy eléri a 4000 dolláros árat, mielőtt közeledne a történelmi, 4891 dolláros csúcsához.

Azonban, mint a legtöbb top kriptovaluta a piacon, az Ethereum árfolyam előrejelzések is a szélesebb piac visszaesésének nyomására csökkentek, ettől a ponttól kezdve az ETH ára csökkenni kezdett. Ennek eredményeként, miután elérte a 3385 dolláros mélypontot, az ETH árak továbbra is egy konszolidációs zónában ingadoznak 3400 és 3600 dollár között.

Rollblock (RBLK) Előértékesítése Megoldást Kínál a Befektetők Számára a Piaci Visszaesés Közepette

Rollblock, Ethereum és BNB kriptó árfolyam elemzés és előrejelzés

A Rollblock (RBLK) előértékesítése egyre nagyobb figyelmet kap a jelenlegi, nagyrészt medvepiacinak tekinthető piaci dinamikában. Miközben a befektetők lelkesen keresik a legjobb altcoinokat, hogy védjék tőkéjüket a volatilis piac hatásaitól, ez az előértékesítési csillag érdemesnek bizonyult a figyelemre. Figyelemre méltó, hogy a Rollblock egy GameFi hálózat, amely egy teljesen működőképes kaszinó platformot futtat, ahol a felhasználók több mint 150 játékhoz férhetnek hozzá, és több mint 20 kriptovalutát használhatnak a platformon. De ez még nem a legjobb rész.

Az online szerencsejáték és a decentralizált pénzügyek (DeFi) metszéspontján helyezkedve el, a Rollblock célja, hogy megoldást nyújtson a hagyományos online játékok növekedését akadályozó főbb problémákra. Ennek eredményeként a Rollblock egy olyan platformot biztosít, amely megszünteti a KYC vagy további letöltések szükségességét a könnyű hozzáférhetőség érdekében. Ezenkívül a platform kiválóan gondoskodik a magánélet, az átláthatóság és az alapok biztonságáról. Ez a felkészültség a hagyományos online játékok problémáinak kezelésére a Rollblockot az egyik legjobb előértékesítési kriptóvá teszi, amit érdemes megvásárolni.

Most jön a legérdekesebb rész: a Rollblock GameFi token egy egyedi bevételmegosztási modellt alkalmaz. Ez a modell magában foglal egy visszavásárlási és égetési mechanizmust, amely csökkenti az ellátást és növeli az RBLK token értékét. Figyelemre méltó, hogy a Rollblock heti bevételének 30%-ával jelentős mennyiségű RBLK tokent vásárol vissza a nyílt piacon. Ezek felét égetik el, míg a másik felét a staking jutalmakra fordítják, biztosítva ezzel a tagok, különösen a token tulajdonosok számára egy állandó és passzív jövedelemforrást.

Mindeközben az RBLK token jelenleg 0,014 dollárért kapható a harmadik előértékesítési szakaszban, miután az eredeti 0,010 dolláros árról emelkedett. Emellett a Rollblock előértékesítése közel 800 000 dollárt gyűjtött eddig, míg az iparági szakértők 1 millió dolláros árat céloznak az előértékesítés számára a hét végére. Ez a pozitív spekuláció kiterjed az árára is, amely várhatóan az év végére meghaladja az 1 dollárt, és végül megszilárdítja helyét az év legjobb altcoinjai között.

Ne hagyd ki a Rollblock 20 000 dolláros nyereményjátékát a folyamatban lévő EURO 2024 labdarúgó-tornán, ahol a felhasználók napi csodás nyereményeket nyerhetnek helyes jóslatokért. A résztvevőknek csak csatlakozniuk kell a Discord csatornájukhoz, hogy részt vegyenek.

Vajon a Rollblock Valóban Átveheti a Hagyományos Altcoinok Helyét, Mint Az Ethereum és a Binance?

Ebben a pillanatban távolról sem valószínű, hogy a Rollblock átvegye az Ethereum és a Binance top kriptovaluták helyét, figyelembe véve azok piaci hatását és tartósságát. Azonban annak ellenére, hogy új szereplő a piacon, a Rollblock egyaránt jelentős hatásra van felkészülve. A GambleFi protokoll úttörő szerepét figyelembe véve a Rollblock egy különálló kriptoprojektként működik, amely magas tőkeáttétellel rendelkezik a fenntartható növekedés érdekében.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Vegyesen indítottak a vezető európai tőzsdék

Vegyesen kezdték a kereskedést a főbb európai tőzsdék kedden.
2024. 07. 23. 10:00
Megosztás:

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés

Enyhe emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) kedden az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint.
2024. 07. 23. 09:00
Megosztás:

Gyengült a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 23. 08:00
Megosztás:

Egy Mesterséges Intelligencia kriptó token megrázza a piacot, és lehagyja a Donald Trump által inspirálta Solana mémérméket

Ahogy közelednek az amerikai elnökválasztások, a Trump alapján készült Solana mémérmék nemrégiben nagy figyelmet kaptak; azonban egy hirtelen érkező új szereplő, egy AI kriptodeviza, felkavarta a piacot egy új koncepcióval.
2024. 07. 23. 07:30
Megosztás:

Befektetés Chainlinkbe vagy Ripple XRP-be? Navigálj a kriptopiacon a WW3 Shiba emelkedését meglovagolva!

Miközben az olyan bevált szereplők, mint a Chainlink (LINK) és a Ripple (XRP) népszerű választások, az új mém érme a <a href="https://ww3shiba.com/" target="_blank">WW3 Shiba</a>, amely egy play-to-earn modellben működik, jelentős érdeklődést kelt.
2024. 07. 23. 07:00
Megosztás:

Az OXO Technologies Holding több lépésben felvásárolja és beolvasztja a 3TS Capitalt

Elvi megállapodást írt alá az OXO Technologies Holding és a 3TS Capital Partner, melynek értelmében az OXO Technologies több lépésben többségi tulajdont szerez a 3TS Capital Partnerben, majd a fennmaradó részesedések apportálásával a tulajdonosok egyesítik a két cégcsoportot. A tranzakció eredményeként a régió egyik piacvezető kockázati- és magántőke befektető csoportja jöhet létre.
2024. 07. 23. 06:00
Megosztás:

Ezért éri meg a pénztárcánknak, ha intelligens otthont alakítunk ki

Az intelligens otthon rendszerek népszerűsége az elmúlt években folyamatosan növekszik a technológiai fejlődésnek és a fogyasztói igények változásának köszönhetően. Egyik legnagyobb előnyük azonban, hogy a kényelem és a biztonság mellett egy energiahatékonyabb háztartás vezetését teszik lehetővé, ami azt is jelenti, hogy jelentős megtakarításokat is eredményezhetnek az energiaszámlákon.
2024. 07. 23. 05:00
Megosztás:

Ma már a hitelkártya a fő segítség a pénzzavarban lévő embereknek

A rövid távú, átmeneti pénzzavarban lévő emberek egyre inkább a hitelkártyákra hagyatkoznak: a hitelkártya-tartozás ma már nagyobb, mint a folyószámlahitel-állomány – a hitelkártyás költések növekedése közel 50 százalékkal haladta meg a betéti kártyás vásárlások értékének bővülését – hívja fel a figyelmet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.
2024. 07. 23. 04:00
Megosztás:

Már 25 éve támogatja a növényvédelmet a nyírségi agrovállalat

25. születésnapját ünnepli idén a Nyír-Chem Kft., a Szabolcs Szatmár-Bereg vármegyei és környéki gazdálkodók megbízható szakmai partnere. A vállalat mezőgazdasági szakáruházzal, szaktanácsadással, különleges szolgáltatásokkal és egyedülálló kínálattal is a minőségi növényvédelem éllovasa a környéken.
2024. 07. 23. 03:00
Megosztás:

Mennyit keres most egy fizikai munkás? Átlag órabérek Magyarországon 2024

Az idei második negyedévben 2104 forint volt a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére a Trenkwalder közel 7 ezer fő béradatait feldolgozó elemzése szerint. Ez a szint 13,5 százalékkal haladja meg az előző év hasonló időszakában tapasztalt 1853 forintos értéket. A felsőbb bérkategóriákban is intenzív maradt a bérek emelkedése: a Moore Hungary több mint 60, zömmel nemzetközi tulajdonú hazai vállalat mintegy 500 középvezetője esetében 2023 második negyedévéhez képest 10,7 százalékos bérnövekedést tapasztalt.
2024. 07. 23. 02:00
Megosztás:

A nyugdíjasok több WC-papírt fogyasztanak - mi ennek az oka?

A háztartási cikkek fogyasztása sokféle tényezőtől függ, és a WC-papír sem kivétel ez alól. Érdekes megfigyelés, hogy a nyugdíjas korosztály gyakran több WC-papírt használ, mint a fiatalabb generációk. Ennek több oka is lehet, amelyek biológiai, életmódbeli és szokásbeli tényezőkre vezethetők vissza.
2024. 07. 23. 01:30
Megosztás:

Zavarnak a legyek? Így tartsd távol őket egy egyszerű módszerrel!

A nyár beköszöntével nemcsak a jó idő és a hosszú nappalok érkeznek meg, hanem sajnos a legyek is. Ezek az apró, de annál idegesítőbb rovarok mindenhol ott vannak: az ételben, az italban, a konyhapulton és még az arcunk körül is zümmögnek. Nem csak zavaróak, de számos betegséget is terjeszthetnek, így érdemes hatékonyan védekezni ellenük. Szerencsére léteznek egyszerű, olcsó és természetes módszerek, amelyek segítségével távol tarthatjuk őket otthonunktól. Mutatjuk hogyan!
2024. 07. 23. 01:00
Megosztás:

Új kripto lép tőzsdére – még van lehetőséged olcsón vásárolni

A közelmúltban tapasztalt piaci visszaesés ellenére néhány mém érme gyarapodni tudott, ami a befektetők érdeklődését is felkeltette.
2024. 07. 23. 00:01
Megosztás:

A Minotaurus ($MTAUR) előértékesítés teljes lendületben a piaci kihívások ellenére

A kriptopiac jelentős kihívásokkal néz szembe, a JPMorgan elemzői kétségbe vonják a közelmúltbeli korrekció fenntarthatóságát.
2024. 07. 22. 23:00
Megosztás:

Az EU-ban csökkent a GDP-arányos hiány és nőtt az államadósság az idei első negyedévben

Az euróövezetben és az Európai Unióban is csökkent a GDP-arányos államháztartási hiány az idei első negyedévben az tavalyi utolsó negyedévvel összevetve, míg az államadósság aránya mindkét körben nőtt - közölte az EU statisztikai hivatala, az Eurostat nem végleges adatként hétfőn.
2024. 07. 22. 22:00
Megosztás:

Hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet – új szabályok a termékek fenntarthatóságának növeléséért

Július 18-án hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet az Európai Unióban, lehetővé téve azon kötelező környezetvédelmi szempontok előírását, amelyeket az uniós piacra kerülő termékek tervezésekor figyelembe kell venni. A Keretrendelet célja, hogy lényegesen javítsa az uniós piacon forgalmazott termékek körforgásos jellegét, energiahatékonyságát és más fenntarthatósági tulajdonságait. Dránovits Dóra és Horváth Fanny, a DLA Piper Hungary szakértői összefoglalták a rendelet főbb intézkedéseit.
2024. 07. 22. 21:00
Megosztás:

Az SZTE frissdiplomása bekerült az Európai Űrügynökség (ESA) különleges programjába

Antal Levente 1 hónapot tölthet el Belgiumban a „CubeSat Summer School" program keretein belül, ahol az Európai Űrügynökség (ESA) munkatársai és külső szakértők előadások és gyakorlati tevékenységek széles skáláját tartják majd a több mint 20 országból érkező egyetemisták elit csoportjának.
2024. 07. 22. 20:00
Megosztás:

Ötből négy magyar diák megfelelő pénzügyi alapműveltséggel rendelkezik

Csaknem minden harmadik magyar diák kifejezetten magas pénzügyi műveltséggel, a hazai tanulók 81,7 százaléka a társadalmi szempontból elvárható vagy annál magasabb szintű pénzügyi képességekkel rendelkezik - ez derült ki az Oktatási Hivatal és a Pénziránytű Alapítvány együttműködésében elkészült a 2022-es PISA vizsgálat pénzügyi műveltség mérésének magyar jelentéséből. A magyar diákok által elért átlagpontszám 492, amely meghaladja a mérésben részt vevő 20 ország 475 pontos átlagát.
2024. 07. 22. 19:00
Megosztás:

Az employer branding kulcsa az autókölcsönző szektorban: hogyan legyen a legvonzóbb munkahely a piacon?

Az autókölcsönző szektor egy dinamikusan változó, folyamatosan toborzó iparág, ahol a szezonális ingadozások és a folyamatos fluktuáció kihívásokat jelentenek. Legújabb kutatásunk rávilágított, hogy az autókölcsönző cégek online jelenléte jelentős, de a munkavállalói kommunikáció hiányzik.
2024. 07. 22. 18:38
Megosztás:

Idén az első félévben az ingatlanpiac éves összevetésben jobban teljesített

A hazai ingatlanpiacon a Duna House (DH) becslése szerint az első félév 61 646 adásvétellel zárult, ami 40 százalékos emelkedés a tavalyi év azonos időszakához képest - közölte a DH hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 22. 18:00
Megosztás: