A Cardano (ADA) várhatóan eléri a 7 dolláros árat, állítja egy vezető elemző. A Pullix (PLX) az indulásra készül, míg a Shiba Inu (SHIB) tranzakciói 551%-kal emelkedtek

Egy kripto elemző előrejelzése szerint a Cardano (ADA) árfolyama elérheti a 7 dolláros árat. Emellett a Shiba Inu (SHIB) is a hírekbe került a bálna tranzakciók 551%-os növekedésével, ami tükrözi a növekvő népszerűségét. Közben a Pullix készül a 2024. első negyedévében történő indulásra, ami jelenleg a legjobb kripto befektetésnek tűnik. Elemzők 100x-es nyereséget várnak az indítás után.

A Cardano (ADA) várhatóan eléri a 7 dolláros árat, állítja egy vezető elemző. A Pullix (PLX) az indulásra készül, míg a Shiba Inu (SHIB) tranzakciói 551%-kal emelkedtek

Cardano (ADA) ára elérheti a 7 dollárt

Ali Charts kripto elemző szerint, ha a történelem ismétli önmagát, akkor a Cardano (ADA) ára újra felfelé ívelhet, és elérheti a 7 dollárt. Az elemző szerint az ADA legújabb konszolidációs fázisa összhangban van azóta, hogy 2020 végén elkezdte pályafutását.

A Cardano ára több éven keresztül konszolidációs fázisban volt a 2021-es bikapiac előtt. Akkoriban az eszköz egy párhuzamos csatornában haladt. A Cardano ára végül áttörte a csatornát, és 2021-ben elérte a 3,10 dolláros csúcsot.

"Ha a történelem ismétli önmagát, akkor április környékén láthatjuk, hogy a Cardano ADA folytatja felfelé ívelő tendenciáját" - mondta Ali. Hozzátette, hogy ha ez a minta folytatódik, az egy fellendüléshez vezethet, elérve az 0,80 dollárt, egy kis visszaeséssel 0,60 dollárig, majd egy újsabb emelkedéssel 7 dollárig.

A Shiba Inu (SHIB) Bálna Tranzakciói 551%-kal Nőttek

A Shiba Inu (SHIB), a második legnagyobb "meme" érme, növekvő bálna aktivitást tapasztalt az elmúlt héten. Az IntoTheBlock adatai szerint a tranzakciós volumen január 14-én 902,36 milliárd SHIB-ről január 16-án 5,9 billió SHIB-re nőtt, egy 551,4%-os növekedési arányt mutatva. Ez összegzi a bálnák által az adott időszak alatt kereskedett teljes mennyiséget.

Ugyanakkor a Shibariumscan adatai szerint január 17-én napi 2,53 millió tranzakció történt, ami több, az előző napi 1,9 millióhoz képest. Az IntoTheBlock további adatai szerint az utolsó hét napban a 100,000 dollárt meghaladó tranzakciók összértéke 279,26 millió dollár volt.

Január 17-én 40 ilyen magas értékű tranzakció történt, ami több, mint az előző napi 24. A bálna aktivitás növekedésével a szakértők 8,63%-os Shiba Inu árnövekedést jósolnak, elérve a 0,00001002 dollárt.

A Pullix (PLX) Hatalmas Fejlesztést Hoz a Kriptotőzsdék Számára

A Pullix (PLX) gyorsan népszerűvé válik a kriptotérben. Sikerét milliók ünneplik világszerte, a DeFi projekt eddig 4,2 millió dollárt gyűjtött. Azonban az befektetők különösen nagy érdeklődést mutatnak a Pullix iránt, mivel a kripto kereskedés forradalmát ígéri. Az előkészületekben lévő indítás a világ első hibrid kereskedési platformja, ami a DEX és CEX jellemzőket egyesíti egy DeFi projektben.

A Pullix egyik fő előnye a magas kereskedési költségek megszüntetése és a tranzakciókra vonatkozó nulla százalékos díjak bevezetése. A Pullix vonzó tulajdonsága a DeFi Swap is. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tokeneket cseréljenek díjak nélkül. Mindemellett ez a DeFi projekt lehetővé teszi a különböző eszközosztályok, mint például a kriptovaluták, devizák, árucikkek és ETF-ek széles skálájának kereskedését.

A Pullix saját tokenje, a PLX, kulcsfontosságú eleme a platform kereskedésének. Emellett ez az első olyan "trade-to-earn" kriptovaluta, ahol a felhasználók naponta részesedhetnek a Pullix nyereségéből, ha a platformon kereskednek.

A csapat továbbá egy tokenégetési mechanizmust is alkalmazni fog. Ez segít csökkenteni a PLX kínálatát és hosszú távú befektetők számára növelni annak értékét. Jelenleg a PLX 0,08 dolláron kereskedik, és az ár az indítás után várhatóan növekedni fog. A Q1 2024-re tervezett indítással a szakértők azt jósolják, hogy az érték robbanásszerűen fog nőni, körülbelül 100x-es mértékben.

Záró gondolatok

Azoknak az befektetőknek, akik egy ígéretes lehetőséget keresnek, a Pullix egy hibrid platformot kínál számos funkcióval. Jelenleg a Pullix a legjobb kripto befektetés, még a Shiba Inu-t és a Cardano-t is megelőzve. A Pullix vaárhatóan 2024-es első negyedévében elindul.

Az elemzők szerint az indítást követően az értékének 100-szoros növekedése várható. Ez a jóslat megvalósítható a Pullix kapcsolatának köszönhetően az OTC derivatív piacával, amelyet 2022-ben 618 billió dollárra értékeltek.

További információkért a Pullix elővásárlásával kapcsolatosan nézd meg az alábbi linkeket:

Látogass el a Pullix oldalára

Csatlakozz a Pullix közösségéhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Gyors változáson megy át a piac

Korábban nem látott gyorsasággal alakul át a munkaerőpiac, a folyamatok a cégvezetőket és az alkalmazottakat is állandó alkalmazkodásra késztetik - mondták a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a PwC Magyarország gazdasági tanácsadó szerdai munkaerőpiaci konferenciájának szakértői Budapesten.
2024. 02. 29. 14:00
Megosztás:

Visszaesett az orosz kiskereskedelem

Oroszországban lassult a kiskereskedelmi forgalom és gyorsult az ipari termelés növekedése januárban éves összevetésben, miközben történelmi mélypontra csökkent a munkanélküliség.
2024. 02. 29. 13:30
Megosztás:

Később kell utalni a gépjárműadót, de egyben kell azt kifizetni!

Idén egy hónapot nyernek a gépjárművek tulajdonosai, ugyanis több mint ötmillió jármű után március 15-e helyett elegendő április 15-ig befizetni az adót, ráadásul kettő helyett egyszer kell csak utalni, a részletfizetés pedig automatikusan jár - nyilatkozta az MTI-nek Izer Norbert, a Pénzügyminisztérium (PM) adóügyekért felelős államtitkára.
2024. 02. 29. 13:00
Megosztás:

Apadt a Richter bevétele

A Richter Gedeon Nyrt. konszolidált árbevétele tavaly az utolsó negyedévben 203,1 milliárd forint lett, 9,3 százalékkal alacsonyabb az egy évvel korábbinál - közölte a gyógyszeripari vállalat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.
2024. 02. 29. 12:30
Megosztás:

Új bölcsőde épül Bácsalmáson

Csaknem 800 millió forintból új, négy csoportszobás bölcsőde épül még az idén a Bács-Kiskun vármegyei Bácsalmáson - közölte a település polgármestere az MTI-vel.
2024. 02. 29. 12:00
Megosztás:

Lezárult egy fejlesztés a Trans Lex Work Kft.-nél

A Trans Lex Work (TLW) Kereskedelmi, Szolgáltató és Tanácsadó Kft. öt év alatt több mint 300 millió forintot fordított egy komplex karbantartás-menedzsment megoldás kifejlesztésére, amellyel az iparvállalatok jelentősen csökkenthetik a forgógépek - turbinák, kompresszorok, szivattyúk, fúvók, ventilátorok, centrifugák - karbantartási költségeit - tájékoztatta Magyar Katalin, a cég ügyvezetője az MTI-t.
2024. 02. 29. 11:30
Megosztás:

Új beruházás Komlón - napelem biznisz

Napelemekhez használható forgatórendszeres tartószerkezet gyártását kezdheti meg a Solar FM Kft. Komlón egy csaknem 3 milliárd forintos, felerészben a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (Ginop) Plusz támogatásával megvalósult beruházás eredményeként.
2024. 02. 29. 11:00
Megosztás:

Erősödéssel kezdtek a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 02. 29. 10:30
Megosztás:

Emelkedéssel kezdődhet a kereskedés

Emelkedéssel kezdődhet a csütörtöki kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) - írta az MTI-nek küldött előrejelzésében az Equilor Befektetési Zrt. elemzője.
2024. 02. 29. 10:00
Megosztás:

Jórészt erősödtek az ázsiai tőzsdeindexek

Jórészt erősödtek a vezető ázsiai tőzsdék csütörtökön, a térség irányadó tőzsdéje, a tokiói börze Nikkei225 indexe 0,03 százalékos emelkedéssel, 39 189 ponton zárt.
2024. 02. 29. 09:30
Megosztás:

Továbbra is gyenge a forint - küszöbön újra a 400-as tartomány?

Kis mértékben gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 02. 29. 09:00
Megosztás:

Befektető, aki milliókat keresett Dogecoin-nal (DOGE), most beleharap a Pullix (PLX) előértékesítésébe is

Egy befektető, akinek jelentős vagyonra tett szert a Dogecoin (DOGE) által, most a feltörekvő Pullix (PLX) felé fordította figyelmét. Fontos megjegyezni, hogy a Pullix már az előértékesítési fázisának végső szakaszában manőverezik, és a kiemelkedő befektető már jelentős részesedést szerzett a projektben.
2024. 02. 29. 08:40
Megosztás:

Jól kezdték az évet a szálláshelyek

2024 januárjában a turisztikai szálláshelyeken (kereskedelmi, magán- és egyéb szálláshelyeken) 836 ezer vendég 2,1 millió vendégéjszakát töltött el.
2024. 02. 29. 08:00
Megosztás:

Még lehet nevezni a Bonis Bonára

Március 5-ig várják a jelöléseket a Bonis Bona - A nemzet tehetségeiért és a Tehetségbarát Önkormányzat díjakra, amelyek fő célja, hogy megbecsülje a fiatalok tehetséggondozása iránt elkötelezett szakembereket és önkormányzatokat - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára hétfőn az MTI-vel.
2024. 02. 29. 07:30
Megosztás:

Bika-hullám söpör végig a BNB (BNB) és az Optimism (OP) kriptók piacán, míg a KangaMoon (KANG) 50%-os megtérülést biztosít az korai vásárlóknak

A kriptopiac vezető altcoinjainak aktuális piaci trendjei azt mutatják, hogy egy bika-hullám ad most őrült optimista hangulatot. A vezető altcoinok közül a BNB (BNB) és az Optimism (OP) változó mértékben bár, de jelentős árfolyam-rallyt mutat.
2024. 02. 29. 07:00
Megosztás:

Átlagosan 15-20 százalékot eshet a lakásbiztosítások díja

A lakásbiztosítási ügyfelek 58 százaléka tervezi majd összehasonlítani a lakásbiztosítási kínálatot a márciusi kampányban – derül ki az Insura.hu biztosításközvetítő több mint 8 ezer fő megkérdezésével lefolytatott kutatásából. Az alkuszcég várakozásai szerint a biztosítók között felerősödő verseny hatására 15-20 százalékkal alacsonyabb díj mellett válthatnak szerződést az ügyfelek. Akár 300 ezer lakásbiztosítási szerződést is lecserélhetnek, ami a teljes állomány közel 10 százalékát teszi ki.
2024. 02. 29. 07:00
Megosztás:

Eljött a fordulat az ingatlanpiacon? Az adatok új irányt mutatnak

Az Eurostat adatai alapján 2023 harmadik negyedéve fordulópont lehetett az európai ingatlanpiacon, az ingatlanárak 2022 elején kezdődött zuhanása megtorpant, sőt a korábbi negyedévhez képest még nőttek is valamelyest. Magyarországon eközben az otpotthon.hu adatai szerint ez volt az az időszak, amikor a legkevésbé volt aktív az ingatlanpiac, és a legalacsonyabbak voltak az árak 2023-ban.
2024. 02. 29. 06:30
Megosztás:

Kedvezőbb kilátások az agráriumban 2024-ben

Az idei év új mérföldkő lehet a hazai agrárgazdasági szereplők fejlődésében. Az agrárvállalkozások csak a fenntarthatósági szempontokat is érvényesítő stratégia mentén tarthatják meg és növelhetik versenyképességüket. A hazai agrárfinanszírozás egyik legfontosabb szereplőjeként az OTP Bank aktív piaci jelenléttel, hitelezési politikájának a változó körülményekhez igazodó alakításával és tanácsadási kapacitásával segíti az uniós agrár források minél hatékonyabb felhasználását, az ágazat további fejlődése érdekében – hangzott el az OTP Agrár Gálán, ahol átadták az OTP Agráriumért Díjakat is.
2024. 02. 29. 06:00
Megosztás:

Kell-e félteni a munkánkat az AI-tól?

Bár a világban egyre többen használják munkájuk során a mesterséges intelligenciát (AI), Magyarországon a felsővezetők közel fele még nem látja tisztán felhasználásának lehetőségeit, igaz, ugyanennyien nyitottak is az alkalmazására. Egyelőre semmi konkrét jel nem utal arra, hogy elveszi a munkánkat a mesterséges intelligencia – bár a hazai vállalatoknak még nincs egyöntetű válasza arra, hogy milyen hatással lesz az AI a munkaerőpiacra. A Randstad egyik globális kutatása szerint azonban a munkavállalóknak határozottabb véleményük van: több mint felük az AI előnyeit látja, közel felük izgatott a mesterséges intelligenciában rejlő munkahelyi lehetőségeket illetően.
2024. 02. 29. 05:30
Megosztás:

Végrendelettel tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat a mozaikcsaládban élő szülők

Népszerű a végrendelet: tavaly mintegy öt százalékkal többen tettek végintézkedést közjegyző közreműködésével, mint 2022-ben. Gyakran végrendelkeznek azok a házaspárok, akiknek több kapcsolatból is született gyermekük, ők így tudják egyenlően elosztani közös vagyonukat. A törvényes öröklési rend ugyanis hátrányosan érintheti azt a korábbi kapcsolatból született gyermeket, akinek a szülője hamarabb hal meg. Az élettársakra is jellemző, hogy végrendelkeznek egymás javára, ők ugyanis, a házastársakkal ellentétben, a törvényes öröklési rend alapján nem örökölnek egymás után.
2024. 02. 29. 05:00
Megosztás: