A CYBRO több mint 2,5 millió dollárt vonzott be Solana és Kaspa befektetőktől; Vajon ez lesz 2024 leggyorsabban növekvő kripto előértékesítése?

A CYBRO nemrég több mint 2,5 millió dollárt gyűjtött Solana és Kaspa befektetőktől. Ez a jelentős befektetés arra utal, hogy a CYBRO gyorsan a 2024-es év egyik leggyorsabban növekvő kripto előértékesítésévé válhat. Ez a cikk bemutatja, miért áramlik a pénz a CYBRO-ba, és feltárja, mely kriptovaluták előtt áll lenyűgöző növekedés.

A CYBRO több mint 2,5 millió dollárt vonzott be Solana és Kaspa befektetőktől; Vajon ez lesz 2024 leggyorsabban növekvő kripto előértékesítése?

A CYBRO előértékesítése meghaladja a 2,5 millió dollárt: egy az egymillióból generációs DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO felkeltette a kriptovaluta "bálnák" figyelmét, miközben exkluzív token előértékesítése gyorsan átlépte a 2,5 millió dollárt. Ez a következő generációs DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci körülmények között maximalizálják keresetüket.

Szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, miközben a CYBRO tokenek előértékesítési ára mindössze 0,03 dollár. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a prominens kripto "bálnákat" és influenszereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez. Egy másik izgalmas újítás, hogy a CYBRO bevezetett egy ajánlói programot.

Ez 12%-os jutalékot kínál a közvetlen ajánlók tokenvásárlásaiból, 3%-ot a második szintű ajánlók vásárlásaiból, és 2%-ot a harmadik szintűekéből. A jutalmak heti rendszerességgel kerülnek kifizetésre USDT-ben, és az ajánlók az első befizetésük során dupla CYBRO pontokat kapnak az ajánlói kóddal.

A tokenek mellett a CYBRO bevezetett egy Pontok rendszert is, amely tovább növeli a befektetői ösztönzőket. A pontok birtokosai automatikusan jogosulttá válnak a CYBRO Airdropra, ahol a tokenek elosztása a birtokolt pontok számához kötött. A platform heti szinten akár 1 millió pontot is kioszt, amelyeket a befektetők a CYBRO DeFi Vaultokban lévő pozícióikon keresztül gyűjthetnek.

Cybro kriptodebiza előértékesítés és token vásárlás

A CYBRO tokenek tulajdonosai jövedelmező staking jutalmakban, exkluzív airdropokban, vásárlás utáni cashbackben, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakban részesülhetnek, valamint egy erőteljes biztosítási program is rendelkezésre áll a platformon belül.

Az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és eddig körülbelül 64 millió darabot adtak el, így ez arany lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy igazán egyedi projektben.

>>> Csatlakozz a CYBRO-hoz, és célozd meg a 1200%-os jövőbeli hozamot! <<<

Solana (SOL): Új magasságokat elérve a blokklánc technológiában

A Solana egy olyan blokklánc platform, amely a skálázhatóságra összpontosít, és alapot nyújt a decentralizált alkalmazások fejlesztéséhez. Az Ethereum és a Cardano mellett állva a Solana gyorsabb tranzakciókat és rugalmas fejlesztési lehetőségeket kínál. A technológiája lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy több programozási nyelvet használjanak, így mind technikai, mind pénzügyi érdeklődést kelt. A SOL, a natív kriptovalutája, elengedhetetlen az ökoszisztéma működéséhez.

Tranzakciókra, programok futtatására és a hálózat támogatóinak jutalmazására használják. A platform elkerüli a hagyományos skálázási módszereket, mint például a sharding vagy második réteges megoldások, ehelyett egy nagy kapacitású hálózatot kínál. Ez a megközelítés széles körű projektek támogatását célozza, így a Solana vonzó lehetőség a blokklánc technológiában fejlesztőket és befektetőket számára.

Kaspa: Gyors és hatékony PoW kriptovaluta egyedi technológiával

A Kaspa egy proof-of-work kriptovaluta, amely a GHOSTDAG protokolljával emelkedik ki. A hagyományos blokkláncokkal ellentétben a Kaspa lehetővé teszi több blokk egyidejű létezését, konszenzus alapján rendezve őket. Ez nagyobb blokkrátát és gyorsabb megerősítéseket eredményez. Jelenleg a Kaspa másodpercenként egy blokkot képes létrehozni, és ennél is gyorsabb sebességeket céloz meg.

A blokklánc egy blockDAG-ként működik, olyan funkciókkal, mint az elérhetőségi lekérdezések és a blokkok adatainak vágása. A jövőbeli tervek közé tartozik a blokkfej vágás és az SPV bizonyítékok. Innovatív kialakításával a Kaspa készen áll a fejlett megoldások támogatására, beleértve a második réteges megoldásokat is. Ez a sebesség és funkcionalitás kombinációja teszi a Kaspát figyelemre méltó szereplővé a kripto térben.

Összegzés

Solana és Kaspa kriptovaluta vásárlás, kriptó árfolyam elemzés

A CYBRO, egy technológiailag fejlett DeFi platform, páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek a hozamaggregációra mesterséges intelligencia által, a Blast blokkláncon. Olyan funkciókkal, mint a jövedelmező staking jutalmak, exkluzív airdropok és cashback vásárlások után, a CYBRO biztosítja a felhasználók számára a kiemelkedő élményt, jellemzően könnyű betétekkel és kifizetésekkel. Az átláthatóságra, megfelelésre és minőségre helyezett hangsúlyával a CYBRO kiemelkedik ígéretes projektként, amely iránt erős érdeklődés mutatkozik a kripto bálnák és influenszerek részéről. A jelenlegi bull marketben, bár a SOL és a KAS rövid távon kisebb potenciált mutat, a CYBRO a 2024-es év leggyorsabban növekvő kripto előértékesítésévé válhat.

Weboldal:

https://cybro.io

Twitter: https://twiter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Olyan vagyonrobbanás jöhet a leggazdagabbaknál, amit nehéz ésszel felfogni

Iszonyatos pénz ömölhet majd a következő öt évben a privátbanki számlákra, a kezelt vagyon mérete a 2023-as 8575 milliárd forint után 2028-ra meghaladhatja majd a 20.000 milliárdot - ám az elitklubok ügyfélszáma eközben nem változik – hangzott el a privátbanki és vagyonkezelési szakma legnagyobb rendezvényének nyitóelőadásában.
2024. 09. 25. 01:00
Megosztás:

Az elemző szerint a Pepe és a Pepe Unchained árfolyama is pumpálhat

Egy népszerű elemző most a Pepe-t (PEPE) vette górcső alá, és azt gondolja, hogy a token a következő bikafutam során pumpálhat.
2024. 09. 25. 00:01
Megosztás:

AAVE 30%-os emelkedésben: Túlvett a kripto? MTAUR — Új figyelendő választás

A kriptovaluta piac pezseg, és az AAVE (AAVE) sok figyelmet kap. Mindössze egy hét alatt az AAVE ára több mint 30%-kal ugrott meg. Ez felkelti mind az új, mind a tapasztalt tulajdonosok érdeklődését. De vajon túlvetté vált az AAVE? És mi történhet ezután?
2024. 09. 24. 22:20
Megosztás:

Építési munkálatok miatt korlátozás lesz az M0-s autóút vecsési szakaszán

Javítási munkálatok előkészítése miatt forgalomkorlátozás és menetidő növekedés várható szerdától az M0-s autóút M5-ös és M4-es autópályák közötti, vecsési szakaszán - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden az MTI-vel.
2024. 09. 24. 22:00
Megosztás:

Ismét megrendezi hagyományos pályaválasztási fesztiválját a PTE

Az intézmény minden kara bemutatja képzéseit, továbbá előadásokkal, workshopokkal várják az érdeklődőket a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Kultúrfeszt elnevezésű pályaválasztási rendezvényén, október 11-én - tájékoztatta a baranyai felsőoktatási intézmény az MTI-t.
2024. 09. 24. 21:30
Megosztás:

Kamatdöntés - Alig változott a forint árfolyama

Kevéssé változott a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben kedden a jegybank piaci várakozásoknak megfelelő kamatcsökkentését követően.
2024. 09. 24. 21:00
Megosztás:

Kriptovaluták alapjai: Útmutató kezdőknek

Ebben a cikkben a kriptovaluták izgalmas világába kalauzolunk el.
2024. 09. 24. 20:30
Megosztás:

Lantos Csaba: a zöldátálláshoz nélkülözhetetlen a földgáz és az atomenergia

A klímavédelem és a zöldátállás kitüntetett ügy, ezekben a folyamatokban azonban nélkülözhetetlen az atomenergia és a földgáz szerepe – hangsúlyozta az energiaügyi miniszter kedden, Balatonfüreden.
2024. 09. 24. 20:00
Megosztás:

Az árhullám levonulása után a vízügy az áradás utáni munkára koncentrál

Az árhullám csúcsa kedd éjjel elhagyja az országot, a vízügyesekre azonban további feladatok várnak: tart az ideiglenesen kiépített gátak, magasítások mérése és az adatok rögzítése a későbbiekre, ezeknek a védműveknek a bontása, valamint a helyreállítás előkészítése - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) az MTI-vel.
2024. 09. 24. 19:30
Megosztás:

A 6 legjobb altcoin, amit most érdemes megvenni: Ezek a kriptovaluták túl fogják szárnyalni az Ethereumot (akár 150x profitot hozva 2024 decemberére)

Fedezd fel, mely kevésbé ismert kriptovaluták hagyhatják maga mögött az Ethereumot. Ahogy a piaci feltételek változnak, egyes altcoinok robbanásszerű hozamot kínálhatnak. Ez a cikk bemutatja azt a hat kiemelkedő kriptovalutát, amelyek hatalmas növekedés előtt állnak 2024 végére. Tudd meg, mely digitális valutákra érdemes figyelniük a befektetőknek a lehetséges, az egekbe szökő profit reményében.
2024. 09. 24. 19:00
Megosztás:

Plagizálással gyanúsítják a román kémszolgálat vezetőjét

Plagizálással gyanúsították meg Gabriel Vlasét, a román Külföldi Hírszerző Szolgálat (SIE) igazgatóját, aki egy szóval sem tagadta, hogy egy másik szerző munkájából másolta doktori dolgozata több mint 60 oldalát.
2024. 09. 24. 18:30
Megosztás:

Romlott szeptemberben az ifo német üzleti hangulatindexe

Az aktuális helyzet romló megítélése miatt lényegesen alatta maradt a várakozásoknak az ifo gazdaságkutató intézet szeptemberi német üzleti hangulatindexe.
2024. 09. 24. 18:00
Megosztás:

Éppen most robban a hazai előfizetéses e-kereskedelem

Idén nyáron a hazai webshopok 4 százaléka kínált valamilyen terméket előfizetéses formában, azonban az adatok szerint ez az arány két-három éven belül várhatóan 23 százalékra nő. Az, hogy közel ötszörösére nőhet az előfizetéses vásárlást kínáló webáruházak száma, jól mutatja a piacon zajló jelentős változásokat – ismertette a Visa támogatásával készült friss kutatásának(1) eredményeit a Shoprenter.
2024. 09. 24. 17:30
Megosztás:

A szolgáltatóipar miatt dübörög az amerikai gazdaság

Az S&P Global feldolgozóipari beszerzésimenedzser-indexe szeptemberben 47-re csökkent az előző havi 47,9-ről, miközben az elemzők arra számítottak, hogy 48,5-re javul a mutató. A felmérés azt jelzi, hogy már harmadik hónapja tart a feldolgozóipari aktivitás visszaesése.
2024. 09. 24. 17:00
Megosztás:

Gyorsabb, de puha landolást vár a Fed

Austan Goolsbee, a chicagói Fed elnöke hétfőn azt mondta, hogy sok kamatcsökkentésre számít a következő évben.
2024. 09. 24. 16:30
Megosztás:

Szokatlan módon élesztenék fel a kínai gazdaságot

Nem mindennapi bejelentést tett a kínai jegybank elnöke, Pan Gongsheng. A gazdaság élénkítése érdekében egyszerre több fronton igyekeznek lazítani a monteráis politikán, ami intő jel lehet, hogy mennyire látják súlyosnak a gazdaság helyzetét Kínában a vezetők.
2024. 09. 24. 16:00
Megosztás:

Mohácson kedd éjjel várható az árhullám tetőzése

Mohácson kedd éjjel várható a dunai árhullám tetőzése – közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) vezetője az árvízvédelmi operatív törzs keddi ülése után tartott budapesti sajtótájékoztatón.
2024. 09. 24. 15:30
Megosztás:

Japánban kapott engedélyt a Richter egy nőgyógyászati készítménye

A Richter Gedeon Nyrt. partnere, a Fuji Pharma Co., Ltd. megkapta a Japánban kifejlesztett Alyssa kombinált tabletta forgalomba hozatali engedélyét. A jóváhagyás 10 millió eurós mérföldkőfizetést jelent a Richter 100 százalékos leányvállalata, az Estetra SRL számára - jelentette be a Richter kedden a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2024. 09. 24. 15:00
Megosztás:

Meddig igényelhető vissza a külföldi áfa?

Az áfa levonására jogosult hazai vállalkozások szeptember végéig nyújthatják be a külföldi áfa visszaigénylésére vonatkozó kérelmeiket - hívta fel a figyelmet keddi közleményében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).
2024. 09. 24. 14:30
Megosztás:

Nagyon pörög a CSOK Plusz és ez még sokáig így marad

Minden negyedik, a bankok által folyósított lakáshitel támogatott formában, CSOK Plusz hitelként kerül az ügyfelekhez. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a hazai családpolitika immár legkeresettebb terméke akkor is őrizni fogja komoly versenyelőnyét, ha a piaci lakáshitelek hitelköltsége valóban 5 százalék alá csökken.
2024. 09. 24. 14:00
Megosztás: