A kripto bálnák megveszik a mélypontot: az Ethereum (ETH) és a Shiba Inu (SHIB) kereskedése bálna-aktivitást mutat, míg a Pullix (PLX) iránti érdeklődés nő

Ahogy a Grayscale befektetők elindítottak egy eladási hullámot a Bitcoin ETF jóváhagyása után, a kriptopiac súlyos árcsökkenést szenvedett. Ugyanakkor, míg az árak esésben voltak, sok bálna befektető kihasználta az alkalmat, hogy növelje Ethereum (ETH) és Shiba Inu (SHIB) állományát. A Pullix (PLX) egy másik altcoin, amely iránt hatalmas érdeklődés tapasztalható. Mindössze néhány hét alatt a kriptovaluta ICO-ja több mint 4,6 millió dollár értékű PLX tokent értékesített. Lássuk, mi az oka a növekvő érdeklődésnek a Pullix iránt.

A kripto bálnák megveszik a mélypontot: az Ethereum (ETH) és a Shiba Inu (SHIB) kereskedése bálna-aktivitást mutat, míg a Pullix (PLX) iránti érdeklődés nő

Bálnák vásárolják fel az Ethereumot (ETH) az árcsökkenés közepette

Az Ethereum (ETH) súlyos árcsökkenést szenvedett el az elmúlt időszak kriptopiaci zuhanásának következtében. 2024-ben csúcson is járt, amely meghaladta a 2600 dollárt, majd erről szintről az Ethereum ára lecsökkent 2200 dolláros szintre. Azonban a bálna befektetők kihasználták ezt a kiváló alkalmat arra, hogy növeljék ETH állományaikat.

A Spot On Chain jelentése szerint egyetlen bálna több mint 46 millió dollár értékű ETH-t vásárolt, hogy azt a Lido-nál delegálja. A LookOnChain jelentése szerint egy másik bálna 7,3 millió dollárt költött Ethereum vásárlására. A bálna tevékenység növekedése akkor következett be, amikor a piaci szakértők az Ethereum esetében már egyábként is áremelkedésre számítanak.

Az egyik vezető ok a bullish hangulat mögött az Ethereum ETF potenciálja. A SEC legutóbbi frissítése arra utal, hogy az altcoinnak esélye van egy ETF-re a második negyedév vége előtt.

A Pullix (PLX) tőzsdéje izgalomba hozza a kripto közösséget a kereseti lehetőségek miatt

A Pullix (PLX) az egyik leginkább egyedülálló tőzsdéként hullámokat indított el a DeFi piacon. Annak ellenére, hogy hibrid tőzsde, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy részesedjenek mind a centralizált, mind a decentralizált tőzsdék előnyeiből, a felhasználók figyelmét az elsősorban a kereseti lehetőségek vonzzák.

A PLX token tulajdonosok passzívan kamatoztathatják befektetésüket ha hozzájárulnak az AMM-hez a platformon. A kamatláb 8% és 18% között mozog, ami rendkívül jövedelmező befektetési lehetőséget jelent. A PLX tokent továbbá letétként is lehet használni a plusz jövedelem érdekében.

Emellett a Pullix likviditást és slippage-alapú kereskedéseket kínál a gyors kereskedéshez. Általában véve a Pullix más megközelítést kínál a kriptopiaci részvételhez, a likviditás és a növelt biztonság kiemelésével. Ezáltal a Pullix kiépíti az alapot a jobb kriptotőzsdei szolgáltatásokért a DeFi piacon.

A Pullix a legjobb kriptók közé tartozik a változatos kereskedési funkcionalitásával és passzív jövedelemlehetőségeivel. Jelenleg a kriptovaluta ICO fázisában van, és PLX-t mindössze 0,10 dollárért lehet megvásárolni tokenenként. Azonban ahogy közeledik a startja a negyedév végén, elemzők akár 35-szörös nyereséget is előrejeleznek.

Egy Ethereum-bálna több milliárd Shiba Inu (SHIB) tokent vásárolt fel

A Shiba Inu (SHIB) is pozíciót talált azok között a bálnák között, akik ETH-t vásárolak a portfólióikhoz. Az Etherscan szerint egy azonosítatlan Ethereum-bálna több mint 606 milliárd SHIB tokent vásárolt. A vásárlást követően a tárca címe már több mint 1 billió Shiba Inu érmét tartalmaz.

A vásárlás egy jelentős mérföldkövet jelent a Shiba Inu közösség számára. A Shiba Inu másodlagos blokklánc-megoldása, a Shibarium, már több mint 300 millió tranzakciót hajtott végre, napi átlagban 1,2-7,8 millióval. Ez a növekvő tevékenység potenciálisan befolyásolhatja a Shiba Inu token árát.

Záró gondolatok

A kriptó bálnáknak lehetőségük volt arra, hogy további ETH-t és SHIB-t vásároljanak a kriptovaluták árának legutóbbi csökkenése során. Továbbá a Pullix iránti kereslet növekedése mutatja, mennyi potenciált rejteget a platform. A kriptó kereskedési tér átalakítását célzó szándékkal a PLX biztosan az egyik legjobb kriptó a 2024-es befektetéshez.

További információkért a Pullix elővásárlásával kapcsolatban lásd az alábbi linkeket: 

Nézd meg a Pullix oldalát

Csatlakozz a Pullix közösséghez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Államháztartási, idegenforgalmi, ipari és foglalkoztatási adatok jelennek meg jövő héten

Jövő hétfőn a Pénzügyminisztérium (PM) részletes tájékoztatót tesz közzé az államháztartás központi alrendszerének május végi helyzetéről, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken a foglalkoztatás és munkanélküliség, az ipari termelői árak, valamint a turisztikai szálláshelyek fogalmának májusi adatait közli.
2024. 06. 23. 22:00
Megosztás:

Meghatározó szerepünk lesz a nemzetközi olimpiai mozgalom megújulásában

Magyarország meghatározó szerepet kap a nemzetközi olimpiai mozgalom megújulásában, mivel most Sanghaj mellett Budapest rendezi az új, modern, úgynevezett városi sportágak kvalifikációs versenyeit az idei párizsi ötkarikás játékokra - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.
2024. 06. 23. 21:00
Megosztás:

A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 23. 20:00
Megosztás:

Társadalmi felelősség és milliárdos megtakarítások – Értéket teremt a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása

Évente közel kétszázmilliárd forintot fizetnek be a hazai vállalkozások rehabilitációs hozzájárulásként az államkasszába, mivel a foglalkoztatottak között a megváltozott munkaképességű alkalmazottak aránya nem éri el az öt százalékot. Becslések szerint ez a csoport akár százezres tartalékot is jelenthet a magyar munkaerőpiacnak. Az ezen munkavállalók munkába állításához szükséges jól átgondolt stratégia kidolgozásához és megvalósításához a legtöbb vállalat jelenleg nem tud megfelelő szakembert allokálni, ezért érdemes külsős szakértő vagy HR szolgáltató támogatását bevonni.
2024. 06. 23. 19:00
Megosztás:

Van igény rá, de még mindig kevesen értik az egészségpénztárat

Mostanra lezajlottak az egészségpénztárak küldöttközgyűlései, elfogadták az előző évi beszámolókat. Az egészségpénztárak taglétszáma és az általuk kezelt vagyon továbbra is növekszik, de a lakosság nagy része még mindig veszni hagyja az akár 150 ezer forint állami támogatást. A BiztosDöntés.hu arra keresi a választ, hogy miért van ez így.
2024. 06. 23. 18:00
Megosztás:

Különleges naperőmű kezdte el működését Környén

Üzembe helyezték az első hazai, ipari naperőművet, amelynek termelése automatikusan, a pillanatnyi igények szerint finomhangolható.
2024. 06. 23. 17:00
Megosztás:

Atomenergetikai együttműködésről tárgyalt a Roszatom vezetője Vietnámban

Alekszej Lihacsov, a Roszatom állami atomenergetikai vállalat vezérigazgatója Vlagyimir Putyin orosz elnök vietnámi látogatása alkalmából találkozott Pham Minh Chinh vietnámi miniszterelnökkel, akit tájékoztatott az orosz közreműködéssel megvalósuló Nukleáris Tudományos és Technológiai Központ tervéről és az atomenergia terén folytatott együttműködés újraindításának kilátásairól, valamint a kétoldalú együttműködés más területeiről.
2024. 06. 23. 16:00
Megosztás:

Közel 60%-os árbevétel növekedést ért el tavaly az online fizetési megoldásokat kínáló Barion

Már több mint 15 országban szolgálja ki e-kereskedelmi partnereit az adatvezérelt fizetési megoldásokra specializálódott Barion.
2024. 06. 23. 15:00
Megosztás:

Tudatosabban tervezik vagyoni viszonyaikat a házasságra készülők

A családi vagyon egy része is múlhat egy házassági vagyonjogi szerződésen.
2024. 06. 23. 14:00
Megosztás:

Végleg velünk marad a kamatjövedelmek után fizetendő szocho!

2023. július elseje óta a kamatjövedelmek után a 15%-os személyi jövedelemadó (szja) mellett 13% szociális hozzájárulási adót (szocho) is kell fizetni. Eredetileg ez a veszélyhelyzet idejére volt csak érvényes, a Bankmonitor szakértői azonban kiszúrtak egy jogszabályváltozást, ami alapján nagyon úgy tűnik, véglegesen velünk marad a sarc.
2024. 06. 23. 13:00
Megosztás:

Az ingatlanfejlesztések modernizálásában működik együtt a Kopaszi Gát és a CETIN Hungary

Együttműködési megállapodást kötött a lakossági és az üzleti ingatlanokat fejlesztő Kopaszi Gát Zrt. és a független, integrált telekommunikációs infrastruktúraszolgáltató CETIN Hungary.
2024. 06. 23. 12:00
Megosztás:

Billegő helyzetben kell fenntarthatóvá válniuk a magyar kkv-knak

A kis- és középvállalkozások (kkv-k) számára kulcsfontosságú, hogy már most megkezdjék a felkészülést az ESG-törvény (E, environmental: környezeti, S, social: társadalmi, G, governance: vállalatirányítási területek) előírásainak teljesítésére. A szabályozás nem csupán új kötelezettségeket hoz, hanem jelentős lehetőségeket is kínál a fenntarthatóság és a versenyképesség növelésében. Az Erste ESG-indexszel és tanácsadással fogja segíteni kkv-ügyfeleit, hogy könnyebben tudjanak eleget tenni a jogszabályi előírásoknak.
2024. 06. 23. 11:00
Megosztás:

Napokon belül lejár a NIS2 regisztráció határideje - sok céget érhet kellemetlen meglepetés

Már csak pár napja maradt belépni a nyilvántartásba azoknak a hazai vállalatoknak, amelyekre kiterjed a NIS2, vagyis a felülvizsgált uniós kibervédelmi irányelv – hívja fel a figyelmet az EY. Résen kell lenniük a konszolidált beszámolót készítő társaságok tagvállalatainak is, hiszen elég cégcsoport szinten elérni a meghatározott minimum bevételt és létszámot, hogy rájuk is vonatkozzanak a kötelezettségek. Az óvatlan szervezetek számára a mulasztás súlyos bírsággal, sőt a vezető eltiltásával is járhat.
2024. 06. 23. 10:00
Megosztás:

Növekvő forgalomban emelkedett a BUX a héten

Növekvő forgalomban emelkedett a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX pénteken történelmi csúcson, 70 378,92 ponton zárt, 842,36 ponttal, 1,21 százalékkal magasabban mint egy héttel korábban.
2024. 06. 23. 09:00
Megosztás:

A kisgyermekes szülők érdekében indított versenyfelügyeleti eljárást a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a szlovákiai EC Global SVK s.r.o. vállalkozással szemben tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt; a GVH gyanúja szerint a cég a weboldalán reklámozott, jellemzően kisgyermekes szülőknek ajánlott termékek esetében megtéveszti a fogyasztókat az egészségre és gyógyhatásra vonatkozó állításokkal.
2024. 06. 23. 08:00
Megosztás:

Továbbra is a szomszédos országok átlaga alatt maradtak az üzemanyagárak

Az üzemanyagárak továbbra is a szomszédos országok átlagárai alatt maradtak, a családok védelme érdekében a kormány továbbra is folyamatosan nyomon követi az árak alakulását - erősítette meg pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 06. 23. 07:00
Megosztás:

Kriptó forró percek: Az ETH felszállásra készül, az MTAUR forró üldözésében!

Az Ethereum (ETH) egy jelentős áttörés küszöbén áll, annak ellenére, hogy az utóbbi időben stagnált az árfolyama. Pozitív szabályozási fejlemények, beleértve az SEC döntését, miszerint nem indítanak eljárást az Ethereum (ETH) ellen, valamint a Spot ETH tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) közelgő indulása, megalapozták a növekedés lehetőségét. Ezek a tényezők várhatóan jelentős intézményi tőkét vonzanak az Ethereum (ETH) ökoszisztémájába, ami az árfolyam emelkedését eredményezheti. Az elemzők egyre optimistábbak, és azt jósolják, hogy az Ethereum (ETH) az elkövetkező hónapokban elérheti a 10.000 dollárt, amit a bálna aktivitás növekedése és a befektetői kitartás is hajt.
2024. 06. 23. 06:00
Megosztás:

Az MNB a régióból elsőként lett a CASI nemzetközi zöld kapacitásépítő szervezet tagja

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a kelet-közép-európai régióban elsőként csatlakozott a CASI nemzetközi szervezethez, amelynek célja, hogy világszerte kellő létszámban legyenek szakértői a fenntartható befektetéseknek - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 23. 05:00
Megosztás:

A Solana ETF vírusként terjed, az Algotech 9,2 millió dolláros előértékesítése történelmet ír, és a Robinhood kiterjeszti kriptoambícióit

A kriptovaluták világa gyorsan változik, ami az ipar növekvő érettségét és szélesebb körű elfogadását mutatja a legújabb fejlemények révén.
2024. 06. 23. 04:00
Megosztás:

Raoul Pal a Solanát látja a legbikábbnak az altcoinok között, amit érdemes megvásárolni a rally előtt.

A Real Vision alapítója és befektetési guruja szenzációs kriptopiac-elemzést közölt.
2024. 06. 23. 03:00
Megosztás: