A kripto bálnák megveszik a mélypontot: az Ethereum (ETH) és a Shiba Inu (SHIB) kereskedése bálna-aktivitást mutat, míg a Pullix (PLX) iránti érdeklődés nő

Ahogy a Grayscale befektetők elindítottak egy eladási hullámot a Bitcoin ETF jóváhagyása után, a kriptopiac súlyos árcsökkenést szenvedett. Ugyanakkor, míg az árak esésben voltak, sok bálna befektető kihasználta az alkalmat, hogy növelje Ethereum (ETH) és Shiba Inu (SHIB) állományát. A Pullix (PLX) egy másik altcoin, amely iránt hatalmas érdeklődés tapasztalható. Mindössze néhány hét alatt a kriptovaluta ICO-ja több mint 4,6 millió dollár értékű PLX tokent értékesített. Lássuk, mi az oka a növekvő érdeklődésnek a Pullix iránt.

A kripto bálnák megveszik a mélypontot: az Ethereum (ETH) és a Shiba Inu (SHIB) kereskedése bálna-aktivitást mutat, míg a Pullix (PLX) iránti érdeklődés nő

Bálnák vásárolják fel az Ethereumot (ETH) az árcsökkenés közepette

Az Ethereum (ETH) súlyos árcsökkenést szenvedett el az elmúlt időszak kriptopiaci zuhanásának következtében. 2024-ben csúcson is járt, amely meghaladta a 2600 dollárt, majd erről szintről az Ethereum ára lecsökkent 2200 dolláros szintre. Azonban a bálna befektetők kihasználták ezt a kiváló alkalmat arra, hogy növeljék ETH állományaikat.

A Spot On Chain jelentése szerint egyetlen bálna több mint 46 millió dollár értékű ETH-t vásárolt, hogy azt a Lido-nál delegálja. A LookOnChain jelentése szerint egy másik bálna 7,3 millió dollárt költött Ethereum vásárlására. A bálna tevékenység növekedése akkor következett be, amikor a piaci szakértők az Ethereum esetében már egyábként is áremelkedésre számítanak.

Az egyik vezető ok a bullish hangulat mögött az Ethereum ETF potenciálja. A SEC legutóbbi frissítése arra utal, hogy az altcoinnak esélye van egy ETF-re a második negyedév vége előtt.

A Pullix (PLX) tőzsdéje izgalomba hozza a kripto közösséget a kereseti lehetőségek miatt

A Pullix (PLX) az egyik leginkább egyedülálló tőzsdéként hullámokat indított el a DeFi piacon. Annak ellenére, hogy hibrid tőzsde, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy részesedjenek mind a centralizált, mind a decentralizált tőzsdék előnyeiből, a felhasználók figyelmét az elsősorban a kereseti lehetőségek vonzzák.

A PLX token tulajdonosok passzívan kamatoztathatják befektetésüket ha hozzájárulnak az AMM-hez a platformon. A kamatláb 8% és 18% között mozog, ami rendkívül jövedelmező befektetési lehetőséget jelent. A PLX tokent továbbá letétként is lehet használni a plusz jövedelem érdekében.

Emellett a Pullix likviditást és slippage-alapú kereskedéseket kínál a gyors kereskedéshez. Általában véve a Pullix más megközelítést kínál a kriptopiaci részvételhez, a likviditás és a növelt biztonság kiemelésével. Ezáltal a Pullix kiépíti az alapot a jobb kriptotőzsdei szolgáltatásokért a DeFi piacon.

A Pullix a legjobb kriptók közé tartozik a változatos kereskedési funkcionalitásával és passzív jövedelemlehetőségeivel. Jelenleg a kriptovaluta ICO fázisában van, és PLX-t mindössze 0,10 dollárért lehet megvásárolni tokenenként. Azonban ahogy közeledik a startja a negyedév végén, elemzők akár 35-szörös nyereséget is előrejeleznek.

Egy Ethereum-bálna több milliárd Shiba Inu (SHIB) tokent vásárolt fel

A Shiba Inu (SHIB) is pozíciót talált azok között a bálnák között, akik ETH-t vásárolak a portfólióikhoz. Az Etherscan szerint egy azonosítatlan Ethereum-bálna több mint 606 milliárd SHIB tokent vásárolt. A vásárlást követően a tárca címe már több mint 1 billió Shiba Inu érmét tartalmaz.

A vásárlás egy jelentős mérföldkövet jelent a Shiba Inu közösség számára. A Shiba Inu másodlagos blokklánc-megoldása, a Shibarium, már több mint 300 millió tranzakciót hajtott végre, napi átlagban 1,2-7,8 millióval. Ez a növekvő tevékenység potenciálisan befolyásolhatja a Shiba Inu token árát.

Záró gondolatok

A kriptó bálnáknak lehetőségük volt arra, hogy további ETH-t és SHIB-t vásároljanak a kriptovaluták árának legutóbbi csökkenése során. Továbbá a Pullix iránti kereslet növekedése mutatja, mennyi potenciált rejteget a platform. A kriptó kereskedési tér átalakítását célzó szándékkal a PLX biztosan az egyik legjobb kriptó a 2024-es befektetéshez.

További információkért a Pullix elővásárlásával kapcsolatban lásd az alábbi linkeket: 

Nézd meg a Pullix oldalát

Csatlakozz a Pullix közösséghez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Változékony, de nagyon enyhe, tavaszias idő várható a jövő héten

Változékony, de nagyon enyhe, tavaszias időre lehet számítani a jövő héten, sok napsütéssel, kevés csapadékkal és olykor élénk széllel. A levegő csúcshőmérséklete a legmelegebb órákban akár a 20-21 Celsius-fokot is megközelítheti - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 02. 25. 19:00
Megosztás:

Győzött Donald Trump a dél-karolinai előválasztáson

Rekordrészvétel mellett Donald Trump korábbi elnök győzelmét hozta a Republikánus Párt előválasztása Dél-Karolina államban.
2024. 02. 25. 18:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a hatos lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 8. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 02. 25. 17:00
Megosztás:

Nem sok újat mutatnak a januári számok

2024. januárjában a 15-74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest lényegében nem változott, 4 millió 699 ezer főt tett ki. A munkanélküliek száma 222 ezer, a munkanélküliségi ráta 4,5 százalék volt - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 02. 25. 16:00
Megosztás:

Új kollégiumi képzések a lakiteleki Hungarikum Ligetben

Bárczi Gusztáv, Hungarikum, Szent Imre, Boldog Ceferino és Vámbéry Ármin néven öt új kollégiumi képzés kezdődik a lakiteleki Hungarikum Ligetben február végén, március elején - közölte Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés fideszes alelnöke, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke.
2024. 02. 25. 15:00
Megosztás:

Megdőlt az országos és a fővárosi hajnali melegrekord

Megdőlt a hajnali országos és fővárosi melegrekord is szombaton - közölte a HungaroMet Zrt. vasárnap a honlapján.
2024. 02. 25. 14:00
Megosztás:

Így teljesített a BUX a héten

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 493,43 ponttal, 0,75 százalékkal emelkedett a héten a múlt pénteki záráshoz viszonyítva, így 66 263,18 ponton fejezte be a hetet.
2024. 02. 25. 13:00
Megosztás:

Ki kicsoda a bíróságon?

A jogi szakma sokféle ágazatot tartalmaz, és gyakran előfordul, hogy a különböző jogi szakemberek szerepét összekeverik. Az ügyvédek, ügyészek és bírók mindegyike fontos szerepet játszik a jogrendszerben, de feladataik és felelősségeik jelentősen eltérnek egymástól. Ebben a cikkben röviden megmutatjuk, mi a fő különbség ezek között a szakmák között.
2024. 02. 25. 12:00
Megosztás:

Kamatdöntő ülést tart a jegybank, turisztikai adatokat közöl a KSH

A jövő héten kamatdöntő ülést tart a jegybank, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a turisztikai szálláshelyek forgalmáról, az ipari termelői árakról és a külkereskedelemről közöl adatokat.
2024. 02. 25. 11:00
Megosztás:

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésére számít

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésre számít a 2024. március 28-tól hatályos kormányrendelet alapján, amely előírja, hogy minden webáruház üzemeltetőnek biztosítania kell az egyetemes postai szolgáltatóval történő szállítási módot is.
2024. 02. 25. 10:03
Megosztás:

Megújult az MBH online vállalkozói platformja

A cégalapító szolgáltatás segítségével minden szükséges ügyintézés online elvégezhető az MBH csoport BUPA platformjáról, a megújult szolgáltatásplatform azonban jóval több, mint a vállalkozás indításához szükséges funkciók gyűjteménye - közölte az MBH Bank pénteken.
2024. 02. 25. 09:00
Megosztás:

Bitcoin (BTC) áttöri a 50 000 dolláros szintet, az Ethereum (ETH) több mint 10%-kal emelkedik, a Pullix (PLX) pedig új kereskedési platformjával áll készültségben, hogy 100-szorosára növelje értékét

Ezen a héten a Bitcoin (BTC) minden várakozást felülmúlva áttörte az 50 000 dolláros szintet, az Ethereum (ETH) kétszámjegyű növekedést ért el, míg a Pullix 250%-kal emelkedett az előértékesítési esemény során. A korai előrejelzések szerint a Pullix (PLX) új, hibrid kereskedési platformjával belépve a piacra 100-szorosára növelheti értékét. Nézzük meg közelebbről ezeket az izgalmas fejleményeket.
2024. 02. 25. 08:00
Megosztás:

Az Avalanche csökkenő pályán, a vevői aktivitás azt sugallja, hogy a KangaMoon jelenleg a legjobb kripto-befektetések egyike

Február elején látott erőteljes emelkedést követően az Avalanche elveszítette lendületét. Az altcoin az elmúlt héten 12%-kal esett vissza a folyamatosan növekvő eladói nyomás következtében.
2024. 02. 25. 07:00
Megosztás:

A szlovén elnök kitűzte az európai parlamenti választások dátumát

Natasa Pirc Musar köztársasági elnök június 9-re tűzte ki az Európai Parlament szlovén képviselőinek megválasztását. A jelöltek március 11-én nyújthatják be ajánlatunkat és kezdhetik meg a kampányt - mondta az államfő pénteki sajtótájékoztatóján.
2024. 02. 25. 06:00
Megosztás:

Ismét lehet jelentkezni az önkéntes katonai szolgálatra

Ismét lehet jelentkezni az önkéntes katonai szolgálatra, amelynek teljesítésével a résztvevők akár 64 plusz pontot is szerezhetnek a jövő évi felsőoktatási felvételi eljárásban, miközben például a harckocsizóknál is kipróbálhatják magukat, és még pénzt is keresnek - hívta fel a figyelmet a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság pénteken.
2024. 02. 25. 05:00
Megosztás:

Felméri az utazási szokásokat a Volánbusz

A Volánbusz szolgáltatásai fejlesztése érdekében kérdőívvel méri fel az utazási szokásokat és azt, hogy az emberek milyen fejlesztéseket látnának szívesen a menetrend szerinti autóbusz-közlekedésben - közölte a Volánbusz Zrt. pénteken az MTI-vel.
2024. 02. 25. 04:00
Megosztás:

Elvitték minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét

Huszonkilenc hét halmozódás után elvitte egy játékos minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét, a telitalálatos szelvény tulajdonosa több mint 6,5 milliárd forintot nyert - tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. szombaton az MTI-t.
2024. 02. 25. 03:00
Megosztás:

Burkolt nyugdíj korhatár emelés? Nők 40 nyugdíj helyett jöhet a Nők 41, Nők 42 nyugdíjak?

Simovits András közgazdász és egyetemi tanár javaslata szerint érdemes lenne bevezetni egy rugalmas korhatárt a hazai nyugdíjrendszerben. Azt állítja, hogy a korhatártól lefelé történő elmozdulás esetén büntetés járna, míg felfelé történő elmozdulás esetén jutalmazás lenne a cél. Erről az elképzelésről a HVG 31. számában olvashattunk részletesebben. Emellett Simovits azt is javasolja, hogy a Nők 40 korkedvezményes nyugdíját is át kellene alakítani, így jönne a Nők 41, Nők 42 vagy a Nők 43 nyugdíja. Mit kell erről tudnunk? Cikkünkben összefoglaljuk a fontosabb tudnivalókat.
2024. 02. 25. 02:00
Megosztás:

Egyre zöldebb a kriptopiac, és ez új lehetőség a befektetőknek is

A kriptók vezető érméjét, a Bitcoint sűrűn éri kritika amiatt, hogy rengeteg energiát használ, egyáltalán nem környezetbarát, miközben a technológia már lehetővé teszi, hogy ne így legyen. Az új fejlesztésű kriptók esetében már ez is fontos szempont, így sorra jelennek meg a „zöld” kriptoeszközök. Ezek többféle módon valósítják meg a zöld célt, egyrészt a működésükkel, másrészt a támogatott funkciókkal, amilyen például a környezetbarát közlekedés.
2024. 02. 25. 00:01
Megosztás:

Nagyszabású beruházás kezdődik a Váci Szakképzési Centrum területén

Nagyszabású beruházás kezdődik a Váci Szakképzési Centrum (VSZC) területén, 5,9 milliárd forintból jön létre egy korszerű, 3500 négyzetméteres, több funkciós épület - jelentette be Rétvári Bence pénteken Vácon, a Váci Szakképzési Centrum komplex fejlesztése elnevezésű projekt indítóján pénteken Vácon.
2024. 02. 24. 23:00
Megosztás: