Ralliznak a mém érmék, érdemes melléjük csapódni

A kriptopiac az elmúlt napokban fantasztikus érmemozgásokat mutat be.

Ralliznak a mém érmék, érdemes melléjük csapódni

Az egyik ilyen mozgékony token a Solana közösség szenzációsan mesés új mém érméje, a Smog (SMOG). Az airdropjáról híres sárkányos érme indulása óta több, mint 300%-ot nőtt, tehát kifejezetten eseménydús napjai vannak.

A 2024-es kripto szezon másik fontos érméje a Sponge (SPONGE). A Sponge alaposan meglovagolja a BTC felezési esemény előtti időszakot, és útjának eleje óta eddig 260% feletti emelkedést produkált.

Aztán megér egy mondatot a Scotty The AI (SCOTTY) is, mely előértékesítése a vártnál sokkal sikeresebb lett, és mondhatni idő előtt elkelt. Igaz, a csapat még pár napos bónuszkört adott a befektetőknek ajándékba.

A Smog token felkészült egy újabb emelkedésre 

A Smog érme 2024 februárjában debütált a tőzsdéken. Mivel a mém érmék terén eluralkodtak a kutyás tokenek, a Smog igazán üdítő a maga sárkányos témájával, és kiemelkedik a tömeg-tokenek halmazából. 

smog kriptó árfolyam

Forrás: CoinMarketCap

A mém közösség gyorsan kapcsolt, és segített a SMOG-nak meglovagolni a trendet. Ezt bizonyítja az érme szép árfolyama is. 

A Smog piaci kapitalizációja szerda délelőtt 158 millió dollárra rúg, de ez persze a nagy kapitalizációjú versenytársakhoz képest, mint amilyen a Pepe, a Bonk és a Dogwifhat, azért elég halvány.

Az alacsony piaci kapitalizációjú érme airdropja a Zealy-n kapott helyet, és egy vírusos érmévé emelte fel a lángokat okádó sárkányos tokent. 

A Solana-n indult SMOG egy multichain infrastruktúrát álmodott meg, és ennek fényében már az Ethereum blokkláncon is elérhető.

A csapat már 1,5 millió küldetést teljesített

A spekulatív mém érme airdrop kampánya kiemelt forgalmat vonz a SMOG-ra.

Azok a felhasználók, akik vásárolnak a SMOG tokenekből, és lekötik azokat, airdrop pontokat gyűjthetnek, és ezzel nagy mértékben növelik a nyerési esélyeiket. Aki pedig csatlakozik a Zealy-n a SMOG küldetéseihez, további airdrop pontok gyűjtésére kap lehetőséget.

A projekt hétfői adatai szerint már több, mint 1,5 millió küldetést teljesítettek a résztvevők. A feladatok egyébként rendkívül egyszerűek, például be kell követni a Smog-ot a közösségi média csatornákon.

A csapat egyébként is "minden idők legnagyobb SOL airdropjaként" emlegeti az eseményt, és ez a szlogen sokat segített abban, hogy egy  elkötelezett befektetői közösség jöhessen létre. Az erős, összetartó közösség növeli a token ellenálló képességét, és így kevésbé lesz hajlamos a piaci visszaesésekre.

Staking, égetés, sárkányok és airdropok: Ígéretes pálya van kibontakozóban

A SMOG érme staking protokollja évi 42%-os éves hozamot kínál. Az a befektető, aki részt vesz a lekötésben, jelentősen növelheti a tokenállományát.  

Ezen kívül egy égetési mechanizmus is a láthatáron van, amely kész kiaknázni az érmkínálat és az ár közötti fordított arányt, és növeli a legkorábbi befektetők lehetséges hozamát.

A piaci kapitalizációja alapján legjobbnak tartott 5 mém érme közül jelenleg négy kutyás érme és egy békás grafikájú. Nagyon valószínű viszont, hogy ez a kép változni fog, hiszen a sárkány témájú token már most nagy népszerűségre tett szert. Azzal pedig, hogy listázzák majd a tier-1 szintű tőzsdéken is, idővel akár még a top 5 mém érme soraiban is helyet foglalhat. 

dogecoin shiba inu

Forrás: Forrás: CoinMarketCap

A neves kriptoelemzők és kereskedők, például Matthew Perry és Jacob Bury is rendkívül optimistán vélekednek a projektről a YouTube videóikban. Jacob Bury szerint a SMOG egy 100x-os alacsony kapitalizációjú gyöngyszem lehet. 

Érdemes kihasználni a SMOG árakcióját, mert a hivatalos honlapon vásárolva most 10%-os kedvezményben részesülhetünk. 

Nézd meg a Smog oldalát

Elkelt a Scotty The AI előértékesítése, kapd el még pár napig alacsony áron 

A közkedvelt mém érme, a SCOTTY gyűjtése villámgyorsan végbement, és hihetetlenül nagy forgalmat generált. Az előértékesítés szerda kora délutánig 9,2 millió dollárt dobott össze.

scotty AI

A honlap úgy mutatja be a SCOTTY-t, mint amely fejlett mesterséges intelligenciát vesz igénybe, és így kiismeri magát a digitális világot alkotó kódok és algoritmusok világában. Így lehet egy úgynevezett őr-érme, mely mindig egy lépéssel előrébb barangol, mint a többiek. 

Azok a befektetők, akiknek még sikerül elcsípniük a SCOTTY-t, fix 0,01 dolláros áron vehetik meg az érmét, még a tőzsdei jegyzések előtt.

Látogasd meg a Scotty honlapját

Miért húzott bele ennyire a SPONGE?

A SPONGE március egyik legnagyobb nyertese a mém érmék versenyében. A SpongyaBob-témájú mém érme a hét folyamán több, mint 70%-ot emelkedett, és március 9-én csúcsot is döntött a maga 0.004217 dolláros árfolyamával. A Polygon láncon alapuló token igencsak elkapott egy FOMO fuvallatot. 

Népszerűségének egyik fő oka, hogy a SPONGE a mém érmék közül az egyik legmagasabb staking jutalmat ajánlja fel. Az éves hozam jelenleg 176%-os az Ethereumon, és 456%-os a Polygonon. 

sponge crypto árfolyam

Forrás: Forrás: CoinMarketCap

A SPONGE még csak nemrég hidalt át V1-ről a V2-re. Bámulatos lekötési mechanizmusa természetszerűen nyomja felfelé az árat. 

Ráadásul a csapat meglebegtetett egy még készülő play-to-earn (P2E) játékot is, mely szintén megdobta az érme keresettségi színvonalát. 

Látogasd meg a Sponge oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

A milliárdosok 100-szoros emelkedést várnak a Scotty the AI érmétől

A Bitcoin ára bravúros trükköket mutat

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Április elejétől ismét nő a hazai gázkészlet

Április elejétől újra nő a hazai gázkészlet - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 15. 07:00
Megosztás:

Az adósságállomány nagysága hordozza a legnagyobb veszélyt az Egyesült Államokra nézve

Az Egyesült Államok legnagyobb ellensége nem Kína vagy Oroszország, hanem a 35 billió dolláros adósságállomány - állapítja meg elemzésében a The National Interest, a Center for the National Interest politikai agytröszt online platformja.
2024. 04. 15. 06:00
Megosztás:

Nagy sikert arat a zöld konzultáció

Nagy siker a zöld konzultáció: eddig mintegy 60 ezren válaszoltak a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű online párbeszéd kérdéseire - mondta a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. igazgatósági elnöke Siófokon szombaton.
2024. 04. 15. 05:00
Megosztás:

A német autóipar szembemegy mindenkivel

A német autóipar szakmai képviseleti szervezete, a VDA ellenzi a kínai elektromos autókra kivetni tervezett uniós védővámot, mivel megítélése szerint az a technológiai együttműködés akadályozásával mindkét félnek ártana.
2024. 04. 15. 04:00
Megosztás:

Miért a fejünk tetején nő a hajunk, nem pedig a talpunkon? – Egy szőrös kérdés tudományos magyarázata

Amikor utoljára a tükörbe néztünk, valószínűleg nem azon tűnődtünk, hogy miért pont a fejünk tetején van az a buja, vagy éppen nem annyira buja hajkorona, ami nap mint nap formázásra késztet minket. De gondolkozzunk csak el: miért éppen ott, és miért nem máshol?
2024. 04. 15. 03:00
Megosztás:

Milyen veszély leselkedik a forintjainkra, ha Magyarország bevezeti az eurót?

Magyarország potenciális áttérése a forintról az euróra komplex gazdasági és társadalmi változásokat von maga után. Ennek elemzéséhez érdemes megvizsgálni a korábbi eurót bevezető országok tapasztalatait, és ezek alapján felmérni a kisemberek – pl. dolgozók, nyugdíjasok – helyzetét érintő lehetséges következményeket.
2024. 04. 15. 02:00
Megosztás:

Pénzhoroszkóp: Mesés pénzek jöhetnek a héten a Baknak és a Vízöntőnek, a Kos lottón nyerhet nagyot

Heti horoszkóp 2024. április 15-21. között. A csillagjegyek részletes heti horoszkópjai egy izgalmas hétre világítanak rá, ahol minden jegy számára kínálkozik lehetőség a szerencsejátékokban, új kapcsolatokban és pénzügyekben való sikerre egyaránt.
2024. 04. 15. 01:00
Megosztás:

10 000%-os hozam? Ezzel csalogatja a befektetőket ez a környezetbarát kriptó

A Dogwifhat (WIF) befektetői most felfedezték az eTukTuk (TUK) nevű új, zöld előértékesítést, ami 2024-ben akár 10 000 százalékos potenciális nyereséget is hozhat. A WIF a közelmúltbeli csúcsról visszaesett, jelenleg 3,46 dollár körül kereskednek vele, ami közel 20 százalékos csökkenést jelent az eddigi legmagasabb árhoz képest.
2024. 04. 15. 00:01
Megosztás:

Szankciókat jelentettek be az orosz fémek árutőzsdei forgalmazására

Szankciókat jelentett be a brit és az amerikai kormány orosz fémek árutőzsdei forgalmazására.
2024. 04. 14. 23:00
Megosztás:

Az ESET az egészségügyi alkalmazások használatának kockázataira hívja fel az emberek figyelmét

Az egészségügyi alkalmazások kiberbiztonsági kockázataira hívja fel a figyelmet az ESET informatikai cég: az elemzés szerint az érzékeny személyes adatokat is gyűjtő és felhasználó egészségügyi appok (mHealth) piaca már most kétszámjegyű növekedést produkál, és 2030-ra a becslések szerint eléri a 861 milliárd dollárt.
2024. 04. 14. 22:00
Megosztás:

Bővült a pécsi Penthe Autóház

Bővítette telephelyét, az autók szervizeléséhez szükséges új eszközöket szerzett be, korszerűsítette raktárát az Opel, Isuzu, Land Rover márkák kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó pécsi Penthe Autóház Kft.
2024. 04. 14. 21:00
Megosztás:

Elindult a Fertő-táj vonatjárat Ausztriába

Az idén április és augusztus között jár Sopron és az ausztriai Neusiedl am See között a Fertő-táj vonatjárat, hogy minél többen környezetbarát módon kereshessék fel az UNESCO világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj magyar és osztrák oldalának településeit - közölte a vonatokat közlekedtető GYSEV Zrt. szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 20:00
Megosztás:

Rekordszámú volt a bérlet- és jegyeladás márciusban

Márciusban rekordszámú, 932 ezer ország- és vármegyebérletet, valamint napijegyet váltottak az utasok - közölte a MÁV-VOLÁN-csoport szombaton az MTI-vel.
2024. 04. 14. 19:00
Megosztás:

Nem számítanak idén javulásra a német vállalatok

A német vállalatok 2024-ben sem számítanak a gazdaság fellendülésére az IW (Institut der deutschen Wirtschaft) gazdaságkutató intézet legfrissebb, szombaton publikált felmérése szerint.
2024. 04. 14. 18:00
Megosztás:

A technológia fejlődés velejárója, hogy új kockázatok ütik fel a fejüket

A mesterséges intelligencia (MI) elterjedésével az információbiztonsági szakértők feladatai már kiterjednek az azzal kapcsolatos biztonsági kockázatok kezelésére is, mert újszerű kitettséget jelentenek az intelligens eszközök és az MI-vel ellátott folyamatautomatizálás is - ismerteti a Deloitte könyvvizsgáló és tanácsadó cég az MTI-nek küldött közleményében.
2024. 04. 14. 17:00
Megosztás:

3,6%-ra csökkent az infláció márciusban

A várakozásunknál minimálisan kedvezőbben alakulva 3,6%-ra mérséklődött az infláció éves üteme februárban. Ennél alacsonyabb inflációs rátát 2021. februárban közöltek legutóbb. Az előző hónaphoz képesti változás +0,8%-os volt, ami visszafogottabb év eleji átárazási dinamikát tükröz, mint amit az elmúlt két évben láthattunk. Enyhülő inflációs nyomást jelez, hogy a maginfláció 5,1%-ról 4,4%-ra mérséklődött.
2024. 04. 14. 16:00
Megosztás:

Zsarolóvírustól a „disznóvágás-átverésig”

A Visa közzétette félévente megjelenő, csalásokról szóló nemzetközi jelentésének 2024. tavaszi kiadását, amely a fogyasztókat és vállalkozásokat világszerte érintő legjellemzőbb fizetési veszélyekre hívja fel a figyelmet.
2024. 04. 14. 15:00
Megosztás:

Új kaparós sorsjegy jelent meg, a neve: Ajándék sorsjegy

Az ünnepi alkalmakat megédesítő, vidám hangulatú és a szemnek is vonzó kaparóssal bővül a Szerencsejáték Zrt. sorsjegykínálata.
2024. 04. 14. 14:00
Megosztás:

Romániában nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány

Romániában 24,69 százalékkal nőtt az első kéthavi folyó fizetésimérleg-hiány éves összevetésben - közölte pénteken a Román Nemzeti Bank (BNR).
2024. 04. 14. 13:00
Megosztás:

A bortermeléshez elengedhetetlenek a környezetkímélő technológiák

Az agrártárca elkötelezett amellett, hogy Magyarországon minél kisebb környezetterheléssel járjon a szőlőtermesztés és minél energiahatékonyabban állítsuk elő a borokat - jelentette ki Nagy István agrárminiszter a Nemzetközi Szőlészeti és Borászati Szervezet 100. évfordulója alkalmából szervezett találkozón pénteken Bresciában a tárca közleménye szerint.
2024. 04. 14. 12:00
Megosztás: