A kutyás érmék rákapcsoltak, a Floki Inu minden idők legmagasabb árát célozta meg

A mém érme piacok nagy pörgésben vannak az utóbbi időben. A Floki Inu szépen emelkedik, és a FLOKI bikák most új történelmi csúcsot céloznak meg, miután a Revolut agresszív, felfelé irányuló mozgást váltott ki az érméből

A kutyás érmék rákapcsoltak, a Floki Inu minden idők legmagasabb árát célozta meg

A Dogeverse pedig 13 millió felett gyűjtött már tőkét, és egyre közelít a tőzsdei bevezetése.

Nem titok, hogy a kutyás érmék kiválóan teljesítenek. Sőt, a kutyás kriptovaluták egyedülálló kitartása megérdemli, hogy foglalkozzunk velük, és megpróbáljuk megfejteni ennek a nagy sikernek a titkát.

A mém érmék piacának 2021 óta ikonja a Floki Inu, amely ismét az élre tört.

Úgy tűnik, hogy a legutóbbi, felfelé irányuló mozgást a Floki Inu bikás jegyzése táplálta a Revolut Business-en. Ennek a lehetőségnek köszönhetően már az európai kereskedelmi számlák is megtehetik, hogy a FLOKI eszközbe fektessenek.

FLOKI árfolyam-előrejelzés: a Floki Inu +10,8%-kal nőtt, a heti nyereség +28%-ra emelkedett

Mivel az árfolyam műveletek erősen bikás formában tartják magukat, a Floki Inu jelenleg 0,00022 dolláros piaci áron kereskedik. (Ez +17 százalékos változást jelent az utóbbi 24 órában).

A felfelé irányuló mozgást a Revolut pozitív, fundamentális széllökései táplálták. Ezek a hét elején a FLOKI-nak egy tökéletes, harmadik bikás emelkedést biztosítottak az alsó trendvonal-támaszról.

Floki árfolyam grafikon

A bikás kereskedés támaszának háromszoros újratesztelésével azt tűnik valószínűnek, hogy most már elegendő bizalom van a FLOKI technikai struktúrájában ahhoz, hogy magasabbra emelkedjen. Ennek feltétele, hogy a FLOKI áttörje a 0,00025 dollár körüli, felfelé irányuló ellenállást. Ha azonban a bikák képesek lesznek e szintek fölé emelkedni, akkor a FLOKI egy olyan felfelé irányuló mozgást célozhat meg, amelynek során az árfolyam egy új történelmi csúcsot kísérelhet meg. (A 0,00035 dollár stratégiai célt jelent).

Eközben a felfelé irányuló mozgás rövid megállást igényelhet a következő lökés előtt, mivel az RSI mérsékelt, medvés eltérésbe vált 67,32-nél. Bár megfelelő lendület esetén a felfelé irányuló mozgás akár 85-ig is kiterjesztheti az RSI medvés jelzéseit.

Összességében a FLOKI háromszor tesztelt alsó trendvonalából, az erős fundamentális hírekből és az RSI-n fennmaradó kapacitásból fakadó, lenyűgöző technikai forma miatt az előttünk álló héten felfelé ívelő mozgások várhatók.

Floki mémcoin

Felfelé a FLOKI célja az ATH (All Time High, azaz minden idők legmagasabb értéke) feletti áttörés, hogy májusban elérje a 0,00035 dollárt, ami potenciálisan +57 százalékot jelent. Eközben a lefelé irányuló kockázatot az jelentheti, hogy a FLOKI visszatér az alacsonyabb támaszhoz a 0,00015 dollárnál. Ez 32 százalékos lehetséges esést jelent.

Ezáltal a FLOKI árfolyam-előrejelzése a következő hetekben 1,79-es kockázat/jutalom arányt sugall. Mindez egy bikás belépést mérsékelt nyereséggel, amelyet biztosítani kell.

De néhány befektetőnek a 0,5-szörös hozam nem ad okot arra, hogy beszálljon a kriptóba. És ezeknek a befektetőknek nem is kell tovább keresniük, mert itt van nekik a legújabb Dog Coin őrület, a multichain DOGE, a Dogeverse.

Érdemes felfedezni a DOGEVERSE tokent, amely már 15 millió dollárt hozott össze az előértékesítésen

A DOGEVERSE továbbra is folytatja a lavinaszerű, vírusos terjedését a BASE láncon. Úgy tűnik, hogy ez a leggyorsabban növekvő mém érme előértékesítése, amely máris túlszárnyalta a 15 millió dollárnyi, összegyűjtött összeget. Érdemes tehát megismerkedni a projekt részleteivel, lássuk, mi annyira vonzó ebben az érmében.

A válasz nagyon egyszerű, ugyanis a DOGEREVE különlegessége és hatalmas újítása az, hogy az összes nagyobb blokkláncon használható lesz. Míg az eredeti Dogecoin egy egész családnyi spin-off tokent inspirált, addig egyetlen DOGE-hoz kapcsolódó mém érme sem nyújtott még többláncú kereskedést. A DOGEVERSE viszont pont ezzel került a többiek elé, és azért van itt, hogy betöltse ezt a hatalmas űrt az többláncú kriptopénzek vezető tokenjeként.

A DOGEVERSE az Ethereum, a Polygon, a BNB Chain, a Solana, az Avalanche és a Base platformokon működik majd. A multichain funkciót támogató felhasználók 2024-ben tehát igencsak felhajthatják majd az árakat.

A Dogeverse egyik legfőbb tulajdonsága a fejlett híd-technológia. Ez teszi lehetővé a blokkláncok közötti ugrálást, és persze a tranzakciókat. Ezzel a felhasználó dolga sokkal könnyebb lesz, és lehetőségek tárháza nyílik meg előtte. 

Ami szintén vonzza a befektetőket, az a token lekötésének lehetősége. A dinamikus és sávos lekötés akár 90 százalékos éves hozammal (APY) jár együtt. Emiatt érdemes az állományt folyamatosan növelni. A tulajdonosok emellett vonzó tulajdonságként említik a DOGEVERSE érmének a 200 millió darabra korlátozott kínálatát is. Ezek a jellemzők együtt valószínűleg szűkös kínálatot fognak eredményezni, ami idővel fokozatosan emeli majd az érme árát.

A Dogeverse projektnek erős a közösségi támogatottsága is, rengeteg követője van, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy sikeres legyen és hosszú távon is stabilan működjön. Érdemes tehát az előértékesítésére fókuszálni, ahol alacsonyabb áron lehet vásárolni, és potenciálisan nagyobb nyereséggel számolni, ahogy a DOGE megerősödik a piacon.

Vásárolj DOGEVERSE érmét itt

Ez is érdekelhet:

Utolsó esély a Solana multichain érméhez, a DOGEVERSE már 13 millió dollárt gyűjtött

A legtrendibb előértékesítést a 99Bitcoins produkálja, már 1 millió dollár fölött jár a learn-to-earn projekt

A legjobb kripto 1 dollár alatt 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Napokon belül lejár a NIS2 regisztráció határideje - sok céget érhet kellemetlen meglepetés

Már csak pár napja maradt belépni a nyilvántartásba azoknak a hazai vállalatoknak, amelyekre kiterjed a NIS2, vagyis a felülvizsgált uniós kibervédelmi irányelv – hívja fel a figyelmet az EY. Résen kell lenniük a konszolidált beszámolót készítő társaságok tagvállalatainak is, hiszen elég cégcsoport szinten elérni a meghatározott minimum bevételt és létszámot, hogy rájuk is vonatkozzanak a kötelezettségek. Az óvatlan szervezetek számára a mulasztás súlyos bírsággal, sőt a vezető eltiltásával is járhat.
2024. 06. 23. 10:00
Megosztás:

Növekvő forgalomban emelkedett a BUX a héten

Növekvő forgalomban emelkedett a héten a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX pénteken történelmi csúcson, 70 378,92 ponton zárt, 842,36 ponttal, 1,21 százalékkal magasabban mint egy héttel korábban.
2024. 06. 23. 09:00
Megosztás:

A kisgyermekes szülők érdekében indított versenyfelügyeleti eljárást a GVH

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a szlovákiai EC Global SVK s.r.o. vállalkozással szemben tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt; a GVH gyanúja szerint a cég a weboldalán reklámozott, jellemzően kisgyermekes szülőknek ajánlott termékek esetében megtéveszti a fogyasztókat az egészségre és gyógyhatásra vonatkozó állításokkal.
2024. 06. 23. 08:00
Megosztás:

Továbbra is a szomszédos országok átlaga alatt maradtak az üzemanyagárak

Az üzemanyagárak továbbra is a szomszédos országok átlagárai alatt maradtak, a családok védelme érdekében a kormány továbbra is folyamatosan nyomon követi az árak alakulását - erősítette meg pénteki közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
2024. 06. 23. 07:00
Megosztás:

Kriptó forró percek: Az ETH felszállásra készül, az MTAUR forró üldözésében!

Az Ethereum (ETH) egy jelentős áttörés küszöbén áll, annak ellenére, hogy az utóbbi időben stagnált az árfolyama. Pozitív szabályozási fejlemények, beleértve az SEC döntését, miszerint nem indítanak eljárást az Ethereum (ETH) ellen, valamint a Spot ETH tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) közelgő indulása, megalapozták a növekedés lehetőségét. Ezek a tényezők várhatóan jelentős intézményi tőkét vonzanak az Ethereum (ETH) ökoszisztémájába, ami az árfolyam emelkedését eredményezheti. Az elemzők egyre optimistábbak, és azt jósolják, hogy az Ethereum (ETH) az elkövetkező hónapokban elérheti a 10.000 dollárt, amit a bálna aktivitás növekedése és a befektetői kitartás is hajt.
2024. 06. 23. 06:00
Megosztás:

Az MNB a régióból elsőként lett a CASI nemzetközi zöld kapacitásépítő szervezet tagja

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) a kelet-közép-európai régióban elsőként csatlakozott a CASI nemzetközi szervezethez, amelynek célja, hogy világszerte kellő létszámban legyenek szakértői a fenntartható befektetéseknek - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 23. 05:00
Megosztás:

A Solana ETF vírusként terjed, az Algotech 9,2 millió dolláros előértékesítése történelmet ír, és a Robinhood kiterjeszti kriptoambícióit

A kriptovaluták világa gyorsan változik, ami az ipar növekvő érettségét és szélesebb körű elfogadását mutatja a legújabb fejlemények révén.
2024. 06. 23. 04:00
Megosztás:

Raoul Pal a Solanát látja a legbikábbnak az altcoinok között, amit érdemes megvásárolni a rally előtt.

A Real Vision alapítója és befektetési guruja szenzációs kriptopiac-elemzést közölt.
2024. 06. 23. 03:00
Megosztás:

Nem Magyarország Európa legszegényebb országa - az NGM elmagyarázza, hogy miért

Az elmúlt napokban látott napvilágot az Eurostat friss adatközlése, miszerint a magyar háztartások fogyasztása az uniós átlag 70 százalékát éri el. Az adatot többen helytelenül értelmezve, a közvéleményt tudatosan félrevezetve úgy állították be, hogy Magyarország az unió legszegényebb országa, ami teljességgel nonszensz és szándékos hazugság - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 23. 02:00
Megosztás:

Mennyi lenne az Ön nyugdíja, ha a Kormány nem törli el a svájci indexálást? Kiszámoltuk!

Jól vagy rosszul jártak a magyar nyugdíjasok, mikor a Kormány a nyugdíjak számításakor a svájci indexálást megszüntette? Mennyi lenne most a nyugdíj, ha nem nyúltak voltak bele a számítási képletbe? Erre a kérdésre adunk választ cikkünkben.
2024. 06. 23. 01:00
Megosztás:

Ezért a 3 kutyás kriptóért megőrülnek most a befektetők

Az idei év kétségtelenül legnagyobb sztárjai a mém érmék, azon belül pedig a kutyás érmék a legkapósabbak. Van is miből válogatni, de leginkább három olyan érme található jelenleg a piacon, amelynek egyáltalán nem lehet ellenállni, ha a portfólió színesítéséről van szó. Az elkötelezett befektetők mindig keresik a lehetőségeket, és a technológiai fejlődésnek köszönhetően mindig van egy újabb és valamiben többet tudó érme a kínálatban.
2024. 06. 23. 00:01
Megosztás:

Több mint ezer gyermek pályaválasztását támogatta a Felzárkózó Települések Program

Ötven hátrányos helyzetű kistelepülés iskoláiban több mint ezer hetedikes és nyolcadikos gyermek pályaválasztásához nyújtott támogatást a Felzárkózó Települések Program a most zárult, 2023/24-es tanévben, hogy a leszakadó térségekből érkező gyerekek középiskolai lemorzsolódását csökkentsék - közölték a program koordinátorai pénteken az MTI-vel.
2024. 06. 22. 23:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél 3 milliárdot az Ötös Lottón

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 06. 22. 21:00
Megosztás:

Öntözésfejlesztési projekteket támogató döntések születtek

A mezőgazdasági termelés biztonságának fenntartásában, a magas hozzáadott értékű növényi kultúrák termesztésében az öntözés fejlesztése meghatározó jelentőségűvé vált a megváltozott klimatikus viszonyok között. Az Agrárminisztérium több mint száz újabb gazdálkodói öntözésfejlesztési projekthez biztosít most forrást - jelentette be pénteki, az MTI-nek eljuttatott közleményében Nagy István agrárminiszter.
2024. 06. 22. 20:00
Megosztás:

Gyérebb termésre számítanak idén a meggytermesztők

A szélsőséges tavaszi időjárás miatt az átlagosnál kisebb meggytermés várható, az alacsonyabb hozamok ugyanakkor nem csak a magyarországi ültetvényekre jellemzőek, ezért a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet (FruitVeB) várakozásai szerint a magyar meggy kedvező pozícióba kerülhet az európai piacon - összegezte véleményét pénteki elemzésében a két szakmai szervezet.
2024. 06. 22. 19:00
Megosztás:

Áprilisban nőtt az átlagkereset és a reálbér is

A célzott és hatékony kormányzati intézkedések visszaszorították az inflációt, amely áprilisban 3,7 százalékos volt. Ennek, valamint a 15 százalékos minimálbér és 10 százalékos garantált bérminimum emelésnek köszönhetően 2023. szeptembere óta, azaz 8 hónapja töretlenül emelkednek a reálbérek, áprilisban 9,5 százalékkal nőtt a fizetések vásárlóereje - értékelte pénteki közleményében a legfrissebb adatokat Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.
2024. 06. 22. 18:00
Megosztás:

Májusban háromhavi csúcson volt az éves infláció Japánban

Japánban 2,8 százalékra, háromhavi csúcsra nőtt az éves infláció májusban az áprilisi 2,5 százalékról a pénteken ismertetett kormányzati adatok szerint.
2024. 06. 22. 17:00
Megosztás:

A bruttó átlagkereset áprilisban meghaladta az egy évvel korábbit

2024. áprilisában a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 645 300, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 444 000 forint volt. A bruttó átlagkereset 13,5, a nettó átlagkereset 13,4, a reálkereset pedig 9,5 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal(KSH).
2024. 06. 22. 16:00
Megosztás:

Az IMF szerint az eurózóna inflációja 2025 második felében tér vissza a 2 százalékos célhoz

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint az eurózóna inflációja 2025. második felében valószínűleg visszatér az Európai Központi Bank (EKB) 2 százalékos céljához - áll a washingtoni központú szervezet honlapján.
2024. 06. 22. 15:00
Megosztás:

Az élhetőséget nem csupán az anyagi jólét határozza meg

Egy ország élhetősége csak részben az anyagi jólét függvénye, ezen kívül fontos az emberi kapcsolatok minősége és az élettel szembeni, megfelelően megfogalmazott elvárások - jelentette ki a közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Veszprém Televízióban adott interjúban.
2024. 06. 22. 14:00
Megosztás: