Utolsó esély a Solana multichain érméhez, a DOGEVERSE már 13 millió dollárt gyűjtött

Már nincs sok időd megvásárolni a Solana legnagyobb, multichain mém érméjét, a Dogeverse-t. Az egy hónapja tartó előértékesítés hamarosan véget ér.

Utolsó esély a Solana multichain érméhez, a DOGEVERSE már 13 millió dollárt gyűjtött

A DOGEVERSE token már jóval több mint 13 millió dollárt gyűjtött össze a 17 millió dolláros előértékesítési céljához képest.

A kripto legújabb Shiba Inu ihlette mém érme a mémrajongók és kripto befektetők érdeklődését egyaránt felkeltette. Méghozzá azért, mert a Dogeverse láncokon átugráló képességében mindenki meglátta a jövő mém érméjét. Elsőként SOL rajongói lettek a Dogeverse közösség legújabb tagjai.

A múlt hónap végén a Dogeverse bevezette a hatodik natív láncát is, a Solana-t. Csatlakozva ezzel egy olyan digitális gazdasághoz, amely 4,078 milliárd dollár teljes zárolt értékkel (TVL) és 1,14 millió aktív felhasználóval rendelkezik, akik naponta hajtanak végre tranzakciókat, valamint több mint 2500 havi aktív fejlesztőt is számontart.

Mivel a Dogeverse több láncon is működik, bárki megvásárolhatja az Ethereum (ETH), a BNB Smart Chain (BNB), a Polygon (MATIC), az Avalanche (AVAX), a Base (BASE) és a Solana (SOL) láncon.

Megnézem a Dogeverse érmét

A Dogeverse előértékesítése és ami mögötte van

A DOGEVERSE jelenleg 0,00031 dolláros árfolyamon áll a bevezetés előtti, utolsó rögzített árfolyamnál. Ez azt jelenti, hogy amikor az érme a tőzsdéken keresztül a nyílt piacra kerül, nagy az esélye, hogy soha többé nem lesz ilyen alacsony ára. A potenciális felfelé ívelésnek azonban csak a csillagos ég szabhat határt.

A Dogeverse eladta a 200 milliárd tokenből álló kezdeti soft cap készletét, miután az április elején indult előértékesítés során vírusszerűen terjedni kezedett. Alig 48 órával az ICO után máris 1 millió dollár folyt be a projektbe. A csapat már az első két előértékesítési fordulóra kiosztott tokeneket is eladta, és messze túlszárnyalta a 6 napos első fordulóra vonatkozó, kezdeti várakozásokat.

dogeverse

A Dogeverse a tervezettnél egy nappal korábban lépett át az ICO második szakaszába. Mostanra további 200 milliárd tokent értékesítettek, szinte teljes egészében a nyilvános befektetőknek. Az ICO befejezését eredetileg június 11-re tervezték, azonban a hatalmas kereslet miatt valószínűleg sokkal korábban lezárul.

A további tokenekből származó eszközöket az igénylés után decentralizált (DEX) vagy centralizált (CEX) tőzsdéken értékesítették volna. Most a likviditás erősítésére fogják felhasználni ezeket, hogy biztosítsák a nagy volumenű kereskedést és a visszavásárlási alapok tőkéjét.

A tokenek tulajdonosai a DOGEVERSE-t Ethereumon is feltölthetik, hogy passzív jutalmakat szerezzenek.

A csapat jelenleg azon dolgozik, hogy az előértékesítés lezárulta után elsimítsa az utat a CoinGecko és a CoinMarketCap tőzsdei jegyzési kérelmekhez, míg a későbbi DEX és CEX jegyzések a projekt ütemtervének részét képezik.

Érdekel a Dogeverse

Cosmo, a hiperugró és többláncú jófiú

A kriptopiac kutyás érmék iránti étvágya a Dogecoin-nal (DOGE) kezdődött még 2013 végén. A Dogecoin-nak nem volt szüksége különösebb eladási reklámra, mivel egy olyan vírusos mémre épült, amelyet gyakorlatilag mindenki látott már, aki tagja valamelyik közösségi médiának.

Azóta számos híresség vallott szerelmet ennek a mém érmének, köztük a Tesla vezérigazgatója, Elon Musk, Mark Cuban amerikai vállalkozó, valamint Gene Simmons és Snoop Dogg zenészek is. De bármennyire is kedvelt figura, a Dogecoin-nak megvannak a maga problémái.

Mivel a Dogecoin saját, a Bitcoinon alapuló, szabadalmaztatott blokklánc, a tranzakciók érvényesítésére egy elavult konszenzusmechanizmust, az úgynevezett Proof-of-Work (PoW) rendszert használja. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb számítási kapacitással és energiával rendelkező bányászok bányásszák a legtöbb Dogecoin-t. A Bitcoinhoz hasonlóan a DOGE bányászata is sok energiát felemészt.

doge coin

A Dogecoin-t a Shiba Inu (SHIB), a Floki (FLOKI), a Bonk (BONK) és a DogWifHat (WIF) követte. Mindegyikük valamilyen módon eredeti, imádnivaló Shiba Inu-kat tartalmazó, vírusos kutyás mémre utal. De mindegyikük vagy a kereskedelmi szempontból legfontosabb blokkláncról, az Ethereumról, vagy annak legközelebbi riválisáról, a Solanáról származik, és mindkettő kevesebb energiát fogyaszt, mint a Bitcoin és a Dogecoin. Eddig azonban egyikük sem támadta meg komolyan az eredeti érme dominanciáját. A Dogeverse reméli, hogy ez most megváltozik.

A Dogeverse középpontjában négylábú barátunk, Cosmo áll. Cosmo egy szupernovában született, és felfedezte, hogy egyedülálló képességgel rendelkezik. Képes ugyanis átugrálni az univerzumokon át. Jelenleg egy hat láncot átfogó, többláncú hálózatban létezik, amelyek közül egyik sem alkalmazza a PoW konszenzusmechanizmust, így tisztább és zöldebb, mint maga az inspiráló figura.

A nyár lesz a Dogeverse fő szezonja?

A mém érme kategória gyakran eltúlozza a szélesebb piaci mozgásokat. Másképpen kifejezve, a mém érmék keményen emelkedhetnek, amikor a Bitcoin és az Ethereum éppen felfelé megy. Ezzel szemben keményebben zuhannak, amikor a piacvezetők árfolyama esik.

Emellett előnyös pozícióban vannak, mert két közelmúltbeli eseményből is profitáljanak. A Bitcoin nemrég befejezett felezéséből és abból, hogy még ebben a hónapban az Egyesült Államokban engedélyezett Ethereum ETF-ek további milliárdokkal növelhetik a piac értékét.

A lekötési képességekkel, a zökkenőmentes multi-chain kitettséggel és a következő hónapokban várható kriptopiaci erősödéssel jó eséllyel beszélhetünk egy hatalmas siker előtt álló mém érméről. 

Csatlakozz az előértékesítéshez a Dogeverse weboldalán, mielőtt még az ár emelkedik. Érdemes a közösségi csatornákat is felkeresni, például a Twitter (X) csatornát vagy a Telegram csoportot.

Megnézem a Dogeverset

Ez is érdekelhet:

Arweave és 5thScape: A világelső AR/VR kriptó a 6 millió dollár felé zakatol

A WienerAI 1,1 millió dolláros gyűjtése feldobja a kereskedők napját

Dogeverse vásárlás 2024 – Részletes útmutató

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Minimálbér 2025 - 12%-os emelés után mennyi lesz a minimálbér?

2025 lehet az a fordulópont, ahol a minimálbér átlépheti a 300 ezer forintos lélektani határt.
2024. 07. 27. 01:00
Megosztás:

A legjobb mém érmék, amelyeket mindenképp nézz meg augusztusban

A nap még mindig éget, a mém érmék pedig még mindig dübörögnek. Ahogy közeledik a nyár utolsó hónapja, úgy nő egyre inkább egy esetleges bika futam esélye. A kripto térben mindig találni felkapott tokeneket, a mém érmék pedig különösen jól teljesítenek idén. Hoztunk is négy olyan mém érme előértékesítést, amelyek nagyot mehetnek a közelgő tőzsdei listázás után.
2024. 07. 27. 00:01
Megosztás:

Shiba Inu (SHIB) és Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben; a Minotaurus ($MTAUR) előértékesítése felpörög

A Shiba Inu (SHIB) és a Dogwifhat (WIF) lemarad a mémérme versenyben ezen a héten. A tokenek forgalomból való kivonása és a legutóbbi eredmények ellenére a Shiba Inu (SHIB) értéke 10%-kal csökkent. A Dogwifhat (WIF) is küzd; át kell törnie az ellenállási szinteket, hogy megállítsa a zuhanást.
2024. 07. 26. 23:20
Megosztás:

A Harro Höfliger GmbH felvásárolta a Manz AG debreceni leányvállalatát

A főként gyógyszeripari és orvostechnológiai gépeket gyártó dél-németországi Harro Höfliger vállalat nyolcmillió euróért megvásárolta a Manz AG magyarországi leányvállalatát, a debreceni Manz Hungary Kft.-t; erről szerdán Debrecenben írták alá a megállapodást a két német cég vezetői.
2024. 07. 26. 22:00
Megosztás:

Több mint ötven fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.
2024. 07. 26. 21:00
Megosztás:

Nyereséges zárás az európai tőzsdéken

Vegyes kezdésből nyereségbe fordultak zárásra pénteken a főbb európai értékpapírpiacok árfolyamindexei.
2024. 07. 26. 20:00
Megosztás:

Emelkedett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX 428,81 pontos, 0,59 százalékos emelkedéssel 73 174,10 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 26. 18:10
Megosztás:

Csökkent az LVMH nyeresége és bevétele az idei első fél évben

A világ legnagyobb luxuscikk-gyártójának számító LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton SA nyeresége 14 százalékkal, a bevétele pedig 1 százalékkal csökkent az idei első fél évben a tavalyi azonos időszakkal összevetve.
2024. 07. 26. 17:00
Megosztás:

Az építőipar megújulásához kell az egyetemek és a szakma fokozottabb együttműködése

Az építőipar megújulásához az ágazat számára mérnökképzést végző egyetemi karok, a kormányzat és az építőipari vállalkozások szorosabb együttműködése is szükséges. Az ÉVOSZ nyolc hazai egyetemmel készít elő koordinált együttműködést az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) és a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) támogatásával. Az egyetemek nyitottak az oktatott tananyagok fejlesztésére és a gyakorlati képzés közös megszervezésére - közölte az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) szerdán az MTI-vel.
2024. 07. 26. 16:00
Megosztás:

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipari átállás a növekedés három fő pillére

A nukleáris ipar, a napenergia-ipar és az autóipar átállása a három fő pillére Magyarország hosszútávú gazdasági növekedésének, amelyek mind a kormány azon vállalásából fakadnak, hogy hazánk 2050-re karbonsemlegessé váljon - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Bukarestben.
2024. 07. 26. 15:00
Megosztás:

Májusban több mint tíz százalékkal nőttek a reálbérek

A célzott és hatékony kormányzati lépések hatására az infláció töretlenül alacsony, ennek eredményeként 2023. szeptembere óta, tehát már 9 hónapja folyamatosan nőnek a reálbérek, májusban 10,4 százalékkal emelkedett a fizetések vásárlóereje - állapította meg Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán a legfrissebb kereseti adatokat értékelve.
2024. 07. 26. 14:00
Megosztás:

Javult a GfK augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe

Az elemzők által vártnál erőteljesebben javult a nürnbergi GfK gazdaságkutató intézet augusztusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe.
2024. 07. 26. 13:00
Megosztás:

Nőtt a bruttó átlagkereset idén májusban az egy évvel korábbihoz képest

Idén májusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók bruttó átlagkeresete 652 000 forint, a kedvezmények figyelembevételével számolt nettó átlagkereset 448 700 forint volt. A bruttó átlagkereset 14,8, a nettó átlagkereset 14,6, a reálkereset pedig 10,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 26. 12:00
Megosztás:

Nagyon durva átverés terjed, száznál több ügyfél nevében félmilliárd forint hitelt vettek fel a csalók

Már több százszor igényeltek gyanútlan banki ügyfelek nevében személyi kölcsönt kiberbűnözők Magyarországon. A pénzintézetek a kísérletek egy részét időben észlelték, de száznál is több ügyfélnek nemcsak a számláját nullázták le a csalók, hanem még átlagosan négymillió forintos adósságba is belevitték őket - írja a Bank360.hu.
2024. 07. 26. 11:00
Megosztás:

Bitcoin ETF jelentése: Mi az a Bitcoin ETF?

A kriptovaluták világában a Bitcoin (BTC) az egyik legismertebb és legfontosabb digitális eszköz. Azonban sokan még mindig nem értik teljesen, hogy mi az a Bitcoin, és még kevésbé, hogy mi az a Bitcoin ETF. Ennek a cikknek a célja, hogy érthetően bemutassa a Bitcoin és a Bitcoin ETF fogalmát, azok működését, valamint a piacon lévő legnagyobb Bitcoin ETF-eket.
2024. 07. 26. 10:30
Megosztás:

Vegyesen nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken. A londoni FTSE100 index 0,47 százalékkal erősödött, a frankfurti DAX-30 index 0,34 százalékkal gyengült, a párizsi CAC-40 index pedig 0,19 százalékkal emelkedett a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 26. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel nyithat a tőzsde

Iránykereséssel nyithat pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint.
2024. 07. 26. 09:00
Megosztás:

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 26. 08:00
Megosztás:

Romániában indít digitális szolgáltatást a Gránit Bank

Elsőként a román piacra lép be a Gránit Bank, amely várhatóan még a harmadik negyedévétől első magyarországi bankként nyújt majd határon átnyúló, úgynevezett cross border szolgáltatást. A román piacra kifejlesztett, háromnyelvű applikáción keresztül szelfivel nyithatnak majd az ügyfelek lej- és devizaszámlát és válthatnak kedvező árfolyamon devizát - jelentette be az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében a pénzintézet.
2024. 07. 26. 07:00
Megosztás:

Közel 1,5 éve nem lehet ilyen olcsón személyi hitelt igényelni

Mindenki a lakáshitelek kamatcsökkenéséről beszél, közben szépen lassan, de a személyi kölcsönök is egyre olcsóbbá váltak. Július 23-tól a legolcsóbb személyi hitel kamata újra 11% alá csökkent, közel 1,5 éve nem lehet ilyen kedvező kondíciók mellett fedezetlen hitelt felvenni.
2024. 07. 26. 06:00
Megosztás: