Utolsó esély a Solana multichain érméhez, a DOGEVERSE már 13 millió dollárt gyűjtött

Már nincs sok időd megvásárolni a Solana legnagyobb, multichain mém érméjét, a Dogeverse-t. Az egy hónapja tartó előértékesítés hamarosan véget ér.

Utolsó esély a Solana multichain érméhez, a DOGEVERSE már 13 millió dollárt gyűjtött

A DOGEVERSE token már jóval több mint 13 millió dollárt gyűjtött össze a 17 millió dolláros előértékesítési céljához képest.

A kripto legújabb Shiba Inu ihlette mém érme a mémrajongók és kripto befektetők érdeklődését egyaránt felkeltette. Méghozzá azért, mert a Dogeverse láncokon átugráló képességében mindenki meglátta a jövő mém érméjét. Elsőként SOL rajongói lettek a Dogeverse közösség legújabb tagjai.

A múlt hónap végén a Dogeverse bevezette a hatodik natív láncát is, a Solana-t. Csatlakozva ezzel egy olyan digitális gazdasághoz, amely 4,078 milliárd dollár teljes zárolt értékkel (TVL) és 1,14 millió aktív felhasználóval rendelkezik, akik naponta hajtanak végre tranzakciókat, valamint több mint 2500 havi aktív fejlesztőt is számontart.

Mivel a Dogeverse több láncon is működik, bárki megvásárolhatja az Ethereum (ETH), a BNB Smart Chain (BNB), a Polygon (MATIC), az Avalanche (AVAX), a Base (BASE) és a Solana (SOL) láncon.

Megnézem a Dogeverse érmét

A Dogeverse előértékesítése és ami mögötte van

A DOGEVERSE jelenleg 0,00031 dolláros árfolyamon áll a bevezetés előtti, utolsó rögzített árfolyamnál. Ez azt jelenti, hogy amikor az érme a tőzsdéken keresztül a nyílt piacra kerül, nagy az esélye, hogy soha többé nem lesz ilyen alacsony ára. A potenciális felfelé ívelésnek azonban csak a csillagos ég szabhat határt.

A Dogeverse eladta a 200 milliárd tokenből álló kezdeti soft cap készletét, miután az április elején indult előértékesítés során vírusszerűen terjedni kezedett. Alig 48 órával az ICO után máris 1 millió dollár folyt be a projektbe. A csapat már az első két előértékesítési fordulóra kiosztott tokeneket is eladta, és messze túlszárnyalta a 6 napos első fordulóra vonatkozó, kezdeti várakozásokat.

dogeverse

A Dogeverse a tervezettnél egy nappal korábban lépett át az ICO második szakaszába. Mostanra további 200 milliárd tokent értékesítettek, szinte teljes egészében a nyilvános befektetőknek. Az ICO befejezését eredetileg június 11-re tervezték, azonban a hatalmas kereslet miatt valószínűleg sokkal korábban lezárul.

A további tokenekből származó eszközöket az igénylés után decentralizált (DEX) vagy centralizált (CEX) tőzsdéken értékesítették volna. Most a likviditás erősítésére fogják felhasználni ezeket, hogy biztosítsák a nagy volumenű kereskedést és a visszavásárlási alapok tőkéjét.

A tokenek tulajdonosai a DOGEVERSE-t Ethereumon is feltölthetik, hogy passzív jutalmakat szerezzenek.

A csapat jelenleg azon dolgozik, hogy az előértékesítés lezárulta után elsimítsa az utat a CoinGecko és a CoinMarketCap tőzsdei jegyzési kérelmekhez, míg a későbbi DEX és CEX jegyzések a projekt ütemtervének részét képezik.

Érdekel a Dogeverse

Cosmo, a hiperugró és többláncú jófiú

A kriptopiac kutyás érmék iránti étvágya a Dogecoin-nal (DOGE) kezdődött még 2013 végén. A Dogecoin-nak nem volt szüksége különösebb eladási reklámra, mivel egy olyan vírusos mémre épült, amelyet gyakorlatilag mindenki látott már, aki tagja valamelyik közösségi médiának.

Azóta számos híresség vallott szerelmet ennek a mém érmének, köztük a Tesla vezérigazgatója, Elon Musk, Mark Cuban amerikai vállalkozó, valamint Gene Simmons és Snoop Dogg zenészek is. De bármennyire is kedvelt figura, a Dogecoin-nak megvannak a maga problémái.

Mivel a Dogecoin saját, a Bitcoinon alapuló, szabadalmaztatott blokklánc, a tranzakciók érvényesítésére egy elavult konszenzusmechanizmust, az úgynevezett Proof-of-Work (PoW) rendszert használja. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb számítási kapacitással és energiával rendelkező bányászok bányásszák a legtöbb Dogecoin-t. A Bitcoinhoz hasonlóan a DOGE bányászata is sok energiát felemészt.

doge coin

A Dogecoin-t a Shiba Inu (SHIB), a Floki (FLOKI), a Bonk (BONK) és a DogWifHat (WIF) követte. Mindegyikük valamilyen módon eredeti, imádnivaló Shiba Inu-kat tartalmazó, vírusos kutyás mémre utal. De mindegyikük vagy a kereskedelmi szempontból legfontosabb blokkláncról, az Ethereumról, vagy annak legközelebbi riválisáról, a Solanáról származik, és mindkettő kevesebb energiát fogyaszt, mint a Bitcoin és a Dogecoin. Eddig azonban egyikük sem támadta meg komolyan az eredeti érme dominanciáját. A Dogeverse reméli, hogy ez most megváltozik.

A Dogeverse középpontjában négylábú barátunk, Cosmo áll. Cosmo egy szupernovában született, és felfedezte, hogy egyedülálló képességgel rendelkezik. Képes ugyanis átugrálni az univerzumokon át. Jelenleg egy hat láncot átfogó, többláncú hálózatban létezik, amelyek közül egyik sem alkalmazza a PoW konszenzusmechanizmust, így tisztább és zöldebb, mint maga az inspiráló figura.

A nyár lesz a Dogeverse fő szezonja?

A mém érme kategória gyakran eltúlozza a szélesebb piaci mozgásokat. Másképpen kifejezve, a mém érmék keményen emelkedhetnek, amikor a Bitcoin és az Ethereum éppen felfelé megy. Ezzel szemben keményebben zuhannak, amikor a piacvezetők árfolyama esik.

Emellett előnyös pozícióban vannak, mert két közelmúltbeli eseményből is profitáljanak. A Bitcoin nemrég befejezett felezéséből és abból, hogy még ebben a hónapban az Egyesült Államokban engedélyezett Ethereum ETF-ek további milliárdokkal növelhetik a piac értékét.

A lekötési képességekkel, a zökkenőmentes multi-chain kitettséggel és a következő hónapokban várható kriptopiaci erősödéssel jó eséllyel beszélhetünk egy hatalmas siker előtt álló mém érméről. 

Csatlakozz az előértékesítéshez a Dogeverse weboldalán, mielőtt még az ár emelkedik. Érdemes a közösségi csatornákat is felkeresni, például a Twitter (X) csatornát vagy a Telegram csoportot.

Megnézem a Dogeverset

Ez is érdekelhet:

Arweave és 5thScape: A világelső AR/VR kriptó a 6 millió dollár felé zakatol

A WienerAI 1,1 millió dolláros gyűjtése feldobja a kereskedők napját

Dogeverse vásárlás 2024 – Részletes útmutató

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A Sealana érme előértékesítése egyre csak duzzad

A Sealana ICO-ja eddig 1,366,148.52 dollárt gyűjtött össze, és szerencséjére a SOL mém érmék iránti kíváncsiság sem apad. Sokak szerint a Sealana lesz a Solana mém érmék következő tündöklő csillaga, és egyszerűen túl jó lehetőség ahhoz, hogy szem elől téveszd.
2024. 05. 19. 00:01
Megosztás:

A jövő zöldenergiáinak találkozóhelye lehetne Magyarország

A jövő a zöldenergiáé Lantos Csaba energiaügyi miniszter szerint, ezért a legkorszerűbb nyugati és keleti technológiák találkozóhelyévé teszik Magyarországot - írta a hirado.hu pénteken.
2024. 05. 18. 23:00
Megosztás:

Franciaországban stagnált a munkanélküliség az első negyedévben

Franciaországban az elemzők által várt csökkenés helyett stagnált a munkanélküliség az idei első negyedévben.
2024. 05. 18. 22:00
Megosztás:

Csökkent a Baidu negyedéves nyeresége

Hat százalékkal csökkent a Baidu kínai multinacionális technológiai vállalat bevétele az idei első negyedévben, amikor a korrigált nyeresége a vártnál kedvezőbben alakult.
2024. 05. 18. 21:00
Megosztás:

Márciusban stagnált a munkanélküliség az OECD-országokban

A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) országaiban átlagosan 4,9 százalék volt a munkanélküliség márciusban nem végleges adatok szerint, ami megegyezett a februárival - áll a párizsi székhelyű szervezet honlapján.
2024. 05. 18. 20:00
Megosztás:

Kínában élénkült a kiskereskedelem és az ipari termelés áprilisban

Kínában vegyes áprilisi makrogazdasági adatok láttak napvilágot pénteken: lassult a kiskereskedelmi forgalom, gyorsult az ipari termelés növekedése és esett a munkanélküliség.
2024. 05. 18. 19:00
Megosztás:

Korszerűsítések indulnak Medgyesegyházán

Két pályázaton csaknem 150 millió forintot nyert el a Békés vármegyei Medgyesegyháza, amelyből a helyi idősek klubját és az orvosi rendelőt korszerűsítik - közölte az önkormányzat közleményben az MTI-vel.
2024. 05. 18. 18:00
Megosztás:

Négy településen is turisztikai fejlesztések indulnak Komárom-Esztergom vármegyében

Félmilliárd forint értékű turisztikai fejlesztések kezdődnek Komárom-Esztergom vármegyében, négy Duna menti településen, Lábatlanon, Péliföldszentkereszten, Piliscséven és Tokodon - közölte a vármegyei közgyűlés elnöke az MTI-vel
2024. 05. 18. 17:00
Megosztás:

A tíz legjobb újító közé akarunk kerülni néhány éven belül Európában

A tudásszolgáltató rendszerek egybehangolása is azt a kormányzati célt szolgálja, hogy Magyarország 2030-ra Európa 10 legjobb innovátora közé kerüljön - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 18. 16:00
Megosztás:

Elkötelezettek vagyunk hazánk védelme iránt is

A kormánynak költségvetési oldalon is fontos az ország védelme, ezért elkötelezett a védelmi kiadások emelése iránt a NATO elvárásainak megfelelő mértékben - mondta a Pénzügyminisztérium (PM) makrogazdasági és európai ügyekért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Gazdaság és Versenyképesség Kutatóintézetének konferenciáján.
2024. 05. 18. 15:00
Megosztás:

A tavalyi évben megnőtt a Bosch cégcsoport árbevétele Magyarországon

A Bosch cégcsoport 2023-ban kétbillió-kétszázhétmilliárd forint árbevételt ért el Magyarországon, beleértve a nem konszolidált vállalatok árbevételét, és a saját vállalatok közötti kereskedelmet is, a tavalyi bevétel szinte megegyezik az előző évivel - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 14:00
Megosztás:

Az EU több mint ötvennégy védelmi ipari kezdeményezést támogat

Az Európai Bizottság az Európai Védelmi Alap (EFA) keretében 1,031 milliárd euró (mintegy 412,4 milliárd forint) uniós finanszírozást hagyott jóvá 54 védelmi célú kutatási és fejlesztési kezdeményezés támogatására - tájékoztatott az uniós testület csütörtökön.
2024. 05. 18. 13:00
Megosztás:

Penészes táplákékkiegészítőt vontak ki a forgalomból

Penészgombák és Bacillus cereus spórás baktérium jelenléte miatt kivonta a forgalomból a Dragon Superfoods Bio In Shape Mix 200 grammos táplálékkiegészítő port a forgalmazója, a Culinaris Retail Kft. - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 12:00
Megosztás:

Észszerű döntés itt tartani a járműipari termelést

A hazai járműipar sikere világos üzenet a gyártóknak és a befektetőknek, hogy gazdaságilag racionális döntés a termelést Magyarországon tartani - mondta Joó István kormánybiztos, a HIPA Nemzeti Befektetési Ügynökség vezérigazgatója a szervezet járműipari konferenciáján csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 18. 11:00
Megosztás:

Tovább gyarapodott az önkéntes pénztárak vagyona

Az idén is folytatódott az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) nyugdíj- és egészségpénztárainak vagyongyarapodása, az összesített megtakarítás 2024. első negyedévében már meghaladta a 2000 milliárd forintot, ami egy év alatt több mint 440 milliárd forintos, azaz közel 28 százalékos növekedést jelent. Az összesített taglétszám 2,1 millióra emelkedett - közölte az szövetség csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 18. 10:00
Megosztás:

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV

Az uniós áfaszabályok kijátszásával próbálta csökkenteni fizetendő adóját egy motorkerékpárokat értékesítő társaság Bács-Kiskun vármegyében, a fiktív eladások hátterét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy másik tagállam adóhatóságától kért információkkal göngyölítette fel.
2024. 05. 18. 09:00
Megosztás:

Több építkezést kezdtek meg áprilisban az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban a kiadott építési engedélyek száma csökkent, míg a megkezdett lakóingatlan-építések száma nőtt áprilisban a washingtoni kereskedelmi minisztérium statisztikai intézete, a Census Bureau csütörtöki jelentése alapján.
2024. 05. 18. 08:00
Megosztás:

Kulcsfontosságú trendek, amelyeket figyelni kell a Cardano és a Polygon MATIC esetében, a KangaMoon célkeresztjében 7 millió dollár áll

A következő két hétben várhatóan átalakul a kriptopiac: a jelenlegi medvepiaci korrekcióból bikapiaci trendek alakulhatnak ki, ami reményt ad a befektetőknek a veszteségek visszanyerésére. Azonban ezen események előtt a Cardano és a Polygon tulajdonosainak figyelniük kell kulcsfontosságú trendekre, amelyek végül meghatározhatják, hogy melyik irányba mozdulnak a vezető kriptovaluták. Eközben a KangaMoon (KANG) gyorsabban halad a vártnál, és a következő hetekben célja a 7 millió dollár összegyűjtése az előértékesítés során.
2024. 05. 18. 07:00
Megosztás:

Nem érte meg befektetni a Dow Jones indexbe az elmúlt 25 évben

Történelmi jelentőségű nap volt a tegnapi. A Dow Jones Industrial Average index története során először járt a lélektaninak tekinthető 40.000 pont fölött. Annak idején a 10.000 pontot majdnem pontosan 25 éve, 1999 március 29-én érte el az index.
2024. 05. 18. 06:00
Megosztás:

Fontos hazánkban a fogyasztás és a hitelpiac helyreállítása

A fogyasztás és a hitelpiac helyreállítását, a beruházási aktivitás újraindítását, a munkaerőpiaci aktivitás növelését és a költségvetési hiány fokozatos csökkentését sorolta a legfontosabb gazdaságpolitikai célok közé a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságstratégiáért, pénzügyi forrásokért és makrogazdasági elemzésért felelős államtitkára a Figyelő Top 200 - Észak-Magyarország napilap csütörtöki gazdaságfejlesztési konferenciáján Miskolcon.
2024. 05. 18. 05:00
Megosztás: