A Memebet Token hasznot húz a Shiba Inu rallyból, az előértékesítés már 300 000 dollár felett jár

A Shiba Inu szárnyalása új mém érme szezont indíthatott el, ami a Memebet jelenleg is futó előértékesítésére is jó hatással volt. Nem véletlen, hogy a projekt alig két hét alatt közel 350 000 dollárt gyűjtött.A Shiba Inu felemelkedése új mém érme szezonba vezetheti a kriptovalutákat, ami az egész piacot felfelé húzza.

A Memebet Token hasznot húz a Shiba Inu rallyból, az előértékesítés már 300 000 dollár felett jár

A mém érmék felemelkedése és a Memebet token előértékesítés beindulása vitathatlanul összekapcsolódik – ennek az az oka, hogy a Memebet az első olyan mém érme kaszinó, amely többek között a Shiba Inut, a Dogecoint, a Pepét és a Bonkot is támogatja.

A Memebet token előértékesítése csak két hete indult, de máris közelíti a 350 000 dollárt, ami jól mutatja, hogy a mém érme rajongók mennyire érdeklődőek a projekt iránt.

A befektetők jelenleg az előértékesítés keretében 0,0255 dollárért vásárolhatnak Memebet tokeneket. Az ár azonban folyamatosan emelkedik majd a kampány során, a következő emelésig már csak két nap van hátra.

Megnézem a Memebet token oldalát

A mém érme rally 300 000 dollár fölé tolta a $MEMEBET előértékesítést

A kriptovaluta kereskedők az egyre javuló kilátások közepette pumpálják vissza a tőkét a piacra.

A hétvégi növekedés után az elmúlt 24 óra alatt a teljes kriptovaluta piaci kapitalizáció 0,77%-kal csökkent. A mém érme tér is jelentős növekedést produkált, 17%-kal lett nagyobb a piaci kapitalizáció.

A növekedést a Shiba Inu vezette, amely az elmúlt 7 nap során több mint 28%-kal tudott nőni. Ahogy az alábbi Shiba Inu chart-on is látható, az érme jelentős lendületet vett.

SHIB árfolyam elemzés és előrejelzés Shiba Inu kriptovaluta vásárlás

A Shiba Inut aztán utolérték az olyan, kisebb kapitalizációjú érmék, mint a Pepe, a Bonk és a dogwifhat is. A teljes mém érme szektor rövid idő alatt több mint 7 milliárd dollárt nőtt. A növekedésből az olyan kis mém érmék, mint a Memebet token is kivehetik a részüket, és árfolyamuk az egekbe szökhet. A Memebet ráadásul a legtöbb mém érmével szemben valódi hasznot kínál a befektetőknek.

Megnézem a Memebet token oldalát

A Memebet egyesíti a GambleFi-t és a mém érméket

A Memebet token által hajtott Memebet Casino egyértelműen kitűnik a piacról, hiszen ez az egyetlen egyetlen mém érme kripto kaszinó. A mém érme szektor 51,5 milliárd dolláros, a GambleFi szektor pedig 394 millió dolláros, ami bőven enged növekedést a projektnek.

Amennyiben a mém érme piac likviditásának csupán tört része beáramlik a Memebet tokenbe, azzal rögtön a GambleFi vezető projektjévé válna. Így még arra is lenne esélye, hogy versenyre keljen a piacvezető Rollbittel, amely több mint 30-szoros növekedést ért el 2023 eleje óta.

A mém érmék és a GambleFi egyaránt a kockázatra éhes „degen” közönséghez szólnak. A Memebetben a két szektor stratégiai módon egyesül, ami jelentős növekedést hozhat a projekt számára.

GambleFi projekt Memebet token

A weboldal szerint a felhasználók több ezer játék és sportfogadási esemény közül válogathatnak majd. Habár a felhasználók a legnagyobb mém érmékkel is fogadhatnak, akkor járnak a legjobban, ha $MEMEBET tokenben kötnek fogadásokat.

A $MEMEBET fogadás nagyobb jutalmakat, VIP közösségi csoporttagságot, airdropokat, exkluzív bónuszokat, lootboxokat és még sok mást biztosít a tulajdonosoknak.

Megnézem a Memebet token oldalát

A vezető elemző szerint a $MEMEBET 10-szeresére is nőhet

A kriptovaluta iparban igen gyakoriak a spekulációk. A Memebet azonban kitűnik a tömegből, mert már az előértékesítés zárása előtt elindítja a kripto kaszinó platformját.

Azok, akik részt vesznek a Memebet előértékesítésben, kipróbálhatják a kaszinót, ez pedig jogosulttá teszi őket az első szezonban esedékes airdrop részvételre.

Mivel a projekt stratégiai piaci pozíciót tölt majd be, és közeleg a kaszinó bevezetése is, a befektetők bizakodóak a Memebet token jövőjével kapcsolatban. Azt gondolják, hogy az érme óriási nyereséget hozhat majd a tőzsdei bevezetés után.

Memebet

A Memebet az iparági elemzők figyelmét is felkeltette, többek között az olyan nagy lapokét is, mint a Cryptonews. A projekt egyik munkatársa nemrégiben arról számolt be, hogy a token akár százszorosára is nőhet.

Az elemző kiemelte, hogy a növekedés alapjául a mém érmék és a szerencsejátékok keresztmetszete szolgálhat.

Amennyiben tovább folytatódik a mém érme rally, az új, kis piaci kapitalizációjú projektek óriási növekedés elé nézhetnek.

A mém érme szektorban azonban rendkívül kiélezett a verseny. Éppen ezért érdemes közelről figyelni a Memebet token alakulását, amely az első és egyetlen mém érme kaszinó lesz a piacon.

Megnézem a Memebet token oldalát

Ezek is érdekelhetnek:

A Hamster Kombat már a tőzsdéken, a Neiro 100-szorozott; a Crypto All-Stars lesz a következő

Ez a 3 mém érme ICO csinálhat belőled milliomost?

A 7 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Újra megjelent a madárinfluenza vírusa

A madárinfluenza-vírus egyik altípusát mutatta ki a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma Hajdú-Bihar és Fejér vármegyében elhullott vadmadarakból - közölte a Nébih hétfőn az MTI-vel.
2024. 10. 01. 01:30
Megosztás:

Több mint kétezren csatlakoztak a területvédelmi tartalékosokhoz

A júniusban indult Szeretem, megvédem! elnevezésű területvédelmi tartalékos kampány sikerét bizonyítja, hogy sok ezren érdeklődtek, több ezren jelentkeztek, mostanra pedig meghaladta a kétezret azok száma, akik szerződést kötöttek és csatlakoztak a Magyar Honvédséghez, és ezzel a tartalékosok közössége megerősödött - jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
2024. 10. 01. 01:00
Megosztás:

Így kerülhetjük el a hát-, és derékfájdalmat állítható magasságú asztalok segítségével

A mai munkahelyek – jellemzően az irodai környezetben és a home office esetében – komoly veszélyeket jelenthetnek az egészségünkre. Ez pedig korántsem olyan téma, amit félvállról vehetünk.
2024. 09. 30. 23:30
Megosztás:

Altcoin fellendülés: Az XRP, DOGE, SHIB és MTAUR 100-szoros növekedés előtt áll

Az altcoin piac lángokban áll. Néhány nagy név – Ripple (XRP), Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) és MTAUR – erős növekedési jeleket mutat. Sok kripto rajongó azon tűnődik: valóban százszorosára nőhet ezeknek az érméknek az értéke? Mi hajtja ezt az izgalmat? És mennyire reálisak ezek a remények?
2024. 09. 30. 22:30
Megosztás:

Verseny az 1 dollárig: Vajon az XRP vagy a SEI áttöri ezt a szintet 2025 előtt? Belsős előrejelzések napvilágra kerültek!

Az 1 dollár felé vezető verseny az XRP és a SEI között zajlik, két olyan kriptovaluta között, amelyekre a befektetők az elmúlt hónapokban fokozott figyelmet fordítottak.
2024. 09. 30. 22:00
Megosztás:

3 legjobb Solana (SOL) alternatíva, amelyekkel 200 dollárból 200 000 dollár lehet 2025-ig

Szeretnéd megsokszorozni a befektetésed 2025-re? Ez a cikk három ígéretes kriptovalutát mutat be, amelyek egy szerény 200 dollárt elképesztő 200 000 dollárrá alakíthatnak. Fedezd fel azokat az áttörést hozó coinokat, amelyek az elkövetkező években hatalmas növekedésre készülnek. Légy a görbe előtt, és tudd meg, mely digitális eszközök fognak szárnyalni.
2024. 09. 30. 21:30
Megosztás:

Egy Cardano kriptovaluta kereskedő szenvedélyes előrejelzést tett: az ADA stagnálni fog, míg az RCO Finance (RCOF) 5000-szeresére növekszik

A kriptopiac volatilitása folyamatosan a tokenárak alakulására összpontosítja a befektetők figyelmét. A token elleni piaci mozgások gyors reagálásra késztetik a befektetőket, hogy elkerüljék a jelentős veszteségeket, míg a pozitív mozgások időzített belépést igényelnek a profit érdekében.
2024. 09. 30. 21:00
Megosztás:

A Grayscale megnevezte a 2024 negyedik negyedévére ígéretes, nagy növekedési potenciállal rendelkező 20 kriptovalutát – Íme az elemzők 5 forró tippje

A Grayscale azonosított ígéretes digitális valutákat, amelyek várhatóan emelkedni fognak 2024 utolsó negyedévében. Ezek közül öt kriptovaluta tűnik ki a szakértői elemzések alapján. Ez a figyelemfelkeltő válogatás erős befektetési potenciált jelezhet, és felkeltheti mindenki érdeklődését, aki nyomon követi a folyamatosan változó kriptopiacot. Fedezd fel, mely érmék vannak lenyűgöző növekedés előtt, és érdemes lehet figyelni rájuk.
2024. 09. 30. 20:30
Megosztás:

300%-os figyelmeztetés: 5 kiemelten figyelendő kriptovaluta: XRP, DOGE, SHIB, SUI, WIF, MTAUR

Ahogy az év vége felé közeledünk, a kriptovaluta piac nagy felfutást jósol, és a hírek is erről számolnak be. A Ripple (XRP), a Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB), a Sui (SUI) és a DogWifHat (WIF) kiemelkednek a legígéretesebb altcoinok közül, amelyek akár 300%-os növekedési potenciállal is rendelkezhetnek. Ezen túlmenően egy új előértékesítés is felkelti a figyelmet.
2024. 09. 30. 19:00
Megosztás:

100 hazai ingatlanvásárlóból 26 első lakására szerződött

Az otthonteremtési támogatások, a csökkenő lakáshitelkamatok és a gazdasági helyzet javulása valódi fellendülést hozott idén a magyarországi ingatlanpiacon, ahol 100 eladott lakásból Budapesten 23-ra, a vidéki területeken 26-ra első otthonukat szerző vevők kötnek szerződést, mindez 1, illetve 2 százalékos növekedés 2023-hoz képest - közölte a Duna House saját adatai alapján hétfőn az MTI-vel.
2024. 09. 30. 18:30
Megosztás:

Most ingyenesen tervezhetjük meg álmaink otthonát

Négy helyszínen több száz nappali, konyha, hálószoba és étkezőbútor várja a látogatókat október 4. és 6. között Magyarország egyik legnépszerűbb otthonkiállítása. Az ingyenes eseményen szakmai bemutatókkal és szaktanácsadással kerülhetnek közelebb a látogatók álmaik otthonához. A programsorozat egyik fénypontja az RS Bútoráruházban kialakított látványkonyha lesz, ahol Megyeri Csilla, Kamarás Norbert, Kármán Odett, Rékasi Károly és fia, Rékasi Zsigmond is főznek és kóstoltatnak, így a sztárokkal kötetlen beszélgetésre is lehetőség nyílik majd.
2024. 09. 30. 18:00
Megosztás:

Elindult az állatvédelmi témahét

Kezdetét vette az Állatvédelmi Cselekvési Terv Kidolgozásáért és Végrehajtásáért Felelős Kormánybiztosi Titkárság által szervezett állatvédelmi témahét, melyhez több mint 307 ezer gyermek és közel 2400 oktatási és gyermekvédelmi intézmény csatlakozott - tájékoztatta az állatvédelemért felelős kormánybiztos hétfőn az MTI-t.
2024. 09. 30. 17:30
Megosztás:

Egy márka, aminek a termékei közül bátran válogathatunk, ha barkácsolni támad kedvünk

Nagyon változó, hogy ki milyen tevékenységgel szereti elütni a szabadidejét, ki milyen elfoglaltságban leli igazán örömét. A férfiak között sokan vannak, akik előszeretettel barkácsolnak, szerelnek akár otthon is, amivel két legyet ütnek egy csapásra. Egyrészt kikapcsolódnak, másrészt pedig pénzt is spórolnak azáltal, hogy nem kell szakembert hívni, hanem ők maguk oldják meg a feladatokat.
2024. 09. 30. 17:00
Megosztás:

Unod már, hogy vársz a Dogecoin (DOGE) és a Pepe (PEPE) emelkedésére? Vásárolj ETFSwap (ETFS) tokent, és érj el 6700%-os növekedést egy hónap alatt!

Az év eleje óta számos előrejelzés szerint a Dogecoin (DOGE) és a Pepe (PEPE) áttörést érhet el, és új csúcsokra emelkedhet 2024-ben. Azonban ezek a kriptovaluták már kilenc hónapja konszolidálódnak, ami miatt sok befektető fáradtnak érzi magát, és az ETFSwap (ETFS) felé fordul. Ha belefáradtál a Dogecoin (DOGE) és a Pepe (PEPE) emelkedésére való hosszú várakozásba, az ETFSwap (ETFS) egy lehetőséget kínál arra, hogy akár 6700%-os növekedést érj el egy hónap alatt.
2024. 09. 30. 16:00
Megosztás:

Nagyot lassult az infláció Európában

Jelentősen csökken az infláció Franciaországban és Spanyolországban is.
2024. 09. 30. 15:30
Megosztás:

1 millióval kevesebben isznak bort

Októberben a Halloween - események és a boros kulináris fesztiválok inspirálják majd a turistákat utazásra Az ilyen rendezvényekre azért is szükség van, mert csökken a borfogyasztás egész Európában - állítja a Balatoni Turizmus Szövetség előrejelzése.
2024. 09. 30. 15:00
Megosztás:

Ennyit emelkedtek az ipari termelői árak

2024. augusztusban az ipari termelői árak átlagosan 3,0 százalékkal magasabbak voltak az egy évvel korábbinál. A belföldi értékesítés árai 1,2, az exportértékesítésé 4,0 százalékkal nőttek - jelentette hétfőn a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 09. 30. 14:30
Megosztás:

Nagyszabású energetikai pályázat indul ősszel

A közelmúltban társadalmi egyeztetésre bocsátottak egy új rendelettervezetet, amely jelentős változásokat hozhat a távhőrendszerek működésében Magyarországon. A rendelet célja a megújuló energiaforrások, mint a geotermia és a biomassza, nagyobb arányú bevonása a távhőtermelésbe, ezzel csökkentve a földgázfüggőséget és a költségeket - mondta Steiner Attila energetikáért és klímapolitikáért felelős államtitkár a Portfoliónak adott, hétfőn megjelent interjújában.
2024. 09. 30. 14:00
Megosztás:

A bankoknak fel kell mérniük a vállalati hitelfelvevők ESG-kockázatait

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) ajánlást adott ki, amelynek alapján a hitelező pénzügyi szervezeteknek hitelnyújtás előtt kérdőívben kell felmérni a kölcsönt igénylő vállalatok környezeti, társadalmi és vállalatirányítási (ESG) kockázatait, mivel kockázatkezelési folyamataikban ezeket is figyelembe kell majd venniük. A felügyeleti elvárást 2025 júliusától az 500 millió forintot meghaladó céges hitelkihelyezések esetében kell alkalmazni, majd a következő években fokozatosan egyre alacsonyabb szerződéses összegeknél is - jelentette be hétfői közleményében a jegybank.
2024. 09. 30. 13:30
Megosztás:

Októbertől jön új tranzakciós illeték, miközben a mentesség emeléséből nem sokat láttak az ügyfelek

Október elsejétől a pénznemváltásos ügyletek után már kiegészítő tranzakciós illetéket is kell fizetni az auguszban jelentősen megemelt eddigin felül. Az év végéig élő díjstop miatt ezt a bankok nem háríthatják át a lakossági ügyfelekre, de cserébe a többségük egyelőre az illetékmentesség 20 ezer forintos határának 50 ezerre emelkedéséből sem élvezhet semmit - derül ki a Bank360.hu összeállításából.
2024. 09. 30. 13:00
Megosztás: