A Pepe Unchained (PEPU) máris 1 millió dollárt gyűjtött, ez lesz az új 100-szorozó érme?

Alig néhány nappal az előértékesítés kezdete után a Pepe Unchained (PEPU) megközelítette az 1 millió dolláros mérföldkövet. Nézzük meg most a részleteket vele kapcsolatban. Lehet, hogy máris megérkezett az új 100-szorozó érme?

A Pepe Unchained (PEPU) máris 1 millió dollárt gyűjtött, ez lesz az új 100-szorozó érme?

Mi az a PEPU mém érme?

A Pepe Unchained (PEPU), a PEPE érme gyorsabb, erősebb és izgalmasabb változata, amely már az előértékesítés kezdetén hatalmas érdeklődést váltott ki a befektetők körében.

Alig néhány nap elteltével a Pepe Unchained (PEPU) érmének máris a legnagyobb potenciállal rendelkezők egyikeként sikerült pozicionálnia magát. Vagyis az egyik olyan mém érme lett, amely robbanásszerű sikert érhet el a nyári mém érme őrület alatt.

De nem csak a mém érmék rajongói vannak igazán oda ezért az új és némileg továbbfejlesztett PEPE-ért, ahogy azt a Pepe Unchained (PEPU) előértékesítési eredményei is mutatják. Ennek a mém érmének már több mint 900 ezer dollárt sikerült összegyűjtenie, és nagyon határozottan menetel az 1 millió dolláros mérföldkő felé.

Pepe Unchained kriptó ütemterv

Vajon az "új és továbbfejlesztett PEPE" elérheti ugyanazokat az eredményeket, mint az "eredeti" PEPE? Folytatódik majd a hatalmas érdeklődés ez iránt a mém érme iránt? Jó befektetési lehetőség a PEPU token? Az alábbiakból sok minden kiderül.

Megnézem a PEPU előértékesítését

A kriptovaluta közösség örömmel fogadta az "új és továbbfejlesztett PEPE-t"

Az egész kriptoközösség kétségtelenül nagy örömmel fogadta a Pepe Unchained (PEPU) mém érmét, amely a saját állítása szerint az "új és javított kiadású PEPE-t" képviseli.

A sikeres és jól ismert PEPE érme fiatal változata már a kriptopiaci útjának elején berobbant. A hozzáértők tudják, hogy ilyen előértékesítési eredményeket nem láthatunk gyakran. Ennek az érmének a korai sikere részben az "idősebb testvérének", a PEPE érmének tulajdonítható. Az "eredeti” PEPE eredményein felbuzdulva a befektetők abban bíznak, hogy a PEPU is a nyomdokaiba lép és valami hasonlót ér majd el. A Pepe Unchained (PEPU) előértékesítési sikerének fő oka azonban az egyedi jellemzőiben rejlik.

PEPU kriptó token ICO

A Layer 2 láncnak köszönhetően a Pepe Unchained (PEPU) gyorsabb tranzakció-feldolgozási sebességet és összehasonlíthatatlanul alacsonyabb díjakat biztosít a felhasználóknak. A PEPU sokkal gyorsabb és jobb, mint "idősebb testvére". A nagy sebesség és az alacsony díjak pedig a legfőbb okok, amelyek reflektorfénybe helyezik ezt a nemrég indult előértékesítést.

Az ETH és a Pepe lánc közötti gyors és alacsony díjú áthidalás minden bizonnyal az egyik meghatározó oka annak, hogy a felhasználók ellenálhatatlannak érzék az érmét, és csatlakoznak a Pepe Unchained (PEPU) előértékesítéséhez. Egy másik jelentős ok, ami még nagyobb hype-ot kelt az érme körül, hogy a PEPU lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy megduplázzák a lekötéseik hozamát.

Ezen okok miatt a kriptoközösség nagy lelkesedéssel fogadta ezt az értékes mém érmét. És ezek azok az okok, amelyek miatt a kriptoinfluencerek is úgy vélik, hogy a PEPU lehet a következő nagy mém érme.

Megnézem a Pepe Unchained előértékesítését

A Pepe Unchained (PEPU) előértékesítése hamarosan eléri az 1 millió dolláros mérföldkövet

A Pepe Unchained (PEPU) előértékesítés a kezdete óta hatalmas támogatást kapott a kriptoközösségtől. Akár azért, mert ritka lehetőséget kínál a befektetőknek, amivel megduplázhatják a tétjeiket, akár a Layer 2 blokklánc technológia által nyújtott összes többi előny miatt. Ami fontos, az bizony látszik az előértékesítésen, ahol az érme egyre közelebb kerül az 1 millió dollárnyi támogatás eléréséhez.

PEPU kriptovaluta előértékesítése

Ami a felhasználók érdeklődését táplálja ezzel a népszerű előértékesítéssel kapcsolatban, ahhoz a kriptó influencerek és a vezető kripto szakértők is hozzájárulnak. Úgy vélik ugyanis, hogy a Pepe Unchained (PEPU) egy olyan mém érme, amely nagyon gyorsan robbanhat és nagyon gazdagon jutalmazhatja a korai befektetőket.

Jacob Crypto Bury, az egyik legnépszerűbb kripto influencer úgy gondolja, hogy ez a PEPE alternatíva a következő tízszerező kriptó. Azonban sok más kripto szakértő és influencer úgy véli, hogy a PEPU-t ennél is nagyobb dolgokra tervezték. Mégpedig arra, hogy felülmúlja a legsikeresebb mém érméket, és akár 100-szoros nyereséget is elérjen.

Csatlakozz az előértékesítéshez!

Most jött el a tökéletes alkalom neked is, hogy kapcsolatba lépj ezzel a vicces békával és csatlakozz a Pepe Unchained (PEPU) előértékesítéshez. A PEPU előértékesítése csak most kezdődött, ami azt jelenti, hogy most az eddigi legjobb áron fektethetsz be ebbe a nagy potenciállal rendelkező mém érmébe.

Pepu kriptovaluta tokenomika

Jelenleg a PEPU-t mindössze 0,0081288 dollárért szerezheted meg tokenenként. Érdemes ezt a tokent betenni a kriptovaluta portfóliódba, mielőtt az ára megemelkedik. És tekintve, hogy egyre közelebb vagyunk a mém érme mánia csúcsához, egy ilyen fantasztikus érméből vásárolni mindenképpen jó ötlet.

Megnézem a Pepe Unchained előértékesítését

A PEPU sikere megkérdőjelezhetetlen

Az eredeti PEPE érme és a Layer 2 blokklánc technológia keveréke egy igazán lenyűgöző érme lett. A Pepe Unchained (PEPU) érmének mindössze néhány nap előértékesítés elég volt ahhoz, hogy a kripto befektetők rájöjjenek: a PEPU a mém érmék jövőjét jelenti. És hogy ez az "új és továbbfejlesztett PEPE" egy olyan mém érme, amely mély nyomot hagy majd a kriptovaluták világában.

A PEPU határozott lépésekkel halad az 1 millió dolláros mérföldkő felé, és ez a fajta siker már a kezdet kezdetén azt mutatja, hogy ez lehet a legújabb 100-szorozó mém érme. A befektetőknek érdemes mielőbb beszállniuk a vásárlásba, amíg az előértékesítési ár ennyire alacsony marad.

Ez is érdekelhet:

3 mém érme, amivel 10 ezer forintból 1 milliót csinálhatsz

A neves kripto szakértő szerint ez a kriptó berobbanhat a Base láncon

A 12 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

,,,

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Mire költik a magyarok az otthonfelújítási támogatást?

A legtöbben épületszigetelésre és ablakcserére költenék az otthonfelújítási támogatást, de napelemet vagy hőszivattyút is sokan vennének a hétfőtől igényelhető forrásból - közölte az OTP hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 02. 02:30
Megosztás:

A koronavírus-járvány után, egy újabb katasztrófa kopogtat - szakértői elemzés

Épphogy a világ kezd kilábalni a koronavírus-járvány okozta súlyos válságból, egy újabb katasztrófa fenyegeti a nemzetközi kereskedelmet: a Vörös-tenger körüli krízis miatt kialakuló súlyos konténerhiány példátlan méreteket ölt. A hajózási szezon csúcsán a piaci szereplők komoly gondokkal szembesülnek: az egekbe szökő díjak, a megnövekedett szállítási idők és a drasztikus kapacitáshiány mind hozzájárulnak a bizonytalanság fokozódásához. Újabb inflációs sokk jöhet? A jelenlegi piaci válsághelyzetet Mihály Attila, a Trans-Sped szakértője, közel 50 év szakmai tapasztalatával elemezte.
2024. 07. 02. 02:00
Megosztás:

Szépen bővült az új autók piaca Romániában

Az első fél évben 12,03 százalékkal bővült az új autók piaca Romániában - közölte hétfőn a romániai autógyártók egyesülete (ACAROM).
2024. 07. 02. 01:40
Megosztás:

Heti horoszkóp, ami 4 csillagjegynek is komoly pénzt hoz a házhoz!

Készülj fel egy izgalmas hétre, ahol a csillagok különleges pénzügyi és szerencsés fordulatokat tartogatnak számodra! Fedezd fel, hogyan alakulhatnak a pénzügyeid, milyen váratlan találkozások és lehetőségek várnak rád, és mikor érdemes szerencsét próbálnod. Engedd, hogy a csillagjegyed inspiráljon, és hozd ki a legtöbbet ebből a hétből!
2024. 07. 02. 01:00
Megosztás:

Kriptoguru, aki 10 millió SHIB tokent vásárolt a 100x növekedés előtt, most úgy gondolja, hogy ez a 3 altcoin robbanásszerű növekedés előtt áll

A kriptobefektetők mindig figyelmesek a ígéretes lehetőségekre. Egy elismert Shiba Inu (SHIB) szakértő, aki 10 millió SHIB tokent szerzett a figyelemre méltó 100x növekedés előtt, most három feltörekvő altcoinra összpontosít, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek.
2024. 07. 02. 00:30
Megosztás:

Ma van a Sealana airdrop, ez az utolsó lehetőséged a befektetésre a DEX indulás előtt!

Az előértékesítés utolsó napján a befektetőknek még van lehetősége SEAL token vásárlásra, még azelőtt, hogy az érme bekerülne a nyílt piacra.
2024. 07. 02. 00:01
Megosztás:

Megközelítőleg húszezer lakás energetikai korszerűsítése valósulhat meg

Az MBH Bank szakértői szerint az Otthonfelújítási programban mintegy 20 ezer lakás korszerűsítése valósulhat meg a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) által biztosított forrásokból - ismertette Ginzer Ildikó, az MBH Bank vezérigazgató-helyettese sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten.
2024. 07. 01. 23:30
Megosztás:

Munkálatok nehezítik a közlekedést az M0-s autóút szigetszentmiklósi szakaszán

Az M0-s autóút szigetszentmiklósi szakaszán a következő két hétben is folyamatosan végeznek üzemeltetési-fenntartási és karbantartási munkákat a szakemberek - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 01. 23:00
Megosztás:

Ezért veszélyesek az illegális dohánytermékek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az illegális dohánytermék veszélyeire, jogkövetkezményeire hívták fel általános és középiskolások figyelmét országjáró körútjukon - közölte a NAV bevetési igazgatósága hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 01. 22:30
Megosztás:

A 4iG eddigi legnagyobb nemzetközi beruházására készül: a magyar cégcsoport és a Telcom Egypt partnerségben fejleszti Egyiptom optikai hálózatát

A Telecom Egypt, Egyiptom piacvezető távközlési szolgáltatója és a 4iG Csoport, Magyarország és a Nyugat-Balkán vezető infokommunikációs nagyvállalata szándéknyilatkozatot írt alá egy közös vállalat létrehozásáról, amely Fiber-To-The-Home (FTTH) és Fiber-To-The-Site (FTTS) optikai hozzáférési infrastruktúra nagykereskedelmi alapú kiépítését és üzemeltetését végezheti az észak-afrikai országban. A közös vállalkozás célja a legmodernebb üvegszálas hálózat kiépítése, amely a jövőben mintegy hatmillió háztartásnak biztosíthat nagy sebességű internet elérést. A felek a megállapodást az Egyiptom és az Európai Unió által közösen szervezett Befektetési konferencián írták alá, amelyet Egyiptom elnöke Abdel Fattah El-Sisi, valamint Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke nyitottak meg.
2024. 07. 01. 22:00
Megosztás:

Jócskán meghaladja a várt szintet a hazai gáztárolók töltöttsége

Az uniós ütemterv július elsejére 65 százalékos arányt ír elő a magyarországi tárolók töltöttségére, ezt azonban már májusra sikerült túlteljesíteni, a jelenleg több mint ötmilliárd köbméternyi készlet a teljes kapacitás 78 százalékát teszi ki - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) hétfőn.
2024. 07. 01. 21:30
Megosztás:

Újabb ország autókiskereskedelmi piacára lépett be az AutoWallis

A cseh autókiskereskedelmi piacra is belépett az AutoWallis Csoport, miután sikeresen lezárta a Stratos Auto három BMW márkakereskedésének felvásárlását. A közép- és kelet-európai régió meghatározó autókereskedelmi és mobilitási szolgáltatója a tranzakció során Prágában és két további cseh városban vásárolt BMW márkakereskedéseket. Az akvizíció hatékonyan támogatja az AutoWallis stratégiáját, melynek célja, hogy az organikus növekedés és üzletfejlesztések mellett felvásárlásokkal is tovább bővüljön.
2024. 07. 01. 21:00
Megosztás:

Apró romlás a kínai beszerzési menedzser index adatokban

A kínai statisztikai hivatal beszerzési menedzser indexe csökkent (a feldolgozóipart leszámítva) az előző havi adatokhoz képest.
2024. 07. 01. 20:30
Megosztás:

IPA mentes székhelyszolgáltatás – az adóügyek optimalizálása

A helyi iparűzési adó (HIPA vagy IPA) egy, az önkormányzatok számára befizetett adónem, amelynek így a mértékét is a helyi illetékesek határozzák meg. Bár az önkormányzatok számára az egyik legfontosabb bevételi forrásról van szó, előfordul, hogy ennek a mértéke 0%, azaz lényegében nem kell befizetni az adót. Adja magát a kérdés, hogy akkor adóoptimalizálási szempontból, mi a legjobb megoldás?
2024. 07. 01. 20:00
Megosztás:

Erős zárás az európai tőzsdéken

Pozitív kezdés után indexemelkedéssel fejezték be a hétfői kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 07. 01. 19:30
Megosztás:

Ismét történelmi csúcson zárt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 193,44 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel, 72 288,23 pontos történelmi csúccsal zárt hétfőn.
2024. 07. 01. 19:00
Megosztás:

USA tőzsdék: az NVIDIA hátán közel 15%-os S&P500 menetelés 2024-ben

Az idei év első hat hónapjában szintre minden az infláció és kamatok körül forgott. A magas árak az év elején beragadni látszottak az Egyesült Államokban, és az infláció helyett (mellett) már a stagflációtól kezdtek félni a piacok. A Fed tavaly még arra készült, hogy 6 alkalommal vág kamatot idén, márciusban megelégedtek volna 3 vágással, és ebből lett június végére 1 darab 25 bázispontos csökkentési várakozás, amit legkorábban szeptemberben léphetnek meg.
2024. 07. 01. 18:30
Megosztás:

Vártnál szorosabb első forduló: elcsúszhat Le Pen-ék abszolút többsége

Az exit-poll eredmények alapján a Nemzeti Tömörülés nyerte a franca választások első fordulóját a szavazatok 34%-át megszerezve.
2024. 07. 01. 18:00
Megosztás:

Ötven pont alá esett a júniusi BMI

A beszerzésimenedzser-index (BMI) szezonálisan kiigazított júniusi értéke: 49,4. Júniusban a válaszadók az előző hónaphoz képest mérsékelt visszaesésről számoltak be. Az elmúlt időszak mérsékelt bővülését követően ebben a hónapban fordulat következett be a feldolgozóiparban, a BMI index 50,0 pont alatt áll - közölte hétfőn a Magyar Logisztikai Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT).
2024. 07. 01. 17:30
Megosztás:

Pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok hétfőn.
2024. 07. 01. 17:00
Megosztás: