A Pepe Unchained (PEPU) máris 1 millió dollárt gyűjtött, ez lesz az új 100-szorozó érme?

Alig néhány nappal az előértékesítés kezdete után a Pepe Unchained (PEPU) megközelítette az 1 millió dolláros mérföldkövet. Nézzük meg most a részleteket vele kapcsolatban. Lehet, hogy máris megérkezett az új 100-szorozó érme?

A Pepe Unchained (PEPU) máris 1 millió dollárt gyűjtött, ez lesz az új 100-szorozó érme?

Mi az a PEPU mém érme?

A Pepe Unchained (PEPU), a PEPE érme gyorsabb, erősebb és izgalmasabb változata, amely már az előértékesítés kezdetén hatalmas érdeklődést váltott ki a befektetők körében.

Alig néhány nap elteltével a Pepe Unchained (PEPU) érmének máris a legnagyobb potenciállal rendelkezők egyikeként sikerült pozicionálnia magát. Vagyis az egyik olyan mém érme lett, amely robbanásszerű sikert érhet el a nyári mém érme őrület alatt.

De nem csak a mém érmék rajongói vannak igazán oda ezért az új és némileg továbbfejlesztett PEPE-ért, ahogy azt a Pepe Unchained (PEPU) előértékesítési eredményei is mutatják. Ennek a mém érmének már több mint 900 ezer dollárt sikerült összegyűjtenie, és nagyon határozottan menetel az 1 millió dolláros mérföldkő felé.

Pepe Unchained kriptó ütemterv

Vajon az "új és továbbfejlesztett PEPE" elérheti ugyanazokat az eredményeket, mint az "eredeti" PEPE? Folytatódik majd a hatalmas érdeklődés ez iránt a mém érme iránt? Jó befektetési lehetőség a PEPU token? Az alábbiakból sok minden kiderül.

Megnézem a PEPU előértékesítését

A kriptovaluta közösség örömmel fogadta az "új és továbbfejlesztett PEPE-t"

Az egész kriptoközösség kétségtelenül nagy örömmel fogadta a Pepe Unchained (PEPU) mém érmét, amely a saját állítása szerint az "új és javított kiadású PEPE-t" képviseli.

A sikeres és jól ismert PEPE érme fiatal változata már a kriptopiaci útjának elején berobbant. A hozzáértők tudják, hogy ilyen előértékesítési eredményeket nem láthatunk gyakran. Ennek az érmének a korai sikere részben az "idősebb testvérének", a PEPE érmének tulajdonítható. Az "eredeti” PEPE eredményein felbuzdulva a befektetők abban bíznak, hogy a PEPU is a nyomdokaiba lép és valami hasonlót ér majd el. A Pepe Unchained (PEPU) előértékesítési sikerének fő oka azonban az egyedi jellemzőiben rejlik.

PEPU kriptó token ICO

A Layer 2 láncnak köszönhetően a Pepe Unchained (PEPU) gyorsabb tranzakció-feldolgozási sebességet és összehasonlíthatatlanul alacsonyabb díjakat biztosít a felhasználóknak. A PEPU sokkal gyorsabb és jobb, mint "idősebb testvére". A nagy sebesség és az alacsony díjak pedig a legfőbb okok, amelyek reflektorfénybe helyezik ezt a nemrég indult előértékesítést.

Az ETH és a Pepe lánc közötti gyors és alacsony díjú áthidalás minden bizonnyal az egyik meghatározó oka annak, hogy a felhasználók ellenálhatatlannak érzék az érmét, és csatlakoznak a Pepe Unchained (PEPU) előértékesítéséhez. Egy másik jelentős ok, ami még nagyobb hype-ot kelt az érme körül, hogy a PEPU lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy megduplázzák a lekötéseik hozamát.

Ezen okok miatt a kriptoközösség nagy lelkesedéssel fogadta ezt az értékes mém érmét. És ezek azok az okok, amelyek miatt a kriptoinfluencerek is úgy vélik, hogy a PEPU lehet a következő nagy mém érme.

Megnézem a Pepe Unchained előértékesítését

A Pepe Unchained (PEPU) előértékesítése hamarosan eléri az 1 millió dolláros mérföldkövet

A Pepe Unchained (PEPU) előértékesítés a kezdete óta hatalmas támogatást kapott a kriptoközösségtől. Akár azért, mert ritka lehetőséget kínál a befektetőknek, amivel megduplázhatják a tétjeiket, akár a Layer 2 blokklánc technológia által nyújtott összes többi előny miatt. Ami fontos, az bizony látszik az előértékesítésen, ahol az érme egyre közelebb kerül az 1 millió dollárnyi támogatás eléréséhez.

PEPU kriptovaluta előértékesítése

Ami a felhasználók érdeklődését táplálja ezzel a népszerű előértékesítéssel kapcsolatban, ahhoz a kriptó influencerek és a vezető kripto szakértők is hozzájárulnak. Úgy vélik ugyanis, hogy a Pepe Unchained (PEPU) egy olyan mém érme, amely nagyon gyorsan robbanhat és nagyon gazdagon jutalmazhatja a korai befektetőket.

Jacob Crypto Bury, az egyik legnépszerűbb kripto influencer úgy gondolja, hogy ez a PEPE alternatíva a következő tízszerező kriptó. Azonban sok más kripto szakértő és influencer úgy véli, hogy a PEPU-t ennél is nagyobb dolgokra tervezték. Mégpedig arra, hogy felülmúlja a legsikeresebb mém érméket, és akár 100-szoros nyereséget is elérjen.

Csatlakozz az előértékesítéshez!

Most jött el a tökéletes alkalom neked is, hogy kapcsolatba lépj ezzel a vicces békával és csatlakozz a Pepe Unchained (PEPU) előértékesítéshez. A PEPU előértékesítése csak most kezdődött, ami azt jelenti, hogy most az eddigi legjobb áron fektethetsz be ebbe a nagy potenciállal rendelkező mém érmébe.

Pepu kriptovaluta tokenomika

Jelenleg a PEPU-t mindössze 0,0081288 dollárért szerezheted meg tokenenként. Érdemes ezt a tokent betenni a kriptovaluta portfóliódba, mielőtt az ára megemelkedik. És tekintve, hogy egyre közelebb vagyunk a mém érme mánia csúcsához, egy ilyen fantasztikus érméből vásárolni mindenképpen jó ötlet.

Megnézem a Pepe Unchained előértékesítését

A PEPU sikere megkérdőjelezhetetlen

Az eredeti PEPE érme és a Layer 2 blokklánc technológia keveréke egy igazán lenyűgöző érme lett. A Pepe Unchained (PEPU) érmének mindössze néhány nap előértékesítés elég volt ahhoz, hogy a kripto befektetők rájöjjenek: a PEPU a mém érmék jövőjét jelenti. És hogy ez az "új és továbbfejlesztett PEPE" egy olyan mém érme, amely mély nyomot hagy majd a kriptovaluták világában.

A PEPU határozott lépésekkel halad az 1 millió dolláros mérföldkő felé, és ez a fajta siker már a kezdet kezdetén azt mutatja, hogy ez lehet a legújabb 100-szorozó mém érme. A befektetőknek érdemes mielőbb beszállniuk a vásárlásba, amíg az előértékesítési ár ennyire alacsony marad.

Ez is érdekelhet:

3 mém érme, amivel 10 ezer forintból 1 milliót csinálhatsz

A neves kripto szakértő szerint ez a kriptó berobbanhat a Base láncon

A 12 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

,,,

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatást kap Békés vármegye

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatás érkezik Békés vármegyébe az európai uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretéből - közölte a Békés Vármegyei Önkormányzat az MTI-vel.
2024. 07. 20. 18:00
Megosztás:

Hitelezési platformot indított az ingatlan.com

Már több mint 100 ezren használták az ingatlan.com által a lakosság számára indított online hitelezési platformot, amelynek a fejlesztéshez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal 286,824 millió forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá - közölte az ingatlan.com Zrt. az MTI-vel.
2024. 07. 20. 17:00
Megosztás:

Az élelmiszeripar szakember-utánpótlását segítő projekt indult

Uniós támogatással az élelmiszeripar és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások szakember-utánpótlását segítő magyar-szerb határ menti projekt indult Tápláljuk a jövőt! (Feeding Future) címmel - tájékoztatta a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara az MTI-t.
2024. 07. 20. 16:00
Megosztás:

Balaton térségében ezek a fő úti célok a magyarok körében

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu szállásfoglaló portál adatai alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 20. 15:00
Megosztás:

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt, éppen ezért az Agrárminisztérium (AM)felülvizsgálta a szektorhoz kapcsolódó támogatások rendszerét. Ennek eredményeként 2024-től kezdődően a források fokozottan szolgálják az állatállomány genetikai minőségének javítását, illetve a minőségi árutermelést, tekintettel a juhtartók szakmai igényeire és lehetőségeire - jelentette be pénteki közleményében a minisztérium.
2024. 07. 20. 14:00
Megosztás:

Tizedével nőtt a napelemes beépített teljesítmény

Az átviteli rendszerirányító MAVIR friss adatsora szerint 2024 júliusáig összesen 6712 megawattnyi naperőművet helyeztek üzembe Magyarországon. Az összes teljesítményből a legnagyobb arányban az ipari létesítmények részesülnek 3678 megawattal. Az 50 kilowatt (kW) feletti rendszerek idén júniusban érték el eddigi negyedórás termelési csúcsukat, amely csak kevéssel maradt el a 3200 megawatt-tól - hívta fel a figyelmet pénteki elemzésében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 07. 20. 13:00
Megosztás:

NIS2 kiberbiztonsági szabályozás - jobb későn, mint soha

Ugyan június 30-án lejárt Kiberbiztonsági tanúsításról és felügyeletről szóló törvényben meghatározott első fontos határidő, a cégvezetőknek azonban még van idejük pótolni a mulasztást, és időben megkezdeni a felkészülést a támadások elhárítására - nem mellesleg az akár milliós nagyságrendű bírság elkerülésére.
2024. 07. 20. 12:00
Megosztás:

Javította Törökország minősítését a Moody's

Felminősítette Törökországot a Moody's Ratings. A nemzetközi hitelminősítő a péntek éjjel Londonban bejelentett döntést mindenekelőtt azzal indokolta, hogy Törökország határozottan visszatért az ortodox monetáris politikához, és ennek már megvannak az első látható eredményei.
2024. 07. 20. 11:00
Megosztás:

Itt a méret a lényeg: ezek a járművek a közutak rémei

A nagy teljesítményű autókkal gyakrabban okoznak kárt másoknak, és ezek értéke is nagyobb - derül ki a Bank360.hu friss káradatok alapján készült elemzéséből. A kötelező biztosítások számához képest csökkent a károk gyakorisága, amiben a legtöbbet futó trolik, kamionok és csuklós buszok az éllovasok.
2024. 07. 20. 10:00
Megosztás:

Így lehet rémálom a nyaralás

Akár 10-20 százalékkal is többet fizethet egy külföldön megvásárolt áruért az, aki a bankkártyás fizetésnél elfogadja azt, hogy a kereskedő bankja forintban vonja le az összeget a dinamikus valutaváltás szolgáltatás keretében – figyelmeztet Gergely Péter. A BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint hatalmas árfolyam-eltérítések itthon is vannak: az EuroNet automatákból kedden 426 forintért lehetett eurót felvenni, a Wizzair oldalán ugyanarra a járatra 13 százalékkal többet kellett fizetnie annak, aki forint helyett euróban akarta ugyanazt a repülőjegyet megvenni.
2024. 07. 20. 09:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hez idén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 20. 08:00
Megosztás:

Új technológia hódít: az acélszerkezetes építkezés előnyei

Az acélszerkezetű épületek nemcsak könnyebbek és tartósabbak, de gyorsabban is építhetők, mint a hagyományos fa szerkezetek. A Magyarországon újdonságnak számító technológia jelentős előnyökkel bír, beleértve a hosszabb élettartamot, a deformálódásmentességet, a rágcsálókkal szembeni ellenállást és a kiváló földrengésállóságot.
2024. 07. 20. 07:00
Megosztás:

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt szerint rendkívül valószínű, hogy a BTC ára eléri a 71 ezer dollárt, mit jelent ez az altcoinok számára?

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt nemrégiben közzétette a BTC technikai, grafikonos elemzését, amelyben azt jósolta, hogy az első számú kriptovaluta hamarosan elérheti a 71 000 dollárt. Mivel a Bitcoin árának ingadozásai nagymértékben befolyásolja az altcoin piacot, újabb kriptó rally következhet, ha Brandt előrejelzése helytálló.
2024. 07. 20. 06:00
Megosztás:

McKinsey: akár megduplázható a budapesti turizmus

Budapest képes volna megduplázni az ideérkező turisták és az általuk itt töltött vendégéjszakák számát, illetve megkétszerezni-háromszorozni a költéseiket a fővárosban – írja a McKinsey & Company tanulmánya, amely szerint Budapest jelenlegi piaci részesedése a globális turizmusból hozzávetőleg fele a hasonló európai városok részesedésének. A turisztikai forgalom megduplázásának érdekében a tanácsadó cég szerint infrastruktúrafejlesztésre, hatékonyabb digitális marketingre és konferenciaturizmusra, valamint az iparági szereplők szoros együttműködésére volna szükség.
2024. 07. 20. 05:00
Megosztás:

Durva! Már itt tartanak a magyar szántóföld árak!

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly, noha az ország különböző régióiban változatosan alakultak, Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.
2024. 07. 20. 04:00
Megosztás:

Mennyibe kerül valójában egy hőszivattyú beruházás?

Takarékos fűtési-hűtési megoldások a természet energiájával: az épülő vagy korszerűsítés előtt álló épületeknél alapvető kérdés, hogy milyen fűtési rendszert válasszunk. Egyre népszerűbb megoldás a hőszivattyú. De vajon tényleg mélyen a zsebébe kell-e nyúlnia annak, aki ezt az energiahatékony megoldást választja?
2024. 07. 20. 03:00
Megosztás:

Akinek sok készpénze van Magyarországon, ezzel a döntéssel most hatalmasat veszít!

A pénzügyi világban gyakran emlegetik azt a mondást, hogy „a készpénz király”, de a jelenlegi gazdasági helyzetben ez a kijelentés már korántsem olyan egyértelmű. A magyar piacon és a globális gazdaságban is jelentős változások történtek, amelyek alapvetően megváltoztatták a készpénz birtoklásának kockázatait és előnyeit.
2024. 07. 20. 02:00
Megosztás:

1 milliós forintos négyzetméterár a panellakásoknál! Miiii?!

Míg korábban slágertermék volt az ingatlanpiacon a panellakás, néhány éve valamelyest csökkent a népszerűsége, ugyanakkor továbbra is keresett kategória az ingatlanpiacon. Már csak azért is, mert a panellakások esetében jellemzően kisméretű ingatlanról van, ami pedig a vevők elsődleges célpontja most. Ráadásul a befektetők is keresik, hiszen a kisméretű lakások jól kiadhatók.
2024. 07. 20. 01:30
Megosztás:

Sok alkoholt iszol! A májad ezeket a jeleket küldi! - felismered?

Az alkoholfogyasztás kultúránk szerves része lehet, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a túlzott alkoholbevitel komoly egészségügyi kockázatokat rejt magában. A máj az egyik legfontosabb szervünk, amely az alkohol lebontásában kulcsszerepet játszik. De mi történik, amikor túl sok alkoholt fogyasztunk, és milyen jeleket küld a májunk, hogy "elég volt"?
2024. 07. 20. 01:00
Megosztás:

A Pepe 24%-ot emelkedett a 24 órás mém érme rally alatt, de ez most a legjobb?

Az új és továbbfejlesztett Pepe előértékesítése, amely saját Layer 2 ETH blokklánccal érkezik, még nagyobb lendületet kapott a mém érme szektor bikás rallyja után. A Pepe Unchained a nagy előd, a Pepe ($PEPE) sikerét kívánja meglovagolni.
2024. 07. 20. 00:01
Megosztás: