A SMOG már 110 ezer felhasználót számlál és 1 millió dolláros airdropot hirdetett

A SMOG, a Solana blokkláncon futó, rendkívül népszerű mém érme jelentős mérföldkőhöz érkezett. Az 1 millió dolláros airdrop program első fázisát éppen most zárta le. A Smog gyors felfutása egészen a 110 000 felhasználóig azt bizonyította, hogy képes megnyerni a közösséget a zsúfolt mém érme térben.

A SMOG már 110 ezer felhasználót számlál és 1 millió dolláros airdropot hirdetett

Bár az 1. fázis lezárult, azoknak, akik lemaradtak róla, nem kell aggódniuk. A második airdrop szezonra továbbra is nyitva állnak az ajtók. Az új felhasználók még mindig biztosíthatják helyüket SMOG tokenek vásárlásával és a Zealy platformon végzett feladatok teljesítésével.

A SMOG sikerének középpontjában a közösségi szerepvállalás áll, amit a megdöbbentően sok, 7,5 millió küldetés is bizonyít, amelyet a felhasználók együttesen teljesítettek a projekt küldetési oldalán keresztül.

Ezek a küldetések, amelyek a napi kihívásoktól kezdve a közösség által irányított kezdeményezésekig terjednek, lehetőséget biztosítanak a résztvevőknek, hogy növeljék az airdrop-ból származó jutalmukat. Mi több, a SMOG-ot a múlt héten bevezették a MEXC tőzsdére, és az elkövetkező hetekben további tőzsdei bevezetéseket terveznek.

Lássuk, mi egyebet tudunk még erről a projektről, illetve a piacon található többi sikeres érméről!

Vásárolj Smog tokent most

Slothana (SLOTH) - Egy másik sikeres SOL-alapú mém érme

A kriptotérben nemrégiben egy újabb Solana mém érme indult el a siker útján, ez pedig a Slothana (SLOTH). A Slothana egy lusta, irodai lajhár furcsa koncepciójából merített ihletet. A lajhár ugyanis feladja a napi munkáját, hogy a kriptovaluta kereskedelem jövedelmező világát kövesse. A Slothana célja, hogy egyedülálló narratívájával magával ragadja a befektetőket.

slothata kriptó

A Slothana ambícióit más, már befutott Solana mém-projektek, például a BOME és a SLERF sikere táplálja, amelyek már több milliárd dolláros értéket hoztak össze. Kifejezetten ígéretesen indult a Slothana, és az előértékesítés elindítása óta eltelt néhány hét alatt több mint 10 millió dollárt gyűjtött össze.

A Slothana egyik legfontosabb értékesítési tulajdonsága, hogy a befektetők könnyen részt vehetnek az előértékesítésben. 

A felhasználók közvetlenül a kijelölt kriptotárca címére utalhatják át a SOL-részesedésüket, ami a következő: EnSawje2vQSQKtGbPYdXEuYKm2sHgeLKJTqCmrDErKEA

Miután a rendszer megkapta az összeget, a Slothana azonnal SLOTH tokeneket dob a felhasználó kriptopénz tárcájába. Mivel a mém érme őrület továbbra is magával ragadja a kriptoközösséget, a Slothana egyedi narratívája és egyszerű befektetési folyamata ígéretes versenyzőként pozícionálta a Solana ökoszisztémában.

A Slothana korai sikerével a tőkebevonásban és a figyelem felkeltésében arra törekszik, hogy a SOL-hálózat egy újabb vezető szereplőjeként jelenjen meg.

Vásárolj Slothana tokent most

Dogecoin 20 (DOGE20) - Az új Dogecoin-változat alig egy hét alatt gyűjtött össze 10 millió dollárt, és készül az erős bevezetésre

Egy másik ígéretes mém projekt a Dogecoin20 (DOGE20), amely egy Dogecoin származék, és amely egy környezetbarátabb hálózatot hozott létre, mint az inspirálója.

A DOGE20 kevesebb mint egy hét alatt 10 millió dollárt gyűjtött össze a kripto előértékesítése során, ezzel az éppen tomboló mém érme őrület közepette elérte a célját. Az érme fontos, stratégiai megfontolásból a token igénylési dátumaként 2024. április 20-át választották ki, amelyet a közösség széles körben "DOGE-napként" emleget.

A Dogecoin-nal ellentétben a DOGE20 környezetbarát proof-of-stake konszenzus mechanizmust használ, amely a hagyományos bányászattal kapcsolatos környezetvédelmi aggályokat kezeli. A maximálisan 140 milliárdnyi token-készletével a projekt célja az, hogy kezelje a Dogecoinban lévő végtelen inflációs dinamika problémáját.

A DOGE20 tokenelosztási struktúrája viszonylag egyszerű. Összesen 25 százalékot tettek félre az előértékesítésre és 25 százalékot a marketingre. Szintén 25 százalékot kap a pénztár, 15 százalékot tettek el a lekötési juttatásokra, további 10 százalékot pedig a DEX likviditásra.

A tétgyűjtési program a DOGE20 egyik legfontosabb jellemzője, amely lehetővé teszi a tulajdonosoknak, hogy lekössék a tokenjeiket, és passzív jutalmakat szerezzenek. A projekt honlapja szerint a jelenlegi lekötési juttatások több mint 60 százalékos éves hozamot (APY) kínálnak.

A DOGE20 iránti nagy kereslet az előértékesítés során azt eredményezte, hogy a 10 millió dolláros kemény felső határt egy héten belül elérték. A további kereslet kielégítése érdekében a csapat bejelentette az "Utolsó esély a vásárlásra" szakaszt, amely korlátozott lehetőséget kínál a token megvásárlására még a tőzsdén való megjelenés előtt.

A DOGE20 a projekt weboldalán vásárolható meg, jelenleg 0,00022 dollárért. Szakértők szerint ez az árfolyam a felezés és a DOGE-napi indulás után a csillagos égig felszökhet.

Vásárolj Dogecoin20 tokent most

Sponge V2 (SPONGEV2) - A tavalyi 100 millió dolláros MCAP altcoin bővített változata

A Sponge V2 (SPONGEV2) célja, hogy elődje, a Sponge V1 sikerére építsen. Ez az új változat továbbfejlesztett hasznosságot és jutalmakat kínál, miközben megtartja azokat az alapvető elemeket, amelyek az eredeti tokent sikeressé tették a kereskedők körében.

sponge kriptó

A Sponge V2 elsődleges célja, hogy felülkerekedjen a V1-en. A befektetőknek a V1-es tokenjeiket a V2-es okosszerződésbe kell zárolniuk, hogy megkapják az új V2-es tokeneket. Ez az átmeneti folyamat két lehetőséget biztosít a befektetőknek. Egyrészt megvásárolhatják a V1 tokeneket, és feltölthetik azokat a hivatalos tétgyűjtő poolba. Vagy akár a meglévő V1 tulajdonukat egy egyszerű lekötési mechanizmuson keresztül átrakhatják a V2-be.

Amint a Sponge V1 maradék készlete elfogy, a Sponge V2 elérhetővé válik. Ez az eljárás biztosítja, hogy a befektetők a bevezetés után a V1 tokenek számának megfelelő mennyiségű V2 tokent kapjanak a tárcájukba.

Ezen felül a Sponge V2 bevezet egy lekötési jutalmazási programot. A változó, éves százalékos hozam (APY) négy évre van meghatározva, és jelenleg 189 százalék körül mozog. Ez azt jelenti, hogy azok a befektetők, akik több V1 tokent tesznek fel, nagyobb számú V2 tokent kapnak cserébe.

Fontos megjegyezni, hogy amint a V1 tokeneket lekötötték, azokat véglegesen zárolják. Ez pedig a Sponge V2 elindítását követően végleges elmozdulást jelent az eredeti tokenektől.

Azt is érdemes megemlíteni, hogy a Polygon hálózatra történő, közelmúltbeli áttérés várhatóan olcsóbb és gyorsabb tranzakciókat eredményez. Miközben az ERC-20 okosszerződések hackelésének hatását is korlátozza, növelve ezzel a projekt biztonságát és hatékonyságát.

Vásárolj Sponge V2 tokent most

Következtetés

A kriptopiac az elmúlt két hétben medvésen alakult, a Bitcoin és más altcoinok jelentős esést szenvedtek el. Ez azonban a normál piaci viselkedést mutatja. Eközben haladunk a felező esemény felé, amelyet majd jellemzően erős bikás hangulat követ.

Fontos megjegyezni, hogy a fentebb tárgyalt tokenek többsége továbbra is az előértékesítési szakaszban jár, vagyis a folyamatban lévő piaci mozgások nem érintették őket. Ez pedig kedvező helyzetet teremt nekik arra, hogy átvészeljék a jelenlegi piaci visszaesést, és kihasználják a feleződés után várható emelkedést.

Ez is érdekelhet:

A legjobb 2024-ben megvásárolható mém érmék

Eléri a SHIB a 0.1 dollárt az élénkülő piacon? - Shiba Inu árfolyam-előrejelzés

A 7 legjobb altcoin, amely áprilisban csilloghat

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A német cégek a válság ellenére is jó befektetési célpontnak tartják Magyarországot

A kormány a háborús válságban is megőrizte a befektetőbarát üzleti környezetet, a legfrissebb konjunktúrajelentés szerint a német cégek legnagyobb része ma ismét Magyarországon valósítaná meg beruházását - jelentette ki a Pénzügyminisztérium (PM) csütörtöki közleménye szerint Varga Mihály, miután hivatalában fogadta Ulrich L. Bettermannt, az OBO Bettermann vállalatcsoport ügyvezetőjét.
2024. 05. 24. 01:00
Megosztás:

Tanulj a kriptókról, és keress nevetve 99Bitcoins érméket

Alig ocsúdhattunk fel, az ICO máris átszaladt az 1,5 millió dolláros gyűjtési határon. A nagy siker miatt számos elemző gondolja azt, hogy az érme értéke a nyílt piacra való bevezetésekor tízszeresére is duzzadhat.
2024. 05. 24. 00:01
Megosztás:

Az EU 337,5 millió euróra büntette az élelmiszergyártó Mondelezt

Az Európai Bizottság 337,5 millió eurós (mintegy 135 milliárd forint) bírságot szabott ki a Mondelez amerikai élelmiszergyártó nemzetközi nagyvállalatra, amiért az uniós versenyszabályokat megsértve korlátozta a különböző csokoládé-, keksz- és kávétermékek kereskedelmét a tagállamok között - tájékoztatott az uniós bizottság csütörtökön.
2024. 05. 23. 23:30
Megosztás:

Gyárat épít Nagybányán a Karl Mayer GmbH

Gyárat épít Nagybányán a textilipari gépeket gyártó Karl Mayer GmbH 25 millió eurós (9,653 milliárd forint) befektetéssel - jelentette be kedden a Máramaros megyei önkormányzat.
2024. 05. 23. 23:00
Megosztás:

Új elnöke lett a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének

Lakatos Pétert, a Videoton társvezérigazgatóját és egyik tulajdonosát választotta elnökének a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ-BusinessHungary) közgyűlése négy évre. A szakember az elmúlt 4 évben a szervezet társelnöke volt - közölte az MGYOSZ az MTI-vel csütörtökön.
2024. 05. 23. 22:30
Megosztás:

Több millió letelepedési kérelmet nyújtottak be a Nagy-Britanniában élő EU-állampolgárok

A brit belügyminisztérium csütörtökön ismertetett friss adatai szerint az első negyedév végéig csaknem 8 millió letelepedési kérelmet nyújtottak be a Nagy-Britanniában élő EU-állampolgárok.
2024. 05. 23. 22:00
Megosztás:

A kormány célja a gazdasági növekedés visszaállítása

A magyar gazdaság az első negyedévben visszatért a növekedési pályára. A kormány az egyensúly erősítésével is a gazdaság növekedését építi újra, ezért fokozatosan csökkenti a költségvetési hiányt és az államadósságot - közölte az államháztartás önkormányzatok nélkül számolt központi alrendszerének április végi helyzetéről csütörtökön kiadott részletes tájékoztatójában a Pénzügyminisztérium (PM).
2024. 05. 23. 21:30
Megosztás:

Csökkent a 12 hónapos kincstárjegy aukciós átlaghozama

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) 30 milliárd forintért hirdetett meg jegyzésre 12 hónapos diszkont kincstárjegyet a csütörtöki aukción.
2024. 05. 23. 21:00
Megosztás:

Az a közösség, ami épül, erősödik

Ahol építenek, korszerűsítenek, újat hoznak létre, ott a közösség életrevaló, élni akar - mondta a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön Nyírlugoson.
2024. 05. 23. 20:30
Megosztás:

Jó hangulatban magas forgalom mellett kereskedtek a magyar tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 362,43 pontos, 0,53 százalékos emelkedéssel 68 319,51 ponton zárt csütörtökön.
2024. 05. 23. 20:00
Megosztás:

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Vegyesen zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
2024. 05. 23. 19:30
Megosztás:

Kissé erősödött a forint

Kissé erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtökön kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 05. 23. 19:00
Megosztás:

Új elnöke lett a Pénztárszövetségnek

Mohr Lajost, a Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatóját választották az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) új elnökévé a szervezet közgyűlésén - tájékoztatta a szövetség csütörtökön az MTI-t.
2024. 05. 23. 18:30
Megosztás:

E hónapban erősödött az euróövezeti gazdasági aktivitása

A vártnál lényegesen kedvezőbben alakult az euróövezet feldolgozóipari teljesítménye májusban, a kompozit beszerzésimenedzser-index is a becsültnél jobb lett annak ellenére, hogy a szolgáltatóipar teljesítménye stagnált áprilishoz viszonyítva - derül ki a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet és a Hamburg Commercial Bank (HCOB) közös felmérésének csütörtökön ismertetett előzetes értékeléséből.
2024. 05. 23. 18:00
Megosztás:

A kormány célja az országon belüli fejlettségi különbségek csökkentése

A kormány célja, hogy uniós és hazai források felhasználásával csökkentse az országon belüli fejlettségi különbségeket - jelentette ki a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön Székesfehérváron.
2024. 05. 23. 17:30
Megosztás:

Életbevágóan fontos a szűrővizsgálat

A 2-es típus cukorbetegség a szív-érrendszeri és a vese- mellett a daganatos betegségek kockázatát is megnöveli, ezért érdemes rákszűréseket végezni a diabéteszben szenvedők körében - közölte egy nemrégiben elvégzett kutatására hivatkozva a Pécsi Tudományegyetem (PTE) az MTI-vel.
2024. 05. 23. 17:00
Megosztás:

Az értékpapírok kibocsátói közzétették előző éves jelentésüket

Minden szabályozott piacra bevezetett értékpapír kibocsátója határidőben közzétette a tavalyi pénzügyi évről készített éves jelentését - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 05. 23. 16:30
Megosztás:

Nagy volumenű beruházást hajtott végre nálunk a Siemens Energy

Különös jelentősége van a Siemens Energy beruházási programjának, amelynek keretében a vállalat új üzemcsarnokot épített, képzési központot nyitott és napelemparkot is telepített, hogy képes legyen saját maga megtermelni a működéséhez szükséges energia egy részét - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten.
2024. 05. 23. 16:00
Megosztás:

Megtéveszthette a fogyasztókat a Natur Tanya

A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt versenyfelügyeleti eljárást indított a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Natur Tanya Hungary Kft.-vel és a Naturweb Kft.-vel szemben.
2024. 05. 23. 15:30
Megosztás:

A mérnöki, a programozói és az orvosi pálya a legcsábítóbb

A mérnöki, programozói és orvosi pályán helyezkednének el legszívesebben a tudományos-technológiai képzések hallgatói, emellett az egyetemisták "menőnek" tartják a menedzseri karriert, az adattudományhoz, a mesterséges intelligenciához kapcsolódó szakmákat, és az egészségügyi életpályát is - közölt az MTI-vel a Siemens Zrt. az UNIside felsőoktatási portállal az egyetemisták pályaképéről, jövőbeni karrierterveikről végzett online kérdőíves kutatásának eredményeit szerdán.
2024. 05. 23. 15:00
Megosztás: