A SOL ára emelkedik, de itt az 1 millió dolláros airdrop és a CEX listázás is

A Solana árfolyama az elmúlt 24 órában 3 százalékkal ugrott meg, és 190,01 dolláron kereskedett. A kereskedési volumen 13 százalékkal, összesen 4,5 milliárd dollárra nőtt.

A SOL ára emelkedik, de itt az 1 millió dolláros airdrop és a CEX listázás is

A SOL árfolyama akkor is megugrott, amikor a legtöbb érme a kriptopénz térben erősen zuhant. Mindezt úgy, hogy a hálózat több mint 1,4 millió aktív pénztárcát regisztrált a második negyedévben, szemben az egy évvel korábbi 500 ezerrel. 

A Solana árfolyama az emelkedő háromszög mintázat fölé emelkedik

A Solana február eleje óta emelkedő tendenciát mutat, márciusban pedig egy felértékelődési fázist jegyeztek fel, hogy a legutóbb 2021-ben látott csúcsot 211,49 dolláron rögzítsék. A medvék némi nyomást gyakoroltak erre a szintre, és az árfolyamot a 168,43 dolláros támaszszintre szorították le. Az árfolyam azóta egy konszolidációs szinten, a 189 dolláros tartományban tartózkodik. A cél azonban a emelkedő háromszög mintázatból történő kitörés.

solana árfolyam

SOLUSD grafikonelemzés (Forrás: Tradingview.com)

A Solana árfolyama jóval a 200 napos egyszerű mozgóátlag (SMA) felett kereskedik, ami megerősíti a felfelé irányuló, bikás trendet. Tegyük fel, hogy a SOL bikák képesek fenntartani ezt a lendületet. Ebben az esetben az ár végül túllépi az 50 napos SMA-t, ami a Solana árát a háromszög felső határa fölé irányuló, további magas mozgásra állítja be.

Emellett a Relatív Erősség Index (RSI) a 4 órás grafikonon a 30-as túladott régióból a túlvásárolt régió felé, jelenleg az 50-es középvonal szintjére pattan vissza. A tartósan bikás lendület az RSI-t a 70-es túlvásárolt régió fölé tolhatja, ami intenzív vásárlási nyomást jelezne.

Solana árfolyam-előrejelzés

A Solana árfolyamának elemzése bikás irányt mutat, az most a cél, hogy az árfolyam az emelkedő háromszög mintázat fölé érjen, majd 240 dollárnál állapodjon meg. A SOL kereskedők célja, hogy visszaszerezzék a token minden idők legmagasabb (ATH) árfolyamát (259 dollárnál), amelyet legutóbb 2021-ben rögzítettek.

A SOL befektetőinek célja továbbá, hogy kihasználják az RSI mozgását és a 97 dollárnál lévő aranykeresztet, hogy még magasabbra lökjék az árfolyamot.

Ha azonban a medvék átveszik az irányítást az árfolyam felett ezen a szinten, a SOL visszahúzódhat a 167 dolláros támaszszintre, amely egybeesik a 200 napos SMA-val.

Mivel a Solana bikák újabb emelkedésre készülnek, vissza a 200 dollárra, sok befektető diverzifikálja portfólióját mém érmékkel. Ilyen például a Smog token, amely a Solana mém érme izgalmát hivatott kihasználni.

A Smog az első CEX jegyzés előtt áll – Jelenleg a legjobb mém érme befektetéshez

A Smog (SMOG) továbbra is magára vonja a figyelmet a kriptovaluta közösségben, mivel több mint 110 000 tulajdonost gyűjtött össze a gigantikus, 1 millió dollár értékű airdropja előtt. Az airdrop 1. fordulója most ért véget, de lesz még egy utolsó esélyed arra, hogy csatlakozz a "történelem legnagyobb airdropjához".

A Smog fejlesztő csapata már az 1,4 milliárd darabos token készletének 35 százalékát kiosztotta az airdropra. De a felhasználók még mindig teljesíthetik a napi feladatokat a Zealy-n, hogy jutalmakat szerezzenek a szezon vége előtt. Az airdrop második fordulója főként a láncon belüli kereskedéstől függ majd.

A token már biztosította első bevezetését a MEXC-en, a központi tőzsdén (CEX) pedig április 4-én jelent meg. Ez a tőzsdei bevezetés előkészítheti az utat egy újabb CEX-bejegyzéshez, ami még szélesebb piacra tereli a tokent.

Vásárolj SMOG tokent, adj lehetőséget a 100-szoros nyereségre!

A platformon a vásárlók passzívan kereshetnek a Smoggal, egyszerűen a SMOG token lekötésével, amelyért 42 százalékos, éves hozamot kapnak cserébe.

A 99Bitcoins egy kiemelkedő kripto csatorna a YouTube-on, amely már 707 ezer feliratkozóval rendelkezik. A csatorna egyik adása szerint a SMOG token a bevezetéskor 100-szoros növekedési potenciállal rendelkezik. Érdemes megnézni:

Látogass el a hivatalos weboldalra, ahol a Smog-ot megvásárolhatod és 10 százalék kedvezményt kapsz, ha minél előbb belevágsz. Egy megfelelő pénztárcára van szükséged ahhoz, hogy ETH-t vagy BNB-t válts SMOG tokenekre, alternatívaként pedig használhatod a bankkártyádat is.

Irány a SMOG oldala

Ez is érdekelhet:

A Slothana ICO-ja nagy eséllyel több multimilliomost is szülhet

Ez a lajháros, humoros kriptó egy profitmágnes?

A 10 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Milyen programok vannak egy prémium masszázsfotelen?

Mindenki szeretne magának otthonra egy olyan helyet, ahol a munka után ellazulhat és felfrissülhet.
2024. 05. 30. 07:30
Megosztás:

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét szerdán, a Békés vármegyei város egymilliárd forint hazai forrást fordított a beruházásra.
2024. 05. 30. 07:00
Megosztás:

Nem mindenkinek jutnak EU-s források

(Újra)Indul idén nyáron a 2021-2027-es EU költségvetéshez kapcsolódó pályázati idény, hiszen 2023 év végén az ún. Igazságügyi reform Bizottsági elfogadásával jelentős, 10,4 mrd euró összegű forrást szabadítottak fel Magyarország számára. Ennek eredményeként több, a gazdasági szereplők által is már nagyon várt operatív program pályázatai nyílhatnak meg. A kohéziós források mellett energetikai fejlesztések támogatására szolgáló pályázatok kiírására számíthatunk még az idén – hangsúlyozták a Niveus Consulting Group pályázatírási és tanácsadási üzletágának szakértői.
2024. 05. 30. 06:30
Megosztás:

A kormány hamarosan dönt az otthonfelújítási program feltételeiről és ütemezéséről

A felhívástervezet társadalmi egyeztetése során beérkezett, kiemelkedő mennyiségű javaslatra tekintettel következő ülésén véglegesíti a kormány az otthonfelújítási program kiírását - tájékoztatta az Energiaügyi Minisztérium (EM) és a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szerdán közös közleményben az MTI-t.
2024. 05. 30. 06:00
Megosztás:

A MNB elővigyázattoságot javasol az OTP Banknak oroszországi működése kapcsán

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több elővigyázatossági intézkedés megtételét javasolja az OTP Banknak oroszországi leánybankja tevékenysége kapcsán, a lépések hozzájárulhatnak a bankcsoport további stabil, eredményes, megbízható működéséhez - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 30. 05:30
Megosztás:

Mintaüzemet néztek meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai

A Ferzol Kft. mintaüzemét nézték meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai szerdán Tápiószőlősön.
2024. 05. 30. 05:00
Megosztás:

Hasít az Erste Lakástakarék: 20 ezer szerződés egy év alatt

Újra érdemes lakástakarékban gondolkodni, ha megtakarításról van szó, és ezt egyre többen felismerik: az Erste Lakástakarék termékének értékesítési eredményei a legszebb éveket, az állami támogatás megszűnése előtti időszakot idézik. Tavaly májusban indult az akár 30 százalékos kamatbónuszt fizető előtakarékossági rendszer, azóta az ügyfelek 20 ezer új szerződést kötöttek összesen közel 200 milliárd forint értékben. Nőtt a hosszabb megtakarítási időt választók aránya, a megtakarítók pedig most átlagosan 40 ezer forintot tesznek félre havonta, szemben a korábbi 17 ezerrel.
2024. 05. 30. 04:30
Megosztás:

Extravagáns, színes és szupermodern művekkel rúgja be a nyarat a Virág Judit Galéria

Extravagáns és modern dupla nyári kiállítással jelentkezik a Virág Judit Galéria. A május 31-én nyíló ingyenes tárlaton Vető Orsolya Lia fiatal festőművész vitalitástól duzzadó, életigenlő színes képeit, valamint kilenc keramikus 21. századi, izgalmas kreációit láthatják az érdeklődők. A kiállított művek egytől-egyig megvásárolhatóak.
2024. 05. 30. 04:00
Megosztás:

Az ultragyors kiszállítás tündöklése és bukása: a gyorsaság önmagában már nem elég

Az élelmiszerek és egyéb kereskedelmi termékek azonnali kiszállítását ígérő gyorskereskedelem 2020-ban vált iránymutató trenddé, azonban napjainkra már elérte fejlődésének határait. Peter Menky, a DODO okoslogisztikai vállalat globális kereskedelmi igazgatója szerint a kizárólag ultragyors kiszállítási modellre alapozó vállalatok mára veszteségesen, üzletileg nem fenntartható módon működnek. A fenntartható városi logisztika szakértője jelentős európai szereplők példáján keresztül mutatja be, milyen út vezetett idáig.
2024. 05. 30. 03:30
Megosztás:

Balatoni ingatlanpiac: a négyzetméterárak stagnálnak, a kínálat a harmadával nőtt májusban

Májusban a Balaton környékén meghirdetett ingatlanok négyzetméterára közel azonos (+0,2%), mint tavaly az év ugyanezen időszakában, miközben az északi és déli parton is jóval több a meghirdetett ingatlanok száma. Az északi parton közel 23, míg a déli parton több mint 10%-ot nőtt a kínálat. Az ingatlan.com májusi adatai, valamint az aktuális hazai ingatlanpiaci trendek alapján a money.hu összegyűjtötte, hol lehet érdemes most nyaralót vásárolni, és hogyan finanszírozható akár hitelből is egy balatoni víkendház.
2024. 05. 30. 03:00
Megosztás:

Megdöbbentő, ahogyan a magyar vállakozó gondolkodik

Kiugróan megnőtt a megélhetés mint a vállalkozás motivációja, és érezhető némi negatív várakozás, ugyanakkor vállalkozni továbbra is vonzó dolog Magyarországon – ez derül ki többek között a világ legnagyobb vállalkozáskutatása, a Global Entrepreneurship Monitor (GEM) frissen közzétett magyar eredményeiből.
2024. 05. 30. 02:30
Megosztás:

Lottó és szerencse horoszkóp a hétvégéig - melyik csillagjegyre vár nagy nyeremény?

Pénzügyi horoszkóp a hét hátralévő részére (május 30. - június 2.) Ezen a héten az univerzum különleges üzeneteket küld minden csillagjegy számára, tele pénzügyi csodákkal és szerencsés találkozásokkal! Olvasd el részletes és izgalmas horoszkópunkat, hogy megtudd, milyen váratlan lehetőségeket rejtenek a csillagok számodra a jövő hétre! Tudd meg, melyik nap lesz a legkedvezőbb a lottózásra, és mely szerencsés állat jelzi a bőséget az életedben!
2024. 05. 30. 02:00
Megosztás:

Melyik most a legjobb állampapír? Számoljuk ki!

Június 3-tól a Magyar Állampapír Plusz megújult formában lesz elérhető: jelentősen megemelték a befektetés kamatát, így az öt évre vetített éves átlagos hozam 6,73% lesz. Felmerül a kérdés, hogy az új befektetési lehetőség mennyire alakítja át az állampapírpiacot. A Bankmonitor szakértői most összehasonlítják a jelenleg kapható állampapírokat, így MÁP Plusz mellett a FixMÁP, BMÁP, PMÁP, a DKJ és az 1MÁP is az elemzés része. Melyik a legjobb kamatozású állampapír most?
2024. 05. 30. 01:00
Megosztás:

Az új play-to-earn mém érme már 250.000 dollárt gyűjtött az előértékesítés során, vajon legyűri a Flokit?

A Doge mém érmék már egy ideje igazi nagykutyák a kripto világban, úgy, ahogy a play-to-earn (P2E = játssz, hogy keress) GameFi kriptovaluták is.
2024. 05. 30. 00:01
Megosztás:

Emelkednek az állampapír hosszú hozamok - mit jelent ez?

Azzal, hogy a Fed döntéshozók egyre inkább a kivárás mellett teszik le a voksukat, s több megerősítő adatra várnak az infláció csökkenését illetően, a kötvénybefektetőket is elbizonytalanították az elmúlt időszakban.
2024. 05. 29. 23:30
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél a Skandináv lottón!

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint a május 29-én megtartott 22. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 05. 29. 23:00
Megosztás:

Online is kérhető igazolás az adóazonosító jelről

Május 9-től a NAV új digitális szolgáltatásaként elektronikusan is lekérhető az igazolás az adóazonosító jelről a NAV Ügyfélportálon (ÜPO) - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 29. 22:30
Megosztás:

Világviszonylatban elmaradnak az EU beruházásai a mesterséges intelligencia terén

Az Európai Unió kihívásokkal néz szembe a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazására irányuló beruházásokért folytatott globális versenyben, az uniós beruházások elmaradnak a világelsők mögött - közölte az Európai Unió luxembourgi székhelyű számvevőszéke szerdán.
2024. 05. 29. 22:00
Megosztás:

Jóvátételt kapnak az Eventim ügyfelei

Több mint 80 ezer fogyasztó kaphat kompenzációt az Eventim jegyértékesítő portáltól a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának eredményeképpen - közölte a versenyhatóság szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 29. 21:30
Megosztás:

Segítséget kapnak az online pénzügyi csalások áldozatai

Bankszakmai ajánlást fogalmaztak meg az online pénzügyi csalások áldozataitól érkező bejelentések megfelelő fogadásának és kezelésének segítésére a Magyar Bankszövetség tagjai számára - jelentették be szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.
2024. 05. 29. 21:00
Megosztás: