A SOL árfolyama 100 USD-re csökken - az MTAUR az utolsó bikafutás reménye?

A Solana (SOL) tulajdonosoknak szóló hírek nem tűnnek túl fényesnek. A kriptó érme éles visszaesést mutat, miközben küzd az árfolyamának fenntartásáért. A Solana (SOL) egy fontos, 133 dolláros támaszszint megtartásának sikertelensége után fokozott eladási nyomás alatt áll.

A SOL árfolyama 100 USD-re csökken - az MTAUR az utolsó bikafutás reménye?

A token jelenleg egy eső ék mintázatban kereskedik, ami további csökkenést jelez. A piaci dinamikák arra utalnak, hogy az árfolyam a kritikus, 100 dolláros támaszszint alá is eshet, és esetlegesen tesztelheti a következő, 94,19 dolláros támaszszintet. Ez a medve trend a bika aktivitás hiányából fakad, a kereskedési volumenek jelentősen alacsonyabbak az átlagosnál.

Ezzel szemben van egy új érme, amely jobb eredményeket mutathat. Jelenleg előértékesítési fázisban van, és most érdekes lenne összehasonlítani a jelenleg küzdő Solanával (SOL).

Solana (SOL): Potenciális összeomlás és vizsgálat pletykák

Természetesen érdemes a jobban ismert opcióval kezdeni. A Solana (SOL) egy viharos időszakot él át, az elmúlt héten 7 milliárd dollárt veszített piaci kapitalizációjából, ami aggodalmakat keltett a kereskedők és elemzők körében egyaránt. A kriptovaluta fokozott eladási nyomás alatt áll, nem tudta megtartani a kritikus támaszszinteket, és körülbelül 10%-ot esett, hogy 130 dollár körül mozogjon. Ez a csökkenés egybeesik a szélesebb kriptopiac hanyatlásával, mivel a főbb érmék, mint a Bitcoin és az Ethereum is jelentős veszteségeket szenvednek.

Az általános piaci hangulat a bizonytalanság felé tolódott el, amit a kripto félelem és kapzsiság (fear & greed) indexe is tükröz, amely 51-es semleges szinten stabilizálódott.

A Solana (SOL) problémáit tovább súlyosbítják egy esetleges vizsgálatról szóló pletykák, amelyek fokozott árfolyamcsökkenési félelmeket keltettek. Ezek a pletykák fokozott volatilitást okoztak, és a Solana (SOL) árfolyamát intenzív nyomás alá helyezték. A piac reakciója ezekre a pletykákra gyors volt, sok befektető döntött úgy, hogy eladja tartalékait, hozzájárulva a lefelé irányuló spirálhoz. Az elemzők azt javasolják, hogy ha a medve trend folytatódik, a Solana (SOL) a kritikus 100 dolláros szint alá is eshet, és esetlegesen tesztelheti a 94,19 dolláros támaszt. Ez a jelentős esés tovább csökkentheti a befektetői bizalmat és mélyebb piaci korrekcióhoz vezethet.

A technikai indikátorok is sötét képet festenek a Solana (SOL) számára. Az a csökkenő ék mintázat, amelyben a Solana (SOL) kereskedik, további csökkenést jelez. Az egyensúlyi volumen több mint 40 napja zuhan, és a hétvégi kereskedési volumen több mint 60%-kal csökkent az átlagos szintekhez képest. Ez a bika aktivitás hiányára utal, és azt sugallja, hogy a vásárlók jelentős gyengeséget mutatnak. Az MACD és RSI indikátorok is medve jeleket mutatnak, tovább erősítve a folyamatos csökkenés lehetőségét.

A piaci hangulat a Solana (SOL) iránt negatív irányba változott ezeknek a fejleményeknek köszönhetően. A szélesebb gazdasági feltételek, beleértve a Federal Reserve monetáris politikáját és a kriptopiac általános visszaesését, szintén szerepet játszottak ebben a csökkenésben. A szeptemberi kamatcsökkentés várakozása némi megkönnyebbülést hozhat, de jelenleg a kilátások továbbra is borúsak.

Solana kriptó token árfolyam elemzés és Minotaurus kripto ICO

Minotaurus: Ragadja meg a lehetőséget a virágzó casual gaming piacon

Most pedig egy érme, amely úgy tűnik, hogy egyelőre túlteljesíti a Solanát (SOL)?

Ismerje meg a Minotaurust, az Ön kapuját a virágzó casual gaming piacra, amelyet a Statista becslése szerint 14,78 milliárd dollárra értékelnek. Az előértékesítés során az $MTAUR tokenek hatalmas, 80%-os kedvezménnyel érhetők el, mindössze 0,00004 dollárért, tervezett tőzsdei áruk pedig 0,00020 dollár.

Miért válassza a Minotaurust?

Íme a fő okok, hogy csatlakozzon a Minotaurianokhoz:

- Korai előny: Élvezze az alacsony belépési pontot, akár ötszörös megtakarítással a tőzsdei árhoz képest az első előértékesítési szakaszban.

- Tulajdonosi előnyök: Élvezze az ajánlói és megtartási ösztönzőket.

- Erős hasznosság: Cserélje az $MTAUR-t játékon belüli valutára, és férjen hozzá avatár testreszabási lehetőségekhez, mini-játékokhoz, sebességnövelőkhöz, különleges zónákhoz és bónuszokhoz barátok meghívásáért.

- Erős tokenomika: Stabilitásra tervezett, jól átgondolt cliff és megtartási mechanizmusokkal.

- Megbízható biztonság: A SolidProof és Coinsult által auditált, biztosítva a legmagasabb szintű megbízhatóságot és bizalmat a résztvevők számára.

Szerezze meg az Early Bird előnyöket, mielőtt eltűnnek

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy támogasson egy ígéretes blockchain gaming projektet és kihasználja a benne rejlő potenciált. Használja ki az $MTAUR tokenek korai madár árazását - most lehet a legjobb idő, hogy csatlakozzon a Minotaurushoz.

>> Ragadja meg az $MTAUR Tokeneket 80%-os kedvezménnyel, amíg nem késő! <<

Csatlakozzon a Minotaurus közösséghez még ma, és használja a WSX253 kódot egy további 5%-os booster bónuszhoz. Ez a különleges kód 48 óráig érvényes a publikálás dátumától, ezért cselekedjen gyorsan.

Összegzés

A kriptopiac jelentős volatilitással nézett szembe, amely a főbb érméket, mint a Solana (SOL) is érintette. Jelentős visszaesést tapasztalt, küzdve a kritikus támaszszintek megtartásáért a fokozott eladási nyomás és egy esetleges vizsgálat pletykái közepette.

Ez fokozott piaci volatilitáshoz és a befektetői bizalom eróziójához vezetett. Ezzel szemben a Minotaurus (MTAUR) potenciális lehetőséget kínál a piaci szereplők számára, akik stabilitást és siker potenciált keresnek a jelenlegi medve piacon.

Tudjon meg többet a Minotaurusról:

Weboldal:

http://minotaurus.io/

Közlemények: https://t.me/minotaurus_official

Chat: https://t.me/minotaurus_chat

Twitter: https://twiter.com/minotaurus_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Az EY az egyik tanácsadója a reptér visszavásárlásának, amely a magyar gazdaság történelmének eddigi legnagyobb tranzakciója

A vevő oldali tranzakciós tanácsadás mellett a reptér értékelésében, üzleti terv készítésében, pénzügyi modellezésben, valamint kapcsolósó tanácsadásban is az EY segítette a magyar állam többségi tulajdonszerzését a nemzeti reptérben.
2024. 07. 15. 16:00
Megosztás:

Nyári szabadságolások: célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadni

A vállalatoknak már most célszerű részletesen felmérniük, melyik munkavállalójuk hol tart az idei szabadságkeretének felhasználásában, és nyári időszakban célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadniuk. Különösen azokban a szektorokban érdemes erre nagy figyelmet fordítani, ahol a munkaerőhiány miatt fel nem töltött létszámkeretek mellett kell megoldani a működést – figyelmeztet a Trenkwalder.
2024. 07. 15. 15:00
Megosztás:

Lassult a kínai GDP növekedése a második negyedévben

Lassult Kína gazdasági növekedése az idei második negyedévben éves összevetésben, és üteme elmaradt az elemzők által várttól.
2024. 07. 15. 14:00
Megosztás:

A Messer és a Toyota Tsusho a hidrogénmobilitás fejlesztésére közös vállalatot alapít

A "SympH2ony" közös vállalat átfogó megoldásokat kínál a hidrogénüzemű járműflottákra való egyszerű átálláshoz.
2024. 07. 15. 13:00
Megosztás:

Megérkeztek a kötelező biztosítások a rollerekre, akár kilencszázszoros különbségek is lehetnek a díjakban

Valamennyi biztosító, amely ajánl kötelező felelősségbiztosítást (KGFB-t), felkészült a július 16-i rajtra, amikortól már rollerre is kell kötelező felelősségbiztosítást kötni. Ez várhatóan 30-40 ezer rollert érint a Netrisk szerint. A kötelező felelősségbiztosítást nem érdemes kikerülni, részben az alacsony díj, részben pedig az akár többmillió forintos okozott károk miatt. A díjat azonban több tényező is befolyásolhatja, és jelentős különbségek vannak. Nem minden mikromobilitási eszköz érintett a törvénymódosítás szerint, a kötelező biztosítást azokra az eszközökre kell kötni, amelyeknek a tervezési sebessége meghaladja a 25 kilométer per órát, vagy 25 kilogrammnál nehezebbek és a legnagyobb tervezési sebessége meghaladja a 14 kilométer per órát.
2024. 07. 15. 12:00
Megosztás:

Vegyes mozgás az ázsiai tőzsdéken, a tokiói börzén nem volt kereskedés

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék mutatói hétfőn, amikor nemzeti ünnep miatt nem volt kereskedés a tokiói börzén.
2024. 07. 15. 11:00
Megosztás:

Gyengüléssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Mínuszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn. A londoni FTSE100 index 0,54 százalékkal, a frankfurti DAX index 0,39 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,66 százalékkal gyengült a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 15. 10:00
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat a kereskedés

Iránykereséssel indulhat a kereskedés hétfőn a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az elemző szerint, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 15. 09:00
Megosztás:

Vegyes forintmozgás reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 15. 08:00
Megosztás:

A felhőtechnológia több mint hétbillió forintos GDP-növekedést hozhat Magyarországnak

A felhőszolgáltatásokat használó magyar vállalatok egy alkalmazottra jutó éves bevétele közel 2,4 millió forinttal magasabb, mint az ilyen szolgáltatásokat nem használó versenytársaiké. A közelmúltban megjelent "Felhőtechnológiák Magyarországon: Gazdasági hatástanulmány" című, a Deloitte által az IVSZ számára az Amazon Web Services-szel (AWS) partnerségben készített felmérés szerint a felhőhasználat további növekedése évente átlagosan 1,7 - 2,7%-kal járul hozzá a magyar bruttó hazai termékhez (2023-hoz képest), attól függően, hogy a kormány semlegesen vagy támogatóan viszonyul-e a felhőhöz. Ennek a tartománynak a két végpontja közötti különbség 10 év alatt 7000 milliárd forint többlet GDP-t jelent.
2024. 07. 15. 07:00
Megosztás:

149.000 vizsgálatot folytatott le a NAV éves szinten: mennyi lett a bevétele?

A NAV 2023-as évkönyve részletes áttekintést ad az adóhatóság ellenőrzési gyakorlatáról, amelyből a jövőre vonatkozóan is értékes tanulságok szűrhetők le. A Deloitte szakértői a legfontosabb tudnivalókat foglalták össze.
2024. 07. 15. 06:00
Megosztás:

Elkezdte első metanol-üzemanyagú hajójának gyártását a Celebrity Cruises

Megkezdődött a Celebrity Cruises ötödik hajójának építése a díjnyertes Edge sorozatban. A Celebrity Xcel tengerjáró 2025. őszén indul útnak.
2024. 07. 15. 05:00
Megosztás:

Legnagyobb kriptovaluta nyertesek: A Cardano (ADA) és a Shiba Inu (SHIB) az elmúlt héten helyreálltak, de a Rollblock (RBLK) vezeti a mezőnyt

Ahogy az egész kriptovaluta piac helyreáll a legutóbbi árzuhanásból, a befektetők kezdenek olyan érméket keresni, amelyek a legnagyobb potenciális emelkedést mutathatják a fellendülés során. A nagy piaci kapitalizációjú tokenektől és memecoinoktól kezdve egészen az új DeFi és GameFi projektekig, a befektetők izgatottan várják azokat a hozamokat, amelyeket 2024 elején élvezhettek.
2024. 07. 15. 04:00
Megosztás:

Az ország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana épül Budapest déli alpiacán

Hamarosan elkészül Magyarország legnagyobb spekulatív ipari ingatlana a HelloParks fejlesztésében. A 60.000 négyzetméteres BigBox típusú AN1 csarnok nyár végétől várja a bérlőket a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől mindössze 20 percre található HelloParks Alsónémediben. A 13,5 hektáros területen épülő ipari épület az M0 és M5 autópályák találkozásához közel, Budapest déli alpiacán, logisztika szempontjából az egyik legfrekventáltabb környéken helyezkedik el, így különösen vonzó célpont lehet többek között a Kecskemét-Szeged tengelyen mozgó autóipari beszállítóknak.
2024. 07. 15. 03:00
Megosztás:

Hatalmas pénzeket nyerhetsz Trump merényletével, ha tudod, hogyan kell - megmutatjuk!

A kriptovalutákról más sokan hallottak, de a többség a Bitcoin-nál megragadt. Pedig érdemes tudni, hogy komoly fejlesztések zajlanak a kriptovilág PoliFi szegmensében, olyannyira, hogy aki résen van, hatalmas nyereségeket érhet el nagyon rövid idő alatt olyan szörnyű események kapcsán is, mint például a Donald Trump elnökjelölt elleni fegyveres támadás. Hogyan is működik ez a piac?
2024. 07. 15. 02:00
Megosztás:

Váratlan pénz érkezik 4 csillagjegy számára is a héten! Heti Pénzhoroszkóp

Pénzügyi heti horoszkóp 2024. június 15 -21 időszakra. Megmutatjuk, hogy a csillagok állása szerint melyik lesz a héten a szerencsenapod, mik a szerencseszámaid és a szerencseállatod, ami pénzt is hozhat a házhoz könnyedén. Mindezen túl mutatunk Neked egy izgalmas pénzcsinálási lehetőséget is.
2024. 07. 15. 01:00
Megosztás:

VIDEÓRA vették a hónap tahóját Magyarországon

A belső sávban szabályosan közlekedő Toyotát először kiszorította egy száguldó Mercedes, majd dühösen reagált, amikor egy másik sofőr a veszélyes manővert fényjelzéssel jelezte. A Mercedes hirtelen fékezett és a leállósávban előzött. Videón bemutatva sokkal durvább a szituáció, görgess kicsit lejjebb.
2024. 07. 15. 00:30
Megosztás:

A Hamster Kombat és a Notcoin nagyon mennek, de mutatunk még pár P2E játékot

A Hamster Kombat a legújabb koppintgatós játék a TON-on, amely a brutálisan sikeres, a semmiből 1,6 milliárd dollárra felkapaszkodó Notcoint követi.
2024. 07. 15. 00:01
Megosztás:

Így lesz jó befektetés egy digitális mérleg!

A kereskedelemben és az iparban a pontos mérés elengedhetetlen. Egy megbízható bolti mérleg például nemcsak a vásárlók elégedettségét növeli, de hosszú távon a költséghatékony működéshez is hozzájárul.
2024. 07. 14. 23:00
Megosztás:

Az akciós mézesmadzagok mellett beindult a hitelkamatok emelése

A lakáshitel THM-plafon eltörlése és a banki különadók emelése a korábbinál differenciáltabb kamatváltozásokra sarkallhatja a bankokat Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint. Egyes szegmensekben – ahol a számára jó ügyfelekért versenyezni akar egy-egy pénzintézet – továbbra is lehetnek kamatcsökkentések, ám a többi területen kamatemelésekre kell felkészülnünk a szakértő szerint.
2024. 07. 14. 22:00
Megosztás: