A SOL, SHIB és DOGE támaszszinteket tesztelnek a helyi csúcsokról való esés után: A vezető kriptostratéga beszállási tippje

A kriptovaluta rajongók szorosan figyelik a kulcsfontosságú szinteket, mivel a vezető érmék, mint a SOL, SHIB és DOGE, stabilizálódás jeleit mutatják a közelmúltbeli visszaesések után. Egy vezető kriptostratéga lehetséges belépési pontokat azonosított, ami újabb piaci mozgások iránti érdeklődést váltott ki. A befektetők izgatottan várják, hogy mely tokenek tapasztalhatnak hamarosan újjáéledést.

A SOL, SHIB és DOGE támaszszinteket tesztelnek a helyi csúcsokról való esés után: A vezető kriptostratéga beszállási tippje

A CYBRO előértékesítés elérte az 1,8 millió dolláros mérföldkövet: Egyedülálló befektetési lehetőség

A CYBRO felkeltette a kriptobálnák figyelmét, mivel exkluzív token előértékesítése gyorsan túllépte az 1,8 millió dollárt. Ez a legmodernebb platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci körülmények között maximalizálják nyereségüket.

A szakértők akár 1200%-os megtérülést is előre jeleznek, miközben a CYBRO tokenek előértékesítési ára mindössze 0,03 dollár. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt máris jelentős kriptobálnákat és influencereket vonzott, ami erős bizalmat és érdeklődést mutat. Egy izgalmas fejleményként a CYBRO elindította a referral programját is, amely 12%-ot kínál az ajánlók közvetlen vásárlásai után, 3%-ot a második szintű ajánlók után, és 2%-ot a harmadik szintű ajánlók után. A jutalmakat hetente USDT-ben küldik ki, és az ajánlók kétszeres CYBRO pontokat kapnak első befizetésük után a referral kód használatával.

A tokenek mellett a CYBRO exkluzív Pontokat is bevezet, amelyek még nagyobb előnyöket biztosítanak a befektetők számára. Ezek a Pontok automatikus belépést biztosítanak a CYBRO Airdropba, ahol a megszerzett tokenek száma arányos a birtokolt Pontokkal. Hetente akár 1 millió Pontot osztanak ki, amelyeket a CYBRO DeFi Vaultokba történő befektetéssel lehet megszerezni.

Cybro kripto token vásárlás előértékesítésben

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező staking jutalmakban részesülhetnek, exkluzív airdropokat kapnak, pénzvisszatérítést vásárlások után, csökkentett kereskedési és hitelfelvételi díjakat, valamint egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek a platformon belül.

Mivel a teljes tokenek csupán 21%-a elérhető ebben az előértékesítésben, és körülbelül 80 millió már eladott, ez arany lehetőség az okos befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy valóban egyedülálló projektben.

>>> Csatlakozz a CYBRO-hoz, és célozz meg akár 1200%-os jövőbeli megtérülést <<<

A Solana (SOL) küzd a lendület megszerzéséért az árfolyam-ingadozások közepette

A Solana (SOL) jelenleg 144,55 és 168,00 dollár között kereskedik, némi instabilitást mutatva. Az érme lefelé tartó tendenciát mutat, egy hét alatt körülbelül 2,5%-os csökkenéssel, és egy jelentős, több mint 22%-os egy hónapos visszaeséssel. A kulcsfontosságú ellenállás 176,89 dolláron van, míg a támogatási szint 129,99 dollárnál.

Az olyan indikátorok, mint a 10 napos és 100 napos mozgóátlagok, kisebb helyreállást jeleznek előre, de nem azonnal. Az RSI 41,14-en, a MACD pedig -1,38-on áll, ami megerősíti a medvés hangulatot. A Solana visszapattanhat, ha áttöri a 176,89 dolláros ellenállást, potenciálisan 5-10%-os növekedést érve el. Azonban további csökkenés esetén akár a második, 106,54 dolláros támogatási szintet is tesztelheti.

A Shiba Inu (SHIB) ára stabil, bizonytalan jövő előtt áll

A Shiba Inu (SHIB) jelenleg 0,0000134 és 0,0000165 dollár között kereskedik. Az ár stabil tartományban van, a hezitálás jeleit mutatva. A legközelebbi ellenállási szint 0,00001788 dolláron van, míg a legközelebbi támogatási szint 0,0000116 dollárnál. Ha a SHIB áttöri az ellenállást, akkor a 0,0000210 dolláros szintet célozhatja meg, ami körülbelül 27%-os emelkedést jelentene.

Azonban ha a támogatás alá esik, akkor akár 0,00000846 dollárig is csökkenhet, ami 37%-os esést jelentene. A 10 napos egyszerű mozgóátlag 0,00001402 dollárnál van, és az RSI 52 körül ingadozik, ami bizonytalanságot jelez a SHIB jövőbeli mozgásában. Az elmúlt hónapban a SHIB 14,14%-ot esett, ami óvatosságra int.

A Dogecoin kritikus szinteken mozog, vajon emelkedni fog vagy esni?

A Dogecoin jelenleg 0,10 és 0,12 dollár között kereskedik. Az érme ellenállással szembesül 0,13 dolláron, amit át kell törnie, hogy további növekedést láthassunk. Ha sikerül feljebb lépnie, elérheti a 0,143 dolláros szintet, ami körülbelül 20%-os növekedést jelentene az alsó tartományhoz képest.

Azonban ha a Dogecoin 0,09 dollár alá esik, akkor akár 0,07 dollárra is visszaeshet, ami 30%-os veszteséget jelentene. Az olyan indikátorok, mint a Relatív Erő Index (RSI) 55,85-ön, enyhe bikás lendületet jeleznek, de a heti, havi és féléves árfolyamok közelmúltbeli visszaesése óvatosságra int. A következő napok kritikusak lehetnek a Dogecoin irányának meghatározásában.

Következtetés

A SOL, SHIB és DOGE rövid távon kevesebb potenciált mutatnak. A CYBRO, egy vezető DeFi platform, kiemelkedik mint erős befektetési lehetőség. Az MI-t használja, hogy növelje a hozamot a Blast blokkláncon. A jellemzői közé tartoznak a magas staking jutalmak, exkluzív airdropok, és pénzvisszatérítés a vásárlások után. A CYBRO könnyű befizetéseket és kifizetéseket kínál. A platform a transzparenciára, megfelelésre és minőségre helyezi a hangsúlyt. Jelentős érdeklődés mutatkozik a kriptobálnák és influencerek részéről, ami a CYBRO ígéretes jövőjét hangsúlyozza.

Honlap:

https://cybro.io

Twitter: https://twiter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A CYBRO túllépte a 2 millió dolláros eladást: új nagyjátékos az új DeFi piacon!

Izgalmas utazás volt a CYBRO-val! A projekt most lépte túl a 2 millió dolláros eladási mérföldkövet – mindezt a mögötte álló hihetetlen közösségnek köszönhetően! Merüljünk bele, miért ez csak a kezdet a CYBRO számára, és miért érdemes figyelemmel kísérni ezt a projektet, ha eddig még nem tetted!
2024. 09. 19. 21:00
Megosztás:

Ilyen időnk lesz a hétvégén

Nyugodt, őszies idő várható a hétvégén, sok napsütéssel, 21-26 Celsius-fok körüli csúcshőmérséklettel és olykor megélénkülő széllel - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.
2024. 09. 19. 20:30
Megosztás:

Jön a víz, úszik a kocsi: így autózzon árvíz idején!

Elmúltak azok az idők, amikor azzal áltathatjuk magunkat, hogy a Kárpát-medence viszonylag védett térségében nem érnek el hozzánk a természeti katasztrófák: a globális klímaválság egyre szélsőségesebb, egyre ijesztőbb példákkal szemlélteti, milyen nagy a baj. Váratlan havazások, homokviharok, tűzvészek és – mint most is – árvizek teremtenek olyan helyzeteket, amelyekben nem működnek a megszokott megoldások, a hétköznapi rutinok. Ez fokozottan igaz azokra, akik a katasztrófa sújtotta területeken élnek, de mivel elhárításukhoz társadalmi összefogás és országos mozgósítás szükséges, a hatásuk alól senki nem vonhatja ki magát. Igaz ez az autósokra is, akiknek nemcsak akkor kell észnél lenniük, ha a megáradt folyók közelében élnek és közlekednek. A Chery Group szakértői nemzetközi tapasztalatok alapján adnak tanácsokat az olvasóknak.
2024. 09. 19. 20:00
Megosztás:

Növekedési pályán a hazai digitális gazdaság

A digitális gazdaság a magyar bruttó hozzáadott érték (GVA) 18 százalékát adja – derül ki abból a kutatásból, amely az IVSZ és a Századvég együttműködésében a Nemzetgazdasági Minisztérium megbízásából készült 2024 nyarán. A kormány jó úton jár, amikor kiemelt ágazatként tekint a digitalizációra – mondta Szabados Richárd kis- és középvállalkozások fejlesztéséért és technológiáért felelős államtitkár a tárca közleménye szerint csütörtökön.
2024. 09. 19. 19:30
Megosztás:

Árvíz: A Waberer's csoport felajánlotta segítségét a védekezésben

Logisztikai és szállítmányozási kapacitásainak egy részét felajánlotta a Waberer's csoport a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóságnak az árvíz elleni védekezéshez - közölte a vállalat csütörtökön az MTI-vel.
2024. 09. 19. 19:00
Megosztás:

Az időjárás most kedvez az ősz eleji mezdőgazdasági munkáknak

A napos, száraz idő segíti az ősz eleji mezőgazdasági munkákat - olvasható a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 09. 19. 18:30
Megosztás:

Befejeződött az árvízvédelmi felkészülés a fővárosban

Budapesten gyakorlatilag befejeződött az árvízvédelmi felkészülés - közölte a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. csütörtökön az MTI-vel.
2024. 09. 19. 18:00
Megosztás:

Kevesebben igényeltek munkanélküli segélyt az USA-ban

A munkanélküli segélyt igénylők száma az Egyesült Államokban az előző héthez képest 12 ezerrel 219 ezerre csökkent a múlt héten, ami új 4 havi mélypontot jelent, és elmaradt a 230 ezres piaci várakozástól.
2024. 09. 19. 17:30
Megosztás:

Folytatódik a MOHU országos hulladékudvar-építési programja

Komáromban és Tatán folytatódik a MOHU új szolgáltatási színvonalat biztosító hulladékgyűjtő udvarainak építése - közölte a MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. csütörtökön az MTI-vel.
2024. 09. 19. 17:00
Megosztás:

15 milliárdos pénzügyi oktatási program indul

Elismert pénzügyi szakemberek, befektetési tanácsadók, ügyvédek, ingatlanbefektetésben jártas szakértők és számos más terület hiteles képviselői csatlakoztak tanácsadóként és oktatóként a nemrégiben megalakult Milliomosklubhoz. Kulcsár Edina és Kautzky Armand is nagykövetként csatlakozott a szervezethez. A Milliomosklub célja, hogy a pénzügyi tudatosság fejlesztésével támogassa a jövő generációit abban, hogy magabiztosan mozogjanak a pénzügyi világban, és hosszú távon megalapozzák anyagi függetlenségüket.
2024. 09. 19. 16:30
Megosztás:

Generali kárbejelentések a 2024 szeptemberi viharok kapcsán

Míg idén a nyári hónapok kimondottan szárazok és forróak voltak, a szeptember első felében leesett csapadékmennyiség komoly problémákat okoz nemcsak hazánkban, de egész Európa szerte. Tavaly a nyári szezon egészen másképp alakult: a kiszámíthatatlan időjárás, a heves szélviharok és esőzések jellemezték 2023 nyarának második felét.
2024. 09. 19. 16:00
Megosztás:

Sakkforradalmat hozott Budapestre Polgár Judit és Rubik Ernő

Inspiráló sakkprogramok 2 napon át 3 helyszínen: telt házat hozott a Világsakkfesztivál első napja – több mint 6000-en látogattak el a Magyar Nemzeti Galériába szeptember 17-én. A fesztivál második napján az InterContinental Hotel előadóterme oktatási szakemberekkel, a BOK Csarnokban a Polgár Judit Sakk Alapítvány standja pedig sakkrajongókkal telt meg.
2024. 09. 19. 15:30
Megosztás:

Erős lépés a Fed-től, zuhanó értékesítés

A tegnapi 50 bázispontos, 4,75-5,0 százalékra történő kamatvágás csak enyhén lepte meg a piacokat, hiszen a várakozás 41 bázispont volt.
2024. 09. 19. 15:00
Megosztás:

Az 5G iránti kereslet továbbra is csak mérsékelt

Évről évre markánsan nő Magyarországon a mobilinternet-felhasználók száma mind a lakossági, mind a vállalati felhasználók körében, közülük pedig egyre többen térnek át az 5G-technológia használatára. A korábban számos negatív hiedelem által övezett 5G társadalmi megítélése is számottevően javult az elmúlt években, a felhasználók döntő többségben semleges vagy kedvező benyomásokról számoltak be - derült ki a Századvég Konjunktúrakutató Zrt. Digitális Üzletága által 2024 első félévében végzett közvélemény-kutatásból.
2024. 09. 19. 14:30
Megosztás:

Számos árvízvédelmi beruházás valósult meg a Szigetközben

Számos árvízvédelmi beruházás valósult meg a Szigetközben a 2013-as, történelmi árvíz óta - mondta az agrárminiszter csütörtökön a Facebook-oldalára feltöltött videójában.
2024. 09. 19. 14:00
Megosztás:

Sebezhető lett a dollár

Az EURUSD mozdulatlan maradt tegnap a Fed döntés előtti kivárás jegyében. Az amerikai jegybank végül meglepetésre az 50 bázispontos kamatcsökkentés mellett tette le a voksát, az irányadó Fed Funds rate ezzel a 4,75-5 százalékos sávba került.
2024. 09. 19. 13:30
Megosztás:

A Deltát vezető mesterséges intelligencia képek szerkesztésében is részt vesz

Nemcsak a Delta műsorvezetője a Bíró Ada nevű mesterséges intelligencia, már a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.
2024. 09. 19. 13:30
Megosztás:

Bezuhantak az európai autóeladások

Augusztusban 18,3 százalékkal estek az Európai Unióban az új autó eladások.
2024. 09. 19. 13:00
Megosztás:

A szakértő szerint a Bitcoin bikapiaca októberben kezdődik, íme a legjobb befektetés

Történelmi adatok alapján egy neves kriptoszakértő azt állítja, hogy a Bitcoin (BTC) bikapiaca a következő napokban kezdődhet. Különösen figyelemre méltó, hogy a Bitcoin (BTC) bikapiaca általában hatással van más altcoinokra is a kriptopiacon, ami sikeres kereskedési ciklust eredményez.
2024. 09. 19. 12:00
Megosztás:

Háromszoros árat fizet a háztartási napenergiával termelt áramért egy új magyar aggregátor vállalkozás

Magyarországon egyedülálló lehetőséget kínál a magánszemélyek számára a PentaSun, amely elindította az ország első aggregátori szolgáltatását a lakossági 50kVA alatti napelemes energiatermelés területén. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a bruttó elszámolásban részt vevő háztartások a jelenlegi állami vételárnál magasabb, akár háromszoros áron értékesítsék a megtermelt villamosenergiájukat, növelve ezzel a beruházásaik megtérülését.
2024. 09. 19. 11:30
Megosztás: