A Solana mémcoinok uralják a piacot, ahogy a DADDY és az APORK szárnyal; Elemző 53%-os növekedést jósol a Solanának

Az elmúlt hónapban jelentősen megnőtt a Solana alapú mémcoinok száma a kriptovaluta piacon, köszönhetően a Bonk nevű előfutárnak, amely tavaly év végén indította el az őrületet.

A Solana mémcoinok uralják a piacot, ahogy a DADDY és az APORK szárnyal; Elemző 53%-os növekedést jósol a Solanának

Két ilyen mémcoin, a Daddy Tate és az Angry Pepe Fork jelenleg hullámokat kelt a piacon. Ezzel szemben a Solana várhatóan 53%-os emelkedést ér el a következő kereskedési időszakban.

A Daddy Tate (DADDY) felülmúlja a MOTHER coint

Andrew Tate, az egyik legbefolyásosabb személyiség a közösségi média platformokon, továbbra is a kriptoszektor híreinek középpontjában áll. Ezúttal a Solana alapú mémcoin, a Daddy Tate (DADDY) támogatása miatt került a hírekbe. A mémcoin értéke több mint 1500%-kal nőtt az elmúlt héten, felülmúlva Iggy Azalea MOTHER coinját.

Az árugrás akkor következett be, amikor Tate tweetelte, hogy soha nem látta, hogy a MOTHER jobb lenne a DADDY-nél. Ez az egyetlen tweet magas társadalmi érzelmeket váltott ki, ami a mémcoin jelenlegi árfolyamához vezetett. Míg a Daddy Tate coin most bullish, veszteségeket szenvedhet el a következő napokban, ha a hype alábbhagy.

A Solana (SOL) 53%-os növekedés előtt áll, mondja az elemző

A legutóbbi piaci korrekció a legtöbb jelentős kriptovalutát érintette, beleértve az Ethereum gyilkost, a Solana-t (SOL). A CoinMarketCap adatai szerint a Solana ára az heti charton 14%-kal csökkent. Másrészről a Solana zöldben kereskedik a havi és éves időkereteken annak ellenére, hogy napi és heti időkereteken árcsökkenést mutat.

A híres kriptoelemző, Ali Martinez előrejelzése szerint a Solana ára valószínűleg 53%-kal fog emelkedni a következő hetekben. Azonban két kritikus szintre kell figyelni: az első egy támogatási szint a 143 dolláros zónában, a második pedig egy ellenállási szint 178 dolláron. Ha a támogatási szintet nem sikerül megtartani, az előrejelzés hamisnak bizonyul, míg az ellenállási szint áttörése megerősítené azt.

Az elemző az Angry Pepe Fork-ot (APORK) az egyik legjobb új mémcoin közé sorolja

Apork, Daddy Tate és Solana kriptó elemzés és árfolyam prognózis

Egy egyedi megközelítés az Angry Pepe Fork-ot (APORK) a reflektorfénybe helyezte. A szakértők úgy vélik, hogy ez a Solana alapú mémcoin túl fogja szárnyalni a Dogecoint és a Flokit, köszönhetően a hasznosságra fókuszáló ökoszisztémájának, amely staking opciót és „Conquer to Earn” mechanizmust tartalmaz.

A közösség által vezérelt „Conquer to Earn” ösztönző lehetővé teszi a tagok számára, hogy több APORK tokent keressenek azzal, hogy segítenek az Angry Pepe Fork-nak minden zombi coint kiszorítani a mémcoin térből. Cserébe a tagok ingyenes APORK coinokat kapnak. Továbbá a platform staking funkciója lehetővé teszi a stakerek számára, hogy APY-t keressenek az APORK tokenek 30, 60 vagy 90 napos zárolásával.

Az APY a zárolási időszak függvényében emelkedik, ezért a tagokat hosszabb időszakokra való stakingre ösztönzik. Bár az Angry Pepe Fork új szereplő a mémcoin térben, funkciói, ütemterve és potenciálja miatt az egyik legjobb új mémcoin a vásárlásra.

A csapat tervezi, hogy partnerekkel és más platformokkal dolgoznak együtt, hogy növeljék az APORK token hasznosságát és javítsák a felhasználói élményt. Jelenleg az első előértékesítési szakaszban 0,014 dolláron kereskednek az APORK coinnal, és várhatóan 200%-kal fog emelkedni az előértékesítés során.

Összegzés

Miközben a DADDY és az Angry Pepe Fork jól képviselik a Solana mémcoinokat, a Solana arra készül, hogy visszanyerje a 200 dolláros árfolyam szintet. Mint a piac egyik legjobb altcoinja, a piaci megfigyelők nagyon optimisták a Solana és jövőbeli árfolyamának alakulását illetően.

Nézd meg az Angry Pepe Fork előértékesítését ITT

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

A befektetői hangulat javulása segítheti az emelkedést a tőzsdén

A nemzetközi befektetői hangulat enyhe javulása is segítheti az emelkedést a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) szerdán az Equilor Befektetési Zrt. elemzője szerint.
2024. 06. 26. 09:30
Megosztás:

Lakossági reálkamat: élt 4 hónapot

Négy hónap után májustól bizonyosan nem vernek rá a lakossági lekötött betétek átlagkamatai az inflációra. Ráadásul a kamatcsökkentések folyamatosak, ám így is lehet a korábbiaknál jobb ajánlatokat találni a piacon – hívta fel a figyelmet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.
2024. 06. 26. 09:00
Megosztás:

Javuló piacon is lehet jókat alkudni

A kereslet élénkülése idén tavasszal tovább javította az eladók pozícióit a lakáspiacon, így kisebb tere maradt az alkuknak. Ennek ellenére a vásárlás utolsó fázisa egyes esetekben még mindig igen jelentős megtakarítást kínálhat a vevők számára.
2024. 06. 26. 08:30
Megosztás:

Vezető kripto szakértők a Twitteren fogadnak a Bitcoin mélypontjára, íme a legjobb altcoinok, amiket vásárolnak

A kriptovaluta piac dinamikus tájképet mutat, és a hosszú ideje uralkodó király, a Bitcoin (BTC) jelenleg egy bizonytalansági időszakot él át. Bár a Bitcoin még mindig óriási befolyással bír, egyes befektetők alternatívákat keresnek. Itt jönnek képbe az altcoinok, amelyek innovatív projekteket és potenciálisan magas hozamokat kínálnak.
2024. 06. 26. 08:15
Megosztás:

Dízel az elektromos kamion ellen: mérjük meg a fogyasztáskülönbséget!

Az ALDI Magyarország ismét bővítette elektromosteherautó-flottáját. A kiskereskedelemi lánc az országban elsőként állított forgalomba 2021 végén elektromos nyerges vontatót, később szóló teherautót, most pedig két újabb e-teherautóval lesz gazdagabb az elektromosjármű-park: egy újabb nyerges vontató és egy 26 tonnás teherautó fogja szolgálni a fővárosi és a Pest vármegyei üzleteket. A vállalat a gyakorlatban is összehasonlította ugyanazon az útvonalon ugyanazzal a terheléssel a dízel- és az elektromos kamion fogyasztását, aminek eredménye felgyorsította a döntést a flotta bővítéséről.
2024. 06. 26. 08:00
Megosztás:

Ennyibe kerül a kötelező biztosítás a rollerekre

Június 16-tól kötelező a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás a különböző elektromobilitási eszközökre, például rollerekre és segway-ekre. A Grantis összegyűjtötte, hogy mennyiért köthetünk most kgfb-t ezekre az eszközökre.
2024. 06. 26. 07:00
Megosztás:

Ebben a 266 bankfiókban lehet igényelni hétfőtől az otthonfelújítási támogatást

Megduplázódott azoknak a bankfiókoknak a száma, ahol hétfőtől be lehet nyújtani az otthonfelújítási támogatás igénylését. A már korábban megnyílt 128 MFB Pont Pluszból most már 266 várja a jelentkezőket a maximum 6 millió forintért - írja a teljes listát is közlő Bank360.hu.
2024. 06. 26. 06:30
Megosztás:

Egy okos kriptó bálna6,12 millió dollárt keresett Shiba Inuból – a legjobb mém érmék, amelyek várhatóan megismétlik a júliusi rallyt

A mém érme piac az év során a legnagyobb nyertesek közé tartozik. A Lookonchain legutóbbi adatai, amely egy blokklánc tranzakciókat elemző eszköz, feltárta, hogyan keresett egy okos bálna 6,12 millió dollárt Shiba Inuból.
2024. 06. 26. 06:00
Megosztás:

Cégek százait érintő határidő jár le június végén

Már csak alig pár napjuk maradt a NIS2 szabályozásban érintett magyarországi vállalatoknak arra, hogy a kiberbiztonsági tanúsításról és a kiberbiztonsági felügyeletről szóló 2023. évi XXIII. törvény (Kibertan.tv.) szerinti nyilvántartásba vételi kötelezettségüknek eleget tegyenek.
2024. 06. 26. 06:00
Megosztás:

Ma kezdődik a Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál

Szerdán kezdődik a Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál, amelyen idén lengyel, japán, cseh, német és horvát vendégművészek játékát hallhatja a közönség.
2024. 06. 26. 05:30
Megosztás:

A magyar tőkepiacon elsőként tartott jelzáloglevél-csereaukciót az MBH Jelzálogbank

Történelmi tranzakciót hajtott végre kedden az MBH Jelzálogbank, amely a magyar hitelintézetek közül elsőként tartott tőzsdei jelzáloglevél-csereaukciót. Az élénk érdeklődés mellett zajló tranzakció során az MBH csoport tagja egy idén ősszel lejáró jelzáloglevelét kívánta lecserélni egy új sorozatra. A csereaukcióra beadott ajánlatok volumene 9,6 milliárd forint volt, amelyből az MBH Jelzálogbank végül 5,6 milliárd forintot fogadott el.
2024. 06. 26. 05:00
Megosztás:

Áramfogyasztás: jönnek az okosmérők! Mit jelent ez pontosan?

Több mint nyolcvankilencezer új okosmérőt telepít szolgáltatási területén az MVM csoport két áramhálózati elosztó társasága több mint 5 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatással.
2024. 06. 26. 04:00
Megosztás:

Egy éves az építményi jog – mik a tapasztalatok?

Egy évvel ezelőtt, 2023. június 24-én lépett hatályba a Polgári Törvénykönyv új fejezete, amely az építményi joggal kapcsolatos szabályokat tartalmazza. Dr. Kiss Dávid ügyvéd segítségével megnéztük, hogy egy év alatt miként alakult ennek az új jogintézménynek az alkalmazása, miként viszonyulnak hozzá a hatóságok és milyen értelmezési kérdések merültek fel az alkalmazás során, valamint összeszedtünk, hogy a különböző jogszabályok milyen bizonytalanságokat tartalmaznak és milyen előnyöket biztosítanak az építményi jog alkalmazása esetén.
2024. 06. 26. 03:00
Megosztás:

Vágynak saját lakásra a fiatalok, de azt gondolják, hogy sosem lesz rá elég pénzük

Minden harmadik 25-34 év közötti fiatal borúlátó a tekintetben, hogy képes lesz-e az életben kifizetni egy lakást – derült ki az OTP Otthon és az OTP Bank megbízásából, a közelmúltban készült kutatásból. Mindez nem is csoda, az ingatlankereső portál több mint 160 ezres hirdetési adatbázisa szerint Budapesten átlagosan 1,1 millió forintos négyzetméteráron hirdetik a használt lakásokat és a fővárost nem beleszámítva is, országosan négyzetméterenként 726 ezer forintba kerül egy garzonlakás.
2024. 06. 26. 02:30
Megosztás:

Tilos otthon pénzt tartani?! - A nagypapát letartóztatták az udvaron elrejtett milliók miatt

Egy váratlan fordulattal bővült egy nyugat dunántúli falu nyugdíjas közösségének élete, miután a helyi rendőrség letartóztatta a 78 éves F. Mihály bácsit, akit azzal vádolnak, hogy több millió forintot rejtett el az udvarán.
2024. 06. 26. 02:00
Megosztás:

Akciós utasbiztosítások a nyárra

Okostelefon, táblagép és utazási utalvány sorsolás, extra szolgáltatások, kuponkód, családi és csoportos kedvezmények is szerepelnek a biztosítók utasbiztosítási akciói között.
2024. 06. 26. 01:30
Megosztás:

Aki 500.000 Ft-nál több készpénzt tart otthon, bajba kerülhet!

Sokan gondolják úgy, hogy a készpénz otthoni tartása biztonságot nyújt, azonban ez számos veszéllyel és pénzügyi hátránnyal járhat. Az alábbiakban bemutatjuk, miért kerülhet bajba az, aki jelentős mennyiségű készpénzt tart otthonában.
2024. 06. 26. 01:00
Megosztás:

Megugrott az innogy energetikai csoport nettó nyeresége Csehországban

A magyar tulajdonú innogy energetikai csoport 3,47 milliárd korona nettó nyereséget ért el tavaly Csehországban, az előző évhez képest a nyeresége több mint 2,9 milliárd koronával növekedett - mutatott rá a CTK hírügynökség, amely kedden ismertette a társaság cseh hivatalos közlönyben megjelent tavalyi éves jelentését.
2024. 06. 26. 01:00
Megosztás:

3 mém érme, amivel 10 ezer forintból 1 milliót csinálhatsz

A szélesebb körű piaci visszaesés közepette találni még olyan érméket a kripto piacon, amelyekkel nyereséget érhetünk el. A mém érmék tipikusan ezek közé tartoznak és akár minimális befektetésből hatalmas profitot csinálhatnak.
2024. 06. 26. 00:01
Megosztás:

Májusban csökkentek a spanyol termelői árak

Spanyolországban a termelői árak éves szinten 4,6 százalékkal csökkentek májusban az előző havi 6,7 százalékos esést követően - közölte a spanyol statisztikai hivatal (Instituto Nacional de Estadística - INE) kedden.
2024. 06. 25. 23:30
Megosztás: