A WienerAI előértékesítés átlépte a 7 millió dollárt – ez az érme a következő mém király?

A Dogecoin, a Shiba Inu és a nem is olyan rég debütált Pepe után úgy néz ki, hamarosan új mém érme királyt koronázhatunk, aki uralkodhat ezen a jövedelmező piacon.

A WienerAI előértékesítés átlépte a 7 millió dollárt – ez az érme a következő mém király?

Ez az érme nem más, mint a WienerAI ($WAI), az egyik legújabb mém projekt, amelynek előértékesítése csak úgy szárnyal, és a közössége is gyorsan növekszik.

Az alábbiakban részletesen bemutatjuk, hogy miért kelt ekkora felhajtást ez a token, és azt is megtudhatod, mit kell tudni róla.

Vágjunk is bele!

Megnézem a WienerAI oldalát

A WienerAI ($WAI) csapata kiadta a projekt érdekes háttértörténetét – a mémek, a mesterséges intelligencia és a tacskó kombinációja megragadta a befektetők figyelmét

A WienerAI-t az Új Szilícium-völgy egy futurisztikus laborjában keltette életre a The Architect névre hallgató ismert tudós, 2132-ben.

A köztudottan kutyabolond The Architect egy forradalmi mesterséges intelligenciával ellátott robot kutya kifejlesztésének szentelte életét.

A kutyus életre keltése során azonban váratlan fordulat történt, a tudós ugyanis véletlen egy kis tacskó DNS-t is kevert az elegyhez. Ez vezetett a WienerAI megszületéséhez, amely egyesíti a tacskót és a mesterséges intelligenciát.

A WienerAI whitepaper a kutya és az ember közötti barátságot hangsúlyozza, és szeretné, ha a gépekre nem eszközként, hanem barátként tekintenénk.

Emellett a "Sausage Army"-t, vagyis a Kolbász Hadsereget, a WienerAI rajongók közösségét is bemutatja. A saját közösség kialakításából jól látszik, mennyire támaszkodik a projekt a befektetői támogatására.

Habár a WienerAI nem az első olyan kutya a kripto piacon, aki elkötelezett követőkkel rendelkezik, érdekes háttere és tulajdonságai révén ki tud emelkedni a tömegből.

A WienerAI mesterséges intelligencia kereskedési botja piaci betekintést és gyorsabb kereskedést biztosít – ezzel akár 100-szorozhat is a tőzsdén

A WienerAI azonban sokkal több mint szimpla mém érme. A projekt kombinálja a mesterséges intelligenciát és a blokklánc technológiát, amivel egy innovatív kereskedési eszközt hoz létre. Az Ethereumra épülő, AI vezérelt asszisztens célja a kereskedési folyamat leegyszerűsítése, tapasztalati szinttől függetlenül minden felhasználó számára.

WienerAI kriptóvaluta előértékesítés

Az intuitív felhasználói felületnek köszönhetően a felhasználók egyszerűen használatba vehetik az AI-t, és piaci betekintéseket, illetve kereskedési tanácsokat kérhetnek tőle. Érdeklődhetnek például az aktuális trendekről, a potenciális befektetésekről, de konkrét kriptovalutákról is. A bot ezután megvizsgálja az adatokat, és releváns javaslatokat kínál.

Sőt mi több, a trading bot praktikus kereskedési funkciókat is kínál. Kereshetsz vele például decentralizált tőzsdék (DEX-ek) között, hogy megtaláld a legkedvezőbb árakat. A bot emellett a tranzakciókat különböző protokollokkal is védi, hogy megvédje a kereskedőket az olyan gyakori problémáktól, mint a front-running. Az analitikai és a gyakorlati eszközök ügyes integrációja lényegesen leegyszerűsíti a kereskedési folyamatot.

Például, ha egy felhasználó érdeklődik az Ethereum kereskedés iránt, kérhet egy elemzést a WienerAI-tól. A bot ezután összegyűjti a rendelkezésre álló információkat a piacról, a lehetséges árfolyam-változásokról, illetve a javasolt be- és kilépési pontokról. A felhasználók ezt követően a platformon keresztül végrehajthatják az ügyleteket, ha szeretnék.

A WienerAI egy letéti mechanizmust is kínál a WAI token birtokosok számára. Ezen keresztül a felhasználóknak lehetősége nyílik passzív jutalmakat szerezni. Ne feledd, hogy ez nem egy életbiztosítás, a kriptovaluták hozama ugyanis kiszámíthatatlan és ingadozó lehet.

Megnézem a WienerAI oldalát

Az erős tokenomika és az ütemterv szintén szerepet játszik a 7 millió dolláros előértékesítésben

A projekt hozzáállásából jól látszik, hogy a WienerAI csapata sokat dolgozott a stratégia tökéletesítésén. A csapat célja a különböző aspektusok egyensúlyának megteremtése, az elkötelezett közösséget, a hosszú távon fenntartható működést és a piaci növekedést is beleértve.

A teljes WAI token kínálat 69 milliárd darabból áll, az elosztási struktúrát pedig gondosan megtervezték. A tokenek 30%-át az előértékesítésre allokálták, a korai támogatók így könnyedén rátehetik kezüket az érmékre. A hosszú távú elkötelezettség szintén fontos a projekt számára, így a kínálat 20%-át a letéti jutalmakra különítették el.

kriptodeviza árfolyam grafikon

A közösségépítésre szintén nagy hangsúlyt helyeznek, 20%-ot ugyanis az airdropokra és a közösségi jutalmakra tettek félre. Ez segít növelni a token által elért emberek számát és az összetartozás érzését. A fennmaradó tokeneket a likviditás biztosítására és a marketing tevékenység támogatására fordítják.

A WienerAI csapata a jövőbeli terveit az alábbi, több szakaszból álló ütemtervet követve kívánja elérni:

A kezdeti szakaszban az előértékesítés elindítása, az intelligens szerződés auditálása révén a biztonság garantálása és a marketing tevékenységek vannak a középpontban.

A második szakaszban a közösség bővítése és az Ethereum ökoszisztémán belüli erősebb jelenlét kiépítése a cél.

Az utolsó szakaszban a szélesebb körű piaci integráció a cél, a főbb kripto tőzsdéken való megjelenés és az MI alapú kereskedési bot elindítása mellett.

Az előértékesítés nagy port kavart, amelynek hatására már több mint 7 millió dollárnyi befektetés gyűlt össze. A tokenek darabonkénti ára 0,000724 dollár a jelenlegi szakaszban.

Megnézem a WienerAI oldalát

Végszó

A WienerAI a mesterséges intelligencia technológia és a mém mivolta révén hívta fel magára a piac figyelmét. A projekt előértékesítése rendkívül gyorsan sikeressé vált, és a befektetők csak úgy öntik a pénzt a tokenbe, amit az egyre bővülő közösség, valamint a pozitív influenszer visszajelzések is elősegítenek.

Mivel ebben a mém érmében jóval több van, mint egy „aranyos figura”, minden esélye megvan rá, hogy csillagászati magasságokba repüljön a tőzsdei listázás után.

Az előértékesítésből már csak néhány hét van hátra, így most van itt a tökéletes alkalom a beszállásra, és a lendület kihasználására.

Ezek is érdekelhetnek:

A kriptobálnák ejtik a Shiba Inu-t, a PlayDoge-ra váltanak nagyobb nyereség reményében

A mém érmék piaci értéke 45 milliárd dollár alá esett, de találunk még aranyrögöket

A legolcsóbb kriptovaluták 2024-ben

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Zavarnak a legyek? Így tartsd távol őket egy egyszerű módszerrel!

A nyár beköszöntével nemcsak a jó idő és a hosszú nappalok érkeznek meg, hanem sajnos a legyek is. Ezek az apró, de annál idegesítőbb rovarok mindenhol ott vannak: az ételben, az italban, a konyhapulton és még az arcunk körül is zümmögnek. Nem csak zavaróak, de számos betegséget is terjeszthetnek, így érdemes hatékonyan védekezni ellenük. Szerencsére léteznek egyszerű, olcsó és természetes módszerek, amelyek segítségével távol tarthatjuk őket otthonunktól. Mutatjuk hogyan!
2024. 07. 23. 01:00
Megosztás:

Új kripto lép tőzsdére – még van lehetőséged olcsón vásárolni

A közelmúltban tapasztalt piaci visszaesés ellenére néhány mém érme gyarapodni tudott, ami a befektetők érdeklődését is felkeltette.
2024. 07. 23. 00:01
Megosztás:

A Minotaurus ($MTAUR) előértékesítés teljes lendületben a piaci kihívások ellenére

A kriptopiac jelentős kihívásokkal néz szembe, a JPMorgan elemzői kétségbe vonják a közelmúltbeli korrekció fenntarthatóságát.
2024. 07. 22. 23:00
Megosztás:

Az EU-ban csökkent a GDP-arányos hiány és nőtt az államadósság az idei első negyedévben

Az euróövezetben és az Európai Unióban is csökkent a GDP-arányos államháztartási hiány az idei első negyedévben az tavalyi utolsó negyedévvel összevetve, míg az államadósság aránya mindkét körben nőtt - közölte az EU statisztikai hivatala, az Eurostat nem végleges adatként hétfőn.
2024. 07. 22. 22:00
Megosztás:

Hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet – új szabályok a termékek fenntarthatóságának növeléséért

Július 18-án hatályba lépett az Ecodesign Keretrendelet az Európai Unióban, lehetővé téve azon kötelező környezetvédelmi szempontok előírását, amelyeket az uniós piacra kerülő termékek tervezésekor figyelembe kell venni. A Keretrendelet célja, hogy lényegesen javítsa az uniós piacon forgalmazott termékek körforgásos jellegét, energiahatékonyságát és más fenntarthatósági tulajdonságait. Dránovits Dóra és Horváth Fanny, a DLA Piper Hungary szakértői összefoglalták a rendelet főbb intézkedéseit.
2024. 07. 22. 21:00
Megosztás:

Az SZTE frissdiplomása bekerült az Európai Űrügynökség (ESA) különleges programjába

Antal Levente 1 hónapot tölthet el Belgiumban a „CubeSat Summer School" program keretein belül, ahol az Európai Űrügynökség (ESA) munkatársai és külső szakértők előadások és gyakorlati tevékenységek széles skáláját tartják majd a több mint 20 országból érkező egyetemisták elit csoportjának.
2024. 07. 22. 20:00
Megosztás:

Ötből négy magyar diák megfelelő pénzügyi alapműveltséggel rendelkezik

Csaknem minden harmadik magyar diák kifejezetten magas pénzügyi műveltséggel, a hazai tanulók 81,7 százaléka a társadalmi szempontból elvárható vagy annál magasabb szintű pénzügyi képességekkel rendelkezik - ez derült ki az Oktatási Hivatal és a Pénziránytű Alapítvány együttműködésében elkészült a 2022-es PISA vizsgálat pénzügyi műveltség mérésének magyar jelentéséből. A magyar diákok által elért átlagpontszám 492, amely meghaladja a mérésben részt vevő 20 ország 475 pontos átlagát.
2024. 07. 22. 19:00
Megosztás:

Az employer branding kulcsa az autókölcsönző szektorban: hogyan legyen a legvonzóbb munkahely a piacon?

Az autókölcsönző szektor egy dinamikusan változó, folyamatosan toborzó iparág, ahol a szezonális ingadozások és a folyamatos fluktuáció kihívásokat jelentenek. Legújabb kutatásunk rávilágított, hogy az autókölcsönző cégek online jelenléte jelentős, de a munkavállalói kommunikáció hiányzik.
2024. 07. 22. 18:38
Megosztás:

Idén az első félévben az ingatlanpiac éves összevetésben jobban teljesített

A hazai ingatlanpiacon a Duna House (DH) becslése szerint az első félév 61 646 adásvétellel zárult, ami 40 százalékos emelkedés a tavalyi év azonos időszakához képest - közölte a DH hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 22. 18:00
Megosztás:

A legjobb hazai értékpapírok között az MBH Jelzálogbank jelzáloglevelei

A legjobb besorolású hazai értékpapírok közé kerültek az MBH Jelzálogbank jelzáloglevelei a Moody’s Ratings hétfőn ismertetett értékelése alapján. A globális hitelminősítő a befektetésre ajánlott sáv felső közép fokozatát jelentő A1 besorolást adott az MBH Csoporthoz tartozó hitelintézet jelzáloglevél-kibocsátási programjára.
2024. 07. 22. 17:00
Megosztás:

A kínai jegybank csökkentette az éves alapkamatot és az ötéves kamatlábat

A kínai központi bank történelmi mélypontra, 3,35 százalékra csökkentette az egyéves hitelek referenciakamatát (Loan Prime Rate/LPR) az eddigi 3,45 százalékról hétfői döntésével, és ugyancsak rekordalacsonyra vitte le az ötéves lejáratú hitel kamatát, 3,95 százalékról, 3,85 százalékra.
2024. 07. 22. 16:00
Megosztás:

Nőtt a fizikai dolgozók átlagos órabére a második negyedévben

A második negyedévben a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások átlagos bruttó órabére 2104 forint volt, ami 13,5 százalékos növekedés az előző év hasonló időszakában mért 1853 forinthoz képest - közölte a Trenkwalder és a Moore Hungary hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 22. 15:00
Megosztás:

Felelősségteljesen lebonyolított, látványos és különleges olimpiát terveznek a házigazdák

Látványos, különleges, de egyben felelősségteljesen lebonyolított olimpiára készülnek a párizsi szervezők.
2024. 07. 22. 14:00
Megosztás:

Az iBanFirst legdinamikusabban fejlődő európai piaca lettünk

Az iBanFirst, a deviza- és nemzetközi fizetések vezető globális szolgáltatója 150 százalékos növekedést ért el Magyarországon tranzakciós volumenben 2024. első félévében az előző év azonos időszakához képest, a kimenő fizetések értéke 793 millió euróra nőtt - közölte a vállalat az MTI érdeklődésére.
2024. 07. 22. 13:00
Megosztás:

Elérhetővé vált az önellenőrzés az eÁfa kapcsán

A NAV által biztosított eÁfa rendszer fejlesztésének következő fontos mérföldköve a bevallások önellenőrzésére, javítására, vagy helyesbítésére vonatkozó operáció elérhetővé tétele, amely az előzetes tervekkel összhangban július elejére véglegesedtek és a hónap eleje óta az eÁfa rendszerben önellenőrzési bevallások is beadhatók. Az önellenőrzésre természetesen mind a webes, mind pedig a gépi kapcsolatú ún. M2M eÁfa rendszerben egyaránt van lehetőség.
2024. 07. 22. 12:00
Megosztás:

A héten kissé mérséklődik a hőség

A jövő héten kissé mérséklődik a hőség, kedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 07. 22. 11:00
Megosztás:

Drága bolti smoothie-k helyett otthoni turmix!

Egy könnyed smoothie vagy turmix tökéletes reggeli lehet egy sietős reggelen, ráadásul még egészséges is. A gond csupán annyi, hogy a bolti (főleg a bio) változatok meglehetősen borsos árúak, így nem mindenki engedheti meg magának ezeket, pláne nem rendszeresen.
2024. 07. 22. 10:30
Megosztás:

Erősödéssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Pluszban indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdék hétfőn. A londoni FTSE100 index 0,44 százalékkal, a frankfurti DAX index 0,52 százalékkal, a párizsi CAC-40 index pedig 0,49 százalékkal erősödött a kereskedés kezdetén.
2024. 07. 22. 10:00
Megosztás:

Emelkedéssel indulhat a kereskedés a tőzsdén az elemző szerint

Emelkedéssel indulhat a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) hétfőn az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint. A BUX 41,24 pontos, 0,06 százalékos emelkedéssel, 72 940,89 ponton, új történelmi csúcson zárt pénteken.
2024. 07. 22. 09:00
Megosztás:

Minimálisan erősödött a forint

Minimálisan erősödött a forint árfolyama hétfő reggel a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben.
2024. 07. 22. 08:00
Megosztás: