Ahogyan a Polygon (MATIC) és az Optimism (OP), úgy a Pullix (PLX) is kínálja saját hibrid megoldását a térnek

Hasonlóan a Polygon (MATIC) és az Optimism (OP) hibrid jellegéhez, úgy a Pullix (PLX) is ugyanezen az úton halad, ötvözve a központosított és decentralizált tőzsdék jellemzőit. Ezáltal egy izgalmas projekté vált sok befektető számára, akik hosszú távú kilátásokat látnak a tokenben. Sok altcointól várható jelentős ugrás idén a bikapiaci spekulációk miatt, és a Pullix (PLX) lehet az egyik legjobb kriptó, amibe az év során érdemes lehet befektetni.

Ahogyan a Polygon (MATIC) és az Optimism (OP), úgy a Pullix (PLX) is kínálja saját hibrid megoldását a térnek

Pullix (PLX): A hibrid tőzsde az út a siker felé

Míg a Polygon és az Optimism jelenleg  a vezető tokenek a hibridizáció terén, a Pullix legújabb hibrid módszere lehet, hogy túlszárnyalja őket a hatás szempontjából. A legjobb részek ügyes kombinálásával a központosított és decentralizált tőzsdék terén, a Pullix létrehoz egy hibrid platformot, amely egyszerűsíti a kereskedést, javítja a tranzakciók sebességét és biztonságát, valamint hozzáad a befektetők likviditásához.

A Pullix-ban a befektetők nem korlátozódnak pusztán a kriptovaluta kereskedésre. Azon túl devizákkal is kereskedhetnek, valamint részvényekkel, kötvényekkel és egyéb árucikkekkel. Emellett a Pullix lehetőséget biztosít a befektetőknek, hogy személyesen ellenőrizzék az eszközeikhez tartozó kulcsokat, ezzel elősegítve a bizalmat, növelve a biztonságot és csökkentve a harmadik fél beavatkozásának lehetőségét.

A Pullix által elérhető funkciók között szerepel a Pullix Swap Program, ahol a befektetők tokenjeiket az általánosan rendelkezésre álló likviditási poolra cserélhetik. Emellett a befektetők hozzáférhetnek a hozamtermelés lehetőségéhez (yield farming), letétként elhelyezhetik eszközeiket, és kereskedhetnek olyan kulcsfontosságú funkciókkal, mint például a CFD termékek és a futures ügyletek.

A platform token, a PLX használati token, jelenleg az előértékesítési (presale) szakaszban $0.08 áron érhető el. A PLX token az elővétel időszakában várhatóan asztronómikus, 200%-os emelkedést mutat majd, majd a tőzsdékre való bevezetésekor további 50-szeres növekedésre számítanak. A Pullixet jelenleg az egyik legjobb kriptók között rangsorolják befektetés szempontjából.

A befektetők eszközeinek biztonsága garantált, mivel a smart contract-ot az InterFi Network átvizsgálta. A KYC-t (Know Your Customer) szintén a BlockAudit Team által ellenőrizték. Az Uniswap-on való indítás után a likviditási pool 2 évre lesz zárolva, hogy megelőzze a "rug pull" kockázatát.

A Polygon hibrid megoldása elismerést keltett, de az árfolyama még mindig ingadozik

A Polygon (MATIC) hibridizációs ötlete, amely az Ethereum skálázására és a kulcsfontosságú Web3 infrastruktúra fejlesztésére összpontosít, nagy elismerést kapott a kriptovaluta világában. A Polygon moduláris keretrendszerének alapvető elemei lehetővé teszik különböző típusú Web3 alkalmazások létrehozását, ami a Web3 piacának élvonalába emelte.

Azonban a Polygon bizonytalankodása folytatódott az új évben, az árfolyam 14%-os csökkenést mutat az elmúlt 7 napban. Ez azonban összefüggésben lehet az altcoinok általános piacának lassulásával. A befektetők reménykednek abban, hogy a Polygon árfolyama vissza tud térni, és eléri a tervezett $1-es mérföldkövet a 2024. év első negyedévében.

Az Optimism (OP) árfolyama az elmúlt egy hónapban 58,71%-kal emelkedett.

Az Optimism (OP) egy másik ismert hibrid Web3 platform, amely az Ethereum skálázását és erős biztonsági architektúrát kombinálja. Az optimista rollup technológiát alkalmazza a nem megbízható tranzakciók rögzítésére az Optimism platformon, az Ethereum biztonsági skálázását felhasználva.

Ezek az innovatív megoldások javították az Optimism teljesítményét a kriptopiacokon, a token árfolyama az elmúlt hónapban 58,16%-kal emelkedett. Az Optimism kereskedési volumene az elmúlt hetekben szintén jelentősen nőtt, így a jelenlegi lendület alapján várhatóan az Optimism árfolyama a következő hónapokban végre elérheti az $5-os küszöböt.

Látogass el a Pullix oldalára

Csatlakozz a Pullix közösségéhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Leáll az USA kormányzata? Fullasztó adóssághalom...

Bizakodóak a politikai vezetők, miután találkoztak Joe Biden elnökkel a kormányzati leállás elkerülését célzó költségvetési tervezet elfogadása miatt.
2024. 02. 28. 18:00
Megosztás:

Még akár a kamatemelést is elképzelhetőnek tartja a FED jegybankára

Michelle Bowman, a Fed kormányzótanácsának tagja szerint az infláció tovább fog csökkenni a jelenlegi kamatszint mellett, azonban még túl korai lenne kamatcsökkentésbe kezdeni.
2024. 02. 28. 17:30
Megosztás:

Romlott a fogyasztói bizalom februárban az Egyesült Államokban

Három egymást követő havi emelkedés után februárban a várt további javulás helyett romlott a Conference Board gazdaságkutató intézet Egyesült Államokra vonatkozó fogyasztói hangulatindexe.
2024. 02. 28. 17:00
Megosztás:

Jelentős változás az OTP-nél

Átalakul az OTP-pénztárak vezetése, keddtől egy ügyvezető irányítja az egészségpénztárt és a nyugdíjpénztárt - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 16:30
Megosztás:

Bajban a román költségvetés - mi lesz ennek a vége?

Nyolcvan százalékkal haladta meg a román GDP-arányos költségvetési hiány az egy évvel korábbit januárban - írta az Agerpres kedden.
2024. 02. 28. 16:00
Megosztás:

Európa megsegíti Kelet-Afrikát, 171 millió euró jut rá

Az EU 171 millió eurós humanitárius segélyt mozgósít az Afrika szarván élő emberek számára, akik egyre jobban szükséget szenvednek, mivel a régiót több konfliktus, szélsőséges éghajlati jelenségek és gazdasági sokkok sújtják - jelentette be az Európai Bizottság kedden.
2024. 02. 28. 15:30
Megosztás:

Jelentős elbocsátás a Sony-nál - mi a baj a céggel?

A Sony mintegy 900 alkalmazottját bocsátja el PlayStation részlegétől, a globális létszám úgy 8 százalékát - jelentette kedden a The Verge szakmai hírportál.
2024. 02. 28. 15:00
Megosztás:

Tovább mélyülhet a magyar-dél-koreai kapcsolat

A Gazdasági Innovációs Partnerségi Program (Economic Innovation Partnership Program, EIPP) rendezvényén Dél-Korea és Magyarország szakemberei a magyar-dél-koreai technológiai és tudástranszferben rejlő lehetőségekről egyeztettek kedden Budapesten - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 14:30
Megosztás:

Az MNB változtatott az alapkamaton - miért történik ez?

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa 100 bázisponttal 9,00 százalékra csökkentette az alapkamatot keddi kamatdöntő ülésén.
2024. 02. 28. 14:00
Megosztás:

Komoly fejlesztésbe kezdett a Ganz

Forgógép üzletágában 4,65 milliárd forint értékű technológia fejlesztést indított a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. - közölte a cég kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 13:30
Megosztás:

Mozgalmas évet tudhat maga mögött a VGP

Eredményes évet zárt a VGP, a cég nettó bérleti díjbevétele 159,1 millió euróra emelkedett tavaly, nyeresége pedig 87,3 millió euróra nőtt - közölte a logisztikai és könnyűipari ingatlanok európai szolgáltatója kedden az MTI-vel.
2024. 02. 28. 13:00
Megosztás:

Spórolni kell a gázzal! - az Unió ezt kéri mindenkitől

Az Európai Bizottság azt ajánlja, hogy az uniós tagállamok az ellátás biztosítása és a piacok stabilizálása érdekében továbbra is takarékoskodjanak a gázzal - olvasható a brüsszeli testület keddi sajtóközleményében.
2024. 02. 28. 12:30
Megosztás:

Ápolni kell az élővilágot

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén rendeletjavaslatot fogadott el, amely szerint a tagállamoknak egyre több, 2030-ra legalább 30, 2040-re legalább 60, 2050-re pedig legalább 90 százaléknyi leromlott ökológiai állapotú élőhelyet kell helyreállítaniuk - tájékoztatott az uniós parlament kedden.
2024. 02. 28. 12:00
Megosztás:

Ausztriában kínálkozó karrierlehetőségek feltérképezése: Teljes körű útmutató magyarok számára

Ausztriában való munkavállalás sok magyar számára vonzó lehetőséget jelent, hiszen nemcsak a közelség, hanem a magasabb bérszintek és a jobb életminőség is csábító tényező. Azonban mielőtt az ember belevágna, érdemes alaposan tájékozódni a lehetőségekről, a munkavállalás feltételeiről, és felkészülni a kihívásokra.
2024. 02. 28. 11:35
Megosztás:

Katar komoly pénzt ígért Párizsnak - Macron üdvözli a projektet

Tamim bin Hamad asz-Száni sejk, katari emír franciaországi állami látogatásának első napján aláírt egy megállapodást, amelyben kötelezettséget vállal hazája nevében beruházásokra a francia gazdaságban 2030-ig, 10 milliárd euró értékben.
2024. 02. 28. 11:30
Megosztás:

Egyre több fogyatékossággal élő ember vállal munkát: Bécsben díjazták a 30 éves Salva Vita Alapítványt

Amikor 1993-ban Dávid Andrea megálmodta a fogyatékkal élő emberek esélyegyenlőségéért küzdő Salva Vita Alapítványt, a megváltozott munkaképességű emberek töredéke állt foglalkoztatásban. Azóta ez az arány sokat javult, és ebben kulcsszerepet játszott a civil szféra is. A Salva Vita tevékenységét most külföldön is elismerték: az alapítvány munkatársai Bécsben egyedüli magyar szervezetként vehették át a Zero Project Award 2024 elismerést a 18–29 éves fiatalok integrációját segítő programjukért.
2024. 02. 28. 11:15
Megosztás:

Traktorral vonultak fel Brüsszelben

Hétfőn Brüsszelben, az uniós intézményeknek otthont adó európai negyedben csaknem ezer traktorral vonultak fel ismét az európai gazdák tüntetni, mivel úgy vélik, az Európai Bizottság a hónap eleji tiltakozó akcióik ellenére sem hozott megfelelő intézkedéseket aggályaik eloszlatására.
2024. 02. 28. 11:00
Megosztás:

Tiszta stressz vagy? Akár örülhetsz is neki!

A szervezet nem csak a negatív stresszre reagál: a stressz és a feszültség a mindennapjaink része, ami nyomot hagy a testünkön és a lelkünkön egyaránt. A pozitív stresszt ugyan jól kezeli a szervezetünk, a negatív stressz esetében azonban nem elég csak a testi tünetek enyhítésére koncentrálni.
2024. 02. 28. 10:30
Megosztás:

Vegyes mozgás nyitáskor a vezető európai tőzsdéken

Vegyesen nyitották a napot a főbb európai tőkepiacok szerdán.
2024. 02. 28. 10:20
Megosztás:

Iránykereséssel indulhat ma a tőzsde

Iránykereséssel nyithat szerdán a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint.
2024. 02. 28. 10:00
Megosztás: