Ahogyan a Polygon (MATIC) és az Optimism (OP), úgy a Pullix (PLX) is kínálja saját hibrid megoldását a térnek

Hasonlóan a Polygon (MATIC) és az Optimism (OP) hibrid jellegéhez, úgy a Pullix (PLX) is ugyanezen az úton halad, ötvözve a központosított és decentralizált tőzsdék jellemzőit. Ezáltal egy izgalmas projekté vált sok befektető számára, akik hosszú távú kilátásokat látnak a tokenben. Sok altcointól várható jelentős ugrás idén a bikapiaci spekulációk miatt, és a Pullix (PLX) lehet az egyik legjobb kriptó, amibe az év során érdemes lehet befektetni.

Ahogyan a Polygon (MATIC) és az Optimism (OP), úgy a Pullix (PLX) is kínálja saját hibrid megoldását a térnek

Pullix (PLX): A hibrid tőzsde az út a siker felé

Míg a Polygon és az Optimism jelenleg  a vezető tokenek a hibridizáció terén, a Pullix legújabb hibrid módszere lehet, hogy túlszárnyalja őket a hatás szempontjából. A legjobb részek ügyes kombinálásával a központosított és decentralizált tőzsdék terén, a Pullix létrehoz egy hibrid platformot, amely egyszerűsíti a kereskedést, javítja a tranzakciók sebességét és biztonságát, valamint hozzáad a befektetők likviditásához.

A Pullix-ban a befektetők nem korlátozódnak pusztán a kriptovaluta kereskedésre. Azon túl devizákkal is kereskedhetnek, valamint részvényekkel, kötvényekkel és egyéb árucikkekkel. Emellett a Pullix lehetőséget biztosít a befektetőknek, hogy személyesen ellenőrizzék az eszközeikhez tartozó kulcsokat, ezzel elősegítve a bizalmat, növelve a biztonságot és csökkentve a harmadik fél beavatkozásának lehetőségét.

A Pullix által elérhető funkciók között szerepel a Pullix Swap Program, ahol a befektetők tokenjeiket az általánosan rendelkezésre álló likviditási poolra cserélhetik. Emellett a befektetők hozzáférhetnek a hozamtermelés lehetőségéhez (yield farming), letétként elhelyezhetik eszközeiket, és kereskedhetnek olyan kulcsfontosságú funkciókkal, mint például a CFD termékek és a futures ügyletek.

A platform token, a PLX használati token, jelenleg az előértékesítési (presale) szakaszban $0.08 áron érhető el. A PLX token az elővétel időszakában várhatóan asztronómikus, 200%-os emelkedést mutat majd, majd a tőzsdékre való bevezetésekor további 50-szeres növekedésre számítanak. A Pullixet jelenleg az egyik legjobb kriptók között rangsorolják befektetés szempontjából.

A befektetők eszközeinek biztonsága garantált, mivel a smart contract-ot az InterFi Network átvizsgálta. A KYC-t (Know Your Customer) szintén a BlockAudit Team által ellenőrizték. Az Uniswap-on való indítás után a likviditási pool 2 évre lesz zárolva, hogy megelőzze a "rug pull" kockázatát.

A Polygon hibrid megoldása elismerést keltett, de az árfolyama még mindig ingadozik

A Polygon (MATIC) hibridizációs ötlete, amely az Ethereum skálázására és a kulcsfontosságú Web3 infrastruktúra fejlesztésére összpontosít, nagy elismerést kapott a kriptovaluta világában. A Polygon moduláris keretrendszerének alapvető elemei lehetővé teszik különböző típusú Web3 alkalmazások létrehozását, ami a Web3 piacának élvonalába emelte.

Azonban a Polygon bizonytalankodása folytatódott az új évben, az árfolyam 14%-os csökkenést mutat az elmúlt 7 napban. Ez azonban összefüggésben lehet az altcoinok általános piacának lassulásával. A befektetők reménykednek abban, hogy a Polygon árfolyama vissza tud térni, és eléri a tervezett $1-es mérföldkövet a 2024. év első negyedévében.

Az Optimism (OP) árfolyama az elmúlt egy hónapban 58,71%-kal emelkedett.

Az Optimism (OP) egy másik ismert hibrid Web3 platform, amely az Ethereum skálázását és erős biztonsági architektúrát kombinálja. Az optimista rollup technológiát alkalmazza a nem megbízható tranzakciók rögzítésére az Optimism platformon, az Ethereum biztonsági skálázását felhasználva.

Ezek az innovatív megoldások javították az Optimism teljesítményét a kriptopiacokon, a token árfolyama az elmúlt hónapban 58,16%-kal emelkedett. Az Optimism kereskedési volumene az elmúlt hetekben szintén jelentősen nőtt, így a jelenlegi lendület alapján várhatóan az Optimism árfolyama a következő hónapokban végre elérheti az $5-os küszöböt.

Látogass el a Pullix oldalára

Csatlakozz a Pullix közösségéhez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Erősödött a forint

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben péntek kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.
2024. 07. 12. 20:00
Megosztás:

Az újszülöttkori oxigénhiány

Ez az állapot nemcsak a születés után következhet be, hanem már a harmadik trimesztertől, tehát a várandósság harmadik harmadától kezdve érintheti a magzatot, egészen a születés utáni 28. napig, tehát az újszülöttkor végéig.
2024. 07. 12. 19:45
Megosztás:

Az európai tőzsdékhez képest alulteljesítő volt a BUX

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 191,4 pontos, 0,27 százalékos emelkedéssel 72 133,07 ponton zárt pénteken.
2024. 07. 12. 19:00
Megosztás:

Oroszország a világ vezető búza- és árpaexportőre

Első helyen áll a világon a búza- és árpaexport tekintetében Oroszország a lezárt - 2023. július 1. és 2024. június 30. közötti - mezőgazdasági szezon eredményei szerint az előzetes adatok szerint - jelentette ki Alekszandr Malov, az orosz agrárminisztérium mezőgazdasági főosztályvezetője az orosz parlament felsőházának csütörtöki ülésén.
2024. 07. 12. 18:30
Megosztás:

Pluszban indítottak az amerikai tőzsdék

Erősödéssel nyitottak az amerikai értékpapírpiacok pénteken.
2024. 07. 12. 18:00
Megosztás:

Törökországban mélypontra csökkent a munkanélküliség májusban

Törökországban az előző hónapban jegyzett 8,5 százalék után májusban 8,4 százalékra, 2012. novembere óta a legalacsonyabb szintre csökkent a munkanélküliségi ráta a török statisztikai hivatal (Türkiye Istatistik Kurumu - TÜIK) által közzétett adatok szerint.
2024. 07. 12. 17:30
Megosztás:

Derűlátó a turisztikai szektor

Kitartó optimizmus jellemzi a magyarországi turisztikai szektort, az ágazat szereplői a helyzetüket pozitívnak érzékelték - közölte a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) a GKI Gazdaságkutató közreműködésével végzett legfrissebb felmérése alapján az MTI-vel csütörtökön.
2024. 07. 12. 17:00
Megosztás:

Terjeszkedik az aszály

Különösen Magyarország középső területein fokozódik az aszály, a nyári növényeknek sürgősen esőre lenne szüksége - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
2024. 07. 12. 16:30
Megosztás:

Már a magtárakban az árpa

Idén a száraz és meleg időjárás miatt az őszi vetésű szántóföldi növények betakarítása a szokásosnál mintegy két héttel korábban megkezdődött, és folyamatosan zajlik a hőségben is: az árpáé már be is fejeződött, a többi kultúra aratása is ütemesen halad, és lassan a végéhez közelít. Köszönet illeti a gazdákat szorgalmukért és kitartásukért - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 16:00
Megosztás:

A hétvégén éjszakára felfüggesztik a kamionstopot

A nehéz-tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása július 13-án (szombaton) 15 órától július 14-én (vasárnap) 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas hőmérséklet miatt az éjszakai időszakban szombat 22 óra és vasárnap reggel 6 óra között felfüggesztik - közölte az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:30
Megosztás:

Tovább mélyülnek az agrárkapcsolataink Azerbajdzsánnal

Oktatási, tudományos és állattartási kérdésekről is egyeztetett Nagy István tárcavezető, Majnun Mammadovval, Azerbajdzsán agrárminiszterével - közölte az Agrárminisztérium (AM) csütörtökön az MTI-vel.
2024. 07. 12. 15:00
Megosztás:

A Magyar Posta figyelemfelhívó kampányt indít

Postásnak lenni nem küzdősport szlogennel figyelemfelhívó kampányt indít a Magyar Posta a kézbesítők, a hivatalokban dolgozó ügyfélkapcsolati munkatársak védelme érdekében.
2024. 07. 12. 14:30
Megosztás:

Csökkentek a nagykereskedelmi árak júniusban Németországban

Németországban a nagykereskedelmi árak csökkentek havi szinten a szakértők által várt növekedés helyett, míg éves összevetésben minimálisan lassult a csökkenés mértéke a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken közzétett adatai szerint.
2024. 07. 12. 14:00
Megosztás:

Kezdetét vette a dohánykontroll

Elindult a dohánykontroll: július elején megkezdődött a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett "törés", a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága kiemelt figyelmet fordít a feketekereskedelem megakadályozására - közölte a NAV pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 13:30
Megosztás:

Nagy mértékben csökkent az amerikai költségvetés hiánya júniusban éves szinten

Az amerikai költségvetés hiánya 65,9 milliárd dollár volt júniusban, jócskán elmaradt az egy évvel korábbi 227,7 milliárd dollártól - közölte az amerikai pénzügyminisztérium.
2024. 07. 12. 13:00
Megosztás:

nyáron célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadni

A vállalatoknak már most ajánlott felmérniük, hogy munkavállalóik mennyit használtak fel idei szabadságkeretükből és nyáron célszerű legalább az időarányos szabadságot kiadniuk - közölte a munkaerő-kölcsönzéssel és -közvetítéssel foglalkozó Trenkwalder pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 12. 12:00
Megosztás:

A legmagasabb fokozatú figyelmeztetést adták ki tizenöt vármegyére szombat éjfélig

A legmagasabb, piros fokozatú figyelmeztetést adta ki a HungaroMet Zrt. tizenöt vármegyére szombat éjfélig: az érintett vármegyékben a napi középhőmérséklet 29 Celsius-fok felett alakulhat.
2024. 07. 12. 11:30
Megosztás:

Megugrott a cseh állam bevétele az elektronikus útadóból

Mintegy 8,5 milliárd koronára (136 milliárd forint) emelkedett az idei első félévben a cseh állam bevétele a teherkocsikra kivetett elektronikus útadóból. Ez egymilliárddal több, mint tavaly az első hat hónapban - közölte az útvámrendszert üzemeltető CzechToll társaság csütörtökön közleményben.
2024. 07. 12. 11:00
Megosztás:

Budapesti albérletek és árak a 2024 őszi tanévkezdésre

Alig két hét múlva, július 24-én hirdetik ki a felsőoktatási felvételi ponthatárokat, s ezzel az egyetemvárosok bérleti piacain formálisan is indul a főszezon. Idén több mint 120 ezren várják a hírt, hogy megkezdhetik-e szeptemberben a felsőoktatási tanulmányaikat, ami sokuknak azt is jelenti, hogy addig szállást is kell találniuk a kiszemelt városban.
2024. 07. 12. 10:30
Megosztás:

Vegyes mozgás az ázsiai tőzsdéken

Vegyesen mozogtak a vezető ázsiai tőzsdék pénteken.
2024. 07. 12. 10:00
Megosztás: