Ali Martinez meglepő Cardano (ADA) ár-előrejelzést tesz, a Coin Signals 20%-os Uniswap (UNI) ugrást jósol, míg a befektetők a KangaMoon (KANG) előértékesítésére sereglenek

A kriptó-szakértők egy token hosszú- és rövid távú jövőjét is elemzik, hogy a befektetők felkészülhessenek minden lehetséges eseményre. A Cardano (ADA) az elmúlt hónapban emelkedett, Ali Martinez szerint, ha a jelenlegi lendület fennmarad, akkor a token ára elérheti az 5 dollárt. Egy neves elemző, a Coin Signals szerint a Uniswap (UNI) hamarosan kitörhet, a token előtt lebeg a 20 dolláros célár. Ugyanebben a szellemben a KangaMoon (KANG) élvezi a lendületet, és a befektetők nagy tömegekben mozdulnak az előértékesítése felé. Mint az egyik új mémcoin óriás, a token hatalmas emelkedésére számítanak az év folyamán.

Ali Martinez meglepő Cardano (ADA) ár-előrejelzést tesz, a Coin Signals 20%-os Uniswap (UNI) ugrást jósol, míg a befektetők a KangaMoon (KANG) előértékesítésére sereglenek

A KangaMoon (KANG) óriási emelkedést mutat, a befektetői érdeklődés megnövekedésével

A Cardano és a Uniswap hatalmas emelkedése mellett a KangaMoon is nagy lendületet kapott a mémcoin piacon kibintakozó harcban. Az előértékesítés korai vásárlói már akár 180%-os megtérülést is realizálhattak befektetéseiken, az ár ugrásszerű növekedésével az 1. szakaszbeli 0,0050 dollárról a jelenlegi, 4. előértékesítési szakaszban 0,014 dollárra nőtt már a token árfolyama.

A KangaMoon a SocialFi modellt integrálja a játékba, lehetővé téve az egyének számára, hogy belemerüljenek a játékbéli kihívásokba és versenyekbe. Mémrajongók közösségének létrehozásával a KangaMoon erős hasznossággal rendelkezik, ami hosszú távú növekedésre teszi alkalmassá. A KangaMoonnal a játékosok jelentős díjakat nyerhetnek a heti, havi és negyedéves kihívásokban.

Hasonlóképpen, a platform a nézőknek is jutalmakat kínál a mérkőzések kimenetelére való fogadás és spekuláció révén. Érdemes megjegyezni, hogy a KangaMoon a birtokosoknak lehetőséget kínál a keresetre még az előértékesítés alatt is. A közösségi tevékenységekben való részvétellel, mint például tweetek megosztása és a projektet népszerűsítő bejegyzésekhez való hozzászólás, a birtokosok ingyenes KANG tokeneket kereshetnek.

Elemzők szerint az év folyamán 50x-os ROI-t vetítenek előre, a most vásárló befektetők pedig 10% bónuszt kapnak. A platform belecsap a 200 milliárd dolláros NFT piacba, ami hosszú távon megsokszorozhatja a befektetők bevételét. A mém piac további növekedésével a KangaMoon, mint az egyik mémcoin óriás, 2024-ben akár 1 dolláron is kereskedhet.

A Cardano ára átlépheti az 5 dollárt egy top elemző szerint

A Cardano ára elérheti az 5 dollárt, az egyik legismerrtebb kripto szakértő, Ali Martinez szerint. Legújabb, mélyreható elemzésében Ali Martinez megjegyezte, hogy a Cardano 0,55 dolláros támasz szinten stabilizálódott, és a token az elkövetkező hetekben közeledhet a 0,8 dollárhoz.

cardano kriptó árfolyam elemzés

A Cardano kereskedési grafikonjából kiindulva Ali Martinez hasonlóságot látott a jelenlegi Cardano lendület és a 2021-es korábbi hullám között. Úgy véli, hogy a jelenlegi felfelé ívelés után a Cardano birtokosainak további konszolidációt kell várniuk az 1 dolláros küszöb felett, ami az év végére 5 dolláros ugrást tehet lehetővé.

A Uniswap (UNI) újabb kitörés felé tart

A Uniswap (UNI) token 12 dolláron konszolidálódik, a Coin Signals hamarosan kiemelkedő növekedést jósol. A kereskedelmi kilátásokból kiindulva a Coin Signals észrevette, hogy a Uniswap éppen áttört a 11,75 dolláros kulcsfontosságú ellenállási korlátot, ami a token előrehaladásához kulcsfontosságú.

A 12 dolláros próbálkozás után a token most egy újabb kitörés felé tart a 15 dolláros zónában. A Coin Signals úgy véli, ha a tokennak sikerül sikeres kitörést végrehajtania, akkor a Uniswap ára 10-20%-kal ugorhat meg, ami az első negyedév végére 20 dollárra emelheti az árat.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz a Telegram Közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Ne rohanj a munkahelyi étkezéssel!

A magyarok többsége tisztában van vele, hogy a napközbeni étkezés jelentősen javíthatja vagy épp ronthatja munkahelyi teljesítményünket, a gyakorlatban mégis hajlamosak vagyunk megfeledkezni erről – világít rá az Eisberg az Opinio felületén végzett Színes Tálak Kutatása. A reprezentatív kutatásban megkérdezettek háromnegyede legfeljebb fél órát szán az ebédre, ötödük még 15 percet sem. A kutatás azt is megmutatta, hogy a magyar munkavállalók többsége a munkahelyén is a házikosztra esküszik, legtöbben otthonról hozott étellel húzzák ki a napot és a többség saját bevallása alapján ritkán fogyaszt rágcsálnivalót napközben.
2024. 04. 21. 04:00
Megosztás:

Tovább fogynak a magánnyugdíjpénztárak, már csak kettő marad belőlük

Beolvadás beolvadást követ a megmaradt magánnyugdíjpénztáraknál, amelyek a több mint ötvenezer kitartó pénztártag csaknem 300 milliárd forintos vagyonát kezelik. Áprilistól már csak három működik, júliustól pedig kétszereplősre olvad a piac, mivel a legnagyobb vagyonú és létszámú Horizont beolvasztja a Szövetséget - írja a Bank360.hu.
2024. 04. 21. 03:00
Megosztás:

Gazdagság az égből: Heti horoszkóp a pénzről és szerencséről!

Fedezd fel, mit tartogatnak számodra a csillagok a következő hétre! A legfrissebb pénzügyi horoszkópunk segítségével megtudhatod, melyek lesznek a legjobb befektetési lehetőségek, szerencsejátékok, és mikor várhatók szerencsés találkozások. Tudd meg, mely napokon leszel a leginkább szerencsés, és mely számokat érdemes megjátszanod a lottón! Készülj fel a lehetőségekre és fordítsd előnyödre a csillagok üzeneteit!
2024. 04. 21. 02:00
Megosztás:

Nyugdíjazás - honnan tudhatom, hogy hány évem gyűlt már összeg?

Az öregségi nyugdíjhoz az évek „összeszámolása” megtörténik kérés nélkül is, a hivatalból történő adategyeztetési eljárás során a jogszabály által előírt időpontban, de nincs akadálya annak sem, hogy valaki ezt korábban kérje. A kérelem évente csak egyszer nyújtható be. Mutatjuk, hogyan.
2024. 04. 21. 01:00
Megosztás:

Élesedik a TON token a Lucky Block-on, 200%-os üdvözlő bónusz jár a belépőknek

A Toncoin árfolyama idén erőteljesen felértékelődött, csak az elmúlt három hónapban 182 százalékot emelkedett. A token a kilencedik legértékesebb kriptopénz lett a Coinmarketcap kriptoadat-gyűjtő oldal szerint, és jelenleg 6,27 dolláron áll.
2024. 04. 21. 00:01
Megosztás:

Folytatódik a Kölcsönkapott levegő program

A Kölcsönkapott levegő egy tavaly indult program, amelynek célja, hogy megismertessük a fiatalokkal ezt a láthatatlan közeget, amely az egészséges élet része - mondta az Energiaügyi Minisztérium környezetügyért és körforgásos gazdaságért felelős államtitkára pénteken Budapesten, a programindító sajtótájékoztatón.
2024. 04. 20. 23:00
Megosztás:

A NATO további katonai támogatást nyújt Ukrajnának

A NATO védelmi miniszterei megállapodtak abban, hogy további katonai támogatást nyújtanak Ukrajnának, főképpen a légvédelem területén - jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár pénteken Brüsszelben.
2024. 04. 20. 22:00
Megosztás:

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón!

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 16. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 04. 20. 21:00
Megosztás:

Ez a legjobb megoldás a klímaváltozásra

Az erdőtelepítés, a fásítás az egyik legjobb eszköz a klímaváltozás negatív hatásainak kompenzálására - mondta az Agrárminisztérium (AM) agrárpiacért felelős helyettes államtitkára Balatonszárszón pénteken.
2024. 04. 20. 20:00
Megosztás:

A tehetségprogram célja a külföldön élő magyar fiatalok képzésének bővítése

A tehetségprogram elsődleges céljai között szerepel a külföldön élő egyetemista fiatalok megszólítása, és az, hogy hasznosítható képességeket nyújtson számukra - mondta a "Talent's Talk, a tehetségek fóruma" címmel megrendezett londoni program összegzéseként a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) fiatalokért felelős helyettes államtitkára.
2024. 04. 20. 19:00
Megosztás:

Mi lesz a Magyar Postával?

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül - mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteki sajtótájékoztatóján Budapesten.
2024. 04. 20. 18:00
Megosztás:

Hamarosan kezdődik a fővárosi tavaszi nagytakarítás

Tavaszi nagytakarítást lesz április 21-én és 28-án a Nagykörúton és környezetében, továbbá a főváros számos forgalmas közterén és csomópontjában a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. és Budapesti Közlekedési Központ (BKK) együttműködésében.
2024. 04. 20. 17:00
Megosztás:

Ezért kapott bírságot az UniCredit Bank

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságok miatt; a hiányosságok nem veszélyeztetik a hitelintézet biztonságos működését - közölte a jegybank pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 16:00
Megosztás:

Kiderült, mennyire produktívak a magyar cégek

A hibrid munkavégzésre hosszabb távon is fel kell készülnünk: a magyar szellemi munkát végzők több mint egyharmada legalább egy-két napot otthonról dolgozik – ez is kiderül Magyarország első országos reprezentatív produktivitás-kutatásából. A megkérdezettek negyede arra számít, hogy amikor a vállalati IT-helpdeskhez fordul, nem fogják érteni egymást, mert más nyelvet beszélnek. A többség sem közös tudástárat, sem kollaborációs eszközt nem vesz igénybe a munkája során, a feladatok nyilvántartására és átadására pedig legtöbben Excelt használnak az erre kifejlesztett alkalmazások helyett. A kutatás alapján felállított produktivitás-index számszerűen is megmutatja, mennyire dolgoznak hatékonyan a magyar fehérgallérosok.
2024. 04. 20. 15:00
Megosztás:

Megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, ezáltal a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 14:00
Megosztás:

Mennyivel drágább a benzin Magyarországon?

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt. A magyarországi átlagár 3,2 százalékkal magasabb a régiós átlagértéknél. A dízel üzemanyag heti átlagos ára Magyarországon 654 forint volt, ami 31 forinttal, 5 százalékkal haladta meg a régiós 623 forintos átlagárat - jelentette pénteken első alkalommal kiadott kísérleti üzemanyagár-statisztikájában a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 04. 20. 13:00
Megosztás:

Megnyitott Esztergom első McDonald’s étterme

A mai napon megnyílt Esztergom város első McDonald’s étterme. A beruházás megvalósítása közel kétszáz ember, több mint 7 hónapon át tartó összehangolt munkáját igényelte. A Simor János utcában kialakított egységben a „Jövő Élménye” koncepciónak megfelelően kiemelt szerepet kapott az innováció és a digitális fejlesztés. A korszerű étterem több mint 70 ember számára biztosít munkalehetőséget. Az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 30 ülőhely várja a vendégeket, az új egységgel pedig a McCafé is megérkezett a városba.
2024. 04. 20. 12:00
Megosztás:

Bővült a falugazdász-hálózat és a kamarai tagoknak nyújtott szolgáltatások köre

Az új Közös Agrárpolitika jelentette kihívásokra reagálva átalakította és mintegy 700 fősre bővítette falugazdász-hálózatát a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara; a falugazdászok 2024 áprilisától falugazdász tanácsadóként az eddigieknél is szélesebb körben támogatják majd a gazdálkodók munkáját - jelentette be pénteki közleményében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
2024. 04. 20. 11:00
Megosztás:

Így emelkedtek a casco díjak az első negyedévben

Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9 százalékkal magasabb, mint az előző év hasonló időszakában - közölte a saját adatai alapján az Insura.hu biztosításközvetítő pénteken az MTI-vel.
2024. 04. 20. 10:00
Megosztás:

Növelte árbevételét a L'Oréal

A francia L'Oréal SA csoport, a világ egyik legnagyobb kozmetikai gyártójának árbevétele 11,24 milliárd euró volt az idei első negyedévben, 8,3 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit. Összehasonlítható alapon az árbevétel 9,4 százalékkal nőtt.
2024. 04. 20. 09:00
Megosztás: