Annak ellenére, hogy a Mt.Gox káosz zajlik, a SOL, a TON és az MTAUR árfolyamok szárnyalnak

Nagyszerű hír: sok neves elemző úgy véli, hogy a jelenlegi visszaesés csak átmeneti, és a piac stabilizálódni fog, ahogy feldolgozza a Mt. Gox coinok beáramlását. Amint a piac alkalmazkodik, két coin azonnal kiemelkedik. A Solana (SOL) és a Toncoin (TON) készen áll a helyreállásra és a fejlődésre, erős alapjaik és növekvő elfogadásuk által támogatva.

Annak ellenére, hogy a Mt.Gox káosz zajlik, a SOL, a TON és az MTAUR árfolyamok szárnyalnak

Azonban van még egy projekt, amely látszólag mindent megoldott - a Minotaurus (MTAUR). Ez a kriptovaluta kiemelkedik erős alapjaival és növekvő felhasználói érdeklődésével. A Mt. Gox kifizetések okozta piaci volatilitás ellenére is ellenálló marad egyedi funkciói és innovatív megoldásai révén. Miért és hogyan? Olvass tovább, hogy megtudd!

Minotaurus (MTAUR) előértékesítési figyelmeztetés: Biztosítsd be $MTAUR tokenjeidet verhetetlen áron

Kezdjük az utoljára említett projekttel, a Minotaurusszal (MTAUR). Ez a projekt megváltoztatja a blokklánc-játékok világát izgalmas labirintusfutó kalandjával, amelyet a görög mitológia ihletett. Ha új és izgalmas kripto projektet kerestél, most lehet a tökéletes idő $MTAUR tokenek vásárlására, közel 78%-os árkedvezménnyel!

Bikapiaci kriptó tippek SOL, TON, MTAUR

A Minotaurus előértékesítés során az $MTAUR tokeneket mindössze 0,0000429 dollárért kínálják, ami jóval alacsonyabb a jövőbeni 0,00020 dolláros árnál.

Mi az a Minotaurus (MTAUR)?

A Minotaurus (MTAUR) egy hiper-könnyed játékot kínál, ahol a játékosok végtelen labirintusokon navigálnak, tele akadályokkal, rejtett kincsekkel és kemény ellenfelekkel. Minden Minotaurus karakter egyedi képességekkel rendelkezik, így minden játék más és izgalmas.

Miért érdemes $MTAUR tokeneket vásárolni?

Az $MTAUR token a Minotaurus (MTAUR) világának középpontja, számos előnnyel a tulajdonosok számára:

- Szilárd Hasznosság: Használd az $MTAUR-t karaktered testreszabására, különleges területek elérésére, egyedi fejlesztések feloldására és mini-játékok játszására. Gyorsításokat is kaphatsz, hogy javítsd a játékodat.

- Vesting és Ajánlási Bónuszok: Szerezz bónuszokat a vesting meghosszabbításáért és barátok meghívásáért, így még élvezetesebbé téve a játékot.

- Exkluzív Hozzáférés: Korai hozzáférést kapsz új funkciókhoz és prémium tartalmakhoz, így előrébb járhatsz más játékosoknál.

- Ellenőrzött Biztonság: Részvételed a Minotaurus (MTAUR) játékban biztonságos, a SolidProof és a Coinsult vezető blokklánc-biztonsági cégek alapos ellenőrzéseinek köszönhetően.

SOL, TON, MTAUR melyik a legjobb kriptovaluta a bikafutamra?

Piaci potenciál

A könnyed játékok iparága virágzik, értéke 14,78 milliárd dollár, és évente közel 9%-kal növekszik, a Statista szakértői szerint. 2023-ban a Sensor Tower 5,9 milliárd letöltést jelentett a főbb alkalmazásboltokban, ami egy nagy és lelkes közönséget mutat.

A Minotaurus ($MTAUR) minden adott ahhoz, hogy kitűnjön ebben a folyamatosan fejlődő piacon.

>>> Lépj most, és szerezd meg $MTAUR tokenjeidet 78,6%-os kedvezménnyel! <<<

Használd az FBU101 kódot a +5%-os kedvezményért a fizetésnél (csak 48 órán át érvényes).

Solana (SOL): Rekord tőkebeáramláso hullámán lovagolva

A következő coin, amely potenciálisan sikeres lehet, a Solana (SOL). Jelentős vonzerőt szerzett rekordmennyiségű befektetéssel. A legfrissebb adatok szerint a Solana (SOL) több mint 16 millió dollár új befektetési beáramlást vonzott, meghaladva az Ethereum (ETH) 10 millió dollárját. Ez a tőkebeáramlás a Solana (SOL) képességeibe és potenciáljába vetett növekvő bizalom jele. Jelenleg a Solana (SOL) piaci kapitalizációja erős, körülbelül 65 milliárd dolláron áll, ezzel az ötödik legnagyobb kriptovaluta piaci kapitalizáció alapján. A kereskedési volumen is jelentős, 66%-os növekedést mutat, ami fokozott befektetői érdeklődést tükröz.

A Solana (SOL) ára 122 és 150 dollár között ingadozik, ami tipikus piaci korrekciókat tükröz. Azonban a legutóbbi tevékenység pozitív trendet sugall, jelentős ellenállási szintek áttörésének lehetőségével 150 dolláron. A technikai mutatók vegyes, de óvatosan optimista képet mutatnak. A Relative Strength Index (RSI) 54-nél áll, ami semleges álláspontot jelez, míg a Moving Average Convergence Divergence (MACD) enyhe bikás keresztezést mutat. A Bollinger szalagok jelentős volatilitást jeleznek, ami potenciális felmenő mozgást sugall, ha a vásárlási nyomás fennmarad.

Előre tekintve, a Solana (SOL) potenciális nyereségekre számíthat, optimista előrejelzések szerint akár 200 dollárt is elérhet ezen a nyáron. Néhány tapasztalt kripto befektető még arra is utal, hogy a Solana (SOL) 600 dollárra is emelkedhet, hasonlóan a 2021-es teljesítményéhez. Azonban ezek az előrejelzések óvatossággal járnak. A piaci volatilitás, a szabályozási kihívások és a tágabb gazdasági feltételek befolyásolhatják a Solana (SOL) növekedését. Ezen potenciális akadályok ellenére az erős befektetési beáramlások és a Solana (SOL) ökoszisztémájának technológiai fejlesztései fényes jövőt sugallnak, feltéve, hogy a piaci feltételek kedvezőek maradnak.

Toncoin (TON): A Dogecoin (DOGE) megelőzése és a DeFi növekedés vezetése

Végül, a Toncoin (TON) nemrégiben került a hírekbe, miután piaci kapitalizációban megelőzte a Dogecoin-t (DOGE). Ez a növekedés nagyrészt egy jelentős, 270 millió dolláros befektetésnek köszönhető, amely előmozdította a Toncoin (TON) teljesítményét. Emellett a Toncoin (TON) decentralizált pénzügyi (DeFi) ökoszisztémája újjáéledt tevékenységet mutatott, a teljes zárolt érték (TVL) több mint 60%-os növekedést mutatott az elmúlt hónapban. Ez a növekedés ellentétben áll a DeFi eszközök általános értékcsökkenésével, kiemelve a Toncoin (TON) egyedi helyzetét a piacon.

A Toncoin (TON) jelenleg kritikus támogatási szintek felett kereskedik, ami bikás trendet jelez. Az árfolyam körülbelül 7,2 dollárnál áll, tükrözve az ellenállóképességet a legutóbbi piaci volatilitás ellenére. A technikai elemzés azt sugallja, hogy ha a bikás hangulat folytatódik, a Toncoin (TON) akár 7,46 dollárig is emelkedhet, és potenciálisan még magasabbra, akár 10 dollárra is felmehet. A nagy tulajdonosok általi recent gyűjtés pozitív jel, ami a jövőbeli kilátásokba vetett bizalmat sugallja.

A Toncoin (TON) jövőbeni kilátásai ígéretesek, új csúcsok elérésének lehetőségével. A DeFi ökoszisztémában tapasztalható legutóbbi tevékenység és az erős piaci támogatás kedvező pályát jeleznek. Azonban fontos óvatosnak maradni a piaci versennyel és a szabályozási fejleményekkel szemben, amelyek befolyásolhatják a növekedést. A szakértők azt javasolják, hogy ha a Toncoin (TON) folytatja a jelenlegi lendületét és technológiai fejlesztéseit, jelentős nyereségeket érhet el a következő hónapokban.

Összegzés

Annak ellenére, hogy a Mt. Gox coinok beáramlása okozta átmeneti piaci visszaesés, az elemzők úgy vélik, hogy a piac stabilizálódni fog, lehetővé téve a Solana (SOL), a Toncoin (TON) és a Minotaurus (MTAUR) helyreállását és növekedését. Az új belépő jelentős növekedési potenciált mutat, erős alapjaival és növekvő felhasználói érdeklődésével kitűnve a legutóbbi piaci volatilitás ellenére. Jelenleg előértékesítésben van, és a Minotaurus (MTAUR) tokenek jelentős kedvezménnyel elérhetők!

További információ a Minotaurusról:

Website:

http://minotaurus.io/

Nyilatkozatok: https://t.me/minotaurus_official

Chat: https://t.me/minotaurus_chat

Twitter: Minotaurus Twitter oldala

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

OTP: Az NGM újra csökkentené a THM-et

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a Bankszövetség képviselőivel tartott megbeszélésén négy pontban kérte a bankok együttműködését.
2024. 09. 20. 13:30
Megosztás:

A legfontosabb tudnivalók a teherautó-abroncsok használatához

Amikor abroncsokról esik szó, a legtöbben a személyautók abroncsaira gondolunk, pedig a teherautók abroncsainak biztonsága, állapota, és karbantartása legalább ennyire fontos.
2024. 09. 20. 13:00
Megosztás:

Húszezer hamis játékot talált a NAV

Közel húszezer hamis játékot foglalt le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy budapesti játékbolt titkos raktárában - tájékoztatta a NAV pénteken az MTI-t.
2024. 09. 20. 12:30
Megosztás:

Kínai hackerek több ezer okoskészüléket törtek fel

Kínai hackerek egy globális akció részeként több mint 2700 okoskészüléket törtek fel Hollandiában - közölt a holland kiberbiztonsági központ (NCSC) az amerikai és a brit hatóságok figyelmeztetését követően.
2024. 09. 20. 12:00
Megosztás:

Mi a helyzet a koronavírussal?

Stagnál a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvízben - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ a honlapján.
2024. 09. 20. 11:30
Megosztás:

Lakáshitel: milliókat lehetett spórolni a kivárással

Erős és egyelőre nehezen teljesíthető kérést fogalmazott meg Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter a bankok felé az 5 százalékos lakáshitel THM-plafon bevezetésére. Nagy kérdés, hogy mi lesz a piac reakciója, de Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint a részleges alkalmazkodás egész biztosan megtörténik és már ez is önmagában jelentős forgalmat és az új lakások építésének indulását hozhatja magával.
2024. 09. 20. 11:00
Megosztás:

A Fed döntését követően tovább araszoltak felfelé a hosszú hozamok

Az 50 bázispontos kamatcsökkentés után az USA-ban a rövid hozamok kissé mérséklődtek, a hosszabbak viszont tovább araszoltak felfelé a korábbi lokális minimumszintekről. Az emelkedésben közrejátszott, hogy váratlanul csökkent az első ízben munkanélküli segélyért folyamodók száma.
2024. 09. 20. 10:30
Megosztás:

Kiemelkedően jó hangulatban zártak az amerikai tőzsdék

A Fed kamatvágása után a három fő amerikai index 1,3% és 2,5%-kal növekedett, az S&P 500 ás a Dow Jones Ipari Átlag rekordmagasan zárt.
2024. 09. 20. 10:00
Megosztás:

Növekedéssel zártak tegnap a főbb nyugat-európai indexek

Pozitívan reagáltak az európai piacok a Fed szerdai 50 bázispontos kamatcsökkentésére, jó hangulatban folyt a kereskedés: a pán-európai Stoxx600 1,4%-os emelkedéssel zárt, ami több mint két hete a legmagasabb zárószint.
2024. 09. 20. 09:30
Megosztás:

Milyen használt autót vesznek most a magyar emberek leginkább?

Augusztusban a DataHouse előzetes adatai szerint 73 ezer személygépkocsi cserélt gazdát, 3,5 százalékkal több, mint egy évvel korábban. Bár ez az érték nem éri el a korábbi hónapokban tapasztalt szintet, továbbra is felette van az előző év bármelyik havi forgalmának. A JóAutók.hu várakozása szerint immár szinte biztossá vált, hogy idén megdől a használtautó-piac forgalmának 2022-ben elért 825 ezres csúcsa.
2024. 09. 20. 09:00
Megosztás:

Megszületett a megállapodás az új francia kormány tagjairól

Franciaországnak "vasárnap előtt" meglehet az új kormánya - jelentette be Michel Barnier miniszterelnök csütörtök este, miután bemutatta Emmanuel Macron államfőnek a 38 kormánytag nevét tartalmazó listát.
2024. 09. 20. 08:30
Megosztás:

Egyre kevesebb a nyomtatott napilap

A nyomtatott napilapok példányszáma 15 százalékkal, a hetilapok terjesztési átlaga pedig 17 százalékkal csökkent 2023-ban az előző évihez képest - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatósága csütörtökön az MTI-vel.
2024. 09. 20. 08:00
Megosztás:

3,6 milliárd forint európai uniós forrásból fejleszthetnek Bács-Kiskun vármegyében

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz keretéből elnyert mintegy 3,6 milliárd forint európai uniós forrásból több település is fejleszthet Bács-Kiskun vármegyében – tájékoztatta vármegyei önkormányzat elnöke az MTI-t.
2024. 09. 20. 07:30
Megosztás:

Árvíz: Mi lesz a nyugdíjakkal és a levelekkel?

A Magyar Posta számára a lakosság kiszolgálása kiemelt fontosságú, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy a nyugdíjak és a küldemények megérkezzenek az árvíz sújtotta területekre is - közölte a Magyar Posta csütörtökön az MTI-vel.
2024. 09. 20. 07:00
Megosztás:

IPOSZ: a kkv-szektor a magyar gazdaság egyik alappillére

A kis- és középvállalkozások (kkv) az európai és a magyar gazdaság egyik legfontosabb pillérét alkotják - hangsúlyozta Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) elnöke csütörtökön a Magyar Kézművesség Napja ünnepségen Budapesten.
2024. 09. 20. 06:30
Megosztás:

Szlovéniában idén csökkent a határsértések száma

Szlovéniában az év első nyolc hónapjában 32 002 határsértőt tartóztattak fel a hatóságok, ami 12 százalékkal kevesebb a tavalyi év azonos időszakához képest - közölte csütörtökön a szlovén belügyminisztérium.
2024. 09. 20. 06:00
Megosztás:

Békekonferencia megrendezését javasolta Madridban a palesztin elnök

Egy újabb, Madridban megrendezett békekonferencia összehívását javasolta a palesztin elnök a spanyol fővárosban tett hivatalos látogatásán csütörtökön.
2024. 09. 20. 05:30
Megosztás:

5%-os önkéntes THM plafon bevezetését szorgalmazza a lakáshiteleknél a kormány

Nagy Márton egyeztetett a Bankszövetséggel, a Nemzetgazdasági Minisztérium vezetője több pontban megfogalmazta kéréseit, javaslatait. Az egyik kérése az a bankok felé, hogy önkéntes alapon 5%-ban maximálják a lakáscélú jelzáloghitelek THM értékét. Emiatt akár 4-7,5 millió Ft-ot is spórolhat egy hiteligénylő.
2024. 09. 20. 05:00
Megosztás:

Kutatók éjszakája: Színes programmal várja az érdeklődőket a Debreceni Egyetem

Csaknem kétszáz programmal várják az érdeklődőket a Debreceni Egyetemen (DE) a kutatók éjszakáján, szeptember 27-én.
2024. 09. 20. 04:45
Megosztás:

Csalás a lottóhúzáson - bebuktak az élő húzáson a kamerák mutatják - VIDEÓ

Nincs olyan hét, hogy a lottótársaságok ne kerülnének csalási vádak kereszttüzébe olyan játékosok részéről, akiknek éppen azon a héten nem húzták ki a számait. Számos online fórum tele van ilyen bejegyzésekkel és összeesküvés-elméletekkel. Cikkünkben most egy olyan csalásról lesz szó, amely a TV kamerák előtt zajlott, és az egyik legnyilvánvalóbb esetnek számít.
2024. 09. 20. 04:00
Megosztás: