Az Algotech (ALGT) előértékesítés nyújtja a legjobb lehetőséget a nyereségre, miközben a befektetők a Solana (SOL) és a PEPE fellendülését várják

Miközben a kriptopiac továbbra is visszaesést mutat, a vezető kripto altcoinok, Solana (SOL) és PEPE, amelyek jelentős árcsökkenést tapasztaltak, küzdenek veszteségeik visszanyeréséért.

Az Algotech (ALGT) előértékesítés nyújtja a legjobb lehetőséget a nyereségre, miközben a befektetők a Solana (SOL) és a PEPE fellendülését várják

Eközben azok a befektetők, akik bizonytalanok az altcoinok jövőjét illetően, az Algotech (ALGT) befektetései felé fordulnak a potenciális nyereség reményében. Továbbá az ALGT figyelemre méltó előértékesítési teljesítménye várhatóan átveszi a dominanciát a SOL-tól és a PEPE-től. Nézzük meg részletesebben!

Az Algotech új magasságokra törekszik, miközben ALGT előértékesítése több mint 9,2 millió dollárt gyűjtött

Mivel a Solana és a PEPE óriási kritikákat kap gyenge teljesítményük miatt a kriptopiac ingadozásait követően, a befektetők egy új DeFi projekt, az Algotech (ALGT) felé fordítják figyelmüket. A decentralizált kereskedési platform reményt nyújt a kereskedőknek rendkívül innovatív algoritmikus kereskedési stratégiáival, amelyeket gépi tanulás és mesterséges intelligencia táplál.

Továbbá a platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző kripto párokhoz férjenek hozzá, mivel a blokklánc technológiát integrálja kereskedési folyamatába, hogy növelje a felhasználói nyereséget és likviditást. Az Algotech AI technikái áramvonalasítják a kereskedési taktikákat és egyszerűsítik a piaci értékelést valós idejű adatok elemzésével, lehetővé téve a kereskedők számára, hogy könnyedén maximalizálják nyereségüket.

Az Algotech célja továbbá a kriptokereskedés demokratizálása azáltal, hogy a lakossági kereskedőknek fedezeti alap szintű kereskedési képességeket biztosít. Emellett a platform enyhítési technikái segítik a kereskedőket befektetéseik védelmében, miközben magas szintű kereskedéseket folytatnak minimális veszteséggel.

Továbbá az Algotech több szakaszú előértékesítése, amely 0,04 dolláros szerény árral indult az 1. szakaszban, szintén hullámokat kelt, mivel a befektetők készülnek a kripto bikapiacra. Az előértékesítés közeledik a végső szakaszához 0,10 dolláron, miután a Bónusz Szakaszban eladta tokenjeinek több mint 91%-át 0,08 dolláron.

Az ALGT induló ára 0,15 dollár, és a most befektetők várhatóan 87,5%-os ROI-t érnek el. Ráadásul az Algotech több mint 9,2 millió dollárt gyűjtött előértékesítésében, és a listázása után a befektetők több mint 1.200%-os érmetöbbletre számíthatnak.

Algotech presale ALGT kriptovaluta előértékesítés

A Solana küzd a felszínen maradásért, mivel a SOL ára zuhan a kriptopiac visszaesése után

A Solana korábban óriási növekedést mutatott, de a jelenlegi kriptopiaci visszaesés miatt a vezető altcoin nem a legjobb befektetési lehetőség a befektetők számára. Miután 2024 júniusában elérte a havi csúcsot 175 dolláron az első héten, a SOL ára 25,71%-kal 130 dollárra esett vissza, ami a legalacsonyabb értéke 2024 májusa óta.

A csökkenés ellenére a Solana éves árfolyama 847%-kal nőtt 15 dollárról 142 dollárra, ami reményt kelt, hogy helyreáll. Továbbá a Solana kereskedési volumene 1 milliárd dollárról 2 milliárd dollárra nőtt 2024 júniusa óta, ami növekvő aktivitást és befektetői érdeklődést jelez.

Eközben a technikai mutatók szimmetrikus háromszög formációt mutatnak. Mivel a Solana medvék és bikák közötti harc folytatódik, egy felfelé történő áttörés esetén a SOL akár 292 dollárra is emelkedhet. Ezzel szemben, ha a SOL ha nem talál támaszt 126 dolláron, az ár 100 dollár alá is eshet.

A PEPE korrekciós fázisa új történelmi csúcsra viheti az árat

A Pepe az egyik vezető mémérme, és jelenléte érezhető a versenyképes iparban. Hosszú távú növekedése ellenére a PEPE ármozgása csökkent, mióta elérte történelmi csúcsát 0,00001718 dolláron május utolsó hetében.

0,00001079 dolláron kereskedve, a PEPE 37,2%-kal csökkent történelmi csúcsától. Piaci kapitalizációja is 7 milliárd dollárról 4,8 milliárd dollárra esett vissza, míg kereskedési volumene ugyanebben az időszakban 2,7 milliárd dollárról 799 millió dollárra zuhant. Piaci értékének csökkenése a befektetői érdeklődés csökkenését tükrözi.

A csökkenés ellenére a Pepe technikai elemzése azt mutatja, hogy a mémérme korrekciós mozgásban van. Ha a PEPE meghosszabbítja korrekciós fázisát, akár 0,0000172 dollárra is ralizhat az év vége előtt. Azonban, ha a békatémájú mémérme alsó trendvonal alá csökken, 0,0000089 dollárra is eshet.

Algotech: A legjobb egy jobb befektetési portfólióhoz

Azok a befektetők, akik diverzifikálni szeretnék befektetési portfóliójukat a következő kripto bikapiac előtt, számíthatnak az Algotech stabilitására és teljesítményére, amelyet automatizálási technológiája táplál. Továbbá az előértékesítések tekintetében az Algotech bizonyította értékét azzal, hogy gyorsan több mint 9,2 millió dollárt gyűjtött, ami magas keresletet mutat az ALGT token iránt. Egyszerűen fogalmazva, ez a legjobb kripto, amit most vásárolni lehet!

Nézze meg, mit kínál még az előértékesítés:

Látogassa meg az Algotech előértékesítést

Csatlakozzon az Algotech közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Gyengült a forint szerda reggel

Gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben szerda reggel kedd kora estéhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 07. 24. 08:00
Megosztás:

Exkluzív jelentés: A WW3Shiba 90%-os éves hozammal szárnyal, messze maga mögött hagyva az Avaxot, a Stellart és a Brettet a medvepiac közepette, állítják a szakértők

A medvepiaci trend sokak számára nem jó hír, de ez a tökéletes pillanat arra, hogy alulértékelt gyöngyszemeket találjunk. Az egyik ilyen a WW3Shiba, amely jelenleg szembemegy a medvepiaci érzéssel, és lenyűgöző 90%-os éves hozamot kínál a korai befektetőknek, túlszárnyalva még a bullish versenytársakat, mint az Avax és a Stellar.
2024. 07. 24. 07:22
Megosztás:

A BC GEN Hungary Kft. négyszáz új munkahelyet hoz létre Salgótarjánban

A BC GEN Hungary Kft. dél-koreai tulajdonosi hátterű autóipari beszállító vállalat új, mintegy 21 milliárd forint értékű beruházása négyszáz újabb munkahelyet hoz létre Salgótarjánban - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.
2024. 07. 24. 07:00
Megosztás:

Nőttek a német adóbevételek júniusban

Erőteljesen nőtt a német szövetségi és regionális tartományi kormányok adóbevétele júniusban éves szinten - közölte a pénzügyminisztérium.
2024. 07. 24. 06:00
Megosztás:

Kiderült, hogy moziznak gyermekeikkel a magyarok

Öt-hét éves kora körül vinné el moziba a gyermekét első alkalommal a magyarok többsége – mutat rá az ETELE Cinema és Opinio piackutató közös reprezentatív felmérése. A legkisebbek első jó mozis élménye leginkább a film kiválasztásán múlik, de sokat számít a családbarát terem, illetve a kedvenc snack és üdítő is.
2024. 07. 24. 05:00
Megosztás:

AI Kereskedési Platform eléri az utolsó előértékesítési kört, miután 50 000 tulajdonost és 9,5 millió dollárt gyűjtött össze

A kriptovaluta és a blokklánc technológia dinamikus világában a Solana (SOL) és a Fetch.ai (FET) kiemelkedik a skálázhatóság és a mesterséges intelligencia fúziójának innovatív lépései miatt. Egy új szereplő is feltűnt, felkeltve az érdeklődést. Az Algotech (ALGT), egy AI-vezérelt kereskedési platform, most érte el előértékesítési fázisának végét, jelentős figyelmet vonzva a befektetőktől.
2024. 07. 24. 04:00
Megosztás:

Nagy a szórás most az ingatlanpiaci alkuknál: 25 százalék és teljes alkuképtelenség is előfordul

Némileg megoszlanak most a vélemények az ingatlanpiacon elérhető alkukról, ugyanis egyes szakértők szerint a jelentős túlárazottság miatt olykor 20-30 százalékos alkukkal is találkozni, míg mások szerint csökkenőben a mértéke.
2024. 07. 24. 03:30
Megosztás:

A fiataloknak fontosabb az állásuk biztonsága, mint a fizetésük mértéke

Az utóbbi években rendkívül fontossá vált a munkavállalóknak, hogy egy állás hosszú távon is biztosított legyen. Ez a szempont leginkább a fiatalabbak számára elvárás, míg az idősebb generációknál a jó munkahelyi kapcsolatok kerültek előtérbe – derül ki a Boston Consulting Group (BCG), a Stepstone Group, valamint a The Network és magyar partnere, a Profession.hu közös nemzetközi kutatásából. A magyar dolgozók válaszai sok esetben eltérnek a globális trendektől.
2024. 07. 24. 03:00
Megosztás:

A VVER-1200-es reaktorok üzemanyaga teljesítménykövető üzemmódra is alkalmas

Roszatom nukleáris üzemanyaggyártó vállalata, a TVEL szakemberei a Manőver-1 névre keresztelt kísérlet során VVER-1200 reaktorokban használt nukleáris üzemanyag paramétereinek változását tanulmányozták a reaktor napi többszöri teljesítményszint-változtatásával. A teljesítmény rugalmas szabályozásának lehetősége még inkább piacképessé teszi a nagy teljesítményű orosz atomerőműveket.
2024. 07. 24. 02:00
Megosztás:

Hatalmas pénzt kaszálhatsz, ha összeomlik a Bitcoin árfolyama

Számos elemző vélekedik úgy, hogy a Bitcoin semmit nem ér, mert nincs mögötte semmilyen érték, hasznosság. Egyelőre azonban a piac és a befektetők nem így vélekednek, hiszen egy Bitcoin árfolyama cikkünk írásakor épp 66.000 dolláron áll, ami forintra átszámítva 23,7 millió forintnak felel meg. Ön úgy ítéli, hogy a Bitcoin árfolyama össze fog omlani? Akkor van egy jó hírünk: meggazdagodhat ezzel, ha bejön a tippje. Hogyan lehet sok pénzt keresni a Bitcoin zuhanásával? Például Bitcoin inverz ETF-fel! Mutatjuk, hogy mi az.
2024. 07. 24. 01:30
Megosztás:

Családi pótlék: dupla összeg érkezik, mutatjuk az időpontot is!

Az előző évekhez hasonlóan, augusztusban a Magyar Államkincstár két alkalommal is folyósítja a családi pótlékot augusztusban így dupla összeg érkezik a jogosultak számlájára. Mikor érkezik a családi pótlék augusztusban?
2024. 07. 24. 01:00
Megosztás:

Bikás mém érmék technikai elemzései, ez most a legjobb köztük 2024-ben?

Ebben a cikkben a legjobb mém érméket vesszük górcső alá, és megosztjuk a javasolt bikás piaci célokat a következő 6-12 hónapban.
2024. 07. 24. 00:01
Megosztás:

Garzonlakást venni vagy bérelni éri meg jobban Budapesten?

A felsőoktatási ponthatárok kihirdetése után a bérlés helyett a lakásvásárlás kérdése is előkerül azoknál a családoknál, ahol van elegendő saját erő egy lakáshitel felvételéhez. A dilemma a saját keresettel rendelkező fiatalok esetében is rendszeresen felmerül.
2024. 07. 23. 23:00
Megosztás:

Azt gondolnánk, hogy nő a kockázat a tőzsdéken, de...

Azt gondolnánk, hogy ahogy éleződik az elnökválasztási verseny az utolsó hónapokban, az kihatással van a részvénypiacokra is. Méghozzá a kockázatok növekedésével, csökkenés formájában. Éppen ezért megnéztük, hogy 1960-tól mostanáig hogyan alakult az S&P500 index az elnökválasztások évében, s egy picit meglepődtem.
2024. 07. 23. 22:00
Megosztás:

Stabilizálódást mutat a pénzügyi vezetők előrejelzése: a legtöbben nem terveznek átszervezést

A pénzügyi vezetők (CFO-k) 70%-a nem tervezi átszervezni pénzügyi osztályát a következő két évben - állapítja meg a Deloitte 2024-es közép-európai CFO-felmérésének kiegészítő tanulmánya, amelyben a szakértők a pénzügyi osztályok belső működését és változó szerepeit vizsgálták.
2024. 07. 23. 21:00
Megosztás:

Vasárnapig gyere el, vár a 33. Művészetek Völgye Fesztivál!

Félidőnél jár a Művészetek Völgye Fesztivál, amely idén közel 3000 programmal csábítja a látogatókat Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválján 40 különféle helyszín vár mindenkit, művészek, társulatok költöznek be a három település udvaraiba.
2024. 07. 23. 20:30
Megosztás:

Ukrajna felfüggeszti a Lukoil szállításait a Barátság kőolajvezetéken

A magyar sajtó a hétvégén arról írt, hogy Ukrajna felfüggesztette az orosz Lukoiltól származó kőolaj szállítását Magyarország és Szlovákia felé a Barátság kőolajvezetéken.
2024. 07. 23. 20:00
Megosztás:

A Spotifytól hangos a tőzsde

A tőzsdenyitás előtt tette közzé második negyedéves eredményét a Spotify.
2024. 07. 23. 19:30
Megosztás:

A tevetej feldolgozását tanulmányozza egy csádi delegáció Magyarországon

A tevetej kedvező élettani hatásai és különleges összetétele miatt értékes táplálék, a népességgyarapodás miatt világszerte egyre jobban felértékelődik - közölte a mosonmagyaróvári, csaknem egy évtizede e termékkel foglalkozó Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. ügyvezetője hétfőn az M1 aktuális csatornával.
2024. 07. 23. 19:00
Megosztás:

Az EU vizsgálja két belgiumi atomreaktor üzemidő-hosszabbításának állami támogatását

Az Európai Bizottság vizsgálatot indított annak megállapítására, hogy összhangban van-e az európai uniós versenyszabályokkal az állami támogatás, amelyet két belgiumi atomreaktor üzemidejének meghosszabbításához nyújtanának - közölte hétfőn az EU brüsszeli végrehajtó testülete.
2024. 07. 23. 18:00
Megosztás: