Az Algotech (ALGT) előértékesítés nyújtja a legjobb lehetőséget a nyereségre, miközben a befektetők a Solana (SOL) és a PEPE fellendülését várják

Miközben a kriptopiac továbbra is visszaesést mutat, a vezető kripto altcoinok, Solana (SOL) és PEPE, amelyek jelentős árcsökkenést tapasztaltak, küzdenek veszteségeik visszanyeréséért.

Az Algotech (ALGT) előértékesítés nyújtja a legjobb lehetőséget a nyereségre, miközben a befektetők a Solana (SOL) és a PEPE fellendülését várják

Eközben azok a befektetők, akik bizonytalanok az altcoinok jövőjét illetően, az Algotech (ALGT) befektetései felé fordulnak a potenciális nyereség reményében. Továbbá az ALGT figyelemre méltó előértékesítési teljesítménye várhatóan átveszi a dominanciát a SOL-tól és a PEPE-től. Nézzük meg részletesebben!

Az Algotech új magasságokra törekszik, miközben ALGT előértékesítése több mint 9,2 millió dollárt gyűjtött

Mivel a Solana és a PEPE óriási kritikákat kap gyenge teljesítményük miatt a kriptopiac ingadozásait követően, a befektetők egy új DeFi projekt, az Algotech (ALGT) felé fordítják figyelmüket. A decentralizált kereskedési platform reményt nyújt a kereskedőknek rendkívül innovatív algoritmikus kereskedési stratégiáival, amelyeket gépi tanulás és mesterséges intelligencia táplál.

Továbbá a platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző kripto párokhoz férjenek hozzá, mivel a blokklánc technológiát integrálja kereskedési folyamatába, hogy növelje a felhasználói nyereséget és likviditást. Az Algotech AI technikái áramvonalasítják a kereskedési taktikákat és egyszerűsítik a piaci értékelést valós idejű adatok elemzésével, lehetővé téve a kereskedők számára, hogy könnyedén maximalizálják nyereségüket.

Az Algotech célja továbbá a kriptokereskedés demokratizálása azáltal, hogy a lakossági kereskedőknek fedezeti alap szintű kereskedési képességeket biztosít. Emellett a platform enyhítési technikái segítik a kereskedőket befektetéseik védelmében, miközben magas szintű kereskedéseket folytatnak minimális veszteséggel.

Továbbá az Algotech több szakaszú előértékesítése, amely 0,04 dolláros szerény árral indult az 1. szakaszban, szintén hullámokat kelt, mivel a befektetők készülnek a kripto bikapiacra. Az előértékesítés közeledik a végső szakaszához 0,10 dolláron, miután a Bónusz Szakaszban eladta tokenjeinek több mint 91%-át 0,08 dolláron.

Az ALGT induló ára 0,15 dollár, és a most befektetők várhatóan 87,5%-os ROI-t érnek el. Ráadásul az Algotech több mint 9,2 millió dollárt gyűjtött előértékesítésében, és a listázása után a befektetők több mint 1.200%-os érmetöbbletre számíthatnak.

Algotech presale ALGT kriptovaluta előértékesítés

A Solana küzd a felszínen maradásért, mivel a SOL ára zuhan a kriptopiac visszaesése után

A Solana korábban óriási növekedést mutatott, de a jelenlegi kriptopiaci visszaesés miatt a vezető altcoin nem a legjobb befektetési lehetőség a befektetők számára. Miután 2024 júniusában elérte a havi csúcsot 175 dolláron az első héten, a SOL ára 25,71%-kal 130 dollárra esett vissza, ami a legalacsonyabb értéke 2024 májusa óta.

A csökkenés ellenére a Solana éves árfolyama 847%-kal nőtt 15 dollárról 142 dollárra, ami reményt kelt, hogy helyreáll. Továbbá a Solana kereskedési volumene 1 milliárd dollárról 2 milliárd dollárra nőtt 2024 júniusa óta, ami növekvő aktivitást és befektetői érdeklődést jelez.

Eközben a technikai mutatók szimmetrikus háromszög formációt mutatnak. Mivel a Solana medvék és bikák közötti harc folytatódik, egy felfelé történő áttörés esetén a SOL akár 292 dollárra is emelkedhet. Ezzel szemben, ha a SOL ha nem talál támaszt 126 dolláron, az ár 100 dollár alá is eshet.

A PEPE korrekciós fázisa új történelmi csúcsra viheti az árat

A Pepe az egyik vezető mémérme, és jelenléte érezhető a versenyképes iparban. Hosszú távú növekedése ellenére a PEPE ármozgása csökkent, mióta elérte történelmi csúcsát 0,00001718 dolláron május utolsó hetében.

0,00001079 dolláron kereskedve, a PEPE 37,2%-kal csökkent történelmi csúcsától. Piaci kapitalizációja is 7 milliárd dollárról 4,8 milliárd dollárra esett vissza, míg kereskedési volumene ugyanebben az időszakban 2,7 milliárd dollárról 799 millió dollárra zuhant. Piaci értékének csökkenése a befektetői érdeklődés csökkenését tükrözi.

A csökkenés ellenére a Pepe technikai elemzése azt mutatja, hogy a mémérme korrekciós mozgásban van. Ha a PEPE meghosszabbítja korrekciós fázisát, akár 0,0000172 dollárra is ralizhat az év vége előtt. Azonban, ha a békatémájú mémérme alsó trendvonal alá csökken, 0,0000089 dollárra is eshet.

Algotech: A legjobb egy jobb befektetési portfólióhoz

Azok a befektetők, akik diverzifikálni szeretnék befektetési portfóliójukat a következő kripto bikapiac előtt, számíthatnak az Algotech stabilitására és teljesítményére, amelyet automatizálási technológiája táplál. Továbbá az előértékesítések tekintetében az Algotech bizonyította értékét azzal, hogy gyorsan több mint 9,2 millió dollárt gyűjtött, ami magas keresletet mutat az ALGT token iránt. Egyszerűen fogalmazva, ez a legjobb kripto, amit most vásárolni lehet!

Nézze meg, mit kínál még az előértékesítés:

Látogassa meg az Algotech előértékesítést

Csatlakozzon az Algotech közösséghez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Hazai fejlesztésű szoftver forradalmasítja a kamionmosást és rövidesen a személyautó mosást is

A kamionok és más, nagy méretű teherautók, buszok, szállító járművek tisztítását komoly szabványrendszer szabályozza. Az előírásoknak a tisztaság mellett az élelmiszer-biztonsági lánc folytonosság garantálása miatt is meg kell felelni, ebben pedig hatalmas lépést tett egy magyar cég.
2024. 07. 03. 06:30
Megosztás:

Politikai kockázatok: lassuló gazdaság, gyenge munkaerőpiac

Csökkenő infláció, lassuló gazdaság és gyengébb munkaerőpiac. Az elmúlt hetek adatai legalábbis ezt jelzik az Egyesült Államokban.
2024. 07. 03. 06:00
Megosztás:

Megkezdődött az ácsi katódanyag-gyár építése

Megkapta a szükséges engedélyeket és megkezdte az ácsi katódanyag-gyár építését a Bamo Technology Hungary Kft. – tájékoztatta a cég képviselője a helyieket az ácsi munkabizottság legutóbbi ülésén.
2024. 07. 03. 05:30
Megosztás:

Mi történt a magyar tőzsdén júniusban?

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) vezető indexe, a BUX, júniusban is újabb rekordokat ért el: 72 094,79 ponton zárt, amely 6,2 százalékos növekedést jelent a májusi záróértékhez képest, és amely egyúttal napi rekord a hazai tőzsdetörténetben. Az azonnali részvénypiac forgalma 223,9 milliárd forintot tett ki, amely napi átlagban 11,2 milliárd forintnak felel meg. A legnépszerűbb részvényeknek ebben a hónapban az OTP Bank, a Magyar Telekom és a Richter Gedeon bizonyultak, 108,2, 35,9 és 35,7 milliárd forint értékű forgalommal, míg a brókercégek közül a Concorde, az ERSTE és a Wood & Company emelkedett ki. A június eseményekben is bővelkedett: lezajlott a BÉT50 közösség idei exkluzív találkozója, a BÉT50 Klub, a PannErgy 30 éves tőzsdei jubileumát, a BÉT újjáalapításának 34. évfordulóját ünnepelte, emellett sor került a BÉT és az MBH Bank közös eseménysorozata, a MentorHub első alkalmára is.
2024. 07. 03. 05:00
Megosztás:

Sok a túlárazott ingatlan a piacon: akár 30 százalékos is lehet az eltérés a reális árhoz képest

Sok a túlárazott ingatlan a piacon: akár 30 százalékos is lehet az eltérés a reális árhoz képest
2024. 07. 03. 04:30
Megosztás:

Leginkább szigetelésre és ablakcserére használnák az új otthonfelújítási támogatást

Az ingatlantulajdonosok több mint felét (52%) érdekli az energiahatékonyság növelését célzó lakásfelújítási konstrukció – derül ki az OTP Otthon és az OTP Bank megbízásából készített 1000 fős kutatásból. Legtöbben a házak szigetelésében és az ablakok cseréjében gondolkodnak, de napelembe és hőszivattyúba is sokan beruháznának. Különösen, ha állami támogatást is kapnak.
2024. 07. 03. 04:00
Megosztás:

800 millió forintos támogatásra pályázhatnak a vidéki cukrászdák

Országszerte közel nyolcszáz vidéki cukrászda igényelhet egymillió forint vissza nem térítendő támogatást eszközbeszerzésre és fejlesztésre július 2-től augusztus 1-ig. Keddtől indul az összesen 13 milliárd forint értékű turisztikai támogatási konstrukció második üteme - hívta fel a figyelmet keddi közleményében a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ).
2024. 07. 03. 03:30
Megosztás:

Pénzt és energiát takarítunk meg a korszerűsítéssel – indul az Otthonfelújítási program

A hazai lakóépületek legalább 80 százaléka 1990 előtt épült, a lakásállomány nagyjából 40 százaléka pedig energetikai szempontból rossz kategóriába sorolható, így a lakóingatlanok energiahatékonyságának javítása kiemelt fontosságú – hangsúlyozták az MBH Bank szakértői az Otthonfelújítási program indulása kapcsán tartott sajtótájékoztatón.
2024. 07. 03. 03:00
Megosztás:

Dacol a LIDL a Minisztérium döntésével: mi akkor is "fagyasztunk"!

Továbbra is megmaradnak a kedvezményes árak és az akciók a Lidl Magyarország áruházaiban.
2024. 07. 03. 02:00
Megosztás:

Miért nem zavarja Magyar Péter szavazóit, hogy piros BMW-vel pózol?

Miért nem zavarja Magyar Péter szavazóit, hogy a piros BMW-jével pózol, amikor általában már egy Skoda is kiveri a biztosítékot?
2024. 07. 03. 01:00
Megosztás:

Mi történik, ha törlik a repülőjáratunkat?

Járattörlés esetén a légiutasokat megilleti a vételár visszatérítése, ha nem tudnak elutazni vagy az átfoglalás az eredeti úti céljukra a legközelebbi járatra, esetleg egy olyan későbbi járatra, amely az utasnak is megfelel - közölte a Budapest Főváros Kormányhivatala kedden az MTI-vel.
2024. 07. 03. 00:30
Megosztás:

A Pepe Unchained sikeres előértékesítése hajtja a mém érme rallyt

Ez a projekt egyesíti a jól ismert Pepe token egyedi megközelítését és a fejlett blokklánc technológiát, pontosabban a saját, Layer 2 blokkláncát.
2024. 07. 03. 00:01
Megosztás:

Gyengébben alakult az amerikai feldolgozóipari teljesítmény júniusban

A vártnál gyengébben alakult az amerikai feldolgozóipari teljesítmény júniusban az arizonai Institute for Supply Management (ISM) gazdaságkutató intézet havi rendszeres "Report On Business" felmérése alapján.
2024. 07. 02. 23:30
Megosztás:

Júliusi 3 milliárd dolláros token-feloldás: Most szabadítsa fel a kriptó aranybányát!

A kriptovaluta piac egy jelentős eseményre készül júliusban, mivel körülbelül 3 milliárd dollár értékű token kerül felszabadításra különböző projektekben.
2024. 07. 02. 23:00
Megosztás:

Ingyen juthatnak állami ingatlanvagyonhoz a kistelepülések

Ingyenesen juthatnak állami ingatlanvagyonhoz a kistelepülések a Magyar falu program keretében - közölte a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos hétfőn az MTI-vel.
2024. 07. 02. 23:00
Megosztás:

Mi is érdekeltek vagyunk Örményország és a kaukázusi régió stabilitásában

Örményország és a kaukázusi régió stabilitásában érdekelt Magyarország, ezért a hétfőn kezdődött magyar soros EU-elnökség idején arra törekszik, hogy erősítse Örményország és a kaukázusi régió kapcsolatait az Európai Unióval - mondta az MTI-nek hétfőn Jerevánból telefonon nyilatkozva a Külgazdasági és Külügyminisztérium üldözött keresztényeket segítő programokért felelős államtitkára.
2024. 07. 02. 22:30
Megosztás:

Erőteljesen teljesített a gépjárműpiac az első fél évben

Az első félévében a személyautók regisztrációjának száma jelentősen nőtt, az év első hat hónapjában 63 331 autót regisztráltak, szemben az előző év azonos időszakban regisztrált 56 594 autóval - közölte a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE) kedden az MTI-vel.
2024. 07. 02. 22:00
Megosztás:

5,4 százalékos volt a GDP-arányos hiány

Az előzetes adatok szerint 1068 milliárd forint, a GDP 5,4 százaléka volt a kormányzati szektor 2024. első negyedéves hiánya. Az egyenleg az előző év azonos időszakához képest 611 milliárd forinttal, GDP-arányosan 4,0 százalékponttal lett kedvezőbb - jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
2024. 07. 02. 21:30
Megosztás:

Mit jelent a lakáshitelt felvevőknek a kamatplafon megszűnése?

Július 1-ével véget ért az önkéntes kamatplafon időszaka. Ezzel párhuzamosan az OTP Bank a kevésbé hitelképes ügyfelei számára a korábbi plafonérték fölé emelte lakáshitelének kamatát. A Bankmonitor szakértői szerint ez hamarosan kisebb lavinát indíthat el, vagyis az igénylők a jelenleginél magasabb költséggel juthatnak majd lakáshitelhez.
2024. 07. 02. 21:00
Megosztás:

Mínuszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék

Csökkenéssel zárták a kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdék kedden.
2024. 07. 02. 20:00
Megosztás: