Az Ethereum (ETH) és a NEAR Protocol (NEAR) hozzájárulnak az altcoin szezonhoz, a KangaMoon (KANG) pedig közelít a 100 000 dollárhoz

A KangaMoon (KANG) egy jelentős áttörés küszöbén áll. A token közel áll ahhoz, hogy elérje a 100 000 dollárt az előértékesítés (presale) első szakaszában. Néhány elemző már most úgy véli, hogy ez lehet az a következő 100-szoros meme coin 2024-ben. Eközben az Ethereum és a NEAR Protocol (NEAR) árfolyama tovább emelkedik. Ezek a tokenek hozzájárulnak az altcoin szezonhoz, amely végigsöpör a kriptopiacon.

Az Ethereum (ETH) és a NEAR Protocol (NEAR) hozzájárulnak az altcoin szezonhoz, a KangaMoon (KANG) pedig közelít a 100 000 dollárhoz

KangaMoon (KANG): Egy Egyedülálló Mém Coin

A KangaMoon (KANG) más, mint sok más mém coin. Valódi hasznot is kínál: használhatóságot. A KANG token használható a KangaMoon ökoszisztémában számos tevékenységre. Ez az ökoszisztéma összekapcsolja a közösségi pénzügyi (Social-Fi) és a "játssz és keress" (P2E) elemeket.

Például részt vehetsz csatákban és versenyeken, vagy akár fogadhatsz is KangaMoon-on. A KANG token létfontosságú, mivel annak birtoklása hozzáférést biztosít heti, havi és negyedéves kihívásokhoz is. Ezeknek a kihívásoknak a teljesítése plusz tokenek és játékelemek megszerzéséhez vezet.

Ezeket az elemeket aztán eladhatod vagy kereskedhetsz velük a KangaMoon piacterén. Ennek eredményeként monetizálhatod játékidődet ezzel az innovatív DeFi projekttel.

Egy teljes gőzzel haladó előértékesítési folyamatnak köszönhetően a KangaMoon már közel 100 000 dollárt gyűjtött össze, és nagy feltűnést keltett a kriptó közösségben. Az előértékesítés első szakaszában 0,005 dollárért kínálják a KANG tokent, de az elemzők arra számítanak, hogy amint 2024 második negyedévében bekerül a tőzsdékre, mint mém coin, akár 100-szoros árfolyam emelkedést is elérhet.

Crypto Rover elemző szerint az Ethereum (ETH) Ellenállásba Ütközik

Az Ethereum (ETH) nemrégiben izgalmas növekedést mutatott be. A CoinMarketCap adatok szerint az Ethereum árfolyama az elmúlt héten 2304 dollárról 2487 dollárra emelkedett. Ebben az időszakban a piaci tőkeértéke is 278 milliárd dollárról 299 milliárd dollárra nőtt. Az elemző Crypto Rover kijelentette, hogy ez az altcoin most egy ellenállásba ütközött.

Bikapiaci hangulatban, amelyben 26 technikai mutató zöldet jelez, a szakértők továbbra is bizakodóak az Ethereum árfolyam előrejelzéseikben. A jelenlegi prognózis az, hogy ez az altcoin 2024 márciusában 2703 dollárra fog emelkedni.

NEAR Protocol (NEAR): Új Partnerség a D3-mal

Közben érdekes fejlemények történtek a NEAR Protocol (NEAR) háza táján. Például a NEAR Protocol bejelentette, hogy új partnerséget kötött a D3-mal, hogy beadjanak egy kérelmet a .near felső szintű domain címre. Ez egy stratégiai lépés, mely segít a digitális azonosításokhoz való eljutásban - gyakorlatilag összekapcsolva az open web korszak Web2 és Web3 rendszereit.

Ez a NEAR Protocol hír egy rallyt indíthat el ennek ebben tokenben. A NEAR Protocol kriptovaluta értéke az elmúlt hétben 2,82 dollárról 3,01 dollárra emelkedett. Ebben az időszakban a piaci tőkeértéke 2,91 milliárd dollárról 3,11 milliárd dollárra nőtt. Az altcoin technikai elemzése is bullish képet mutat, mivel 24 mutató zöldet jelez. Emiatt a szakértők azt jósolják, hogy  2024 márciusára 3,30 dollárig nőhet az árfolyama.

Lehet, hogy a KangaMoon felülmúlja az Ethereumot és a NEAR Protocol-t?

A KangaMoon alacsony, 5 millió dolláros piaci tőkével rendelkezik, ami emiatt gyors növekedésre lehet képes. Az Ethereumhoz és a NEAR Protocolhoz képest kevesebb új forrásra van szüksége ahhoz, hogy robbanásszerűen növekedjen. Ez előnyös helyzetbe hozza a KANG-ot, így az altcoin piac éllovasa lehet.

Fedezd fel a Kangamoon (KANG) előértékesítés izgalmas lehetőségeit ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozzon a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Magyarország a horgászok országa

Magyarországon mindig is népszerű sportnak számított a horgászat. A közkedvelt szabadidősport a világjárvány óta még népszerűbb lett, ahogy sokan kaptak rá vagy tértek vissza ehhez a természetközeli kikapcsolódási formához. Mit érdemes tudni a horgászat magyarországi helyzetéről, és mire számítson, aki szeretne belevágni?
2024. 02. 27. 04:00
Megosztás:

Hogyan bonthatók fel az egyházi esküvők? Elmondjuk!

Az egyházi házasságok felbonthatóságáról szól szikkünk: a statisztikák szerint a szentségi házasságok stabilabb lábakon állnak és kisebb eséllyel futnak zátonyra.
2024. 02. 27. 03:00
Megosztás:

Vállalati adatokon tanított generatív mesterséges intelligencia: a jövő útja a cégeknek

A nyilvános adatokon tanított AI modellek esetében mára egyértelművé vált, hogy nemcsak segíteni képesek a vállalatokat, hanem használatuk számos kockázatot is jelenthet azokra nézve. Ennek elkerülése érdekében, valamint a produktivitás javítása, a költségek optimalizálása és a komplex információk megértése céljából egyre többen saját adataikat használva tanítják a generatív mesterséges intelligenciát – derül ki a Deloitte TMT Predictions 2024 kutatásából.
2024. 02. 27. 02:30
Megosztás:

Az egészséges nyugdíjas éveknek ne legyen része a megélhetési munka!

Még mindig jelentős az időskorú munkavállalók aránya Magyarországon. Hogyan lehetne elkerülni azt, hogy a nyugdíjas korúak dolgozni legyenek kénytelenek a tisztes megélhetés érdekében?
2024. 02. 27. 02:00
Megosztás:

Dobhatod ki a COVID teszteket! Nem érdemes már csináltatni többet

Csúcsokat döntöget az influenza vírus, az RSV, már előzte a COVID-ot mégis gyakran halljuk, hogy ma már nem érdemes tesztelni, mert mindegyik vírusfertőzés lefolyása ugyanolyan. Miért nem helyes ez az álláspont? Hogy kerül a képbe a Streptococcus baktérium? Miért NEM érdemes mostanság COVID-teszteket használni? Erről lesz szó az alábbi háttéranyagban.
2024. 02. 27. 01:00
Megosztás:

Így tárolható a villamos energia korszerűen, hatékonyan

Magyarország eddigi legnagyobb energiatárolóját építi meg Szolnokon a Forest-Vill Kft. a MAVIR Zrt. megbízásából.
2024. 02. 27. 00:30
Megosztás:

Az alapján amit eddig láttunk, a SMOG lehet 2024 legjobb kriptója

Továbbra is egyike a legnépszerűbb elérhető befektetési lehetőségeknek a szektorban a Smog. A listázást semmilyen előértékesítés nem előzte meg, ennek ellenére pillanatok alatt tudott 1400 százalékkal növekedni a sárkányos kriptó értéke.
2024. 02. 27. 00:01
Megosztás:

Fúzió a biztosításközvetítői piacon: a GRANTIS-hoz csatlakozik az Eurolife ‘94

Az eddig is magas színvonalú és hatékony kiszolgálás terén jelentős előrelépésekre számíthatnak a meglévő és új ügyfelek.
2024. 02. 26. 23:30
Megosztás:

Csehország segítő kezet kap

Mintegy kétbillió korona (harminckétbillió forint) támogatást kapott húszéves európai uniós tagsága alatt az uniós alapokból Csehország, míg a közös kasszába eddig 876,6 milliárd koronát fizetett be - közölte hétfőn a cseh pénzügyminisztérium, amelynek kimutatását a CTK állami hírügynökség ismertette.
2024. 02. 26. 23:00
Megosztás:

Így válassz fülbevalót gyermekednek!

Az első fülbevaló kiválasztása kislányunknak nem egyszerű feladat: számtalan típus és stílus közül választhatunk szemünk fényének. Mikor lövessük ki a fülét? Az első darab fémből legyen, vagy valami másból? Ám vannak még más szempontok is: cikkünkben segítünk eligazodni köztük!
2024. 02. 26. 22:30
Megosztás:

Mutatjuk, hol épül meg az ország legnagyobb energiatárolója

Magyarország legnagyobb energiatárolóját építi meg Szolnokon a MAVIR Zrt. megbízásából a Forest-Vill Kft. - közölte a villamosenergetikai cég hétfőn az MTI-vel.
2024. 02. 26. 21:30
Megosztás:

Az EU elfogadta az új rendeletet

Az Európai Unió Tanácsa elfogadta az euróban történő azonnali átutalásokat lehetővé tevő rendeletet az EU-ban és az Európai Gazdasági Térség (EGT) országaiban - közölte az uniós tanács hétfőn.
2024. 02. 26. 21:00
Megosztás:

Terhelt lakásbiztosításokat is újra lehet kötni

A lakásbiztosítási szerződés abban az esetben is újraköthető, ha jelzáloghitel vagy a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) miatt hitelbiztosítéki záradékkal terhelt - hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a honlapján közzétett tájékoztatójában.
2024. 02. 26. 20:00
Megosztás:

Hogyan lehet pénzt keresni otthon a felhőbányászattal?

Az évek során egyre többen keresik az otthoni passzív jövedelem könnyű módjait, és a felhőbányászat válik rendkívül népszerű választássá. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért lehet az Inccrypto felhőbányászati platform megbízható választás azok számára, akik 2024-ben pénzt akarnak keresni az interneten.
2024. 02. 26. 19:50
Megosztás:

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.
2024. 02. 26. 19:30
Megosztás:

Vegyes zárás az európai tőzsdéken

Gyenge kezdés után vegyes indexekkel, többségében csökkenéssel fejezték be a hétfői kereskedést a főbb európai értékpapírpiacok.
2024. 02. 26. 19:00
Megosztás:

A vegyes nemzetközi befektetői hangulatot követte a magyar tőzsde

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 224,98 pontos, 0,34 százalékos csökkenéssel, 66 038,20 ponton zárt hétfőn.
2024. 02. 26. 18:30
Megosztás:

Mi is részt vettünk a Swiss Talent Fórumon

Magyarországgal együtt 25 ország 70 küldöttje vett részt idén a svájci Swiss Talent Fórumon - közölte a Magyar Innovációs Szövetség hétfőn az MTI-vel.
2024. 02. 26. 18:00
Megosztás:

Mekkora bátorság van az MNB-ben? Elmélkedés a magyar kamatról

Holnap dönt az MNB az alapkamatról. A piaci várakozások szerint 100 bázispont lesz a kamatcsökkentés, s ezzel az alapkamat 9 százalékra csökkenne, amivel még mindig 5,2 százalék lenne a reálkamat, a januári infláció alapján.
2024. 02. 26. 17:30
Megosztás:

Lemondott Bogsch Erik

Március 1-jei hatállyal, igazgatósági tagsága megtartása mellett lemondott a Richter Gedeon Nyrt. igazgatóságában betöltött elnöki tisztségéről Bogsch Erik - tájékoztatta az MTI-t a gyógyszeripari társaság hétfőn.
2024. 02. 26. 17:00
Megosztás: