Az RCO Finance Robo Advisor megmenti a kereskedők portfólióit, ahogy a Bitcoin (BTC) elveszíti a 60.000 dolláros támaszát

A kriptovaluta világában nagy a zűrzavar a Bitcoin folyamatos csökkenése miatt, amely az 60 000 dolláros kritikus támasza alá esett. A vezető kriptovaluta 54 000 dollár alá esett, amely az idei év februárja óta a legalacsonyabb szint, ezzel sok befektetőt veszteségbe sodorva.

Az RCO Finance Robo Advisor megmenti a kereskedők portfólióit, ahogy a Bitcoin (BTC) elveszíti a 60.000 dolláros támaszát

Azonban néhány kereskedő elkerülte a visszaesés legrosszabb részét, mivel figyelmeztették őket a BTC 60 000 dollár alá történő esésének lehetőségére még mielőtt az megtörtént volna. Ezek a kereskedők az RCO Finance mesterséges intelligencia robo tanácsadójára támaszkodtak, amely pontos betekintést nyújtott, segítve őket portfólióik likvidálásától való megvédésében.

Hogyan tudta a robo tanácsadó előre jelezni a piaci összeomlást? És hogyan férhetnek hozzá más kereskedők ehhez az innovatív funkcióhoz? Olvasson tovább, hogy megtudja.

Hogyan védi meg az RCO Finance robo tanácsadója a kereskedőket a veszteségektől?

Az RCO Finance egy DeFi protokoll, amely mesterséges intelligenciát integrál kereskedési platformjába az eredmények javítása és a jövedelmezőség növelése érdekében. Ez az AI felé történő váltás segítette az RCO Finance-t a robo tanácsadó kifejlesztésében.

Ez a tanácsadó gépi tanulást és bonyolult algoritmusokat használ a piaci adatok feldolgozására, és személyre szabott betekintéseket és javaslatokat készít a kereskedők számára. Érdekesség, hogy a mesterséges intelligencia asszisztens még a kereskedések végrehajtásában is segíthet.

Az RCO Finance decentralizált platformján a kereskedők meg tudták őrizni portfólióikat a robo tanácsadó javaslatait követve. Azok, akik fizikailag nem voltak elérhetők BTC-jük eladására, az asszisztens eladta BTC tartásaikat helyettük. Most alacsony áron tudják megvásárolni a BTC-t, és később magasabb áron eladni, hogy profitáljanak.

A kriptovaluták mellett a kereskedők valós eszközökkel, például részvényekkel, kötvényekkel, árucikkekkel és ingatlanokkal is kereskedhetnek. Az RCO Finance Pre-DO funkciója emellett hozzáférést biztosít a folyamatos derivatívákhoz, például opciókhoz, határidős ügyletekhez, swapokhoz és ETF-ekhez.

Bár mindez fantasztikus, az RCO Finance még ennél is többet kínál.

Az RCO Finance átfogó DeFi csomagot kínál

Az RCO Finance célja a DeFi forradalmasítása, és ez a küldetés nem áll meg a decentralizált kereskedésnél. A protokoll egy hitelprogramot is kínál, amely lehetővé teszi a hitelezők számára, hogy jövedelmet szerezzenek a hitelfelvevők által fizetett kamatokból.

Egy másik fontos RCO Finance funkció a betéti kártya. Ez a kártya kapcsolódik a tulajdonos DeFi tartalékaihoz, és lehetővé teszi számukra, hogy tranzakciókat hajtsanak végre hagyományos és decentralizált pénzügyi környezetekben egyaránt. Hasznos továbbá a kriptovaluta fiat pénzre történő átváltásához.

Ezen túlmenően a kereskedők felhasználhatják tartásaikat, hogy likviditást biztosítsanak a platformon lévő kereskedési párok számára. Ez biztosítja a zökkenőmentes kereskedést, és lehetővé teszi számukra, hogy jutalmakat szerezzenek, tovább növelve tartásaik méretét.

RCOF kriptó előértékesítés

Szerezze meg az RCOF-et és növelje portfólióját!

Minden kereskedő célja a portfóliója növelése. Az RCO Finance robo tanácsadója tökéletes eszköz a kereskedők számára, hogy csökkentsék veszteségeiket, helyes kereskedési döntéseket hozzanak és gyorsabban növeljék portfólióikat.

Ahogy azok a kereskedők, akik elkerülték a BTC visszaesés miatti veszteségeket, Önnek is érdemes megvásárolnia az RCOF-t, hogy hozzáférhessen a mesterséges intelligencia robo tanácsadóhoz.

Szerencsére az RCOF birtoklásának előnyei túlmutatnak a robo tanácsadó hozzáférésén. Ön dönthet a kormányzati javaslatokról, jutalmakat szerezhet a hálózat biztonságának biztosításával a stakelt tokenek révén, és részesülhet a platform bevételéből.

Vásárolja meg az RCOF-t ma, hogy megvédje portfólióját és élvezze a fantasztikus előnyöket.

Hogyan férhet hozzá az RCO Finance robo tanácsadójához és egyéb szolgáltatásaihoz?

Az RCOF a protokoll natív és irányítási tokenje. Az érdeklődő kereskedők e token megvásárlásával férhetnek hozzá az RCO Finance ökoszisztémájához. A folyamatban lévő előértékesítés első szakaszában 0,0127 dollárért vásárolhat RCOF-t.

Az RCO Finance szolgáltatásaihoz való kiváltságos hozzáférésen túl, az RCOF korai megvásárlása 3000%-os profitot hozhat, amikor a token 0,4 dolláron indul. Továbbá jelentősen kedvezményes kereskedési díjakat fizet a kereskedési platformon.

Az RCOF tokeneket stakelheti is, hogy jutalmakat szerezzen. Ezenkívül az RCOF tulajdonosai osztalék formájában részesülnek a platform bevételeiből.

További információkért az RCO Finance előértékesítésről:

Látogass el az RCO Finance előértékesítés oldalára

Csatlakozzon az RCO Finance közösségéhez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a ProfitLine szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatást kap Békés vármegye

Több mint egymilliárd forint fejlesztési támogatás érkezik Békés vármegyébe az európai uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretéből - közölte a Békés Vármegyei Önkormányzat az MTI-vel.
2024. 07. 20. 18:00
Megosztás:

Hitelezési platformot indított az ingatlan.com

Már több mint 100 ezren használták az ingatlan.com által a lakosság számára indított online hitelezési platformot, amelynek a fejlesztéshez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs (NKFI) Hivatal 286,824 millió forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá - közölte az ingatlan.com Zrt. az MTI-vel.
2024. 07. 20. 17:00
Megosztás:

Az élelmiszeripar szakember-utánpótlását segítő projekt indult

Uniós támogatással az élelmiszeripar és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások szakember-utánpótlását segítő magyar-szerb határ menti projekt indult Tápláljuk a jövőt! (Feeding Future) címmel - tájékoztatta a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara az MTI-t.
2024. 07. 20. 16:00
Megosztás:

Balaton térségében ezek a fő úti célok a magyarok körében

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu szállásfoglaló portál adatai alapján pénteken az MTI-vel.
2024. 07. 20. 15:00
Megosztás:

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt

Komoly lehetőségek állnak a hazai juhágazat előtt, éppen ezért az Agrárminisztérium (AM)felülvizsgálta a szektorhoz kapcsolódó támogatások rendszerét. Ennek eredményeként 2024-től kezdődően a források fokozottan szolgálják az állatállomány genetikai minőségének javítását, illetve a minőségi árutermelést, tekintettel a juhtartók szakmai igényeire és lehetőségeire - jelentette be pénteki közleményében a minisztérium.
2024. 07. 20. 14:00
Megosztás:

Tizedével nőtt a napelemes beépített teljesítmény

Az átviteli rendszerirányító MAVIR friss adatsora szerint 2024 júliusáig összesen 6712 megawattnyi naperőművet helyeztek üzembe Magyarországon. Az összes teljesítményből a legnagyobb arányban az ipari létesítmények részesülnek 3678 megawattal. Az 50 kilowatt (kW) feletti rendszerek idén júniusban érték el eddigi negyedórás termelési csúcsukat, amely csak kevéssel maradt el a 3200 megawatt-tól - hívta fel a figyelmet pénteki elemzésében az Energiaügyi Minisztérium (EM).
2024. 07. 20. 13:00
Megosztás:

NIS2 kiberbiztonsági szabályozás - jobb későn, mint soha

Ugyan június 30-án lejárt Kiberbiztonsági tanúsításról és felügyeletről szóló törvényben meghatározott első fontos határidő, a cégvezetőknek azonban még van idejük pótolni a mulasztást, és időben megkezdeni a felkészülést a támadások elhárítására - nem mellesleg az akár milliós nagyságrendű bírság elkerülésére.
2024. 07. 20. 12:00
Megosztás:

Javította Törökország minősítését a Moody's

Felminősítette Törökországot a Moody's Ratings. A nemzetközi hitelminősítő a péntek éjjel Londonban bejelentett döntést mindenekelőtt azzal indokolta, hogy Törökország határozottan visszatért az ortodox monetáris politikához, és ennek már megvannak az első látható eredményei.
2024. 07. 20. 11:00
Megosztás:

Itt a méret a lényeg: ezek a járművek a közutak rémei

A nagy teljesítményű autókkal gyakrabban okoznak kárt másoknak, és ezek értéke is nagyobb - derül ki a Bank360.hu friss káradatok alapján készült elemzéséből. A kötelező biztosítások számához képest csökkent a károk gyakorisága, amiben a legtöbbet futó trolik, kamionok és csuklós buszok az éllovasok.
2024. 07. 20. 10:00
Megosztás:

Így lehet rémálom a nyaralás

Akár 10-20 százalékkal is többet fizethet egy külföldön megvásárolt áruért az, aki a bankkártyás fizetésnél elfogadja azt, hogy a kereskedő bankja forintban vonja le az összeget a dinamikus valutaváltás szolgáltatás keretében – figyelmeztet Gergely Péter. A BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint hatalmas árfolyam-eltérítések itthon is vannak: az EuroNet automatákból kedden 426 forintért lehetett eurót felvenni, a Wizzair oldalán ugyanarra a járatra 13 százalékkal többet kellett fizetnie annak, aki forint helyett euróban akarta ugyanazt a repülőjegyet megvenni.
2024. 07. 20. 09:00
Megosztás:

140 millió eurós befektetés: az OMV is csatlakozik az EIT InnoEnergy-hez

Zártkörű részvénykibocsátás keretében az osztrák székhelyű globális üzemanyag és vegyipari vállalat, az OMV, a romániai integrált energiaipari vállalat, a OMV Petrom és a hollandiai székhelyű vállalat, az ACB Participaties B.V. csatlakozott a fenntartható energiaipari fejlesztésekben élenjáró EIT InnoEnergy-hez idén júliusban. A három cég által biztosított és 140 millió euró értékben lejegyzett részvények jelentős tőkeinjekciót nyújtanak a szervezet átfogó energiaipari célkitűzéseinek megvalósításához.
2024. 07. 20. 08:00
Megosztás:

Új technológia hódít: az acélszerkezetes építkezés előnyei

Az acélszerkezetű épületek nemcsak könnyebbek és tartósabbak, de gyorsabban is építhetők, mint a hagyományos fa szerkezetek. A Magyarországon újdonságnak számító technológia jelentős előnyökkel bír, beleértve a hosszabb élettartamot, a deformálódásmentességet, a rágcsálókkal szembeni ellenállást és a kiváló földrengésállóságot.
2024. 07. 20. 07:00
Megosztás:

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt szerint rendkívül valószínű, hogy a BTC ára eléri a 71 ezer dollárt, mit jelent ez az altcoinok számára?

A vezető Bitcoin kereskedő, Peter Brandt nemrégiben közzétette a BTC technikai, grafikonos elemzését, amelyben azt jósolta, hogy az első számú kriptovaluta hamarosan elérheti a 71 000 dollárt. Mivel a Bitcoin árának ingadozásai nagymértékben befolyásolja az altcoin piacot, újabb kriptó rally következhet, ha Brandt előrejelzése helytálló.
2024. 07. 20. 06:00
Megosztás:

McKinsey: akár megduplázható a budapesti turizmus

Budapest képes volna megduplázni az ideérkező turisták és az általuk itt töltött vendégéjszakák számát, illetve megkétszerezni-háromszorozni a költéseiket a fővárosban – írja a McKinsey & Company tanulmánya, amely szerint Budapest jelenlegi piaci részesedése a globális turizmusból hozzávetőleg fele a hasonló európai városok részesedésének. A turisztikai forgalom megduplázásának érdekében a tanácsadó cég szerint infrastruktúrafejlesztésre, hatékonyabb digitális marketingre és konferenciaturizmusra, valamint az iparági szereplők szoros együttműködésére volna szükség.
2024. 07. 20. 05:00
Megosztás:

Durva! Már itt tartanak a magyar szántóföld árak!

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly, noha az ország különböző régióiban változatosan alakultak, Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.
2024. 07. 20. 04:00
Megosztás:

Mennyibe kerül valójában egy hőszivattyú beruházás?

Takarékos fűtési-hűtési megoldások a természet energiájával: az épülő vagy korszerűsítés előtt álló épületeknél alapvető kérdés, hogy milyen fűtési rendszert válasszunk. Egyre népszerűbb megoldás a hőszivattyú. De vajon tényleg mélyen a zsebébe kell-e nyúlnia annak, aki ezt az energiahatékony megoldást választja?
2024. 07. 20. 03:00
Megosztás:

Akinek sok készpénze van Magyarországon, ezzel a döntéssel most hatalmasat veszít!

A pénzügyi világban gyakran emlegetik azt a mondást, hogy „a készpénz király”, de a jelenlegi gazdasági helyzetben ez a kijelentés már korántsem olyan egyértelmű. A magyar piacon és a globális gazdaságban is jelentős változások történtek, amelyek alapvetően megváltoztatták a készpénz birtoklásának kockázatait és előnyeit.
2024. 07. 20. 02:00
Megosztás:

1 milliós forintos négyzetméterár a panellakásoknál! Miiii?!

Míg korábban slágertermék volt az ingatlanpiacon a panellakás, néhány éve valamelyest csökkent a népszerűsége, ugyanakkor továbbra is keresett kategória az ingatlanpiacon. Már csak azért is, mert a panellakások esetében jellemzően kisméretű ingatlanról van, ami pedig a vevők elsődleges célpontja most. Ráadásul a befektetők is keresik, hiszen a kisméretű lakások jól kiadhatók.
2024. 07. 20. 01:30
Megosztás:

Sok alkoholt iszol! A májad ezeket a jeleket küldi! - felismered?

Az alkoholfogyasztás kultúránk szerves része lehet, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a túlzott alkoholbevitel komoly egészségügyi kockázatokat rejt magában. A máj az egyik legfontosabb szervünk, amely az alkohol lebontásában kulcsszerepet játszik. De mi történik, amikor túl sok alkoholt fogyasztunk, és milyen jeleket küld a májunk, hogy "elég volt"?
2024. 07. 20. 01:00
Megosztás:

A Pepe 24%-ot emelkedett a 24 órás mém érme rally alatt, de ez most a legjobb?

Az új és továbbfejlesztett Pepe előértékesítése, amely saját Layer 2 ETH blokklánccal érkezik, még nagyobb lendületet kapott a mém érme szektor bikás rallyja után. A Pepe Unchained a nagy előd, a Pepe ($PEPE) sikerét kívánja meglovagolni.
2024. 07. 20. 00:01
Megosztás: