Biztosítás > NN BIZTOSÍTÓ >

NN BIZTOSÍTÓ

TOPLISTA (1 hónap)

Hozam*

(VISTA) Luxusmárkák részvény 4,20 %
(EUR) Globális élelmiszeripari részvény 4,05 %
(UNIV) Telekommunikáció részvény eszközalap3,84 %
(EUR) Luxusmárkák részvény eszközalap3,76 %
(EUR) Globális egészségügyi részvény 3,43 %
(GALAXIS) IT szektor részvény eszközalap3,37 %
(UNIV) Európai részvény eszközalap3,21 %
(VISTA) IT szektor részvény 3,00 %
(UNIV) Fejlődő ázsiai részvény eszközalap2,71 %
(EUR) Európai részvény eszközalap2,65 %
(VISTA) Euró-zóna részvény 2,54 %
(EUR) Fejlődő ázsiai részvény eszközalap2,17 %
(GALAXIS) Kínai részvény eszközalap2,12 %
(EUR) Globális növekedési részvény eszközalap2,04 %
(GALAXIS) Globális lendület részvény eszközalap1,80 %
(EUR) Európai magas osztalékú részvény eszközalap 1,73 %
(VISTA) Kínai részvény 1,72 %
(VISTA) Fejlődő részvénypiacok magas osztalékú ea.1,68 %
(UNIV) Dinamikus vegyes alapok eszközalapja1,63 %
(VISTA) Nemzetközi egészségügyi részvény1,57 %
(EUR) Magas védelmű vegyes eszközalap1,32 %
(EUR) Fenntartható növekedés részvény 1,22 %
(GALAXIS) Céldátum 20451,07 %
(VISTA) Kiemelt védelmű vegyes 1,05 %
(UNIV) Nemzetközi Részvény eszközalap1,02 %
(GALAXIS) Lendület vegyes alapok eszközalapja0,95 %
(UNIV) Harmonikus vegyes alapok ea.0,75 %
(GALAXIS) Céldátum 20400,74 %
(EUR) USA részvény eszközalap 0,70 %
(GALAXIS) Egyensúly vegyes alapok ea.0,52 %
(VISTA) Céldátum 20400,51 %
(GALAXIS) Céldátum 20350,40 %
(UNIV) Konzervatív vegyes alapok0,31 %
(UNIV) Európai vállalati kötvény eszközalap0,28 %
(VISTA) Céldátum 20350,21 %
(GALAXIS) Biztonság vegyes alapok ea.0,19 %
(GALAXIS) Céldátum 20300,16 %
(EUR) Fejlődő kötvénypiacok eszközalapja0,12 %
(VISTA) USA részvénypiaci0,09 %
(GALAXIS) Biztonság Plusz eszközalap0,01 %
(GALAXIS) Globális kötvény eszközalap-0,00 %
(EUR) Kiegyensúlyozott vegyes eszközalap-0,01 %
(VISTA) Céldátum 2030-0,05 %
(UNIV) Pénzpiaci eszközalap-0,05 %
(UNIV) Likviditás Plusz eszközalap-0,07 %
(EUR) Európai vállalati kötvény eszközalap-0,08 %
(GALAXIS) Magyar pénzpiaci eszközalap-0,09 %
(GALAXIS) Magyar kötvény eszközalap-0,11 %
(VISTA) Euró-zóna vállalati kötvény -0,12 %
(EUR) Euró likviditási eszközalap-0,17 %
(EUR) Magas kötvényarányú vegyes -0,18 %
(VISTA) Céldátum 2025 -0,19 %
(VISTA) Euró likviditási-0,21 %
(VISTA) Euró kötvény eszközalap-0,24 %
(EUR) Európai államkötvény eszközalap-0,26 %
(UNIV) Kötvény eszközalap-0,28 %
(VISTA) Globális kötvény-0,37 %
(EUR) Aktív hozamfigyelő vegyes eszközalap-0,43 %
(VISTA) Aktív hozamfigyelő vegyes-0,54 %
(EUR) Globális vállalati kötvény eszközalap-0,60 %
(UNIV) Európai ingatlancégek részvény-0,62 %
(EUR) Ázsiai Kötvény eszközalap-0,87 %
(EUR) Európai ingatlancégek részvény eszközalapja-1,09 %
(EUR) Latin-amerikai részvény eszközalap-1,28 %
(VISTA) Globális ingatlancégek részvény-1,51 %
(EUR) Nyersanyagpiaci részvény eszközalap -1,78 %
(UNIV) Részvény eszközalap-2,37 %
(GALAXIS) Magyar részvény eszközalap-3,84 %
(EUR) Fejlődő Európai Régió Részvény Eszközalap-4,19 %
(GALAXIS) Energia szektor részvény eszközalap-4,52 %
* NEM ÉVESÍTETT hozamok!

NN BIZTOSÍTÓ

Az NN Csoport globális vállalatként 18, főképp európai országban van jelen biztosítási és befektetési szolgáltatóként, de termékei regionális központokon keresztül elérhetőek a világ számos más országában is, Európától kezdve az Egyesült Államokon át a Közel-Keletig.

A 170 éves múltra visszatekintő NN Csoport gyökerei Hollandiába nyúlnak vissza, ahol évtizedeken keresztül elsősorban biztosításokkal foglalkozott a társaság. A Nationale-Nederlanden vállalat 1963-ban jött létre a két legnagyobb holland biztosító egyesülésével, és a vállalat ezen a néven lépett be többek között a magyar piacra is.

A Nationale-Nederlanden és az NMB Postbank Group összeolvadásával 2003-ban megalakult a komplex pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó ING Group. 2014-ig az ING Group fogta össze a banki és biztosítási üzletágakat, azonban 2014-ben az NN Csoport külön vált a mostantól már csak banki szolgáltatásokra koncentráló ING Csoporttól.

A ProfitLine.hu oldalán található – a biztosító befektetéseihez kapcsolódó leírások, és árfolyam -adatok forrása: www.ing.hu, www.ingim.com, www.ingalapok.hu és nn.hu. További részleteket itt találhat: nn.hu

“Tájékoztatjuk, hogy a korábbi időszakokban elért hozamok nem jelentenek garanciát az eszközalapok jövőbeli teljesítményére nézve, azok csupán tájékoztató jellegűek. A biztosításokról teljes körű információt az NN Biztosító Zrt. Általános Életbiztosítási Szabályzata, valamint biztosítások különös feltételei tartalmaznak.

Az egyes eszközalapok befektetési politikáját és az egyes eszközalapokra jellemző befektetési kockázatot az Eszközalap tájékoztató tartalmazza (www.nn.hu/dokumentumtar).

Az eszközalapok kijelölése, az azokba befektetni tervezett arány megjelölése előtt az Eszközalap tájékoztatót alaposan áttanulmányozni szíveskedjen és csak ennek ismeretében hozza meg a befektetésre vonatkozó tájékozott döntését. A befektetési egységek árfolyama nemcsak növekedhet, hanem csökkenhet is, különösen de nem kizárólagosan a legkockázatosabb eszközalapoknál.

A befektetési kockázatot minden esetben az ügyfél viseli! Kérjük, hogy kockázatviselő hajlandósága szerint válassza meg az eszközalapokat és az azokban befektetni kívánt eszközök arányát. Hangsúlyozottan felhívjuk a figyelmét, hogy a kockázatvállalási hajlandóságától eltérő eszközalap választás olyan kockázati kitettséghez vezethet, amely meghaladhatja a kockázatviselő képességét és/vagy pénzügyi profilját.

Befektetési döntése előtt mindig mérje fel, hogy a választott eszközalap összetétel alkalmas-e az Ön számára.

Jelen árfolyam információk kizárólag tájékoztatás célját szolgálják, nem minősülnek ajánlattételnek, különösen nem a tájékoztató alapján történő értékpapír kezelésével, vételével vagy eladásával kapcsolatos ajánlatnak, vagy értékpapír befektetési stratégiában történő részvételre vonatkozó felhívásnak.

NN Biztosító kizárja felelősségét az itt feltüntetett adatok és információk bármely formájú és típusú további feldolgozásáért, azok további felhasználásáért és bármely formában történő további közzétételéért.”

Kapcsolódó híreink

2017.03.28. 4:30

Folytatódik a BÉT Akadémia

Folytatódik a Budapesti Értéktőzsde tavaly ősszel indult ingyenes oktatási sorozata, a BÉT Akadémia, melynek sikerességét mutatja, hogy eddig összesen közel ezren voltak kíváncsiak a tőzsde tanfolyamára. Az ingyenesen látogatható rendezvénysorozat keretében a tőkepiac meghatározó szakemberei mutatják be a tőzsde működését, az aktuális befektetési trendeket, érdekességeket. Az idei első, március 28-i BÉT Akadémia két előadója az abszolút hozamú alapok világát és a tőzsdei cégek osztalékfizetését járja körül.

2017.03.28. 3:00

Minden, amit USA gazdaságáról jelenleg tudni érdemes

Van-e összefüggés az Egyesült Államok elnökének intézkedései és az amerikai gazdaság teljesítménye között? Bár a közvélemény igencsak megosztott az Amerikai Egyesült Államok, és annak gazdasági helyzetét illetően, mégis élénken foglalkoztatja a világot a tengerentúli ország. Donald Trump gazdasági programjának részletei körül nagy a titkolózás, de tény, hogy az Egyesült Államok továbbra is a világgazdasági piac élén áll.

2017.03.27. 22:30

Merkel nem kapott számlát Trumptól

Angela Merkel német kancellár nem kapott számlát Donald Trump amerikai elnöktől washingtoni megbeszélésükön, az állítólagos számláról szóló sajtóhírek tévesek - jelentette ki Steffen Seibert német kormányszóvivő hétfőn Berlinben.

2017.03.27. 21:30

A skót miniszterelnökkel tárgyalt a brit kormányfő

Nicola Sturgeon skót miniszterelnökkel tárgyalt hétfőn Glasgowban Theresa May brit kormányfő a brit EU-tagság megszűnési folyamatának következő mozzanatairól.

2017.03.27. 20:00

Az Y generáció tetteket vár a nagyvállalatoktól

Mára a fiatal munkaerő kevésbé hajlamos elhagyni a munkahely nyújtotta biztonságot, de jobban aggasztja őket a geopolitikai és országos konfliktusokból adódó bizonytalanság, miközben – különösen a fejlett országokban – borúlátóbbak is a jövőbeli kilátásaikat illetően. Azonban tenni is hajlandóak egy jobb világért és a kirekesztettekért, és a döntéshozóktól is elvárják ezt: túlnyomó részük szerint a valódi üzleti teljesítmény megítélésében nem kizárólag a pénzügyi mutatókra kellene hagyatkozni – derül ki a Deloitte Y generációsok körében végzett felméréséből.

2017.03.27. 19:30

Egyre jobb helyzetben a kkv-k?

Erősödhet a kkv-k piaci pozíciója, a vállalkozások negyede véli úgy, hogy egy éven belül javulhat versenyhelyzete – derül ki a K&H kkv bizalmi index kutatás legutóbbi adataiból. Az élénkülésre nagy szükség van, hiszen a Világgazdasági Fórum versenyképességi rangsorában épphogy benne vagyunk a középmezőnyben, míg az Európai Unió tagállamai közül a sereghajtók táborát erősítjük.

2017.03.27. 16:00

Ijesztő mértékű ma a gyorshajtás

A vezetési hibák 36 százaléka gyorshajtásból fakad, de toplistás a hirtelen fékezés és a motor túlpörgetése is. A sofőrök azonban odafigyeléssel csökkenthetik az autó fogyasztását – többek között ezek derültek ki a K&H Biztosító tavaly szeptemberben indított telematika projektjének részeredményeiből. Az 1 millió megtett kilométer után megvizsgált adatok alapján a leggyakoribb vezetéstechnikai hiba a gyorshajtás. A hivatalos statisztikákban is a legnagyobb aránnyal a gyorshajtásra visszavezethető balesetek szerepelnek, így a telematikai megoldások a közlekedésbiztonság szempontjából is fontos szerepet kaphatnak.

2017.03.27. 12:30

Megmarad az állatkert egyik kedves hagyománya

Továbbra is egész évben ingyen látogathatják a Fővárosi Állat- és Növénykertet a budapesti gyermekvédelmi intézményekben, valamint a nevelőszülőknél élő gyerekek - ilyen megállapodást írtak alá, ezúttal már hatodszor, hétfőn Budapesten.

Legfrissebb fórum témák

Egyre magasabb a magyar fogyasztói kedv ( hozzászólás, 2016-08-09 17:05)
Állati emlékérmét bocsát ki az MNB ( hozzászólás, 2016-08-09 13:45)
Folytatódik a gazdasági fellendülés az unióban ( hozzászólás, 2016-08-09 07:53)
Horvátország nem harcol a turistákért ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)
Rekordhosszúságú vasútassztrájk Dél-Angliában ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)
Várható fordulatok a lakáspiacon ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)
Sör árak alakulása egy ábrán ( hozzászólás, 2016-08-09 07:51)