Biztosítás > NN BIZTOSÍTÓ >

NN BIZTOSÍTÓ

TOPLISTA (1 hónap)

Hozam*

(UNIV) Részvény eszközalap3,01 %
(GALAXIS) Magyar részvény eszközalap2,92 %
(EUR) Latin-amerikai részvény eszközalap0,77 %
(EUR) Európai államkötvény eszközalap0,63 %
(VISTA) Euró kötvény eszközalap0,60 %
(EUR) Európai vállalati kötvény eszközalap0,59 %
(VISTA) Euró-zóna vállalati kötvény 0,57 %
(VISTA) Luxusmárkák részvény 0,31 %
(EUR) Luxusmárkák részvény eszközalap0,29 %
(VISTA) Kínai részvény 0,01 %
(GALAXIS) Biztonság Plusz eszközalap-0,00 %
(EUR) Euró likviditási eszközalap-0,03 %
(VISTA) Euró likviditási-0,03 %
(UNIV) Kötvény eszközalap-0,10 %
(UNIV) Pénzpiaci eszközalap-0,10 %
(GALAXIS) Magyar pénzpiaci eszközalap-0,12 %
(GALAXIS) Magyar kötvény eszközalap-0,12 %
(UNIV) Európai vállalati kötvény eszközalap-0,23 %
(EUR) Magas védelmű vegyes eszközalap-0,60 %
(EUR) Magas kötvényarányú vegyes -0,67 %
(VISTA) Kiemelt védelmű vegyes -0,67 %
(VISTA) Céldátum 2025 -0,72 %
(EUR) Európai ingatlancégek részvény eszközalapja-0,80 %
(GALAXIS) Kínai részvény eszközalap-0,81 %
(VISTA) Aktív hozamfigyelő vegyes-0,90 %
(EUR) Aktív hozamfigyelő vegyes eszközalap-0,95 %
(UNIV) Konzervatív vegyes alapok-1,03 %
(GALAXIS) Biztonság vegyes alapok ea.-1,04 %
(VISTA) Céldátum 2030-1,10 %
(VISTA) Globális kötvény-1,19 %
(VISTA) Céldátum 2035-1,21 %
(EUR) Ázsiai Kötvény eszközalap-1,23 %
(VISTA) Céldátum 2040-1,33 %
(EUR) Fejlődő ázsiai részvény eszközalap-1,39 %
(EUR) Globális élelmiszeripari részvény -1,43 %
(GALAXIS) Céldátum 2030-1,46 %
(UNIV) Európai ingatlancégek részvény-1,60 %
(EUR) Globális növekedési részvény eszközalap-1,67 %
(EUR) Kiegyensúlyozott vegyes eszközalap-1,67 %
(UNIV) Telekommunikáció részvény eszközalap-1,70 %
(GALAXIS) Céldátum 2035-1,72 %
(EUR) Fejlődő Európai Régió Részvény Eszközalap-1,80 %
(VISTA) Euró-zóna részvény -1,82 %
(EUR) Európai részvény eszközalap-1,83 %
(GALAXIS) Céldátum 2040-1,89 %
(GALAXIS) Egyensúly vegyes alapok ea.-1,95 %
(UNIV) Harmonikus vegyes alapok ea.-1,96 %
(GALAXIS) Céldátum 2045-1,96 %
(GALAXIS) Globális kötvény eszközalap-1,96 %
(VISTA) Globális ingatlancégek részvény-2,13 %
(UNIV) Fejlődő ázsiai részvény eszközalap-2,19 %
(GALAXIS) Globális lendület részvény eszközalap-2,47 %
(VISTA) Fejlődő részvénypiacok magas osztalékú ea.-2,48 %
(UNIV) Európai részvény eszközalap-2,57 %
(VISTA) Nemzetközi egészségügyi részvény-2,82 %
(EUR) Globális egészségügyi részvény -2,83 %
(EUR) Nyersanyagpiaci részvény eszközalap -3,11 %
(GALAXIS) Lendület vegyes alapok eszközalapja-3,27 %
(EUR) USA részvény eszközalap -3,29 %
(VISTA) USA részvénypiaci-3,31 %
(VISTA) IT szektor részvény -3,31 %
(UNIV) Dinamikus vegyes alapok eszközalapja-3,34 %
(EUR) Fenntartható növekedés részvény -3,83 %
(GALAXIS) IT szektor részvény eszközalap-4,05 %
(UNIV) Nemzetközi Részvény eszközalap-4,12 %
(GALAXIS) Energia szektor részvény eszközalap-6,39 %
* NEM ÉVESÍTETT hozamok!

NN BIZTOSÍTÓ

Az NN Csoport globális vállalatként 18, főképp európai országban van jelen biztosítási és befektetési szolgáltatóként, de termékei regionális központokon keresztül elérhetőek a világ számos más országában is, Európától kezdve az Egyesült Államokon át a Közel-Keletig.

A 170 éves múltra visszatekintő NN Csoport gyökerei Hollandiába nyúlnak vissza, ahol évtizedeken keresztül elsősorban biztosításokkal foglalkozott a társaság. A Nationale-Nederlanden vállalat 1963-ban jött létre a két legnagyobb holland biztosító egyesülésével, és a vállalat ezen a néven lépett be többek között a magyar piacra is.

A Nationale-Nederlanden és az NMB Postbank Group összeolvadásával 2003-ban megalakult a komplex pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó ING Group. 2014-ig az ING Group fogta össze a banki és biztosítási üzletágakat, azonban 2014-ben az NN Csoport külön vált a mostantól már csak banki szolgáltatásokra koncentráló ING Csoporttól.

A ProfitLine.hu oldalán található – a biztosító befektetéseihez kapcsolódó leírások, és árfolyam -adatok forrása: www.ing.hu, www.ingim.com, www.ingalapok.hu és nn.hu. További részleteket itt találhat: nn.hu

“Tájékoztatjuk, hogy a korábbi időszakokban elért hozamok nem jelentenek garanciát az eszközalapok jövőbeli teljesítményére nézve, azok csupán tájékoztató jellegűek. A biztosításokról teljes körű információt az NN Biztosító Zrt. Általános Életbiztosítási Szabályzata, valamint biztosítások különös feltételei tartalmaznak.

Az egyes eszközalapok befektetési politikáját és az egyes eszközalapokra jellemző befektetési kockázatot az Eszközalap tájékoztató tartalmazza (www.nn.hu/dokumentumtar).

Az eszközalapok kijelölése, az azokba befektetni tervezett arány megjelölése előtt az Eszközalap tájékoztatót alaposan áttanulmányozni szíveskedjen és csak ennek ismeretében hozza meg a befektetésre vonatkozó tájékozott döntését. A befektetési egységek árfolyama nemcsak növekedhet, hanem csökkenhet is, különösen de nem kizárólagosan a legkockázatosabb eszközalapoknál.

A befektetési kockázatot minden esetben az ügyfél viseli! Kérjük, hogy kockázatviselő hajlandósága szerint válassza meg az eszközalapokat és az azokban befektetni kívánt eszközök arányát. Hangsúlyozottan felhívjuk a figyelmét, hogy a kockázatvállalási hajlandóságától eltérő eszközalap választás olyan kockázati kitettséghez vezethet, amely meghaladhatja a kockázatviselő képességét és/vagy pénzügyi profilját.

Befektetési döntése előtt mindig mérje fel, hogy a választott eszközalap összetétel alkalmas-e az Ön számára.

Jelen árfolyam információk kizárólag tájékoztatás célját szolgálják, nem minősülnek ajánlattételnek, különösen nem a tájékoztató alapján történő értékpapír kezelésével, vételével vagy eladásával kapcsolatos ajánlatnak, vagy értékpapír befektetési stratégiában történő részvételre vonatkozó felhívásnak.

NN Biztosító kizárja felelősségét az itt feltüntetett adatok és információk bármely formájú és típusú további feldolgozásáért, azok további felhasználásáért és bármely formában történő további közzétételéért.”

Kapcsolódó híreink

2017.08.22. 12:00

Jól teljesítenek a budapesti fürdők

Kiemelkedően teljesítenek a budapesti fürdők az idei szezonban a tavalyi évhez képest, a rendkívüli augusztusi hőségben rekordokat döntött a fővárosi fürdők forgalma - mondta Czinege Szilvia, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. értékesítési és marketing igazgatója az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában.

2017.08.22. 10:30

A WIZZ innovatív szolgáltatása: 48 órára rögzíthető a választott út viteldíja

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága bejelentette új szolgáltatását, amellyel az utasok 48 órára rögzíthetik választott utazásuk viteldíját a tetszés szerint összeállított csomagban. A szolgáltatás neve: Viteldíjzárolás. A Wizz Air folyamatosan bővíti és javítja szolgáltatásait, a ma bemutatott újítást pedig a gyakori utazók igényeire szabta, akik igyekeznek bebiztosítani maguknak a legjobb ajánlatokat.

2017.08.22. 7:00

A felhő jogi környezete – adatvédelem és a hazai szabályozás

A felhő térnyerése évek óta vitathatatlan. A felhőalapú szolgáltatások rohamos terjedésével pedig egyre hangsúlyosabban merül fel az a kérdés, hogy a jogi szabályozás elősegíti, vagy inkább akadályozza a felhőalapú számítástechnika (cloud computing) alkalmazását, illetve, hogy mennyiben képes kezelni a felhő jelentette kockázatokat. Ahogy az általában lenni szokott a jogi szabályozás jócskán lemaradva követi a technológiai fejlődést, jelen esetben sincs ez másként. Felhőjogról, mint önálló jogágról még nem beszélhetünk, a felhő által felvetett jogi problémák számos területet érintenek, mint például az adatvédelem, szerződések joga, elektronikus kereskedelem, büntetőjog, kiberbiztonság, szellemi alkotások joga. Az adatvédelmi szabályozás talán a legjelentősebb terület, amely a felhő elterjedésének a gátja lehet.

2017.08.22. 4:30

A Dentons folytatja a jogi szakma megújítását

A Nextlaw Global Referral Network, a világ legkiterjedtebb és leginnovatívabb jogi szolgáltatásokat ajánló hálózata, amely lefedi a világ legjelentősebb joghatóságait, bejelentette digitális platformja legújabb fejlesztéseit. A tagok a jövőben technológiákat, termékeket és szolgáltatásokat is elérhetnek a hálózat platformján keresztül, amely tovább növeli a szolgáltatás színvonalát, és egyedülálló versenyelőnyt nyújt a tagok számára.

2017.08.22. 4:00

Ismét az Európai Bíróság előtt az Uber

Alig két hónappal azután, hogy Szpunar főtanácsnok indítványában megállapította, hogy az Uber elsősorban nem információs társadalommal összefüggő szolgáltatást nyújt, és így köteles betartani a tagállamok vonatkozó közlekedési szabályozásait, a cég ügye újra terítékre került az Európai Bíróság előtt. „Habár az Európai Bíróság ítélethirdetésére még hónapokat kell várni, az eddigi főtanácsnoki indítványok és az egyre gyakoribb tagállami eljárások alapján jól látszik, hogy az Uber tevékenységével kapcsolatosan a közeljövőben egységes uniós álláspontra lesz szükség.” – mutat rá Novák Zoltán, a Taylor Wessing ügyvédi iroda jogásza.

2017.08.22. 2:30

5 dolog, amire figyelj, ha milliárdossá válsz

A fél országot lázban tartja az ötöslottó közel 3 milliárd forintos heti nyereménye. A hirtelen jött hatalmas pénz azonban legalább akkora felelősség, mint öröm. Az átlagosnál nagyobb vagyonnal rendelkező ügyfelek igényeit jól ismerő Horváth István, a K&H Private banking igazgatója ezért 5 jó tanácsot is ad a bűvös öt szám mellé.

2017.08.22. 0:05

200 millió amerikai nézte az évszázad napfogyatkozását

Mintegy 200 millió amerikai nézte a szabadban Oregontól Dél-Karolináig az évszázad napfogyatkozásának nevezett természeti jelenséget.

2017.08.21. 23:30

Felfüggesztik az amerikai vízumkiadást Oroszországban

Felfüggeszti Oroszországban az Egyesült Államok a nem bevándorlási vízumok kiadását, az amerikai külképviseleteken Moszkva által elrendelt létszámcsökkentésre hivatkozva.

Legfrissebb fórum témák