Dobrev Klára vagy Dúró Dóra az esélyesebb a frizurája alapján?

Egy női politikus frizurája nem csak az önkifejezésről szól, hanem a politikai imázs kialakításának az eszköze, amely hatással van az emberek véleményére. Vajon mit árul el a politikusnők frizurája?

Dobrev Klára vagy Dúró Dóra az esélyesebb a frizurája alapján?

A Nemzeti Választási Iroda oldalán látható porfilképek alapján, Vass Edina, az Angerer Fodrászat mesterfodrásza értékelte az EP választáson induló pártok listájának[1] élén szereplő női képviselőjelöltek frizuráit: a 11-ből 9 tökéletes választás.

Dávid Dóra, TISZA - Tisztelet és Szabadság Párt

A politikus lefelé hosszabbodó, praktikus frizurát hord, ami tökéletesen illeszkedik az ovális arcformájához. Kényelmes, jól variálható viselet, kellő ügyességgel lehet belőle többféle feltűzést, kontyot, fonást készíteni. Viszonylag kevés odafigyelést igényel, mindössze néhány havonta szükséges egy kis igazítás, a hossza miatt viszont rendszeres ápolásra van szükség. Laza, sportos megjelenést kölcsönöz.

Dobrev Klára DK, az MSZP és a Párbeszéd közös lista

Rövid, klasszikus egyhossz uniform frizura, a hétköznapokban könnyen kezelhető viselet. Abszolút konzervatív fazon, ami a sötét barna hajszín miatt kissé szigorú hatást kelt. A politikusnő adottságaihoz talán előnyösebb lenne egy világosabbra melírozott, fiatalosabb hajszín. Egyébként ezeket a rövid frizurákat könnyű kezelni, szinte csak megmossuk, megrázzuk és kész. Praktikus a modern, rohanó világban.

Donáth Anna, Momentum Mozgalom

Korának megfelelő, félhosszú longbob egy kis fokozattal a frufru tájékán. Kevés melír is van a hajában, a tincsek végei néha be vannak sütve, szárítva. A frizura oldalra van fésülve, ami eleganciát és stílust kölcsönöz, kiemelve az arc formáját és vonásait. Az összkép harmonikus benyomást kelt, jól illik üzleti vagy hivatalos alkalmakra, ugyanakkor abszolút trendi, fiatalos, sok fiatal nő visel hasonló fazont.

Dúró Dóra, Mi Hazánk

Félhosszú tépett és illetve longbob hajjal is láthattuk már. Modern, nagyon fiatalos frizura mindkettő. A frizura praktikus könnyen kezelhető, a tépett egy kicsit több odafigyelést és szárítást igényel, mint a longbob, de manapság ezeket megfelelő hajformázó eszközökkel könnyű kezelni. Pragmatikus, egyúttal nőies választás egy édesanya számára a rohanó életben. Nem kell sűrűn fodrászhoz menni vele, elegendő 3-4 havonta karban tartani.

Gál Kinga, Fidesz-KDNP

Félhosszú, tépett, átmenetes, frufrus bob, előre hosszabbodó frizura. Lendületes, modern nő benyomását kelti ez a frizura. Az előre hosszabbodó bob keretezi az arcot, az élek ellensúlyozzák, kissé nyújtják a kerek arcformát, a frufru pedig abszolút fiatalít. Nagyon népszerű, trendi hajviseletnek számít mostanában, modern és elegáns, bár nem épp a legkönnyebben kezelhető, de egy kis kézügyeséggel könnyen beszárítható. A vágást kéthavonta célszerű frissíteni.

Dr. Karl Dóra, MEMO - Megoldás Mozgalom

Rövid, vékonyszálú haj, laza tépett stílusban. Az ilyen frizura viselője, az a tipikus reggel felkel és csak beletúr, beleborzol a hajába típus. Kényelmes hajviselet, a rohanó mindennapokhoz tökéletes választás. A világos, festett hajszín tovább fokozza a fiatalos, friss hatást, míg a fazon maga rendkívül kényelmes, így ideális választás egy elfoglalt nő számára. Ez a frizura nem csak praktikus, de tökéletesen illik a modern városi életstílushoz is.

Kvárlik Anita, Jobbik – Konzervatívok

Egyszerű, természetes, egyhossz barna frizura. A hosszú haj gyakran szimbolizálja a nőiességet és a hagyománytiszteletet. Általában olyan nők részesítik előnyben, akik nem sokat törődnek az aktuális divattal, leggyakrabban összefogják lófarokba vagy egyszerűen csak leengedve hordják. A hosszú frizura gondos ápolást igényel, de fodrászhoz ritkán kell járni, akkor is csupán azért, hogy a hajvégekből visszavágják a töredezett részt.

Le Marietta, Magyar Kétfarkú Kutya Párt

A képviselőjelölt félhosszú, laza, hullámos bob frizurát visel, ami fiatalos lendületet kölcsönöz és ami jól illik viselőjéhez. A göndör fürtök természetes hatást keltenek és viszonylag könnyen kezelhetővé teszik a frizurát, azonban meg is követeli az állandó odafigyelést és rendszeres ápolást, hogy a fürtök megőrizzék formájukat és szépségület.

Pekárné Farkas Emese, 2RK Párt - Második Reformkor Párt

Ugyancsak egyhossz, természetes, nőies frizura. Viselője, a Facebook profilján látható képek szerint kibontva vagy lófarokban hordja, hangsúlyozva a konzervatív megjelenést. A politikus adottságaihoz talán előnyösebb lenne egy oldalválasztékos frizura a középválaszték helyett, illetve egy félhosszú haj, amit nem kellene állandóan összefogni. Egy laza, fokozatosan vágott frizura sokkal természetesebb lenne számára.

Dr. Putz Anita, Mindenki Magyarországa Néppárt

A politikus középhosszú, egyenletesen vágott hajat visel. A hajszíne világos szőke, ami az egész hajon átmenetek nélkül egységes. A haj végig egyenes, lágyan keretezi az arcot, ami jól illik az ovális arcformájához. A frizura rétegezés nélkül készült, amely egyszerű, de elegáns megjelenést biztosít. A haj vágási stílusa és a hossza lehetővé teszi különböző hajformázási lehetőségeket, bár a képen egy természetes, letisztult stílus látható.

Dr. Schmuck Erzsébet, LMP- Magyarország Zöld Pártja

Praktikus félhosszú, frufrus bubis frizurát visel, ami tökéletesen illeszkedik arcformájához. Ez a fazon különösen kedvelt a középkorú nők körében, mivel rendkívül könnyen kezelhető és sokoldalú. A világos szőke hajszín, amelyet visel, jól harmonizál szemszínnel, azonban egy sötétebb barna melírozás mélységet és textúrát adna a hajnak, ezáltal még karakteresebb és stílusosabb megjelenést kölcsönözne.

A frizura árulkodik a személyiségről

„Az Európai Parlamenti választáson részt vevő magyar politikusnők frizuraválasztása sokat elárul személyiségükről. A különböző frizurák - legyen az klasszikus egyhossz, modern tépett bob, vagy fiatalos longbob - nem csupán divatos választások, hanem üzennek is. A jól megválasztott frizura, jó benyomást kelt” - mondta Vass Edina, az Angerer Fodrászat mesterfodrásza.

A szakember hozzátette, hogy a tökéletes frizura, a megfelelő fodrász kiválasztásával kezdődik. Egy jó fodrász segítséget nyújt az ideális frizura megtalálásában, amely tökéletesen illeszkedik viselője személyiségéhez, életstílusához, és adottságaihoz. A tapasztalt fodrásznak ismernie kell a különböző hajtípusokat és stílusokat, valamint az aktuális divattrendeket, így személyre szabott tanácsokat tud adni a vendégeknek.

Június végére nyithat újra a parajdi sóbánya

Június végére befejeződnek a parajdi sóbánya biztonságossá tételét célzó munkálatok, és újranyit a létesítmény - nyilatkozta szerdán Irina Muller, a román Országos Sóipari Társaság (Salrom) termelési igazgatója a Marosvásárhelyi Rádiónak.
2024. 05. 30. 11:30
Megosztás:

A MakTel több mint kétmilliárd macedón dénár osztalékot fizet a 2023. évi üzleti év után

A Magyar Telekom leányvállalata, a Makedonski Telekom AD - Skopje (MakTel) a 2023. üzleti év után 2,21 milliárd macedón dénár (mintegy 13,8 milliárd forint) osztalékot fizet - közölte a Magyar Telekom szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 30. 11:00
Megosztás:

Ebben a hónapban emelkedett a németországi infláció

Emelkedett az infláció májusban a várakozásoknak megfelelő mértékben a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis szerdán publikált előzetes adatai alapján.
2024. 05. 30. 10:30
Megosztás:

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak - derül ki a kiberbiztonsággal foglalkozó Sicontact Kft. és a gkid közös felméréséből.
2024. 05. 30. 10:00
Megosztás:

Véget vethet az élelmiszer-pazarlásnak az inflációs sokk

Sokkal jobban odafigyelnek a megvásárolt termékek, így a zöldségek és gyümölcsök mennyiségére is a fogyasztók a mindennapos kiadások emelkedési miatt. A vásárlók egyre tudatosabbak és nem csak az árra, hanem a megvásárolt mennyiségre is ügyelnek – derül ki az 500 szentesi termelőt tömörítő DélKerTÉSZ összefoglalójából. Az eddiginél is erőteljesebb az a trend, hogy az akciók tudnak lényeges elmozdulást hozni a fogyasztásban. A magyar zöldségtermelők számára ezért kiemelten fontos, hogy minél több boltláncban elérhetőek legyenek a magyar termékek, és olyan áron, ami a termelők számára is jövedelmező. Ehhez az is fontos, hogy minél jobb hozammal és minél jobb minőségben, egyre hatékonyabban tudjanak termelni.
2024. 05. 30. 09:30
Megosztás:

A Standard Chartered úgy véli, hogy az XRP ETF 2025-ben jöhet; az Algotech (ALGT) kihasználja az egészséges piaci trendeket az előértékesítési fejlődés érdekében

Jelentős fejlemény a DeFi szektorban, hogy a Standard Chartered optimistán nyilatkozott egy XRP ETF 2025-ös lehetséges bevezetéséről, ami a kriptovaluta piac növekvő bizalmát tükrözi. Ezzel egyidejűleg az Algotech (ALGT) kihasználja a robusztus piaci trendeket, és figyelemre méltó előrehaladást mutat az előértékesítési szakaszban.
2024. 05. 30. 09:00
Megosztás:

Így alakult a forint reggelre

Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a szerda kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Családi kerti medence építés: hogyan vágjunk bele?

Ahogy közeledik a meleg, mindenki elkezd gondolkodni a medencén. Hosszú távra azonban kizárólag az épített családi változat válik be, hiszen ez az, amely évtizedekig szolgálhatja a kényelmünket.
2024. 05. 30. 08:00
Megosztás:

Milyen programok vannak egy prémium masszázsfotelen?

Mindenki szeretne magának otthonra egy olyan helyet, ahol a munka után ellazulhat és felfrissülhet.
2024. 05. 30. 07:30
Megosztás:

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét

Átadták a Gyulai Várfürdő átalakított főépületét szerdán, a Békés vármegyei város egymilliárd forint hazai forrást fordított a beruházásra.
2024. 05. 30. 07:00
Megosztás:

Nem mindenkinek jutnak EU-s források

(Újra)Indul idén nyáron a 2021-2027-es EU költségvetéshez kapcsolódó pályázati idény, hiszen 2023 év végén az ún. Igazságügyi reform Bizottsági elfogadásával jelentős, 10,4 mrd euró összegű forrást szabadítottak fel Magyarország számára. Ennek eredményeként több, a gazdasági szereplők által is már nagyon várt operatív program pályázatai nyílhatnak meg. A kohéziós források mellett energetikai fejlesztések támogatására szolgáló pályázatok kiírására számíthatunk még az idén – hangsúlyozták a Niveus Consulting Group pályázatírási és tanácsadási üzletágának szakértői.
2024. 05. 30. 06:30
Megosztás:

A MNB elővigyázattoságot javasol az OTP Banknak oroszországi működése kapcsán

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) több elővigyázatossági intézkedés megtételét javasolja az OTP Banknak oroszországi leánybankja tevékenysége kapcsán, a lépések hozzájárulhatnak a bankcsoport további stabil, eredményes, megbízható működéséhez - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
2024. 05. 30. 05:30
Megosztás:

Mintaüzemet néztek meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai

A Ferzol Kft. mintaüzemét nézték meg a GINOP Plusz Monitoring Bizottság tagjai szerdán Tápiószőlősön.
2024. 05. 30. 05:00
Megosztás:

Hasít az Erste Lakástakarék: 20 ezer szerződés egy év alatt

Újra érdemes lakástakarékban gondolkodni, ha megtakarításról van szó, és ezt egyre többen felismerik: az Erste Lakástakarék termékének értékesítési eredményei a legszebb éveket, az állami támogatás megszűnése előtti időszakot idézik. Tavaly májusban indult az akár 30 százalékos kamatbónuszt fizető előtakarékossági rendszer, azóta az ügyfelek 20 ezer új szerződést kötöttek összesen közel 200 milliárd forint értékben. Nőtt a hosszabb megtakarítási időt választók aránya, a megtakarítók pedig most átlagosan 40 ezer forintot tesznek félre havonta, szemben a korábbi 17 ezerrel.
2024. 05. 30. 04:30
Megosztás:

Extravagáns, színes és szupermodern művekkel rúgja be a nyarat a Virág Judit Galéria

Extravagáns és modern dupla nyári kiállítással jelentkezik a Virág Judit Galéria. A május 31-én nyíló ingyenes tárlaton Vető Orsolya Lia fiatal festőművész vitalitástól duzzadó, életigenlő színes képeit, valamint kilenc keramikus 21. századi, izgalmas kreációit láthatják az érdeklődők. A kiállított művek egytől-egyig megvásárolhatóak.
2024. 05. 30. 04:00
Megosztás:

Az ultragyors kiszállítás tündöklése és bukása: a gyorsaság önmagában már nem elég

Az élelmiszerek és egyéb kereskedelmi termékek azonnali kiszállítását ígérő gyorskereskedelem 2020-ban vált iránymutató trenddé, azonban napjainkra már elérte fejlődésének határait. Peter Menky, a DODO okoslogisztikai vállalat globális kereskedelmi igazgatója szerint a kizárólag ultragyors kiszállítási modellre alapozó vállalatok mára veszteségesen, üzletileg nem fenntartható módon működnek. A fenntartható városi logisztika szakértője jelentős európai szereplők példáján keresztül mutatja be, milyen út vezetett idáig.
2024. 05. 30. 03:30
Megosztás:

Balatoni ingatlanpiac: a négyzetméterárak stagnálnak, a kínálat a harmadával nőtt májusban

Májusban a Balaton környékén meghirdetett ingatlanok négyzetméterára közel azonos (+0,2%), mint tavaly az év ugyanezen időszakában, miközben az északi és déli parton is jóval több a meghirdetett ingatlanok száma. Az északi parton közel 23, míg a déli parton több mint 10%-ot nőtt a kínálat. Az ingatlan.com májusi adatai, valamint az aktuális hazai ingatlanpiaci trendek alapján a money.hu összegyűjtötte, hol lehet érdemes most nyaralót vásárolni, és hogyan finanszírozható akár hitelből is egy balatoni víkendház.
2024. 05. 30. 03:00
Megosztás:

Megdöbbentő, ahogyan a magyar vállakozó gondolkodik

Kiugróan megnőtt a megélhetés mint a vállalkozás motivációja, és érezhető némi negatív várakozás, ugyanakkor vállalkozni továbbra is vonzó dolog Magyarországon – ez derül ki többek között a világ legnagyobb vállalkozáskutatása, a Global Entrepreneurship Monitor (GEM) frissen közzétett magyar eredményeiből.
2024. 05. 30. 02:30
Megosztás:

Lottó és szerencse horoszkóp a hétvégéig - melyik csillagjegyre vár nagy nyeremény?

Pénzügyi horoszkóp a hét hátralévő részére (május 30. - június 2.) Ezen a héten az univerzum különleges üzeneteket küld minden csillagjegy számára, tele pénzügyi csodákkal és szerencsés találkozásokkal! Olvasd el részletes és izgalmas horoszkópunkat, hogy megtudd, milyen váratlan lehetőségeket rejtenek a csillagok számodra a jövő hétre! Tudd meg, melyik nap lesz a legkedvezőbb a lottózásra, és mely szerencsés állat jelzi a bőséget az életedben!
2024. 05. 30. 02:00
Megosztás:

Melyik most a legjobb állampapír? Számoljuk ki!

Június 3-tól a Magyar Állampapír Plusz megújult formában lesz elérhető: jelentősen megemelték a befektetés kamatát, így az öt évre vetített éves átlagos hozam 6,73% lesz. Felmerül a kérdés, hogy az új befektetési lehetőség mennyire alakítja át az állampapírpiacot. A Bankmonitor szakértői most összehasonlítják a jelenleg kapható állampapírokat, így MÁP Plusz mellett a FixMÁP, BMÁP, PMÁP, a DKJ és az 1MÁP is az elemzés része. Melyik a legjobb kamatozású állampapír most?
2024. 05. 30. 01:00
Megosztás: