Dobrev Klára vagy Dúró Dóra az esélyesebb a frizurája alapján?

Egy női politikus frizurája nem csak az önkifejezésről szól, hanem a politikai imázs kialakításának az eszköze, amely hatással van az emberek véleményére. Vajon mit árul el a politikusnők frizurája?

Dobrev Klára vagy Dúró Dóra az esélyesebb a frizurája alapján?

A Nemzeti Választási Iroda oldalán látható porfilképek alapján, Vass Edina, az Angerer Fodrászat mesterfodrásza értékelte az EP választáson induló pártok listájának[1] élén szereplő női képviselőjelöltek frizuráit: a 11-ből 9 tökéletes választás.

Dávid Dóra, TISZA - Tisztelet és Szabadság Párt

A politikus lefelé hosszabbodó, praktikus frizurát hord, ami tökéletesen illeszkedik az ovális arcformájához. Kényelmes, jól variálható viselet, kellő ügyességgel lehet belőle többféle feltűzést, kontyot, fonást készíteni. Viszonylag kevés odafigyelést igényel, mindössze néhány havonta szükséges egy kis igazítás, a hossza miatt viszont rendszeres ápolásra van szükség. Laza, sportos megjelenést kölcsönöz.

Dobrev Klára DK, az MSZP és a Párbeszéd közös lista

Rövid, klasszikus egyhossz uniform frizura, a hétköznapokban könnyen kezelhető viselet. Abszolút konzervatív fazon, ami a sötét barna hajszín miatt kissé szigorú hatást kelt. A politikusnő adottságaihoz talán előnyösebb lenne egy világosabbra melírozott, fiatalosabb hajszín. Egyébként ezeket a rövid frizurákat könnyű kezelni, szinte csak megmossuk, megrázzuk és kész. Praktikus a modern, rohanó világban.

Donáth Anna, Momentum Mozgalom

Korának megfelelő, félhosszú longbob egy kis fokozattal a frufru tájékán. Kevés melír is van a hajában, a tincsek végei néha be vannak sütve, szárítva. A frizura oldalra van fésülve, ami eleganciát és stílust kölcsönöz, kiemelve az arc formáját és vonásait. Az összkép harmonikus benyomást kelt, jól illik üzleti vagy hivatalos alkalmakra, ugyanakkor abszolút trendi, fiatalos, sok fiatal nő visel hasonló fazont.

Dúró Dóra, Mi Hazánk

Félhosszú tépett és illetve longbob hajjal is láthattuk már. Modern, nagyon fiatalos frizura mindkettő. A frizura praktikus könnyen kezelhető, a tépett egy kicsit több odafigyelést és szárítást igényel, mint a longbob, de manapság ezeket megfelelő hajformázó eszközökkel könnyű kezelni. Pragmatikus, egyúttal nőies választás egy édesanya számára a rohanó életben. Nem kell sűrűn fodrászhoz menni vele, elegendő 3-4 havonta karban tartani.

Gál Kinga, Fidesz-KDNP

Félhosszú, tépett, átmenetes, frufrus bob, előre hosszabbodó frizura. Lendületes, modern nő benyomását kelti ez a frizura. Az előre hosszabbodó bob keretezi az arcot, az élek ellensúlyozzák, kissé nyújtják a kerek arcformát, a frufru pedig abszolút fiatalít. Nagyon népszerű, trendi hajviseletnek számít mostanában, modern és elegáns, bár nem épp a legkönnyebben kezelhető, de egy kis kézügyeséggel könnyen beszárítható. A vágást kéthavonta célszerű frissíteni.

Dr. Karl Dóra, MEMO - Megoldás Mozgalom

Rövid, vékonyszálú haj, laza tépett stílusban. Az ilyen frizura viselője, az a tipikus reggel felkel és csak beletúr, beleborzol a hajába típus. Kényelmes hajviselet, a rohanó mindennapokhoz tökéletes választás. A világos, festett hajszín tovább fokozza a fiatalos, friss hatást, míg a fazon maga rendkívül kényelmes, így ideális választás egy elfoglalt nő számára. Ez a frizura nem csak praktikus, de tökéletesen illik a modern városi életstílushoz is.

Kvárlik Anita, Jobbik – Konzervatívok

Egyszerű, természetes, egyhossz barna frizura. A hosszú haj gyakran szimbolizálja a nőiességet és a hagyománytiszteletet. Általában olyan nők részesítik előnyben, akik nem sokat törődnek az aktuális divattal, leggyakrabban összefogják lófarokba vagy egyszerűen csak leengedve hordják. A hosszú frizura gondos ápolást igényel, de fodrászhoz ritkán kell járni, akkor is csupán azért, hogy a hajvégekből visszavágják a töredezett részt.

Le Marietta, Magyar Kétfarkú Kutya Párt

A képviselőjelölt félhosszú, laza, hullámos bob frizurát visel, ami fiatalos lendületet kölcsönöz és ami jól illik viselőjéhez. A göndör fürtök természetes hatást keltenek és viszonylag könnyen kezelhetővé teszik a frizurát, azonban meg is követeli az állandó odafigyelést és rendszeres ápolást, hogy a fürtök megőrizzék formájukat és szépségület.

Pekárné Farkas Emese, 2RK Párt - Második Reformkor Párt

Ugyancsak egyhossz, természetes, nőies frizura. Viselője, a Facebook profilján látható képek szerint kibontva vagy lófarokban hordja, hangsúlyozva a konzervatív megjelenést. A politikus adottságaihoz talán előnyösebb lenne egy oldalválasztékos frizura a középválaszték helyett, illetve egy félhosszú haj, amit nem kellene állandóan összefogni. Egy laza, fokozatosan vágott frizura sokkal természetesebb lenne számára.

Dr. Putz Anita, Mindenki Magyarországa Néppárt

A politikus középhosszú, egyenletesen vágott hajat visel. A hajszíne világos szőke, ami az egész hajon átmenetek nélkül egységes. A haj végig egyenes, lágyan keretezi az arcot, ami jól illik az ovális arcformájához. A frizura rétegezés nélkül készült, amely egyszerű, de elegáns megjelenést biztosít. A haj vágási stílusa és a hossza lehetővé teszi különböző hajformázási lehetőségeket, bár a képen egy természetes, letisztult stílus látható.

Dr. Schmuck Erzsébet, LMP- Magyarország Zöld Pártja

Praktikus félhosszú, frufrus bubis frizurát visel, ami tökéletesen illeszkedik arcformájához. Ez a fazon különösen kedvelt a középkorú nők körében, mivel rendkívül könnyen kezelhető és sokoldalú. A világos szőke hajszín, amelyet visel, jól harmonizál szemszínnel, azonban egy sötétebb barna melírozás mélységet és textúrát adna a hajnak, ezáltal még karakteresebb és stílusosabb megjelenést kölcsönözne.

A frizura árulkodik a személyiségről

„Az Európai Parlamenti választáson részt vevő magyar politikusnők frizuraválasztása sokat elárul személyiségükről. A különböző frizurák - legyen az klasszikus egyhossz, modern tépett bob, vagy fiatalos longbob - nem csupán divatos választások, hanem üzennek is. A jól megválasztott frizura, jó benyomást kelt” - mondta Vass Edina, az Angerer Fodrászat mesterfodrásza.

A szakember hozzátette, hogy a tökéletes frizura, a megfelelő fodrász kiválasztásával kezdődik. Egy jó fodrász segítséget nyújt az ideális frizura megtalálásában, amely tökéletesen illeszkedik viselője személyiségéhez, életstílusához, és adottságaihoz. A tapasztalt fodrásznak ismernie kell a különböző hajtípusokat és stílusokat, valamint az aktuális divattrendeket, így személyre szabott tanácsokat tud adni a vendégeknek.

Tízezrekre számítanak a Városligeti sörfesztiválon

Tízezreket várnak az október 10-13. között a Városligeti Műjégpályán megrendezett OktoBeerfestre, amely az ország legnagyobb sörfesztiválja.
2024. 09. 30. 05:00
Megosztás:

Nemzetközi helikopterharcászati gyakorlat kezdődik Pápán

Öt ország és 13 légi jármű részvételével nemzetközi helikopterharcászati oktatóképző gyakorlat kezdődik hétfőn a pápai repülőtéren – közölte Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
2024. 09. 30. 04:00
Megosztás:

Félő, hogy ez a folyamat magával ránthatja Budapest ingatlanpiacát i

Mi a közös Berlinben, Stockholmban, New Yorkban és San Franciscóban? Az, hogy mindegyikük városvezetése azt gondolta, jó ötlet központilag belenyúlni az ingatlanpiac kereslet-kínálati folyamataiba, és a lakáspolitikai illetve a turizmusfejlesztési kérdéseket egy huszárvágással megoldani. Az eredmény: drasztikus csökkenés a kínálati oldalon, elrettentették a befektetőket, csökkent az ingatlanok piaci értéke, romlott a minősége, amely visszahatott a városok vonzerejére is. A fentebb felsorolt városok listája nem teljes, de Terézváros vezetése az Airbnb betiltásával ehhez a társasághoz csatlakozhat, és félő, hogy ez a folyamat magával ránthatja Budapest ingatlanpiacát is – véli egyre több turisztikai szakember.
2024. 09. 30. 03:00
Megosztás:

Pénzesőt hoz Október hónap 5 csillagjegy számára is, ha tudja, hol keresse!

Felkészültél arra, hogy megtudd, milyen pénzügyi meglepetéseket tartogat számodra a következő hét? Fedezd fel személyre szabott horoszkópodat, amely tele van izgalmas előrejelzésekkel, szerencsenapokkal és titkos tippekkel a nyerő számok megtalálásához. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy a csillagok segítségével növeld anyagi szerencsédet! Olvasd el most, és használd ki a sors által kínált lehetőségeket!
2024. 09. 30. 02:20
Megosztás:

Már tízből hat fiatal a szakképzést választja

Már tízből hatan a szakképzést választják az általános iskola nyolcadik osztálya után, és ezt az arányt a kormány tovább akarja erősíteni - mondta Varga-Bajusz Veronika, a Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért, szak- és felnőttképzésért, fiatalokért felelős államtitkára vasárnap az M1 aktuális csatorna Család24 című műsorában.
2024. 09. 30. 02:00
Megosztás:

Albérlet adó 2025 – ennyi adót kell fizetned az albérlet után

Az ingatlan kiadás Magyarországon népszerű és jövedelmező befektetés lehet, azonban fontos tisztában lenni az ezzel járó adózási kötelezettségekkel. 2025-ben is folytatódnak az albérlet után fizetendő adók szabályai, ezért érdemes áttekinteni, hogy mire kell figyelni, ha bérbeadod az ingatlanodat.
2024. 09. 30. 01:00
Megosztás:

A Hamster Kombat már a tőzsdéken, a Neiro 100-szorozott; a Crypto All-Stars lesz a következő?

A mém érme térben zajló események a nagypályás befektetők figyelmét is felkeltették. A Hamster Kombat (HMSTR) az egyik legnagyobb durranás volt a közelmúltban, és már a tőzsdékre is felkerült, ami komoly előrehaladás.
2024. 09. 30. 00:01
Megosztás:

4 vezető kriptovaluta, amelyek felkeltik a bálnák figyelmét idén ősszel: Polkadot, Solana, Cybro és Worldcoin

Az ősz új lehetőségeket hoz a kriptovilágban. Bizonyos digitális valuták felkeltették a nagy befektetők figyelmét. A reflektorfényben a Polkadot, a Solana, a Cybro és a Worldcoin áll. Mindegyik kriptovaluta jelentős növekedési potenciált mutat az elkövetkező hónapokban. Merülj el a részletekben, hogy megtudd, miért emelkednek ki ezek az érmék, és mi állhat vonzerejük mögött.
2024. 09. 29. 23:00
Megosztás:

A következő nagy kriptovaluták, amelyek tízszeresére növelhetik a befektetésed: WIF, SHIB, MTAUR

A kriptopiac izgatottan zsong. Három érme – DogWifHat (WIF), Shiba Inu (SHIB) és MTAUR – ragadja meg a figyelmet. Mind a WIF token, mind a Shiba Inu kriptovaluta erőteljes növekedést mutatott az utóbbi időben. Eközben az MTAUR előértékesítése ragyogó lehetőségekkel kecsegtet. Segíthetnek ezek az érmék tízszeresére növelni a befektetésed?
2024. 09. 29. 22:00
Megosztás:

A BNB tulajdonosok Raboo és Neiro felé fordulnak! Szakértők felfedik az átrendeződés meglepő okait!

A legfrissebb piaci trendek azt mutatják, hogy a Binance Coin (BNB) tulajdonosai egyre inkább feltörekvő eszközök, mint például a Raboo ($RABT) és a Neiro (NEIRO) felé fordulnak. A BNB jelenleg 612 dollár körül kereskedik, így sok befektető diverzifikálja portfólióját, magasabb megtérülési lehetőségek reményében.
2024. 09. 29. 21:00
Megosztás:

A hatos lottót sem vitték el ezekkel a számokkal

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 39. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
2024. 09. 29. 20:00
Megosztás:

5 vezető kriptovaluta, amelyek a címlapokra kerültek: Worldcoin, Solana, Cybro, Ripple és Cardano

Öt kriptovaluta kelt hullámokat a piacon, és egyaránt vonzza a rajongók és befektetők figyelmét. A digitális érmék dinamikus világa most a Worldcoin, Solana, Cybro, Ripple és Cardano körül forog. Mindegyik kriptovaluta jelentős növekedési potenciállal rendelkezik, ami kíváncsiságot kelt a következő nagy lépéseik iránt, és hogy mi különbözteti meg őket ebben a zsúfolt mezőnyben.
2024. 09. 29. 19:00
Megosztás:

Ismét csapadékosabbá válik az időjárás

A jövő hét még napos, száraz idővel indul, de szerdától ismét több hullámban kell esőre számítani. A hőmérséklet csúcsértéke már jellemzően 20 Celsius-fok alatt várható a legmelegebb órákban, a hét elején a hidegre hajlamos helyeken pedig akár fagyhat is a hajnali órákban - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
2024. 09. 29. 18:00
Megosztás:

Folytatódik a települések zöldvagyonát gyarapító program

Megkezdődött a településfásítási program őszi ültetési időszaka, amelyben 317 településre újabb 6000 fát szállítanak, ezzel 56 ezerre növelve a kezdeményezés során elültetett fák számát - jelentette be az agrárminiszter. Nagy István az Agrárminisztérium által az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményben hangsúlyozta: a falvak és városok zöldítése a Magyarország zöldvagyonát megóvó és gyarapító, az agrártárca által koordinált stratégia része.
2024. 09. 29. 17:00
Megosztás:

Folytatódik az ingyenes iskolai laptopprogram

Folytatódik az ingyenes iskolai laptopprogram az ötödik, kilencedik évfolyamon és a hatosztályos gimnáziumokban a hetedik évfolyamon. Az igényléshez csupán regisztráció szükséges - közölte a miniszterelnök főtanácsadója Facebook-oldalán vasárnap.
2024. 09. 29. 16:00
Megosztás:

6 bikapiaci kriptovaluta, amelyek új csúcsokra készülnek 2024 4. negyedévében – Ne hagyd ki a lehetőséget!

Az izgalom egyre fokozódik, ahogy közeledik 2024 utolsó negyedéve. Számos kriptovaluta mutat erős potenciált, és lenyűgöző nyereségre készülnek. Ez a cikk részletesen bemutatja, mely digitális érmék készen állnak arra, hogy új történelmi csúcsokat érjenek el. Ne maradj le annak felfedezéséről, mely kriptók lehetnek a következő hónapok vezetői!
2024. 09. 29. 15:00
Megosztás:

A világ legjobb turisztikai fejlesztésének választották a Liget Budapest Projektet az International Travel Awards díjátadóján

Az International Travel Awards történetében először fordult elő, hogy egy fejlesztés 3 díjat is elnyert: a Liget Budapest Projekt két kategóriában is első helyet szerzett: a világ legjobb turisztikai fejlesztése és Európa legjobb családbarát fejlesztése lett, a Magyar Zene Háza pedig az Európa legvonzóbb turisztikai attrakciója elismerést kapta meg a Dubajban tartott díjkiosztón - jelentette be Gyorgyevics Benedek, a projekt megvalósításáért felelős Városliget Zrt. vezérigazgatója.
2024. 09. 29. 14:00
Megosztás:

Különleges mesemaratonnal csatlakozik a közmédia a magyar népmese napjához

A közmédia gyerekeknek szóló adói, az M2 Gyerekcsatorna és a Csukás Meserádió rendhagyó mesemaratonnal készül szeptember 30-ára, a magyar népmese napjára - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó és Marketing Irodája az MTI-vel.
2024. 09. 29. 13:00
Megosztás:

Emelkedő izgalmi szintek: Ez a 4 kriptovaluta ígér nyereségeket

A kriptopiac rallyja felerősödött, mivel a vezető altcoinok, mint az AAVE, a PEPE és a Celestia (TIA), kétszámjegyű nyereségeket értek el a heti grafikonokon.
2024. 09. 29. 12:08
Megosztás:

Az USA támogatja Izrael önvédelemhez való jogát

Az Egyesült Államok teljes mértékben támogatja Izrael önvédelemhez és polgárainak megóvásához való jogát az Irán által támogatott terrorista csoportokkal szemben - közölte az amerikai védelmi minisztérium szombaton az Izrael által pénteken végrehajtott bejrúti támadást követően, amelynek célpontja Haszan Naszrallah, a Hezbollah vezetője volt.
2024. 09. 29. 11:00
Megosztás: